רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולפ מישהו מכיר אולי תוכנה להורדת מספר קבצים במקביל באתר רפידשייר,אשמח גם להסבר \ תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי שני המחשבים. באחד מהם מותקן אינטרנט מהיר בכבלים דרך מודם שמוחובר לכרטיס רשת. מותקנת במחשב הזה windows XP. במחשב האורח, מותקנת windows 98. חיברתי בין שני המחשבים בכבל מוצלב. מה עלי לעשות עכשיו? בתודה מראש, עדי רובין. נ.ב. החיפוש לא ממש עזר לי. עריכה: ביום ראשון אני אתקין WinXP גם על המחשב השני, ואז אני אנסה שוב לסדר את הרשת (לא הצלחתי עכשיו).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
2 מחשבים שניהם על ויסטה שני הכרטיסי רשת הם גיגהביט לאן (וככה גם רשום בשם זיהוי שלהם במערכת ההפעלה) על הכבל רשום CAT5E ככה שהוא אמור להתאים (כבל ישר ולא מוצלב). בפיירוואלים הטווחים מוגדרים כרשת פנימית ובכל שאלה שקפצה אוטומטית כמובן שאישרתי. מוגדרים אי פי ידניים וכו' אין לי מושג למה הוא לא מוכן להעלות מעל 11-13K, היתה איזה העברה אחת או שתיים שהוא באמת עלה לאיזה 30K ככה אבל זהו, בכל שאר התעבורה הוא תקוע על מהירות נמוכה. ב-STATUS של הכרטיסי רשת בשני המחשבים כתוב לי 1GB בקטגוריה של SPEED. מישהו יכול להאיר את עיניי איפה טעיתי ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני "לחלוק" את חיבור האינטרנט עם שאר המחשבים בבית. יש לי את כל הציוד הנדרש: מודם ADSL של אלקטל, וHUB עם 8 פורטים. (כבר עשיתי את הפריצה ושדרגתי את המודם) איך בדיוק אני צריך להגדיר את המודם כדי שיעשה את השיתוף דרך ה-HUB - ללא התערבות של מחשב שרת..? וגם, איך להגדיר את המחשבים ברשת? בתודה, --Vega
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בנושא יש לי מודם ALE070 USB דפוק בטירוף מתנתק לי כול הזמן אין לי רעשים בקו בזק אמרו לי שכנראה המודם דפוק ואין לי עליו עוד אחריות שווה לקנות את אחד המודמים שציינתי ?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו" דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!! כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה.. בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת עדיפות נמוכה לSTREAMING דרך הROUTER , WRT54GL , קושחה של TOMATO , איך אני עושה את זה ? מה האפשרויות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, אני יודע שהנושא נידון פה הרבה - זקוק לראוטר חדש. רשת קווית של ג'יגהביט, אלחוטי של 300Mbs לפחות, רצוי 450. הקאץ' - צריך עוצמת שידור מאוד חזקה (רצוי צריך לשדר בקומה שלו, קומה למטה ושתי קומות למעלה). מניסיוננו עם ראוטרים בסיסיים הבעיה היא רק בקומה העליונה ביותר. כמובן שיש לנו אופציה לשים ראוטר נוסף בשקע הקווי למעלה כריפטר - אבל הראוטר שיש לנו כרגע שישמש לצורך העניין בעייתי ואי אפשר לסמוך עליו ב-100% מהזמן. כמו כן, שקע USB יהיה מאוד שימושי, אני מעוניין לחבר אליו ישירות כונן חיצוני. רצוי USB3, אבל אסתפק גם ב-2. משיטוט בפורום ראיתי שמומלצת הגרסה החדשה של ה-1043ND הזכור לטובה (http://ksp.co.il/?select=.263..264..335.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12698&txt_s…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי XP PRO שמקושרים בניהם ולרשת dsl עם מודם-ראוטר 600e ישן, המתפקד גם כנתב. כעת אני מעוניין להכניס נתב אלחוטי edimax 6524n לחיבור בין שני המחשבים ואל מחשב נייד נוסף. מודם-הראוטר 600e יהפוך למודם בלבד ויתחבר בין רשת ה dsl ובין הנתב האלחוטי. כיום מוגדר חייגן במודם-ראוטר 600e ואני מאמין שעלי לבטל אותו לרשום את החייגן (לספק האינטרנט) בנתב האלחוטי. כעת כיצד עלי להגדיר את ה 600e כך שישמש כמודם בלבד ? (כיום מוגדר ב 600e לעבוד בחיבור bridge1 = PPPoE, עם ה default gateway של ספק האינטרנט). תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
כולנו רוצים מחיר זול יותר. עברתי שוב פעם (כהרגלי כל שלושה חודשים בערך) על מחירים לאינטרנט (ספק ותשתית) חלק מהדברים שנזכרתי בהם הם: 1. שכל אחד מאיתנו משלם מחיר שונה, גם אם הוא מחובר למהירות ולספק זהים 2. זה משנה באיזה אזור אתה בארץ, או מאיזה מגזר אתה בא (ערבי / רוסי לדוגמא) 3. זה משנה כמה אתה עקשן ויודע לדבר עם המוקדנים 4. זה משנה אם אתה שייך לארגון או קבוצה כלשהי (לספק או לתשתית) צריך לפנות לספקיות ולחברות התשתית, כקבוצה (כדי להגדיל את מספר הלקוחות הפוטנציאליים, ניתן במקרה הזה להתחבר עם עוד כמה פורומים שונים) - ולקבל דילים מוזלים, כמו שקיבוצים או בני משפחות של עובדי חברת הספק מקבלים. אני בטוח מוכן לתרום מזמני בפורומים השונים, על מנת לבדוק כמה אנשים מעונינים לבחון…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל: הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה? ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך הוט. ומעוניין להוסיף נתב אלחוטי. אשמח לקבל המלצות על הנתב או על נתב אחר טוב יותר אך באותה רמת מחיר (350 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיצאו ראוטרים חדשים דואל בנד מישהו יודע אם הם טובים מסתם תקן N ?
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחברתי להוט למהירות 100MB ספק בזק בינלאומי והתקינו לי HOTBOX. בבדיקת מהירות שערכתי דרך הוט (תשתית!) אני לא עובר את ה35MB והעלאה 1.5MB. יש לי גיימר (חייגן). ערכתי בדיקת מהירות עם הוט עם חייגן וללא חייגן. התוצאה בדיוק אותו הדבר. הנציגה בדקה ובדקה ואז נאמר לי שבגלל שיש לי כרטיס רשת מובנה במהירות 100\10 ,אני מוגבל במהירות ואמרה שאם אני רוצה לקבל מהירות תקינה אני צריך לקנות כרטיס רשת בנפרד במהירות 1000\100\10. התעקשתי על העניין שגם 100\10 יכול להיות תקין. בקיצור היא תיאמה לי טכנאי וטענה שגם הוא יגיד לי אותו הדבר. מה אתם אומרים חברה?
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני בארה"ב לנסיעת עבודה. הבאתי אתי ראוטר Edimax B6114 שעבד אצלי בארץ כבר שנתיים. היום התחברתי לאינטרנט באמצעות המודם Motorola SB5101. זהו מודם כבלים שאינו דורש חייגן. חיבור ישיר עם כבל ethernet למחשב עובד מעולה. אני לא מצליח להגדיר את הנתב שלי כך שיוכל להתחבר למודם. בשיחה עם נציג שירות של ספק האינטרנט נאמר לי להזין כתובת DHCP (נתן לי גם כתובות של שרתי DNS), אבל לא מצאתי אופציה כזאת בממשק של הנתב. האופציות שישנן הן: Dynamic IP, Static IP, PPPoE, PPTP, L2TP (מצורף צילום מסך). מכיוון שספק האינטרנט מספק IP דינמי, ניסיתי פשוט להזין את MAC Address של המודם לתוך האופציה הזאת בממשק, אבל זה לא עבד. יש משהו שאני לא עושה נכון או שהנתב שלי לא מסוגל לעבוד עם המודם? תודה מרא…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לפני שבוע בערך עבדתי לפי המדריך פה קניתי כבל מוצלב וחיברתי את המחשבים איתו...ה XP זיהה אותו והיה לי אינטרנט בשני המחשבים...איך שכיביתי את המחשב האינטרנט לא מזהה אותו זאת אומרת השגיאה הבאה מופיעה לי במחשב הנשלט: LINITED OR NOT CONNECTIVITY על סימן צהוב על החיבור של המחשבים... מה קרה פה ואיך אפשר לתקן את זה....ניסיתי הכל כבר...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעקבות רפורמת ה-"שוק הסיטונאי", המאפשרת לספקיות האינטרנט (ISP) לשווק חבילה משולבת של תשתית תקשורת ושירותי אינטרנט, נוצרה בשוק דרישה למודמים VDSL התומכים במהירות של 40M ומעלה בתשתית בזק. הזמינות של מודמים VDSL בשוק החופשי, הן בארץ והן בחו"ל, היא מאוד נמוכה ולכן הפתרון היחיד לצורך זה הוא בדמות מוצרים משולבים, הכוללים מודם VDSL ונתב. על מנת להקל על צרכנים המעוניינים לרכוש מוצרים מסוג זה הכנתי רשימה מפורטת של דגמים הניתנים לרכישה בארץ ובחו"ל. דגמים אלה תומכים ב-VDSL2 במפרט הנתמך על ידי בזק (G.993.2). http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל הוא HW ver:3.0 עכשיו באתר הרשמי של Level One יש עדכון קושחא לגירסת חומרה 4 או 5 ואין לגירסת חומרה 3 כמו שיש לי . לפי דעתכם אם אעדכן בכל זאת לפירמוויר גירסת חומרה 4 או 5 יש סכנה בהשבתת הנתב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-