עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amitos80,

שלום אנשים יש לי רשת P2P בבית. שני מחשבים-כבל רשת מוצלב-internet conecction sharing יש גישה לאינטרנט משני המחשבים. הבעיה היא שאני מנסה לגשת למחשב השני ברשת(לא זה שמחובר למודם) דרך remote desktop ולא מצליח.למחשב הראשון אין בעיה להתחבר מרחוק. בשני המחשבים windows xp professional האם יש בXP אפשרות לעשות ROUTING אל המחשב השני או שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי? תודה מראש amitos80

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by benor,

שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת בכבל מוצלב. מחשב 1 שרת - אינטרנט בכבלים + חייגן WINXP+ SP2 מחשב 2 לקוח - WINXP +SP2 יש לציין, שהשיתוף אינטרנט עבד בלי שום בעיה במשך חודשים. ולפתע פתאום הוא חדל מלעבוד. כמה דברים: א. שיתוף הקבצים עובד, ככה שיש תגובה בין המחשבים גם ניסיתי לבצע פינג בין המחשבים השונים. ב. ניסיתי להגדיר את הרשת מהתחלה , אך ללא תועלת. ג. מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיסי הרשת , אך גם זה לא עזר. המפלט האחרון שחשבתי עליו הוא לפרמט , מה עליי לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by LIgor86,

שלום, קניתי ראוטר של לינקסיס דגם:befw11s4 כעיקרון הראוטר מראה שהוא מחובר והכל עובד אבל כשאני מנסה להתחבר מהנייד אני לא מצליח אפילו למצוא את הראוטר. בהתחלה ה ip של המחשב שאליו מחובר הראוטר נעלם אבל בסוף הצלחתי לשחזר. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר ברשת אלחוטית. מה לעשות?????? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 17:07:25 בבקשה תעזרו ליזה ממש דחוף לי

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by psyco,

שלום לכולם, לאחר שהאלקטל 570 החל לעשות בעיות, החלטנו לקחת את אחד הנתבים המוצעים בחינם בבזק (עם התחייבות לשנתיים). לקחתי מהם את האסוס AM-604G, שהתברר כקוץ בתחת... יש להם מתבים של סימנס שקראתי פה שהם בסדר ויש גם LEVEL1. השאלות שלי: 1. מה עדיף - הסימנס או LEVEL1? 2. אם בעתיד אביא עוד נתב שתומך בWDS (אם אני לא טועה, להרחבת טווח קליטה), מי מהם מתאים יותר? תודה לעוזרים, יוסי.

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

שלום! אני אדמין בחדר מחשבים. יש לי 40 מחשבים. וקרוב ל120 משתמשים. כל אחד בא, נכנס עם השם משתמש שלו והססמא שלו, אז המידע שלו מסתנכרן עם הסרבר, והוא יושב ועובד במחשב. ככה על כל מחשב יכולים לשבת כל אחד מהמשתמשים. כשאני שולח דרך RUN Net send 111.11.11.111 bla bla bla אז אם יושב שם משתמש מסויים אז הוא יקבל את ההודעה הזאת bla bla bla ממני. ואם לא יושב שם אף אחד והמחשב בעצם נמצא במסך ה LOGIN, אז הבנאדם הראשון שיכנס למחשב, יקבל את ההודעה שלי. השאלה: האם אני יכול למען את ההודעה שלי למשתמש ספציפי ברשת כולה? או לפחות במחשב מסויים? אבל דגש על משתמש ספציפי! ואיך?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  6. בכרטיס רשת הראשון שלי הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Server/ServerLAN2.png ובמחשב שאליו הוא מחובר הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Client/ClientLAN2.png האינטרנט עובד....... במחשב השני שמחוברת לרשת שינתי מהתמונה הראשונה ל 192.168.0.2 ובתמונה השנייה עשיתי במחשב עצמו 192.168.0.3 255.255.255..... 192.168.0.2 והאירטנרט במחשב השני לא עובד... מה הבעיה אולי לא הגדרתי טוב באייפים....

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by asdqwe,

שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

8. כשלראשונה התחברתי לכבלים הטכנאי הכניס אותי לאתר: WELCOME.HOT.NET.IL עוד לא היה מוגדר לי חיבור. כלומר אפשר לסייר ב"אתר" הזה בלי חיבור, יותר נכון לומר רק כאשר אתה לא מחובר. עכשיו דרך האתר הזה אני יכול להכנס למספר אתרים הבית של חברות אינטרנט מובילות בארץ. מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק פועל? אני חושב שיש פה איזה קטע של SUBNETS, אבל אפשר תאורטית דרך זה לעקוף את השרת של ההתחברויות ולהגיע לאתרים חיצוניים? אז איך הם חסמו את זה שלא תוכל לגלוש לאתרים אחרים חוץ מאלא של הספקיות? הם מפנים אותך לשרת DNS אחר? שבו יש רק את הכתובות המובחרות הללו? תודה מראש לצרכי השכלה בלבד. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  9. שלום, יש לי אינטרנט בכבלים, והמודם הוא THOMSON RCA שמתחבר למחשב באמצעות חיבור USB, יש הבדל עם אני יחבר אותו ל-USB1.1 או ל-USB2.0? אני ירגיש הבדל במהירות הגלישה? מפני שחברתי את המודם למחשב חדש שהתקנתי האינטרנט ממש אבל ממש טס, ובמחשב הזה היה לוח GIGABYTE GA-7VAX שיש לו USB2.0, השאלה האם זה קשור ב-USB או במשהו אחר? אז לקנות כרטיס PCI TO USB2.0? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  10. שלם לכם, זקוק לעזרה. יצרתי רשת לאחרונה בבית חברי כשמחשב אחד מחובר לראוטר-מודם באופן חוטי עליו מותקנת XP ומחשב שני נייד המחובר לראוטר באופן אל חוטי עם מערכת VISTA X64. עכשיו אני מצליח לזהות את המחשב XP ע"י הVISTA - כלומר השיתוף הצליח. מה שאני מנסה עכשיו זה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב XP הנייח עם הVISTA 64X הנייד. עכשיו מצאתי את המחשב XP דרך הVISTA ואת המדפסת וכשעשיתי connect הוא אמר כי לסרבר אין דרייברים מתאימים למדפסת. כנראה דרייברים של VISTA חסרים. לכן קודם כל הלכתי למחשב שמחובר למדפסת מבוסס XP נכנסתי לprinters and faxes> preoperties>sharing>drivers>add additional drivers ושם ניסיתי לראות מה קורה. עכשיו יש שם אפשרויות לקרוא דרייבר חדש לכל מיני מערכות הפעלה…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by itaic,

שלום לכולם במחשב הראשי יש לי ווינדוס 7 ואני מצליח דרכו לגשת לקבצים שנמצאים במחשב השני. במחשב השני יש לי ווינדוס XP אך אני לא מצליח לגשת לתיקיות משותפות שנמצאות במחשב הראשי. סימנתי את התיקיות לשיתוף במחשב הראשי עם הרשאת קריאה ל EVERYONE, ובמחשב השני כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" אני רואה את הראשי, אך אני לא יכול להיכנס אליו. כשאני מנסה ללחוץ עליו (על המחשב הראשי) אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לגשת ואין אפשרות שימוש במשאב רשת זה. מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by kalda01,

יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  13. כיצד לבטל פיירוול במודם/נתב אלקטל 510 המחובר למחשב יחיד ואיך צריכה להיות הגדרת כרטיס הרשת במחשב?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by Sushi30,

אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by המפרט,

שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  16. שלום אנשים עכשיו יש לי 012 אני מאוד מרוצה אבל התחלתי לשלם כבר 89 שקל רק ל 012 וזה ניראה לי מוגזם אין יתחייבות יכול לעבור לאן שאני רוצה איפה האימיול עובד הכי מהר באיזו רשת? תודה לכל העונים סרגיי עם אתם יכולים תגידו גם מחירים איפה כמה עולה עם יש יתחייבות

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. Started by wooper,

הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  19. יש לנו בבית שני מחשבים, אחד פנטיום 3 במהירות 3 ג'יגה-הרץ ומחשב נוסף פנטיום 3 במהירות 500. ושניהם מחוברים ברשת, המחשב הראשון יש לו כרטיס רשת של Asus והשני של realtec. לפני כמה חודשים עשינו אינטרנט מהיר ADSL של נטויז'ן במהירות הכי גבוה, המודם USB מחובר במחשב הראשון והמחשב השני גולש דרך החיבור של הרשת. אני משתמש במחשב הפחות טוב ולא נתקלתי בבעיות בגלישה או בהורדת קבצים מהאינטרנט אבל בהורדה מתוכנות שיתוף זה בקושי מתחבר וכשזה מתחבר ההורדות זזות בקצב הורדה מאוד איטי, וכשאני מעביר את המודם של הADSL למחשב האיטי אז הבעייה נפטרת לגבי ההורדות וזה מתחבר ומוריד מהר. גם כשאני מעתיק קובץ מהדיסק הקשיח של המחשב האיטי למחשב המהיר דרך הרשת זה עובר מהר אבל מהמחשב המהיר לאיטי זה לוקח זמן מאו…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  20. הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by arkadur,

היות והראוטר כבר לא משווק בארץ, אני מחפש אלטרנטיבה שתהיה מספיק טובה. הW9970 לא עוזר לי היות ואני צריך חיבור של 1GB\S לרשת הביתית. (הגיע הזמן לחסוך בחשמל ובמקום ולהשתמש במוצר אחד שיהיה גם מודם וגם ראוטר). אילו מוצרים אחרים ניתן להשיג בארץ? (היות והזמנה מאמזון יכול להיות בעיה בעקבות אישורי משרד התקשורת) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  22. בשקט בשקט, דווקא ספק אינטרנט קטן ופחות אהוב עושה את הצעד שאליו כולם חיכו. לפני כחצי שנה הוט הציעה לראשונה את מהירות העלאה זו ללקוחות הפרטיים אך המחירים היו בשמיים, לאחר מכן בזק הציעו בתגובה את מהירות 5 המגה, גם היא במחיר יקר. בשני המקרים נפתחו כאן דיונים ארוכים אך דווקא כש012 יצאה ביום שני הזה במבצע עם פירסום בטלויזיה אני לא רואה שמישהו כאן כתב על זה משהו. אז או שהייתם עסוקים במשהו אחר או שכל אחד פה טחון ומשלם 200-300 שקל לתשתית וספק על מהירות 5 מגה או מהירות העלאה 512. אז למשתמשים הממוצעים שבינינו הרי לכם המחירים החדשים: מהירות 256 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר של 1 וחצי רגיל 96 שקל לתשתית הכבלים ול012 ביחד. מהירות 512 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר 115 לתשתית הכבלים ול012 בי…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  23. ישנם אתרים שחוסמים IP ממדינות מסויימות. לפעמים ממש סתם. (עושים הכללות על כל המשתמשים ממדינה מסויימת) רציתי לשאול, האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעקוף את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  24. 1.מה עוצמת השידור של האנטנות בנתב TL-2DWR1043ND?? 2.האם הקליטה תשתפר בהרבה אם אני יחליף לאנטנה הזאת?? http://www.skypc.co.il/pl_product~99360-241-12~139~0.htm

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  25. "אמון הציבור" הוא ארגון ללא מטרות רווח אמון ששם לו למטרה להנחיל בישראל כללים מסחר המבוססים על הגינות ויושרה, שיתרמו לרווחת הצרכנים ובתי העסק. בשיתוף עם The Marker, ניתח הארגון קרוב ל-500 תלונות של לקוחות על שירותי הטלפוניה הקווית המנויים על החברות: "בזק", HOT ו-012. התוצאות אינן מפתיעות -- "בזק" נמצאה כטובה ביותר בטיפול בלקוחותיה, בעוד שה-HOT נמצאה כגרועה ביותר. לדוח המלא קראו כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100216_1149986

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.