עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by erez.kr,

שלום, אני משתמש די קבוע ברדיו אינטרנט דרך אתרי האינטרנט המאפשרים שמיעה (לדוגמה:http://radio.coolsite.co.il/) מלפני כמה שבועות כל אתר של רדיו כזה פשוט הפסיק לנגן אצלי ללא שום סיבה נראית לעין. אני נכנס לאתר, לוחץ על play ושום דבר לא קורה, אפילו לא מוצג לי bufferring.... לא התקנתי שום תוכנה חדשה שידוע לי. חשבתי שהבעיה היא בדפדפן (אקספלורר 7) - אבל זה קורה לי גם ב-chrome. הבעיה קיימת גם באתרי החדשות (של ערוץ 2 לדוגמה). ב-youtube לעומת זאת אני כן מצליח לראות ולשמוע, עשיתי בדיקה על אתר לא מוכר עם תחנות רדיו באנגלית - וכן הצלחתי לשמוע. ניסיתי גם להתקין סרגל כלים על הדפדפן שמאפשר שמיעה - ו... כלום. אין לי חצי כיוון מה אפשר עוד לבדוק, למישהו יש רעיון? תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  2. שלום, יש לי שתי מחשבים מחוברים דרך נתב, אחד ראשי שמשמש כgateway למחשב השני. השיתוף של האינטרנט עובד, פרט לכמה אתרים ספציפיים (האתר של Nvidia אחד מהם) שעובדים בראשי ובמשני לא. ניסתי לבטל firewalls למיניהם, לשחק בהגדרות של האינטרנט, ריסטוטים ולהגדיר מחדש, ללא הצלחה. איך לפתור את זה?

3. Started by Mike-,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיות של Lag spikes במגוון של משחקי רשת. בצעתי Trace Route לאחד השרתים הבעיתיים ויש לי מספר שאלות. לפי מה שאני מבין Trace Route זה בעצם שולח פינג לכל שרת שאני מנותב דרכו עד שאני מגיע ליעד, האם אני צודק ? אם כך איך זה יכול להיות שהפינג לאחד הHops יכול להיות גדול מהפינג הסופי ליעד ? הפינג הסופי ליעד לא אמור להיות סכום של כל הפינגים דרך כל הHops ? לפי הגרף הנ"ל רואים שיש איבוד חבילות גדול מאוד מהHops הראשונים שהם בעצם נתבים של הספק (בזק) לא ? או שאולי הם חוסמים פינג לשרתים אלו ? אם כך לא היה אמור להופיע 100% איבוד חבילות ? מה ניתן להסיק מהגרף הנ"ל ? האם יש תקלה בשרתים של בזק ? בתודה מראש, מייק.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by zaroor,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות בנתב אלחוטי שיש בו 4 פורטים לחוטי כאשר בינתיים משתמשים רק בחוטי ולא באלחוטי האם אפשר לעשות ביטול לשידור אלחוטי כל עוד עובדים בחוטי

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  5. כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by Marcoman,

שלום חברים, לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם: באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודש באנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודש אשמח לדעת מה דעתכם בעניין? החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם? השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר. המון תודה על העזרה חברים!

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  7. לאחר התקנת דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בסמל של כרטיס רשת מופיע: edimax wireless lan card not exist מה ניתן לבדוק?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  8. יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטים עכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and password עכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!! אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזה עכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  9. אני מעוניין לאפשר במחשב נייד שמשתמשים בו כמה אנשים שימוש ברשת אלחוטית מאובטחת, אבל אני מעוניין שרק חלק מהאנשים יוכלו להשתמש בה. מסיבות אלו ואחרות אני לא יכול לתת את הסיסמה של הרשת לאנשים שמשתמשים בה כך שאני צריך רעיון אחר. חשבתי להשתמש בתוכנה מוגנת סיסמה אחרת (כמו שמגיע עם כרטיסי רשת USB למשל) שתקשר את המחשב לרשת האלחוטית הנ"ל וכל שאר המשתמשים ישתמשו בZERO CONFIGURATION. יש למישהו רעיונות?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by zvkel,

כבר חודש שאני מנסה לקנות את ה dlink 614 דרך האינטרנט כל חנות דופקת לי את ההזמנה איך שהו פנדה הציעו להחליף לי אותו ל714 בלי כסף לפי אתר האינטרנט של dlink ה714 לא תומך ב l2tp שזה הפרוטוקול שהכבלים משתמשים בו יש סיכוי שהוא כן יוכל להתחבר לכבלים ??? אני כבר מיואש אני זקוק בדחיפות לראוטר אלחוטי שיאפשר חיבור דרך כבלים (ברק אם זה משנה למישהו)

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  11. Started by AlphaNoob,

אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  12. זה הכרטיס המדובר : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 קניתי אותו היום ...הבעיה שהחדר שלי יוצר בעיית קליטה (ממ"ד) א-ב-ל !!! כאשר אני שם את המחשב ממש על החלון והאנטנה מבצבצת מחוץ לחלון אני מקבל קליטה מדהימה !!!! השאלה - איך אני מאריך את הכבל הזה בעוד 2 מטר !!!? בKSP (היכן שקניתי)אמרו שלא ניתן בעיקרון מה שלא נשמע לי הגיוני מישהו ניסה ? התנסה בכרטיס הנ"ל עם הארכת האנטנה ? בינתיים זמנית המחשב על החלון והאנטנה מחוץ לחלון רק כדי לקבל קליטה , אבל לא אוכל להשאירו כך . ?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by BigPoppa,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by Gil28,

הבית שלי כמו בשרטוט(יצא מעפן אבל ממצא) אורך המסדרון הוא כ-12 מטר +_ 2 מטרים נוספים לחדר מחשב א' (מחשב ב' נמצא בקצה המסדרון) כמו כן בקו אווירי ישנם כ-4 קירות חוצצים + קיר חיצוני של חדר המדרגות. חיבור האינטרנט נמצא במחשב ב'. מהי הדרך הכי זולה לשתף בין שני המחשבים (כמובן לא חוטי - לא פרקטי)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  15. שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by אורי סלמן,

איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב

17. Started by gambitaw,

הנטסטאט שלי מראה הרבה תנועה על פורט מסויים בין כתובת המחשב לכתובת ה LOCALHOST כל הפניות מתבצעות בפורט 10080 פעם כלוקאל ופעם כרימוט. הלוג פה: http://rafb.net/p/EuaxDO18.html הרצתי hijackthis ולא מצאתי משהו שיכול להריץ ספייוור. הרצתי סריקה ל MyDoom מסימנטק שטוענים שיכול להשתמש בפורט הזה. שום דבר. כמות הפתיחות פורטים גודלת כאשר אני פותח FF. לא ידוע לי איזה ADDON יכול לעשות את זה אבל אין משהו חדש ולא קרה משהו כזה לפני. הדבר היחיד שיכול להיות שהשאיר זכר אבל כרגע לא מוצא משהו לגביו זו תולעת נחמדה שהבאתי איתי מתאילנד בשם auto.it כרגע היא מוסרת ואין זכר. רעיונות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

Transferred 1,137 files totaling 12.02 GB in 23 minutes 42 seconds (9.20 MB/s) כרטיסי רשת על 1000/100 ו switch 10/100 רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  19. שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by RYaniv,

שלום. יש לי בבית רשת אלחוטית (ראוטר 3COM דגם 3CRWE554G72T) המורכבת משלושה מחשבים: מחשב מס' 1 - מחובר חוטית, מריץ חלונות XP. מחשב מס' 2 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות XP, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). מחשב מס' 3 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות ויסטה, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). אני רוצה להעביר קבצים ממחשב 2 ל 3, אך המהירות המקסימלית אליה אני מגיע היא בסביבות ה 650k/s, כאשר הייתי בטוח שהיא תגיע לאיזור ה7m/s (לפי 54MBPS). לפי תוכנת הדרייבר שני המחשבים עובדים בקישוריות של 54MBPS. כמו כן, לא יודע עד כמה זה קשור אם בכלל, אבל בדף הבית של הראוטר יש בהגדרות: Port Speed Duplex Cable / DSL Port 100 Full Duplex LAN Port #1 10 Half Duplex LAN Port #2 No Link No…

21. Started by Imtheman,

יש לי LOW ID באי מיול הבנתי שזה בגלל הראוטר ושאני צריך לפתוח פורטים בראוטר איך אני עושה את זה?? הרוטר הוא RG54G3 MSI

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  22. לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by ross,

קיבלתי מבזק את d-link2760u/e1 ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין d-link2760u חוץ מזה ש-d-link2760u נראה יותר יפה?

24. אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. הם יכולים לעלות עלי? ינאו באתר topsite.co.il אז אני מצביע.. מתנתק מהאינטרנט.. מוחק קוקיז.. ואז מתחבר שוב.. ומצביע שוב.. הם יכולים לעלות עלי?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים