רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יקרים לפני כחודשיים קניתי קופון דרך אחד מאתרי קופונים. השבוע ניסתי לממש את ההטבה שבקופון ומצאנו הבדל גדול מאוד בין מה שהיה רשום בתיאור השירות לבין מה שבית העסק מוכן לתת. מדובר בהבדלים של כמה מאות שקלים שהופכים את כל ההטבה ללא רלוונטי. בתיבת המייל שלי מצאתי את הקישור לדף עם תיאור של השירות . שם מצאתי שהם שינו את תיאור השירות . נכנסתי למטמון של גוגל ומצאתי העתק שהוא מלפני חודש שבו רואים חלק מהתיאור הישן אבל לא את כולו. כל הנסיונות שלי למצוא העתק מלפני חודשיים עלו לתוהו... כבר שילמתי על הקופון את סכום המלא ואין לי דרך להחזיר אותו ובית העסק לא מוכנים לתת את השירות כפי שהיה בתיאור. עזרתכם יהיה טובה גדולה עבורי. האם אתם מכירים דרך בו אוכל למצוא את הדף מלפני חודשיים? ת…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה להחליף את הראוטר שיש לי Simens SL2-141 ישן מלפני איזה 3 שנים . מהירות האינטרנט היא 4-5 מגה בבזק בינ"ל . יש לי 2 מחשבים נייחים ולפטופ . המחשב הראשון שמחובר אליו הראוטר משמש למשחקים ברשת + הורדות , והמחשב הנייח השני [ הגלישה היא באמצעות אנטנת WIRELESS ] והלפטופ למטרות גלישה רגילה YOU TUBE , SKYPE וכו . הסיבה להחליף את הראוטר היא , כי כשאני משחק במשחקי רשת ותוך כדי אח שלי גולש ביוטיוב או בסקייפ אז זה מעיט לי את הגלישה בצורה משמעותית . אני מבקש עזרה בבחירת ראוטר ובכללי יעזרו לי טיפים נוספים , התקציב הוא עד 500 ש"ח בערך , צריך ראוטר שלא יפריע לי במשחקי רשת תוך כדי גלישה של המחשבים האחרים . תודה מראש על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה נאלצתי לאפס את המודם שמתחבר לאינטרנט ועכשיו האינטרנט לא עובד לי ואני לא ממש זוכר מה ההגדרות יש לי מודם aztech 600e שבו ההגדרות התאפסו וראוטר אלחוטי של TP LINK שבו ההגדרות טובות. עכשיו אני יודע איך לגשת למודם ואני אשמח רק אם תגידו לי איזה הגדרות צריך לשנות בו
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של - D-LINK DSL-2650U הנתב הוא בתקן - G , בחרתי אותו כי בבזק זה הנתב היחידי שיש בו מפסק שבעזרתו אני יכול לנתק את האלחוט ידנית. המפסק כרגע הפסיק לתפקד ובזק הציעו לי להחליף אותו וכרגע יש להם נתב D-LINK יותר מתקדם אבל הוא בתקן - N . המחשב הנייד שלי תומך בתקן G . השאלה היא, האם המחשב הנייד יכול לקלוט אלחוט בתקן - N ?, או שעלי להתעקש לקבל נתב בתקן - G ?. אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם. עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין. יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי? כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח. שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה... אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור. תודה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה לנתב את רוחב פס האינטרנט בין המחשבים. כרגע 2 מחשבים מחוברים קווית ואחד מידי פעם אלחוטית, אני רוצה להגביל מחשב אחד לרוחב הפס- חשבתי להשתמש בnetlimiter אבל הוא לא כזה טוב מה שגם הוא לא מגביל לי את תוכנת ההורדה של האקספלורר. יש אפשרות להגביל דרך הראוטר את המהירות כי לא מצאתי משהו שם? בנוסף אני לא מצליח לזהות את המחשב השני ברשת, הוא פשוט לא מופיע, ניסיתי לצרף ידנית את הכונן המשותף גם ללא הצלחה. מה כבר יכול להפריע לשיתוף התיקיות? *הראוטר הוא 3crwer100-75 עריכה: שאלה אחרת, אם אפשר להסתמך על הפיירוול של הראוטר או שעדיין כדאי להשתמש בתוכנת פיירוול?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ובזק בינלאומי כספק. כשאני מתחבר עם המודם בלבד הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את הראוטר קצב ההורדה יורד , שיחות בסקייפ בלתי אפשריות , כשאני מוריד קובץ כלשהו ההורדה מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת לסירוגין עד שההורדה מסתיימת. משהו מכיר את הבעיה? תודה חברים
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי 3COM(http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase) ושני מחשבים שמחוברים אליו בצורה אלחוטית ואחד קווית עקבתי אחרי ההוראות שסטיקי ולא הצלחתי לשתף קבצים, ה ממש חשוב לי אמשח לתשובה עמית (הנה תמונה שתעזור להבין מה הולך שם...)
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היה לנו אינטרנט ADSL וחיברנו אותו דרך ראוטר (של EDIMAX - לא זוכר את הדגם אבל אני אבדוק אם זה חשוב) האינטרנט התחבר דרך הראוטר ולא היה צורך בחייגן (לפני שהתקנו אותו היה צורך) כי הראוטר חייג, החלפנו את האינטרנט לאינטרנט כבלים של HOT + נטוויזן (יצא יותר זול) חיברתי אותו עם ראוטר וסוויצ'ים אבל עכשיו יש חייגן וצריך לחייג דרכו, ורק מחשב אחד יכול להיות מחובר בכל זמן נתון, קראתי את הטראד על חיבור אינטרנט משותף אבל אני לא רוצה להיות תלוי במחשב 1 שתמיד יהיה דלוק ומחובר אני רוצה את המצב שהיה לי קודם מחובר דרך הראוטר ובלי חייגן שתמיד יהיה מחובר. זה אפשרי עם אינטרנט כבלים בכלל? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני רוצה לשנות את מספר הIP שלי מבלי להתנתק מן האינטרנט, אני יכול לעשות את זה? אם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מעוניין לחבר את הנתב שלי DSL 2760U של בזק, מנתב אחר(שמחובר לקו אינטרנט) הנתב 2760U מתחבר כ DSL, חיברתי מהנתב שבוא מחובר לי אינטרנט מ RG לכניסה של DSL, אך אין לי אינטרנט. (קצת קשה להבין מה אני רוצה לעשות-כמובן שאני מתחבר ממקומות רחוקים בינהם בגלל זה כל הסיפור, אני אני רוצה שהנתב של בזק ישמש אך ורק כרואטר ויקבל את הרשת דרך היציאה של ה DSL(טלפון) שלו אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רשות התקשורת האמריקאית מגלה "קצת" יותר רצינות ממשרד התקשורת הישראלי ומאלצת את TP-LINK לשנות את מדיניותה לגבי קושחות צד שלישי. http://www.netcheif.com/blog/?p=6339
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת אלחוטית (ראוטר 3COM דגם 3CRWE554G72T) המורכבת משלושה מחשבים: מחשב מס' 1 - מחובר חוטית, מריץ חלונות XP. מחשב מס' 2 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות XP, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). מחשב מס' 3 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות ויסטה, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). אני רוצה להעביר קבצים ממחשב 2 ל 3, אך המהירות המקסימלית אליה אני מגיע היא בסביבות ה 650k/s, כאשר הייתי בטוח שהיא תגיע לאיזור ה7m/s (לפי 54MBPS). לפי תוכנת הדרייבר שני המחשבים עובדים בקישוריות של 54MBPS. כמו כן, לא יודע עד כמה זה קשור אם בכלל, אבל בדף הבית של הראוטר יש בהגדרות: Port Speed Duplex Cable / DSL Port 100 Full Duplex LAN Port #1 10 Half Duplex LAN Port #2 No Link No…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-