רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנ…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M. לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה. בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך. אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר. לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר. עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה? חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל ב…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי שאלה היום קראתי בנענע או ב ynet אני כבר לא זוכר כתבה כזאת על פרויקט של תרימת "כוח החישוב המבוזבז שלך למיזם כזה שאולי בעתיד יעזור לדלות עוד מידע על המחשלות השונות מה זה בעצם עושה? והאם זה יצור לי בעיות עם האינטרנט והאם אני יוכל להפסיק את זה בכל רגע זהו נושא חדש אך אני בטוח שיש לכם ניסיון אישי בדברים האלה אנא עזרו לי נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים מותר לכתוב את אותה הודעה פעמיים בשני פורומים שונים?או ש...
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לנתב את רוחב פס האינטרנט בין המחשבים. כרגע 2 מחשבים מחוברים קווית ואחד מידי פעם אלחוטית, אני רוצה להגביל מחשב אחד לרוחב הפס- חשבתי להשתמש בnetlimiter אבל הוא לא כזה טוב מה שגם הוא לא מגביל לי את תוכנת ההורדה של האקספלורר. יש אפשרות להגביל דרך הראוטר את המהירות כי לא מצאתי משהו שם? בנוסף אני לא מצליח לזהות את המחשב השני ברשת, הוא פשוט לא מופיע, ניסיתי לצרף ידנית את הכונן המשותף גם ללא הצלחה. מה כבר יכול להפריע לשיתוף התיקיות? *הראוטר הוא 3crwer100-75 עריכה: שאלה אחרת, אם אפשר להסתמך על הפיירוול של הראוטר או שעדיין כדאי להשתמש בתוכנת פיירוול?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לקנות USB WiFi Adapter, שיהיה למקרים שמחשב מסוים נמצא במיקום שלא מתאים לחיבור חוטי. מערכות ההפעלה שאני משתמש בהן הן Windows, ו-Linux. סוג המחשבים הוא Desktop, ומיני מחשבים, לדוגמא Raspberry Pi. יש דגם שידוע ככזה שנתמך בהכל ועובד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הראוטר שציינתי וחיברתי אותו אל המחשב , יחד עם המודם (עם כבל רשת ולא אלחוטי) האינטרנט שברשותי עובד על תשתית HTOT וספק 012 ביצעתי את כול ההגדרות הנדרשות ע"מ ליצור חייגן בראוטר (פעם כ PPTP ולאחר מכן גם L2TP) החייגן עושה רושם שהוא עובד מצויין ומצליח ליצור התחברות ותקשורת (מושך כתובת אייפי דינמית מהספקית) אך למרות הכול האינטרנט אינו עובד... הראוטר יושב בכתובת 192.168.0.1 / 255.255.255.0 המחשב הגדרתי (גם בעזרת DHCP וגם באופן סטטי) כ: 192.168.0.2 / 255.255.255.0 , שער ברירת המחדל הינו כתובת הראוטר... וכן ישנו חיבור בין הראוטר למחשב (מצליח להיכנס לפאנל ניהול שלו, ומצליח ליצור פינג) לא משנה מה ניסיתי עדיין לא מצליח לגלוש, ולא מצליח לשלוח פינגים לשום אתר. …
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב DLINK 524, ויש לו התקן G של האלחוטי. קניתי עכשיו לפטופ חדש עם התקן N ואני מעוניין לקנות את הנתב של DLINK 615 שיש לו התקן N. יש לי בית של 3 קומות וכרגע בחדש של הילדים יש מחשב שמחובר עם כבל רשת, ואחד הילדים רוצה לקנות לפטופ משומש. אני רוצה לחבר בקומה הראשונה את הDLINK 615 ובקומה 3 לחבר את ה DLINK 524 שיהיה כמאריך טווח לאלחוטי של התקן G. מישהוא ניסה פעם לעשות דבר כזה עם נתב 524? והאם בכלל יש אפשרות לחבר את 524 כמאריך טווח? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
ALCATEL.311.AND.511.UNLOCKER.v1.0 הורדתי את הדבר הזה(כי אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה)ואני לא ממש יודע מה זה עושה....אמור לפתוח את המודם? בכלל זה המודמים שיש פה בארץ של האלקטל? או זה משהו אחר בכלל? מישהו יודע? ??? ??? ??? עריכה: תמונה של התוכנה הזאתי
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איזה קטע כבר שבוע שלם שמתי לב שמהירות ההורדה שלי היא של 5m ואני בכלל מנוי ל2.5m בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו זמני אבל עשיתי בדיקות כבר כמה ימים וזה פשוט 5M הנה הוכחה למי שלא מאמין
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון הציוד רשת שברשותי: כרטיס רשת אלחוטי המחובר למחשב שנמצא בקומה השנייה- TP LINK TL-WN821N http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN821N&content=spe ראווטר הנמצא במדרגות בקומה למטה כ5מטר מהחדר -edimax BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 והמחשב פועל על וינדוס 7 הראוטר עם סיסמא WAP הבעיה שלי היא כך: מידי פעם כ5 פעמים ביום האינטרנט במחשב שלי לא פועל כשורה: הוא מראה בצד איפה שרשום האם מחובר לאינטרנט או לא ,סמל של סימן זהירות ושאני נכנס לראות מה זה אומר רשום : אין גישה לאינטרנט (no internet accses) הפיתרון שאני מבצע תמיד זה ניתוק הכ.רשת ואז מחבר שוב אבל נמאס מישהו יודע מה הפיתרון ???
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני פותח פורטים בנתב הזה. בנתב הקודם שלי פתחתי באמצעות NAT שאליו הגעתי ב - telnet. לא מוצא בsetup הגרפי שלו מקום שפותחים פורטים. תודה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הראוטר של tplink c7 v4. עדכנתי קושחה של dd-wrt ואחרי העדכון אני לא מצליח להכנס לעמוד של הראוטר. עדכנתי באופן ידני את כתובות ip וזה עדיין לא עוזר. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לADSL בשני מחשבים במהירות 1.5 MB (שיתוף התקשרויות באמצעות HUB) באמצעות מודם אלקטל (משודרג) ולשאלתי , איך אני יכול להעביר קבצים בין שני המחשבים ??? *אני לא רואה את המחשב השני ב- WIN *המחשבים מחוברים כ- SUB NET ז"א לכל אחד מהמחשבים כתובת IP שונה ברשת הפנימית.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב חברים אחרי חיפוש וקריאה בנושא הנה השאלות. אני רוצה WPA + MAC, יש 2 מחשבים אלחוטית ומחשב אחד מחובר חוטי. ראוטר נתב - B-focus 352+ אנטנה 1 תומכת עד 256 WPA תומך wep כמובן אנטנה 2 תומכת עד 128 WPA תומך wep כמובן עכשיו לגבי ה MAC אני מברר אותו בשורת הפקודה ב IPCONFIG/ALL וזה רשום תחת השם physical address? source - זהו מספר המאק של המחשב שאני מרשה לו להתחבר? destination - מה אני צריך לרשום שם? protocol- איזה לבחור ? mode - להרשות מין הסתם למאק שאני מוסיף נכון ? עכשיו לגבי הWPA במה אני בוחר ב PSK או ב 802.1X או שצריך את שניהם ? SIPA - מה צריך למלא בשדה ? port - לא לגעת ? secret - מה למלא? string - הססמא המתבקשת נכון? תודה למי שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה ראוטר של חברת TP-Link, דגם Archer VR600. אני מחובר בתשתית של בזק וספק של 019. הגדרתי אותו וחיברתי אליו 2 מחשבים באופן קווי- מחשב נייח ומחשב נייד. המחשב הנייד עובד בלי בעיה עם כבל רשת, שאר המחשבים והמכשירים שעובדים דרך WIFI עובדים נהדר. הבעיה היא שהמחשב הנייח שלי משום מה עושה בעיות. כשהמחשב עולה לראשונה בבוקר הוא מראה שהוא התחבר ושאין בעיות אבל אין גישה לאינטרנט כשאני מנסה לגלוש. הדבר היחידי שעוזר במקרה כזה הוא ניתוק וחיבור מחדש של הכבל רשת במחשב או בראוטר. לפעמים עוזר גם הTroubleshooting של ווינדוס והוא בדרך כלל רושם שהוא סידר משהו לגבי הDNS. במהלך היום כשהמחשב כבר דלוק אין בעיות חיבור או גלישה ורק כשהוא עובר למצב שינה או מתכבה צצות ש…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVR ן- IP קבוע, מנסה להכנס ולראות את המצלמות דרך האינטרנט, נא עזרתכם איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-