עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nahash,

אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT ) ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומי לאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט. מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה. חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kb וללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה. עזרה?!

2. Started by המפרט,

שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. היי יש שני נתבי VDSL שתומכים במהירויות האלו. מה ההבדלים בינהם ? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq תודה

4. Started by boapinta,

לאחר שידרוג מווינדוס 2000 והתקנה של מודם כבלים מוטורולה,שרת הDHCP פשוט מאד לא פועל עם הפעלת המחשב ויש להכנס לSERVICES ולבצע START ורק אז המודם תחבר ומקבל כתובת IP. אני לא מוצא אופציה להפעילו באופן אוטומטי בהפעלת המחשב, אני זקוק לעזרה,אם מישהו יודע ויש לו רעיון אני אודה לו מאוד. :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. שלום אנשים עכשיו יש לי 012 אני מאוד מרוצה אבל התחלתי לשלם כבר 89 שקל רק ל 012 וזה ניראה לי מוגזם אין יתחייבות יכול לעבור לאן שאני רוצה איפה האימיול עובד הכי מהר באיזו רשת? תודה לכל העונים סרגיי עם אתם יכולים תגידו גם מחירים איפה כמה עולה עם יש יתחייבות

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  6. Started by AlphaNoob,

אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by BMWE,

שלום, הלכתי לחנות חשמל וביקשתי מהם כבל CAT6, מחברים ושקע קיר. המחבר שנתנו לי הוא CAT6 בעוד השקע הוא CAT5e. מה שמעניין אותי זה שהמחשבים שיהיו מחוברים יהיו עם מהירות 1G. האם מניעה כלשהי מבחינת החיבור הנ"ל?

8. שלום. כבר שבועיים אני מתרוצץ בין חנויות בניסיון להשיג את השאריות של הגירסה הרביעית בארץ. הייתי ביותר מ10 חנויות. לרובם היה במלאי נתב WRT54G. לכל אלה שהיה להם - הוא היה בגירסה 5!!! מישהו מכיר איזה חנות שעדיין מוכרים שם גירסה 4? יש איזה מישהו שיש לו גירסה 4 ולא איכפת לא להפרד ממנה תמורת תשלום? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by Gnome,

אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …

10. יש לי בבית ראוטר של EDIMAX והקליטה בחדר המרוחק לא מספיק חזקה ואם אני סוגר את הדלק אין קליטה בכלל (קומה אחת ללא ממ"ד) אני רוצה לקנות ראוטר נוסף שישמש בתור AP, שיתחבר אלחוטית לראוטר הקיים ויתן לי אות נורמלי בחדר הבעייתי... ממדריכים שונים שקראתי הבנתי שחובה שיהיה לו WDS? האם הדבר שתיארתי פה הוא בר ביצוע גם אם הראוטר הקיים די ישן? איזה ראוטר מומלץ עבורי?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  11. מישהו יודע איך אפשר להתחבר למצלמה שלך בבית, ממקום אחר ולראות מה קורה בחדר שלך ? פעם ידעתי איך עושים את זה, אבל שכחתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. בהנחה שיש לי ראוטר\מודם של בזק מסוג: rotal rta 1025W 1. Edimax EW-7318USg 54Mbps USB 2. D-Link DUB-E100 Fast-Ethernet 10/100Mb האם הדגם השני תומך באנטנה חיצונית? תודה!!

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by Kopatch,

אוקי, אז דבר ראשון עשיתי חיפוש בפורום, וראיתי המון עם הבעיה, אבל לא מצאתי את הפתרון בשבילי, אולי כי אצלי הרשת מחוברת קצת אחרת. אז ככה יש לי בעיה של Limited or No connectivity. הרשת שלי מחוברת ככה: המודם שלי מחובר למחשב עם כבל USB. עכשיו... יש לי כבל רשת שמחובר ישירות בין הכרטיס רשת שעל הלוח אם שלי אל כרטיס רשת "חיצוני" במחשב השני. עד עכשיו המחשבים היו מזהים את הרשת לבד ולא הייתה שום בעיה. גם אחרי פירמוטים ומה לא. בלי ברידג' בלי ראוטר בלי כלום, פשוט זה יצר לי לבד בשני המחשבים local network connections עם Identify IP automatically. אבל לפני כמה ימים, פתאום בלי שום אזהרה זה החליט להביא לי את ההודעה הזאת. ובאמת אין לי מושג למה... אז מה ניסיתי בשביל לסדר? אז קודם כל החלפתי א…

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by benor,

יש דרך לכבות את המחשב השני שמחובר ברשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by yonir,

אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעייה כשאני מנסה להיתחבר לשרתי משחק כמו LINEAGE2 נייטאונליין SILKROAD וכו"אז הם לא משתחברים לי והבעייה הזאת נוצרה כאשר התקנתי ראוטר בבית ,ואני אשמח עם תוכלו להסביר לי איך אוכל להפעיל את המשחקים האלה בבפתיחת פורטים או לא יודע מה ...... תודה רבה :s05: :s05:

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי שאלה, לאחרונה רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת לאחוטי - והתחום הזה חדש בשבילי. יש לי שאלה לגבי אבטחה - האם יש איזה שהיא סכנה להתחבר לרשת אלחוטית אקראית שאני מוצא? יש באינטרנט הרבה מאוד מאמרים שמדברים על איך לאבטח רשת אלחוטית כדי שלא יפרצו אליה וכו' - אבל אני שואל לגבי הצד של הלקוח. האם בזמן שאני מחובר לרשת אלחוטית כזו אני בעצם מאפשר לבעל הרשת או משתתפים אחרים בה - איזה שהיא גישה למחשב שלי או משהו כזה? אם כן - מה עלי לעשות כדי להתגונן? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. קניתי ראוטר (WRT54GL) אבל בגלל כל מיני סיבות הוא נמצא בממ"ד כמובן שבגלל שהוא בממד רוב הבית נמצא בקשיים לקלוט את הראוטר (כשהוא מחוץ לממ"ד אין בממ"ד קליטה בכלל...) יש איזשהו מוצר שאני יכול לשים מחוץ לממד אבל קרוב איפה שעדיין יש קליטה סבירה והוא ישדר לשאר הבית במקום הראוטר? אם אפשר מזיגזג או לוג'יק... לגבי תקציב, אז מכיוון שאין לי מושג בכלל מה אני רוצה אז אני לא יודע מה הטווח הנורמלי של מחירים לדבר כזה... אז פשוט תביאו הצעה... וכמובן תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  19. רשמתי ככה nat לחצתי enter defserver addr 10.200.2.1 אני בא להכנס לאי סי קיו - לא עובד ! מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  20. Started by Gryllidae,

שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  21. המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט בממשלה לא מרוצים ממהירות הגלישה שמציעות החברות הפרטיות. לפיכך, שר התקשורת, בהסכמת רה"מ והאוצר, מקדם תוכנית לפיה תוקם תשתית אינטרנט לאומית שאורכה 2,500 קילומטר של מערכות סיבים. הרשת תהיה חלק מחברת החשמל, אך תפעולה יהיה באחריות משרד התקשורת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  22. אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by eitanb3,

שלום! הבאתי איתי מארה"ב ראוטר חדש כדי שאוכל לשדרג ל100 מגה בבזק: ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Router. וכעת אין לי מודם (השתמשתי עד היום בסמארטבוקס של אורנג' היה גם וגם). לכן אשמח לקבל המלצה על שני דגמי מודם (לא ראוטר) בבקשה? תודה!

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by asdqwe,

שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.