רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הקיצר יש לי שתי מחשבים מחוברים ברשת............... אחד עם XP אחד עם 98 המארח הוא XP עכשיו סבבה עשיתי עם האשף של XP שיוצר לך כזה דיסקט לשים במחשב השני התקנתי הכל סבבה... עכשיו... האינטרנט של ה98 עובד...דרך הXP כמובן מה שמוזר... שהרשת לא עובדת שאני עושה - הצג מחשבים בקבוצות עבודה אני רואה את המחשב של ה98 אבל שאני לוחץ עליו זה עושה לי... אין אפשרות גישה ל.... ייתכן שאין לך הרשאה בלה בלה בלה... אז אם האינטרנט עובד למה אני לא יכול לשתף קבצים? איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז הנה הסיפור.. יש לי פה מדפסת ראשית משותפת ברשת.. כל המחשבים יכולים להדפיס ממנה חופשי והכל עובד חלק אבל כשאני מנסה להדפיס דרך הרשת דוח בתוכנה "מיכפל" המדפסת זורקת ERROR מצד שני כשאני עושה את אותו דבר במחשב אליו המדפסת מחוברת זה מדפיס חלק, ככה שזאת לא בעייה עם התוכנה.. אין דבר יותר מוזר מזה... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם נגיד ויש לי ראוטר אלחוטי בבית , שאליו מתחבר מודם רשת אשר מתחבר כמו כן גם למחשב.. בהנחה שהמחשב שאליו מחוברים כל הדברים(המחשב הראשי) יהיה כבוי, המחשב קצה שעליו מותקן הכרטיס רשת האלחוטי יוכל לגלוש באינטרנט? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי אינטרנט 5 מגבייט ADSL בבזק בינלאומי. המודם שיש לי לי הוא AZTECH DSL-600Eורנתב מסוג LINKSYS E100.בעיקרון הגדרתי הכל וזה עובד אבל אני רוצה עזרה איך אני יכול לעשות יחד עם הראוטר IP סטטי.וההגדרות שאני אנצל את כל המהירויות. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נתב עם המפרט הרשום למעלה ואני רוצה להשתמש בו כנקודת גישה כדי להגדיל טווח של נתב אחר. אין לי אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ככה שנשאר לי רק האפשרות הזאת. אציין שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ממוקדת לענייני, ובאתרים באנגלית אני לא מצליח להבין. אשמח לתשובה מפורטת בלי רמה גבוהה מדי כדי שאוכל להבין טוב בתודה מראש שמואל
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום! בימים האלה אני אחראי לחבר את המשרד שלי לאינטרנט עסקי. זאת הפעם הראשונה שאני מטפל בנושא מהסוג הזה. התקבלו הצעות מחיר, והמלצות ציוד. כמה שאלות. קודם כל אני אשמח לשמוע חוויות מאנשים שטיפלו בדברים האלה. הבדלי תשתיות: פרטנר בשיטת מיקרוגל (MICROWAVE) סלקום בזק מה יותר טוב? הבדלי מחיר משמעותיים בין פרטנר לסלקום ובזק. פרטנט יותר זול, השאלה אם אני אפול עם מיקרוגל. ציוד קצה. כולם מציעים נתב של סיסקו ההבדל נע בין דגמים של 1914 ל2912 הבדל מחיר פי שתיים ל2912 בסביבות 10000 שח. על הדרך הקו יחזיק גם תקשורת VOIP, זה עד כמה שאני מבין לא בעיה כי אני אעשה VLAN אצלי ברשת אז לא יהיה ערבוב של טלפוניה ורשת מחשבים. האם יש עוד דברים שלא עלו בדעתי אבל חשוב לחשוב עליהם? איפה אני יכול ליפול?…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למצב שבו ארבעת החיבורים בראוטר לא מספיקים לי ויש צורך בעוד לפחות 2, החלטתי לקנות SWITCH על מנת לפתור את הבעיה אך עקב זאת שלא יצא לי להשתמש בדברים כאלו בעבר לא ממש יש לי מושג מה לקנות. סך הכל מדובר פה על משהו בסיסי ביותר אני לא ממש רואה סיבה להשקיע בזה יותר מדי כסף כך שגם הסוגים הזולים הולכים, מה שכן מדובר פה על חיבור מכשירים שאמורים להזרים תכנים מהרשת כך שחשוב שלא יהיו נפילות עקב עומסים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בהתפעה צצו לי בעיות חיבור לראוטר אלחוטי הנייד רושם שהוא מחובר עם limited acces מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון הציוד רשת שברשותי: כרטיס רשת אלחוטי המחובר למחשב שנמצא בקומה השנייה- TP LINK TL-WN821N http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN821N&content=spe ראווטר הנמצא במדרגות בקומה למטה כ5מטר מהחדר -edimax BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 והמחשב פועל על וינדוס 7 הראוטר עם סיסמא WAP הבעיה שלי היא כך: מידי פעם כ5 פעמים ביום האינטרנט במחשב שלי לא פועל כשורה: הוא מראה בצד איפה שרשום האם מחובר לאינטרנט או לא ,סמל של סימן זהירות ושאני נכנס לראות מה זה אומר רשום : אין גישה לאינטרנט (no internet accses) הפיתרון שאני מבצע תמיד זה ניתוק הכ.רשת ואז מחבר שוב אבל נמאס מישהו יודע מה הפיתרון ???
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב חדש שמחובר לראוטר בכבל ישיר מהירות גלישה על 100 מגה אבל אני גולש על 30 מגה נסתי ליצור קשר אם הספק הם אמרו לי שמיבחנתם יש 100 מגה כניראה שהבעיה אצלי במחשב שהכרטיס רשת שלי אולי לא תומך במהירות גבוה כמו שאמרתי זה מחשב חדש בכל אופן אולי יש הגבלה על הכרטיס מישהו יודע מה עושים נראה לי זה בעיה של הגדרה לא יותר
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. אני בעצם מפרק מהאנטנה את הפלסטיק ובונה לו טווח קליטה חזק יותר....טוב יותר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום לטפטוף חדש והוא מצליח להתחבר לרשתות חוץ מאשר לרשת במקום עבודתי. הוא מראה לי את החיבור אבל נותן סימן צהוב . עד אתמול גלשתי עם הלפ טוב ה(מאד) ישן שלי ללא בעיה. האייפד שלי כן מצליח להתחבר ללא בעיות כך שהבעיה היא כנראה במחשב . יש למישהו פתרון בשבילי? תודה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 750... האם זה יחלק את המהירות בין המחשבים?? אם כן אני רוצה להפוך את זה ל 1500 ולחלק בערך 1000 לי 500 להם זה אפשרי? ואיזה אפשרויות יש? אלחוטי איך זה הולך
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אהלן חברים רוצים אתגר ? אספר מה יש לי קודם בבית, אחר כך לבעיה. יש לי בבית שתי רשתות עם כתובות שונות. שתי הרשתות נוצרו עקב חיבור שני ראוטרים אחד לשני. הראוטר הראשון מתפקד גם כמודם (לצערי אין לי מודם של בזק כרגע) והראוטר המשני הוא האלחוטי. את הראוטר המשני חיברתי עם כבל רשת בפורט -WAN ולא בפורטים האחרים כי זה יצר לי בעיות. טווח הכתובות של הראוטר העיקרי (זה שמתחבר לאינטרנט) הוא : -255 192.168.16.1 טווח הכתובות של הראוטר המשני הוא : -192.168.2.1 ברשת הראשית ישנו מחשב אחד אשר מחובר 24 שעות ומוריד. ברשת המשנית ישנם 3 מחשבים + מדפסת אלחוטית, וכונן גיבוי שמתחבר לרשת. אני מנסה לגשת מהמחשב שנמצא ברשת הראשית אל המחשבים ברשת המשנית אך לא מצליח. אני כן מצליח לגשת לראוטר שנמצא ברשת ה…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מעוניין לשדרג את גירסת הנתב ל 6.2, משום מה כשאני מתחיל את השדרוג, או שואל אותי על שם משתמש וסיסמא של הנתב (כשבפועל אין לי!) - יש פתרון לכך? דבר שני, אני משתמש בתוכנה uTorrent גירסא 1.7.5, פתחתי כבר אלף פעם את הפורטים הנכונים, ומשום מה הוא עדיין מראה לי בתוכנה שיש לי פורט חסום! (עיגול אדום...) כמה עובדות: אתמול רק קיבלתי את הנתב,ולפני כן לא הייתה לי את הבעייה הזו. האם יש למישהו מושג איך עושים DMZ בנתב הזה?(FW מבוטל כבר),, כי אני לא ראיתי אופציה כזו.. האם יש איזשהו הגדרות מתקדמות סמויות לממשק שלו? חבל לי לחזור לסוג הקודם של החיבורים שהיו לי לפני כן..זה נתב מעולה! תודה, מוטי
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן חברה, אפשרי להגיד שהראוטר הנוכחי שלי הלך ואני מחפש ראוטר חדש ולא אלחוטי שתומך בcable המחיר שלי הוא בערך 500 שקל מבקש שתמליצו לי על ראוטר איכותי שיחזיק זמן ולא יהווה בעיות. תודה
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הבית שלי כמו בשרטוט(יצא מעפן אבל ממצא) אורך המסדרון הוא כ-12 מטר +_ 2 מטרים נוספים לחדר מחשב א' (מחשב ב' נמצא בקצה המסדרון) כמו כן בקו אווירי ישנם כ-4 קירות חוצצים + קיר חיצוני של חדר המדרגות. חיבור האינטרנט נמצא במחשב ב'. מהי הדרך הכי זולה לשתף בין שני המחשבים (כמובן לא חוטי - לא פרקטי)? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-