רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לי שהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקל עוד משהו?!?! הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקל והם רוצים 480?!?!? ביזיון ! מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזה כבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?! למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום בצעתי RESET לראוטר שלי ( לחצתי על הכפתור האדום מאחורי המכשיר) ובצעתי את ההגדרות מחדש מה שתמוהה בעיניי ועברתי על ה SETUP של הראוטר מספר פעמים לא ראיתי איפה אני מעדכן סיסמא לרשת ( לא רוצה שכול השכנים יגלשו על חשבוני) מישהו מכיר איפה זה נמצא ב SETUP של ראוטר ? תודה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב, אני בעצמי עובד בחברת תקשורת תשתית ואני יכול לציין שכל מה שאתם חושבים "ספק זה מגביל פורטים" וכו' זה בולשיט. חברות התשתית ואני משער שגם הספקים (עוד לא עבדתי איתם) , נותנים תעבורת מידע עם שליטת עומסים שמוגדרת על ידם , שזה פונקציה של כסף. אני מאמין שאין חבילות שישנו לכם את זה כי אתם לא עסקיים ! אבל יש לקוי התקשורת הגדרה כמו של MP3 - יש אפשרות להגדיר קו בתור CBR , VBR ויש גם UBR. CBR - בדיוק כמו MP3 הוא BitRate סטטי שאינו משתנה , אם יש לכם טונה כסף , משלמים סכום עתק לתשתית (וכנראה גם לספק) שיתן לכם במילים פשוטות רוחב פס מובטח , מה שאומר שלא משנה עומס הרשת של נותן השירות שלכם , אתם מקבלים את מלוא רוחב הפס שלכם תמיד בצורה אבסולוטית גם כשהיא לא בשימוש. האופציה השנייה - V…
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "התחדשתי" בהוטבוקס. לצערי, בחלק מהבית הקליטה לא מספקת, וכדי לשפר אותה החלטתי להשתמש בAP שיש לי מדגם TP-Link TL-WA501G. הבעיה היא שכשאני מנסה להגדיר אותו כReapeter אני לא מצליח לשנות את הגדרות האבטחה שלו כדי שיתאימו להוטבוקס (WPA2). למישהו יש מושג איך להגדיר את זה כדי שיעבוד בלי לוותר על האבטחה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ברשת בבית עשיתי שיתוף מדפסות.איך אני מדפיס ממחשב למחשב השני שיש בו את המדפסת?
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מעוניין לחבר את הנתב שלי DSL 2760U של בזק, מנתב אחר(שמחובר לקו אינטרנט) הנתב 2760U מתחבר כ DSL, חיברתי מהנתב שבוא מחובר לי אינטרנט מ RG לכניסה של DSL, אך אין לי אינטרנט. (קצת קשה להבין מה אני רוצה לעשות-כמובן שאני מתחבר ממקומות רחוקים בינהם בגלל זה כל הסיפור, אני אני רוצה שהנתב של בזק ישמש אך ורק כרואטר ויקבל את הרשת דרך היציאה של ה DSL(טלפון) שלו אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אדימקס 6104K חדש כשהFIRMWARE עודכן ל3.25 האחרון. כשאני מחבר אותו למודם הכבלים (חיבור טרי לכבלים) המודם מישתגע ומנסה להיכנס לסינכרון (מנורות מהמהבות בסדר הדרגתי) כל הזמן לפעמים גם במשך 3 שעות וזה אחרי שאני מנתק את הראוטר ממנו. להיתחבר לאינטרנט דרך הראוטר אני בכלל לא יכול עקב חוסר הסינכרון של המודם. משהו גורם למודם להישתגע כשהנתב מנסה לדבר איתו ואני מנסה לאתר מה הבעיה. *כדאי לציין שיש התנתקויות עם המודם (בחיבור חייגן רגיל) וחיבור ללא חייגן עדיין לא עשו לי. כנראה יש איזו בעייה בתשתית שצריך לסדר והיא גורמת להתנתקויות אבל זה לא מסביר את הבעיה עם הראוטר. נתונים נוספים: -יש לי גישה מלאה לראוטר מהמחשב. -המודם הוא THOMSON 425 (משומש לצערי). -כבלי רשת ישרים. -ספק בב"ל:…
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. הראוטר האלחוטי שלי 3COM שבק. מחפש להחליפו לראוטר אלחוטי N איכותי ואמין עם פורטים של ג'יגה. שיחזיק מספיק connections ולא יחנק עם קו של 12 מגה בכבלים. מחוברים אליו 2 מחשבים בכבל ועוד כ-6 התקנים באלחוט. רוצה יכולת להזרים סרטי HD ברשת ( אפשרי ?? ) חייב לקנות היום. תודה מראש מנו
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. כיום אני גולש עם נתב של 2WIRE שיש לו תאפשרות לקשר את כל המחשבים דרך קווי הטלפון של בזק..(אם אני לא טועה HPNA2) כך שאין כבלי רשת מפוזרים בבית..לכל מחשב יש פילטר קטן המתחבר לקו הטלפון..וכך אני רוצה שישאר.. הבנתי שרק ראוטרים שתומכים כיום ב HPNA3 יכולים לעשות זאת.. אז רציתי המלצות לראוטרים תומכי תקן זה+ אופצייה אלחוטית(שאשתמש בה רק כשארצה).. או שיש המלצות אחרות... והאם אני אצטרך להחליף גם את כל הפילטרים...לפילטרים אשר תומכים את אותו הראוטר..? שאלה נוספת.. האם אפשרי לחבר כיום את המערכת הקיימת לאחד מקווי הטלפון רואטר נוסף..פשוט..אלחוטי..וזה יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות: 1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי? 2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם? תודה מראש לעונים וחג שמח !
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היות והראוטר כבר לא משווק בארץ, אני מחפש אלטרנטיבה שתהיה מספיק טובה. הW9970 לא עוזר לי היות ואני צריך חיבור של 1GB\S לרשת הביתית. (הגיע הזמן לחסוך בחשמל ובמקום ולהשתמש במוצר אחד שיהיה גם מודם וגם ראוטר). אילו מוצרים אחרים ניתן להשיג בארץ? (היות והזמנה מאמזון יכול להיות בעיה בעקבות אישורי משרד התקשורת) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר torec.net ולא מצליח אם אני לוקח את המחשב לחבר ומנסה להיכנס אני כן מצליח כלומר הבעיה היא לא בהגדרות של המחשב כמו כן אין לי ראוטר אז לא יכול להיות שהוא מונע את הגישה מה כן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
"אמון הציבור" הוא ארגון ללא מטרות רווח אמון ששם לו למטרה להנחיל בישראל כללים מסחר המבוססים על הגינות ויושרה, שיתרמו לרווחת הצרכנים ובתי העסק. בשיתוף עם The Marker, ניתח הארגון קרוב ל-500 תלונות של לקוחות על שירותי הטלפוניה הקווית המנויים על החברות: "בזק", HOT ו-012. התוצאות אינן מפתיעות -- "בזק" נמצאה כטובה ביותר בטיפול בלקוחותיה, בעוד שה-HOT נמצאה כגרועה ביותר. לדוח המלא קראו כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100216_1149986
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חברה שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית שיחוברו אליה 2 מחשבים נייחים(חיבור קווי), מחשב נייד (חיבור אלחוטי) ומזרים מדיה Xtreamer שהולך להיות מחובר רוב הזמן בחיבור קווי אבל מדי פעם כשאני ארצה להעביר אותו לחדר שינה הוא ישתמש בחיבור אלחוטי בתקן N. חייב להיות בנתב: תמיכה בתקן N יציאת USB לחיבור מדפסת למטרת שיתוף ברשת. רצוי שיהה בנתב: תמיכה ב-1000MB יצאת USB נוספת לכונן קשיח למטרת שיתוף ברשת האינטרנט יהיה של HOT ו-014 עד 5 מגה. אני מוכן להתחייב לחברה מסוימת בעד נתב מתאים אם יש דבר כזה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G VER5. קינפגתי אותו להיתחבר ב L2TP נתתי לו איפי של שרת VPN, מתחבר הכל יפה, לאחר זמן מסויים לא מצליח לגלוש. בודק ב STATUS של הנתב, אני רואה שהוא מחובר, יש לו איפי של הספק, אבל ה GATEWAY הוא 0.0.0.0 עוד דבר, התחברות בפרוטוקול PPTP לא הצליחה לי משום מה בגרסא הזאת של קושחה. האם יש מישהו שכן הצליח? במדריך להתחברות בשיטה עקומה בכבלים יש מקום להכניס כתובת איפי של שרת PPTP אבל פה אין. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש המלצה לראוטר איכותי, שיקלוט WIFI בצורה טובה, ללא ניתוקים ובכלל שיהיה איכותי מאוד. תווך מחירים 300 - 400 משהו כזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה זה הכרטיס רשת הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833106062 ? אני בחיים שלי לא ראיתי כרטיס רשת כזה הוא מתאים למחשב נייח ואיך הוא? אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי תקן N מהירות העברה של 300 + אני מעדיף פנימי אבל לא חייב יש לי אבל בעיה עם פנימי ניסיתי כבר 2 שמתחברים בPCI והם לא עובדים טוב משום מה הלוח אם שלי לא אוהב כרטיסי רשת שמתחברים בPCI אז עם פנימי אז שיתחבר בPCI-E וכרגע אני עובד עם אחד של אדימקס שמחובר בUSB ואני לא אוהב אותו זה הוא עושה מלא בעיות תוטדה רבה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בפשטו הוראות התקנה ל Xiaomi AX1800. הראוטר מגיע עם הוראות בסינית ולא מצליח להסתדר. תודה NAT
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אלחוטית אין לי שמץ אפילו איך להתחיל לעשות את זה מודם alcatel ADSL שני מחשבי פנטיום 4 עם ווינדוס אקס פי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל שתהיה לי רשת טובה ונורמלית? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך המלצה לראוטר משולב מודם לתשתית 100MBit של בזק הוא הולך לעבוד 24 שעות רצוף גם בגלישה וגם בתעבורה של עד 1 גיה ברשת ביתית אני צריך המלצה לציוד איכותי ויציב מאוד תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-