רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום דבר ראשון הציוד רשת שברשותי: כרטיס רשת אלחוטי המחובר למחשב שנמצא בקומה השנייה- TP LINK TL-WN821N http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN821N&content=spe ראווטר הנמצא במדרגות בקומה למטה כ5מטר מהחדר -edimax BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 והמחשב פועל על וינדוס 7 הראוטר עם סיסמא WAP הבעיה שלי היא כך: מידי פעם כ5 פעמים ביום האינטרנט במחשב שלי לא פועל כשורה: הוא מראה בצד איפה שרשום האם מחובר לאינטרנט או לא ,סמל של סימן זהירות ושאני נכנס לראות מה זה אומר רשום : אין גישה לאינטרנט (no internet accses) הפיתרון שאני מבצע תמיד זה ניתוק הכ.רשת ואז מחבר שוב אבל נמאס מישהו יודע מה הפיתרון ???
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני רואה את הקבצים בין שני המחשבים אבל פתאום (אחרי שהתקנתי Bearshare) האינטרנט לא עובד במחשב שלא מחובר לרשת, לא שונו הגדרות, בדקתי שמוגדר שיתוף על האינטרנט, אפילו הסרתי את התוכנה שהתקנתי וגם את הפיירוול והאנטי וירוס, התקנתי מחדש את הרשת ואת החייגן בשני המחשבים וכלום! המחשב שמחובר הוא XP PRO עם ADSL מודם USB חיצוני והוא ממשיך לעבוד כרגיל, השני הוא 98SE, יש בו את כל הפרוטוקולים כולל client for microsoft networks, file sharing , tcp/ip, TCP/IP -> DIAL UP NETWORKING , אדאפטר של שם הכרטיס:REALTEK, וגם פרוטוקול שנקרא dial up to realtek..... נעשו ריסטרטים, התקנתי מחדש את הBEARSHARE וגם בדקתי שהפורטים מוגדרים נכון, יש לציין שכשהכל עבד כרגיל לפני שקרתה התקלה במחשב הXP ה…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
צהריים טובים התקנתי וירטואל סטודיו ולאחר מכן אני לא מצליח להיכנס לאף אתר . מחקתי ועדיין לא עובד . בחיבורי רשת מראה שאני מחובר אבל כלום לא עובד לא במוזילה ולא באקספלורר תודה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
לאחרונה אני סובל מקשיים להוריד דרך הדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר). לא משנה מאיזה אתר זה, גם אם זה מוואלה או http://download.cnet.com/. אחרי כמה זמן של הורדה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח file could not be saved because the source file could not be read באקספלורר יש הודעה דומה- the connection with the server was reset. רק אחרי כמה פעמים אני מצליח להוריד את הקובץ. ניסיתי בעוד שני מחשבים בבית ויש את אותה הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. יש לי בעיה ברשת הקווית, רשת 1G ברשותי 2 מחשבים שמחוברים לסוויצ', מחשב אחד עם XP ו2 HDD, אחד של WD מהגרסא הירוקה והשני של סיגייט במחשב השני (WIN7) יש עוד HDD אחד של סיגיט, כולם טרה. לבעיה: כשאני מעביר ברשת מהXP נניח קובץ של 10G למחשב השני שיש בו WIN7 (אני לא יודע אם זה קשור אני רק מציין מה יש) זה מעביר סביב ה80MPS, שזה תקין. אם אני מעביר מהWIN7 לXP זה מעביר על 20MPS ולא עובר את זה. כמובן שהגדרתי בכרטיסי רשת 1G או AUTO, לא עזר. ואני שואל, למה? מישהו נתקל בזה?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטים עכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and password עכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!! אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזה עכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן של ברק שהורדתי מהאינטרנט. אני רוצה לחבר עוד מחשב ברשת, אבל נאמר לי שכבר לא אוכל להשתמש בחייגן הזה אלא אצטרך חייגן "רגיל"-שעליו אצטרך לקבוע את ההגדרות לרשת. האם זה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה חכמה של LG ( מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס ולא אנדרואיד). ואני חושד שקליטת ה wifi שלה לא טובה. יש לנו אינטרנט חזק שעובד טוב בכל שאר במכשירים בבית ( פייבר של סלקום ), אך משום מה עובד חלש בטלויזיה. אין לי דרך לבדוק את זה כרגע אבל לדעתי בחיבור ישיר של LAN זה יעבוד טוב, כלומר הבעיה לדעתי היא התקשורת האלחוטית. כיוון שזה לא הגיוני פיזית לחבר כבל בין הראוטר לנתב, חשבתי לקנות מגדיל טווח פשוט בעל יציאת LAN שיתחבר לרשת הביתית וממנו כבל רשת לטלויזיה. חשבתי על המכשיר הזה: מגדיל טווח TP-Link TL-WA850RE nMax 802.11n Universal Wireless N 300Mbps האם זה נראה לכם פתרון שיכול לעבוד או שיש פתרון טוב יותר? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
זה הכרטיס המדובר : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 קניתי אותו היום ...הבעיה שהחדר שלי יוצר בעיית קליטה (ממ"ד) א-ב-ל !!! כאשר אני שם את המחשב ממש על החלון והאנטנה מבצבצת מחוץ לחלון אני מקבל קליטה מדהימה !!!! השאלה - איך אני מאריך את הכבל הזה בעוד 2 מטר !!!? בKSP (היכן שקניתי)אמרו שלא ניתן בעיקרון מה שלא נשמע לי הגיוני מישהו ניסה ? התנסה בכרטיס הנ"ל עם הארכת האנטנה ? בינתיים זמנית המחשב על החלון והאנטנה מחוץ לחלון רק כדי לקבל קליטה , אבל לא אוכל להשאירו כך . ?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הבית שלי כמו בשרטוט(יצא מעפן אבל ממצא) אורך המסדרון הוא כ-12 מטר +_ 2 מטרים נוספים לחדר מחשב א' (מחשב ב' נמצא בקצה המסדרון) כמו כן בקו אווירי ישנם כ-4 קירות חוצצים + קיר חיצוני של חדר המדרגות. חיבור האינטרנט נמצא במחשב ב'. מהי הדרך הכי זולה לשתף בין שני המחשבים (כמובן לא חוטי - לא פרקטי)? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהכותרת, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט ואני מחובר היום ל-ADSL בעזרת ה- ECI B-Focus Router 270PR המוכר לכולנו. האפשרויות הן כמובן לחבר בין שני המחשבים בכבל מוצלב או "לשדרג" את המודם לראוטר ולחבר את שני המחשבים אליו באמצעות סוויץ'. מאחר ואני לא רוצה שתהיה תלות באחד המחשבים, אני חושב שאני אלך על האפשרות השניה. על שני המחשבים ירוצו, בין היתר, תוכנות P2P למיניהן (ובראשן emule שמאוד תובענית מבחינת החיבור. טוחנים את ה-1.5Mb עד המקסימום), והשאלה היא האם ה-ECI החביב והמסכן שלי יצליח להחזיק את העסק בלי להתנתק כל דקה או לעשות בעיות אחרות? האם שני מחשבים יכולים לעבוד בצורה הזאת כמו שצריך? מה עם קבלת קבצים בתוכנות כמו ICQ וכו'? האם ישנן הגבלות או בעיות שאני עלול …
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני ומשפחתי עוברים לבית חדש ולכן יש לי מספר שאלות בנוגע לאינטרנט בבית החדש. מצטער מראש אם השאלות טיפשיות או אמורות להיות מובנות מראש, פשוט הידע שלי בנושא הזה הוא לא רחב. טוב אז אנחנו עוברים לבית עם שתי קומות, כשבכל קומה יש שקע טלפון (נראה לי שזה השם הנכון), מה שמעלה אצלי כמה שאלות. 1. האם אפשרי לחבר בכל קומה ראוטר בנפרד? זאת אומרת שבקומה הראשונה יהיה לנו ראוטר א' ובקומה השנייה ראוטר ב', ששניהם מחוברים בעצם לאותה הרשת. 2. בהמשך לשאלה הקודמת, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? האם לדעתכם עדיף להסתפק בראוטר עוצמתי אחד שישרת את כל הבית? האם עדיף לשים ראוטר בכל קומה? האם עדיף לשים ראוטר באחת הקומות ואז בקומה השנייה לחבר מגדיל טווח …
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן אממם יש לי שני מחשבים בבית וראוטר של DLINK אני רציתי שמחשב אחד (Aהוא לאפטופ) יהיה מחובר אלחוטי עם הראוטר (כאילו יש אפשרות כזאת) אבל לא הצלחתי והתייאשתי אז אני עכשיו מנסה ששניהם יהיו מחוברים דרך הראוטר עצמו אז חיברתי את המחשב שלי לכניסה מספר 2 ואת הלאפטופ לכניסה מספר 4 (כי 1 ו2 דפוקים) ואת האינטרנט לחיבור WAN אבל אין אינטרנט עשיתי שיהיה רשת בין המחשבים וגם המחשב שלי זיהה ברשת את הלאפטופ אבל אין אינטרנט יש אינטרנט GETWAY שמחובר על 10MBPS אבל אני מנסה להיכנס לאתרים וזה אומר לי שאין חיבור לאינטרנט כלומר הדבר היחידי שהראוטר עשה זה שהמחשבים יהיו ברשת אבל אין להם אינטרנט ניסיתי לעשות ריסט לראוטר אבל זה לא עזר אולי זה בגלל שהכבלים מוצלבים\לא מוצלבים?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אפשר לקחת את המודם שיש לי (מסוג מוטורולה SB4200) בעל USB וRJ45 ופשוט לחבר מחשב לכל יציאה במקום לעבוד דרך ראוטר שיחובר לRJ45? ואם המודם לא יכול לשמש כסוויצ אז מה עם האפשרות של לחבר סויצ ליציאת רשת של המודם ולא ראוטר? בכל אופן כנראה יש משהו בסיסי שאני לא מבין תודה ביי
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר ושמתי לב שעל הנתב במקום נורה ירוקה של POWER מהבהבת נורה אדומה הדלקתי את המחשב וראיתי שאין אינטרנט. כשניסיתי להכנס להגדרות של הנתב קיבלתי את השגיאה הבאה: מה זה יכול להיות? ומה גרם לזה? הנתב הוא של חברת SIEMENS מה שחברת בזק מחלקת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי אפשר להגיד שהוא רובו מעץ וקירות גבס יש לי שתי קומות בבית...אני מחפש ראוטר זול וטוב עם תווך קליטה טוב שיתפוס גם את הנייד שלי בקומה השניה....יש חיה כזאת במחיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום לכם בזמן האחרון יש לי בעיה דיי מעצבנת,כשאני מפעיל אותו בהתחלה הוא מוריד סבבה על 50 ק"ב אבל אחרי כמה דקות פתאום אני לא יכול להיכנס אפילו לאינטרנט וגם לראוטר בכלל אבל כשאני סוגר את הutorrent אחרי כמה דקות האינטרנט חוזר לעצמו כאילו לא קרה כלום . רציתי לשאול איך לתקן את הבעיה המסריחה הזאת וגם אם זה קשור לראוטר או ל012 (בעיה נפוצה?) פרטים טכניים: Windows 7 ראוטר של אדימקס מגירסת הN החדשה 012..
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL, שני מחשבים מוחברים דרך חיבור קווי ואחד באופן אלחוטי. אין בעיות עם הראוטר הכל די חלק [; אבל רק רציתי לדעת, איך אפשרי לחבר את הקבצים כך שיהיה אפשרי שיתוף קבצים והעברת קבצים ממחשב למחשב ושליחת הדפסות(לדגומא) אל מדפסת אשר מחוברת אל מחשב אחר ברשת... שיתוף רכיבים וקבצים [; תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ואיך אני אמור להיכנס להגדרות ? הבנתי שדרך ה-Explorer אבל אני לא מצליח
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב מודם level one 3460A . עד עכשיו הייתי משתמש בו בתור ראוטר קווי ו3 מחשבים היו מחוברים אליו באופן קווי. עכשיו אני רוצה להשתמש באופציה האלחוטית שלו וברגע שאני מפעיל בראוטר את האופציה של רשת אלחוטית האינטרנט מתנתק והראוטר ולא מצליח להסתנכרן עם ה adsl. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL עם מודם אלקטל וראוטר Netgear WGR614. היום עברתי לכבלים. קיבלתי מודם Thomson 425. הספקית היא בזק בינלאומי. בכל מקרה- נכון לכרגע אני מחובר לאינטרנט דרך המודם עם חייגן VPN PPTP. ניסיתי להגדיר את הנתב כך שהאינטרנט יעבוד דרכו ולא הצלחתי. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה? נסיתי כל מה שאני יודע. העלתי תמונות של תפריטי הנתב: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pppoec.JPG http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pptp1c.JPG ] של מצב החייגן: http:// ושל סטטוס ה IP: אודה מאוד לתשובה.............................. HELP ME.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מקבל פינגים מאוד גבוהים על שרתים שאני משחק עלייהם שנים. (empires main server, Touhou Fortress 2, weeabootique, commies build server) הפינגים נעים בין 400-1200 נורמאלי הם אמורים להיות בין 60-210 (אירופאים ואמריקאים) היה אצלי טכנאי אמר שתיקן את הרשת החליף לי את המודם, הבעייה עדיין כאן. יש לי פינגדול :<
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-