רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי,ברשותי כרגע אינטרנט 1.5 מגה. עכשיו,יש לי שלוש מחשבים בבית,כולם פועלים כל היום עם ראוטר של LEVEL ONE,וכאשר אני רוצה לשחק באיזשהו משחק רשת יש לי לאגים מטורפים. רציתי לשאול,בכמה אני צריך לשדרג את האינטרנט שלי בשביל שלא יהיו לי לאגים,או אם יש דרך להגביל או לסדר את זה. אם אני צריך לשדרג,בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי איך. הספקית שלי - 012. החברה - הוט.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רשות התקשורת האמריקאית מגלה "קצת" יותר רצינות ממשרד התקשורת הישראלי ומאלצת את TP-LINK לשנות את מדיניותה לגבי קושחות צד שלישי. http://www.netcheif.com/blog/?p=6339
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר ושמתי לב שעל הנתב במקום נורה ירוקה של POWER מהבהבת נורה אדומה הדלקתי את המחשב וראיתי שאין אינטרנט. כשניסיתי להכנס להגדרות של הנתב קיבלתי את השגיאה הבאה: מה זה יכול להיות? ומה גרם לזה? הנתב הוא של חברת SIEMENS מה שחברת בזק מחלקת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי לוח אם של GIGABYTE - Z790 GAMING X AX יש לו קישורויות WIFI וכן LAN מובנה בכרטיס Realtek 2.5GbE משום מה הרשת החוטית לא עובדת (ה WIFI כן) חשבתי שזה קשור למערכת ההפעלה אך גם עם WIN 10 ו WIN 11 יש בעיה שאין אינטרנט. כאילו מערכת ההפעלה לא מכירה\לא מוצאת שיש על לוח האם כניסה של רשת. חשבתי שיש בעיה בלוח האם, אולי הכבל לא מתאים למחבר של 2.5GB ולאחר חיפושתי בגוגל , אומרים שבכלל יש בעיה עם הדרייבר של REALTEK של 2.5GB האם יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתפור אותה ? תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מכיר מישהו, או יותר נכון הכרתי מישהו מבוגר, שפרץ לשרתי DNS של חברת אינטרנט כלשהי (אני לא מציין איזו כדי לא לתת רמזים לגבי הבנאדם). מתישהו הם תפסו אותו אבל זה לא העניין. העניין הוא ששאלתי אותו מה לעזאזל נותנת לו פריצת השרתים (חוץ מסתם כיף וניסיון ;D) והוא ענה לי שזה נותן לו מהירות חיבור גבוהה יותר... עכשיו מה הקשר בין שרתי DNS שסה"כ ממירים בין כתובת מספרית לכתובת הכתובה באותיות לבין מהירות החיבור לאינטרנט? אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי. תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מקבל פינגים מאוד גבוהים על שרתים שאני משחק עלייהם שנים. (empires main server, Touhou Fortress 2, weeabootique, commies build server) הפינגים נעים בין 400-1200 נורמאלי הם אמורים להיות בין 60-210 (אירופאים ואמריקאים) היה אצלי טכנאי אמר שתיקן את הרשת החליף לי את המודם, הבעייה עדיין כאן. יש לי פינגדול :<
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב אז היום התנתקתי מאינטרנט בזק בין לאומי ואני מבואס... 1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק 2) אני לא יודע אבל אני חושב שהאינטרנט שלהם איטי [לקחתי חבילה של 1.5 מגה] 3) יש אתר אחד בחוץ לארץ שבודק את המחשב שקוראים לו PCTOP או משהו כזה אז יש בעיה שם שלפעמים הוא מאבד את הקשר עם המחשב שלי בגלל שאני בברק 4) הבני שרמ***ת האלה הביאו לנו חבילה של 1.5 מגה ב 69 שקל במקום להביא לנו חבילה משולבת של 140 שקל שכוללת את התשלום החודשי לבזק. יש עצות או משהו?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, טוב יש לי בעייה שחייבת להיפתר עד יום ראשון בבוקר - אשמח לעזרתכם אנשים! יש לי שני מחשבים יושבים במרחק, שלא ניתן להעביר בו חוטים. לאחר לבטים רבים החלטתי על הקמת רשת אלחוטית בעזרת רואטר + כרטיס רשתX1. הרוטאר יהיה מחובר למחשב הראשי בעזרת כבל רשת - מצריך רוטאר אלחוטי עם יציאה חוטית גם (לדעתי ברובם יש היום לא?). ולמחשב השני כמה מפתיע.... כרטיס רשת אלחוטי. בין שני המחשבים יש קירות רגילים. קיר--->| מרווח --->קיר| מרווח ---> מחשב. המרחק הוא בערך 10 מטר אני חושב, אולי קצת יותר. בכל מקרה אני רוצה להקים רשת אלחוטית, שגם כמובן תאפשר גישה של מחשב נייד מידי פעם - לא צריך חומרה בשבילו. השאלה החשובה היא מה לקנות? איזה רוטאר היום מומלץ בשוק שבו הכל אותו דבר…
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הם יכולים לעלות עלי? ינאו באתר topsite.co.il אז אני מצביע.. מתנתק מהאינטרנט.. מוחק קוקיז.. ואז מתחבר שוב.. ומצביע שוב.. הם יכולים לעלות עלי?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים : EdiMax BR-6424Nוהשני זה D-Link DIR-615 (הגרסה הרוסית או משהו כזה, REV K) עם שניהם (כמובן כ"א בנפרד), כל כמה דק' (לפעמים קצת לפעמים הרבה), פתאום הרשת נופלת, גם האינטרנט וגם הרשת האלחוטיתואז הראוטר כאילו עושה ריסט...עולה הרשת ומתחברים ולוקח איזה דקה שתיים עד שהאינטרנט חוזר (כנראה מקבל מהמודם) בכל מקרה ,מה יכול לגרום לזה ?הרי אין סיכוי שהראוטרים לא תקינים שניהם ! (ה DLINK די חדש). חשבתי על לדבר עם בזק אבל אם זו הייתה בעיה עם בזק הרי שהרשת לא אמורה ליפול אלא רק האינטרנט לא ?. ניסיתי להפעיל לוג ב DLINK ומה שאני מקבל שם זה הרבה שגיאות כאלה בזמן עלייה: miniupnpd[249]: Can't find in which sub network the client is ניסיתי לחפש על השגיאה באינטרנט אך הכל ברוסית ולא…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מאז שהקמתי רשת בין שני המחשבים בבית בשבוע שעבר, האימיול מקרטע בצורה מחרידה. לפני הרשת הוא היה מוריד ב-30 עד 50 ק"ב/ש. עכשיו במקרה הטוב הוא מגיע ל-2 ק"ב/ש. מה גם שהגלישה במקביל נהייתה בלתי אפשרית (לפני הרשת היה אפשר לגלוש בלי בעיה). הרשת היא בעצם חיבור ישיר עם כבל מוצלב בין שני כרטיסי רשת. כל הפורטים פתוחים, הפיירוול לא חוסם כלום, המחשב השני (שמקבל את האינטרנט ממני) כבוי ובנוסף הפכתי את הרשת ללא זמינה, ועדיין האימיול לא זז. (כמובן XP Pro SP2 עם הפאץ', אימיול LH 5.3) יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל ADSL, שאינו נמצא בשימוש כרגע, מודם כבלים שמחבר אותי לאיטרנט (מחובר ע"י רשת) ומחשב אחר. איך אני מחבר את כל זה לשיתוף אינטרנט בין המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה... הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הייי בניתי שני דפי אינטרנט ואני רוצה להעלות אותם לרשת, יש אפשרות לעשות את זה בחינם ? אם כן,מה הדרך ? שני הדפים כבר מוכנים אני רק צריך איזשהו אתר שנותן אפשרות של WEB HOSTING.... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש כמו שכמה המליצו עליו פה בפורום ediman 6204WG... עכשיו כשאני מוריד משהו מהאינטרנט תוכנה/משחק/עידכון זה מוריד לי ממש לאט ואני לא יודע מה לעשות... מה אני יכול לעשות במצב הזה איך אני מסדר תעיניין ? נ.ב אני משתמש דיי הרבה בטראקרים של טורנטים עכשיו בתוכנה הפורט שלי הוא 62520 ובראוטר הגדרתי אותו פורט אך עדיין יורד לאט מה עושים במצב הזה ?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי לקנות EDIMAX Router 4port BR-6104K - xDSL אחרי שדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אפשרות שהראוטר יקרוס עם יש הרבה חיבורי משתמשים. הוא הציע לי לקנות ראוטר של 3Com , אני מכיר את החברה ואני יודע שאולי זה באמת יהיה יותר טוב אבל זה יעלה 200-250 שקל יותר.. א. האם שווה לקנות את הראוטר של EDIMAX ויש אפשרות לתקן את זה דרך הראוטר? ב. האם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות ראוטר של 3Com ? כמה פרטים לעזרה: המודם הוא SpeedTouch Home הישן של בזק עם החמש נורות לא רשת אלחוטית..
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עד 30 דולר מ DEEL EXTREME או איביי . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=290379153199 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5858 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20160 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24886 http://global.ebay.com/EDIMAX_EW-7318USg_USB_Wireless_WiFi_Dongle_Adaptor_4dBi/140359515673/item
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האינטרנט שלי תמיד מחובר אני לא צריך להפעיל את החייגן אף פעם זה אצלי כבר איזה חצי שנה וכבר החלפתי מחשב וזה עדיין כככה לא שזה מפריע לי אבל מעניין אותי לדעת למה זה??? כי זה בטוח לא בווינדוס כי עשיתי פורמט איזה 10 פעמים (לא ביגלל זה) וזה עדיין ככה!!!!
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשאני נכנס בTELNET הוא רושם 3.2? זה אומר שזה גירסה KHDSAA.132? והאם זה אומר שאני לא יוכל לעשות הפניית פורטים אם אני משדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על סוויצ' שתומך 1000mbps. ישמש כמפצל לכבל רשת שמגיע מראוטר בחדר אחר. http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=10294&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך הסוויצ'ים של אדימקס? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חברת סיסקו (חברת האם של LINKSYS) הכריזה היום על גרסת NETWORK MAGIC 5.0. כזכור לכם, CISCO רכשה בחודש יולי השנה את חברת PURE NETWORKS שפיתחה ושיווקה את תוכנת NETWORK MAGIC המאפשרת, בקלות ובמהירות, להקים ולתמוך ברשתות ביתיות. בזמנו, בעת הרכישה, הסברה היתה שרכישת NETWORK MAGIC מטרתה לחזק את חברת LINKSYS ולהוסיף לה ערך מוסף. אולם, ההכרזה היום על גרסא 5.0 החדשה היא של חברת סיקו עצמה וגם האתר המחודש של NETWORK MAGIC נושא את המותג סיסקו ולא את המותג LINKSYS. התחושה שיש לחברת סיסקו כוונה למחוק את המותג של LINKSYS, באה לידי ביטוי גם בלוגו המחודש של LINKSYS הנושא את כותרת המשנה "A DIVISION OF CISCO". האתר של NETWORK MAGIC -- כאן -- http://www.purenetworks.com/index.php ההודעה לעיתונ…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-