עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liordavid,

The internet works. sharring files between 2 comp's is the problem. When I'm trying 2 share it asks for username and password ? What r they ?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  2. שלום יש ברשותי ראוטר TP LINK WR740N V1 עדכנתי את הקשוחה DD_WRT ,ואני לא מרוצה ממנה,עכשיו כשאני רוצה לחזור אחורה,הנתב נותן לי שגיאה מה אני יכול לעשות? *בדקתי בסוף הסקירה של נתב אחר ושם צריך יציאת USB: http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אבל בנתב שלי לא קיימת יציאה כזאת,מה אני יכול לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  3. שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  4. שלום. בשבוע האחרון נתקעתי וסבלתי מאיטיות האינטרנט זה מתבטא בכמה אתרים ובכמה שליחות תגובות - לדוגמא מחצית מהאתרים עובדים לי ומחצית מהאתרים לא עובדים לי (האתרים שאני גולש בהם) לאחר שעה-שעתיים אני יכול להכנס לכולם אבל יש לי גם בעיה בHWZONE לוקח הרבה זמן עד שזה נכנס לפורום ועד שזה שולח תגובה עריכה וכו' .. סרקתי אד אוואר ספייוורים וירוסים לא עזר..זה קורה לי במחצית היום. יש לי Netvision 1.5 ואני משתמש בפייר פוקס גם,תודה.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  5. היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by giladdan,

אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  7. בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית. הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים.... כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  8. שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?

9. Started by club_501,

לפני שבועיים פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7. לפני הפירמוט הגלישה היית נורמלית. (שימוש בווינדוס 7) מאז ההפירמוט יש איטיות בגלישה. יש לי חיבור של 2.5M, הורדות של קבצים מגיעים למקסימום מהירות הורדה 320KB, אבל בגלישה לאתרים יש איטיות שלא היית לפני. איך ניתן לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by Jesper,

אז ככה: יש לי 2 מחשבים בבית - שלי ושל אח שלי. בהתחלה שמתי את שניהם אחד ליד השני, חיברתי את המודם ב-USB למחשב שלי, מהמחשב שלי כבל רשת מוצלב למחשב של אח שלי, והצלחתי להקים בין 2 המחשבים רשת ICS, שיתפתי ביניהם קבצים וחיבור אינטרנט בלי בעיה. אחרי שהצלחתי להקים את הרשת העברתי את המחשב של אח שלי לחדר שלו שנמצא ליד החדר שלי. יש לנו בבית כבלי רשת שיוצאים מהמרכזיה לכל אחד מהחדרים. בהתחלה בדקתי אם כל אחד מכבלי הרשת כשלעצמו תקין. לקחתי את המודם למרכזיה, וחיברתי אותו לכבל שהולך לחדר של אח שלי, ובחדר של אח שלי חיברתי למחשב. לא הצלחתי לחייג לאינטרנט (Limited Connectiviyt). אז הוספתי מתאם נקבה-נקבה וכבל מוצלב, ואז חיברתי לחדר של אח שלי, והצלחתי לחייג לאינטרנט כמו שצריך. אז חיברתי את המו…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by uzana2004,

בס"ד יש לי מחשב נוסף שעכשיו קניתי ואני רוצה לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת(בישן שנמצא בחדר נוסף יש חיבור ADSL) כדי שיעבדו בו זמנית אני לא מעוניין לקנות רכיבים כמו רשת אלחוטית אלא לחבר את שני המחשבים לרשת על אותו קו... כמו כן יש לי מודם ADSL חיצוני לשני המחשבים...

12. יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by naorsa,

יש לי בעיות מהירות עם אינטרנט תשתית HOT ספק נטוויזן ללא חייגן 2.5 מגה שתי טכנאי של הוט היו אחד החליף מודם ואחד שיחק עם החיבור של הכבלים וקיצר אותו או החליף חיבור שניהם לא פטרו את התקלה זה קורה כמה פעמים ביום למשך כמה דקות בודדות שאני אפילו לא מצלייח לפתוח גוגל ועד שאני מצלייח לעשות בדיקת מהירות באותו הרגע הוא מראה לי ping בין 120-150כל פעם משהו אחר והמהירות הורדה בין 0.80 ל 1.10 ואפילו פחות בשביל שזה יעבור אני צריך לעזוב את זה ולתת לזה להסתדר אחרי כמה ד'ק אני לא מוריד תוכנות או דברים ואין לי משהו שפתוח ולוקח מהירות מהאינטרנט אם מישהו יכול לעזור.... תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

שלום ושנה טובה לכולם... לאבא שלי יש מחשב נייד עם WIN2K ומוגדרת לו הרשת של החברה שהוא עובד. אני רוצה להגדיר לו רשת נוספת של הבית בלי להרוס את ההגדרות של החברה, כדי שיוכל להתחבר לאינט' עם השיתוף ברשת בבית. מישהו יכול להנחות אותי איך? תודה מראש, חציל

16. Started by Gnome,

אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …

17. Started by yotam360,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה...

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by Cranchh,

אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת- האפשרות אפורה ואי אפשר לסמן:

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  19. שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  20. רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  21. לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  22. Started by eins,

אני עובד עם VMware על מחשב אחד אני משתמש בכרטיס רשת הוירטואלים של התכונה. כאשר 2 כרטיסי רשת וירטואלים עובדים, אחד מהם בעצם הברירת מחדל של המחשב, ואין לי יציאה לאינטרנט איך אני יכול לבצע שהכרטיס רשת הפיזי שלי, יהיה כל הזמן הברירת מחדל, לא משנה עם שאר הכרטיסי רשת עובדים או לא ? אני יודע שיש דרך לקבוע דרך NETSH ניתוב של כל התעבורה לרגל שאני צריך אבל אם אתם יודעים פיתרון אחר אני אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by yonir,

אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  24. השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...

• 2 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.