רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המטרה היא לקבל כמה שיותר מידע על הניתוקים. עדיף כמובן תוכנות חינמיות אם יש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
עוד חבילה אפשרית היא מהירות הורדה של 1.5 מגה ומהירות העלאה של 512K שהמחיר של חבילה זאת עוד נשמע הגיוני אם המחיר שמפורסם כולל ספק . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני התחברתי ל100 מגה ו3 מגה UP אני בתשתית בזק וספר בזק בינלאומי ואני מחובר בכבל הבדיקות מהירות בערך 90 ודפים נטענים מאוד מהר אבל אני מוריד משחק מORIGIN ותמיד זה היה מוריד לי על פול מהירות ופתאום עכשיו זה על 500-200 קילובייט לשנייה כשהיה לי 20 מגה זה הוריד לי על 1 מגה+ אפשר לעשות משהו בנידון? לבדוק איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעשות vpn בין 2 ראטורים. הראוטר הראשון מדגם 1841 ההגדרות החיוג שלו הינו ככה: crypto isakmp policy 110 encr 3des authentication pre-share crypto isakmp key cisco address 81.218.161.32 crypto ipsec transform-set myset esp-aes esp-sha-hmac crypto map hakim_to_yoni 10 ipsec-isakmp set peer 81.218.161.32 set transform-set myset match address 171 qos pre-classify ! interface FastEthernet0/1.200 crypto map hakim_to_yoni ! ip route 192.168.185.0 255.255.255.0 192.168.205.2 הראוטר השני מסוג c850 ההגדרות שלו : crypto isakmp key 6 cisco address 82.80.137.216 crypto ipsec transform-set myset esp-aes esp-sha-hmac crypto map yoni_to_hakim 10 ip…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי יש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו. המבחן הוא אמריקאי. 1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT? א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לא ב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לא ג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לא ד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא ***בחרתי ב-ד'. 2)מהו Sniffer? א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטי ב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימים ג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדת ד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב ***בחרתי ב-א'. 3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC: א)אינו מצפין את המידע, ר…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבי בבית, במחשב שלי(1) שמחובר ישירות לADSL מותקנת מע' XP, במחשב של אבא שלי(2) מותקנת מע' WIN98SE ובמחשב הנייד(3) מותקנת גם מע' XP קיצר בכלם יש שיתוף אינטרנט וקבצים אבל משום מה אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים מהמחשב שלי (1) כלומר שאני לוחץ על MY NETWORK PLACES-> VIEW WORKGROUP COMPUTERS ואת המחשב שלי דווקא רואים ממחשבים 2ו3 בלי בעיה...
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המוטיבציה היא לאפשר שיתוף קבצים ברשת ביתית עם laptop מעבודה שמוגדר תחת domain. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מכיר מישהו, או יותר נכון הכרתי מישהו מבוגר, שפרץ לשרתי DNS של חברת אינטרנט כלשהי (אני לא מציין איזו כדי לא לתת רמזים לגבי הבנאדם). מתישהו הם תפסו אותו אבל זה לא העניין. העניין הוא ששאלתי אותו מה לעזאזל נותנת לו פריצת השרתים (חוץ מסתם כיף וניסיון ;D) והוא ענה לי שזה נותן לו מהירות חיבור גבוהה יותר... עכשיו מה הקשר בין שרתי DNS שסה"כ ממירים בין כתובת מספרית לכתובת הכתובה באותיות לבין מהירות החיבור לאינטרנט? אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי. תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לנתב את רוחב פס האינטרנט בין המחשבים. כרגע 2 מחשבים מחוברים קווית ואחד מידי פעם אלחוטית, אני רוצה להגביל מחשב אחד לרוחב הפס- חשבתי להשתמש בnetlimiter אבל הוא לא כזה טוב מה שגם הוא לא מגביל לי את תוכנת ההורדה של האקספלורר. יש אפשרות להגביל דרך הראוטר את המהירות כי לא מצאתי משהו שם? בנוסף אני לא מצליח לזהות את המחשב השני ברשת, הוא פשוט לא מופיע, ניסיתי לצרף ידנית את הכונן המשותף גם ללא הצלחה. מה כבר יכול להפריע לשיתוף התיקיות? *הראוטר הוא 3crwer100-75 עריכה: שאלה אחרת, אם אפשר להסתמך על הפיירוול של הראוטר או שעדיין כדאי להשתמש בתוכנת פיירוול?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני משמתמש כבר מספר שנים באינטרנט קווי (1.5). לאחרונה חשבנו לשדרג, והספקיות נותנות מודם אלחוטי, אבל הבנתי שהשימוש בזה לא פשוט - צריך לפתוח פורטים לשם שימוש בתוכנות שונות ולאבטח את הרשת. האם זה באמת כרוך בכ"כ הרבה אנרגיה והשקעה ? אני פשוט לא כ"כ מבין בנושא ולא רוצה לבזבז שעות על חיבור תקין לאינטרנט. תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
המצב הוא ככה : בית של שתי קומות,יש ראוטר של d-link 2670U וראוטר של Edimax AR-7024WG שמצאתי בבית,והוא עובד מצויין. עכשיו,מה שניסיתי בהתחלה הוא לשים את ה d-link למעלה,ולחבר כבל רשת מן המחשב הנייח שלי אשר נמצא למעלה אל ה d-link ,מה שגרם שלא הייתה קליטה בקומה למטה ולכן המצב בלתי אפשרי. ניסינו למצוא דרכים להעביר כבל רשת מן הקומה למעלה אל ה d-link שיהיה למטה,בשביל זה צריך כבל של 30 מטר והשאלה היא איזה כבל צריך לקנות,כבל רשת פשוט 30 מטר יעשה את העבודה או שיש כבלים טובים יותר עדיפים. חשוב להדגיש כי הכבל יעבור מחוץ לבית ולכן הוא צריך להיות עמיד בפני מזג האוויר השונה..חום קור וכו'. אני רואה שיש כבל סוגים שונים של כבלים : מוצלב,cat5,cat6 וכו'..איזה מהם אני צריך ? הולך להיות לי רשת N…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת האינטרנט כל הזמן מתכבה ללא כל סימה יש לי אינטרנט בכבלים וכל איזה כמה זמן (לא מוגדר) האינטרנט פשוט מתנתק אין לי פייר ואל והאימיול לא קשור והוא לפעמים רושם לי הודעת שגיאה : usb not recogonize אז אני הרבה פעמים צריך להתחיל מחדש את המחשב או אפילו לכבות אותו לגמרי מהחשמל וזה גם לא תמיד עוזר ואני לא יודע לאן לפנות תעזרו לי בבקשה תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שראוטר שקניתי של TP-LINK משבש לי את הגלישה שיש לי בבית? מתי שאני מחבר את הראוטר למחשב ולמודם (של הוט) תוך כמה שעות אין לי גלישה בכלל... אמרו לי שיש הרבה בעיות עם הטריפל של הוט שאנחנו מחוברים אליו בבית ויכול להיות שבגלל העומס זה נופל... מישהו נתפל בזה פעם?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הראוטר שציינתי וחיברתי אותו אל המחשב , יחד עם המודם (עם כבל רשת ולא אלחוטי) האינטרנט שברשותי עובד על תשתית HTOT וספק 012 ביצעתי את כול ההגדרות הנדרשות ע"מ ליצור חייגן בראוטר (פעם כ PPTP ולאחר מכן גם L2TP) החייגן עושה רושם שהוא עובד מצויין ומצליח ליצור התחברות ותקשורת (מושך כתובת אייפי דינמית מהספקית) אך למרות הכול האינטרנט אינו עובד... הראוטר יושב בכתובת 192.168.0.1 / 255.255.255.0 המחשב הגדרתי (גם בעזרת DHCP וגם באופן סטטי) כ: 192.168.0.2 / 255.255.255.0 , שער ברירת המחדל הינו כתובת הראוטר... וכן ישנו חיבור בין הראוטר למחשב (מצליח להיכנס לפאנל ניהול שלו, ומצליח ליצור פינג) לא משנה מה ניסיתי עדיין לא מצליח לגלוש, ולא מצליח לשלוח פינגים לשום אתר. …
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט 750... האם זה יחלק את המהירות בין המחשבים?? אם כן אני רוצה להפוך את זה ל 1500 ולחלק בערך 1000 לי 500 להם זה אפשרי? ואיזה אפשרויות יש? אלחוטי איך זה הולך
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-