רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מאזין לפעמים לקטעים מוקלטים מראש בכל מיני אתרים באמצעות נגן REALPLAYER שמוטמע באתר. אני צריך לשמור קבצים אלה והדרך היחידה שאני מכיר היא פשוט לשבת ולהקליט את זה שנייה מול שנייה.ז"א שאם הקטע הוא שעה אז אני אצטרך להקליט שעה וזה מבזבז זמן ומעצבן. האם יש אפשרות לשמור את הקטע בצורה כלשהי? הרי קובץ הסאונד בטוח נמצא איפשהו בשרת.איך ניתן לשמור אותו ישירות ולא להקליט? תודה!
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי היסטוריה די מרה בנתיים עם ראוטרים אצלי בבית, כאילו הם ממש לא אוהבים אותי היה לי את הlinksys wrt54g שבהפסקת חשמ אחד החליט למות (שני יציאות רשת ויציאת הwan) הפסיקו לעבוד, מאוחר יותר הוא הפסיק לעובד בכלל קניתי את הDIR-300N אבל הקליטה שלו הייתה נוראית והוא עבד נורא באלחוטי (ברמה שמחשב שני מטר מהראוטר לא יכל להראות סרטון ביוטיוב בלי להתקע כל שניה) ולמרות שעוד יכלתי לחיות עם זה קצת זמן ועשרות נסיונות לסדר את זה (עם הצפנה, בלי הצפנה, החלפת לקושחה dd-wrt) החלטתי שנמאס לי הבאתי ראוטר אחר שהיה לי מהמעונות (edimax br-6204wg) לבדוק אם זה בעייה מיוחדת או סתם בגלל הראוטר, והוא קולט נפלא אבל הוא כל הזמן מתנתק אז עכשיו מכיין שאני צריך להחזיר את הedimax וגם ככה הוא עושה בעיות א…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שכרתי שרת VPN, לצורך העיניין ivacy.com. מה שאני צריך הוא בעצם זה להזין בתוכנה מסוימת פרוקסי, יש לי לבחור בין HTTP HTTPS SOCK4 SOCK5. ולשים כתובת ופורט. בתוכנה של IVACY אפשר להתחבר דרך PPTP ודרך HTTP tunneling. דרך PPTP אני לא יכול להתחבר אבל דרך HTTP אני יכול. בתוכנה של IVACY יש אפשרות לסמן תוכנה שאני רוצה שתרוץ דרך הVPN הזה, ואז היא מופעלת דרך הIVACY וכל התעבורה של התוכנה עוברת דרך הVPN. זה לא מה שאני רוצה. אני לא רוצה שכל התוכנה תרוץ תחת ה VPN. אלא חיבור מאוד ספציפי שעבורו אני יכול להגדיר פרוקסי בתוכנה עצמה. כלומר כל התוכנה תמשיך לרוץ עם החיבור אינטרנט הרגיל שלי, אבל חיבורים מסוימים שהתוכנה צריכה לבצע יבוצעו דרך הVPN. התוכנה יודעת לעשות את זה, אני רק צריך לתת לה את הפרו…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לא מזמן עברתי לHOT עם ברק גם ב1.5M אבל זה יותר איטי איך אני יכול לדעת מה הקצב שאני באמת מקבל ?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אציל בבית קיים ראוטר וריפיטר הריפיטר משמש כמגדיל טווח לבית ליד שנמצא כ30 מטר מימנו (עובד יופי) ליפני שבוע קניתי ריפיטר נוסף שישמש מגדיל טווח לכיוון השני של הבית שלושתם אותו חברה LEVEL ONE שלושתם תומכים בWDS עכשיו הבעיה מתחילה כאשר אני מחבר גם את הריפיטר השני לראוטר הוא לא מצליח להיתחבר אליו (למרות שהגדרתי בכל אחד את הMAC של השני) אני חושב שהבעיה טמונה בטדר שידור ששלושתם על ערוץ 7 (מתוך 12 כמובן) האם הם מתנגשים בינהם ואם כן איך אוכל להגדיר את כולם יחד? כבר ניסיתי הכל לדעתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות 1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני 2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה 3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק) 4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות) זהוא אני חושב... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104WB ש012 הביאו לי. אני מוריד די אינטנסיבי בUTORRENT ובאימיול וכאחד שמכיר את עולם ה P2P יודע שתוכנות אלו יוצרות עומס ייתר על המודם\ראוטר. בגלל העומס שנוצר במהלך היום, הראוטר מגיע לשעה מסויימת(כול יום בשעה אחרת) שהוא פשוט "מת" , כלומר מפסיק לספק אינטרנט עד שאני מנתק אותו מהחשמל למספר דק' ומחזיר. אני צריך המלצה לראוטר שיחזיק לי מספר קוננקשין רב (כרגע אני על 100) ומספר UPLOAD SLOT גדול. ושלא יקרוס ככה במהלך היום. אני אשמח להשאר עם EDIMAX מכייון שהתפריט של הראוטר מאוד נוח לי ושימושי.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
נעשה את זה מהר, מחשב א' עם חלונות 2000, מחשב ב' עם חלונות 98SE. על מחשב ב' מותקנת מדפסת HP ומותקנת התוכנת פקס של מיקרוסופט (כולל מודם) מחשב א' הוא המחשב הראשי, מחשב א' יכול להדפיס למדפסת של מחשב ב'. הבעיה היא...שבמחשב א' רוצים לשלוח פקס ואין בדיוק איך. אז איך אני בדיוק משתף את הפקס של מיקרוסופט בין המחשבים? יש ביניהם כבל מוצלב, הדפסות ושליחת קבצים אחד לשני עובד כמו שצריך, אבל הפקס הוא העניין החשוב כאן. הפקס מופיע ברשימת המדפסות שיש על מחשב ב', אבל הוא מבקש ממני משהו מוזר, אין לי מושג מה לעשות :-( מודה לכל אחד על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי לחכות. אני רוצה אינטרנט מהר ועכשיו, אני יודע שהיו על זה מגוון דיונים אבל אשמח לראות את דעתכם מתפלגת בסקר. אשמח אם תוסיפו את החבילה שלדעתכם הכי טובה ואת הספק. תודה =]!
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר TP LINK WR740N V1 עדכנתי את הקשוחה DD_WRT ,ואני לא מרוצה ממנה,עכשיו כשאני רוצה לחזור אחורה,הנתב נותן לי שגיאה מה אני יכול לעשות? *בדקתי בסוף הסקירה של נתב אחר ושם צריך יציאת USB: http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אבל בנתב שלי לא קיימת יציאה כזאת,מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש. בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear. ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא. מה הכי טוב שם?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 750... האם זה יחלק את המהירות בין המחשבים?? אם כן אני רוצה להפוך את זה ל 1500 ולחלק בערך 1000 לי 500 להם זה אפשרי? ואיזה אפשרויות יש? אלחוטי איך זה הולך
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
ערב טוב זוחל לי האינטרנט כאילו כל השכונה יושבת לי על הראוטר - יש לי חבילה של 5 MB בבזק בינלאומי עם תשתית של הוט , אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי שך דילינק DIR-300 , יוטיוב בכלל מרגיש כאילו הוא חולה ועושה לי טובה שהוא טוען סרטים דל 240 P , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SERVER GUIDE לשרת IBM 220 מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
כשאני נכנס בTELNET הוא רושם 3.2? זה אומר שזה גירסה KHDSAA.132? והאם זה אומר שאני לא יוכל לעשות הפניית פורטים אם אני משדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת- האפשרות אפורה ואי אפשר לסמן:
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אפשר לקחת את המודם שיש לי (מסוג מוטורולה SB4200) בעל USB וRJ45 ופשוט לחבר מחשב לכל יציאה במקום לעבוד דרך ראוטר שיחובר לRJ45? ואם המודם לא יכול לשמש כסוויצ אז מה עם האפשרות של לחבר סויצ ליציאת רשת של המודם ולא ראוטר? בכל אופן כנראה יש משהו בסיסי שאני לא מבין תודה ביי
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ב hotnet פתאום התחיל להיות איטיות בדומה ל-מה שהיה בבזק מזמן מזמן, מתאמץ לעבור את ה 50-60MB בהורדה זה 6-7MB. בהורדות טורנט, אז עשיתי בדיקה עם אותו טורנט התקשרתי להוט החלפתי לבזק ובום הוריד מהר. כשהוא עשה את זה דרכו קיבלתי 84.110 עם חייגן שהתחברתי קיבלתי. אז התקשרתי לבזק התחברתי אליהם שוב ב MPLS ועכשיו מוריד טוב, אבל אני מקבל 84.111, בדומה ל 84.110 אני מקבל אותו גם כשאני מתחבר עם חייגן ללא גיימר. יש הבדל בין הכתובות ?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני התחברתי ל100 מגה ו3 מגה UP אני בתשתית בזק וספר בזק בינלאומי ואני מחובר בכבל הבדיקות מהירות בערך 90 ודפים נטענים מאוד מהר אבל אני מוריד משחק מORIGIN ותמיד זה היה מוריד לי על פול מהירות ופתאום עכשיו זה על 500-200 קילובייט לשנייה כשהיה לי 20 מגה זה הוריד לי על 1 מגה+ אפשר לעשות משהו בנידון? לבדוק איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי ראוטר\מודם של בזק מסוג: rotal rta 1025W 1. Edimax EW-7318USg 54Mbps USB 2. D-Link DUB-E100 Fast-Ethernet 10/100Mb האם הדגם השני תומך באנטנה חיצונית? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-