רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני מחשבים אחד מחובר עם חוטים לPRIVATE BOX של בזק והשני עם דונגל של EDIMAX 802.11N התקנתי את הדונגל הכל טוב ויפה הקליטה מצויינת הכל עובד אבל קורה לפעמים שפתאום הדונגל מאבד את הצפון ואני רואה סמל שאין בכלל כרטיס רשת במחשב! נכנסתי למנהל ההתקנים ואז אני רואה שכתוב את הדונגל ויש עליו סימן קריאה צהוב כאילו הוא לא מותקן יש לציין שהתקנתי אותו מהדיסק שלו ! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. אני בעצם מפרק מהאנטנה את הפלסטיק ובונה לו טווח קליטה חזק יותר....טוב יותר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מתחיל להתחרט שלא הוצאתי 500 שקלים על ראוטר נורמלי, במקום 200 שקלים בזול ולהיתקל בבעיות איטיות כל הזמן! יש לי את הראוטר שמצויין בכותרת, מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית שבו אני מפעיל משחקים, ועוד מחשב נייד בצורה אלחוטית. חשוב לציין, המחשב הנייד היה מכובה לאורך כל הבדיקות, הרשת עצמה מבאוטחת וליתר ביטחון בדקתי בראוטר ואין מישהו שמחובר אליי. כשאני נכנס למשחק WOW, בזמן שהראוטר מנותק, הפינג עומד על 100-400 בלי לאגים שזה די סבבה. כשאני מחבר את הראוטר ונכנס שוב למשחק, הפינג קופץ ל-1000-1200! רציתי לוודא שאין פה צירוף מקרים, והראוטר פשוט התחבר לניתוב לא תקין, אז ניסיתי 10 פעמים להפעיל את המשחק בלי הראוטר-->עם הראוטר-->בלי הראוטר וכו', כדי שיקבל כל פעם איפי שונה, ואותם ה…
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
הבית שלי כמו בשרטוט(יצא מעפן אבל ממצא) אורך המסדרון הוא כ-12 מטר +_ 2 מטרים נוספים לחדר מחשב א' (מחשב ב' נמצא בקצה המסדרון) כמו כן בקו אווירי ישנם כ-4 קירות חוצצים + קיר חיצוני של חדר המדרגות. חיבור האינטרנט נמצא במחשב ב'. מהי הדרך הכי זולה לשתף בין שני המחשבים (כמובן לא חוטי - לא פרקטי)? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
"אמון הציבור" הוא ארגון ללא מטרות רווח אמון ששם לו למטרה להנחיל בישראל כללים מסחר המבוססים על הגינות ויושרה, שיתרמו לרווחת הצרכנים ובתי העסק. בשיתוף עם The Marker, ניתח הארגון קרוב ל-500 תלונות של לקוחות על שירותי הטלפוניה הקווית המנויים על החברות: "בזק", HOT ו-012. התוצאות אינן מפתיעות -- "בזק" נמצאה כטובה ביותר בטיפול בלקוחותיה, בעוד שה-HOT נמצאה כגרועה ביותר. לדוח המלא קראו כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100216_1149986
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
D-LINK מציגה שני נתבים חדשים (אחד מהם סלולרי) ונקודת גישה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3562
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני התחברתי ל100 מגה ו3 מגה UP אני בתשתית בזק וספר בזק בינלאומי ואני מחובר בכבל הבדיקות מהירות בערך 90 ודפים נטענים מאוד מהר אבל אני מוריד משחק מORIGIN ותמיד זה היה מוריד לי על פול מהירות ופתאום עכשיו זה על 500-200 קילובייט לשנייה כשהיה לי 20 מגה זה הוריד לי על 1 מגה+ אפשר לעשות משהו בנידון? לבדוק איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. האם יש אפשרות לדעת מהו ה - Server IP שיש לי כרגע ? הבעיה שאני דרך רשת ביתית ואי אפשר לראות זאת בפרטי ההתחברות. (אין חייגן) 2. האם Server IP נקרא גם External IP ? אם כן, האם זה הגיוני שזה אותה כתובת כמו של ה - IP הרגיל שלי ? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כיצד ניתן לשתף באופן אלחוטי חיבור אינטרנט של מחשב המחובר לרשת חוטית? אני רוצה שהמחשב ישמש כ hot spot שניתן יהיה להתחבר דרכו לאינטרנט גם באמצעות סמארטפונים השאלה היא אם יספיק לי לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר דרך USB ואם כן האם אני צריך לבדוק תכונה מסויימת של הכרטיס רשת שיאפשר לי זאת תודה...
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אז הנה הסיפור.. יש לי פה מדפסת ראשית משותפת ברשת.. כל המחשבים יכולים להדפיס ממנה חופשי והכל עובד חלק אבל כשאני מנסה להדפיס דרך הרשת דוח בתוכנה "מיכפל" המדפסת זורקת ERROR מצד שני כשאני עושה את אותו דבר במחשב אליו המדפסת מחוברת זה מדפיס חלק, ככה שזאת לא בעייה עם התוכנה.. אין דבר יותר מוזר מזה... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת המעט מסורבלת, אבל יש לי מספר שאלות שאותן ניסיתי להכניס לכותרת אחת: 1. אם אני משתמש במודם ALCATEL בתור DIALER, כולל כל ההגדרות הנילוות והוא מתחבר לHUB, האם אוכל לראות את כל הכוננים של המחשבים ברשת אצלי בבית? 2. האם שיטת החיבור לSWITCH שונה מהשיטה לHUB? האם יש צורך בכבלים שונים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מאזין לפעמים לקטעים מוקלטים מראש בכל מיני אתרים באמצעות נגן REALPLAYER שמוטמע באתר. אני צריך לשמור קבצים אלה והדרך היחידה שאני מכיר היא פשוט לשבת ולהקליט את זה שנייה מול שנייה.ז"א שאם הקטע הוא שעה אז אני אצטרך להקליט שעה וזה מבזבז זמן ומעצבן. האם יש אפשרות לשמור את הקטע בצורה כלשהי? הרי קובץ הסאונד בטוח נמצא איפשהו בשרת.איך ניתן לשמור אותו ישירות ולא להקליט? תודה!
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ALCATEL.311.AND.511.UNLOCKER.v1.0 הורדתי את הדבר הזה(כי אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה)ואני לא ממש יודע מה זה עושה....אמור לפתוח את המודם? בכלל זה המודמים שיש פה בארץ של האלקטל? או זה משהו אחר בכלל? מישהו יודע? ??? ??? ??? עריכה: תמונה של התוכנה הזאתי
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
איזה קטע כבר שבוע שלם שמתי לב שמהירות ההורדה שלי היא של 5m ואני בכלל מנוי ל2.5m בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו זמני אבל עשיתי בדיקות כבר כמה ימים וזה פשוט 5M הנה הוכחה למי שלא מאמין
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 750... האם זה יחלק את המהירות בין המחשבים?? אם כן אני רוצה להפוך את זה ל 1500 ולחלק בערך 1000 לי 500 להם זה אפשרי? ואיזה אפשרויות יש? אלחוטי איך זה הולך
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-