רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270pr ואני רוצה להחליף אותו מכיוון שיש לי מספר בעיות שלא נפתרו וזה המפלט האחרון. חשבתי על ECI B-FOCuS 312+ אבל תכלס מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מה- 270 ובכלל, מצויין. הבנתי שגם המודמים של אלקטל טובים מאוד 510/speed touch, מה אתם אומרים עליהם?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה,ועד עכשיו הורדתי קבצים מהאינטרנט במהירות נורמלית של 80-120 בימים האחרונים חלון ההורדה מראה לי בשניות הראשונות על אותה מהירות כמו כל הזמן,ואחרי כמה שניות זה היא יורדת ל10-11 ואפילו פחות וזה קורה לאו דווקא עם אתרים מסויימים למה זה קורה? חשוב לציין שמהירות הגלישה נשארה בסדר גמור עשיתי סריקת וירוסים ולא מצאתי שום דבר,ולא זכור לי שהתקנתי תוכנות מסויימות בזמן האחרון...
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל עם הקושחה המקורית, ורציתי לדעת אם יש איזה דרך לשלוח לו פקודת RESET דרך הרשת במקום לנתק אותו פיזית מהחשמל כשצריך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מעוניין לאפשר במחשב נייד שמשתמשים בו כמה אנשים שימוש ברשת אלחוטית מאובטחת, אבל אני מעוניין שרק חלק מהאנשים יוכלו להשתמש בה. מסיבות אלו ואחרות אני לא יכול לתת את הסיסמה של הרשת לאנשים שמשתמשים בה כך שאני צריך רעיון אחר. חשבתי להשתמש בתוכנה מוגנת סיסמה אחרת (כמו שמגיע עם כרטיסי רשת USB למשל) שתקשר את המחשב לרשת האלחוטית הנ"ל וכל שאר המשתמשים ישתמשו בZERO CONFIGURATION. יש למישהו רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אחרי שנתיים שהאיתי בNETVISION עברנו לאינטרנט של 012 דרך HOT, עכשיו הם חיברו מין מכשיר מוזר שמיתחבר לכבלים ומודם של 012 שמיתחבר רק למחשב 1 ולי יש 2 מחשבים בבית שצריכים להיות מחוברים לאינטרנט, עכשיו אני רצית לחבר את שניהם אבל כמובן שאין אפשרות כי זה מודם ולא ראוטר התקשרתי אליהם והם אמרו לי שעם אני רוצה לעשות דבר כזה אני צריך ליקנות ראוטר כי להם אין תמכשיר. מזל שישב אצלי בארון ראוטר שקנית ליפני 3 שנים עכשיו אני מנסה לחבר אותו אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו הדגם שלו Edimax BR-6104K מצאתי אותו באינטרנט אבל לא מצאתי דרך לחבר אותו אז אני במין מבוי סתום כזה, רצית לקבל את עזרתכם בחיבורו ועם ביכלל זה אפשרי לחברו למכשיר הכבלים המוזר הזה שקיבלתי כי החיבורים מתאימים. מבקש את עזרתכם …
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשבי PC. לצערי אין לי אופציה לחיווט ולכן אני צריך רשת אלחוטית. חשבתי לחבר מחשב אחד לראוטר, ושמחשב שני, מהקומה התחתונה, יתחבר באמצעות כרטיס USB אלחוטי לראוטר. האם זה נשמע סביר בהתחשב במגבלות? אם כן, האם יש המלצות כלשהן לראוטר וכרטיס USB שיעשו את העבודה? כמו כן, האם יש צורך בציוד בתקן G או שחובה תקן N? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי מה צריך להוריד מהאתר של DDWRT בכדי להתקין את הקושחה הרגילה מהגרסא החדשה (24 SP1) ? מצאתי כאן בפורום הסברים לגבי גרסא 23 שכבר מותקנת אצלי... אבל שמות הקבצים בגרסא החדשה שונים.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם. עברתי מתשתית בזק לHOT וקניתי ראוטר EDIMAX 6204, שכרגע מחובר ועובד מצויין. יש בבית 2 קומות, והשאלה היא, האם אפשר להפוך את ה570 למעין מגדיל טווח ולמקם אותו בקומה השנייה? או אפילו להשתמש בו שיתחבר דרך הרשת האלחוטית לאדימקס ואחבר אותו ישירות למחשב, ואחסוך לי קניית כ.רשת אלחוטי? כרגע יש מחשב מחובר ישירות לאדימקס+מחשב נייד שמשתמש באלחוטי, ובסוף השבוע אני מוסיף מחשב נייח. שיחקתי קצת בהגדרות שלו אבל לא מצאתי את האפשרות כמו באדימקס להפוך את הנתב לנקודה חמה... אשמח ואודה אם מישהו יכול לעזור. תודה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה לנתב את רוחב פס האינטרנט בין המחשבים. כרגע 2 מחשבים מחוברים קווית ואחד מידי פעם אלחוטית, אני רוצה להגביל מחשב אחד לרוחב הפס- חשבתי להשתמש בnetlimiter אבל הוא לא כזה טוב מה שגם הוא לא מגביל לי את תוכנת ההורדה של האקספלורר. יש אפשרות להגביל דרך הראוטר את המהירות כי לא מצאתי משהו שם? בנוסף אני לא מצליח לזהות את המחשב השני ברשת, הוא פשוט לא מופיע, ניסיתי לצרף ידנית את הכונן המשותף גם ללא הצלחה. מה כבר יכול להפריע לשיתוף התיקיות? *הראוטר הוא 3crwer100-75 עריכה: שאלה אחרת, אם אפשר להסתמך על הפיירוול של הראוטר או שעדיין כדאי להשתמש בתוכנת פיירוול?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ובזק בינלאומי כספק. כשאני מתחבר עם המודם בלבד הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את הראוטר קצב ההורדה יורד , שיחות בסקייפ בלתי אפשריות , כשאני מוריד קובץ כלשהו ההורדה מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת לסירוגין עד שההורדה מסתיימת. משהו מכיר את הבעיה? תודה חברים
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי 3COM(http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase) ושני מחשבים שמחוברים אליו בצורה אלחוטית ואחד קווית עקבתי אחרי ההוראות שסטיקי ולא הצלחתי לשתף קבצים, ה ממש חשוב לי אמשח לתשובה עמית (הנה תמונה שתעזור להבין מה הולך שם...)
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט שלהם איך הוא ואיך המהירויות שלהם ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVR ן- IP קבוע, מנסה להכנס ולראות את המצלמות דרך האינטרנט, נא עזרתכם איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחבר השבוע לפרטנר פייבר ומחפש לקנות נתב חדש שיתמוך ברשת בצורה הטובה ביותר. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני ומשפחתי עוברים לבית חדש ולכן יש לי מספר שאלות בנוגע לאינטרנט בבית החדש. מצטער מראש אם השאלות טיפשיות או אמורות להיות מובנות מראש, פשוט הידע שלי בנושא הזה הוא לא רחב. טוב אז אנחנו עוברים לבית עם שתי קומות, כשבכל קומה יש שקע טלפון (נראה לי שזה השם הנכון), מה שמעלה אצלי כמה שאלות. 1. האם אפשרי לחבר בכל קומה ראוטר בנפרד? זאת אומרת שבקומה הראשונה יהיה לנו ראוטר א' ובקומה השנייה ראוטר ב', ששניהם מחוברים בעצם לאותה הרשת. 2. בהמשך לשאלה הקודמת, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? האם לדעתכם עדיף להסתפק בראוטר עוצמתי אחד שישרת את כל הבית? האם עדיף לשים ראוטר בכל קומה? האם עדיף לשים ראוטר באחת הקומות ואז בקומה השנייה לחבר מגדיל טווח …
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, מה נשמע תותחים אני חווה זה זמן בעיות אינטרנט שאפרט לכם כאן, ואשמח אם תלוו אותי בתהליך, אני מתכנן לנסות צעד או שניים לפני פרמוט. ברשותי WIN7, בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר, שמתחבר לאינטרנט. לכולם יש אינטרנט, חוץ מלמחשב שלי. מה שקרה זה שלא מזמן היה לי אינטרנט רק בדקות הראשונות של הדלקת המחשב, ואחרי כמה דקות האינטרנט חדל לעבוד במחשבי בלבד. אחרי זמן מה האינטרנט חדל לעבוד גם ברגע הדלקת המחשב, וכעת הוא לא עובד כלל אצלי. הדבר המעניין כאן הוא, שהאינטרנט אקספלורר והגוגל כרום לא עבדו, גם לא נסיונות התחברות לשרת מזג אוויר של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט, אבל האייסיקיו דווקא כן עבד. כך שניתן באופן כללי להגיד שהכל לא עבד חוץ מהאייסיקיו. גם עכשיו הכל לא עובד חוץ מהאייסיקיו. …
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-