עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ilan526,

יש לי ראוטר של 3COMאני לא מצליח להתחבר דרכו לרשת של הכבלים למרות שקינפגתי אותו לL2TP הוא לא מקבל כתובת לא מצליך להתחבר הגרסה שלו היא המעודכנת ביותר הצילו הצילו הצילו

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  2. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK 1043. בנוסף יש לי עוד ראוטר ישן וסטרימר. אני רוצה בצורה אלחוטית כלשהי (לאו דווקא בעזרת הראוטר הישן) להתחבר לראוטר הראשי שלי ובעזרת אחד החיבורים של הראטור הישן להתחבר חוטית לסטרימר. כך שבעצם הסטירמר יהיו מחובר בעזרת LAN. האם ניתן לעשות את זה בעזרת ראוטר ישן ? (כרגע יש לי 1025W מה שבזק נתנו מזמן) או מה אני צריך על מנת שדבר כזה יעבוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by idan1836,

ברוב האתרים שאני רוצה לראות תמונה אז זה מראה עליהם איקס אדום .... למה ? :-X

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  5. רשות התקשורת האמריקאית מגלה "קצת" יותר רצינות ממשרד התקשורת הישראלי ומאלצת את TP-LINK לשנות את מדיניותה לגבי קושחות צד שלישי. http://www.netcheif.com/blog/?p=6339

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by Arik.G,

שלום, היום קמתי בבוקר ושמתי לב שעל הנתב במקום נורה ירוקה של POWER מהבהבת נורה אדומה הדלקתי את המחשב וראיתי שאין אינטרנט. כשניסיתי להכנס להגדרות של הנתב קיבלתי את השגיאה הבאה: מה זה יכול להיות? ומה גרם לזה? הנתב הוא של חברת SIEMENS מה שחברת בזק מחלקת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  7. הקיצר יש לי שתי מחשבים מחוברים ברשת............... אחד עם XP אחד עם 98 המארח הוא XP עכשיו סבבה עשיתי עם האשף של XP שיוצר לך כזה דיסקט לשים במחשב השני התקנתי הכל סבבה... עכשיו... האינטרנט של ה98 עובד...דרך הXP כמובן מה שמוזר... שהרשת לא עובדת שאני עושה - הצג מחשבים בקבוצות עבודה אני רואה את המחשב של ה98 אבל שאני לוחץ עליו זה עושה לי... אין אפשרות גישה ל.... ייתכן שאין לך הרשאה בלה בלה בלה... אז אם האינטרנט עובד למה אני לא יכול לשתף קבצים? איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  8. לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. מעוניין להקים שרת משחקים דרך האינטרנט - איך עושים זאת

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by --Shadow--,

שלום, ברשותי נתב level one wbr6001 ומגדיל טווח ייעודי מסוג level one wap0006 , האם ניתן לחבר את המגדיל טווח בכבל לנתב?, ואילו הגדרות נדרשות הן במגדיל והן בנתב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  11. שלום יש ברשותי נתב עם המפרט הרשום למעלה ואני רוצה להשתמש בו כנקודת גישה כדי להגדיל טווח של נתב אחר. אין לי אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ככה שנשאר לי רק האפשרות הזאת. אציין שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ממוקדת לענייני, ובאתרים באנגלית אני לא מצליח להבין. אשמח לתשובה מפורטת בלי רמה גבוהה מדי כדי שאוכל להבין טוב בתודה מראש שמואל

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by nivster,

היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  13. היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  14. יש לי ראוטר Edimax דגם BR-6104k ואינטרנט במהירות 750kb. האימיול מוריד לי במהירות בלתי נסבלת, וכתוב שם שאני צריך לפתוח את הפורטים 5662 TCP, ו- 5672 UDP. אני יודע איך להיכנס להגדרות הראוטר, פשוט יש שם כמה אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ואיך לפתוח. אשמח מאוד אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by asafm,

ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by CybeR_CoM,

אני עובד לפי המדריך שמצאתי בהרבה מקומות וגם פה באחד הת'רדים לפני כמה זמן. כשאני צריך להיכנס ללמשק WEB של המודם http://10.0.0.138 אז כל עוד אני לא מחובר לאינטרנט אז אני לא יכול. בשביל לבצע איזה שהם שינויים בממשק WEB אני חייב להיות מנותק מהאינטרנט אבל אם אני מנותק אז אני בכלל לא יכול להיכנס לממשק. בעבר כששידרגתי אותו לא הייתה לי שום בעיה להיכנס לממשק WEB גם כשאני לא מחובר לאינטרנט ועכשיו אני לא מצליח ואין לי שום מושג למה. זה חשוב לי מאוד בשביל הרשת הבייתית שאני בניתי כבר וזה השלב האחרון.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  17. :o [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

ולא, זה לא שאני לא מצליח להושיט אליו יד כי אני לא רוצה לקום מהספה. אז ככה - המודם שלי הוא ROTAL 1025W, אשר כיביתי לו את הראוטר שכן אני משתמש בראוטר D-LINK DIR 300. לא מזמן (ענין של כמה ימים כמדומני) עברתי ספקית מבב"ל ל018. המעבר גרר גם שינוי הגדרות ביחסים בין המודם לראוטר. בזמן החיבור לבב"ל, הROTAL היה מוגדר כPPPoE בעוד הראוטר היה מוגדר כ-DHCP. עם החיבור לאקספון שיניתי את ההגדרות לכך שהROTAL יהיה BRIDGE בעוד הראוטר הוא המחייג, בפרוטקול PPPoE. הכל עובד נפלא, יופי טופי. אממה, מאז השינוי הנ"ל - אינני מצליח לגשת להגדרות המודם. בעבר הייתי ניגש להגדרות דרך הכתובת 10.0.0.138 מאז שינוי ההגדרות, כל ניסיון לגשת לכתובת זו עולה בחרס ו"Cannot Find This Page" מקדם את פניי במקום. איך אנ…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by nikenx,

שלום לכולם, אני צריך לקנות ראוטר חדש... אני לא כל כך מבין בזה, אשמח אם מישהו יכול לעזור! =] תקציבכם: עד 500 שקל. חריגה: לא מפריע לי לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה... מה השימושים שלכם בציוד? אז ככה, יש לי אינטרנט 100MB בבית. אני צריך נתב טוב וחזק שיוכל לנתב ולהחזיק כעשרה אנשים בו זמנית בלי שהיה עליו הומס רב שיגרום לנפילות. הראוטר שסופק ע"י החברה, או יותר נכון הגרוטאה(HOT-BOX), פשוט קקה של דבר. לכן, אני רוצה לנתב אותו מראוטר אחר שכן יוכל לעשות זאת. חשוב לי גם שאוכל לקבוע העדפות בראוטר לפי כתובות MAC למי להקצות יותר מהרוחב פס משאר האנשים המחוברים, כי אני צריך שלמחשבים מסוימים תהיה גישה נמוכה ושלא יגנבו לי את כל הקו. אני לא הולך לשחק אם פורטים או משהו... מה ש…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  20. יש לי 2 ראוטרים : EdiMax BR-6424Nוהשני זה D-Link DIR-615 (הגרסה הרוסית או משהו כזה, REV K) עם שניהם (כמובן כ"א בנפרד), כל כמה דק' (לפעמים קצת לפעמים הרבה), פתאום הרשת נופלת, גם האינטרנט וגם הרשת האלחוטיתואז הראוטר כאילו עושה ריסט...עולה הרשת ומתחברים ולוקח איזה דקה שתיים עד שהאינטרנט חוזר (כנראה מקבל מהמודם) בכל מקרה ,מה יכול לגרום לזה ?הרי אין סיכוי שהראוטרים לא תקינים שניהם ! (ה DLINK די חדש). חשבתי על לדבר עם בזק אבל אם זו הייתה בעיה עם בזק הרי שהרשת לא אמורה ליפול אלא רק האינטרנט לא ?. ניסיתי להפעיל לוג ב DLINK ומה שאני מקבל שם זה הרבה שגיאות כאלה בזמן עלייה: miniupnpd[249]: Can't find in which sub network the client is ניסיתי לחפש על השגיאה באינטרנט אך הכל ברוסית ולא…

21. Started by rOOmUSh,

שלום! בימים האלה אני אחראי לחבר את המשרד שלי לאינטרנט עסקי. זאת הפעם הראשונה שאני מטפל בנושא מהסוג הזה. התקבלו הצעות מחיר, והמלצות ציוד. כמה שאלות. קודם כל אני אשמח לשמוע חוויות מאנשים שטיפלו בדברים האלה. הבדלי תשתיות: פרטנר בשיטת מיקרוגל (MICROWAVE) סלקום בזק מה יותר טוב? הבדלי מחיר משמעותיים בין פרטנר לסלקום ובזק. פרטנט יותר זול, השאלה אם אני אפול עם מיקרוגל. ציוד קצה. כולם מציעים נתב של סיסקו ההבדל נע בין דגמים של 1914 ל2912 הבדל מחיר פי שתיים ל2912 בסביבות 10000 שח. על הדרך הקו יחזיק גם תקשורת VOIP, זה עד כמה שאני מבין לא בעיה כי אני אעשה VLAN אצלי ברשת אז לא יהיה ערבוב של טלפוניה ורשת מחשבים. האם יש עוד דברים שלא עלו בדעתי אבל חשוב לחשוב עליהם? איפה אני יכול ליפול?…

22. Started by most,

בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Classic notion,

שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה, לפני כן גלשתי על 1.5 מגה. כאשר גלשתי על 1.5 לאחרונה המהירות הייתה נמוכה משהייתה צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה, שם ייעצו לי לשנות בהגדרות ה local area connection את ה link speed/duplex mode ל 10 full mode. זה עבד וסידר לי את המהירות. כעת כששידרגתי ל10 מגה שמתי לב שמהירות ההורדה מתחילה מגבוה ויורדת הרבה מתחת למה שהיא צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה ואמרו לי כמו שחשבתי, לשנות את ה speed/duplex mode הפעם ל 100 full mode. אולם זה לא עזר ואף האט את המהירות עוד יותר. הסיבה שאני משתמש בהגדרות ידניות ל speed/duplex mode היא שמשהו לא בסדר ככל הנראה בכרטיס הרשת שלי כפי שאמרו לי במוקד התמיכה. אשמח אם תוכ…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  24. Started by SpEcToR,

שכרתי שרת VPN, לצורך העיניין ivacy.com. מה שאני צריך הוא בעצם זה להזין בתוכנה מסוימת פרוקסי, יש לי לבחור בין HTTP HTTPS SOCK4 SOCK5. ולשים כתובת ופורט. בתוכנה של IVACY אפשר להתחבר דרך PPTP ודרך HTTP tunneling. דרך PPTP אני לא יכול להתחבר אבל דרך HTTP אני יכול. בתוכנה של IVACY יש אפשרות לסמן תוכנה שאני רוצה שתרוץ דרך הVPN הזה, ואז היא מופעלת דרך הIVACY וכל התעבורה של התוכנה עוברת דרך הVPN. זה לא מה שאני רוצה. אני לא רוצה שכל התוכנה תרוץ תחת ה VPN. אלא חיבור מאוד ספציפי שעבורו אני יכול להגדיר פרוקסי בתוכנה עצמה. כלומר כל התוכנה תמשיך לרוץ עם החיבור אינטרנט הרגיל שלי, אבל חיבורים מסוימים שהתוכנה צריכה לבצע יבוצעו דרך הVPN. התוכנה יודעת לעשות את זה, אני רק צריך לתת לה את הפרו…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by overload,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם- ZV5226EA ומחשב רגיל בבית (לוח אם IS7-E אם זה חשוב). - אני רוצה לחבר אותם ברשת- מה אני צריך לקנות? - אני אפילו לא יודע איזה כבלים אני צריך ואיך הם נראים. - ומה העלות המשוערת של כל העסק הזה? תודה! (זה די חשוב כי נגמרו לי הדיסקים )

• 9 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.