רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר לראוטר והאינטרנט שלו מתפקד כמו שצריך וזז מהר והלפטופ השני שעד אתמול תפקד בסדר גמור פתאום לא זז לגמרי.. האינטרנט זוחל זוחל זוחל ואין לי מושג למה.. שני המחשבים לא מורידים כלום ובשני המחשבים נעשו בדיקות של וירוסים ותולעים ואין כלום.. אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזאת אני ישמח לשמוע הצעות.. תודה
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב אלחוטי מדגם Asus amg640 ומערכת הפעלה Vista... לאחר התנתקויות שקורות לעיתים, איני מצליח להתחבר שוב אל הרשת, כלומר, המחשב לא מוצא שום רשת גם לאחר כיבוי והדלקה מחדש של המודם ושל הבלוטוס במחשב. רק לאחר ריסט של המחשב אני מצליח להתחבר שוב. מדוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש. הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחת ולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שם הרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחה כדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר. אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לק…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי שרת 2003 ומחשב שולחני עם xppro מחוברים בדומיין. בנוסף יש לי 2 ניידים 1 עם xphome והשני עם vista home שניהם לא יכולים להתחבר לדומיין(גירסאות ביתיות של וונידוס מוגבלות ולא יכולות להתחבר לדומיין) מדפסת מחוברת למחשב השולחני בשיתוף והשרת והמחשב מדפיסים ללא בעיה. כאשר אני מחפש את המדפסת בהוספת מדפסת בניידים אני לא רואה אותה. כאשר אני מכניס בניידים את ה ip של המחשב השולחני אני רואה את השיתופים ובינהם את המדפסת. אני מצליח להתחבר אליה ללא בעיה ולהדפיס. הבעיה היא שבגלל שהם לא בדומיין(ככה נראה לי) כאשר עושים להם ריסטרט המדפסת מתנתקת(היא מופיעה במדפסות אך לא מחוברת) וצריך שוב להכניס את ה ip ולהתחבר אליה מחדש. יש למישהו פתרון חוץ מלהחליף את מע' ההפעלה בניידים? תודה אס…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה ממש לשים את השאלה הזאתי. בידיוק עם כל המחשב החדש קיבלתי המערכת המפלצתית הזאתי,על הסאב היה כתוב להרחיק מכל המכשירים החשמליים 60 ס"מ. השאלה היא עם המגנט הגדול הזה שבפנים באמת משבש קליטה ואם כן איך למקם אותו כדי שלא יפריע למקלט? (המקלט חזק,Wireless -N). עריכה :זה בטוח הרמקולים,אני מדליק אין אינטרנט אני מכבה יש,פשוט ככה. מה עושים כדי שהרשת תקלוט כמו שצריך? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שסוף-סוף קינפגתי כרצוי את ה-Edimax BR-6114Wg שלי, עם NATing והכל, אני נתקל בבעייה חמורה של אובדן חבילות: Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=13ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=18ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=31ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=246 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 R…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי רכשתי למחשב נייד ישן יחסית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. אם אני נמצא במקום בו יש אינטרנט אני לא מצליח להתחבר גם כשזה חינם ולא נדרשת סיסמא. היו פעמים שהוא הראה שהחיבור "חלש" אולם גם כשהחיבור היה בעוצמה טובה מאוד - לא יכולתי לגלוש. תודה מראש על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שלחלק מהאנשים זה ברור, אבל בכל זאת (לצורך הדיון הזה רשת מוצפנת WEP שקול לגמרי לרשת לא מוצפנת בכלל). בתור משתמש קצה (מחשב שמחובר לנקודת רשת לא מוצפנת) כל המידע שאתם מעבירים גלוי לכל מי שנמצא באזור ויכול לקלות את הסיגנל של המחשב שלכם (לאיפה אתם גולשים, סיסמאות לאתרים וכו'). אם אתם גולשים לאתרים מוצפנים (כמו בנק וכו') עדיין ניתן להאזין לתעבורה (במיוחד אם כשגלשתם לאתר ראיתם אזהרה והתעלמתם). מי שמחזיק בנקודת רשת לא מוצפמת כמובן שחשוף לכל מני גורמים שיתחברו דרכה לאינטנרט ויעשו מה שהם רוצים / יאכלו לו את הקו.
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי ושני מחשבים אשר מחוברים אליו, לא עשיתי בינהם רשת ואני רוצה לדעת איך עושים ואיך אני יכול לשלוח משהו להדפסה במחשב השני אליו מחוברת המדפסת?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
בעיה- יש לי מחשב נוסף בבית עם כרטיס אלחוטי של דילינק הגדרתי MAC הגדרתי WPA זה פועל, אבל לפעמים זה לא מוצא את הרשת [חדר ליד, אות שידור מקסימום] וגם אם זה מוצא זה לא מתחבר אוטומטית איך אני מגדיר שזה יישאר מחובר לרשת? שאלה- אם אפשר ואם כן אז איך.. להגדיר רשת בין שני מחשבים באלחוטי ככה שאפשר יהיה לשתף קבצים בין המחשבים.?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים או פורום תוכנה. בזמן האחרון הפינגים כמעט לכל הסרברים מעל 500 (פעם היו באזור ה-100), לסרברים של RAZORBACK בכלל לא מצליח להתחבר. עם זאת אין בעיה עם מהירות ההורדה. הספקית היא 014 ותשתית כבלים. האם המצב אצלי תקין? איך המצב בEMULE אצלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי לקנות בשביל שיעבוד עם 014 בתשתית בזק??? בנוסף יש מבצע שמקבלים מודם אלחוטי מבזק, חינם אם משדרגים ל 2.5 מגה...זה מודם שווה??? ובכלל כל העסקה הזאת שווה?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני מחובר דרךהכבלים ו014 יש לי מודם של תומסון, קניתי ראווטר נטגר 614 אני לא מצליח להתחבר אני צריך הסבר מדויק לפי הסדר מה עושים אבל בשפה פשוטה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
למה זה "מוגבל" בתמונה ואם זה בסדר?! יש לי נתב של לינקסיס WRT54GL תודה מראש! ofeky1 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי חשבון בבזק בינלאומי ובו שרת ה smtp עבור דואר יוצא מוגדר להיות mail.bezeqint.net כפי שמתואר ב http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020103 בימים האחרונים הבחנתי שדואר הנשלח החוצה אינו מגיע ליעדו מבלי שמתקבל אצלי שום חיווי של שגיאה בשיחת טלפון שניהלתי עם מוקד התמיכה נאמר לי שהם שינו את כתובת שרת הדואר היוצא ל out.bezeqint.net מאד מוזר שהם שינו מבלי ליידע את הלקוחות תחילה - כך שכל הדואר שנשלח דרך mail.bezeqint.net בימים האחרונים נעלם אל האוויר מבלי כל הודעת שגיאה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן באימיול low id , אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי? האם זה עם port triggering או port range foward או שזה במקום אחר? בטאב של ה firewall הכל שם מסומן למעט filter internet nat redirection , צריך גם אותו לסמן? חדש לכל העסק ולא כל כך מבין בזה כרגע. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בזק בינלאומי + תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה ביט. שמתי לב שאני מקבל פינגים של בערך 400-500 בעצם לכל יעד מחוץ לישראל, כשביררתי את העובדה הזו עם עוד בערך 40-60 ישראלים שמנויים באותה חבילה כמוני, התוצאות היו ממש דומות. כולם מקבלים פינגים בשמיים ליעדים מחוץ לישראל, עשיתי TRACERT ואלה התוצאות: האם יש פה משהו שמעיד על העובדה שבזק בעצם גורמת לנו בכוונה לקבל פינגים ענקיים כדי שנעבור ל"חבילת הגיימרים" שלה? יש לציין שהשרת אליו אני מנסה להתחבר ממוקם בשוודיה, וכל מי שמנסה להתחבר אליו מחוץ לישראל מקבל בערך 50-150 פינג מקס.
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-