רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי. הרשת האלחוטית בנייד שלי שבקה חיים(איזה שיט, הוא עוד לא בן שנה אפילו) והיות שאין לי כוח לחכות שבועיים עם התמיכה של HP, החלטתי שאני קונה אחד חדש וזהו. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי אמין וטוב, שלא יהיה יקר (עד 200), או בUSB או בEXPRESSCARD. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני משחק זמן רב במשחק KALONLINE, מאז שהתחברתי לבזק בין לאומי לפני 7 חודשים הייתי מרוצה עד הגג. לפני כחודשיים התחילה איטיות בלתי נסבלת במשחק, אי אפשר לשחק שאתה זז לשניה ו לא זז חמש שניות וחוזר. דיברתי עם נציג שירות מטעם בז'לאומי והוא הסביר לי שאין מה לעשות ויכול להיות שהבעיה תפתר אם אני יתחבר לשירות גיימר שכמובן עולה כפול. פקודת טרייס לשרת: איזשהם פתרונות למצב ???
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי.. זה מוציא אותי מדעתי.. אני עושה את כל מה שכתוב במדריך, ואין חיבור לרשת. הנורות עובדות, הכל מחובר בצורה תקינה ככל הנראה. ובכל מקרה, אין זיהוי של הרשת. האם יש מצב שיש בעיה עם המודם, שהוא ישן מדי? כי הוא מתחבר טוב לראוטר (הוא מזהה אותו). אני מחובר לבזק בינלאומי עם מודם אלקטל . בבקשה תגובה אם מישהו יוד... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הגדלת טווח ומצאתי באפשריות של הראוטר רק BRIDGE וזה לא מספיק לפי מה שהבנתי צריך WDS.. אז מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון יש לי את הנתב שבזק נותנת - Asus והמחשב הראשי מחובר דרכו לרשת בעזרת חוט רגיל דרך - LAN1 יש לי בחדר עוד מחשב שמחובר דרך הנתב ללא בעיות לרשת והוא מחובר אלחוטי השאלה שלי היא מדוע אם אני מחבר את המחשב השני דרך חוט רגיל לנתב כך שיוצא ששניהם מחוברים בחוט אחד ל-LAN2 והשני ל-LAN2 אזי אני יכול לראות את שני המחשבים ברשת וכן לשתף קבצים. אבל אם אני מחבר את המחשב הראשון דרך חוט ל-LAN1 ואת המחשב השני אני מחבר באלחוטי (מקבל IP דרך DHCP אוטו') אז אומנם המחשב השני מקבל אינטרנט ללא בעיות אבל אין שיתוף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יכול לראות אותם ברשת וכמובן שנושא הגדרת השמות השונים תחת אותה קבוצת עבודה עובד כיוון שכששניהם עובדים בצורה "חוטית" ישנו שיתוף קבצים ורק כשהמחשב השנ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום *התחלת פרסומת * יש להוט מבצע אינטרנט+טלפון+כבלים +כל ערוצי הספורט ממש משתלם . *סוף פרסומת * יש בבית שתי מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד יהיה שימוש בטורנט + אמיול על בסיס קבוע ,( כמובן עם הגבלה על UP כדי שהרשת לא תיהיה חנוקה ) האם חבילה של 3M תספיק ? כמה UP מומלץ ? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא טוב? יש לי אפשרות לקנות אותו בזול תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : Edimax EW-7206 Access Point 802.11G או Edimax BR-6204WG Router
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה. אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר. אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל. הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת. יש משחק משעשע שאני משחק באינטרנט בשם TOP אני לא מתכוון לפרסם פה את המשחק או משהו. פשוט זה נורא קונקרטי לגבי המשחק הזה. האינטרנט שלי עובד בצורה מצויינת. מוריד על מקס' ומעלה על מקס' בשרתים גם בארץ וגם בחו"ל. משחק משחקים אחרים שלא מאותה קטגורייה ללא שום לאגים או קפיצות פינגים. לבעיה: עד לפני שבועיים המשחק עבד בצורה פנטסטית, הייתי לקוח של נטויז'זיון יש לי כבלים ללא ראוטר. התקשרתי עשו לי בדיקות מהירות, הכל תקין. נאמר לי שיש לנטויז'יון בגלל המיזוג של החברות בעיה עם שרת אחד שיש להם לחו"ל שכנראה זה מה שמשפיע על המשחק. לאחר שבוע התקשרתי שוב הבעיה עדיין לא סודרה ונאמר לי שתטופל תוך מספר ימים, אחרי שבוע נוסף אמרו לי את אותו הדבר. עשיתי בדיקה קטנה לקחתי את הנייד שלי ל…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-