עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by motorola,

אוקי ככה יש לי תשתית הוט 45 ש"ח בחודש 1.5 הורדה 192 העלאה 16 יש לי ספקית ברק 013 לפעמים האינטרנט נהיה איתי.. ועוד שאלה אם אני יתקין ראוטר המהירות תרד?ויהו בעיות בשיתוווף? ואיזה ראוטר ממליצים?וכ.רשת?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

4. Started by miki26,

יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. יש לי חבר שקיבל סיסמא ויוזר מחבר שלו. שניהם גולשים יחדיו על אותו ספק.. איך זה יתכן? כמה אפשר על אותו אחד? בכל ספק זה ככה? זה חוקי? תודה לעונים?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  6. שלום , יש לי ראוטר חוטי של 3COM כאשר כל 5 הפורטים שלו תפוסים.מחוברים אליהם מחשבים ברשת עם כבל רשת כמובן . הבעייה שאני צריך לחבר עמדת אינטרנט נוספת . האם יש ראוטר עם יותר כניסות ? או שאפשר לחבר לראוטר אולי סוויץ' כתוספת (על מנת לאפשר כניסות נוספות) ? אשמח לעזרתכם . תודה..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by NIR_R,

שלום. עשיתי 4M אצל בזק, וקיבלתי את הראוטר TNN SIEMENS SL2 141. יש לי מחשב אחד בבית. יש לי בעיה מוזרה, כל פעם שאני מתחבר דרך החייגן (זה קרה גם במודם הישן, שבו היתה אפשרות להתחבר רק דרך החיגן) יש לי תקיעות במשחקי רשת. לדגמא, בcod4 המשחק נתקע כל 10 דקות בערך, למשך דקה. כשקיבלתי את המודם החדש, התחברתי לאינטרנט ללא החיגן.. פתאם המשחק התחיל לעבוד כמו שהוא צריך לעבוד, ולא נתקע לי. חזרתי שוב לחייגן, ועוד פעם יש תקיעות. מצידי להישאר עם החיבור בלי החייגן, אבל הוא חוסם לי הרבה תוכנות. אין לי מושג איך להתעסק עם כל הפורטים האלה.. אם זה משנה, כל פעם שאני מתחבר דרך חייגן יש לי הודעה לכמה שניות של"קישוריות מוגבלת או חסרה". אז אני שואל, יש דרך לכבות את הפיירול של הראוטר כדי שלא …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי שלום יש ברשותי את הראוטר הנ"ל אני לא כ"כ מצאתי בו את האפשרות להגדיל את הטווח שלו. יש לי מבנה מחוץ לבית שאני הופך למעבדה קטנה והייתי רוצה לשים שם את הראוטר הקודם שלי - wrt54gs - שבו שמתי גרסא אחרת של הפירמוור - והאופציה לקישור "'WDS" מופיעה שם באופן בולט (אחרי העדכון גרסא כמובן רציתי לדעת אם יש איזו גרסא משופרת שתפתח לי את האפשרות הזאת בראוטר החדש או האם יש אופציה אחרת כלשהיא ... תודה מראש טל .

10. Started by llime,

אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by scheinerman,

הוא טוב? יש לי אפשרות לקנות אותו בזול תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itak,

בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : ‏Edimax EW-7206 Access Point 802.11G‎ או ‏Edimax BR-6204WG Router‎

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. אני רוצה לעשות הגדלת טווח ומצאתי באפשריות של הראוטר רק BRIDGE וזה לא מספיק לפי מה שהבנתי צריך WDS.. אז מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני משחק זמן רב במשחק KALONLINE, מאז שהתחברתי לבזק בין לאומי לפני 7 חודשים הייתי מרוצה עד הגג. לפני כחודשיים התחילה איטיות בלתי נסבלת במשחק, אי אפשר לשחק שאתה זז לשניה ו לא זז חמש שניות וחוזר. דיברתי עם נציג שירות מטעם בז'לאומי והוא הסביר לי שאין מה לעשות ויכול להיות שהבעיה תפתר אם אני יתחבר לשירות גיימר שכמובן עולה כפול. פקודת טרייס לשרת: איזשהם פתרונות למצב ???

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by tzolerguy,

טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by Lmagus,

יש לי עכשיו 1418TX שעד עכשיו עושה לי רק בעיות, אז אני צריך ראוטר טוב ופשוט להגדרה שיחסוך ממני את כאבי הראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by levimadman,

שלום לכל מומחי הרשתות/ראוטרים. יש לי את הראוטר הנ"ל כבר מספר חודשים ואני די מרוצה (חוץ מכמה ניתוקים פה ושם). יש לי בעיה עם פתיחת פורטים בראוטר.. פתחתי פורטים רצויים לתוכנת אזראוס ואימיול (לפי מדיכים ונראה כי הוא הצליח), אך הפורטים לא עוברים בדיקת התחברות, כלומר, אזראוס מיידית עם עלייה מקפיץ הודעה שהוא לא מצליח להתחבר או "להאזין" לפורט שכן פתוח אצלי והוא לא עובר בדיקת NAT גם(לפעמים אחרי מספר נסיונות הוא כן עובר), כנל לגבי תוכנת אימיול, שרתים מסוימים מגיעים לtime out אחרי שלא מצליחים להאזין לפורט שפתחתי. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by drevil,

באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by lesForce,

יש לי מתאם של בזק (DRUC 3U) ובאוטר הראשי הצלחתי לפתוח את הפורטים אבל במתאם שלו לא הצלחתי.. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי זה יעזור

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by bigdedi,

שלום יש לי ראוטר של חברת asus קיבלתי אותו מבזק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לתוכנות emule ו- µTorrent

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by Kof,

אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 3d7,

יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.