רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
מזה בכלל ? למה זה משמש Local Area Connection ?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ ומחשב ביתי ברצוני לחברם יחד לטובת שיתוף קבצים. יש לי כבר כבל רשת מתאים (עבר הסבה) מה עליי לעשות בהגדרות על מנת שייזהו אחד את השני.. cmd --> ping.... אשמח לפירוט קצרצר וענייני מצידכם . תודה , ברק
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אתמול כתבתי הודעה על בעיית מסכים כחולים שהייתה לי והתברר שזה בגלל שיש לי מתאם רשת אלחוטי ב USB. חיברתי את הראוטר של המחשב השני, ב RJ45 ועבד לי בסדר בלי מסכים כחולים.. אז עכשיו החזרתי את הראוטר למחשב השני ואני צריך מודם אלחוטי חדש שלא מחובר דרך USB... המודם שהיה לי עד עכשיו ב USB לא ידוע לי איזה חברה הוא... באה איתו תוכנה ZyDAS Utillity 802b/g משהו כזה... ZD1211 .... והראוטר גם לא מוכר.. ROTAL RTA 1025W. הראוטר והמודם מבזק.. בקיצור אני צריך צריך מתאם רשת או אנטנה או איך שקוראים לזה שלא מחובר דרך USB, אני לא מבין בזה...שמעתי שיש משו חדש 802n שהוא מהיר או משו.. :s05: או שבזק אמורים להחליף לי בחינם?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של ASUS - P5B DLX, אשר מכיל שני כרטיסי רשת. שמעתי שניתן לשתף חיבור לאינטרנט דרך הכרטיס השני, כאשר הראשון מחובר למודם. כלומר, כאשר המחשב מחובר דרך כרטיס 1 למודם, וקיימת תקשורת (באמצעות חייגן), ניתן לחבר לכרטיס רשת 2 מחשב אחר (לצורך העניין נייד), כך שהנייד אוטומטית מחובר לאינטרנט, ללא צורך בחייגן. אנא עזרו לי בהגדרת התצורה הנ"ל - איך להגדיר את כרטיסי הרשת כך שהחיבור הנ"ל יתרחש.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות WIFI REPEATER לבית. המודם אצלי נמצא בקומה השנייה ובקומה הראשונה,סלון, הקליטה חלשה. מישהו יודע מה איכות האנטנה הפנימית שלו? (בערך בהשוואה למחשב נייד) ואם יש למישהו המלצה ספציפית אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ככה רציתי להצטרף לפרטנר והיא שאלה אם יש לי נתב כי השכרת נתב עולה 17.90 לחודש (כן השכרה בלבד) רציתי לדעת אם יש נתב ראוטר שאתם ממליצים עליו לרשת בזק 100 מגה (אם יש יותר אז יותר טוב) החשוב הוא wifi חזק הבנתי 5g זה תדר חזק יותר. באשר לתקציב לא מחפש לקרוע את הכיס על טכנולוגיה שגם ככה מתקדמת בצעדי ענק. 200 + - אני לא יכעס על 300 :) תודה על העזרה מראש צוות של תותחים אחד אחד
-
- 9 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. רשת במרחקים מעל 50מטר ופחות מ- 100מטר העברתי כבל רשת עם חבר שלי מסוג cat 5e חיברנו Hub של 10MBit אצלי על הגג ואצלו בבית אחד כזה, הרשת עבדה אך החלטנו להתקדם ל- 100MBit וגם כן למשהו יותר מתוחכם - Switch קנינו 2 Switch-ים מסוג הזה: http://www.st-lab.com/SWHUB_8P_3.html כתוב שזה תומך למרחקים מתחת ל- 100מטר אך זה לא עבד לכן העברנו את הנקודה השנייה מהבית של חבר שלי לגג שלו, עדיין לא עבד, הכבלים והחיבורים היו ועדיין טובים - הכבלים מוצלבים. החלפנו את ה- Switch-ים שקנינו ל: Dynamode Switch Hub 8008SA אך גם איתם הרשת לא עבד! אני יודע שיש פחות מ- 100מטר לפחות 20מטר פחות, אני יודע שהכבלים טובים (עובדים עם Hub-ים של 10MBit) והם גם כן מתאימים ל- 100MBit, מה יכולה להיות ה…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בה שני מחשבים עם כרטיסי רשת שונים מתחברים לראוטר 3Com 3CRWE554G72T המחובר למודם ECI של בזק ADSL. חיבור האינטרנט מתנתק לעתים. לא יודע אם האשם במודם או בראוטר. לאחר ניתוק אם אני נכנס לראוטר אני יכול לראות ב LOG שבוצע חיבור מחדש לאינטרנט PPPoE ואין כלום ב LOG לפני, מה שגורם לי לחשוב שזאת בעיה בראוטר. אני מפעיל eMule ברקע כמעט תמיד. יש לי את גרסת הראוטר האחרונה מ 15 לאוקטובר v2.01.10. 1. האם יש עוד מישהו עם אותו ראוטר שחווה בעיות כאלה ? 2. מה אתם מציעים לעשות ? 3. האם יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע כדי לעלות על מקור הבעיה ? :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנתב שלי בשלבי גסיסה מתקדמים, ואחרי נסיונות רבים להחיותו, מסתבר שכנראה מדובר בבעיית חומרה בנתב. לכן, אני צריך לקנות נתב שיתאים לרשת הביתית שלי, שאלו הם המאפיינים שלה: - חיבור של 750Kbps דרך בזק, בעזרת נתב ROTAL - RTA1320a (שסופק ע"י בזק). - מחשב אחד מחובר בחיבור קווי, ושניים אחרים מחוברים בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בתקנים IEEE802.11 מסוג B ו-G, במהירות של עד 54Mbps. מדי פעם מחשב אלחוטי אחד נוסף קופץ לביקור. - מרחקי שידור של שלושה מטר (אנכי) למחשב אחד, ועשרה מטר (אופקי) למחשב שני. כבל באורך שני מטר למחשב השלישי. כמו שאפשר לראות מהנתונים, אין לי רצון מיוחד להשקיע בנתב שמספק מהירויות של מאות מ"ב לשניה, מאחר ואין לי יכולת להשתמש או צורך (אין העברות קבצים ענ…
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי אני רוצה לשאול עוד שאלה..האם בשביל שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית (בית מפלסים) אני חייב ראוטר אלחוטי (מה שלא ממש מיתאפשר מכיוון שהנקודת חיבור נמצאת שני קומות מתחת) או שאני יכול להשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב שנימצא בקומה הרצוייה (מחובר עם כבל רשת מאוד ארוך) והוא יישדר את האות האלחוטי בקומה?? בקצרה בלי לסבך יותר מידיי: האם האפשר לעשות אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית ללא ראוטר אלא בעזרת כרטיס רשת נגיד כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=283 או כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=783 (שדרך אגב מה ההבדל בניהם) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית,כל פעם שאני גולש באינטרנט הוא יכול פתאום לקרוס. בזה הרגע הבעיה קרתה לי,מה שאני עושה כשזה קורה,זה פשוט מפעיל מחדש את הראוטר ומקווה שלא יקרוס שוב. אבל זה כן,ונמאס מהבעיה הזו,דיברתי עם התשתית ועם הספק אחד מאשים את השני. בזק החליפו לי ראוטר ל-NETGEAR,וגם הוא עשה בעיות ואת אותה הבעיה, אז החלפתי שוב ל Dlink 6740U וגם בו הבעיה ישנה. עכשיו הם אמרו שאם הבעיה לא נפתרה בהחלפת ראוטר,הבעיה או אצלך או הספק. מיותר לציין,שברגע שהאינטרנט קורס,ז"א נורת ה Intrernet מהבהבת במהירות,ויכולה להתכבות או להפוך לצבע אדום. וכשזה קורה גם ה WIFI לא עובד. אז כמו שהסברתי,בשביל לתקן את הבעיה צריך לרסט את הראוטר,אבל זה לא פתרון מושלם. בשביל שלא תצטרכו לשאול את השאלות האלו, 1.אני מח…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב+מודם ישן מאד של בזק (DSL-6740U-H1). לאחרונה קניתי נתב חדש ולכן, את הנתב+מודם של בזק הפכתי ל-Bridge כדי שישמש רק כמודם. הגדרתי את הנתב החדש, חיברתי אותו ל"מודם" והכל עובד פיקס. אבל מאז, אני לא מצליח להיכנס להגדרות של הנתב+מודם (שעכשיו משמש כמודם בלבד), לא מצליח להתחבר אליו בשום צורה. כשאני מריץ ipconfig לא רשום כלום תחת default gateway. אני יכול לנסות לעשות לו ריסט ידני בעזרת הכפתור שנמצא בגב המכשיר אבל לא בטוח שזה יפתור את הבעיה ואז בכלל לא יהיה לי אינטרנט. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-LIVE אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-USB בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד...
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לADSL אבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך פותחים "port forwarding" אני צריך את זה כדי לשחק UT3 באינטרנט המשחק רשם : your network configuration may not be compatible with hosting matches. please chek your routers' manual for instructions on setting up "port forwarding" or a "DMZ server " נ.ב תסבירו לי בסדר כי המדרכים לא כול כך מובנים .... עריכה : איך אני מגלה מה היא הסיסמה של הראוטר ? חדש : שום משחק רשת לא עובד כולם רושמים חיבור נחשל
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם מהסוג הנ''ל שמחובר בUSB, לאחר חיפושים רבים אני פשוט לא מוצא דרייבר שלו לויסטה, בלי זה אני פשוט לא יכול להתחבר... :-\ אני ממש אודה לכל מי שיעזור, זה לא הצד החזק שלי
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. לשנייהם יש מערכת הפעלה XP. מחשב השרת מחובר לאינטרנט דרך הכבלים, בחיבור USB , דרך חייגן, כמו כן יש למחשב השרת כרטיס רשת. למחשב השרת מתחבר המחשב השני בחיבור דרך כבל מוצלב דרך כרטיס רשת. בניתי את הרשת בעזרת ההסבר שיש פה בפורום (עם הגדרות של IP ו DNS , ההסבר עם התמונות וכו'... הסבר מצויין דרך אגב). הרשת עובדת מצויין ואני יכול לגלוש בלי בעיות באינטרנט במחשב השני. הבעיה שלי היא : ברגע שאני מכבה את מחשב השרת או שמתנתק לי החיבור אני מאבד את החיבור שלי לאינטרנט במחשב השני , ואז אני צריך להתחיל עם כל ההגדרות מחדש (במחשב השרת). ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שההגדרות ישארו ולא אצטרך להגדיר כל פעם מחדש. (חייב לציין שכאשר אני נכנס להגדרות הם מופיעות כמו שצריך להיות כמ…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-