עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by one123,

מחפש נתב פשוט וזול. אני על 5MB של בזק בינלאומי ADSL. עובד המון עם טורנטים.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  2. היום התקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שינתקו לי את הגיימר כדי לעשות בדיקת פינג בשרת 85.190.9.220 - שרת הממוקם בגרמניה. קיבלתי לשם בלי גיימר 95פינג ועם גיימר 97פינג. אז העניין הוא כזה: אני משלם היום לתשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי עם חבילת גיימר ברוחב פס של 1.5 מגה 122 שקל בחודש. בזק בינלאומי הציעו לי 4 מגה במחיר של 59.90 לחודש, ו4 חודשים ראשונים חינם - זה יוצא בממוצע לשנה 46.50 לחודש. יחד עם שדרוג התשתית אני יקבל חבילת 4 מגה כולל תשתית ב128 שקל. האם אני ירגיש שיפור ניכר בפינגים אם אני יתחבר ל4 מגה? ועוד שאלה, אם אני מחבר את הראוטר בכבל ישירות למחשב לא תהיה בעית תקיעות? כי אני יודע שעם wireless יש קצת בעיות. והאם אני ירגיש בעיות גלישה אם בשעות הערב יתחברו 1 או 2 לפטופים לגלישה ב…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by Cheif,

הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  4. יש לי רשת אלחוטית בתצורת AP. מחשב מארח בעל חיבור לאינטרנט שהוא הAP ועוד מחשב שמתחבר למחשב הראשון. הכל עבד יופי עד שקיבלתי את האייפון שלי וניסיתי לחבר אותו לרשת האלחוטית ולגלוש באינטרנט. האייפון הצליח להתחבר לרשת אבל הוא קיבל אייפי שמתחיל במספרים 169 שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא לא באמת מתחבר ויש בעיה. שוטטתי ברשת וקראתי שצריך להגדיר שרתי DNS ועוד כמה דברים אבל זה רק הרס וכעת אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב השני וכמובן גם דרך האייפון. מה בדיוק אני צריך להגדיר ואיך? IP GATEAWAY DNS ומה עוד? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by sapartil,

התחברתי לרשת אלחוטית ציבורית ובמשך מספר שעות גלשתי בלי שום בעיה. פתאום בכל דף שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה the page cannot be dysplaid כשאני לוחץ קליק ימני על שם הרשת ואז על "מצב" כתוב שם "ללא גישה לאינטרנט" מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך מתחברים שוב ?

6. כרגע בזק (תשתית) נותנים 50MB/S בתמורה ל-95 שקל בחודש..הקאצ'?שזה רק ללקוחות חדשים.(לקוח קיים אמור לשלם 150 ש"ח +-) אבל בתור ישראלים,קצת צעקות ואיומים ותקבלו מחיר יותר טוב אמרו לי שיחזרו אליי ביום שני עם הצעה (אני לקוח ותיק בבזק,ובתור לקוח ותיק לפי ההיגיון אני אמור לקבל יותר מאשר לקוח חדש..) נקווה לטוב

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  7. שלום ;D אני צריך עזרה, יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200) המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת. שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם. כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)... אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני …

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  8. אני שוקל לעבור מ 012 (נגמרה שנת ההתחייבות) מה אתם אומרים על 014 בתור ספקית ? איך הפינגים לחו"ל ב BF2 ? 70-80 ככה.....או יותר לכיוון ה 90 100 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by Boomer,

אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by is1,

שלום, מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית שאנשים שיתחברו אליה יקבלו דף כניסה שיצטרכו לאשר לפני שנכנסים. אין לי קונפיגורציה של הראוטר אפשרות להוסיף דף כניסה. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  11. חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  12. אהלן חברים בבית של חברה שלי יש להם בעיה ארוכה עם הקליטה שבעיקרה בגלל שהוט סיפקו להם את המודם שהוא גם ראוטר הארור HOTBOX שהטווח שלו בדיחתי למי שלא יצא לחוות אותו. מצרף שרטוט של הבית המודם נמצא בממ"ד וכשהם עברו לבית(לפני תקופת האלחוט) הם העבירו כבלי רשת בתוך הקיר מהממ"ד לשני חדרי השינה הקטנים ככה שעד לאחרונה הם הסתדרו רק שעכשיו יש בבית 2 טלוויזיות חכמות ונייד שלא מקבלים קליטה בכלל. בקיצור השאלה היא כזאת וכאן אני צריך את עזרתם, מה הפתרון הכלכלי ביותר לבעיה במידה ורוצים קליטה טובה בבית? ניסינו לשים מגדיל טווח בסלון אבל זה לא הגדיל את הטווח מספיק, ובסלון יש נק' של הוט שאפשר לשים בה את המודם אבל זה אומר לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים לחדרי השינה הק…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by maormark,

שלום וברכה יש לי אינטרנט וספק בבית.. עכשיו יש לי עוד יחידת דיור מאחורי הבית. אני רוצה להעביר לשם שיהיה שם אינטרנט אני רוצה לחבר מהרואטר שבבית ליחידה שמאחורי הבית את האינטרנט האם אני יכול לחבר את הכבל רשת במרחק של ארבעים מטרים מהרואטר עד ליחידה שמאחורי הבית? ואם אני רוצה שיהיה שם WIFI ביחידה..אני יכול לחבר את הכבל רשת לאיזה שהוא מכשיר שיעשה לי WIFI ביחידה שמאחורי הבית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by avner_s21,

שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  15. Started by ReSt,

מתי רוחב פס נמדד בבייטים ומתי בהרצים ?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  16. שלום אני מחובר דרך נטויזיון (כבלים) ומידי מספר ימים קורה לי למשך חצי יום או יותר שכל מספר דקות מתנתק לי החיבור ואז אני מתחבר אחרי שתי דוקת ושוב חוזר חלילה.... עכשיו, בפעם שעברה שלחתי מייל לתמיכה שלהם ושאלתי אם הבעיה אצלי או שהתקליט שלהם נכון והיא כלל איזורית, ונחשו מה... פתאום הכל היה בסדר. היום שום קרה לי המקרה, צלצלתי לתמיכה עכשיו והם דיברו איתי ואמרו לי להוריד חייגן, לא הצלחתי להוריד את החייגן מהאתר של הכבלים והם הגדירו לי אותו (ביחד איתי כמובן) ידנית, ואמרו לי שהבעיה היא בפייר וול שלי, שהוא ZONEALARM ושאני אמצע וייר וול אחר. הייתי מבואס קצת כי זאת הערכה השלמה של ZONEALARM שכוללת הכל ולא התחשק לי לזרוק אותה לפח. ובעודי משוטט לי לחפש וייר וול מומלץ אחר (למרות שהרבה ממלצ…

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שלום לכולם שאלה קטנה- האם עדיף (מבחינת מהירות העברת הנתונים) לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח או פשוט לקנות כבל רשת ארוך ולחבר אותו למחשב? אם אין כ"כ הבדל בין השניים אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי איכותי וטוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  18. Started by sharon515,

אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר שמתאים לתשתית כבלים + חייגן l2tp וריבוי sockets איזה נתב עדיף מהבאים ? 3com 3CRWER100-75 edimax BR-6216MG תודה

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  19. אני בקרוב מאוד מסיים בניית רשת ביתית ואני צריך לחבר מדפסת רשת. מה הדרך המתאימה ביותר? א. לחבר אותה לחיבור רשת של הלוח במחשב (יש לי שני חיבורים במחשב). ב. לחבר אותה לרכזת רשת. ג. לחבר אותה לראוטר ע"י USB. ד. לחבר אותה לראוטר ע"י כבל רשת. בשל אילוצי מיקום האפשרות הנוחה ביותר היא חיבר של המדפסת ע"י כבל רשת לסוויצ'. האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by ExploiT,

שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  21. שלום כולם! קנינו מחשב נייד חדש ויחד איתו ראוטר אל-חוטי. עכשיו הבעיה היא שהמחשב הנייד, למרות שהוא קולט את הרשת ומתחבר אליה, לא יכול להתחבר לאינטרנט. הוא לא מקבל IP(הגדרנו ידנית לפני הIP של הראוטר) והראוטר לא מזהה אותו כDCHP client, למרות שהוא יודע את המחשב הנייד(הוא מזהה 2 תחנות אל-חוטיות. כנראה את עצמו ואת המחשב). אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  22. Started by hosham,

שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by Cheif,

ג'ון צימברס - מנכ"ל Cisco - עומד להכריז מחר על סגירתה הסופית של חטיבת Linksys. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=2103

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by The Ball,

לפני יומיים התקינו לי ADSL. הטכנאי שהיה פה עשה לי חייגן pppoe, אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי לאגים ופינג יחיסת גבוה שאני משחק במשחקים. יש איזה שהיא אפשרות לעשות חייגן דרך pptp או l2tp? ואם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך בבקשה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by RAPIDFIRE,

שלום בצעתי RESET לראוטר שלי ( לחצתי על הכפתור האדום מאחורי המכשיר) ובצעתי את ההגדרות מחדש מה שתמוהה בעיניי ועברתי על ה SETUP של הראוטר מספר פעמים לא ראיתי איפה אני מעדכן סיסמא לרשת ( לא רוצה שכול השכנים יגלשו על חשבוני) מישהו מכיר איפה זה נמצא ב SETUP של ראוטר ? תודה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים