עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Socrates,

הדבר הזה לא מאפשר אפילו לחייג עם הVPN לאלקטרז.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by ross,

קיבלתי מבזק את d-link2760u/e1 ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין d-link2760u חוץ מזה ש-d-link2760u נראה יותר יפה?

3. טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  4. עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  5. http://img710.imageshack.us/img710/9724/12144189.png

6. Started by koodkid,

שלום רב, יש לי בעיות קליטה במחשב הנייד יש לי כל הזמן ניתוקים הנתב שלי נמצא בקומה 2 והמחשב הנייד נמצא בקומה 0 אני מעריך שהכרטיס רשת המובנה בנייד לא מספיק טוב .... אני צריך המלצה לכרטיס רשת טוב ואמין עם טווח קליטה שמתאים לבית עם 3 קומות זה צריך להיות USB התקציב - 100 ש"ח, אין לי התנגדות גם להזמין מחו"ל תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  7. לפני מספר ימים הקמתי רשת בייתית, אחרי שקניתי מחשב חדש והכל עבד טוב נכנסתי למיקומי הרשת שלי והגדרתי רשת בייתית, הכל עבד טוב, יש לציין שלפני כן היה לי מודם במחשב אחד שיכל לשמש גם כראוטר, הפכתי אותו לראוטר והיה שיתוף קבצים בין המחשבים וגם אינטרנט. לאחר מכן פירמטתי את המחשב הישן שלי שהיה מותקן בו המודם פעם ואחרי הפירמוט ניסיתי להגדיר את הרשת הבייתית לפי האשף של ווינדוס וזה לא עבד, אומנם האינטרנט עבד והוא פועל לי בשני המחשבים אבל שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד.. אני לא מצליח לסדר את הבעיה התקנתי את המודם בשני המחשבים הפכתי אותו לראוטר בערך איזה 20 פעמים וגם ניסיתי להגדיר את הרשת איזה 20 פעמים כבר.. ניסיתי הכל.. הוספתי מיקומים ברשת ותיקיות משותפות אבל אני רואה אותם רק באותו מחש…

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  8. אני יודע שההבדל לא גדול אבל כמסתכלים על החבילה של סלקום לאינטנרט (נעזוב לרגע את המחיר) זה יוצא 2.8MBPS הורדה ו1.2MBPS העלאה זה כמעט חצי?? איך הם יכולים לתת קצב כזה הם לא חולקים עם בזק את הרוחב פס? ולמה אין למשתמשים הביתיים מהירות כזאות?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by tood24,

היי מנסה להיכנס לגימל ומקבל הודעת שגיאה 403 “מצטערים אין לך גישה לדף הזה “ זו ההודעה שאני מקבל לטלפון בפלאפון אני מצליח להיכנס לגימל ,במחשב לא יש פתרון? תודה

10. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה להשתמש במצלמת אבטחה (נניח אחת שפועלת על WIFI) והיא תחובר לראוטר שיעשה UPLOAD של הסרטונים ל DROPBOX למשל. הבנתי שלכך אני צריך מחשב ואז העסק יעבוד יופי. אבל, אני לא רוצה לערב מחשב בתהליך אלא רק מצלמה וראוטר. ולכן חשבתי אולי על שימוש בראוטר עם תמיכה ב DDWRT עם פונקציה שעושה UPLOAD ל DROPBOX. אם מישהו מכיר משהו שיכול לעבור בצורה זו או אחרת אשמח לשמוע. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by VooDoo3,

היי .. האם יש תוכנה להשאר מחובר לאינטרנט , שלפעמים מתנתק ? (אני מדבר על ADSL )

12. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי בעיות ברשת האלחוטית מחשב אחד מתוך ה3 שמחוברים אליה(1 קווית ו2 אלוחטית) עושה בעיות. הוא מתנתק כל כמה זמן. זה אומר שהסימן שמראה שהוא מחובר מראה X קטן כזה כאילו הוא לא קולט רשת. ועושה בעיות בICQ. לא עשיתי שום שינויים, רק הצפנתי את הרשת בWPA ולא היו בעיות. היום היו בעיות במחשב הזה אז הורדתי את ההצפנה, ועדיין יש בעיות. יש לציין שאני עושה REPAIR אז הוא מתחבר שוב כאילו לא קרה כלום מה אפשר לעשות? הראוטר של LINKSYS תודה אריאל נ.ב. איך מבטאים LINKSYS? עם K או בלי?

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  13. אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by nirloy1,

שלום כולם, אני מתכנן לקנות WIFI reciver במטרה לחבר PC למקרן (אמור להתחבר לHDMI של המקרן בסוף) העניין הוא שלפי מה שהבנתי, התקשורת 'תחסום' לי את האפשרות להשתמש בכרטיס הרשת לטובת התחברות לאינטרנט. אשמח לשמוע אם הבנתי נכון ואם כן, איך אפשר לפתור את זה (סטרימינג דרך WIFI וגם תקשורת אלחוטית כלשהי למקרן) תודות מראש,

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  15. Started by MichaelZ,

זה לא פשוט כמו שזה נשמע. לפני שאני 'בוחר' נתב אני צריך להחליט אם אני בכלל רוצה את הדבר הזה. אם אינכם יודעים מהו EYE-FI ולא התנסתם בדבר הזה אתם יכולים להפסיק לקרוא. אני צריך חוות דעת של אנשים שעבדו עם זה או לפחות של כאלה שמבינים בצורה מעמיקה איך הכרטיס עצמו והכל מסביב לו מתפקד. כיוון שאני כותב בפורום הכי טוב בישראל אין לי שום צל של ספק שאני אזכה לקבל תשובות מאנשים מקצועיים. אני מצלם בסטודיו עם מצלמת ניקון D800. הרבה פעמים אני צריך לקבל משוב איכותי בזמן אמת. רבים מצלמים במה שנקרא TETHERED עם לפטופ או אייפד צמוד. זה לא בשבילי, כיוון שלמצלמה כבר מחוברים מספיק כבלים ואני בדיוק מנסה עכשיו להפטר מהם. חוץ מזה הייתי רוצה לחסוך לעצמי את הפעולה הזאת של לחבר את המצלמה למחשב בסוף כל צ…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  16. שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by shkaf,

יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  18. Started by niv251,

לא מזמן שדרגתי לבזק 2.5MB עכשיו הם הציעו לי אינטרנט אלחוטי חינם.. עכשיו שמעתי שאפשר לפרוץ לזה בקלות גם אם יש סיסמא.. וגם שיש בעיות רשת שיש הרבה בעיות.. אז מה אתם אומרים כדאי או לא?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה עם המסנג'ר זה התחיל ברגע שעברתי לראוטר אלחוטי כי נשרף לי הראוטר החוטי הבעיה היא שהמסנג'ר מתנתק כל כמה זמן מתי שבא לו ולפעמים אנשים שולחים אליי הודעות ואני לא מקבל אותם או שאני שולח והם לא מקבלים הבעיה היא לא רק במחשב שלי אלא גם בשאר המחשבים שברשת יש לי ראוטר של WRT54GS LinkSys מה הבעיה? איך אפשר לסדר את זה? כי זה ממממש מעצבןןןןןןןןןןןן נ.ב: אם זה לא קשור לפורום הזה אני מצטער תעבירו למקום המתאים

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  20. שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.

21. Started by DorM,

Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by יואב שניר,

צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  23. Started by jcena,

שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by Cheif,

במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by com,

היי חבר'ה. יש לשכן שלי דירת קרקע, עם מחשב. קומה מעליו יש דייר עם ראוטר אלחוטי עם רשת ואנטרנט. הוא גילה את הרשת מתי שבאו אליו עם לפטופ, ופתאום הלפטופ עלה עליה. אז שמנו במחשב הנייח בבית כרטיס רשת אלחוטי. לכרטיס יש מין חיבור כזה, שאליו מתחבר חוט (של בערך מטר) ובסופו אנטנה קטנה. בהתרגשות רבה באנו לפתוח את המחשב ולהתחבר לרשת האלחוטית, אבל - אין כלום. בסריקה חוזרת, הוא זיהה את הרשת, אבל עם סיגנל של 18% בלבד. שניסנו להתחבר אליה, הוא פשוט לא התחבר. (לא ביקש סיסמא או משהו כזה.) לשכן מלמעלה לא אכפת שנעלה על הרשת האלחוטית שלו, אבל ממש לא רוצה שנכנס אליו הביתה ונתחיל לבדוק את הראוטר וכל זה. אז אני מחפש פיתרונות יצירתיים שיאפשרו התחברות לרשת שלו? למשהו יש רעיונות? יש לי רעיון, האנטנה …

דיונים חדשים בפורומים