רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
http://img710.imageshack.us/img710/9724/12144189.png
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות WIFI REPEATER לבית. המודם אצלי נמצא בקומה השנייה ובקומה הראשונה,סלון, הקליטה חלשה. מישהו יודע מה איכות האנטנה הפנימית שלו? (בערך בהשוואה למחשב נייד) ואם יש למישהו המלצה ספציפית אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחשב שלי מחובר דרך כבלים עם ראוטר של אדימקס . אחי מחובר אלחוטית לראוטר ואני מחובר ישירות עם כבל חלק מהאתרים אני לא מצליח לראות או להכנס אליהם בכלל בזמן שאחי כן מצליח למרות ששנינו מחוברים עם אותו אינטרנט איך זה?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאחרונה אני סובל מקשיים להוריד דרך הדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר). לא משנה מאיזה אתר זה, גם אם זה מוואלה או http://download.cnet.com/. אחרי כמה זמן של הורדה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח file could not be saved because the source file could not be read באקספלורר יש הודעה דומה- the connection with the server was reset. רק אחרי כמה פעמים אני מצליח להוריד את הקובץ. ניסיתי בעוד שני מחשבים בבית ויש את אותה הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי .. האם יש תוכנה להשאר מחובר לאינטרנט , שלפעמים מתנתק ? (אני מדבר על ADSL )
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בRSM כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP-LINK WN353GD בהמלצתו של המוכר... אני רכשתי אותו ב100 ש"ח בעוד מוכרים אותו בחנויות המתחרות ב60 ש"ח!!! http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=99360-353-00 הגזמה פרעית... מילא המחיר אבל גם הקליטה שלו על הפנים. הלאפטופ הישן שלי מלפני 5 שנים (כן כן...) קולט יותר טוב חתול בשק או מה? 1- בכל מקרה, אני מתכוון לתקן את המעוות. יש כרטיס רשת אלחוטי לנייח מומלץ כלשהו?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח כבר בבזק בחבילה של 750k, ואני משלם 109 שקל לחודש כמובן כבר אין לי התחיבות. והייתי רוצה לעבור למבצע של בזק לחבילת ה1.5M, ב80 ש"ח לשנה. היום התקשרתי לבזק לבקש את המבצע והם אומרים לי שזה ללקוחות חדשים בלבד. כמובן ניסיתי לדבר איתם ולשכנע אותם, אבל הם אמרו שיחזרו אלי וכמובן לא חזרו. איך אני יכול לשכנע אותם לעבור למבצע? למישהו יש נסיון?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של הראוטר האלחוטי שבבית. אני פתחתי חלון דפדפן והקלדתי בשורת הכתובת את כתובת הנתב שלי (192.168.1.1) ובתגובה קיבלתי חלון עם הודעת שגיאה. אני משתמש בקודה IPCONFIG. התוצאה שקיבלתי היתה שכתובת ה-IP של המחשב שלי הינה 10.103.60.77 וה-SUBNET MASK הוא 255.0.0.0 אני יודע שמחשבי מקבל כתובת משרת ה-DHCP שבבניין. מה עלי לעשות כדי להתחבר בהצלחה לנתב?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעייה בשיתוף קבצים. אני מחובר עם שני מחשבים, win XP pro, לראוטר סוויץ' pheenet big 4 ports ולמודם adsl אני יכול להתחבר משניהם לאינטרנט אך אני לא יודע איך להעביר קבצים מאחד לשני, שיתפתי מספר תיקיות אך אני לא יודע איך לגשת אליהם. בתודה לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אדימקס ישן ואני מעוניין להחליפו לראוטר חדש בתקן N. חשוב שהראוטר יתמוך בהעברת קבצים בתוך הרשת הביתית במהירות סבירה. אשמח לשמוע המלצות. תודה. תקציב עד 250 ש"ח . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי אני מנסה לשמוע 102 FM דרך הדפדפן (FF/IE) (בכל מיני אתרים שונים) והרבה פעמים יש השידור נקטע, למרות שאין לי שום הורדה ברקע או משהו בסיגנון (חיבור 1.5 מגה) למה זה יכול להיות קשור ?? ***אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז בבקשה להעביר אם לא*** תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אחות שלא מבינה כלום במחשבים, וכל פעם מתחברת לנתב האלחוטי של השנים. המחשב הנייד שלה מזהה 3 רשתות בטווח, כאשר אחת מהם זו הרשת שלי. 2 הרשתות של השכנים לא מאובטחות (בניגוד אליי) ולכן היא מתחברת אליהם חופשי. יש לי 2 שאלות: 1. איך מונעים מהמחשב הנייד לא להתחבר לרשתות של השכנים? 2. האם חיבור המחשב לרשת של השכנים אסורה עפ"י חוק? מדובר במחשב נייד של אייסר, שמריץ וינדוס XP הום אדישן בעברית, המעבד הוא סלרון 1.6 וזיכרון של 512 מגה. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהוא יודע כיצד אני מסדר שאני יוכל להתחבר דרך האינטרנט למחשב אחר ואיך אני מגדיר את הHOST והREMOTE. תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DFI X48. המחשב מחובר לראוטר והכל עובד טוב כבר שנים. היום פתאום האינטרנט התחיל לעשות לי בעיות,פתאום אני לא מחובר ולא יכול להיכנס לראוטר, התקשרתי לתמיכה וחיברנו ישירות למודם ופתאום זה עובד, חזרתי לראוטר שוב פתאום עובד ואז שוב לא עובד וגם בחייגן פתאום לא עובד, האייקון של הכרטיס רשת מראה איקס אדום כאילו שאין כבל ואחרי שאני יוצר חייגן ולוחץ עליו עלמנת לפתוח אותו הוא רושם לי UNEXPEXTED ERROR. חשדתי שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת ועברתי למחשב השני שגם הוא מחובר לראוטר ושם הכל עובד טוב גם עם חייגן וגם עם הראוטר ואפילו עם אותו הכבל של המחשב הראשון הבעייתי. עכשיו הייתי בטוח שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת של המחשב אז חיברתי לו כרטיס רשת ישן שהיה לי ב-PCI. המחשב מזהה את הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת dhcp עובד תחת win2k, אבל יש בעיה! יש לי יותר מ-254 מחשבים באירגון איך אני מגדיר שני סיגמנטים לאותו שרת? חוץ מזה יש בעיה בחידוש הכתובות יש למישהו רעיון איך מגדירים שכל 8 ימים יחדש כתובות באופן אוטומטי. בתודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב- rotal rta1025w של בזק. אני כרגע מחובר דרך כבל רשת מהנתב לכרטיס הרשת במחשב שלי, ואני רוצה מסיבות כאלה ואחרות להחליף שבמקום כבל רשת יהיה כבל usb מהנתב לכרטיס הרשת. כאשר חיברתי את ה usb, לא היה אינטרנט והwindwos ביקש דריבר. מאיפה אני יכול להוריד את הדריבר? ועוד שאלה, מה ההבדל בין התחברות לאינטרנט דרך כבל רשת ודרך usb? יש הבדל במהירות או במשהו אחר? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת בכבל מוצלב. מחשב 1 שרת - אינטרנט בכבלים + חייגן WINXP+ SP2 מחשב 2 לקוח - WINXP +SP2 יש לציין, שהשיתוף אינטרנט עבד בלי שום בעיה במשך חודשים. ולפתע פתאום הוא חדל מלעבוד. כמה דברים: א. שיתוף הקבצים עובד, ככה שיש תגובה בין המחשבים גם ניסיתי לבצע פינג בין המחשבים השונים. ב. ניסיתי להגדיר את הרשת מהתחלה , אך ללא תועלת. ג. מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיסי הרשת , אך גם זה לא עזר. המפלט האחרון שחשבתי עליו הוא לפרמט , מה עליי לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-