עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום גלקסי A-52 יש לי גלישה רק דרך "נתונים ניידים" בגלישה באמצעות WiFi התוצאה היא "מחובר ללא אינטרנט" המחשבים כן עובדים על אותה רשת באמצעות ה-WiFi פניתי לתמיכה טכנית של ספק האינטרנט ולא נמצא פתרון, פניתי לתמיכה טכנית של סמסונג (סאני) ולא נמצא פתרון. עשיתי - איפוס רשתות, "שכח", הפעלה במצב בטוח, ושום דבר מזה לא עזר. כ"כ הורדתי כלי בדיקה של סמסונג שבודק את החומרה והתוצאה היתה תקינה. יש לי מכשיר ישן נוסף שיאומי, ובו לפעמים אני מצליח לגלוש ולפעמים מקבל אותה תוצאה "מחובר ללא אינטרנט" (כאמור בזמן שבאותה עת אני גולש במחשבים ברשת הזו). במכשיר שלי הגלקסי -ש52 רק כשניסיתי להתחבר ולגלוש ברשת אחרת כשהייתי במקום אחר, וזה עבד בצורה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? איך …

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  2. שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  3. כמובן בעל יכולות אבטחה והצפנה טובות

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by thrioue,

שלום, אני כרגע משתמש ברשת אלחוטית של ראוטר ו AP לשלושה מחשבים (אחד מהם בממ"ד). החיבור בין מחשבים איטי ולא מאפשר העברת קבצים ביניהם, או הזרמת מדיה (Streaming). רציתי לדעת מה אני צריך (ציוד בעיקר) בשביל להקים רשת ביתית קווית. כמה הדבר מסובך? האם יקר? תודה!

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  5. היי, אני רוצה להשתמש באופציה הזאת. אני משתמש בקושחה מקורית של LINKSYS איך אני עושה את זה ? עוד שאלה בנושא אחר , יש לי HP 6300 יש לה כרטיס רשת , האם החיבור ל LINKSYS יעבוד והמדפסת תזוהה ברשת?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by jcena,

שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  7. שלום היה לי WRT54GL עם Tomato 1.23 ובגלל הבעיות חיבור עם הנתב הזה באורנג' החלטתי לנסות firmware שונה ולראות אם הגלישה תסתדר. בהתחלה ניסיתי את DD-WRT וכשהבעיות בגלישה נשארו ניסיתי לעדכן ל OpenWRT.. משום מה הראוטר לא אהב את זה ועכשיו אין לי גישה אליו בHTTP. מה שכן יש לי זה פינג וגישה בtelnet (שלפי המסך לוגין מראה שמשהו מהOpenWRT בכל זאת קיים שם). השאלה היא איך אני מגיע למצב שאני צורב לו firmware ומחזיר אותו לעבודה? תודה

8. לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  9. על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by wooper,

שלום במקרה הזדמן לי מודם usb של orange מחבר כך שאני יכול להתחבר מכל מקום לאינטרנט אני מחובר ל 012 האם אפשר רק דרך החברות הסלולריות לקבל מודם כזה?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  11. שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. שלום חברים, התחדשתי במודם ACTIONTEC C1000A שמחובר לראוטר LINKSYS E4200 שבעצם הLINKSYS הוא הראוטר וC1000A משמש כמודם בלבד. יש לי אינטרנט במהירות 40MB עם מודם של סלקום, פשוט עצבנו אותי והחלטתי שאני קונה מודם שאני מנהל אותו ולא הם. בקיצור, שאני עושה בדיקת גלישה במודם C1000A אני גולש על 30MB ואילו במודם של סלקום אני גולש על 40MB. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  13. שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by Gnome,

1.סליחה על הבורות אבל אם נגיד אין לי כרטיס רשת ויש לי מודם רגיל אז האם אני יכול להתחבר לאינטרנט? 2.מה בדיוק תפקיד כרטיס רשת? נ.ב אם זה הפורום הלא מתאים אז אני מתנצל ומבקש מהמנהלים שיעבירו את הת'רד.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  15. שלום לכולם! קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u. כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK). אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים. ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית). אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  16. אני מעוניין לעשות שיתוף בין הפיסי למקבוק שלי. לא מצאתי שום מדריך נורמאלי באינטרנט. אני גם מעוניין שהפיסי יהיה כמו שרת ביתי שעליו אפשר להכניס סרטים שאותם אני אראה דרך המקבוק שלי ובקרוב מקבוק של אמא שלי. כמובן עם זה אפשרי בקשר להגבלת האינטרנט בב"ל אין שום הגבלה התוסף הזה למכתב הצתרפות נועד לשמור על האינטרנט הביתי שלכם בתור אינטרנט ביתי ולא שרת עסקי או משהו כזה. הדבר קיים בכל הספקים תתעקשו ואתם תשמעו את זה גם פשוט הם לא הכניסו את זה למכתב הצתרפות שלהם - בדוק!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by tal,

חג שמח לכולם !! אני צריך לקנות נתב לדירת גג. והחדר שלי על הגג מן הסתם יש גם חדרים בקומה התחתונה... קראתי כאן בפורום על המלצות חמות לקניית LINKSYS WRT54GL האם זה יקלוט ? החדר שלי בגג יהיה כנראה בדיוק מעל המקום שבו יונח הנתב, וקרוב למדרגות, ובמרחק של מקסימום 6 מטר אוירית מהנתב. שאר החדרים למטה יהיו במרחק של כ10-15 מטר מהנתב ועוד שאלה חשובה: חלק מהמחשבים הם ניידים וחלק הם נייחים. האם הנתב הזה תומך בחיבור אלחוטי וחיבור קווי בו זמנית ? המחשב שלי על הגג הוא שולחני. אני מעדיף לקנות איזשהו כרטיס שיתחבר לנתב בצורה אלחוטית. למישהו יש המלצה לכרטיס כזה ? הייתי מעדיף כמובן להתחבר ע"י כבל רשת אבל זאת דירה שכורה ואין לי כח להתקין ולפרק ולצבוע את הקירות בעוד שנה... ואפילו עוד שאלה: אני כ…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  18. גם בת"א וגם בבני ברק מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תמודם הזה בבקשה דחוףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by com555,

איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by guyyug,

אני שוקל לקנות ROUTER חיצוני דוגמת זה http://www.smc-europe.com/english/products/broad/7004ABR.html כדי לחלק אינטרנט אני לא יכול (ורוצה )לשתף עי מחשב שישמש כרוטר כי כולם בשימוש פעיל ולקנות מחשב ישן בשביל לינוקס בוקס רעיון נחמד מאוד , לא כלכלי רציתי לדעת על הענין קצת יותר אמינות ,פשטות אין לי כח להתעסק איתו בלי סוף ואם הוא יוצר רשת פנימית בין במחשבים המחוברים. אם לא אז למה לא ומה כן בהתחשב בזה שאין לי מחשב מיותר

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  21. יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  22. אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by dor_20,

שלום! רציתי לדעת איך מתקינים ראוטר של חברת 3com האינטרנט שלי הוא אינטרנט כבלים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by nirloy1,

שלום כולם, אני מתכנן לקנות WIFI reciver במטרה לחבר PC למקרן (אמור להתחבר לHDMI של המקרן בסוף) העניין הוא שלפי מה שהבנתי, התקשורת 'תחסום' לי את האפשרות להשתמש בכרטיס הרשת לטובת התחברות לאינטרנט. אשמח לשמוע אם הבנתי נכון ואם כן, איך אפשר לפתור את זה (סטרימינג דרך WIFI וגם תקשורת אלחוטית כלשהי למקרן) תודות מראש,

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  25. Started by MichaelZ,

זה לא פשוט כמו שזה נשמע. לפני שאני 'בוחר' נתב אני צריך להחליט אם אני בכלל רוצה את הדבר הזה. אם אינכם יודעים מהו EYE-FI ולא התנסתם בדבר הזה אתם יכולים להפסיק לקרוא. אני צריך חוות דעת של אנשים שעבדו עם זה או לפחות של כאלה שמבינים בצורה מעמיקה איך הכרטיס עצמו והכל מסביב לו מתפקד. כיוון שאני כותב בפורום הכי טוב בישראל אין לי שום צל של ספק שאני אזכה לקבל תשובות מאנשים מקצועיים. אני מצלם בסטודיו עם מצלמת ניקון D800. הרבה פעמים אני צריך לקבל משוב איכותי בזמן אמת. רבים מצלמים במה שנקרא TETHERED עם לפטופ או אייפד צמוד. זה לא בשבילי, כיוון שלמצלמה כבר מחוברים מספיק כבלים ואני בדיוק מנסה עכשיו להפטר מהם. חוץ מזה הייתי רוצה לחסוך לעצמי את הפעולה הזאת של לחבר את המצלמה למחשב בסוף כל צ…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים