עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nati086,

שלום לכולם, החל מהבוקר יש לי בעיה עם האינטרנט בתשתית של בזק. המהירות הורדה שלי לא עוברת את ה-6 מגה למרות שאני מחובר למהירות של 10 מגה. בהתחלה הורדת המהירות הייתה הורדה יזומה של בזק אבל אחרי שפניתי לבזק שהמהירות איטית הם החזירו לי את המהירות ל-10 מגה, אחרי העלאה מחדש של המהירות עשיתי בדיקת מהירות באתר של בזק (לפי בקשת הנציגה) והמהירות הייתה 10 מגה לעומת בדיקה שעשיתי בספיד טסט שהראתה 7 מגה. עכשיו חצי שעה אחרי שדיברתי עם בזק יש לי עוד הפעם איטיות בגלישה והרבה ניתוקים אז ביצעתי בדיקת מהירות באתר של בזק שהראתה תוצאה של 10 מגה לעומת התוצאה של ספיד טסט שהראתה 6 מגה אני מרגיש איטיות רבה במהירות אבל זה לא מעניין אותם כי באתר לבדיקת מהירות שלהם התוצאה היא 10 מגה. מה לעשות? ואיך זה…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by WaRez.,

שלום, חיברתי שני ראוטרים מסוג TP LINK, אחד ראשי ושני כAP. הרשת עובדת טוב מאוד, יש גישה ואינטרנט והקליטה טובה. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לתת סיסמא לראוטר הראשי, הAP לא מצליח להתחבר אליו ואין אינטרנט בראוטר השני [AP]. האם אפשרי ליצור אבטחה לשני הראוטרים [עדיפות לWPA2] ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  3. אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?

4. בוקר טוב לכולם, טוב יש לי בעייה שחייבת להיפתר עד יום ראשון בבוקר - אשמח לעזרתכם אנשים! יש לי שני מחשבים יושבים במרחק, שלא ניתן להעביר בו חוטים. לאחר לבטים רבים החלטתי על הקמת רשת אלחוטית בעזרת רואטר + כרטיס רשתX1. הרוטאר יהיה מחובר למחשב הראשי בעזרת כבל רשת - מצריך רוטאר אלחוטי עם יציאה חוטית גם (לדעתי ברובם יש היום לא?). ולמחשב השני כמה מפתיע.... כרטיס רשת אלחוטי. בין שני המחשבים יש קירות רגילים. קיר--->| מרווח --->קיר| מרווח ---> מחשב. המרחק הוא בערך 10 מטר אני חושב, אולי קצת יותר. בכל מקרה אני רוצה להקים רשת אלחוטית, שגם כמובן תאפשר גישה של מחשב נייד מידי פעם - לא צריך חומרה בשבילו. השאלה החשובה היא מה לקנות? איזה רוטאר היום מומלץ בשוק שבו הכל אותו דבר…

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום אני מנסה לשתף תיקיות בויסטה, אישרתי שיתוף ומצאתי את הPUBLIC FOLDER, עכשיו איך בדיוק אני נכנס אליה ממחשב אחר שיש עליו ווינדוס XP? ניסיתי לכתוב XXX-PC/public// אבל ללא הצלחה.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  6. יש לי IE7 ואני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים בדפדפן אחד.איך אני מפסיק את זה ?

7. Started by shimon956,

סוף סוף היתנתקתי מ aquanet והתחברתי לNetvision שהם לפי דעתי הרבה אבל הרבה יותר טובים מaquanet היתחברתי למבצע של 99 שקל בחודש לחצי מגה בלי התחיבות והשארתי אצלי את המודם של aquanet זה מודם pci תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה

9. שלום לכולם. אני מעוניין לשנות את ההתקשרות שלי לאינטרנט בכבלים דרך חייגן vpn ואני לא יודע מה השרת של בזק בינלאומי שאמורים להתחבר אליו, אם מישהו יכול לרשום לי אותו אני יודה לו מאוד. ואם גם תוכלו להדריך אותי בכל עניין יצירת ההתקשרות הזה, אני מאוד יודה לכם ויעריך את זה. תודה רבה לכולם מראש!

10. אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by ASDA2SD,

אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by dt54,

שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  13. אז ככה אני לקוח כבר בבזק בחבילה של 750k, ואני משלם 109 שקל לחודש כמובן כבר אין לי התחיבות. והייתי רוצה לעבור למבצע של בזק לחבילת ה1.5M, ב80 ש"ח לשנה. היום התקשרתי לבזק לבקש את המבצע והם אומרים לי שזה ללקוחות חדשים בלבד. כמובן ניסיתי לדבר איתם ולשכנע אותם, אבל הם אמרו שיחזרו אלי וכמובן לא חזרו. איך אני יכול לשכנע אותם לעבור למבצע? למישהו יש נסיון?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  14. רשת, שני מחשבים, WIN XP PRO, אני לא מצליח להיכנס למחשב השני כי מותקנת בו תוכנת FIREWALL מה אפשר לעשות ? פעם היה אפשר עד שהתקינו בו FIREWALL

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by יואב שניר,

צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  16. Started by tood24,

היי מיני פיסי חדש ,I5+8 גיגה זיכרון+128 SSD אינטרנט בזק עד 100 מגה,בפועל 50 מגה (אני רחוק מהמרכזיה) בכבל ישיר למודם גולש 48-50 מגה באלחוטי ליד המודם גולש 28-30 מגה באלחוטי בחדר במרחק של כ-10 מ"ר אין מחיצות מפרידות גלישה ,כ-16 מגה האם זה סביר ?או בעיה עם כרטיס אלחוטי (אגב יש 2 אנטנות) יש לי עוד יומיים אפשרות להחזיר אותו נא עזרתכם. תודה אהוד

17. Started by Dexdpd,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו והכל טוב חוץ מדבר אחד- הווינדוס(ווינדוס 7) לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם שלי(אסרוק p55 דלוקס) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? דרך אגב, אני משתמש בראוטר של בזק(asus am604g)

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by aivengo,

נצרבה "בטעות" קושחה של DD-WRT (בילד 13527) מבוססת על קרנל 2.6, ולא עודכן CFE מותאם לקרנל 2.6. המצב כרגע שהנתב לא עולה. בחיבור סריאלי אני מצליח להיכנס לCFE. מישהו מכיר דרך "למשוך" קושחה דרך TFTP ממשק הCFE?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  19. אהלן ברשותי מערכת WHS, שיש שמה 5 כוננים. (מחשב מספר 1) שיתפתי 3 מהם מצאתי את השם של המחשב שלי ברשת שם (מצאתי יענו את מחשב מספר 1), ונתת למחשב שלי הרשאה לשנות לראות לכתוב למחוק - הכל, דרך המחשב שלי ברשת. לאחר מכן הגדרתי במחשב שלי (מחשב מספר 2) שאני הראה את 3 הכוננים שהגדרתי שאני יכול לראות לשנות וכו' שאני אראה אותם במחשב שלי. עכשיו אני יכול רק לקרוא אותם, לא להעביר אליהם לא לשנות שם קובץ - רק לקרוא, ואחד מהם אני בכלל לא מצליח להכנס,. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by daniel123,

יש לי מודם ראוטר רציתי לדעת אם אפשר להגדיר אותו שיעבוד פשוט כמודם.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by ran07,

יש לי 4 מגה, מהירות ההרודה שלי בימים האחרונים הייתה נורא איטית ז"א אני אמור להוריד 460+ (אמור אפילו 500 אבל לא מגיע ) אז מוריד לי על 90 160KBS עכשיו שניסיתי להוריד בבוקר בדקתי גם במהירות הורדה של בזק (תשתית./ספק ) ויורד לי נורמאלי על 450-469 עכשיו אותה בעייה בייתה לפני כמה חודשים בזק כיול להיות לגבי עומס שיש בערבים ולא בבקרים יש לי עוד שאלה יש לי 4 מגה אז אני אמור להוריד על 500 ומשהו או לפחות 490 בבזק אמרו לי שזה תקין וזה אמור להיות בין 450 ל 500 וזה שטיות כי לפי חישוב פשוט אני אמור להוריד על 500 יש לי בזק ספק ובזק בין לאומי תשתית כמו שהיה לי 2 מגה הורדתי על 256 אז ב 4 אני אמור להוריד אפילו קצת יותר מ..500

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by EAD,

היי כיום אני מחובר לרשת בצורה הבאה: יש לי מודם של בזק של ADSL שמתפקד כראוטר (העברתי אותו למצב הזה) והוא מחובר לSWITCH ומשם יש לי מספר מחשבים (ברשת חוטית בבית) שמתחברים אליו האם זה רעיון טוב? או האם יש לכם משהו להציע לי שישפר את התעבורה והאמינות של הקו וכו'? נניח לקנות ראוטר ייעודי או משהו כזה? ואם כן, כל רעיון שהוא, אשמח להמלצות מה לקנות, ומהיכן ניתן לקנות. וארצה מוצרים הכי איכותיים שיש (נניח מחיר עד 1000 או משהו כזה, כלומר בלי הגבלה עבור תצורת רשת ביתית)

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  23. שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  24. יש לי כמה שאלות בקשר לחיבור מחשב לרשת, אשמח לא עזרה אפשרית! כי אני לא מבין בזה כל כך יש לי נתב רשת אלחוטית בחדר עבודה ששמה נמצא גם המחשב ושמה גם בדר"כ עובדים שאר המשפחה עם המחשבים הניידים עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה חיבור רשת בחדר שלי, חוטי וגם אלחוטי. האפשרויות הן ככה: 1.אני יכול להעביר כבל רשת לחדר שלי בלי בעיה, אבל הבעיה שהקליטה מהחדר עבודה לחדר שלי לא משהו ואני רוצה גם רשת אלחוטית בחדר. האם אפשר שיהיו 2 נתבים על אותה רשת? ואם כן איך? לחבר בכל רשת? עם עוד חיבור מודם? 2. אפשר שהראוטר יהיה במרכז הבית ולהעביר כבלים לחדר עבודה ולחדר שלי, הבעיה שבלחץ עוברים 2 כבלים בקירות בבית וצריך לפחות רק 2 לחדר עבודה. האם אפשר לפצל כבל 1 לכמה? האם אני חייב לחתוך לפצל אותו? או אפשר …

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

ולא, זה לא שאני לא מצליח להושיט אליו יד כי אני לא רוצה לקום מהספה. אז ככה - המודם שלי הוא ROTAL 1025W, אשר כיביתי לו את הראוטר שכן אני משתמש בראוטר D-LINK DIR 300. לא מזמן (ענין של כמה ימים כמדומני) עברתי ספקית מבב"ל ל018. המעבר גרר גם שינוי הגדרות ביחסים בין המודם לראוטר. בזמן החיבור לבב"ל, הROTAL היה מוגדר כPPPoE בעוד הראוטר היה מוגדר כ-DHCP. עם החיבור לאקספון שיניתי את ההגדרות לכך שהROTAL יהיה BRIDGE בעוד הראוטר הוא המחייג, בפרוטקול PPPoE. הכל עובד נפלא, יופי טופי. אממה, מאז השינוי הנ"ל - אינני מצליח לגשת להגדרות המודם. בעבר הייתי ניגש להגדרות דרך הכתובת 10.0.0.138 מאז שינוי ההגדרות, כל ניסיון לגשת לכתובת זו עולה בחרס ו"Cannot Find This Page" מקדם את פניי במקום. איך אנ…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים