עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by fp581,

צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by Adielion,

המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by shkaf,

יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  4. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by ShOw-Time,

שאלתי שאלה דומה לפני שבוע אבל בסוף התסדרתי,בקשר לחיבור מספר מכונות וירטואליות לרשת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461640.new#new בסוף פשוט כיוונתי על כל מכונה וירטואלית בוירטואל פיסי שמצב הרשת שלה יהיה על "רשת פנימית" שזה מצב שבו כל המכונות הוירטואליות שנאי מריץ יחבורו יחדיו ברשת פרטית משלהן,ללא גישה לאינטרנט,כי אני ממש לא צריך את זה כרגע... בדיוק מה שהייתי צריך, אז יצרתי 2 מכונות,חיברתי בניהן באמת ללא בעיה,מריצות סרבר 2008... כרגע אני מנסה לחבר מחשב פשוט עם WIN7 וגם הוא וירטואלי כמובן תחת רשת פנימית, והוא לא מצליח לתחבר לדומיין הוירטואלי שיצרתי משום מה,הכל מקונפג כמ ושצריך כולל DNS כדיי שידע כמובן לאן לגשת בקיצור בעיה מה יכול להיות לא בסדר כאן או…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by ido2309,

היי, בימים האחרונים החלה בעיה שגלישה ומעבר בין אתרים מתבצעת באיטיות וישנם רגעים שאתרים כלל לא עולים. מהירות ההורדה טובה ועם זה אין לי שום בעיות בינתיים. (טפו טפו ) אני מחובר עם ראוטר אלחוטי (LINKSYS WRT300N) כחודשיים בערך,עד כה ללא תקלות. תשתית הוט וספק ברק. השערות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by Sponge Bob,

אני עובד באזור תעשייה בקיסריה, בשמירה במקום העבודה אני קולט רק רשתות מאובטחות באזור תעשיה יש גם רשתות ציבוריות, אבל אני לא מצליח לקלוט אותם מהעבודה אני חייב אינטרנט גם בעבודה כמה עולה חיבור לאינטרנט אלחוטי? או שאולי יש אופציות אחרות? תודה מראש

8. יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ומרוחקים פיזית זה מזה. איך אני יכול לשתף בניהם קבצים למשל בסיס נתונים בACCSESS, שהדבר יהיה מאובטח מאוד, ססמא ומה שצריך ויהיה קל למשתמש ממוצע לגשת לבסיס נתונים, ע"י הוראות פשוטות. האם אני צריך לפתוח שרת כל שהוא על אחד מהם ואם כן איזה (HTTP, FTP) ואיך אני עושה את זה? אני גם יכול לכתוב תוכנית בC++ אם צריך , רק תציעו מה הדרך הכי יעילה ונכונה לעשות את זה.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Sharon_B,

אהלן. כבר תקופה מסויימת שהאינטרנט שלי נופל לעיתים תכופות, קורה בערך 3 פעמים ביום. אני מחובר כעת לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה. כמו כן מותקן פילטר בנקודת ה ADSL. תחילה הייתי עם הראוטר+מודם של ROTAL שסופר לי ע"י בזק. הראוטר הזה ישן מאוד והיייתי בטוח שהבעיות מגיעות מכך שהוא ישן מאוד. בתקופת הראוטר הנ"ל נורית ה ADSL נכבתה והייתי צריך לכבות את הראוטר בשביל להחזיר את האינטרנט. לאחר מכן הייתה תקופה שכל הנוריות דלקו ולא נראה כאילו הייתה תקלה כלשהי אך החיבור אבד בשני המחשבים המחוברים אליו ישירות עם כבל ושוב רק ריסטרט היה פותר את הבעיה. אגב המחשבה שהבעיה היא בראוטר כי כל הנוריות דלקו, קניתי לפני מספר ימים ראוטר+מודם חדש של Edimax - AR-7284WnA. לצערי הבעיות לא הפסיקו, וכעת נו…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  10. להדפיס מהסלון שלום ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה WIN_XP ומחשב נייד עם מערכת VISTA יש לי ראוטר שמחובר עם כבל למחשב הנייח ואני גולש מהנייד דרך ה Wifi מהסלון למחשב הנייח מחוברת מדפסת של קנון (פיקסמה 1600) ומותקנת עליו התוכנה ואני מדפיס בלי בעיה האם אני יכול להגדיר את המחשבים כך שאוכל לשלוח הדפסה מהמחשב הנייד בסלון דרך אגב, יש לי את דיסק ההתקנה של המדפסת וכל הדרייברים. האם העובדה שמותקנות מערכות הפעלה שונות על כל אחד מהחשבים מהווה בעיה תודה מראש על עזרתכם המדפיס

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס אלחוטי USB אני מחפש משהו עם עוצמה די חזקה יש המלצות מהמומחים פה לגבי נושא זה ..? (לא TPLINK....)

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  12. היי מישהו יכול לעזור לי אם יש לי תשתית אחת בבית ותשתית אחת במשרד האם אני יכול להשתמש באותו ספק בשתי התשתיות ?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  13. אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by Matan Vardi,

היי כולם, שלחו לי בדואר מודם של HUAWEI והכבל לא תואם לקופסא שבקיר. מה עושים במקרה כזה? תודה

15. Started by arake,

רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  16. שלום , שאלתי היא בדבר כרטיס רשת אלחוטי של אינטל למחשב שולחני. האם ניתן לרכוש כרטיס אינטל 4965 או 3945 שמתחבר למחשב שולחני רגיל ? ואם יש כרטיסים כאלה למחשב שולחני (לא לפטופ): האם הם מתאימים לסלוט pci רגיל ? או שמדובר בסלוט PCI מוקטן, שייתכן שאינו קיים במחשב השולחני עליו אני רוצה להתקין ? אם התשובה היא חיובית, אודה אם תאמרו לי היכו ניתן לרכוש כרטיס כזה (אם ידוע לכם). בברכה, רפי גורדון

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by pure perfection,

אז ככה לאחרונה עברתי ל CCC ומאז שעברתי אני רואה שיש לי בעיות בפתיחת אתרים , או שהאתרים לא נפתחים או שלוקח להם שנה להיטען ... גם לכם יש בעיה כזאת עם אותו ספק ??? אגב , המהירות היא 10MB תודה

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by goopgoop,

שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  19. שלום היה לי WRT54GL עם Tomato 1.23 ובגלל הבעיות חיבור עם הנתב הזה באורנג' החלטתי לנסות firmware שונה ולראות אם הגלישה תסתדר. בהתחלה ניסיתי את DD-WRT וכשהבעיות בגלישה נשארו ניסיתי לעדכן ל OpenWRT.. משום מה הראוטר לא אהב את זה ועכשיו אין לי גישה אליו בHTTP. מה שכן יש לי זה פינג וגישה בtelnet (שלפי המסך לוגין מראה שמשהו מהOpenWRT בכל זאת קיים שם). השאלה היא איך אני מגיע למצב שאני צורב לו firmware ומחזיר אותו לעבודה? תודה

20. אני ב 012 CABLE,HOT באיזה חייגן כדאי להשתמש במשחקים? בחיגן של FRIENDLY שהוא L2TP או בחייגן רגיל שהואPPTP -החייגן יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים?! -המודם יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים ??

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by viper_sb,

עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?

22. Started by ביצה,

אהלן! בשבוע האחרון יש לי מלא בעיות עם הוט! האינטרנט כל הזמן מתנתק וצריך לכבות את המודם לחכות כמה דק' ולהחזיר וזה מעצבן! מהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית! דברים שהיתי מוריד במהירות 300KB ירדו עכשיו ל-15KBS בלחץ! בנוסף ה-PSN לא מתחבר לי בכלל ובכללי על הפנים. משהו עוד נתקל בזה? כי אני זוכר שראיתי לא מזמן כתבה פה בHWZONE שהוט עושים את זה בכוונה כדי למנוע גלישה פיראטית אבל למה אני צריך לסבול? אני לא פיראט ומשלמים הכל ובזמן... מה עושים? דרך אגב במוקד של הוט לא נותנים פתרון טוב יותר מלנתק ולחבר שוב (אלא מה?)

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  23. בשבוע שעבר הכריזה ASUS על מתאם אלחוטי מסוגנן. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2150

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by ShayGTi,

אני משתמש ביוטורנט וכאשר אני מוריד בה אז אני לא מצליח לגלוש בכלל. האפלוד שלי הוא מקסימום 30KB ואני מגביל בעזרת NL ל 10KB כך שלא פה טמונה הבעיה. כמו כן הגדרתי בעזרת PATCH שהCONNECTION LIMIT יהיה על 200 במקום 10. הבעיה החלה רק לאחרונה, תמיד היוטורנט והגלישה באינטרנט לא היו מתנגשים זה בזה. אפילו כשיוטורנט הורידה על 250. הערה: לא מדובר בבעיית דפדפן כי זה קורה גם בפיירפוקס וגם במקסטון וכאשר אני יוצא מיוטורנט, דקה אחרי הגלישה מסתדרת ועובדת חלק. אשמח להצעות לפתרון הבעיה! שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  25. שלום, רכשתי כעת את בטלפילד 3, אני רואה שכל השחקנים רואים את הפינגים שלהם ואני יכול לראות את שלהם, אך לא רואים את שלי הוחלף לי לראוטר NETGEAR DGN2200 לפני כחודשיים.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים