עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Maniuki,

טוב אז ככה יש בשולחן עבודה My network Places מקש ימני Search for computers אני צריך להיכנס למחשב אחד של חבר בכל מקרה זה לא מוצא לי שום מחשב, אצל חברים זה עובד טוב, רק אצלי זה לא מוצא, כאילו אני לא יכול להתחבר למחשבים אחרים או מה שיהיה יש לי XP מה לעשות כדי שזה יעבוד? זה Firewall? מאוד אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  2. חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by noy_boner,

[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  4. קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?

5. Started by shaharZur,

שלום לכולם יש לי LOW ID באימיול eMule v5.3 של האתר. יש לי רשת ביתית עם המודם ECI 270PR ועם סוויצ'. אנטיוירוס נורטון 2005. הבעיה שעכשיו עדכנתי את הקושחה של המודם ואני לא יודע איך פותחים את הפורטים מכיוון שיש הדגרות האחרות ממה שהיה קודם. הינה מדריך תצורה של המכשיר לאחר עידכון http://213.8.106.62/broadband/netman/downl...outer270Heb.pdf מישהו יכול להדריך אותי איך אני פותח את הפורטים ?? היומן: 25/11/2006 01:42:43: Load C:\Program Files\eMule\config\clients.met.SUQWTv2.met 25/11/2006 01:42:43: קובץ קרדיט נטען, 41926 קליינטים ידועים 25/11/2006 01:42:45: 67070 מסנני איי פי נטענו 25/11/2006 01:42:46: IP2Country loaded 25/11/2006 01:42:46: IP2Country uses the IP-to-Country Databas…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  6. שלום, ברשותי טלויזיה חכמה של LG ( מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס ולא אנדרואיד). ואני חושד שקליטת ה wifi שלה לא טובה. יש לנו אינטרנט חזק שעובד טוב בכל שאר במכשירים בבית ( פייבר של סלקום ), אך משום מה עובד חלש בטלויזיה. אין לי דרך לבדוק את זה כרגע אבל לדעתי בחיבור ישיר של LAN זה יעבוד טוב, כלומר הבעיה לדעתי היא התקשורת האלחוטית. כיוון שזה לא הגיוני פיזית לחבר כבל בין הראוטר לנתב, חשבתי לקנות מגדיל טווח פשוט בעל יציאת LAN שיתחבר לרשת הביתית וממנו כבל רשת לטלויזיה. חשבתי על המכשיר הזה: מגדיל טווח TP-Link TL-WA850RE nMax 802.11n Universal Wireless N 300Mbps האם זה נראה לכם פתרון שיכול לעבוד או שיש פתרון טוב יותר? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  7. גם אני מנפגעי בזק - מחובר ישרות למחשב והורדה בדחיפה - העסק עומד למה לחייגן אמור להיות יתרונות ?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  10. יש איטיות מכל שרת שבדקתי לפעמים לא עבר את 7 לפעמים הגיע רק ל - 10, אני בחבילה של 16. האם יש איזשהי בעיה גלובלית ? כי מבדיקת מהירות בישראל הכל תקין, יש פה משהו חשוד שבדרך כלל זה נתן לי מהירות מלאה וזה נעשה עם 4 ספקים שונים, אקספון,אורנג',ברק,012.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שלום לכולם! הייתי רוצה חוות דעת מומחים (וזה המקום). אני צריך להעביר סרטים בפורמט גבוהה(TS MKV וכ')בין המחשב למעלה ל HTPC ואני נתקל באיטיות מעצבנת. ניגון סרטי DIVX כאשר הHTPC הוא הנגן והתוכן נמצא במחשב1 למעלה ללא בעיה או קירטועים אך כאשר אני מנסה לנגן HD זה מקרטע. תצורת המערכת: מחשב1 - מחובר בכרטיס רשת אלחוטי מחשב2-מחובר ישירות לראוטר(פיזי) HTPC- מחובר בקומה למטה אלחוטי כל המחשבים חזקים מאוד (!) כולם XP . ראוטר מסוג TPLINK 108MB. 1.האם יש איזה פתרון לכך?האם קיימת אופציה מהירה יותר? 2.האם גלישה באינטרנט מושפעת כאשר מעבירים קבצים בתוך הרשת הביתית?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by vali13,

שלום לכולם חיברתי 2 מחשבים לאינטרט דרך המודם (כבלים) אחד דרך כרטיס רשת ואת השני דרך USB המחשבים לא תלויים אחד בשני, איך אני יכול לשתף תיקיות בין 2 המחשבים? תודה לירון

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by יואבה,

שלום, ברשותי ראוטר TP-WR941ND. עד כה גלשתי ב12 מגה בלי בעיה. כעת שדרגתי ל-30 מגה, אך אני לרוב לא מקבל מהירות כזו. בבדיקות מול אתרי בדיקות מהירות אני אכן מקבל 20-30 מגה, אבל כשאני מוריד קבצים אני מקבל בסביבות 15. אותם קבצים, אם אני מתחבר ישירות למחשב בלי ראוטר, אני מקבל מהירויות גבוהות יותר האם ראוטר זה לא תומך ב-30 מגה? אם כן, איזה ראוטר כדאי לקנות (אלחוטי, שיהיה זול) תודה,

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by morben,

שלום שמעתי שיש ראוטרים עם אפשרות להוסיף להם תוכנה כמו יוטורנט ושהיא תוכל לבצע העלאה והורדה כאשר המחשב כבוי עכשיו רציתי לדעת אם באמת יש דבר כזה לי דרך הגב אמרו שיש של חברה tp-link ואם יש אז איזה דגם וחברה בתודה מראש מור בן

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by Access Denied,

הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by naor-007,

שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by DrowNz,

Hello guys, In the next few days I should receive my new pc and we goin` to connect to cable. Now my question is which devices I need to share 2 connections in one modem so I and my father could surf in the same time through the same modem. Also please try to explain me about the devices and the approximately cost Thanks a lot mates

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  18. Started by דנהלה,

ברשותי מחשב נייד שמחובר לרשת אלחוטית עם ראוטר בבית למחשב נייח כאשר מבקשת לצאת עם המחשב ולבדוק זמינות רשתות אלחוטיות ציבוריות - לוחצת על חיבור ה WIRELESS "הצג רשתותזמינות" זה פותח ריבוע ובו רשום של WINDOWS אין אפשרות לקבוע את תצורתו של חיבור אלחוטי זה אנא עיזרו לי - כיצד אני בודקת ומחפשת ררשתות אלחוטיות במקומות שונים אליהן אני יכולה הלתחבר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  19. Started by amitgal1,

אהלן חברה, תודה על העזרה עד עכשיו, עכשיו יש לי עוד שאלה, בחנתי את כל הקטע הזה של access point והבנתי שיש ל AP רק חיבור רשת אחד. 1. האם זה אומר שאני מחבר אותו לראוטר שלי, ואז מחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש איזשהי קומבינה שאני לא יודע מה היא ? 2. אם מישהו מכיר איזה מדריך טוב לחיבור Access Point ורשת בייתית זה ממש יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by tood24,

היי מיני פיסי חדש ,I5+8 גיגה זיכרון+128 SSD אינטרנט בזק עד 100 מגה,בפועל 50 מגה (אני רחוק מהמרכזיה) בכבל ישיר למודם גולש 48-50 מגה באלחוטי ליד המודם גולש 28-30 מגה באלחוטי בחדר במרחק של כ-10 מ"ר אין מחיצות מפרידות גלישה ,כ-16 מגה האם זה סביר ?או בעיה עם כרטיס אלחוטי (אגב יש 2 אנטנות) יש לי עוד יומיים אפשרות להחזיר אותו נא עזרתכם. תודה אהוד

21. Started by eladh16,

שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…

22. Started by omer672,

האינטרנט במחשב קורס די הרבה, במיוחד כשאני משחק ברשת (League of Legends אם זה משנה). עכשיו אני לא חושב שזו בעיה בספק או בתשתית בגלל שה WIFI עובד.חשבתי על כבל פגום או בעיה בחיבוריות, אבל אין לי איך לבדוק את זה(אין עוד מחשבים ואין עוד כבלים). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? גם יש לי לאגים במחשק למרות שהפינג בסדר ויציב על 80~. תודה לעוזרים.

23. אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?

24. שלום אז יש לי בעיה עם הרשת פה שמעצבנת כבר המון זמן, אז ככה בבית יש שתי מחשבים, הראוטר נימצא בקומה איפו שכל המחשבים, (שתי המחשבים מיתחברים עם מתאם USB) מחשב אחד נימצא בחדר שממש קרוב לראוטר משהוא כמו 3 מטר והקליטה גרועה זה על 4 קווים וליפעמים ירידות ל 2-3 , שמתי לב שכל קיר מפריע לו, כאשר אני שם אותו מחוץ לחדר הקליטה עולה עכשיו אחרי שינויים בבית העברו מחשב אחד לממד שם הקליטה נעה בין 2-3 קווים מה הכי טוב טוב לממד? שמעתי על ה HOMEPLUG מישהוא ניסה אותו? ויכול להביא לי חוות דעת? כי הנציג בבזק אמר לי שיש קצת בעיות איתו של ניתוקים , זה נכון? ולמישהוא יש מושג איך במרחק כל כך קצר יש הפרעות קליטה? הראוטר הוא D LINK 2650U

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by Gnome,

1.סליחה על הבורות אבל אם נגיד אין לי כרטיס רשת ויש לי מודם רגיל אז האם אני יכול להתחבר לאינטרנט? 2.מה בדיוק תפקיד כרטיס רשת? נ.ב אם זה הפורום הלא מתאים אז אני מתנצל ומבקש מהמנהלים שיעבירו את הת'רד.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים