רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום היה לי WRT54GL עם Tomato 1.23 ובגלל הבעיות חיבור עם הנתב הזה באורנג' החלטתי לנסות firmware שונה ולראות אם הגלישה תסתדר. בהתחלה ניסיתי את DD-WRT וכשהבעיות בגלישה נשארו ניסיתי לעדכן ל OpenWRT.. משום מה הראוטר לא אהב את זה ועכשיו אין לי גישה אליו בHTTP. מה שכן יש לי זה פינג וגישה בtelnet (שלפי המסך לוגין מראה שמשהו מהOpenWRT בכל זאת קיים שם). השאלה היא איך אני מגיע למצב שאני צורב לו firmware ומחזיר אותו לעבודה? תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד שמחובר לרשת אלחוטית עם ראוטר בבית למחשב נייח כאשר מבקשת לצאת עם המחשב ולבדוק זמינות רשתות אלחוטיות ציבוריות - לוחצת על חיבור ה WIRELESS "הצג רשתותזמינות" זה פותח ריבוע ובו רשום של WINDOWS אין אפשרות לקבוע את תצורתו של חיבור אלחוטי זה אנא עיזרו לי - כיצד אני בודקת ומחפשת ררשתות אלחוטיות במקומות שונים אליהן אני יכולה הלתחבר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. מפרט : תשתית - HOT, thompson. ספק - בזק בילאומי. טלפון - 015. הכל חוטי. לאחרונה קניתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה והתחברתי לטלפון של 015. בערך פעמים בערב ( כאשר אני מדליק את המחשב ). אני נתנתק מהאינטרנט, לא ממש מתנתק, אני עדיין יכול לדבר בטלפון, אפילו תוכנת skype עדיין עובדת אבל אני לא יכול לגלוש לאתרים, מסנג'ר מתנתק משחקי רשת וכו. לאחר מספר דקות הכל חוזר. האם משהו נתקל בבעיה דומה ? אולי כרטיס רשת בעייתי ? אולי הקופסה של הטלפון של 015 ? תודה רבה מראש על התגובות.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לאחרונה באו אליי חברים וראו אצלי איך ששידרגתי את המודם והם דיי התלהבו מזה וראו אפילו קצת הבדלים במהירות אצלי ואצלהם (אותה חבילה, אותו ספק), הם גם ביקשו ממני לשדרג להם את המודם גם, הבעיה היא שמחשבים זה לא בדיוק הקטע שלהם ואם יקרה מצב שבזק יחסמו את השיטה הזאת הם יתקעו עד שאני יבוא לסדר להם, דבר שיכול לקחת כמה ימים כי אני דיי עסוק בתקופה האחרונה... בכל מקרה שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבזק יוכלו לחסום את שיטת ההתחברות עם המודם המשודרג ?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחבר השבוע לפרטנר פייבר ומחפש לקנות נתב חדש שיתמוך ברשת בצורה הטובה ביותר. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור להוט בקרוב ואני אצטרך להחליף את הנתב שלי באחד תומך כבלים. איזה יצרן הכי מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי לפטופ עם WIN7 באנגלית. הצלחתי להגדיר רשת הד-הוק וזה עבד יופי. בנסיון להגדיר מחשב אחר נתקלנו בבעיות התנגשות IP, ומחקתי מהחשב הראשון את הרשת (הד הוק) שיצרתי. בנסיון חדש ליצור את הרשת האלחוטית במחשב הראשון, אני מצליח לעשות את התהליך הקצר ליצרת רשת הד-הוק, (set up new connection--> ad hoc...) ונוצרת הרשת. כאמור על מנת לשתף את האינטרנט אני לוחץ על LAN שמופיע תחת נטוורק אנד שרינג סנטר. בחלון שנפתח אני לוחץ על properties -->sharing. תחת השרינג נעלמה לי האופציה לשיתוף אלחוטי, ויש רק אופציה כללית לשיתוף אינטרנט: '...allow other network user to connect through this computerw אני חושב שהאופציה בלשונית זאת לשיתוף האלחוטי שנעלמה היא הבעיה, מדוע נעלמה…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
סתם מחשבה שמסתובבת לי בראש : מה עם לעשות סקר מטעם האתר כל ... חודשיים , בו יפורסמו מחירי גלישה מטעם החברות הגדולות ל... נגיד 2 מהירויות (5 + 10 מגה) ? אני מעלה את הנושא בגלל חוסר השקיפות המעצבנת של כל ספקיות ה-ISP בארץ בו הם לא רושמים את מחירי גלישה באתרים שלהם ומזמינים אותך להתקשר ... , ואח"כ אתה מקבל הצעות שונות לאותם החבילות ... , בקיצור אתה מתמקח על משהו שאמור להיות אחיד ושקוף לכולם כמו המחיר שמודבק על כל מוצר בסופר . אם זה חובה על מוכרי מוצרים להכריז על מחיר המוצר על המדף , מדוע שזה לא יהיה חובה גם לספקי ה-ISP ? אני חושב שעם פרסום והשווה שוטפת וחוזרת בין המתחרים הראשיים , אולי יהיה אפשרי לעורר מודעות אצל ספקיות ה-ISP שלא כידאי להם לא לפרסם מחירים ולא כידאי להם לת…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לBUNDLE של הוט תשתית + HOTNET כספק (100MB) לצערי הרב, הEdimax הישן שלי תומך בתקן g ולא עוזר לי כרגע. יש לנו בבית 2 מחשבים, הראשון מחובר באופן קווי למודם ולראוטר והשני מתחבר באופן אלחוטי. אני לא מבין גדול ברשתות לכן: 1. רציתי לבקש המלצה לראוטר עד 350 ש"ח שיתמוך במהירות הזו וכמובן בחיבור אלחוטי. + כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחובר באופן אלחוטי. (עד 200 ש"ח) 2. בHotNET אני משלם 20 שקל עבור 100 מגה. בב"ל הציעו לי את אותה החבילה ב30 ש"ח. נכון לעכשיו, החשבון שלי בבב"ל בהקפאה אז אני לא משלם עד סוף החודש ואני צריך להחליט עם איזו ספקית אני נשאר. רציתי לשמוע חוות דעת שלהם על שתי הספקיות. בתודה מראש, רועי
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מחשב שלי מחובר דרך כבלים עם ראוטר של אדימקס . אחי מחובר אלחוטית לראוטר ואני מחובר ישירות עם כבל חלק מהאתרים אני לא מצליח לראות או להכנס אליהם בכלל בזמן שאחי כן מצליח למרות ששנינו מחוברים עם אותו אינטרנט איך זה?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם,במקום עבודתי כיום ישנה אבטחה די מעצבנת של חסימת אתרים אשר אינם לשימיוש שוטף בעבודה,אני ועמיתי לעבודה מצאנו מספר פרוקסים שנוכל דרכם להתחבר לפייסבוק שזוהי בעצם כול המטרה אך לאחרונה אלו גם כן נחסמו.לאחר חיפושים מתישים לא עלה בידינו למצוא אתר אשר יתן לנו מענה הולם.אי לכך אני פונה אליכם בבקשה האם למישהו יש מידע כול שהוא אשר יכול לעזור לי. בסה"כ בקשתנו הפשוטה הייתה לגלוש בפייסבוק בזמן עבודתנו הפנוי,האם זהו פשע.....לעניות דעתי זוהי אחת הזכויות המגיעות לנו לאחר ישיבה ממושכת כול היום מול המסך הקטן. תודה מראש עמיתכם.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי .. האם יש תוכנה להשאר מחובר לאינטרנט , שלפעמים מתנתק ? (אני מדבר על ADSL )
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא מצליחה לפתוח דפים באינטרנט, ניסיתי שני דפדפנים ובשניהם לא עובד כרגע אני בSAFE MODE ופה הבעיה לא קיימת... זה הודעות שגיאה מהרישומי מערכת תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כידוע 655 של DLINK. איך אני אמור להגדיר בו את הQOS והאם הוא תומך גם בDOWN ? האם להגדיר כתובת עם תיעדוף של 255 זה יותר טוב או פחות טוב מתעדוף של 1 ? את העניין של הטווח כתובות הבנתי , רק לא הבנתי אם 1 זה עדיפות גבוהה יותר אם נמוכה יותר ? וב.לא הבנתי מה להגדיר במהירות ? צ'יף ? עזרתך ?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בRSM כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP-LINK WN353GD בהמלצתו של המוכר... אני רכשתי אותו ב100 ש"ח בעוד מוכרים אותו בחנויות המתחרות ב60 ש"ח!!! http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=99360-353-00 הגזמה פרעית... מילא המחיר אבל גם הקליטה שלו על הפנים. הלאפטופ הישן שלי מלפני 5 שנים (כן כן...) קולט יותר טוב חתול בשק או מה? 1- בכל מקרה, אני מתכוון לתקן את המעוות. יש כרטיס רשת אלחוטי לנייח מומלץ כלשהו?
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך נטויזיון (כבלים) ומידי מספר ימים קורה לי למשך חצי יום או יותר שכל מספר דקות מתנתק לי החיבור ואז אני מתחבר אחרי שתי דוקת ושוב חוזר חלילה.... עכשיו, בפעם שעברה שלחתי מייל לתמיכה שלהם ושאלתי אם הבעיה אצלי או שהתקליט שלהם נכון והיא כלל איזורית, ונחשו מה... פתאום הכל היה בסדר. היום שום קרה לי המקרה, צלצלתי לתמיכה עכשיו והם דיברו איתי ואמרו לי להוריד חייגן, לא הצלחתי להוריד את החייגן מהאתר של הכבלים והם הגדירו לי אותו (ביחד איתי כמובן) ידנית, ואמרו לי שהבעיה היא בפייר וול שלי, שהוא ZONEALARM ושאני אמצע וייר וול אחר. הייתי מבואס קצת כי זאת הערכה השלמה של ZONEALARM שכוללת הכל ולא התחשק לי לזרוק אותה לפח. ובעודי משוטט לי לחפש וייר וול מומלץ אחר (למרות שהרבה ממלצ…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
זה לא פשוט כמו שזה נשמע. לפני שאני 'בוחר' נתב אני צריך להחליט אם אני בכלל רוצה את הדבר הזה. אם אינכם יודעים מהו EYE-FI ולא התנסתם בדבר הזה אתם יכולים להפסיק לקרוא. אני צריך חוות דעת של אנשים שעבדו עם זה או לפחות של כאלה שמבינים בצורה מעמיקה איך הכרטיס עצמו והכל מסביב לו מתפקד. כיוון שאני כותב בפורום הכי טוב בישראל אין לי שום צל של ספק שאני אזכה לקבל תשובות מאנשים מקצועיים. אני מצלם בסטודיו עם מצלמת ניקון D800. הרבה פעמים אני צריך לקבל משוב איכותי בזמן אמת. רבים מצלמים במה שנקרא TETHERED עם לפטופ או אייפד צמוד. זה לא בשבילי, כיוון שלמצלמה כבר מחוברים מספיק כבלים ואני בדיוק מנסה עכשיו להפטר מהם. חוץ מזה הייתי רוצה לחסוך לעצמי את הפעולה הזאת של לחבר את המצלמה למחשב בסוף כל צ…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך mini fiberbox של הוט (שבmini fiberbox יש רק יציאת רשת אחת) באותו חדר אני רוצה שתהיה לי את האופציה לחבר בנוסף למחשב שלי עוד מחשב אחד או שניים (יש לי אינטרנט עד 100 מגה) * יש סיבה לזה שהfiberbox הראשי שבו יש עוד 4 יציאות רשת יושב בסלון ולא ליד המחשב אני חשבתי לקנות hub ואז לחבר את הmini fiberbox לכניסה של הhub ולחבר כל אחד מהמחשבים שאני רוצה ליציאות של הhub מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? האם באמת דרך hub? האם אני צריך שהכבל רשת בין הfiberbox לhub יהיה רגיל או מוצלב? ובין הhub למחשבים רגיל או מוצלב?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-