רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מטעמי הפחתת הקרינה אני לא רוצה שהמודם ישדר קבוע אלא רק כאשר אני צריך להשתמש בנייד. הראוטר הוא מדגם 6540N ורציתי לדעת אם ברגע שאני נכנס להגדרות ועושה DISABLE לשידור האלחוטי הראוטר בפועל מפסיק לשדר או שפשוט לא ניתן לזהות את הרשת?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
את שורת ההכרזות של יצרניות מוצרי ה-WiFi חותמת חברת TP-LINK שהציגה ב-CES 2016 ארבעה נתבים חדשים, ובכללם נתב התומך בתקן 802.11ad הפועל בסביבת התדר 60Ghz. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6144
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …
-
שלום כולם, אני מתכנן לקנות WIFI reciver במטרה לחבר PC למקרן (אמור להתחבר לHDMI של המקרן בסוף) העניין הוא שלפי מה שהבנתי, התקשורת 'תחסום' לי את האפשרות להשתמש בכרטיס הרשת לטובת התחברות לאינטרנט. אשמח לשמוע אם הבנתי נכון ואם כן, איך אפשר לפתור את זה (סטרימינג דרך WIFI וגם תקשורת אלחוטית כלשהי למקרן) תודות מראש,
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש סיבה לא לקחת את הכי זול שיש ? למשל הגדם הזה : TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter 300Mbps ? דרך אגב על אותו הכיוון , למה בעצם להוציא 350 שקל על ראוטר TPLINK 1043ND , מה יש בו שאין באחרים של אותה החברה גם בתקן N שעולים 200 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי כולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 מגה, התשתית שלי זה של HOT (ספקית בזק פאוואר NGN) אז הם התקינו לי מודם/ראווטר HOTBOX ומאז אני לא מצליח לשחק בCOD:BO הפינגים תמיד על 999 או לצפות ביוטיוב באייפון שאני מחובר אלחוטית להוטבוקס, במשחקי רשת אחרים אין לי בעיה, אשמח לפתרון..תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב נייח עם כרטיס רשת שעל הלוח אם היום בבוקר פתחתי את המחשב והסטטוס של הכרטיס רשת כל שניה משתנה מ unplugged ל enable ממש מהר . (המחשב מחובר למודם) החלפתי כבל רשת , ניסיתי את המודם את מחשב אחר והכל עובד בסדר . חשבתי בהתחלה בעיות חשמל אבל הכל עובד , כרטיס קול חיצוני עכבר מקלדת וכל הHD . ניסיתי לבודד את הבעיה כל פעם להוציא משהו אבל עדיין אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? סתם ככה נדפק כרטיס רשת שעל לוח אם ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי דרך אגב חוץ ממנו עוד שתי מחשבים חדשים אחד 1400 והשני 1700, ושניהם נמצא ברשת עם ADSL משותף אך תמיד המחשב המשותף תלוי במחשב המשתף, וזה מעצבן! אפשר לעשות עם המחשב איזה שרת או משהו , שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה, אם כן תפרטו לי בבקשה איך ומה צריך.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת האינטרנט בשניהם עובד אך אני לא יכול להעביר קבצים יש לי במחשב א שארד הארד ובמחשב השני שארד פולדר בשני המחשבים יש וינ אקםפי והרשת מוגדרת לפני המדריכים באתר אז למה אני לא יכול להעביר קבציםםםםםםםםם????? ובבקשה אל תגידו שאני אבדוק אם הם על אותה וורקגרופ כי הם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחובר בבית דרך ראוטר באי סי קיו אני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל מישהו יודע במקרה את הפורטים שאני צריך לפתוח על מנת שאני אוכל לקבל/ לשלוח קבצים?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מודם רשת כזה: SpeedTouch 510 - אותו חיברתי לנתב מסוג: D-Link DL604 עכשיו, לא התקנתי את הדרייברים של המודם, כי אני משער שאם חיברתיע את המודם לנתב, אז כל מה שצריך לעשות זה להגדיר את הנתב.. אבל המדריך של הנתב על איך להגדיר וכאלה בכלל לא מובן. התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק בינל" אליהם אני מחובר, הם נתנו לי כתובות DNS, ואמרו שצריך לבחור Dynamic IP. מעבר לזה הם לא אמרו כלום. זה מה שעשיתי, אבל לא הולך, האינטרנט לא מתחבר... מה עושים?!?!?!?!?! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ומרוחקים פיזית זה מזה. איך אני יכול לשתף בניהם קבצים למשל בסיס נתונים בACCSESS, שהדבר יהיה מאובטח מאוד, ססמא ומה שצריך ויהיה קל למשתמש ממוצע לגשת לבסיס נתונים, ע"י הוראות פשוטות. האם אני צריך לפתוח שרת כל שהוא על אחד מהם ואם כן איזה (HTTP, FTP) ואיך אני עושה את זה? אני גם יכול לכתוב תוכנית בC++ אם צריך , רק תציעו מה הדרך הכי יעילה ונכונה לעשות את זה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך נטויזיון (כבלים) ומידי מספר ימים קורה לי למשך חצי יום או יותר שכל מספר דקות מתנתק לי החיבור ואז אני מתחבר אחרי שתי דוקת ושוב חוזר חלילה.... עכשיו, בפעם שעברה שלחתי מייל לתמיכה שלהם ושאלתי אם הבעיה אצלי או שהתקליט שלהם נכון והיא כלל איזורית, ונחשו מה... פתאום הכל היה בסדר. היום שום קרה לי המקרה, צלצלתי לתמיכה עכשיו והם דיברו איתי ואמרו לי להוריד חייגן, לא הצלחתי להוריד את החייגן מהאתר של הכבלים והם הגדירו לי אותו (ביחד איתי כמובן) ידנית, ואמרו לי שהבעיה היא בפייר וול שלי, שהוא ZONEALARM ושאני אמצע וייר וול אחר. הייתי מבואס קצת כי זאת הערכה השלמה של ZONEALARM שכוללת הכל ולא התחשק לי לזרוק אותה לפח. ובעודי משוטט לי לחפש וייר וול מומלץ אחר (למרות שהרבה ממלצ…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בין 2 המחשבים בביתי. כרגע אני מתלבט בעיקר בין : א. נתב אלחוטי NETGEAR WGR614 802.11g 54Mbps FW+4 PORT SWITCH 3Y שעולה כ 390 שקלים ב. נתב אלחוטי *זמין במלאי !! * LINKSYS WRT54G ACCESS POINT ROUTER 802.11g שעולה כ 490 שקלים חבר שעבד בברק ומבין בתחום המליץ בחום על הלינקסיס. אך הוא יקר ב 100 שקלים שהייתי שמח לחסוך. הדבר היחיד שמעניין אותי זו איכות הקליטה (שידור בעצם). איזה מהם מומלץ יותר? והאם יש משהו אחר שמומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 של נטויזיון אני משלם 99 שקל לחודש למשך 6 חודשיים עוד חודש נגמרת ההתחיבות + לבזק על חבלילה 0.5 אני חושב עוד 100 שקל עכשיו חשבתי לעבור לכבלים 750 אבל רציתי לדעת במה זה כרוך? כלומר התקנה וקבלת מודם כבלים? אני רוצה לראות אם אני יכול לחסוך והאם יש דיל טוב כרגע?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מישהוא יודע כיצד אני מסדר שאני יוכל להתחבר דרך האינטרנט למחשב אחר ואיך אני מגדיר את הHOST והREMOTE. תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייח כולל הרכבה המחשב לאחר כשנה וחצי לא נדלק. מכיוון שחלקי המחשב הם באחריות,פניתי לחנות עם המחשב הם ביקשו שאביא את החלק התקול או לשלם 200 ש"ח על פירוק והרכבה מציין,שדבר זה לא כתוב ולא נאמר לי באף צורה בעת הרכישה האם כך הדבר ואין לי ברירה אלה לשלם לאותה חנות כלקוח כבול ??
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקינו לי פייבר בבית ובחדרים יש מיני.. אני עכשיו רוצה להוסיף את הראוטר הפרטי שלי כדי שיהיה מגדיל טווח.. תזכירו לי איך עושים זאת? אני יודע שצריך לבטל DHCP אבל במוד להשאיר AP? זה בסדר אם הראוטר יהיה מחובר למיני ישירות או שאין צורך והוא אמור להיות מחובר רק למחשב? יש אפשרות לעשות זאת בלי להפוך את הפייבר למצב מודם? כי אני חושב שבמידה ואעשה זאת הממירים יעשו בעיות.. זה יהיה זמני עד שהוט יביאו לנו עוד מיני פייבר לחדר שאין בו קליטה..
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם מתי לדעתכם ובעצם מדוע עדיין אין ראוטר סלולרי דור חמישי?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחד מתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכול למחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת). אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-