רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני צריך לחבר מודם שנמצא אצלי בחדר למחשב של אחותי בכבל USB. הקטע הוא שהכבל צריך להיות באורך של כ-8 מ'. אף פעם לא ראיתי כבל USB כזה ארוך... אבל אני מניח שאפשר לקנות כבל מאריך USB או משהו בסגנון האם כבל כזה ארוך מהמודם זה רעיון טוב? ניתוקים? בעיות צפויות? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסנג'ר זה התחיל ברגע שעברתי לראוטר אלחוטי כי נשרף לי הראוטר החוטי הבעיה היא שהמסנג'ר מתנתק כל כמה זמן מתי שבא לו ולפעמים אנשים שולחים אליי הודעות ואני לא מקבל אותם או שאני שולח והם לא מקבלים הבעיה היא לא רק במחשב שלי אלא גם בשאר המחשבים שברשת יש לי ראוטר של WRT54GS LinkSys מה הבעיה? איך אפשר לסדר את זה? כי זה ממממש מעצבןןןןןןןןןןןן נ.ב: אם זה לא קשור לפורום הזה אני מצטער תעבירו למקום המתאים
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אחות שלא מבינה כלום במחשבים, וכל פעם מתחברת לנתב האלחוטי של השנים. המחשב הנייד שלה מזהה 3 רשתות בטווח, כאשר אחת מהם זו הרשת שלי. 2 הרשתות של השכנים לא מאובטחות (בניגוד אליי) ולכן היא מתחברת אליהם חופשי. יש לי 2 שאלות: 1. איך מונעים מהמחשב הנייד לא להתחבר לרשתות של השכנים? 2. האם חיבור המחשב לרשת של השכנים אסורה עפ"י חוק? מדובר במחשב נייד של אייסר, שמריץ וינדוס XP הום אדישן בעברית, המעבד הוא סלרון 1.6 וזיכרון של 512 מגה. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחובר בבית דרך ראוטר באי סי קיו אני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל מישהו יודע במקרה את הפורטים שאני צריך לפתוח על מנת שאני אוכל לקבל/ לשלוח קבצים?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מנוי להוט, שוקל לעבור לבזק עקב הצעה משתלמת מסלקום שמשתמשת בתשתית של בזק. התשתית של הוט באיזור שלי יציבה, איזור בת-ים. תקלות הן נדירות מאד. האם אוכל לצפות לאותה רמה של יציבות בתשתית של בזק? היכן אני יכול לקבל מידע לגבי רמת התשתית של בזק באיזור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד ליד השני והשלישי קומה ראשונה והרביעי נע (מחשב נייד) אני רוצה רשת אלחוטית אך ששני המחשבים יהיו מחוברים קווית והמחשב נייד והמחשב שבקומה הראשונה אלחוטית האם קיים דבר כזה ואם כן איך עושים את זה אני צריך ראוטר שיחדור קיר מקלט (שיהיה קליטה טובה) ואם קיים משהו למהירות 1g כי המחשב שלי הוא עם חיבור רשת 1 G
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
עדכנתי את המודם שלי (ALCATEL ST HOME) לגרסת ה PRO לפי המדריכים שקראתי והפכתי אותו לראוטר. הכל עובד חלק ומצוין ואני באמת מחובר לאינטרנט מיד כשהווינדוז עולה אבל אם אני מדליק את האימיול ומשאיר אותו לעבוד, קורה דבר מוזר מאוד : לאחר חצי שעה, שעה, נראה שהחיבור קופא (לא מתנתק), האימיול לא מוריד כלום וגם אם אני סוגר אותו ומנסה לגלוש רגיל אני לא נכנס לשום אתר, כאילו התנתקתי אבל לא בדיוק (משהו כזה). הבעיה הזו לא נפתרה גם שניסיתי לעדכן לגרסת 510, אותו הדבר קרה וחזרתי לגרסת ה PRO. אציין רק שביטלתי את הפיירוול הפנימי של המודם ע"י הפקודה שרשומה במדריך, ובאמת בכניסה לאימיול אין לי LOW ID או משהו, כל הפורטים פתוחים. יש לי פיירוול של ווינדוז מופעל אז אין צורך בפנימי של המודם. מישהו נתקל ב…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בהצלחה את הנתב של בזק ROTAL 1025. לאחד המחשבים מחוברת מדפסת HP. נכנסתי להגדרות שלה והגדרתי לה שיתוף (הופיעה יד תחת האייקון שלה לאחר מכן). אני רוצה לשתף את המדפסת במחשב השני. הוספתי מדפסת חדשה -> מדפסת לוקלית -> פורט חדש TCP/IP -> התחלתי לכתוב את כתובת IP של המחשב שאליו המדפסת מחוברת 138.0.0.1\\ (למשל) והמחשב הוסיף לבד את שם המדפסת (לדוגמה : HP1315\ ). הבעיה היא שלחתי על אישור המחשב כתב שיש בעיה ולא הוסיף את המדפסת לרשימת המדפסות. האם צריך להתקין דרייבר למדפסת בכל מחשב המחובר לרשת ע"מ שיוכל להדפיס במדפסת ? במה טעיתי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש משהו טוב באזור ה200 ש"ח ? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
עברתי אתמול מבזק הגרועים הללו לברק 013, מישהו יכול לעזור ולאמר לי איך אני מחליף את האיי פי של בזק (10.0.0.138) בראוטר לאיי פי של ברק? יש לי מודם של ALCTAEL SPEEDTOUCH 570 , ומה האיי פי של ברק? תודה מראש אנשים!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי אני מתכנת בhtml וניסיתי לעשות שלוש תמונות שיהיו באותה השורה אחת באמצע ושתיים בצדדים מישהו יודע? וגם אם אפשר להגיד לי איך אני עושה שהטקסט נשאר באותו מקום על המסך גם אם אני מחליף מסך כי כל הזמן זה מחליף לי כשאני עובר מסך אז אם למישהו יש תשובה למשהו מזה אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים. אני מחובר לספק "בזק בינלאומי" שלא דורש חייגן. יש לי מודם AMBIT של מת"ב דיגיטל שמחובר דרך חיבור הרשת ל-HUB. ל-HUB יש UPLINK + 5 חיבורי רשת. ל-HUB מחוברים 2 מחשבים עם WIN-XP PRO. אני גולש חופשי בשניהם ללא קשר ביניהם (אחד יכול להיות כבוי והשני גולש). הבעיה שלי היא שלפעמים החיבור ניתק, אי אפשר לגלוש אלא לאחר הוצאת החשמל מהמודם והחזרתו. כשניתק הקשר אני מנסה להריץ IPCONFIG /RENEW ולא מקבל תגובה עד להוצאת החוט חשמל מהמודם והחזרתו. גם RESET למחשב לא עוזר - הנורות במודם נשארות דולקות קבוע ורק לאחר הוצאת והחזרת החשמל למודם הוא עובד ושוב אפשר לגלוש. זה קורה לא בשעות קבועות ולאחר ההוצאה/הכנסה יש שוב כ-8 שעות שעובד תקין עד לפעם הבאה. יש למישהו …
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי 3COM ישן , הוא גורם לי ניתוקים , אני משחק המון ONLINE ב PS3 וזה מעצבן ביותר , אני מחובר חוטי ! אשתי גולשת 2 קומות מתחתי באופן אלחוטי. יש לה סיגנל מאוד חלש שגורם לה לפעמים לבעיות גלישה. אני גולש בבזק בינלאומי , חבילת גיימר , תשתית כבלים , 7M. קניתי EDIMAX 6524 תקן N , הבעיה שלי איתו שהוא האיט לי מאוד את ה DOWNLOAD. מ 850K לאיזור ה 500K , בבדיקות מהירות הוא הראה לי 3M , 4M במקום 7M. החזרתי אותו ולקחתי TP-LINK. גם תקן N. הסתבר שהוא לא עובד עם חייגן ! ובחבילת הגיימר הרי חייב חיגן. החזרתי גם אותו. עכשיו אני לא יודע מה לקחת ? לא אכפת לי לשלם , אבל למה כל כך קשה למצוא נתב שבאופן חוטי יהיה יציב , מהיר וכמובן באופן שולי , עובד ! אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לשים אצלי ראוטר ובמרחק של 50 מטר אקסס פאונט אולי אפילו שניים השאלה זה אם אני יכול להחליף להם סיסמא ללא נגישות אליהם,אלא דרך הראוטר עצמו,אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם סיבים אופטיים (מהספק) שמחובר לראוטר של D-link, שנותן wifi לכל הבית. בחלק מהמקומות העוצמה קצת נמוכה. הוא עבד טוב 3 שנים אבל לאחרונה התחיל לזייף עם ניתוקים מידי פעם, אז אני רוצה להחליף אותו. בהנחה ואין מגבלת תקציב (ממומן ע"י העבודה...) איזה mesh כדאי? חשבתי לקחת 2 יחידות של ASUS ZenWiFi AX6600 XT8. ראיתי כמה השוואות ברשת שנותנות לו את המקום הראשון. מצד שני, יש באמזון המון ביקורות רעות עליו על ניתוקים, שהוא לא עובד טוב כ- mesh אלא רק כיחידה אחת, ושה- firmware שלו גרוע. למישהו יש ניסיון איתו של כמה חודשים?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
הפלאפון הוא מרשת סלקום, ואני צריך את כתובת ה-IP ואת המספר שאני צריך כעיקרון לחייג אליו.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהאינטרנט פשוט מתנתק בשלב מסוים בלי שום קשר לכלום. מתי זה קורה? עד היום השתמשתי במודם ואליו חיברתי סוויטצ', שאליו חיברתי שני מחשבים. אחד מהם, שזה שלי, פשוט תמיד מתנתק בלי הסבר ובלי שום קשר לשום פעולה. פשוט האינטרנט מפסיק לפעול עד שצריך לנתק ולחבר את הסוויטצ' מהחשמל. (אם זה מחובר ישירות למודם זה לא קורה! [בלי מחשב אחר שמחובר גם]). ניסיתי המון סוויטיצ'ים וראוטרים, עכשיו אני בכלל עם ראוטר RTA 1025 שיש לו כמה חיבורים בלי סוויטצ'ים - וזה גם קורה! זה קורה כשגם המחשב השני מחובר, ונראה לי שיש מצב ששמתי לב שזה קורה כשמכבים את המחשב השני ואז האינטרנט אצלי משום מה מתנתק.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-