רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המחשב החדש הגיע וכמובן עולה השאלה: איך לחבר את שני המחשבים לאינטרנט? טוב אז ככה אני לקוח של בזק בינלאומי מהירות 1.5 MBs בשני המחשבים יש כרטיס רשת והמחשב החדש מחובר עם מודם ALCATEL לאינטרנט. השאלה היא מה עדיף לרכוש ראוטר קווי ב 150 ש"ח ולהעביר כבל דרך 2 חדרים. או לרכוש ראוטר אלחוטי וכמובן עולה השאלה איך זה פועל. האם הראוטר האלחוטי מתחבר דרך כרטיס רשת? אני וגם לטלפון או שאני צאטרך להשתמש גם במודם הנוכחי שלי. איך קוראים לדבר הזה שיקבל נתונים במחשב הישן והאם הוא יתחבר ל USB או לכרטיס הרשת או שאצטרך להתקין כרטיס רשת מיוחד? תודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ביטורנט באחד המחשבים והוא פשוט מנטרל לי את האינטרנט. מהר מאוד מגיע למצב שיש בראוטר מאות סשנים פתוחים ושום דבר לא זז. אחרי שסוגרים את הביטורנט ועושים ריסט לראוטר הכל מסתדר. איך אפשר להגביל את מספר הסשנים שהדבר הזה פותח? ניסיתי להוריד את מספר הקונקשנים ל50 (מ200) אבל זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חיבור כבלים ללא חייגן חוטי (אבל גם אלחוטי שניתן לחסום\לבטל את אופציית האלחוט) שהקינפוג (בייחוד פתיחת פורטים) לא יהיה מסובך מדי חשוב: שיתמוך בהרבה חיבורים לעבודה מסיבית עם P2P וכשרת קבצים (יש לי היום את הנתב EDIMAX 6104K שהוא קטסטרופה בתמיכה בריבוי חיבורים) תמיכה ב DYNDNS לא תזיק... תקציב - עד 400 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי LOW ID באי מיול הבנתי שזה בגלל הראוטר ושאני צריך לפתוח פורטים בראוטר איך אני עושה את זה?? הרוטר הוא RG54G3 MSI
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק את d-link2760u/e1 ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין d-link2760u חוץ מזה ש-d-link2760u נראה יותר יפה?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כעת את בטלפילד 3, אני רואה שכל השחקנים רואים את הפינגים שלהם ואני יכול לראות את שלהם, אך לא רואים את שלי הוחלף לי לראוטר NETGEAR DGN2200 לפני כחודשיים.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! נתקלתי בבעיה ממש מציקה במחשב שלי אחי,מריץ WIN7 ULTIMATE יש פינג החוצה יש מצליח להתחבר אליו עם TEAM VIEWER הגדרות הפרוקסי כל הזמן חוזרות רק הפורט משתנה. 127.0.0.1:xxxxx בטלתי דרך ה - Lan settings בדפדפן לאחר אתחול שוב מתקבל PROXY נבדקו רוגלות דרך Malwarebytes נמצאו כמה רוגלות שנמחקו במידי,אתחול נוסף של המחשב ושוב הגדרות הפרוקסי חוזרות. ביטול הפרוקסי דרך GPO - שוב הגדרות חוזרות ביטול הפרוקסי דרך ה-Regedit ומחיקת הגדרות הפרוקסי,הבעיה חוזרת שוב. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456657.new#new
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מישהו יודע\יודע מאיפה אפשר לדעת טווחי IP של ISP'S מהולדנד או משוויץ? אשמח מאוד אם תשתפו אותי ביידע שלכם או שתפנו אותי לאיזה אתר עם מידע על זה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
היי, בבית יש לי נתב משולב עם מודם של חברת d-link דגם 6740u שקיבלתי מבזק, קראתי המון שנתבים משולבים אינם אמינים כל כך, האם נכון הדבר? אני חווה המון ניתוקים בתקופה האחרונה והאם הפרדה של הנתב והמודם ישפרו את הנושא? אם כן, אני מחפש המלצה למודם תומך VDSL. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
גם הנתבים המתקדמים והלא זולים בכלל של הענקית מקופרטינו עושים עלייה לארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-יקרה-נתבי-ה-airport-של-אפל-מגיעים-לישרא/
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי לבזק 2.5MB עכשיו הם הציעו לי אינטרנט אלחוטי חינם.. עכשיו שמעתי שאפשר לפרוץ לזה בקלות גם אם יש סיסמא.. וגם שיש בעיות רשת שיש הרבה בעיות.. אז מה אתם אומרים כדאי או לא?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבר לאינטרנט דרך בזק עם מודם USB (דגם ALE 070). קניתי ראוטר של 3COM דגם 3CRWDR101A-75 כדי לחבר לרשת מחשב נוסף ומחשב נייד. לא הצלחתי להתקין את הרשת כמו שצריך. עד עכשיו הייתה לי רשת בין ני מחשבים נייחים באמצעות כבל והכל עבד חלק. האם הבעיה היא במודם USB? אשמח לקבל הסבר להתקנת הרשת מאחר ואני לא מבין בזה כך כך. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הוצאתי תכבל של הרשת מהכרטיס רשת כדי לחבר למחשב ניד שלי אחרי זה חיברתי בחזרה למחשב הרגיל שלי ואז שניסיתי להתחבר אז זה אומר לי שהוא לא מוצא תרשת אז התקנתי תכרטיס מחדש הכל עבד אבל כאשר אני בא להתחבר לאינטרנט זה יענו עושה לי שהכבל שמחובר מהכרטיס רשת למודם של ה אי די אס אל יענו לא קיים בדקתי תחיבורים ולא מצאתי שום דבר רופף עכשיו אני מתחבר אם המחשב ניד שלי באותו מודם ואותו כבל והכל עובד יכול להיות שהבעיה שלי הוא בכרטיס רשת של המחשב אשמח אם תעזרו לי 10X
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום היה לי WRT54GL עם Tomato 1.23 ובגלל הבעיות חיבור עם הנתב הזה באורנג' החלטתי לנסות firmware שונה ולראות אם הגלישה תסתדר. בהתחלה ניסיתי את DD-WRT וכשהבעיות בגלישה נשארו ניסיתי לעדכן ל OpenWRT.. משום מה הראוטר לא אהב את זה ועכשיו אין לי גישה אליו בHTTP. מה שכן יש לי זה פינג וגישה בtelnet (שלפי המסך לוגין מראה שמשהו מהOpenWRT בכל זאת קיים שם). השאלה היא איך אני מגיע למצב שאני צורב לו firmware ומחזיר אותו לעבודה? תודה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-