רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
נצרבה "בטעות" קושחה של DD-WRT (בילד 13527) מבוססת על קרנל 2.6, ולא עודכן CFE מותאם לקרנל 2.6. המצב כרגע שהנתב לא עולה. בחיבור סריאלי אני מצליח להיכנס לCFE. מישהו מכיר דרך "למשוך" קושחה דרך TFTP ממשק הCFE?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …
-
אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד.... מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם... תודה מראש ....
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום חברה, אז ככה,אני עוד מעט עובר לכבלים (בנתיים יש לי ADSL עם מודם נתב של Alcatel 510). לפני הרבה שנים כשהייתי נסיין של אינטרנט בכבלים היה לי מודם ראוטר של 3COM ממה שאני יודע עכשיו כבלים לא מחלקים מודמים כאלה אז השאלה היא כזו:אם אני מחבר מודם של כבלים לSWITCH ומחבר גם 2 מחשבים נוספים לSWITCH האם אפשר לעשות איכשהו שכל מחשב יוכל לחייג עצמאית דרך המודם לאינטרנט,ז"א שלמשל עם מחשב א' חייג ואני אפעיל את מחשב ב' אז הוא ישר יהיה מחובר לאינטרנט וההפך,אני ]פשוט לא רוצה להגיע למצב שאני צריך לעשות מחשב שרת שכל הזמן יעבוד.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי מיני פיסי חדש ,I5+8 גיגה זיכרון+128 SSD אינטרנט בזק עד 100 מגה,בפועל 50 מגה (אני רחוק מהמרכזיה) בכבל ישיר למודם גולש 48-50 מגה באלחוטי ליד המודם גולש 28-30 מגה באלחוטי בחדר במרחק של כ-10 מ"ר אין מחיצות מפרידות גלישה ,כ-16 מגה האם זה סביר ?או בעיה עם כרטיס אלחוטי (אגב יש 2 אנטנות) יש לי עוד יומיים אפשרות להחזיר אותו נא עזרתכם. תודה אהוד
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
הגדרתי את החייגן שיצרתי יחד עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף בחלונות 7, כך שיעלה באופן אוטומטי עם הפעלת המחשב ע"י הדבקת קיצור הדרך שלו בתיקיית ההפעלה. אבל מה: כל פעם שהמחשב מודלק, כאשר החייגן מופעל, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: (ראו קובץ מצורף) לעיתים הוא לא טוען את החייגן בכלל בלי כל הודעת שגיאה כלשהי, ולפעמים הוא טוען בלי שום בעיות. מה הסיבה לבעייה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
עכשיו יותר שווה לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב ואני חוזר ואומר עכשיו הסיבות לכך הם: א. הספק מבואה לך בחינם ולא כפי שרשמו לך. ב. יש לך מיבצע הכרות של 150 שח לחודש במשך חצי שנה אם אתה הולך לחבילה שהיא כימעט הכי מהירה ג. אתה משלם רק על התקנת המודם 99 שח בילבד ואתה יכול לחלק את זה ל3 תשלומים של 33 שח לחודש למה לא כדאי לעשות adsl: א.אתה משלם לבזק על האינטרנט בנסוף לזה אתה משלם גם לספק כ 20 דולר לחודש או חדושיים בקיצור גם חודש וגם חודשיים זה לא שווה ב.המהירות הרבא יותר איטית מי אינטרנט בכבלים ג. אתה משלם על המודם ועל ההתקנה לפי העבדות אני חושב שכדאי יותר לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב מאשר ADSL אז אני ממליץ על האינטרנט בכבלים!!!! החיסרון היחיד של האינטרנט של ערוצי זהב ה…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית בעל שלוש קומות, אני רוצה שבכל קומה ובחצר יהיה ap של tp-link או נתב (עדיף) שעולה כ 300 ש"ח עד כאן הכל סבבה, איך עושים שאם עוברים עם מחשב נייד לדוגמה מקומה לקומה ולחצר לא יהיה ניתוק של התקשורת? איזה חומרה עדיף לקנות? מאיפה אפשר לקנות גליל של 100 מטר כבל cat6 stp
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לכם איתו בעיות עם הפלאפון / טלפון הפרעות קטנות ? או כלום?
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה מקצועית אל כל התותחים: אני גר בבית פרטי עם שלושה מפלסים. בקומה השניה יש חדר הורים וסלון קטן בקומה ראשונה ישנו סלון ומטבח בקומת מרתף אני עושה שני יחידות לילדים יש לי ראוטר אלחוטי של בזק איתו אני גולש בקומה השניה וגם בקומה הראשונה. הבעיה שלי היא המרתף שאני בונה שם יחידות השאלה היא: איך אוכל להשתמש באינטרנט בכל הקומות בדרך הכי זולה ויעילה? האם כדאי להעביר כבל רשת בין הקירות במרתף ואיך שהוא להתחבר לאינטרנט מהקומה העליונה. או אולי פתרון שלא עלה בדעתי. (אולי אינטרנט דרך נקודות הטלפון בבית) תודה מראש על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מחשבים באזורים שונים באמצעות רשת על ידי האינטרנט? אם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח לראות שום סרטון של YNET. ז"א אני לוחץ על PLAY וזה כותב מתחבר....אבל לא עושה כלום וחוזר למצב של PLAY. איך אני פותר את זה? ביו-טיוב אני רואה רגיל
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נתב אלחוטי והבנתי שנתב משמש גם כ FireWall. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות הזאת, כלומר שיהיה בדיוק כמו מודם בלי שום FireWall ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
מישהו יודע\יודע מאיפה אפשר לדעת טווחי IP של ISP'S מהולדנד או משוויץ? אשמח מאוד אם תשתפו אותי ביידע שלכם או שתפנו אותי לאיזה אתר עם מידע על זה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-