רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי LOW ID באימיול eMule v5.3 של האתר. יש לי רשת ביתית עם המודם ECI 270PR ועם סוויצ'. אנטיוירוס נורטון 2005. הבעיה שעכשיו עדכנתי את הקושחה של המודם ואני לא יודע איך פותחים את הפורטים מכיוון שיש הדגרות האחרות ממה שהיה קודם. הינה מדריך תצורה של המכשיר לאחר עידכון http://213.8.106.62/broadband/netman/downl...outer270Heb.pdf מישהו יכול להדריך אותי איך אני פותח את הפורטים ?? היומן: 25/11/2006 01:42:43: Load C:\Program Files\eMule\config\clients.met.SUQWTv2.met 25/11/2006 01:42:43: קובץ קרדיט נטען, 41926 קליינטים ידועים 25/11/2006 01:42:45: 67070 מסנני איי פי נטענו 25/11/2006 01:42:46: IP2Country loaded 25/11/2006 01:42:46: IP2Country uses the IP-to-Country Databas…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי את הנתב Edimax BR6204WG ואת המודם נתב AZTECH 600E. יש לי מחשב נייח (ממנו אני כותב כרגע) ומחשב נייד בחדר אחר בבית שדרכו אני רוצה לגלוש באינטרנט ע"י הקמת רשת אלחוטית. אין לי מושג ירוק בנושא. ב-AZTECH כל שלושת הנורות מהבהבות וב-EDIMAX הנורות שפועלות הן כולן: PWR, WLAN, 10/100M, LNK/ACT וב-LAN שתי הנוריות של מספר 1 פועלות. הנורית של ה-WLAN מהבהבת באור כתום וכל השאר ירוקות. במחשב הנייד יש לי כרטיס רשת מובנה ובעבר במקומות אחרים שבהם היה WI-FI גלשתי במחשב הנייד באינטרנט. איפה אני מתחיל? ומה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי בעייה בשיתוף קבצים. אני מחובר עם שני מחשבים, win XP pro, לראוטר סוויץ' pheenet big 4 ports ולמודם adsl אני יכול להתחבר משניהם לאינטרנט אך אני לא יודע איך להעביר קבצים מאחד לשני, שיתפתי מספר תיקיות אך אני לא יודע איך לגשת אליהם. בתודה לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אתמול התחברתי לספק הוטנט אך טרם ביטלתי את המנוי שלי בנטוויז'ן. כרגע אני גולש על נטוויז'ן ורציתי לדעת אם יש לי דרך להחליף בין הספקיות עצמאית ללא שיחת טלפון להוט? אני בלי חייגן, מחובר עם HotBox. תודה.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שני מחשבים . הזה שמחובר לאינטרט הוא ווינדווס 98 והשני עם ווינדווס 2000 , שניהם כרגע מחוברים ברשת והרשת מתפקדת בסדר גמור אני פשוט לא יודע איך להגדיר את המשב שמחובר לאינטרנט שייחלוק את הגישה לאינטרנט עם המחשב השני המחשב מחובר לאינטרט עם מודם adsl פנימי דרך אקווה נט תודה מראש מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו 2 מודמים (מחובר דרך HOT) מודם אחד אצל השותפה והשני אצלו -יש דרך להתחבר (שניהם ביחד)?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הייתי נסיין של הכבלים, והייתי נסיין של ADSL. היה לי כבלים בתור לקוח רגיל, וכנ"ל לגביי ADSL. אני שונא ADSL, בגלל שה U/S טוחן ל D/S ת'פנים, וזה משמעותי לי לפעמים, לצרכים שונים. ועוד ארבעה K קוסמים לי (פתטי ככל שזה נשמע, מה לעשות שזה ממילא מעט...). Let's cut to the case. אני רק רציתי לדעת אם יש בכבלים (שאליהם אני עומד לעבור, שוב, הכי טוב), מודם שעדיף מהמוטורולה? שהרי בכללי, אומרים שהוא עדיף מהשאר. ואני מתכנן לעבור לברק / נטוויזיאון, ואולי, אולי 012. (מניסיון עבר מצער [אני חושב שאני גולש כבר איזה עשר שנים לפחות] נזק בינ"ל, זה פשוט צואת בקר, ואינטרנט זהב, הם ממש לא מרגלית). איזה מהם הייתם ממליצים לאזור ירושלים (צפון ירושלים, ננניח), מבחינת פריסה (אם יש לכם מושג בקשר לזה), ולאי…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לך, יש ברשותי ראוטר של אדימקס BR-6524....אני מחובר במחשב ישיר אליו(לראוטר) ובן משפחה מתחבר עם האייפון והלפטופ אלחוטי אל הרשת הזו. הבעיה: הקצתי באדימקס -הגבלת מהירות למי שתחבר אלי..העלה 3 מגה והורדה 0.5 מגה...ולי(למחשב הראשי) זה בלי הגבלת מהירות. נעשה תחת: Home / General Setup / Advanced Settings / QoS ששם יצרתי טבלות הגבלה-גם להעלה וגם להורדה לחוד בבדיקה בו זמנית שעשיתי - מסתבר שהטלפון הנייד מקבל העלה יותר ממה שצריך....ואילו לפטופ..מקבל הכל יותר גבוה ממה שאישרתי....ובמחשב הראשי אני מקבל הורדה במהירות כי אחרים גוזלים לי ממה שצריך.... מה עושים?? האם הייתי צריך בדף ה Qos לסמן ב V את: Enable QoS?? ולכתוב שם ב- Total Download Bandwidth-את מהירות ההגבלה הכללית?? האם זה לא…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …
-
שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
דיברתי עם הנציג הוא אמר לי שזה 1.5 ורציתי לוודאות שזה ככה, הוא אמר אכן שכן.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפני יומיים התקינו לי ADSL. הטכנאי שהיה פה עשה לי חייגן pppoe, אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי לאגים ופינג יחיסת גבוה שאני משחק במשחקים. יש איזה שהיא אפשרות לעשות חייגן דרך pptp או l2tp? ואם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך בבקשה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היום התקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שינתקו לי את הגיימר כדי לעשות בדיקת פינג בשרת 85.190.9.220 - שרת הממוקם בגרמניה. קיבלתי לשם בלי גיימר 95פינג ועם גיימר 97פינג. אז העניין הוא כזה: אני משלם היום לתשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי עם חבילת גיימר ברוחב פס של 1.5 מגה 122 שקל בחודש. בזק בינלאומי הציעו לי 4 מגה במחיר של 59.90 לחודש, ו4 חודשים ראשונים חינם - זה יוצא בממוצע לשנה 46.50 לחודש. יחד עם שדרוג התשתית אני יקבל חבילת 4 מגה כולל תשתית ב128 שקל. האם אני ירגיש שיפור ניכר בפינגים אם אני יתחבר ל4 מגה? ועוד שאלה, אם אני מחבר את הראוטר בכבל ישירות למחשב לא תהיה בעית תקיעות? כי אני יודע שעם wireless יש קצת בעיות. והאם אני ירגיש בעיות גלישה אם בשעות הערב יתחברו 1 או 2 לפטופים לגלישה ב…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ביום ראשון מתכוון לעבור מנטויזיון לבזק בין לאומי ומכיוון שאני מחובר בngn אני רוצה להצתרף לחבילת ה10mb שעולה 150 שקלים. עכשיו השאלה שלי היא למי שכבר משתמש בחבילה הזאת דרך בזק בין לאומי(בבקשה לא לענות מי ששבע מחבר שלדוד של אמא שלו יש) זה לא בדיוק שאלה אלה יותר אני רוצה לדעת איך ההתנסות איתה עד עכשיו. מהירות גלישה מהירות הורדה בהורדות ישירות\אימיול\ביטורנט, וכל מה שעולה לכם לראש. שבת שלום ותודהה רבה מראש, אלון!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104WB ש012 הביאו לי. אני מוריד די אינטנסיבי בUTORRENT ובאימיול וכאחד שמכיר את עולם ה P2P יודע שתוכנות אלו יוצרות עומס ייתר על המודם\ראוטר. בגלל העומס שנוצר במהלך היום, הראוטר מגיע לשעה מסויימת(כול יום בשעה אחרת) שהוא פשוט "מת" , כלומר מפסיק לספק אינטרנט עד שאני מנתק אותו מהחשמל למספר דק' ומחזיר. אני צריך המלצה לראוטר שיחזיק לי מספר קוננקשין רב (כרגע אני על 100) ומספר UPLOAD SLOT גדול. ושלא יקרוס ככה במהלך היום. אני אשמח להשאר עם EDIMAX מכייון שהתפריט של הראוטר מאוד נוח לי ושימושי.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-