רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית רשת ביתית של ארבעה מחשבים ששלושה מהם עם XP ושלי עם וויסטה שהתקנתי אתמול לניסיון. קיצר הבעיה היא שכשאני מנסה לגשת אליו ממחשב אחר (MY NETWORK PLACES-<VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אני רואה את המחשב שלי אבל בניסיון לגשת אליו מתקבלת הודעת שגיאה (בתמונה המצורפת). לעומת זאת כשאני ניגש לסיפריה משותפת במחשב דרך (START->RUN) וכותב נניח: \\OMRI-PC\D\ אז אין בעיה להכנס למחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את הראוטר EDIMAX 6104P עכשיו הוא עושה לי רעשים ואני רוצה להחליף אותו אני צריך ראוטר מהיר מאוד מקצועי וטוב עם DMZ ו PORT FOWARDING ו FW\ תודה לעוזרים אני בכבלים אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי בעייה כזו בבית יש לי רואטר והכל עובד כמו שצריך עכשיו אני אצל חבר ואני מוצא פה רשת ואני מגיע לאיכול קליטה טובה הוא מוצא את הרשת ומתחבר אליה למקומי בלבד ולא נותן לי גישה לאינטרנט יש לי ווינדווס ויסטה אם זה עוזר?? למה הוא לא מתחבר לי לאינטרנט עצמו והוא רק מתחבר לרשת?!?! יש לציין שבעבר התחברתי לרשת זו תודה רן
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר בין 2 מחשבים (ישירות או באמצעות ראוטר, אני לא יודע ובשביל זה אני צריך אתכם) השאלה היא מה עדיף? ולמה? אם ראוטר אז למה ואיזה עדיף לי לקנות . החיבור חוטי בלבד! אין לי צורך בחיבור אלחוטי. החיבור בין 2 מחשבים, אינטרנט 1(מודם אחד) וזהו. מידע נוסף? כל הנושאים כאן בילבלו אותי ולא מצאתי אף נושא אחד שיעזור לי , רק ביזבוז זמן ובילבול. אם זה חשוב אילו מחשבים יהיו מחוברים אז אלו הנתונים: מחשב אחד יהיה Celeron 2.4GHZ (שאני מעדיף שיהיה אדמיניסטראטור). המחשב השני יהיה P4 630 3.0GHZ .
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קורה אצלי משהו מוזר - אני מחובר דרך בזק בADSL, כאשר המודם מחובר לנתב אלחוטי. המחשב השולחני מחובר בכבל רשת לנתב ועובד מצויין. הבעיה היא עם המחשבים הניידים - שניהם מזהים את הרשת ומתיימרים להיות מחוברים אליה, אך כשאני מנסה לגלוש האקספלורר טוען שאני לא מחובר לרשת. בדירה הקודמת הכל עבד מצויין ובעצן לא אמור להשתנות כלום. יש למישהו רעיון איפה לחפש את הבעיה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש אפשרות שאני יכול לחבר פלייסטישן2 (שלי) לאינטרנט..? ואם כן אז איך ..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש את התוכנה שנותנת לי את כל המהירות ברשת ולשאר המחשבים היא נותנת את השאר... תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מבקש להגדיר חיבור בין מחשב רגיל שיהיה מחובר כל הזמן לבתב ומחשב נייד נוסף... נתב מבית D-LINK בחיבור לכבלים. הדגם שלו זה D-Link AirPlus G DIR-300 Wireless Router ואם אפשר גם הגדרות ל- D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^ הציעו לנו חיבור דרך חוטי נחושת פנויים של טלפון בעזרת VC-201. המרחק בין המשרדים קטן מ 200 מטר. http://www.planet.com.tw/news/productnews/VC-201.htm מישהו מכיר את הצעצוע הזה? כמובן שכתוב בפרוספקט שזה מתאים לכל מה שזז האם זה יספיק כדי לעבוד בשני המשרדים על תוכנת הנהלת חשבונות שיושבת על שרת באחד מהמשרדים? האם ניתן לגבות מידע ממשרד אחד לשני ולהיפך בזמן סביר (כמה גיגה פר גיבוי ליום)? מישהוא יודע מה מחיר סביר לשניים כאלו + התקנה? האם ירגישו לאפליקציות המדוברות הבדל מהותי בין סיב אופטי לפתרון המוצע (כשלוקחים בחשבון שהנתבים\סוויטשים ורוב כרטיסי הרשת במשרדים הם 10/100)? האם זה יכול לעשות בעיות עם ראוטרים? האם יש פתרון\מוצר עדיף?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיות של Lag spikes במגוון של משחקי רשת. בצעתי Trace Route לאחד השרתים הבעיתיים ויש לי מספר שאלות. לפי מה שאני מבין Trace Route זה בעצם שולח פינג לכל שרת שאני מנותב דרכו עד שאני מגיע ליעד, האם אני צודק ? אם כך איך זה יכול להיות שהפינג לאחד הHops יכול להיות גדול מהפינג הסופי ליעד ? הפינג הסופי ליעד לא אמור להיות סכום של כל הפינגים דרך כל הHops ? לפי הגרף הנ"ל רואים שיש איבוד חבילות גדול מאוד מהHops הראשונים שהם בעצם נתבים של הספק (בזק) לא ? או שאולי הם חוסמים פינג לשרתים אלו ? אם כך לא היה אמור להופיע 100% איבוד חבילות ? מה ניתן להסיק מהגרף הנ"ל ? האם יש תקלה בשרתים של בזק ? בתודה מראש, מייק.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מדובר על דגם 3CRWER100-75 , ראוטר אלחוטי לא מצליח לגלוש במחשב שאליו הראוטר מתחבר, נוריות ה DSL דולקות גם במודם וגם בראוטר, ברגע שאני מחבר את ב-RJ45 בחזרה למודם אין לי שום בעיה לגלוש
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי. אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3. לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO). פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה . במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3. אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי הדרך המומלצת להעברת קבצים בין המחשבים? וכמובן אם תוכלו להסביר לי כיצד מבצעים את העיניין או להפנות אותי למדריך
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי את הנתב האלחוטי שבזק מחלקת חינם אם מתחייבים לשנתיים, asus 604 נראה לי יש לי 3 מחשבים בבית, 2 נייחים ואחד נייד בסלון. אחד המחשבים מחובר ישירות לנתב, והנייד בסלון קולט הכל. הבעיה היא עם השלישי שנמצא בערך 8 מטרים מהנתב, ראוי לציין ש8 המטרים האלה זה קו אוירי כי הנתב והמחשב נמצאים בקומות שונות. חשבתי לרכוש את הEdimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D שממה שרשום עליה היא אמורה להגביר טווח שידור. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון עם משהו בסגנון, והאם זה עוזר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לשיםן כרטיס CardBus בנייד (כיוון שאין לו מובנה) שיוכל לקלוט רשת אלחוטית. שאלתי היא עד כמה טובה/לא טובה יכולת הקליטה של כרטיסים אלה. איך הקליטה של כרטיס ממוצע שכזה אל מול כרטיס מובנה בניידים? תודה, Anatoli.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רשת של 8 מחשבים. הוא רוצה ש 3 מתוך ה 8 יהיו ברשת משלהם אבל שעדיין יהיה שיתוף אינטרנטי. כלומר שעדיין ה3 מחשבים האלו יוכלו לגשת לאינטרנט. יש דרך לעשות את זה? תודה לעונים.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני אפתח ואסביר איך הרשת מורכבת ולאחריה את הבעיה בכניסה לבית יש ראוטר אלחוטי המחובר למודם. ממנו יוצאים שני כבלי רשת סלולים בקיר לשני חדרים. בחדר א' יש מחשב אחד והוא מחובר ישירות לראוטר הראשי בחדר ב' יש שני מחשבים. מאחר ויש רק כבל רשת אחד הסלול בקיר ואין אפשרות להעביר נוספים, חיברתי ראוטר נוסף בחדר במתחבר לכבל שמגיע מהראוטר הראשי. הראוטר המשני מתפקד כסוויץ' ומתחבר לשני המחשבים בחדר ב'. כרגע כל המחשבים גולשים באינטרנט. חיבור רשת פנימית בין 3 המחשבים לא מתאפשר, והצלחתי לחבר רק בין 2 אלה המחוברים לראוטר המשני. מה עושים על מנת לחבר את כולם לרשת אחת מאחר ויש מדפסת משותפת? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי שני מחשבים המחוברים לרשת דרך נתב של edimax. עד עכשיו החיבור היה ללא חייגן. פתאום, כששיניתי מסלול אצל הספקית, הכבלים החליטו להעביר אותי למסלול עם חייגן. הקטע הכי דפוק הוא שהם לא אמרו על זה כלום ופתאום לא יכולתי להתחבר לרשת. לא ברור לי אם האשמה היא של הספקית או של הכבלים - אבל מי מהם שאחראי מציג פה חובבנות לשמה... בכל מקרה, נציג של הספקית עזר לי להגדיר חייגן בראוטר ועכשיו אני יכול להתחבר לרשת. עכשיו עולה השאלה - מה עדיף? חיבור עם חייגן או ללא חייגן? האם בכלל יש הבדל כלשהו מבחינתי? אם כן מה ההבדלים? ומה עדיף לי לקחת? ולמה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-