עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב, השאלה בגוף הכותרת: כיום, אני מחובר עם חיבור חייגן (דבר ששכחתי ממנו ואמרו לי עליו רק עכשיו שדיברתי עם 014), דרך כבלים, מודם ת'ומסון, חיבור 1.5 מגה. בין שאר אתרי הורדה, אני מוריד מטורנט ליץ', ועד לפני כחודשיים הכל היה מצויין, מהירויות שיא, ו"הכל דבש" כמו שאומר השיר. בחודש חודשיים, האחרונים, התחלתי לשים לב לתופעה מוזרה, שבה מהירות ההורדה שלי לא עולה על 30-50KBPS לכל קובץ. וגם אם אני מוריד קובץ אחד בודד, הוא עדיין לא עולה על 40-50KBPS. היום הייתי בבית של חברים עם הלפטופ, שם החיבור הוא עם המודם האלחוטי של בזק RTA1025, מהירות מגה וחצי, וחיבור דרך נטוויז'ן (כן כן, הזאת מחתונה קתולית, והזאת שידועה לשימצה בחסימת פורטים). לאחר תהליך חיבור קצר לראוטר שלהם, פתחתי את תוכנת הטורנט…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום לכם ההורים בנו בית חדש ובעצתי ניתבנו תעלות תקשורת בתוך הקירות ככה שישמשו לתקשורת מחשבים. הרעיון היה לבנות רשת ביתית מעל הממוצע מבחינת המהירות וכו. קניתי כבל כבלים של CAT7 והשחלתי אותם כבר לתעלות התקשורת + חיווט השקעים כנדרש. כאמור כל הכבלים מתרכזים במקום אחד שבוא ימוקם ארון תקשורת שיכיל את המודם ראוטר אם נצטרך + סוויץ . השאלה שלי כרגע זה הציוד שיש לי מודם כבלים MOTOROLA SB4200 הרעיון הוא לבנות רשת של 1GB עם אפשרות ניהול הרשת וחלוקת תעבורה לשלטתי כמה שאלות: התקציב הוא 3000 ש"ח לכל העסק איזה סוויץ לבחור שיהיה לו אפשרות ניהול דרך WEB או אפשרות ניהול שיהיו די פשטניות איזה רואטר לבחור ? האם יהיה צורך בראוטר אם המודם יהיה מחובר לכבלים בחיבור קבוע ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שאני מנסה להיכנס לאתר מסוים שבטוח אין איתו בעיות ואז מוצגת שגיאה בדפדפן "Server not found" אני גולש דרך נתב BR-6104k של חברת אדימקס. כשניסיתי לחבר ישירות את המחשב למודם הצלחתי להיכנס לאתרים שלא הצלחתי קודם וכשחזרתי לגלוש דרך הראוטר שוב הבעיה חזרה. יש פעמים שפתאום אני מצליח להיכנס אבל לאחר כמה זמן שוב הבעיה חוזרת.. ניסיתי לראות בהגדרות אם זה על איזושהי חסימה אבל לא מצאתי כלום ואף ניסיתי לכבות את הפיירוול של הראוטר וגם לא עזר. (ד"א דרך אתרים שנותנים לך להיכנס לאתר בדרך אנונימית אני מצליח להיכנס) אשמח אם למישהו יש הצעה בשבילי =]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט שלי 4 מגה בבזק עכשיו אני אמור להרוריד על 500KB או מ.. 470KB מעלה כי אני לא מגיע ל 500KB אלא רק ל 450-470 הטכני שלהם אמר לי שככה אמור להיות אז אמרתי לו למה שהיה לי 2.0 מגה הורדתי על 260KB הוא אמר לי שזה שונה מ 4 קיצר איך זה אצלכם או איך זה אמור להיות אני בדוק דרך מדיקת מהריות זאתר של בזק גם

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. עליתי בגורל של בזק והם שלחו לי בחינם את המודם הזה. נכון לעכשיו יש לי מודם של LEVEL ONE WBR-3407A. האם כדאי לי להשתמש במה שקיבלתי במקום הנוכחי? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. סיימתי להתקין מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E. המחשב מראה קליטה מלאה (לא יורד מ-4 קווים) אבל רוב הזמן האינטרנט עובד נורא נורא לאט או שלא בכלל. המחשב ממוקם בממ"ד והראוטר במסדרון של אותה קומה. אני יודע שממ"ד הוא בעייתי אבל אם היו בעיות אז הוא גם לא היה מראה קליטה מלאה לא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by zam,

משום מה הבוקר אני במהירות 1Gbps שזה מוזר כי אני בד"כ על 100Mbps האם מישהו נתקל בבעיה הזו? האם זו בכלל בעיה? כי אני מאוד אשמח להישאר במהירות הזו באופן קבוע. אני גולש ב- ADSL של בזק במסלול של 2.5 בעיה שנייה שאני לא מצליח לפתור היא הסימן שאלה על האייקון הקטן של כרטיס המסך. יש למישהו אולי פתרון איך אני מעיף אותו משם? ניסיתי לבדוק את כל תוכנות החסימה והאנטי וירוסים ואפילו הסרתי והתקנתי מחדש אותן כולל הקספרסקי. הסרתי והתקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת ושמתי חדשים מהאתר עצמו אבל ללא הועיל. כאמור אין לי בעיה להתחבר לאינטרנט חופשי רק הסימן השאלה הזה מציק לי. ותודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by pergola,

חבר שלי בא אלי היום.. ואמר לי שהאינטרנט שלי ממש אבל ממש איטי.. ולשנינו יש את אותה מהירות חיבור.. מה אפשר לעשות כדי להאיץ אותו ולסדר אותו שהוא יזוז מהר..

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  9. שלום יש לי בבית רשת אלחוטית שמופעלת ע"י ראוטר Edimax BR6204Wg שנמצא בקומה העליונה (מתוך שתיים). בקומה התחתונה אין קליטה טובה של הרשת. יש לי עוד ראוטר זהה שלא פעיל כרגע. מאחר שאין דרך להעביר כבל בין הקומות, רציתי לדעת אם ניתן לשרשר את הראוטרים באופן אלחוטי כך שהראוטר בקומה התחתונה יגדיל את טווח הקליטה של הראוטר בקומה העליונה. עשיתי כבר חיפוש בפורום, אבל לא בדיוק הבנתי מהשאלות הקודמות שנשאלו בנושא אם הדבר אפשרי ואם כן, איך מבצעים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  10. Started by arik100,

אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. חבר שלי צריך להעביר כבל רשת מהבית שלו לחדר החדש שהוא בנה! עכשיו האורך אמור להיות פחות או יותר בין 20-30 מטר! האם כבל באורך הזה יעבוד טוב ולא יהיהו איתו בעיות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by elior021,

שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. טוב אז לאחרונה היתחדשתי בראוטר Asus am604g של בזק אחרי שהראוטר הישן והאהוב עלי(AZTECH 600EW) מת. עכשיו הייתי רוצה לדעת מהי שיטת ההצפנה הכי טובה בשביל לאבטח את הרשת האלחוטית שלי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שווה את ה400 ומשהו לראוטר ו200 ומשהו לכל כרטיס רשת? הקליטה יותר טובה מבכרטיסי mimo? זה מספיק מפותח? אין בעיה עם אינטרנט בכבלים? או אם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם?

• 13 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. Started by Jenia24,

אני מחפש משהו צנוע שיעשה ת'עבודה אם כמה שפחות בעיות. עכשיו איך הוא? והאם אני צריך לקנות איזה מתאם שיקלוט את הגלים או משהו? או שהראוטר מספיק... המודם שלי TCM 425 יש לי הוט+בזק 1.5. וכרטיס רשת רגיל של הלוח אם. האם הוא יתאים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=929 תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by idg83,

אני עושה עבודה במערכות מידע אני ישמח לעזרה בנושא למי שיש ידע . מה תחוייב כניסה מאסיבית לשילוב האינטרנט בפעילות של חברה ? תודה לכול עוזר

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. Started by Jenia24,

אוקיי אני מעוניין ברשת אלחוטית בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שבשביל שזה יתבצע אני צריך לקנות ראוטר אל חוטי ומתאם שיקלוט את הגלים. אז אני מעוניין בהמלצה לראוטר אל חוטי והמתאם. עדיפות לחנויות פנדס , קייאספי , אייבורי. לא ממש יכול לתת תקציב מוגדר אבל עדיפות לכמה שיותר זול אני מחפש משהו בסיסי ולא מסובך והמרחק הוא לא גדול החדרים סמוכים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by T3,

נמעס לי לצלצל כול פעם ולהתאכזב מהמחיר. מי שיודע פחות או יותר כמה עולה 5MB או 4 MB מבזק (ADSL) וגם יעזור לי כמה עולה בבזק בינלאומי שזה הספק. תודה לעונים זה ממש יעזור לי.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

זה כמה זמן שאני מחפש NAS שעושה גם BITTORRENT, בנתיים מצאתי את זה: TS-109 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=92 TS-209 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=94 שני הדגמים הללו מאוד מומלצים אך עם זאת מעט יקרים. מישהו מכיר עוד ויש לו המלצות בנושא (נא לא להמליץ לקחת מחשב ולהתקין LINUX)?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. יש לי מחשב נייח בממ"ד ומחשב נייד בנוסף.הנתב הוא של edimax 6216 ,ואני גולש עם התשתית של הוט. בהוט אני מחובר במהירות גלישה של 1.5 וב 012 במהירות של 3 (עקב טעות שלהם).בהוט אמרו לי שבגלל שאין תאום במהירויות הדבר פוגע משמעותית במהירות האם כך הדבר ? גם כאשר הנייד צמוד לנתב והתקשורת מקסימלית - עדיין המהירות נמוכה(1,5.5,11,18,24),למרות שאני רואה ב- site monitor במהירות -54.גם כשאני עובר לבית אחר עם הנייד עם נתב של 6204 edimax המהירות מיד ב 54. מה הסיבה שבביתי מהירות הגלישה לא עולה ????

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחבר לאינטרנט אלחוטי במחשב הנייד שלי ובכלל לקבל מידע על ספקי אינטרנט ומחירים טובים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MODY69,

שלום רב, לפני כשבועיים המליצו לי פה על נתב חוטי, אבל מתברר שיהיה קשה להעביר כבל בין 2 המחשבים בבית, אז מסתבר שאני צריך דווקא נתב אלחוטי. חשוב לציין שהמחשב השני נמצא בקומה מעל המחשב שלי. האם צריך איזה כרטיס רשת אלחוטי או שהראוטר כבר מגיע עם זה? בקיצור, התקציב הוא כ- 400 ש"ח להקמת הרשת. אשמח להמלצות. תודה מראש, מודי69.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  25. אני מנסה להקים רשת אלחוטית עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים ללא ראוטר. את המחשב הראשי הגדרת כAP (מארח) ואת השני (האורח) שיחפש רשת זמינה. הכל עבד יופי בערך חצי שעה (עם ניתוקים של הרשת בין לבין) עד שהאינטרנט לא פעל במחשב האורח. היו ניתוקים כי כל כמה זמן הייתה שגיאה במשהו בשם WIN32 נראה לי... ואז הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה היה מסתדר. ואז הכל התחיל להשתדע והמחשב שלי לא זיהה את הכרטיס רשת האלחוטי שברשותי. התקנתי אותו שוב אינספור פעמים והקמתי 4 פעמים רשות בהתקנים שונים. אני מנסה לשחק בהגדרות של הכרטיסי רשת כבר כמה שעות עד שהגעתי למצב שיש רשת (הAP משדר והמחשב השני קולט) אבל אין שיתוף- עוצמת התדר מלאה עשיין אין שיתוף. אחרי שלחצתי על האפשרות "תקן" במאפיינים של החיבור האל…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים