עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברה יש לי את הראטוטר של אסוס שבזק מחלקת בהצטרפות למבצע מאז שחיברתי את הנתב האינטרנט פועל קצט איטי מהמודם שהיה מחובר רציתי לדעת אם זה קשור בהתחממות או למה זה קשור?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by mikko,

טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  3. ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Zadu,

היי לכולם , בדקתי את הנתונים של בDsl Line כל יום בשבוע האחרון ואני רוצה לדעת האם הנתונים הם טובים . הנתונים: Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11712 Kbps 1228 Kbps Noise Margin 25.8 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.4 dBm Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11744 Kbps 1212 Kbps Noise Margin 25.4 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11776 Kbps 1200 Kbps Noise Margin 25.7 dB 22.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm Statistics Downstream Upstream Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Lin…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by Y-T-M,

יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by DoR TnT,

שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  8. שלום רב איך אני יכול לגלוש בלי שהספק=שרת יוכל לצוטט לגלישה שלי ? האם HTTPS השרת יכול לראות מה רשמתי ? ואיך אני יכול לגלוש כך לכן האתרים ? האם PROXY יכול לעזור ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום, הייתי רוצה לקבל את המלצת חברי הפורום לראוטר אלחוטי המיועד לנהל רשת ביתית. הרשת כוללת 2 מחשבים, אחד DESKTOP עם כרטיס רשת רגיל (10/100) והשני LAPTOP עם כרטיס רשת אלחוטי. כמו כן הייתי רוצה לחבר LAN HD של WD, עם חיבור חוטי 10/100/1000. (הדיסק הקשיח הזה מיועד להיות משותף ברשת לכל המחשבים). וכמו כן ברצוני לחבר לרשת גם את מחשב ה MEDIA CENTER. כל תוכן המדיה אמור להיות מרוכז על HD רשת המוזכר למעלה. כלומר ברשת זו אמורה להיות תעבורה גדולה של מידע במקביל לכל המחשבים בבית. כמו כן לפחות אחד מהמחשבים מחובר לרשת שיתוף קבצים באופן קבוע. על הנתב להיות בעיקר אמין, מהיר ואמיד לעומסים גבוהים שכן הוא הולך לנתב את כל תעברות הרשת. לנתב יהיה מחובר גם מודם כבלים שדרכו לכל מחשב תהיה גישה לאינ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ndv,

היום באמת עלה לי הסעיף, האינטרנט זוחל כמו לא יודע מה, הורדות שלי עכשיו גם נדפקו ומוריד לי על לא יותר מכמה קילובייטים לשניה.... חבילת 2 מגה בבזק בינ"ל ובזק תשתית. וזה לא בעיה בהגדרות של הדפדפן.... יש לציין שיש לי רשת אלחוטית שהקמתי לפני שבוע אבל היום גם ההורדות נהיו איטיות ולא רק הדפדפן כמו מקודם. בבקשה תעזרו לי.....

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by yonir,

האם יש דרך לחבר שני מחשבים לאינטרנט, כל אחד דרך השקע בקיר שלו, כלומר בלי חיבור חוטי או אלחוטי בינהם ? (אני לא חושב שאפשר למען האמת..) או שהדרך היחידה זה לקנות ראוטר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  13. הראוטר שלי הוא wrt54gl @ tomato 1.07 ולמרות שהגדרתי את הראוטר ב basic> network בlease time שיהיה5760 דקות הוא בכל זאת עושה ליס של שעה אחת בלבד [תמונה למטה] איך מסדרים את זה? :-\ [כמובן שאני תחת קושחת טומאטו היות ואני בתשתית כבלים] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס ואני מעוניין שיקלטו אותו בקומפלקס של שלש בניינים (קמפוס סטודנטים קטן), על איזה חומרה הייתם ממליצים? הבניינים קרובים אחד לשני אך מופרדים, וכעת האדימקס בקושי מגיע לשם. אני יודע שקיימים 'מגדילי טווח' וכו', אבל ממה שבדקתי בדף הפירוט שלהם כתוב שהטוווח שלהם הינו 100 מטר פנימי ושלש מאות חיצוני, וזה בדיוק גם מה שהאדימקס שלי תומך, אז איך זה בדיוק אמור לשפר? או ששמים את המגדיל טווח בריחוק מהראוטר והוא מחתבר לראטור ומשדר הלאה?

• 4 תגובות
    • 31.4k צפיות
  15. Started by metalice,

שלום! קראתי קצת על רשתות אלחוטיות באתר הזה ואתרים אחרים. אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ל3 מחשבים. פעם ניסו להתקין איזה רשת ואמרו שאין קליטה בגלל במרחק והקירות. מה שאני בדקתי ומצאתי זה עם אני יקנה רוטר שתומך במימו הסיכויים שזה יעבוד יגדלו ואני מעוניין גם בטכנולגית ה- n אם כבר להשקיע אז עדיף עד הסוף למהירויות העברה בין המחשבים גבוהה ביותר. אז בקיצור השאלה שלי היא האם שווה להשקיע במימו ובטכנולגית ה-n ? או ש"הרגילים" עם איזה אנטנטת הגברה מספיקים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Sango,

יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  17. יש לי בעיה לבצע WDS בין 3COM ל EDIMAX , ה 3COM הראוטר , והEDIMAX צריך להיות הריפיטר . כמובן שהאדימקס הוא 6204WG . לפי הוראות מאוד קצרות הצלחתי לקנפג אותם אב ל משום מה אין לי גלישה דרך הריפיטר (מוזר) . אני מתחבר לריפיטר שזה האדימקס , ומקבל כתובת מה 3COM אבל אני לא גולש . למישהו יש עצות אשמח לעזרה ...

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by roma4k,

אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by galwin,

שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  20. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים בבית אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר מהנייח לנייד קובץ ששוקל 5GB ואני לא יודע איך לעשות את זה תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by AMI 1,

חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום, התקנתי רשת אלחוטית בתצורת AP (ללר ראוטר אלחוטי רק עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים), והגלישה בדפדפן בשני המחשבים הפכה לאיטית וכמעט בלתי נסבלת. חשוב לציין שזה אך ורק בגלישה שכן במהירות ההורדה אני מוריד על מקסימום (2MB/S) וגם הפינגים טובים אני מבין שזה איפשהו בעיה בהגדרות, לא? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר לאינטרנט בצורה קווית , למחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי המספק חיבור אלחוטי מסוג AD-HOC. יש לי לפטופ עם כרטיס אלחוטי שאיתו אני גולש באמצעות רשת הAD-HOC שהגדרתי במחשב שולחני. הבעייה שלי היא כזאת: הלפטופ שלי הוא לפטופ מהעבודה שמוגדר להתחבר לדומיין של העבודה (חברה גדולה ובין לאומית.) , אני רוצה לשתף קבצים ומידע בין המחשב השלוחני ללפטופ (FILE AND PRINTER SHARING) , על מנת לעשות זאת אני צריך כי שני המחשבים יוגדרו תחת אותו WORKGROUP יש לי בעייה להגדיר את הלפטופ תחת WORKGROUP , מכיוון שברגע שאני עושה זאת אני מנתק את המחשב מהדומיין , ברגע שאני מנתק אני לא יכול להחזיר את המחשב שלי לדומיין שבעבודה ואני צריך לקרוא לאנשי הIT שיעשו זאת (רק ליוזר שלהם יש הרש…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  25. טוב, השאלה בגוף הכותרת: כיום, אני מחובר עם חיבור חייגן (דבר ששכחתי ממנו ואמרו לי עליו רק עכשיו שדיברתי עם 014), דרך כבלים, מודם ת'ומסון, חיבור 1.5 מגה. בין שאר אתרי הורדה, אני מוריד מטורנט ליץ', ועד לפני כחודשיים הכל היה מצויין, מהירויות שיא, ו"הכל דבש" כמו שאומר השיר. בחודש חודשיים, האחרונים, התחלתי לשים לב לתופעה מוזרה, שבה מהירות ההורדה שלי לא עולה על 30-50KBPS לכל קובץ. וגם אם אני מוריד קובץ אחד בודד, הוא עדיין לא עולה על 40-50KBPS. היום הייתי בבית של חברים עם הלפטופ, שם החיבור הוא עם המודם האלחוטי של בזק RTA1025, מהירות מגה וחצי, וחיבור דרך נטוויז'ן (כן כן, הזאת מחתונה קתולית, והזאת שידועה לשימצה בחסימת פורטים). לאחר תהליך חיבור קצר לראוטר שלהם, פתחתי את תוכנת הטורנט…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים