עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי יש לי בבית 2 מחשבים, שלי -המחשב הראשי שגם מחובר לאינטרנט והמחשב של אח שלי-שמחובר למחשב שלי ישירות המחשב של אח שלי מצליח לראות את הקבצים שאני מעלה לשיתופים, אבל המחשב השני של אח שלי כשהוא משתף תיקיה כל שהיא אני לא רואה אותה אצלי. אח שלי מצליח לגלוש באינטרנט=החיבור טוב. איזה הגדרות צריך? לפני שעשיתי פוררמט הכל עבד טוב מאוד והצלחתי להבעיבר קבצים מאח שלי אחיי. תודה. *אני נכנס ל My Network Places איפה אני אמור לראות קבצים משותפים.. אבל לא רואה כלום

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Shbd,

עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא? הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים. עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על כל אחד מהדברים וכמה זה עולה? עריכה: במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT) 1.5 Mb

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי וכעת עלי לבחור לאיזו ספקית להתחבר. לאחר בדיקות רבות נותרתי מבולבל - אינני יודע באמת מי מהחברות מציעה חבילה משתלמת, האם כדאי ללכת על באנדל, האם לבחור בתשתית של הוט או של בזק, האם יש טעם לקנות חבילה של 10 מגה כשבעצם מסתבר לי שהגלישה ממילא במהירות נמוכה יותר, האם עדיף בכלל ללכת על אינטרנט סלולרי, ועוד כהנה וכהנה שאלות והתעסקויות. חשוב לומר שאני עובר לדירה שבה אין תשתית קיימת כלשהי. אציין רק שאני צריך אינטרנט לגלישה יומיומית טיפוסית ברשת - פייסבוק, יוטיוב וכד'. כמו כן אני מוריד המון מוזיקה בסולסיק ועכשיו שיש לי מחשב חדש וטוב, קרוב לודאי שאתפתה גם להוריד סרטים בראפידשייר או משהו דומה. משחקי רשת וכאלה לא מעניין אותי. האם אפשר לבקש קצת …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Lioriii,

יש לי 2 מחשבים שהם מחוברים בכבל רשת מוצלב! ולמחשב הראשי מותקן WIN2000 ואילו במחשב השני מותקן WIN98 איך אני יכול להפוך אותם לעבוד ברשת וגם כולל חיבור ADSL וכמובן שיש לי 2 כרטיסי רשת זה ממש דחוף

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחבר מחשב אחד לשתי רשתות אלחוטיות? בהנחה שיש שני כרטיסי רשת אלחוטיים (USB)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shadeeli,

צהריים טובים. יש לי סוויץ 2960 של סיסקו. כידוע לכם לסוויץ יש מנגנון המונעה קבלת לופים פיזים ולוגים בכדי למנוע תקלות ולולאות מיותרות. אני צריך להוריד את המנגנון הנ"ל בכדי לאפשר לסוויץ לקבל לופים פיזים(L1) ובכך לעלות את הלינק על הפורט הספציפי. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי את הפקודה המתאימה. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכם לאחרונה רכשתי מודם נתב+ PC PORT של חברת 2WIRE בחיבור USB...דרך בזק הכוונה היא לחבר שני מחשבים ברשת על מנת שנוכל לגלוש בשניהם במקביל...החיבור הוא דרך הגב טלפון של הבית... אחרי שהצלחתי לחבר את המחשב הראשון למודם נתב..והאינטרנט שבו פועל בסדר..לא הצלחתי לחבר את המחשב השני אליו..כאילו חיברתי אותו בדיוק כמו שכתוב נוריות POWER ו NETWORK דולקות ועל המחשב שלי (הראשי)אני רואה את שם המחשב השני... אבל המחשב השני לא מתחבר לי לאינטרנט רציתי לשאול איזה הגדרות אני צריך להכניס בשביל להגדיר לו להשתמש באינטרנט של המחשב הראשי.. ממש מהתחלה לאחר שהתכנתי את הPC PORT ואת הדרייברים שלו.... תודה לכל מי שיכול לעזור לי..פשוט בזק רוצים תשלום נוסף עבור תמיכה טכנית אז אולי תוכלו לעזור לי פה..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by hararim,

עד עכשיו עבדתי עם כבל מוצלב בין המחשבים והאינטרנט עבד בלי הרבה בעיות ופשוט חבל לי ששני המחשבים צריכים לעבוד.רציתי לדעת מה ההבדל בין המודם רשת שבזק מציעה לבין ראוטר. כמו כן אשמח אם תמליצו לי מה הפיתרון הטוב ביותר לרשת כולל דגמים של ראוטרים בסביבות ה-500 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AboveBeyond,

אהלן , ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת מהדגם הבא: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-advanced-n-6235.html שתומך ב wi fi direct מנסה לחבר את הטלפון שלי (s3) להעברת קבצים אך ללא הצלחה הטלפון רואה את המחשב והמחשב את הטלפון אך הם לא מתחברים בנוסף , יש אפשרות שיתוף אינטרנט hotspot דרך המחשב חיברתי את המחשב לאינטרנט עם כבל רשת , הדלקתי את הhotspot , הטלפון התחבר אך כנראה לא מקבל IP תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מצטער שזאת פעם שנייה שאני חוזר על השאלה. פשוט רציתי להיות ברור יותר . ברשותי: 1. סוייץ 16 פורטים 2. ראוטר משולב עם מודם מדגם Dynamode. http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.pdf 3. 9 מחשבים עליהם מותקנת מערכת הפעלה WinXP. חיברתי את הראוטר לסוויץ דרך כבל ישר מאחד הפורטים בראוטר, לכניסת ה Uplink בסוויץ. חיברתי את הראוטר מיציאת ה LINE אל קו טלפון ( קו ADSL ). חיברתי כל מחשב אל פורט בסוויץ. יופי, ניכנסתי לממשק הראוטר ולשמחתי גיליתי שכל המחשבים מזוהים ב LAN אוטומטית. כל אחד קיבל כתובת ip פנימית והרשת קיימת ועובדת היטב. עכשיו ברצוני להגדיר חייגן בראוטר ולשתף אינטרנט בכל המחשבים. ניכסנתי ל PPP ו.. הפעולות שביצעתי הם הגדרת שם משתמש וססמא שקיבלתי מהספק אינטרנט וכת…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bg42,

על מנת לאפשר אינטרנט אלחוטי בקומה העליונה שלנו חיברתי ראוטר נוסף לרשת. הראוטר, מסוג TP-link, מחובר דרך Switch, גם הוא של TP-link, שמקבל אינטרנט ממודם של HOT ומפצל אותו ל fiberBox של סלקום ולראוטר. כל זה עובד בד"כ כמה שעות ואז הראוטר מפסיק לעבוד והנורה של הרשת הופכת לאדומה. קנינו ראוטר חדש והתופעה חוזרת על עצמה. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה עושים. האם כדאי לקנות מאריך טווח במקום או רעיון אחר ? תודה רבה לכל עזרה שתתקבל ! בני

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. יש משהו טוב באזור ה200 ש"ח ? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by iakovl,

האם כדאי לי להתחבר אליהם? מי שכבר מחובר דרכם, אשמח לדעת מה דעתכם עליהם והערות עליהם. תודה עריכה: בכבלים 750K עובר אולי מנטויזיון. מה כדאי לקחת מהם: נגן MP3 דיסקמן MP3 צורב (בכל מקרה יש לי אחד)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by m o r d i,

אז ככה... אממ יש לי ראוטר וst lab broadband router ויש לי מודם alcatel ואני לא ממש יודע אייך להגדיר אותו(את הראוטר) אני מאוד אשמח עם מישהו יעזור לי וגם אני לא ממש יודע מה לכתוב בהגדרות של כרטיס הרשת... אני שם תמונה של ההגדרות ... ממש תודה מראש... (אני גם לא בטוח שאני צריך pptp(

18. היי יש לי בבית שלושה מחשבים. שני מחשבים ניגשים לאינטרנט דרך מחשב שלישי שעושה ICS. "גישרתי" בין שני המחשבים במחשב שאליו שניהם מחוברים כדי שיוכלו לגשת אחד לשני ולחלוק את השיתוף לאינטרנט. הבעיה היא שהגשר (כנראה) מגביל את מהירות הרשת ל10MBPS . - האם אפשר לשנות\ להעביר את זה ל100 ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BorisAlt,

שלום אני מועניין לעשות רשת בין 2-3 מחשבים אבל הבעייה שהם יושבים במקומות אחרים בארץ... בגדול מה שצריך זה לשתף קבצים לא ממש גדולים בעיקר קבצי אופיסס וסרטטוטים טכניים איך אני יכול לעשות את זה כי אני יודע שאפשר...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eido300,

הי יש לי מחשב שאני רוצה שיהיה רק לעבודה (עבודה מהבית דרך האנטרנט, דרך citrix כמדומני), בשביל זה אני רוצה לנטר את תעבורת הרשת כך שכל שליחת בקשה או תשובה שתחזור, תיפול ישר אא"כ היא שייכת לכתובת של העבודה. איך אפשר לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, הנתב שלי בשלבי גסיסה מתקדמים, ואחרי נסיונות רבים להחיותו, מסתבר שכנראה מדובר בבעיית חומרה בנתב. לכן, אני צריך לקנות נתב שיתאים לרשת הביתית שלי, שאלו הם המאפיינים שלה: - חיבור של 750Kbps דרך בזק, בעזרת נתב ROTAL - RTA1320a (שסופק ע"י בזק). - מחשב אחד מחובר בחיבור קווי, ושניים אחרים מחוברים בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בתקנים IEEE802.11 מסוג B ו-G, במהירות של עד 54Mbps. מדי פעם מחשב אלחוטי אחד נוסף קופץ לביקור. - מרחקי שידור של שלושה מטר (אנכי) למחשב אחד, ועשרה מטר (אופקי) למחשב שני. כבל באורך שני מטר למחשב השלישי. כמו שאפשר לראות מהנתונים, אין לי רצון מיוחד להשקיע בנתב שמספק מהירויות של מאות מ"ב לשניה, מאחר ואין לי יכולת להשתמש או צורך (אין העברות קבצים ענ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MATTAN,

היי מה המצב ?? אני צריך כמה שיותר מידע על הפרוטוקולים tcp/ip וכול מה שנראה לכם מתאים מבחינת חומר עיוני שאני אוכל ללמוד ממנו בקשר לתארד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149977.0 אני מיתכוון חומר טכני יותר מאשר תאורתי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אני יכול גם להוריד ממנו קבצים והכל רק שאני לא יודע איך משתפים את האי די אס אל והאם כדאי להפוך את האי די אס אל ל פרו ואיך עושים את כל זה ??? תעזרו לי בבקשה אני גם חדש פה בפורום הזה ונראה לי ממש ידידותי פה..... בתודה מראש...רן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים