עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alex15,

אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Jenia24,

יש לי אינטרנט 1.5MB של בזק ויש לי רשת בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שהם מתחלקים ברוחב פס שווה בשווה , עכשיו אחד המחשבים הרבה פחות פעיל מהשני יש איזה דרך לחלק את רוחב הפס אחרת? לטובת המחשב הפעיל יותר כאילו?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by אלחנן111,

יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.

4. שלום כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי ל10 מגה?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  5. שלום אני כרגע שוקל לעבור מסלקום לטובת התקנת סטרימר עכשיו מכיוון שאין באזור שלי 100 מגה אלא רק טופ ל100 אשמח להמלצה לתשתית וספק יציבים שיתאימו לצורכי סטימינג והורדות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by sbwolf,

אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  7. אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by Labamba,

מחפש לקנות או לבנות

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  9. http://www.hadashot-hagalil.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94/3104.html מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  10. חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. אני מחובר בכבלים, והספקית שלי היא 012, אני משחק במשחקי רשת-UT2004, Counter-Strike: Source. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, ובלשונית של General ב-Host Name or IP Adress יש לי שני אופציות של חיבור, יש: cablelns.012.net.il ויש cablepns.012.net.il שאני מתחבר עם ה-cablelns.012.net.il, יש לי בשני המשחקים פינג טוב מאוד אבל יש לאגים שמתבטאים ב-PL גבוה, יש לאגים כל איזה כמה זמן, לא זמן מוגדר, וזה לאגים גדולים שמפריעים לשחק לאיזה כמה שניות, ואחרי איזה כמה זמן זה עובר ואחרי כמה זמן יכול לחזור. שאני מתחבר עם ה-cablepns.012.net.il, במשחק UT2004 אין לי יותר לאגים, גם ב-CSS אין לאגים אבל ב-CSS יש פינג גבוה מאוד, משהו כמו 200-400. זה לא הגדרות של המשחק, כי ב-lns אין לי פינג גבוה. יש למיש…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  12. שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by sharon515,

אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר שמתאים לתשתית כבלים + חייגן l2tp וריבוי sockets איזה נתב עדיף מהבאים ? 3com 3CRWER100-75 edimax BR-6216MG תודה

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by nimrods,

ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by יואב שניר,

מהי החברה המייצרת את ההוטבןקס ? לא יכול להיות שהמכונה הזו מיוצרת לישראל בלבד. אולי ניתן למצוא מידע מועיל באתר היצרן. מזכיר לי את ימי ה ALCATEL.

16. Started by יואבה,

שלום, ברשותי ראוטר TP-WR941ND. עד כה גלשתי ב12 מגה בלי בעיה. כעת שדרגתי ל-30 מגה, אך אני לרוב לא מקבל מהירות כזו. בבדיקות מול אתרי בדיקות מהירות אני אכן מקבל 20-30 מגה, אבל כשאני מוריד קבצים אני מקבל בסביבות 15. אותם קבצים, אם אני מתחבר ישירות למחשב בלי ראוטר, אני מקבל מהירויות גבוהות יותר האם ראוטר זה לא תומך ב-30 מגה? אם כן, איזה ראוטר כדאי לקנות (אלחוטי, שיהיה זול) תודה,

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by tnt studios,

GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by borissurets,

ערב טוב לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד, שאותו חיברתי ברשת אלחוטית אצלי בבית. מה עליי לעשות על מנת שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במקומות בהם אין רשת אלחוטית כאשר ה- AP שלי יהיה המחשב בבית? כלומר, למשל אני נוסע ברכבת ורוצה להתחבר לאינטרנט כאשר כביכול השרת שלי יהיה המחשב בבית. אם אני לא טועה יש צורך לבצע התחברות באמצעות ה- VPN אך איני יודע כיצד לעשות זאת. אשמח לקבל תשובה בהקדם! בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  21. היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  22. בזמן האחרון, לאחר שפעל באופן מושלם כמה חודשים התחילו הבעיות. גלישה איטית לפעמים והורדה איטית, אך אלה זניחים לעומת תקופות בהן הראוטר פשוט לא משך כתובת mpls, היום למשל סופסופ הצלחתי להפעילו, אך האינטרנט בא והולך ובא והולך. מה אתם אומרים , לממש אחריות? תודה.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by amirn,

היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום לכולם. לפני כמה זמן טפלתי בתקלה ששם מחשב בדומיין שלי לא הגיב לכתובת UNC אלא אם הייתי מוסיף לו את הסיומת דומיין המלאה.הקטע היותר הזוי הוא שהוא הגיב לפינג ואם הייתי מוסיף ping -a אז הייתי מקבל את הכתובת המלאה. לאחר שבדקתי אני וחבר שלי כל מיני דברים (התקנת כרטיס רשת מחדש. flush dns,ביטול שרתי wins ושימוש רק בDNS ועוד כל מיני דברים כאלה..) תהיתי אם אני יכול להכין קובץ שיהיה מעין routing table למחשב ואז למשל לעשות הפניה של computer11 = computer11.domain.domain? זה פתרון עקיף אבל אם אפשר זה יפתור תתקלה.. אז: 1) יש אפשרות לכתוב קובץ כזה? 2) מה הפורמט ומה הsyntax שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by Rinus,

היי. אני לומד כרגע CCNA ולא מצליח להבין כמה דברים... 1. אם אני מחבר כמה מחשבים ל Switch יהיה לי אינטרנט? 2. אני לא מצליח להבין בכלל.. מה זה Lan? מה זה WAN? מה ההבדל ביניהם? אם משרטטים לי שרטוט על הלוח ושואלים אותי, האם זה LAN או WAN איך אני אמור לדעת מה זה? 3. מי שמצליח לענות לי על זה מלך ^^(אני לא מצליח להבין את זה בכלל).. מה זה רשת פיזית? מה זה רשת לוגית? ומה ההבדל ביניהם ואם משרטטים לי ציור על הלוח, ואומרים לי, זאת רשת פיזית או לוגית? איך אני אמור לדעת? זהו, כרגע תודה..

• 2 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.