רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
עצוב, יום עצוב... אני מחובר בכבלים עם 012. עד לפני יומיים - החיבור פשוט בובה.. הכל עבד לי בצורה תקינה (משחקים מול שרתים באירופה בעיקר) כבר שלושה ימים אני אוכל סרטים מפול כתובות "חדש" של 012 - 77.126.0.0 למה אני שם את חדש במרכאות? http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=77.126.0.0 כמה שלא נשמרתי מהם כמו מאש.. הם הדביקו אותי אחרי מלחמת התשה בת שעה עם תומכי 012 - משתתף בצערם אגב.. הובטח לי שיחזור אלי בכיר מתישהו מחר.. אני אפילו נוטה להאמין להם.. מקווה מאוד לחזור לפולים הישנים.. מישהו ממחוברי 012 נתקל בבעיות של פינגים חריגים לאירופה? האם הוא יכול לקשר את זה לפול הרלוונטי? אני מדבר על קפיצה מ80 ל350 ואפילו ל400 בטווחי כתובות מאוד נרחבים. אנגליה, הולנד, גרמניה…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט 15 מגה עם אורנג' בתור ספק כבר משהו כמו שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות. עד לפני שבוע הייתי יכול להגיע למהירויות מאוד גבוהות בטורנטים ואז כאילו משום מקום שמתי לב שמהירות נפלה בצורה קיצונית. אם פעם הייתי מוריד ב1.5 או 2 מגה לשניה עכשיו אני מוריד ב50-200 KBPS. לא שיניתי שום הגדרות בתוכנה או בכל דבר אחר שקשור לאינטרנט. ניסיתי את רוב ההצעות באתר של התוכנה לשפר את המהירות אבל שום דבר לא עזר. אני יודע שהפורט לתוכנה פתוח ובדקתי אם אתר GLASNOST והוא אמר לי שאני אמור לקבל מהירות טובה בטורנטים אבל זה לא עזר. ניסיתי גם את הCLIENT של BITTORRENT הרגיל ואותו הדבר קורה. הורדות ישירות ושאר הגלישה עובדים כמו שצריך. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלוםם! יש לי אינטרנט בכבלים (012 ומת"ב..), ואני ממש ממש רוצה וצריך לשנות את האייפי שלי (הוא כרגע קבוע..). מה עלי לעשות כדי לעשות זאת? האם לבקש זאת מהחברה? האם יש תוכנה כלשהיא שעושה את זה? אוףף חיפשתי בכל כך הרבה מקומות ולא מצאתי (וכן עשיתי כמה פעמים חיפוש כאן בפורום על זה ולא מצאתי ) תודה!
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים היה לי מכשיר של LINKD שעבד אחלה ופתח לי נקודת ווי פיי בממ"ד (חושב שקוראים לזה הוםפלאג). לצערי הוא התחיל לקרטע ונהרס לחלוטין. עכשיו שהלכתי לבזק סטור לנסות לקנות מכשיר חדש הבנתי שכבר לא מוכרים אותו שם כי משרד התקשורת הוציא אותו אל מחוץ לחוק (ע"פ מה שהמוכר אמר). קניתי מכשיר שמגדיל את הטווח של הווי פיי שלא עזר בכלל, ועוד מכשיר שפותח רשת למעטה, אבל רק בקווי - ואני צריך וויפיי. אז איך ליצור לעשות בימינו ווי פיי בממ"ד?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום החייגן שלי לא מתקשר עם עליית המחשב מה אני עושה כדי שיעשה כן תודה
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
(לכל אחד מודם ADSL פנימי), והם מחוברים על אותו קו טלפון, (לא הקמתי רשת ביניהם כדי להמנע מכבלים ארוכים שעוברים מחוץ לבית), נשארה לי אפשרות אחת, שכל מחשב יגלוש כהשני מפנה את הקו, אבל, זה לא מתאפשר ללא ניתוק פיסי של כבל הטלפון של האחד כדי שהשני יוכל להסתנכרן... השאלה שלי אם יש דרך להמנע מהמטרד של ניתוק פיסי של החוט טלפון בכל פעם כדי לאפשר למחשב השני להסתנכן? האם יש למישהוא מצב דומה ואין לו את התופעה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי,האם יש אפשרות לחבר למחשב שמחובר למודם או נתב שלא משדר Wi-Fi משדר שיתחבר דרך USB למחשב וישתף את האינטרנט . תודה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לבחור יש ראוטר אלחוטי של סימנס ה TNN 141. עכשיו אני חשבתי להביא לו AP של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=5&pl3_id=14&pd_id=18 השאלה היא האם מישהו מכיר את המוצר ובכמה יגדל הטווח של הרשת? מדובר במבנה בן 2 קומות.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היה לי לפני זה ADSL 750K, והכל עבד לי סבבה ביחד, KAZAA EMULE EXPLORER עכשיו התקנתי SP2, וגם עידכנתי ל1.5MB, וכשאני מדליק את האימיול אני לא יכול לגלוש בדברים אחרים. האימיול שלי היה על LOW ID, אז חבר שלי אמר לי ושמעתי לעצתו וב ZONE ALARM באפשרויות "פתחתי כל מיני פורטים" ועכשיו הוא על HIGH ID, לא שזה משנה אני עדיין לא יכול לגלוש, אני יודע שזה לא הבעיה באימיול כי היה לי את האימיול הזה לפני זה במהירות 750 והכל עבד סבבה, אני ממש לא מבין בכל ההגדרות האלה, אז תגידו לי בבקשה מה לדעתכם הבעיה שגומרת לכך ומה הפיתרון, בנוסף אם אפשר אז תגידו לי איך להגדיר את האימיול ככה שיוריד הכי מהר שאפשר (יש לי אימיול מ- LION NETWORK.NET) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ע"פ speedtest או נסיונות שונים להוריד קבצים הכל תקין. מאתמול לוקח לסרטונים ביוטיוב המון זמן להיטען. אני מחובר ל012 על תשתית בזק (2.5M). הבעייה אצלי?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכם! אני נמצא בשרת של העבודה והוא חסום כנראה בפיירוול, הייתי רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלו כדי שאני אוכל להפעיל ביטורנט.. חיפשתי תוכנה שסורקת פורטים פתוחים אבל לא מצאתי, אשמח לקבל עזרה. שנה טובה
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך רשת הבעיה שני מחשבים בקומות נפרדות ע"י כרטיס רשת וחיבור רשת של וינדוס זה לא אפשרי עקב חיווט לא נוח חיבור רשת אלחוטית לא מומלץ כי יש מרחק והבדלי קומה אז מה ניתן לעשות{במחיר סימלי}?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש 30מ' של כבל CAT5 לצורך חיבור מחשב לראוטר. רציתי לדעת אם קיים כבל כזה - בצבע לבן. נאמר לי בחנויות וע"י "מומחים" שאין דבר כזה. הכי קרוב ללבן הוא כבל בצבע אפור בהיר (Off white). האם זה נכון? ראיתי ב amazon שכן מוכרים כבל בצע לבן (אבל כמובן שאין משלוח לישראל). אודה לכל מידע בעניין, יאיר נ.ב. כן, אני יודע שאפשר להתחבר גם ע"י Wireless ו IP over powerlines
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפני שאני מתקשר לספק,אנסה להסתדר לבד.. בזמן האחרון כל פעם יש בעיה עם הפעלת FLASH ADOBE PLAYER. חוץ מזה,יש בעיה במשחקי און-ליין. הנה עכשיו עשיתי הורדה של תוכניות והורדתי את הנגן ההוא והתקנתי מחדש (הפלאגין,של ה-FF) ושוב הוא נופל. לא יוטיוב,לא רדיו-כלום :'( אני חושב שגם בדפדפן אחר זה לא יעבוד.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט של בזק גימר, ואני מקבל פינגים לאירופה 80-110. האם למישהו יש אינטרנט של אורנג או אקספון וכמה פינג הוא מקבל לשרתים אירופאים, למשל 217.163.23.217.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי מהירות 5 מגה בבזק בינלאומי ובהוט. התוצאות של הspeed test הם: פינג- 9 העלאה- מגה הורדה 4 מגה למה זה לא על 5? איפה הבעיה יכולה להיות? שאני עושה בדיקה באתר של בזק בינלאומי הוא מראה לי שההורדה היא 5 וחצי מגה. איפה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-