עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by darkingxx,

המחשב הנייח שלי מוצב בממ"ד ולאחר קניה של מחשב נייד ברצוני לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי, אני רוצה לקנות את הראוטר הזה : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=2887 השאלה היא אם אני ישים אותו בממ"ד עם דלת פתוחה ומרחק של 5-10 מטר זה יקלוט? או שאצטרך להוציא את ראוטר בחוץ?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  2. יש לי תקלה מוזרה שאולי תוכלו לעזור לי בנושא אתמול הפסיק האינטרנט פניתי לתמיכה של אורנג' שישבו איתי כמה שעות והמסקנה היתה ששם המשתמש והסיסמה שלי תקינים ורק הראוטר דפוק חיברתי מחשב נייד לחיבור ישיר והתקשרתי לתמיכה של הוט לטענתם נתקע ה-IP במודם והם שיחררו אותו וגם הוכיחו לי שבהתחברות ישירה אני מקבל מסך של הוט. פניתי שוב לתמיכה של אורנג' ושוב כמה שעות על הקו. כרגיל שם המשתמש והסיסמה תקינים אבל מתישהו אמרה התומכת שאני לא מצליח להגיע לשרתי אורנג' דרך הוט מפאת שעת לילה מאוחרת ניתקתי אבל בבוקר צץ לי רעיון (עדיין לא היה אינטרנט). החלפתי בראוטר את הכתובת ממילים לספרות כלומר במקום cable.orange.XXXXX רשמתי את הכתובת במספרים נניח 212.202 הפלא ופלא התקלה מיד תוקנה וקיבלתי חיבור תקין. …

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  3. לאחרונה באו אליי חברים וראו אצלי איך ששידרגתי את המודם והם דיי התלהבו מזה וראו אפילו קצת הבדלים במהירות אצלי ואצלהם (אותה חבילה, אותו ספק), הם גם ביקשו ממני לשדרג להם את המודם גם, הבעיה היא שמחשבים זה לא בדיוק הקטע שלהם ואם יקרה מצב שבזק יחסמו את השיטה הזאת הם יתקעו עד שאני יבוא לסדר להם, דבר שיכול לקחת כמה ימים כי אני דיי עסוק בתקופה האחרונה... בכל מקרה שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבזק יוכלו לחסום את שיטת ההתחברות עם המודם המשודרג ?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  4. הורדתי את הדרייבר מהאתר וה XP PRO שלי לא מצליח להתקין את הדרייבר. במנואל של הכרטיס רשום קודם להתקין את היוטיליטי, לכבות, לחבר את הכרטיס ואז להתקין את הדרייבר-ניסיתי לא הצליח.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  5. יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  6. שלוםם! יש לי אינטרנט בכבלים (012 ומת"ב..), ואני ממש ממש רוצה וצריך לשנות את האייפי שלי (הוא כרגע קבוע..). מה עלי לעשות כדי לעשות זאת? האם לבקש זאת מהחברה? האם יש תוכנה כלשהיא שעושה את זה? אוףף חיפשתי בכל כך הרבה מקומות ולא מצאתי (וכן עשיתי כמה פעמים חיפוש כאן בפורום על זה ולא מצאתי ) תודה!

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  7. אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by sagioto,

שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש

9. Started by Mantis,

הי אנחנו שלושה אנשים בדירה והגענו למסקנה שעדיף לנו חיבור אינטרנט חוטי ;D אשמח להמלצה לראוטר הכי משתלם לדעתכם, בטווח מחירים של 100-200 ש"ח, עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, ושיהיה כמה שיותר עמיד (בעל אורך חיים גבוה!). תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by Ibrow-Now,

תודה

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  11. שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  12. שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  13. פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  14. אהלן וסהלן לבאי הפורום בערב סגרירי זה ברשותי מדפסת HP DESKJET F2483. לזוגתי יש נייד והיא גולשת על האלחוטי שהראוטר שלי (סימנס SL2-141) משדר. בראוטר הנ"ל יש חיבור USB מרובע (כמו שיש מאחורי המדפסת) אך לא מצאתי באף חנות מחשבים כבל עם שני ראשים (קטן כמו שמאחורי המדפסת כאמור,או שמצוי בראוטר) בשני הצדדים. למדפסת אין חיבור לכרטיס רשת אלחוטי או חיבור LAN\רשת כלשהו,כך שהכבל הנ"ל הינו האופציה היחידה שנותרה רעיונות למישהו? ובמידה ואמצא כבל,איך מגדירים את המדפסת בראוטר (נכנס דרך אדמין ולא מצאתי איזכור כלשהו למדפסות או כל תקן USB). רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים!

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by blabla2002,

אולי סוף סוף נקבל מהירות נורמלית http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=270557

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  16. Started by אלחנן111,

יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.

17. שלום כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי ל10 מגה?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  18. Started by dotcom1,

מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  19. יש לי כבר אינטרנט מהיר של אינטרנט זהב כבר 9 חודשים. איכות האינטרנט היא ללא ספק איכות של זהב, אבל המחיר הוא גבוה מאד. למי שיש YES, ויש לו את חבילת הסרטים, מקבל אינטרנט מהיר במחיר סוף הדרך. חשבתי שזה רק לבזק בינלאומי, אבל מסתבר שאפשר לעשות את זה גם דרך אינטרנט זהב, וכנראה גם חברות אחרות. המחיר הוא: לחבילת חצי מגה, חצי שנה ראשונה 111 ש"ח לחודש(ספק+תשתית לADSL), וחצי שנה שניה 160. ל750 K, זה אם אני לא טועה לחצי שנה ראשונה 130 ש"ח, ולחצי שנה שניה 175 ש"ח לחודש. מי שיש לו כבר ADSL, אז זה ישר 160\175 שקלים. (מה שיש לי). בקיצור, אינטרנט מהיר בראסמי בזול!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by Labamba,

מחפש לקנות או לבנות

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום, לאחרונה החלפתי ספק אינטרנט ומאז לא ניתן לגשת לממשק מצלמות האבטחה. חוץ מכתובת IP, לא השתנה דבר. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין, שאני מגיע לדף הכניסה שמבקש שם וסיסמא, אך בניסיון התחברות אני מקבל הודעה שהניסיון נכשל. כמו כן, אני מתחבר בפורט 90, אך אינני רואה ב-SBOX שום עדות לכך שהיה ניסיון להיכנס בפורט הנ"ל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. http://www.hadashot-hagalil.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94/3104.html מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  23. לא זוכר בכמה מוכר אבל האם זה כדאי? האם HOT לא חוסמים אותם?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  24. חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by imac,

הורדתי את זה (התפלאתי שזה 20 מגה) ומה אני מגלה שזה הסרטון של הפרסומת שלהם אם הטניס מה זה חוסר האחריות הזה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים