רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לנתב ובדיקה באתר של בזק מאשרת שאני מקבל את חבילת 10 מגה שלי. בדיקות מול שרתי חו"ל זה סיפור אחר (ואבוד). כאשר אני מבצע את אותה בדיקה במחשב הנייד שלי (שמחובר אלחוטית לנתב) אני מקבל פחות מ 6 מגה. למחשב הנייד של כרטיס במהירות B והקליטה טובה מאוד. מה יכולה להיות הסיבה להפחתה במהירות במחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שבוע טוב אני רוצה לחבר 2 בתים שנמצאים באותו מתחם למודם/ראוטר של בזק שנמצא בבית שלישי. מהירות החיבור היא בערך 35 מגה, צרכנים לא כבדים במיוחד (מקסימום צרכן אחד שרואה נטפליקס ושאר השימושים זה Vod של יס וגלישה באינטרנט) חשבתי לחבר אותם עם 2 ראוטרים פשוטים של tp link. בשימושים הבסיסיים הנ"ל, לדעתכם יתפקד האינטרנט אצל כל אחד מהצרכנים? אם כן, בשיטה של 2 ראוטרים בכל דירה? או שיש רעיון אחר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי 2 מחשבים לאינטרט דרך המודם (כבלים) אחד דרך כרטיס רשת ואת השני דרך USB המחשבים לא תלויים אחד בשני, איך אני יכול לשתף תיקיות בין 2 המחשבים? תודה לירון
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד.... מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם... תודה מראש ....
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל שתי מחשבים מאיזה חברה כדאי לקנות ואיזה דגם? האם שווה לקחת ראוטר אלחוטי או שהבצועים יורדים? איזה הבדלים יש בין הראוטרים השונים? בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עשר עמדות. מכל עמדה אני צריך לדווח כמה נתונים ולשלוח לעמדה מרכזית. אני רוצה לדעת אם יש איזו תוכנה או אתר שניתן לבצע משהו כזה. לדוגמא window forms..... תודה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, אין לי בבית רשת אלחוטית, הכל אצלי מחובר קווית. לפני כמה דקות לקחתי את המחשב הנייד לסלון והוא זיהה רשת אלחוטית בעוצמה די גבוהה, מה שאומר שלמישהו בבניין יש ראוטר אלחוטי די קרוב אליי. שם הרשת RTA1025W-389D2A מה שמצביע על שם הנתב, לדעתי. בכל מקרה, הרשת הזו לא מוגנת בסיסמא ולא מוצפנת, כך שאני יכול להתחבר אליה חופשי. אין לי מושג למי שייכת הרשת. במחשב שלי מותקנת תוכנת internet security של פנדה, גרסת platinum. האם המחשב שלי פרוץ? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייח כולל הרכבה המחשב לאחר כשנה וחצי לא נדלק. מכיוון שחלקי המחשב הם באחריות,פניתי לחנות עם המחשב הם ביקשו שאביא את החלק התקול או לשלם 200 ש"ח על פירוק והרכבה מציין,שדבר זה לא כתוב ולא נאמר לי באף צורה בעת הרכישה האם כך הדבר ואין לי ברירה אלה לשלם לאותה חנות כלקוח כבול ??
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז ככה עוד שבוע אני צריך לקבל רכיבים לרשת אלחוטית עד אז אני רוצה להכין כבל רשת ישיר רציתי לדעת אם מישהו יודע את הסדר של החוטים לפי צבעים (יש לי כבל אחד ארוך ישיר ואני רוצה לחתוך אותו כדאי שיהיו 2 ) אם מישהו יודע אז שיכתוב אם אפשר אז תמונה זה עוד יותר טוב. ;D נ.ב. לקנות רשת אלחוטית רק בחו"ל דוד שלי שולח לי מאלסקה (כן הוא גר באלסקה) הוא קנה ב130$ ראוטר+כרטיס USB +כרטיס PCMCIA של Linksys 802.11G
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שמחובר אליו מודם ALE 130 בחיבור USB. הספק והתשתית שלי היא בזק. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב והבנתי שכדי שאני אוכל להתחבר איתו לאינטרנט אני צריך להקים רשת אלחוטית בבית. מה השלבים שאני צריך לעשות? לקנות ראוטר, מודם חדש, להתקשר לבזק ומה להגיד להם? אשמח אם תגידו לי שלב אחרי שלב מה אני צריך לעשות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
בקצרה אני מחפש (לא בשבילי) מישהו\י שעוסק בתחום, בתקלה של נפילות רשת באזורים מסוימים בבית, בגין הפרעה לתדרים\חוסר בציוד מתאים (מאמין שמדובר באחד מהשניים, התשתית דיי יציבה ולא נופלת שמחוברים לקווי) פניתי לחברה שדרשה באזור האלף שקלים, רק על הגעת טכנאי שיבוא ורק יאפיין את התקלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אז יש לי בעיה עם הרשת פה שמעצבנת כבר המון זמן, אז ככה בבית יש שתי מחשבים, הראוטר נימצא בקומה איפו שכל המחשבים, (שתי המחשבים מיתחברים עם מתאם USB) מחשב אחד נימצא בחדר שממש קרוב לראוטר משהוא כמו 3 מטר והקליטה גרועה זה על 4 קווים וליפעמים ירידות ל 2-3 , שמתי לב שכל קיר מפריע לו, כאשר אני שם אותו מחוץ לחדר הקליטה עולה עכשיו אחרי שינויים בבית העברו מחשב אחד לממד שם הקליטה נעה בין 2-3 קווים מה הכי טוב טוב לממד? שמעתי על ה HOMEPLUG מישהוא ניסה אותו? ויכול להביא לי חוות דעת? כי הנציג בבזק אמר לי שיש קצת בעיות איתו של ניתוקים , זה נכון? ולמישהוא יש מושג איך במרחק כל כך קצר יש הפרעות קליטה? הראוטר הוא D LINK 2650U
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
זה מודם שהפכתי לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום !! ראיתי פרסומים על מכשיר המשפר קליטה ברשת . לבעלי נסיון האם עובד ? ואיזה מהמוצרים ,אם , כדאי !!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היה לי לפני זה ADSL 750K, והכל עבד לי סבבה ביחד, KAZAA EMULE EXPLORER עכשיו התקנתי SP2, וגם עידכנתי ל1.5MB, וכשאני מדליק את האימיול אני לא יכול לגלוש בדברים אחרים. האימיול שלי היה על LOW ID, אז חבר שלי אמר לי ושמעתי לעצתו וב ZONE ALARM באפשרויות "פתחתי כל מיני פורטים" ועכשיו הוא על HIGH ID, לא שזה משנה אני עדיין לא יכול לגלוש, אני יודע שזה לא הבעיה באימיול כי היה לי את האימיול הזה לפני זה במהירות 750 והכל עבד סבבה, אני ממש לא מבין בכל ההגדרות האלה, אז תגידו לי בבקשה מה לדעתכם הבעיה שגומרת לכך ומה הפיתרון, בנוסף אם אפשר אז תגידו לי איך להגדיר את האימיול ככה שיוריד הכי מהר שאפשר (יש לי אימיול מ- LION NETWORK.NET) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם נתקלתם בבעיה של חיבור מודם כבלים דרך כרטיס רשת על לוח Asus P4S533-VML (בלוח אם ישנו כרטיס רשת משולב onboard מדגם SiS900)? בעיות של ניתוקים תכופים מאוד ואי יכולת להתחבר אחרי החיבור הראשון בכל פעם וקבלת הודעה Error 769: the specific destination is not reachable
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי 2 קומות בבית ואני צריך לקלוט בכל והבית אינטרנט וכרגע אני מתכנן על EDIMAX BR-6524 מה אתם אומרים על זה? ועוד שאלה. על אותו קו מחובר לדירה בחצר של אח שלי והדירה במרחק של כ50 מטר ואין סיכוי שאני יקלוט לשם אינטרנט ויש שם את אותו קו טלפון, השאלה אם אפשר באופן כלשהו לחבר שתי ראוטרים על אותו קו אפילו אם לא על אותה יציאה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-