רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מידע לגבי אירגונים קיימים בישראל אשר משתמשים ברשתות ZIGBEE ועד כמה ההתקן פופולרי בארץ אם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש טכנאי או המלצה לאחד לחברת סטארט אפ במרכז תל אביב. אנחנו כ 30 עובדים (צופים לגדול ל 40-50) ומחפשים מישהו שיתן מענה גם לרשתות / תשתיות אינטרנט וגם פה ושם כשיש בעיה במחשב אישי.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מעדיף של D-LINK כי שמעתי שזו החברה הכי טובה בזה, המרחק יהיה 3 ~ 4 מטרים מהמודם ואני צריך את הראוטר ל-PS3, אפשר דגם ומחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי פתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קורה ?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לפני שאני מתקשר לספק,אנסה להסתדר לבד.. בזמן האחרון כל פעם יש בעיה עם הפעלת FLASH ADOBE PLAYER. חוץ מזה,יש בעיה במשחקי און-ליין. הנה עכשיו עשיתי הורדה של תוכניות והורדתי את הנגן ההוא והתקנתי מחדש (הפלאגין,של ה-FF) ושוב הוא נופל. לא יוטיוב,לא רדיו-כלום :'( אני חושב שגם בדפדפן אחר זה לא יעבוד.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר שמתאים לתשתית כבלים + חייגן l2tp וריבוי sockets איזה נתב עדיף מהבאים ? 3com 3CRWER100-75 edimax BR-6216MG תודה
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הי לכולם, בחודש האחרון התקנתי במחשב הביתי את תוכנת VNC להשתלטות מרחוק. כאשר ביצעתי השתלטות, תמונת התצוגה שבמסך נעלמה כדיי לחסוך במשאבים. היו ימים שכאשר חזרתי הביתה (ולא הפעלתי באותו יום את התוכנה) גיליתי כי במחשב לא מופיעה תמונת התצוגה (Desktop) . האם מישהו ממכם מכיר פריצת תוכנה ל VNC שפורצת את הסיסמא המאוד מסובכת שהקשתי ? ??? :-[ בברכה וכו, אביש.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התקמתי את מערכת xp באנגלית התקנתי דרייברים מדיסק לכרטיס מסך וללוח אם (הלוח אם הוא ga-ma-770 ud3 ויש לו כרטיס רשת Realtek 8111C chip (10/100/1000 )Mbit) ואני לא מצליח להגדיר לרשת אלחוטית בכלל ושלא נדבר על האפשרות למצוא אחת אני חייב עזרה כי קניתי מחשב חדש וממש טוב והוא יושב לו ואני לא יכול לעשות איתו כלום כי כול ה-xp לא מעודכן וכול מהי דברים אחרים ואני חייב אינטרנט (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני עם xp sp2 32bit בתקופת ניסיון של ה-30 יום) תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד בו משתמשים בראוטר NETGEAR WGR614 v7. הראוטר סובל כל הזמן מניתוקים, מה שמפריע מאוד לעבודה. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויודע איך אפשר לתקן זאת?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ שקניתי כרטיס רשת אלחוטי ואני מזהה את הרשת של השכנים אבל האות שאני מקבל ממש חלש ולפעמים מתנתק, איך אני יכול לחזק את האות? יש לי כרטיס של EDIMAX תודה חברים.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייח כולל הרכבה המחשב לאחר כשנה וחצי לא נדלק. מכיוון שחלקי המחשב הם באחריות,פניתי לחנות עם המחשב הם ביקשו שאביא את החלק התקול או לשלם 200 ש"ח על פירוק והרכבה מציין,שדבר זה לא כתוב ולא נאמר לי באף צורה בעת הרכישה האם כך הדבר ואין לי ברירה אלה לשלם לאותה חנות כלקוח כבול ??
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
משרד התקשורת ממשיך לזגזג והערב אישר את השימוש ב-ipad בישראל. http://m.globes.co.il/ArticlePage.aspx?cat=2&i=0&single=0
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אז יש לי בעיה עם הרשת פה שמעצבנת כבר המון זמן, אז ככה בבית יש שתי מחשבים, הראוטר נימצא בקומה איפו שכל המחשבים, (שתי המחשבים מיתחברים עם מתאם USB) מחשב אחד נימצא בחדר שממש קרוב לראוטר משהוא כמו 3 מטר והקליטה גרועה זה על 4 קווים וליפעמים ירידות ל 2-3 , שמתי לב שכל קיר מפריע לו, כאשר אני שם אותו מחוץ לחדר הקליטה עולה עכשיו אחרי שינויים בבית העברו מחשב אחד לממד שם הקליטה נעה בין 2-3 קווים מה הכי טוב טוב לממד? שמעתי על ה HOMEPLUG מישהוא ניסה אותו? ויכול להביא לי חוות דעת? כי הנציג בבזק אמר לי שיש קצת בעיות איתו של ניתוקים , זה נכון? ולמישהוא יש מושג איך במרחק כל כך קצר יש הפרעות קליטה? הראוטר הוא D LINK 2650U
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי חשבתי לצרף לפורום סרטון הסבר על ההבדל בין הוט לבזק https://www.youtube.com/watch?v=3nrg2YihNVA&t=25s
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי חזק במיוחד בחיבור PCMCIA למחשב נייד, שייתן קליטה בטווח של כ- 100 מטרים, בתקציב של סביבות ה- 200 שקל - בלי חריגה בכלל, רצוי ממש שיעלה כמה שפחות. ראיתי את זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1261 איך הוא? שווה את המחיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את כל הדרייברים וכל הדברים הנחוצים. האינטרנט עבד הכל טוב ויפה הלכתי לישון ובבוקר שלמחרת האינטרנט הפסיק לעבוד. הראוטר עובד בסדר, אבל ה"חיבור" של הכרטיס רשת נעלם, ואפילו אין אור ירוק בחיבור של הכרטיס רשת. זה קרה אחרי שהתקנתי עידכונים של ווינדוס. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אחרי הסרה, פשוט הכל. גם איפסתי את הראוטר. מה עושים ? תודה. כרטיס הרשת מובנה על לוח אם - GigaByte P35-DS3L והוא כרטיס של RealTek
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-