רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, האינטרנט במחשב של חברה שלי ממש זוחל. יש לה Windows XP SP2 והיא מחוברת דרך 012 בכבלים. (זוחל - לפעמים דפים בקושי נטענים, ואני צריך לעשות לדף ריפרש כמה פעמים) ניסיתי לכבות את הפיירוול, לבדוק וירוסים באמצעות Symantec ו-AVG, בדיקת ספיוורים עם Adaware ו-Hijackthis, התקנתי Firefox - ושום דבר לא פתר את הבעיה. יש למישהו עוד הצעות לפתרון, או דברים לבדוק...? אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש של ה-Windows.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הורדתי את זה (התפלאתי שזה 20 מגה) ומה אני מגלה שזה הסרטון של הפרסומת שלהם אם הטניס מה זה חוסר האחריות הזה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי בעיות מהירות עם אינטרנט תשתית HOT ספק נטוויזן ללא חייגן 2.5 מגה שתי טכנאי של הוט היו אחד החליף מודם ואחד שיחק עם החיבור של הכבלים וקיצר אותו או החליף חיבור שניהם לא פטרו את התקלה זה קורה כמה פעמים ביום למשך כמה דקות בודדות שאני אפילו לא מצלייח לפתוח גוגל ועד שאני מצלייח לעשות בדיקת מהירות באותו הרגע הוא מראה לי ping בין 120-150כל פעם משהו אחר והמהירות הורדה בין 0.80 ל 1.10 ואפילו פחות בשביל שזה יעבור אני צריך לעזוב את זה ולתת לזה להסתדר אחרי כמה ד'ק אני לא מוריד תוכנות או דברים ואין לי משהו שפתוח ולוקח מהירות מהאינטרנט אם מישהו יכול לעזור.... תודה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לבנות רשת ביתית ל5 עד 8 מחשבים . על איזה דרכים אתם ממליצים ו באיזה מוצרים אתם ממליצים לי להשתמש ? תודה
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם כבל מוצלב בין המחשבים והאינטרנט עבד בלי הרבה בעיות ופשוט חבל לי ששני המחשבים צריכים לעבוד.רציתי לדעת מה ההבדל בין המודם רשת שבזק מציעה לבין ראוטר. כמו כן אשמח אם תמליצו לי מה הפיתרון הטוב ביותר לרשת כולל דגמים של ראוטרים בסביבות ה-500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר שמתאים לתשתית כבלים + חייגן l2tp וריבוי sockets איזה נתב עדיף מהבאים ? 3com 3CRWER100-75 edimax BR-6216MG תודה
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי מוצב בממ"ד ולאחר קניה של מחשב נייד ברצוני לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי, אני רוצה לקנות את הראוטר הזה : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=2887 השאלה היא אם אני ישים אותו בממ"ד עם דלת פתוחה ומרחק של 5-10 מטר זה יקלוט? או שאצטרך להוציא את ראוטר בחוץ?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה שאולי תוכלו לעזור לי בנושא אתמול הפסיק האינטרנט פניתי לתמיכה של אורנג' שישבו איתי כמה שעות והמסקנה היתה ששם המשתמש והסיסמה שלי תקינים ורק הראוטר דפוק חיברתי מחשב נייד לחיבור ישיר והתקשרתי לתמיכה של הוט לטענתם נתקע ה-IP במודם והם שיחררו אותו וגם הוכיחו לי שבהתחברות ישירה אני מקבל מסך של הוט. פניתי שוב לתמיכה של אורנג' ושוב כמה שעות על הקו. כרגיל שם המשתמש והסיסמה תקינים אבל מתישהו אמרה התומכת שאני לא מצליח להגיע לשרתי אורנג' דרך הוט מפאת שעת לילה מאוחרת ניתקתי אבל בבוקר צץ לי רעיון (עדיין לא היה אינטרנט). החלפתי בראוטר את הכתובת ממילים לספרות כלומר במקום cable.orange.XXXXX רשמתי את הכתובת במספרים נניח 212.202 הפלא ופלא התקלה מיד תוקנה וקיבלתי חיבור תקין. …
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר שיתוף תקיות במחשבים שמחוברים דרך נתב RTA 1025W אליו עם כבלי רשת וכך הם מקבלים את האינטרנט הגדרתי את הכל כשיתוף אך לא עובד אפשר לקבל הדרה פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
(הבעיה נפתרה אפשר למחוק). רשום - קישוריות מוגבלת או חסרה, בלה בלה בלה... מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ברשותי רכזת hub swich . רצוני לדעת איזה סוג נתב (ראוטר) עלי להשתמש לכבלים ? ובאיזה אופן יש לחבר את הנתב מהמודם אל ה מרכזת (ה-hub) אשמח לקבל שירטוט והסבר מפורט !!! ניסיונותיי "עלו בתוהו" תודה.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי יש לי בבית 2 מחשבים, שלי -המחשב הראשי שגם מחובר לאינטרנט והמחשב של אח שלי-שמחובר למחשב שלי ישירות המחשב של אח שלי מצליח לראות את הקבצים שאני מעלה לשיתופים, אבל המחשב השני של אח שלי כשהוא משתף תיקיה כל שהיא אני לא רואה אותה אצלי. אח שלי מצליח לגלוש באינטרנט=החיבור טוב. איזה הגדרות צריך? לפני שעשיתי פוררמט הכל עבד טוב מאוד והצלחתי להבעיבר קבצים מאח שלי אחיי. תודה. *אני נכנס ל My Network Places איפה אני אמור לראות קבצים משותפים.. אבל לא רואה כלום
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היה לי לפני זה ADSL 750K, והכל עבד לי סבבה ביחד, KAZAA EMULE EXPLORER עכשיו התקנתי SP2, וגם עידכנתי ל1.5MB, וכשאני מדליק את האימיול אני לא יכול לגלוש בדברים אחרים. האימיול שלי היה על LOW ID, אז חבר שלי אמר לי ושמעתי לעצתו וב ZONE ALARM באפשרויות "פתחתי כל מיני פורטים" ועכשיו הוא על HIGH ID, לא שזה משנה אני עדיין לא יכול לגלוש, אני יודע שזה לא הבעיה באימיול כי היה לי את האימיול הזה לפני זה במהירות 750 והכל עבד סבבה, אני ממש לא מבין בכל ההגדרות האלה, אז תגידו לי בבקשה מה לדעתכם הבעיה שגומרת לכך ומה הפיתרון, בנוסף אם אפשר אז תגידו לי איך להגדיר את האימיול ככה שיוריד הכי מהר שאפשר (יש לי אימיול מ- LION NETWORK.NET) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עד לפני שלושה חודשים היה לי אינטרנט 20-15 (לא זוכר ) ויוטורנט היה טס 500-1.3 היום גם אחרי שעברתי לפני שבוע לתשתית הוט במהירות 100 מגה (הספק עדין 013)היוטורנט מתקשה לעבור את ה300 קילוביט והרבה זמן הוא במהירויות מזעזעות של 50קילוביט ואם יש הרבה יחד המהירות הכוללת יכולה להיות גבוה אבל לא של הורדה בודדת ראיתי כמה תלונות על זה אבל הם היו ישנות אם מישהו יודע אשמח אם הוא יוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני חייב עזרה... אני רוצה לעשות רשת ככה שגם במחשב השני יהיה אינטרנט יש לי התקשרות שממנה אני מתחבר לאינטרנט במחשב המארח שקוראים לה Adsl ויש גם local area connection ו- local area connection 2 איזה הגדרות אני צריך להכניס בהם???....... ומה אני צריך לעשות במחשב השני???
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-