רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בקיצור, נראה שהנתב DSL שלי, TP_LINK VR600 עושה בעיות ומתנתק מדי פעם והלד DSL נכבה. בייחוד ביום, פחות בערב. נראה גם שרגיש להפרעות אלקטרו-מגנטיות: לעיתים, כשמפעיל מאוורר- מתנתק. כמובן יתכן גם שהתשתית הקווית מעורערת. כדי לנסות ולאבחן ברצוני להחליף לנתב DI-LINK 6740 עליו שמתי יד לפני שהושלח למחזורית. הקושחה המותקנת עליו היא G2 מהמאגר אליו הופניתי באדיבות HelpSupport מכאן עכשיו, הפרמטרים היחידים שהכנסתי ל VR600 כדי שיתחבר: isp list = 012 Partner_VDSL region= Israel inet connection type = PPPOE username = the one given by Partner password = the one given by partner c'est tout ה6740 מאוד ברור בקינפוג הקצאת כתובות ב DHCP והגדרות PO…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. חיפשתי בפורום ולא מצאתי, בעיקר כי אני לא בדיוק יודע מה לחפש. יש לי נייד שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי. לנייד יש כרטיס WIFI מובנה. האם יש דרך לשתף את החיבור (להפוך את הנייד לhotspot ) דרך הכרטיס האלחוטי? כוונה: הנייד שלי מחובר דרך המודם, נייד אחר יוכל לחפש ולמצוא את הנייד שלי ולהתחבר אליו דרך כרטיס הרשת שלו ולגלוש גם כן. הנייד מריץ Windows 7 Ultimate, מספיק לי שרק נייד אחד אחר יוכל להתחבר. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, שמי איתן אני חדש כאן וכו'.. אני מנוי על תשתית של 15Mb\s(מן הסתם בזק) וספק באותה המהירות, אני חווה בדירה בעיות קשות ותכופות של ירידה בקצב הגלישה כאשר בכ80% מהזמן אני מקבל מהירות בטווח של 1-7Mbps. פרטי הנתב המלאים כאן: http://i.gyazo.com/f36204422c3b1e501f01f14be7cc7759.png מה בדקתי? תשתית: * אכן קיימת תמיכה ב15Mb ע"י התשתית. * התחברות ישירות לתשתית(@1) וקבלת מהירות 15 מלאה. ספק: * הצלבת היוזר שלי על מחשב שלהם-תקין(כ15) * בדיקה אצלי עם יוזר זמני - תקול. * הקמה מחדש של היוזר שלי-תקלה בעינה. * החלפת ספק אינטרנט לחלוטין. צד לקוח-אני: * ווידוא כי אין תוכניות שמנצלות את רוחב הפס(שיתוף קבצים\WIN UPDATE וכד') * החלפת מחשב לחלוטין(בלי קשר, הייתי צריך לשדרג), מחשב מפורמט עם…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך גם שלראוטר יהיו לפחות 3 יציאות לרשת חוטית. תודה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת.... רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון...... יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה…
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לנו 3 מחשבים בייתים + 1 LAPTOP. כרגע , ה3 מחוברים לצערי הרב בתשתית שאני שמתי לפני עידנים (9 שנים) של 10 מגהביט (4 גידים) , וחשבתי לשנות את זה ל8 גידים (100 מגהביט). העניין הוא שכשקניתי את המחשבים, היה כתוב שהכרטיס תומך ב10/100/100 מגהביט. השאלות הן: א.האם ואיך אני משתמש בגיגה ביט ? ב.במידה וזה כבל של 10 גידים (ואני יכול להשיג כאלה) , איזה מין שקע אני שם בקיר ואיזה ראש אני צריך לקנות ? ג.האם יש ראוטר ביתי שתומך בחיבורים כאלה בכלל ? ד.זה לא ממש קשור לגיגה ביט , אבל חשבתי שאולי הרשת 802N תעזור לי כי היא 300 מגהביט , השאלה אם היא HALF DUPLEX או FULL DUPLEX ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברצוני להעביר את הקבצים שהורדתי מהאינטרנט למחשב נייד, אני רוצה לעשות זאת בעזרת כבל אז תגידו לי בדיוק איזה כבל אני צריך ואיך אני צריך להגדיר בדיוק את הרשת, אנא הדריכו אותו שלב אחרי שלב עד שאוכל להעביר את הקבצים. תודה מראש.. ניר.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר ממחשב אחר בVNC למחשב שלי שנמצא ברשת. גם אחרי הפנית פורטים מתאימים אני לא מצליח להתחבר. הראוטר הוא 3COM. מה בדיוק צריך לעשות? ידועה לכם סיסמת הdefault של התוכנה? כשנכנסים כתוב ******, לא הצלחתי לאתר מה הסיסמה.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כנראה שלציניות של בזק אין גבול. קראתי אתמול את התגובה של בזק לביקורת של מ-018 ופשוט צחקתי - המעבר מהשאלה (בחינם) להשכרה (ב-10 שקלים) לחודש היא "מהלך פרו-צרכני"... http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000997398
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחברנו לרשת האלחוטית שבמצע, ספק = בזק וגם תשתית = בזק 014 חבילה של 1.5K. לפני שעברנו לרשת אלחוטית המחשבים היו מחוברים ברשת חוטית עם כרטיסי רשת, וכל פעם שמישהו רצה לשחק ברשת (CS\UT) היינו מתחשבים אחד בשני ועוזבים את המחשב. כיום, עוד מחשב הולך להגיע בקרוב והמחשבים יהיו מחוברים כך : 2 לראוטר האלחוטי, והמחשב הנוסף עם כרטיס אלחוטי. הבעיה כבר היום, שבעת משחק ברשת יש לאגים קבועים ומעצבנים, ב2 המחשבים!! וזה לא בגלל עומס, כאשר במחשב אחד משחקים השני פנוי לחלוטין ואף מכובה. מה אני עושה בשיל לפתור את זה??? :s05: תודה רבה קובי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, במחשב הישן יש 5TB של קבצי עבודה שאני צריך להעביר למחשב החדש. המחשבים עומדים אחד ליד השני ואני רוצה להעביר את קבצי העבודה למחשב החדש, מבלי לפתוח את המחשבים. האם יש דרך לחבר את המחשבים דרך כבל רשת ולהגדיר איך שהוא שיהיה אפשר להעביר את החומר? האופציה השניה שאני מכיר זה דרך כונן חיצוני שיש לי USB3 אבל זה יקח נצח וגם ידרוש המון התעסקות (החיצוני 500GB) אשמח לעזרה בנושא
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המודם והנתב המסריח שיש לי היום (שני מכשירים שונים) שעבר זמנם יש לי ADSL צריך המלצה לראוטר שמשלב מודם... אין לי הגבלה של תקציב עדיף מכשיר אחד שהכל כלול בו, אבל אפשר גם 2 ... אין צורך באלחוטי ... למרות שיכול להיות נחמד (כל הבית כבר מרושת) הבנתי שבזק משדרגים עכשיו את התשתית באזור ת"א ל ADSL2 ... (זה אמור לתת איזה שיפור בביצועים?) האם צריך מודם שתומך בפנקציה הזאת ? (הבנתי שה 510 תומך בזה...) תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן עברתי אתמול מבב"ל ועברתי ל FAST, וכן שדרגתי את המהירות מ 2.5 מגה ל 12. לפני כן לא היו שום בעיות מיוחדות בחיבור. לאחר השדרוג אני לא מצליח לעשות בדיקת מהירות בשום אתר (Speedtest.net, בדיקת מהירות באתר של בזק, וכו') כי אחרי בדיקת ההורדה החיבור אובד ואין אפשרות לעשות בדיקת UPLOAD. הפתרון היחיד הוא לעשות Diagnose ואז הדו"ח תקלה כותב The default gateway is not available. ניתוק של הראוטר וחיבור ישיר למודם חיבר אותי דרך בב"ל שוב (חיבור ללא חייגן לעומת FAST שהוא עם) וגם פה הבעיה חוזרת. מה גורם לזה? ומה אני עושה? זה ממש מרגיז! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי לכולם. הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי את המושג Cached Credentials בעיברית קלה. אני מתקשה להבין את המושג כשאני קורא הסבר עליו באנגלית. האנגלית שלי דוקא ברמה טובה אבל זה כתוב בצורה מיקרוסופטית ולכן זה קצת קשה לי><
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הסוויץ' הזה - "Gigabyte Switch 10/100 5-Port GS-SW005": http://tw.giga-byte.com/communication/products/products_switch_gs-sw005.htm פשוט אני לא יודע איך ג'יגהבייט ברשתות וזה די הסוויץ' המשתלם היחיד מבחינת מחיר בחנות ליד הבית שלי (אבל אין לחץ). מיותר לציין שזה מיועד להתחבר לאלקטל (הHUB הקיים שלי לא יכול להתחבר אליו, פועל רק על 100M).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין קבוצת עבודה לקבוצת מחשבים ,ומה זה DOMIAN ?..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-