רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בניתי כמה מכונות וירוטליות כדיי להתאמן עליהן,כל מיני שרתים ודומיינים,מחשבים רגילים גם בקיצור איך אני מחבר אותם לרשת ככה שלכל אחד יהיה אייפי והוא יעמוד "בפני עצמו" מול האינטרנט? כי מה שקורה כרגע זה כל פעם אנ ימכניס את השם מתשמש והסיסמא לש ה012 שלי למכונה ויטרטואלית ורק ככה מצליח להתחבר לרשת וכשאנ ימנסה על מכונה אחרת או אפילו על המחשב שלי זה רושם לי כמובן שהמשתמש תפוס מה הפתרון,אני בטוח שזה איזה משהו פשוט שלא עליתי עליו... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, מסיבות היסטוריות ממוקם המודם\ראוטר האלחוטי שלי דווקא בתוך הממ"ד (נקודת ה-ADSL נמצאת שם וגם הנקודה שמזינה את שאר הטלפונים בבית - טלפוניה קווית של אורנג'). טופולגיית רשת: הראוטר\מודם שלי הוא ה-SmartBox (סימנס) של אורנג' (תקן N) שמחובר ב-NGN 10M. אל הראוטר מחוברים מחשב ומדפסת רשת בכבל ישיר, שני לפטופים ב-WIFI (מחדר השינה הקליטה היא בסדר אבל כשהולכים לסלון הקליטה חלשה במיוחד ולפעמים יש ניתוקים), Wii וסטרימר (שיושבים אחד ליד השני גם כן ב-WIFI). עם קליטה חלשה ללפטופים אני מוכן להתמודד אבל הבעיה האמיתית מתחילה כשמנסים לראות סרטים דרך הרשת בסטרימר או בלפטופים: הסרטים מתחילים לגמגם ולהיתקע ובסוף אנחנו מתייאשים ומביאים את הסרט על DOK. אני אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה: שיפו…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים שנקראת Emule והאיטיות שם הורגת אותי , המקסימום שהגעתי שם זה נראה לי 3 קיי בלחץ , ממוצע של 0.2 - 1 זה ממש מוזר , כי בתוכנות אחרות אני מגיע ל150 אפילו (תוכנות שיתוף קבצים כמובן) עכשיו כל פעם שאני מתחבר הוא רושם לי : Error : your port 4662 is not reachable . you have a lowid , look http://www.X.x.x please correct your problem bla bla bla בעיקרון אני מצליח להתחבר לסרבר , אבל זה ממש איטי... דרך אגב , ששמתי את המהירות שליחה על 10קיי שלחתי על 10 קיי והוא כתב לי שהמקסימום שאני יוכל להוריד יהיה 40 (10X4) ואז חשבתי אולי בגלל שאני שולח על 10 זה מאט לי את ההורדה , אז הורדתי את המקסימום ל 5 וההגבלה של ההורדה היתה 20. אז יצא מצב ששלחתי ב 5 קיי בדיוק וה…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 ולמרות זאת כאשר אני פותח את דף האינטרנט הראשון שלי האתר כאילו "קופא" על מקומו למשך דקה שלמה ורק אז משתחרר ומאפשר לעבוד כרגיל. ניסיתי לשנות דפי בית אחרים אך קורה בכולם. סריקת נורטון 2005 וחמישה תוכנות ספאיי ורוגלות לא מצאו מאומה. למישהו הפתרונים בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה נכנסתי לבית חדש דו קומתי תשתית וספק של בזק הרוטר יהיה מחובר למחשב שממוקם בממד, בקומה הראשונה החדר שלי בקומה השניה ,קליטה בקומה השניה אין לי בגלל שהרוטר בממד וגם אני רוצה לגלוש קווי גם בקומה השניה ,כלומר לחבר את הPS4 שלי לא אלחוטי אלה על ידי כבל רשת קווי וגם שיהיה לי קליטה למחשב נייד שיש לי גם בחדר מה אני יכול לעשות ? קראתי קצת על המגליד טווח אלחוטי דרך החשמל זה לא פתרון מספיק הוא לא באמת נותן גלישה יותר טובה קווית וגם יש לי בבית תלת פאזי ראיתי שליד כל שקע טלפון בחדרים יש גם כניסה לכבל רשת , זה הפתרון הכי טוב השאלה האם זה רק הכנה או שצריך לחבר בארון איך אפשר לדעת ומה אני יכול לעשות כדי את הגלישה המקסימלית גם בקומה ה2 תודה רבה איתי. נ.…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי עם הטווח הכי גדול לשימוש בייתי שתומך גם ב300MBPS?? זה למחשב נייח כך שלא אכפת לי אם הוא יהיה PCI או USB מה שחשוב זה רק הקליטה הכי טובה??
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב. התחברתי היום לאינטרנט בבזק וקיבלתי ראוטר מהם (DGN220). רציתי לחבר את הראוטר הישן שלי (EDIMAX BR-6424n) בחדר למטה כדי לקבל כיסוי מלא לכל הבית (יש לנו בית של כמה קומות, והראוטר ה"חדש" נמצא בקומה העליונה ביותר). ניסיתי להשתמש במדריך, אולם נתקלתי בבעיה: אני מחבר את הנתב השני באמצעות כבל שמגיע עד אליו, אולם לפי המדרכים שראיתי, אני צריך להיכנס להגדרות הנתב שמשמש כAP ולשנות שם מס' הגדרות. הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס להגדרות של הEDIMAX. כשאני מכניס את הכתובת שלו - אני מקבל את הנתב ה"חדש", וכל הגדרה שאני משנה שם - משתנה גם בנתב ה"חדש". הקטע ה"נחמד" הוא, שנכון לעכשיו זה לא באמת מפריע, כי כשאני מחבר אותם כמו שצריך (ז"א ה-AP לא בחיבור של ה-WAN), אז הכל פועל כמו שצריך, השאל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע עם בזק ובזק ביןלאומי 40מגה ללא rate adaptive ובמשחקים כמו black opss 3 למשל יש לי 80-90פינג השאלה אם יש דרך להוריד את הפינגים למשהו נורמלי מחרפן אותי שאני צריך לשחק עם הפינג החרא הזה במשחק fps שכל שניה חשובה... אולי לבקש שיפעילו שוב rate adaptive?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלוםם! יש לי אינטרנט בכבלים (012 ומת"ב..), ואני ממש ממש רוצה וצריך לשנות את האייפי שלי (הוא כרגע קבוע..). מה עלי לעשות כדי לעשות זאת? האם לבקש זאת מהחברה? האם יש תוכנה כלשהיא שעושה את זה? אוףף חיפשתי בכל כך הרבה מקומות ולא מצאתי (וכן עשיתי כמה פעמים חיפוש כאן בפורום על זה ולא מצאתי ) תודה!
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום .. נניח והמספר IP של המחשב הבוס הוא X אז מספר הIP במחשב האורח הוא זהה למספר הIP ( איקס ) כמו של המחשב הבוס? או בקיצור , האם יוכלו לזהות אותי אם אני נמצא מהמחשב השני בבית ( האורח ) בתור המחשב המארח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מישהו יודע מה ה DNS העדכני של 012 סמייל ? ראשי משני . 2. שמתי ב DNS הראשי את הכתובת איי פי הזאת 10.0.0.138 איך האינטרנט עובד ? זה בכלל ה " שער ברירת מחדל " GETWAY , ה DNS מתקבל דרך הראוטר בצורה אוטומטית ? 3. ככה עשיתי : 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.0.138 ============ 10.0.0.138 Primary Dns את המשני השארתי ריק
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב חשוב לציין רק את המחשב הנייח בחשמל הSNR MARGIN יורד ל 4.0-2.0 dB במחשב הנייד לא עושה את זה וכשהמחשב הנייח כבוי הSNR חוזר בין 8.4 ל 6 dB אני לא יודע איך לפתור את זה ניסיתי הרבה דברים לא הצלחתי לפתור הזמנתי טכנאי ובדק לי את כל הקווים אמר שהכל בסדר אפילו ביקשתי ממנו שיחליף לי את כל הכבלים הישנים והתשתית בבית לחדשים וגם את הכבל העבה שעובר לעמוד חשמל (בזק) ועדיין לא עזר מבקש עזרה ובלילה האנטרנט מתנתק הDSL ומסנכרן מחדש והמהירות יורדת ל40 (36000kbps -40000kbps) יש לי ראווטר D -link DSL-G256DG ובראווטר הקודם הייתה לי אותו בעיה של NETGEAR VEGN2610 הנה תוצאות של מצב התשתית שלי במצב המחשב פועל http://i.imgur.com/GxUF4dz.jpg וזה תוצאות כשהמחשב כבוי …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-