עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות. דרישות: שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד. מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit. זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  2. שלום רב, ברצוני להקים רשת אלחוטית, ללא מחשב נייח אלא IPAD בלבד (משיקולי תקציב). הציוד הקיים ברשותי: מודם/ראוטר של בזק (סימנס כמדומני), מדפסת משולבת של HP ואייפד. מה נדרש ממני לרכוש בנוסף (אני מניח ששרת מדפסות שיתחבר לUSB של המדפסת) ? אילו צעדים עליי לבצע כדי להגדיר את הרשת, לשתף את החיבור האלחוטי+מדפסת ושאוכל לגלוש בצורה אלחוטית ולהדפיס דרך האייפד? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, הכותרת לא הכי ברורה אז אסביר. ברשותי נתב של trednet שבו השתמשתי בעבר, כאשר לא מזמן רכשתי נתב אחר של level one (עם N ). אני רוצה לקחת את הנתב של טרדנט ולחבר אותו למחשב אחר ולהתחבר בעזרת הנתב לנתב של level one ולאינטרנט... זה אפשרי? איך אני עושה את זה? אני כאילו רוצה שהנתב הישן יהיה כרטיס רשת אלחוטי למחשב אחר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yan_daf2001,

הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.

5. חברת FAST עדכנה את המחירים שלה לכל המהיריות רק ב 15 ש"ח וללא מגבלת תעבורה!:מבצעים[table][tr][td]חבילה[/td][td]העלאה[/td][td]מחיר חודשי[/td][/tr][tr][td]2.5[/td][td]0.25[/td][td]10 ש"ח[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]0.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]12[/td][td]1[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]30[/td][td]1.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]100[/td][td]2[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][/table]בכפוף לתקנוןשווה לעבור ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ilya83,

כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omri_ro,

יש לי רשת עם שלושה מחשבים+מחשב נייד באלחוטי ועד לפני יומיים הכל עבד חלק (שיתוף קבצים ואינטרנט). מה שמוזר ששמתי לב שבSAFE MODE WITH NETWORKING זה עובד בסדר ובמצב עבודה רגיל זה לא. מישהו אולי מכיר את התופעה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. Started by ori24,

התחלתי לעבוד לפני כמה ימים עם הגוגל כרום ואין ספק שהוא מהיר יותר מהIE9 איתו עבדתי תמיד. הבעיה היא שאם אני מוריד קובץ ישיר מאתר דוגמא דריבר מNVIDIA או AMD אז לוקח לו איזה חצי דקה או יותר עד שהוא מתבסס על המהירות שלי שהיא 30 מגה וכאן הכוונה ל3.6MB הכוונה הוא מטפס לאט לאט עד שהוא מגיע לשם. בIE למשל וגם בפיירפוקס תוך שניות הם מגיע ל3.6MB מהירות הורדה ..האם יש דרך לסדר את זה? איזה תוסף?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי(לאחותי אבל.. :) מחשב חדש,ואני שכחתי את הסיסמא שלי.. עכשיו ההורים שלי בחול ואין לי איך לעשות את זה..(הם מבקשים מספר חשבונית וכו'),האם אני יכול בעזרת תעודת הזהות לשחזר סיסמא?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. מישהו יודע עד איזה מהירות הוא תומך? היה לנו מודם דומה (לא זוכר דגם מדוייק) בעבודה והסתבר שהוא מתאים רק עד 5MB ול-10MB לא התאים. זה פשוט להורים ורוצה לדעת אם שידרוג מהירות אינטרנט יגרום גם לגרירת רגליים לבזק סטור..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by שמוליקג,

יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק

13. אני מחכה בקליון עיניים. נ.ב היום התקשרתי להתנתק מהוט.נט ואמרו לי בהוט עד 7 ימי עסקים כי אני מחובר דרכם, פשוט בושה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by oba3k,

עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קודם כל אני מקווה שזה הפרום הנכון ועכשיו לעיניין כל כמה דקות ניחנס לי מישהו למחשב ניראה לי שדרך משהו שקשור ל ICQ ישן מה אני אמור לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by jfkk,
    • 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. מחפשים לעצמכם דומיין חדש? איגוד האינטרנט הישראלי פוצח במהלך שמיועד לפנות ולשחרר שלל שמות מתחם שאינם בשימוש, לרווחת הגולשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%aa-il/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ran1809,

אני נמצא במכללה ומנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לנו כאן. אני מתחבר ולאחר דקה או 2 החיבור מפסיק והופך להיות "מקומי בלבד" , אני מכבה את ההתקן מפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עוזר. הדבר היחיד שעוזר זה לעשות איפוס למתאם הרשת ואז הוא מתחבר ל דקה ואז שוב מתנתק. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רן ============================================================ מצטער רשמתי את זה פה נא להעביר

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. בניתי כמה מכונות וירוטליות כדיי להתאמן עליהן,כל מיני שרתים ודומיינים,מחשבים רגילים גם בקיצור איך אני מחבר אותם לרשת ככה שלכל אחד יהיה אייפי והוא יעמוד "בפני עצמו" מול האינטרנט? כי מה שקורה כרגע זה כל פעם אנ ימכניס את השם מתשמש והסיסמא לש ה012 שלי למכונה ויטרטואלית ורק ככה מצליח להתחבר לרשת וכשאנ ימנסה על מכונה אחרת או אפילו על המחשב שלי זה רושם לי כמובן שהמשתמש תפוס מה הפתרון,אני בטוח שזה איזה משהו פשוט שלא עליתי עליו... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by realmagic,

אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ofiko89,

שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. אהלן, מסיבות היסטוריות ממוקם המודם\ראוטר האלחוטי שלי דווקא בתוך הממ"ד (נקודת ה-ADSL נמצאת שם וגם הנקודה שמזינה את שאר הטלפונים בבית - טלפוניה קווית של אורנג'). טופולגיית רשת: הראוטר\מודם שלי הוא ה-SmartBox (סימנס) של אורנג' (תקן N) שמחובר ב-NGN 10M. אל הראוטר מחוברים מחשב ומדפסת רשת בכבל ישיר, שני לפטופים ב-WIFI (מחדר השינה הקליטה היא בסדר אבל כשהולכים לסלון הקליטה חלשה במיוחד ולפעמים יש ניתוקים), Wii וסטרימר (שיושבים אחד ליד השני גם כן ב-WIFI). עם קליטה חלשה ללפטופים אני מוכן להתמודד אבל הבעיה האמיתית מתחילה כשמנסים לראות סרטים דרך הרשת בסטרימר או בלפטופים: הסרטים מתחילים לגמגם ולהיתקע ובסוף אנחנו מתייאשים ומביאים את הסרט על DOK. אני אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה: שיפו…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by Cheif,

הרעש שיצרו ההכרזות של "גולן טלקום" ו-HOTMobile מיסך את העובדה שהשבוע החלו להמכר שלושה נתבי 802.11ac, גשר אחד ומתאם USB אחד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2247

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  25. אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים שנקראת Emule והאיטיות שם הורגת אותי , המקסימום שהגעתי שם זה נראה לי 3 קיי בלחץ , ממוצע של 0.2 - 1 זה ממש מוזר , כי בתוכנות אחרות אני מגיע ל150 אפילו (תוכנות שיתוף קבצים כמובן) עכשיו כל פעם שאני מתחבר הוא רושם לי : Error : your port 4662 is not reachable . you have a lowid , look http://www.X.x.x please correct your problem bla bla bla בעיקרון אני מצליח להתחבר לסרבר , אבל זה ממש איטי... דרך אגב , ששמתי את המהירות שליחה על 10קיי שלחתי על 10 קיי והוא כתב לי שהמקסימום שאני יוכל להוריד יהיה 40 (10X4) ואז חשבתי אולי בגלל שאני שולח על 10 זה מאט לי את ההורדה , אז הורדתי את המקסימום ל 5 וההגבלה של ההורדה היתה 20. אז יצא מצב ששלחתי ב 5 קיי בדיוק וה…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.