רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מנוי לאינטרנט 100 מגה בהוט ולפני מספר שנים כשהתחברתי לשירות הוטמובייל של הסלולר אז דרכם נעשה לי בהוט נט 100 מגה ואמא שלי משלמת אצלהם בהוראת קבע בהוט מובייל על המאה והיתי רוצה לשאול למי צריך לפנות כדי לעלות את המהירות ל 200 האם צריך לפנות ל הוטנט או להוטמובייל למה אני שואל כי כשדיברתי עם הוטנט הם דרושים כרטיס אשראי כדי לשלם בנפרד על ה 200 מגה והסברתי שאמא שלי משלמת בהוטמובייל דרך הוראת קבע אז מדוע צריך לתת מספר אשראי כדי להגדיל את המהירות כולי מבולבל פה השאלה העיקרית מי אמור לשדרג לי את ה 200 הוטנט שבאמצעות הוטמובייל יש לה אצלהם 100 מגה כרגע או שהוטמובייל אמורים לשדרג אם לא היתי ברור אני אשמח לפרט יותר ברור אשמח לקבל סיוע בבקשה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אהלו, יש לי בעיה קצת מסובכת. אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שזה בעצם ראוטר דומה לראוטר משולב מודם שיש בארץ של כבלים, יש לו חיבור COAX מאחורה שמתחבר לקיר וראוטר רגיל כל דבר, אני גר בארה"ב אם זה משנה. כרגע בגלל שהרואטר של VERIZON חלש מחובר אליו LINKSYS WRT300N עם קושחה DD-WRT MEGA, ה DHCP מכובה בלינקסיס. כרגע רכשתי WNDR3700 כדי להגדיל את טווח הקליטה כי יש לי בעיית קליטה בקומה למטה, ה VERIZON וה LINKSYS מחוברים בכבל, אני רוצה לחבר את ה LINKSYS וה NETGEAR WNDR3700 ב WDS כאשר הבסיס יהיה WNDR3700 וה AP יהיה ה LINKSYS. השאלות: 1. האם נדרש ששינהם יהיו על DD-WRT או שאפשר לעשות זאת גם עם STOCK FIRMWARE על גבי ה WNDR3700? הבעיה שDD-WRT לא פועל היטב על WNDR3700 עדיין ויש בעיות קליטה. …
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה שאלתי כאן שאלות לגבי תוכנות לשיתוף מחשבים ובפרט לגבי התוכנה המובנית באקס פי - Remote Desktop. קודם כל אני רוצה לומר, שהצלחתי להבין את השימוש בתוכנה, ואני מודה לכל מי שעזר. מאז נכנסתי טיפה יותר לעומק בתחום, ויש לי מספר שאלות קטנות בנושא ברשותכם. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת TeamViewer. בעבודה שלי הטכנאים משתמשים בתוכנה DameWare. אז השאלות הן: 1. מה אתם חושבים על התוכנות האלה ומי לדעתכם יותר מקצועית/ידידותית/פשוטה למשתמש הביתי? 2. האם מישהו מכיר מדריך פשוט לתוכנה DameWare? תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עברתי לדירה חדשה ושיעתקתי את האינטרנט ( הוט 100 מגה + ספק הוטנט). בעוד שבדירה הישנה הכל עבד פיקס, בדירה החדשה האינטרנט מגמגם. טורנטים מגיעים למהירות של 3 מגה הורדה בשניה, במשחקי רשת הפינג קופץ כל כמה שניות מ70-80 (באירופה) ל100-130 כאשר זה מלווה בתקיעה של המשחק לשבריר שניה. שהטכנאי התקין את התשתית בבית, ביקשתי שיעשה בדיקת תקינות - מהירות תשתית ועוצמת אות. בשניהם הכל היה מצויין אך כעת שאני בודק בconnections אני מגלה [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TH=bgcolor: #C90000]Channel[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Lock Status[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Modulation[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Channel ID[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Frequency[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Power[/TH] [T…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אחרי שבמשך חצי שנה כל פעם מישהו לוקח את המודם למישהו אחר כדי להתחבר עם המחשב שלו לאינטרנט והתחשב בזה שביום חמישי שיבוא עלינו לטובה אני מסיים מועדי א' החלטתי לעשות רשת קווית בבית. אז ככה, זה בית פרטי עם ארבע קומות - מרתף, סלון, מגורים ועליית גג. המרתף הוא כמו יחידה נפרדת עם סלון חדר שינה וכל זה אז אני צריך נקודה (או אפילו שתיים) ואפשרות אלחוטית, במגורים שתי נקודות בחדרים של אחים שלי ובעליית גג נקודה ורצוי מאוד גם אלחוטי. חשבתי לשים ראוטר במרתף ככה תהיה אפשרות אלחוטית וארבע יציאות LAN לרשת קווית. שני כבלים יצאו לשתי נקודות רשת, אחת בסלון ואחת באזור עבודה (של המרתף) ולעלות עם כבל אחד עד קומת המגורים. בקומת מגורים לשים סוויץ' (רכזת - יש הבדל ביניהם?) עם ארבעה פורטים…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
החלטתי לעבור ל100 של הוטנט.. ואז הבנתי שאני צריך להשכיר את המודם של HOTBOX בכדי שזה יתמוך ב100מגה. השאלה אם אני יכול לרכוש מודם חיצוני שתומך ב100מגה להוטנט? או שאני חייב להשתמש בHOTBOX? ואגב מישהו יכול להגיד לי כמה עולה תשתית הוט ל100 מגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בעבודה שכנראה חוסם פורטים של משחק LEAUGE OF LEGENDS כי הוא לא מתחבר לי למשתמש בלוג אין השאלה הם יש דרך לעקוף את זה בלי לפנות לאדמין ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש יחידה שיכולה להעביר שידורים דרך כבל רשת ל VGA כוון שיש לי נקודת רשת ממש מתחת ל LCD אבח חוטי כי ידוע לי הDLINK כי ידוע לי שהוא אלחוטי אני מחפש חוטי
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם יש תוכנה חינמית לחלונות שיכולה להחליף (זמנית ?) את הכתובת MAC של כרטיס רשת ?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום ! אמרו לי לכתוב פה הודעה לגבי העברת דברים ממחשב נייח לנייד חדש שקניתי (HP DV6 1299ea). וזה מה שנאמר לי בפורום ניידים - אין לי מושג בזה אז אני מעתיק : "תפתח דיון בפורום רשתות, ויסבירו לך כיצד לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך כבל רשת מוצלב או דרך נתב/ראוטר, מהירות העברת הקבצים תהיה גבוהה מאוד (יחסית)" אז לכל המומחים - אחרי שקראתם - אתם מבינים מה נאמר שם, אני לא יודע חחחח... אני אתן פה כמה פרטים שאני לא יודע אם צריך אז בכל מקרה : יש לי קו טלפון של 012 אז בעצם בגלל זה יש לי מתאם שיחות שמחובר לקו בזק עם ADSL. המתאם שיחות של 012 מחובר מיציאת WAN לנתב TNN 600E. המתאם שיחות של 012 מחובר מיציאת PC/LAN לראוטר ASUS 604g. הראוטר של ASUS 604g מתחבר באמצעות עוד כבל ישירות למ…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
יש לי נתב TL-WR941ND גירסת חומרה 3.6 האם מישהו הצליח להתקין קושחת DD-WRT על הנתב הזה בהצלחה ?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נתב לבית שיענה על הדרישות הבאות: נתב כמובן, FIREWALL כולל STATEFULL INSPECTION אפשור NAT סטטי.. איפשור גישה מרחוק ב VPN דרך IPSEC או כל פרוטוקול אחר... 4 כניסות רשת 10/100 או יותר טוב מזה אפשרויות להגדיר ACCESS LISTS בתור בונוס יהיה מאוד נחמד... רצוי ממשק WEBBY לניהול אבל גם ממשק CONSOLE לא בעיה... כל דבר מעבר לזה - רק טוב. עריכה: הצצתי בינתיים ב CONCEPTRONIC C100BRS4H שעולה איזה 260 שח עם 5 שנות אחריות ... ובמשהו דומה של LINKSYS שעולה 650 שח... עכשיו ברור לי שלינקסי זה מותג אבל עד כדי כך? מישהו שמע על הנתבים הנל משהו? טבו או רע? (שניהים לא אלחוטיים!) וגם 3COM 3C857-ME שעולה איזה 450 שח על אחריות לכל החיים... יש גם CNET CNIG 904S שהוא רק נתב ו NAT FIRE…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר אני נמצא במוסד מסויים שיש ברשותו חדר מחשבים עכשיו יש שם אפשרות מבחינה תשתית לגלוש באינטרנט אבל ברמת התוכנה אין שם אפשרות מכיון שמנהל הרשת חסם את האפשרות הזאת(אי אפשר להכנס בלוח בקרה לרשת בגלל זה)...עכשיו הכל מתחיל מכך שמישהו מהחדר שלי תותח מחשבים(חומרה בעיקר) אני רואה אותו נכנס לחדר מחשבים יושב שם ומתחיל להכנס לרגדיט מוחק ערכים מוסיף כמה נכנס למנהל התקנים ויכול להיות שעוד כמה מקומות(הסתכלתי ממש בחטףבגלל שהוא לא מעוניין שאני ידע את הדרך.)... ופתאום יש אינטרנט ובקיצור הוא הצליח להשיג גישה לאינטרנט ואני יושב בצד ומקנא,עכשיו לפני שהוא הולך הוא עושה ריסטרט למחשב ואז יש כרטיס Megic card שמחזיר את המחשב למצב הקודם כך שאין לי שום סיכוי לדעת מה הוא עשה. עכש…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט 15 מגה עם אורנג' בתור ספק כבר משהו כמו שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות. עד לפני שבוע הייתי יכול להגיע למהירויות מאוד גבוהות בטורנטים ואז כאילו משום מקום שמתי לב שמהירות נפלה בצורה קיצונית. אם פעם הייתי מוריד ב1.5 או 2 מגה לשניה עכשיו אני מוריד ב50-200 KBPS. לא שיניתי שום הגדרות בתוכנה או בכל דבר אחר שקשור לאינטרנט. ניסיתי את רוב ההצעות באתר של התוכנה לשפר את המהירות אבל שום דבר לא עזר. אני יודע שהפורט לתוכנה פתוח ובדקתי אם אתר GLASNOST והוא אמר לי שאני אמור לקבל מהירות טובה בטורנטים אבל זה לא עזר. ניסיתי גם את הCLIENT של BITTORRENT הרגיל ואותו הדבר קורה. הורדות ישירות ושאר הגלישה עובדים כמו שצריך. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, 012 על הוט. עובד חלק, מעולה, מוריד על המקסימום, הכל טוב ויפה. אבל יש אתר אחד, רק אחד שלא עובד טוב. אבל זה אתר של משחק רשת שאני מכור אליו, וגולש אליו חצי מהזמן שלי באינטרנט. מה שקורה, זה שחצי מהדפים בו נטענים חלקית, כל פעם אחרת (לפעמים רבע, לפעמים חצי וכו'), ואז פשוט מפסיקים. ולמטה בדפדפן כתוב Done. אגב, זה תמיד אותם דפים - כלומר יש דפים מסויימים באתר שזה קורה להם כמעט כל הזמן, ואחרים שזה לא קורה להם בכלל. מה שמוזר, האתר הזה עובד חלק לכל אחד אחר. מכל מקום כמעט. המקום היחידי שזה קורה בו זה במחשב אחר, של חבר שלי, מאה ק"מ מפה - והוא גם מחובר דרך 012 אבל דרך ADSL. זה קורה בווינדוס 7, בויסטה, גם בנייח וגם בנייד. גם דרך הראוטר (D-link DIR300) וגם ישירות …
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אני עכשיו ב2.5 מגה... וזה לא קצת אני יודע אבל אני מסתכל על כלל העולם וזה פשוט דפוק... אנחנו מדינה מאוד מפותחת מבחינה טכנולוגית שמובילה הרבה מהפכות בתחום הזה ורובם אפילו באינטרנט! ועדיין, אני ישלם בשביל 5 מגה את אותו מחיר שמישהו בפריז ישלם ל100 מגה! איך זה הגיוני? \= וגם הקטע של האפלאוד... ברוב העולם אם לא בכולו הנורמה זה שהאפלאוד במסלולים הנמוכים הוא לפחות 50%! ובגבוהים יותר כמו 100 מגה אז יש 10 מגה אפלאוד... אז אני יודע שעכשיו בזק עובדים על משהו ניסיוני של 8 מגה... מזל טוב P: מישהו יודע אם יש עוד משהו שמתקרב בעתיד הקרוב? או שנסבול עוד כמה שנים עד שיתעוררו...? ל012 יש משהו שמתקרב? ועוד משהו קטן... מישהו יודע במקרה אם יש משהו למגזר העסקי שקצת יותר מהיר? אפילו לחב…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ראוטר WRT300N LINKSYS וכרטיס רשת USB אלחוטי - LINKSYS WUSB300N ומערכת הפעלה VISTA. עכשיו הבעיה היא שמידי פעם האינטרנט במחשב שלי מתנתק, ורק פעם בהמון זמן מתנתק גם במחשב שמחובר חוטית לראוטר. שאלתי היא האם הבעיה היא במודם,ראוטר,כרטיס רשת שלי,VISTA או מה? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-