עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי אינטרנט של כבלים ויש לי חיבור קבוע לאינטרנט בלי להתחבר כול הזמן חמדש אז רציתי לדעת איך אני יכול לשנות איפי ?????כול הזמן נאר לי אותו איפי מה כבר לא עשיתי---ניתקתי את המודם הוצאתי ממנו את הכבל כביתי את המחשב והוצאתי כבל -->לא עזר בבקשה מישהו יכול לעשור לי לשנות איפי או להגדיר ככה שאני יצטרך להתחבר כול הזמן מחדש אחרי הפעלת המחשב מחדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.hadashot-hagalil.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94/3104.html מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Aviko,

אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מודם כבלים. קיבלתי מחבר מודם ADSL+ראוטר (קוי וטלחוטי) של EDIMAX מודל AR6024WG. אני מעוניין להשתמש בו רק כראוטר. לחבר פורט אחד של ה-LAN למודם כבלים שלי, את המחשב השני בקו לפורט LAN שני, ועוד מחשב נייד בחיבור אלחוטי. זה יעבוד לדעתכם ? בתודה, איל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by gershia,

שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. את ה tpllink חברתי ע"י כבל רגיל מכניסה רגילה ולא WAN לכניסה רגילה ולא WAN בנתב של בזק. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cheif,

חברת ASUS מציגה נתב חדש עם אנטנות של 9dBi. http://www.netcheif.com/blog/?p=2689

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by chenrp,

שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by esaly,

היי חברים, סוגיה מעניינת בפי כשאני עובד עם הלפטופ בבית (X200) אני משתמש בו כCLIENT למחשב הראשי שלי וכל הפעולות מבוצעות על הראשי. הדבר מתבצע ע"י RDC ועובד ממש לאט. אני מחובר עם ראוטר של 3COM 100-75 בתקן G. לשני המחשבים יש WINDOWS7 X86. למישהו אולי יש רעיון איך לגרום לעבודה להיות יותר חלקה? אולי לעבוד עם תוכנה אחרת? או שיטת עבודה אחרת? המון תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי יש לי מחשב עם XP שמחובר עם כבל למודם אלחוטי של בזק. המחשב השני עם VISTA HOME צחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB של בזק. המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר לרשת ולגלוש. כשאני לא מצליח להתחבר אני רואה שעוצמת הקליטה עומדת על 60% בערך שזה נראה לי סביר. ניסיתי אפילו ללא הצפנה - עדיין המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר. ישנם כמ אפשריות: 1. האם החלפת כרטיס הרשת לכרטיס PCI תתן לי חיבור טוב יותר? 2. האם יש בעיה כלשהי ב-VISTA בנושא? אפשר להחליף את המיקום של המודם. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by oOMrYairOo,

ערב טוב יש לי חבר שיש לו במשרד ראוטר cisco 881w שנרכש באופן פרטי על ידו עכשיו באיזור שלו תשתית בזק רופפת כל שני וחמישי לכן הוא עבר הוט ל 12/1 אם חיבור בחייגן לספק באופן מפתיע תשתית הוט יציבה יותר מזאת של בזק עכשיו השאלה היא איך אני מגדיר בסיסקו חייגן l2tp לכיוון הספק? בזמנו הגדרתי חייגן pppoe בתשתית בזק אבל לא יצא לי להגדיר חייגן l2tp לכיוון ספק בתשתית הוט יש פה למישהו קישור או מדריך זריז שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי רשת של שלושה מחשבי בבית, במחשב שלי(1) שמחובר ישירות לADSL מותקנת מע' XP, במחשב של אבא שלי(2) מותקנת מע' WIN98SE ובמחשב הנייד(3) מותקנת גם מע' XP קיצר בכלם יש שיתוף אינטרנט וקבצים אבל משום מה אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים מהמחשב שלי (1) כלומר שאני לוחץ על MY NETWORK PLACES-> VIEW WORKGROUP COMPUTERS ואת המחשב שלי דווקא רואים ממחשבים 2ו3 בלי בעיה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MetalB,

לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב, מזה זמן-מה שאני תוהה: כיצד קושרה מדינת ישראל לחו"ל לפני שנת 1999 (לפי "אודות" מאתר החברה) או לפני שנת 1997 (לפי אתר Ynet) ? קראתי על LEV שקישר בין איטליה, ישראל וקפריסין, גם שם לא ברור האם משנת 1999 או 1997. קראתי גם על MedNautilus, היורש של LEV. אך מכל זאת, לא הצלחתי לענות על שאלת התם: כיצד קושרנו לחו"ל לפני שנת 97'/99' ? אודה לעוזרים, אורן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה

16. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים (שולחני ונייד), שניהם מחוברים דרך ראוטר אלקטל לרשת אלחוטית עובדת (השולחני מחובר ישירות לראוטר). ברשותי מדפסת Canon Pixma P150. לפני פירמוט הנייד היה שיתוף של תיקיות, קבצים ומדפסת (בשניהם XP SP2). לאחר הפרמוט אני רואה את המחשב השולחני אך לא מצליח לשתף איתו קבצים\לשתף מדפסת. קראתי את הסטיקי+עשיתי חיפוש ומצאתי מספר ת'רדים אבל מה שהיה בהם לא עזר. ה IP בשניהם סטטי, הם יושבים על אותה קבוצת עבודה, והפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ביתית של XP, עשיתי שיתוף מדפסת... אזלו לי הרעיונות, עזרה תתקבל בברכה...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. אני מתחבר השבוע לפרטנר פייבר ומחפש לקנות נתב חדש שיתמוך ברשת בצורה הטובה ביותר. יש המלצות? תודה לעונים

19. שלוםם! יש לי אינטרנט בכבלים (012 ומת"ב..), ואני ממש ממש רוצה וצריך לשנות את האייפי שלי (הוא כרגע קבוע..). מה עלי לעשות כדי לעשות זאת? האם לבקש זאת מהחברה? האם יש תוכנה כלשהיא שעושה את זה? אוףף חיפשתי בכל כך הרבה מקומות ולא מצאתי (וכן עשיתי כמה פעמים חיפוש כאן בפורום על זה ולא מצאתי ) תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כמו שכתבתי בהודעה , יש לי בבית נתב\ראוטר של החברה D-Link , דגם : DIR-615 . התקנתי אותו היום ויש קליטה חלשה מאוד במחשב שמרוחק מהנתב . היום בחנות, אמרו לי שלא אמורה להיות שום בעיה כי הוא מסוגל לחדור בונקרים, לא ידעתי עד כמה זה נכון אבל הנחתי שאת העבודה הוא יעשה בבית , טעיתי ? הדגם הנ"ל שקניתי שווה ל... כלום ? טעיתי בהתקנה ? האם זו בעיה נפוצה? הנתב נמצא בהפרש של קומה מהמחשב שאני מדבר עליו (זו בעיה ? ) . אני עבוד עצות :s05:, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by zebra,

האם AP חייב חוץ מחיבור חשמל גם חיבור רשת?? יש לי בחדר ממ"ד נתב אלחוטי שמחובר למודם ואני רוצה למקום באמצע הבית אקסס פוינט שישמש כרפיטר אך אין לי חיבור נוסף של רשת...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה: יש לי מודם יו אס בי של דאיינמוד ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט... הבעיה שלי היא שבכל הראוטרים שראיתי יש רק כניסה ל WAN.... יש למישהו רעיון איך אוכל לעשות רשת אינטרנט בעזרת מודם יו-אס-בי(בלי תלות של המחשבים אחד בשני)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Spiritus,

קיבלתי באן ב DC++ וכבר יומיים אני לא מצליח להיכנס להאב. אמרו לי בפורום כללי שאם אני ישנה את ה ident אני יוכל להיכנס. בכל מיקרה מה זה ident , ואיך אני משנה אותו ? תודה מראש !!!

25. Started by zuq,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים