רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני משחק במשחק רשת ששמו War of the Roses: Kingmaker, ומאז שאני בהוטנט יש לי בעיות בחיבור, לכל שרת. כדי לפתור את זה אני מתחבר דרך יוזר של ספק אחר או מחליף אייפי כמה פעמים (מתחבר מחדש לספק). התקשרתי הרגע לתמיכה של הוטנט והנציג אמר לי שהתשתית שלהם כספק היא בסיסית ביותר ויש להם בעיה עם משחקי רשת ואני לא הלקוח היחיד שהתלונן על זה ויש הרבה שעזבו אותם בגלל זה ושאין להם פיתרון כרגע. מישהו נתקל בזה? יש ספק נורמלי במדינה הזאת? אל תציעו לי את בזק בינלאומי, הקישוריות שלהם לחו"ל גרועה ביותר, בחיים לא קיבלתי מהירות שקרובה ל100 מגה, בניגוד להוטנט שתצויין לטובה בסוגייה הזו.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם כדאי לי להתחבר אליהם? מי שכבר מחובר דרכם, אשמח לדעת מה דעתכם עליהם והערות עליהם. תודה עריכה: בכבלים 750K עובר אולי מנטויזיון. מה כדאי לקחת מהם: נגן MP3 דיסקמן MP3 צורב (בכל מקרה יש לי אחד)
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היום התעוררתי בערך ב6-6:30 ולקחתי את התינוק איתי לצפות קצת ב live game streams בכדי שאשתי תוכל לישון עוד איזה שעה. בערץ ב7:00 התנתק האינטרנט למשך שעה. המודם הסתנכרן אבל לא היתה תקשורת לא עם 014 ולא עם @1 שזה שרת של בזק. יכול להיות שהם עשו משהו בMSAG או מה שנקרא הארון שלהם ברחוב. כשהתקשרתי ל166 אמרו שיש בעיה ללקוחות 014 אבל עובדתית אפילו לשרת של בזק לא הצלחתי להתחבר. אני גר ברחובות . אבא שלי נחת לפני יומיים בארץ ויש לו jetlag והוא אמר לי שגם המודם אצל ההורים של אשתי התנתק ב4 לפנות בוקר. האם לעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת? חוץ מזה יש לי בעיות רוחב פס מדי פעם (אם הם תיקנו את זה אני אשמח) מדי פעם המהירות נוחתת ל3-10 מתוך 75~ בבדיקות מהירות. בגלל שאני צופה הרבה בtwitch זה …
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. כרגע אני עובד עם אינטרנט מהיר במהירות של 750KB כאשר ספק התשתית הוא בזק ADSL, וספק התוכן נטוויז'ן. המודם החיצוני שמותקן במחשב הוא: eci b-focus router 312+ המחשב שאליו יחוברו המודם והראווטר הוא זה, הנייח. רכשתי מחשב נייד חדש בעל חלונות XP ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט. הבנתי כי עליי לרכוש ראוטר אלחוטי, לחבר אותו לחשמל, להוציא את כבל הרשת שמחובר כרגע לכרטיס רשת ולחבר אותו לראוטר, לחבר כבל רשת חדש מהראוטר לכרטיס רשת ואז להקליד כתובת בדפדפן ולהגדיר כמה הגדרות. האם זה כך? איך אני יודע שבמחשב הנייד מותקן כרטיס רשת אלחוטי כדי שיקלוט את מה שהרווטר משדר? בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה. חשוב מאוד לציין כי המחשב הנייח שאליו יחברו המודם והראווטר עובד 4…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אני מתכנת בhtml וניסיתי לעשות שלוש תמונות שיהיו באותה השורה אחת באמצע ושתיים בצדדים מישהו יודע? וגם אם אפשר להגיד לי איך אני עושה שהטקסט נשאר באותו מקום על המסך גם אם אני מחליף מסך כי כל הזמן זה מחליף לי כשאני עובר מסך אז אם למישהו יש תשובה למשהו מזה אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נתב לבית שיענה על הדרישות הבאות: נתב כמובן, FIREWALL כולל STATEFULL INSPECTION אפשור NAT סטטי.. איפשור גישה מרחוק ב VPN דרך IPSEC או כל פרוטוקול אחר... 4 כניסות רשת 10/100 או יותר טוב מזה אפשרויות להגדיר ACCESS LISTS בתור בונוס יהיה מאוד נחמד... רצוי ממשק WEBBY לניהול אבל גם ממשק CONSOLE לא בעיה... כל דבר מעבר לזה - רק טוב. עריכה: הצצתי בינתיים ב CONCEPTRONIC C100BRS4H שעולה איזה 260 שח עם 5 שנות אחריות ... ובמשהו דומה של LINKSYS שעולה 650 שח... עכשיו ברור לי שלינקסי זה מותג אבל עד כדי כך? מישהו שמע על הנתבים הנל משהו? טבו או רע? (שניהים לא אלחוטיים!) וגם 3COM 3C857-ME שעולה איזה 450 שח על אחריות לכל החיים... יש גם CNET CNIG 904S שהוא רק נתב ו NAT FIRE…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום , אני ממש חדש בכל מה שקשור לרשת. אנחנו רוצים לחבר עכשיו מחשב נוסף בבית לאינטרנט והבנתי שצריך לעשות את זה בעזרת ראוטר וכרטיס רשת. עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי טוב בחנות IVORY.. שלא יהיה יותר מידי יקר ויעשה תעבודה. עכשיו יש לי איטרנט 12 מגה והמחשב הנוסף נמצא בסלון (מאחורי הקיר) האם שימוש בכרטיס רשת אלחוטי יכול לגרום לבעיות אם המחשב שלי רחוק מהמחשב השני? וראיתי גם שיש כל מיני כרטיסי רשת ( אם אנטנה , בלי אנטנה) מה עדיף? סליחה על כל השאלות המפגרות אבל אני ממש לא מבין ברשת תודה
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי חיבור 2.5M של 014 עם מודם רגיל. לקראת שנה הבאה אנחנו מתכננים בדירה לעשות אינטרנט אלחוטי (דירת שותפים) יש מחשב אחד נייח ו- 2 או 3 ניידים האם מספיק לקנות ראוטר ולחבר אותו במקום המודם, או שצריך לעשות גם שינויים בתשתית? כמו כן האם מהירות 2.5M זה מספיק? באופן עקרוני לא גולשים יותר מדי תודה
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
לבחור יש ראוטר אלחוטי של סימנס ה TNN 141. עכשיו אני חשבתי להביא לו AP של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=5&pl3_id=14&pd_id=18 השאלה היא האם מישהו מכיר את המוצר ובכמה יגדל הטווח של הרשת? מדובר במבנה בן 2 קומות.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן בחלק מהניסיון שלי לשפר את המשחקיות שלי במשחק מסוים בxbox one נתקלתי במדריך מסוים שמדבר על assign IP address עכשיו לי יש ראוטר של tp link vr600 עם הממשק החדש ורציתי לדעת האם הראוטר הזה עושה את הפעולה הנ''ל לבד או שמא אני צריך לבצע אותה ידנית דרך הcontrol panel ואם כן כיצד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעבוד עם התוכנה הנ"ל ברשת הביתית והוא רושם לי שאין ברשת שלי terminal services מה זה אומר? האם יש דרך שבכל זאת אוכל לעבוד עם התוכנה? תודה
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כתובת MAC אחרי פירמוט לא נמחקת? היא נשארת לתמיד?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הווי-פיי בבית (לא ע"י רפיטר, יש לי נק' אינטרנט קווי) מחפש ראוטר זול ואמין שיספק לי אות וויפיי איכותי בשאר הבית (רחוק מהראוטר המקורי של פרטנר - D-Link DSL-G256DG ) ושיש לו גם יציאה קווית למקרה שארצה לחבר אליו EThernet מישהו מכיר את הראוטר הזה ויכול להמליץ (או להמליץ על מוצר דומה) https://www.amazon.de/RT-AC51U-Router-Ethernet-Steuerung-Multifunktion/dp/B00B036U3M/ref=sr_1_3?keywords=router%2Baccess%2Bpoint&qid=1561984767&refinements=p_72%3A419117031%2Cp_n_shipping_option-bin%3A2019341031&rnid=1703609031&s=computers&sr=1-3&th=1
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אחרי המון התלבטויות הלכתי על ראוטר של 3com 3CRWER10075. (בית עם 2 קומות, הלפטופ יהיה במרחק של לפחות 10 מטרים מהראוטר, זה לאבא של חברה שלי אז לא רציתי לרכוש ראוטר "פושט"). יש לי מודם ADSL , אלקטל 510 5 נורות הישן והטוב. חיבור PPPOE חיברתי אותו לראוטר צעד צעד דרך המדריך מהאתר של איסטרוניקס, והוא לא עובד לי. אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאלקטל הוא המודם היחיד (עד כמה שידוע לי) שצריך לתת לו IP משלו במאפיינים של כ. הרשת על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט. מה אתם אומרים ? יש למישהו עצה ? יום שישי עכשיו והם לא עובדים אצל הספק... אשמח לעזרה מכם, ושבת שלום. Rooster
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התקמתי את מערכת xp באנגלית התקנתי דרייברים מדיסק לכרטיס מסך וללוח אם (הלוח אם הוא ga-ma-770 ud3 ויש לו כרטיס רשת Realtek 8111C chip (10/100/1000 )Mbit) ואני לא מצליח להגדיר לרשת אלחוטית בכלל ושלא נדבר על האפשרות למצוא אחת אני חייב עזרה כי קניתי מחשב חדש וממש טוב והוא יושב לו ואני לא יכול לעשות איתו כלום כי כול ה-xp לא מעודכן וכול מהי דברים אחרים ואני חייב אינטרנט (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני עם xp sp2 32bit בתקופת ניסיון של ה-30 יום) תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת בכבל מוצלב. מחשב 1 שרת - אינטרנט בכבלים + חייגן WINXP+ SP2 מחשב 2 לקוח - WINXP +SP2 יש לציין, שהשיתוף אינטרנט עבד בלי שום בעיה במשך חודשים. ולפתע פתאום הוא חדל מלעבוד. כמה דברים: א. שיתוף הקבצים עובד, ככה שיש תגובה בין המחשבים גם ניסיתי לבצע פינג בין המחשבים השונים. ב. ניסיתי להגדיר את הרשת מהתחלה , אך ללא תועלת. ג. מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיסי הרשת , אך גם זה לא עזר. המפלט האחרון שחשבתי עליו הוא לפרמט , מה עליי לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר אני נמצא במוסד מסויים שיש ברשותו חדר מחשבים עכשיו יש שם אפשרות מבחינה תשתית לגלוש באינטרנט אבל ברמת התוכנה אין שם אפשרות מכיון שמנהל הרשת חסם את האפשרות הזאת(אי אפשר להכנס בלוח בקרה לרשת בגלל זה)...עכשיו הכל מתחיל מכך שמישהו מהחדר שלי תותח מחשבים(חומרה בעיקר) אני רואה אותו נכנס לחדר מחשבים יושב שם ומתחיל להכנס לרגדיט מוחק ערכים מוסיף כמה נכנס למנהל התקנים ויכול להיות שעוד כמה מקומות(הסתכלתי ממש בחטףבגלל שהוא לא מעוניין שאני ידע את הדרך.)... ופתאום יש אינטרנט ובקיצור הוא הצליח להשיג גישה לאינטרנט ואני יושב בצד ומקנא,עכשיו לפני שהוא הולך הוא עושה ריסטרט למחשב ואז יש כרטיס Megic card שמחזיר את המחשב למצב הקודם כך שאין לי שום סיכוי לדעת מה הוא עשה. עכש…
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-