רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש יחידה שיכולה להעביר שידורים דרך כבל רשת ל VGA כוון שיש לי נקודת רשת ממש מתחת ל LCD אבח חוטי כי ידוע לי הDLINK כי ידוע לי שהוא אלחוטי אני מחפש חוטי
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לאתר: www.bezeq.co.il בנוסף, בזק פונה לועדת גרונאו: לאחר שנים רבות בהן היתה בקדמת הטכנולוגיה, תשתית התקשורת בישראל מפגרת היום אחרי מדינות המערב וכלכלות מתפתחות. קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm לדעתי לא לתת לבזק להתקדם תהיה טעות מרה וגם קשה לי להבין איך מאפשרים לקומץ של אנשים להחליט איך יראה העתיד של האנשים במדינה כמו מדינת ישראל
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם! אני נמצא בשרת של העבודה והוא חסום כנראה בפיירוול, הייתי רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלו כדי שאני אוכל להפעיל ביטורנט.. חיפשתי תוכנה שסורקת פורטים פתוחים אבל לא מצאתי, אשמח לקבל עזרה. שנה טובה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא זוכר בכמה מוכר אבל האם זה כדאי? האם HOT לא חוסמים אותם?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם יש הבדל ביניהם? יש אחד Edimax 802.11b/g/nLITE WIRELESS Mini-size USB Adapter EW-7711UMn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=27729 שעולה 110 ש"ח ויש Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7727In http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=24569 שעולה 220 ש"ח למה גרסת PCI עולה כפול מ-USB?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם DSL 600E (Aztec) ובקרוב אני הולך להקים רשת ביתית חוטית. החשש הגדול שלי הוא שכפי ששמעתי אם מחשב אחד ישחק במשחק רשת כל שהוא הוא יקח 100% מהמשאבים והמחשב השני לא יוכל להיות אפילו באינטרנט בצורה סבירה. 1. האם שידרוג לחבילה של 5 מגה יפתור את הבעיה ? 2. לפי מה ששמעתי ישנה אפשרות בהגדרות המודם של Quality Of Service או משהו כזה, ושם אפשר להגביל \ לתת לתוכנית מסויימת עדיפות, האם אפשר לקבוע זאת למחשב שבו נמצא המודם ? (אם המחשב השני מחובר עם Switch). 3. האם במודם שלי ניתן לקבל את השירות הזה? תודה מראש, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אחרי המון התלבטויות הלכתי על ראוטר של 3com 3CRWER10075. (בית עם 2 קומות, הלפטופ יהיה במרחק של לפחות 10 מטרים מהראוטר, זה לאבא של חברה שלי אז לא רציתי לרכוש ראוטר "פושט"). יש לי מודם ADSL , אלקטל 510 5 נורות הישן והטוב. חיבור PPPOE חיברתי אותו לראוטר צעד צעד דרך המדריך מהאתר של איסטרוניקס, והוא לא עובד לי. אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאלקטל הוא המודם היחיד (עד כמה שידוע לי) שצריך לתת לו IP משלו במאפיינים של כ. הרשת על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט. מה אתם אומרים ? יש למישהו עצה ? יום שישי עכשיו והם לא עובדים אצל הספק... אשמח לעזרה מכם, ושבת שלום. Rooster
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק רשת ששמו War of the Roses: Kingmaker, ומאז שאני בהוטנט יש לי בעיות בחיבור, לכל שרת. כדי לפתור את זה אני מתחבר דרך יוזר של ספק אחר או מחליף אייפי כמה פעמים (מתחבר מחדש לספק). התקשרתי הרגע לתמיכה של הוטנט והנציג אמר לי שהתשתית שלהם כספק היא בסיסית ביותר ויש להם בעיה עם משחקי רשת ואני לא הלקוח היחיד שהתלונן על זה ויש הרבה שעזבו אותם בגלל זה ושאין להם פיתרון כרגע. מישהו נתקל בזה? יש ספק נורמלי במדינה הזאת? אל תציעו לי את בזק בינלאומי, הקישוריות שלהם לחו"ל גרועה ביותר, בחיים לא קיבלתי מהירות שקרובה ל100 מגה, בניגוד להוטנט שתצויין לטובה בסוגייה הזו.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
דוד שלי אמר לי לקנות אותו. אני לא מבין ממש ברשתות ובנתבים אבל כבר נמאס לי מהחוטים המייאשים האלו שמטיילים לי לכל אורך הבית ממחשב למחשב כרגע אחותי מחוברת אלי דרך ICS שזה פשוט מוציא אותי מדעתי כי כל הזמן המחשב צריך להיות פתוח אז דוד שלי המליץ לי לקנות נתב אלחוטי שפשוט יאפשר לי לגלוש בנוחיות ללא חוטים ובלגאנים של ICS . מה יש לכם לומר על הנתב WRT54GL ? הוא יכול לאפשר לי ולאחותי לגלוש כמו שצריך ? הנה תמונה של המצב המסובך כעת. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם שני כרטיסי רשת אני יכול להעביר מידע בייניהם אבל לא אינטרנט (יש לי מודם adsl חיצוני) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נתב לבית שיענה על הדרישות הבאות: נתב כמובן, FIREWALL כולל STATEFULL INSPECTION אפשור NAT סטטי.. איפשור גישה מרחוק ב VPN דרך IPSEC או כל פרוטוקול אחר... 4 כניסות רשת 10/100 או יותר טוב מזה אפשרויות להגדיר ACCESS LISTS בתור בונוס יהיה מאוד נחמד... רצוי ממשק WEBBY לניהול אבל גם ממשק CONSOLE לא בעיה... כל דבר מעבר לזה - רק טוב. עריכה: הצצתי בינתיים ב CONCEPTRONIC C100BRS4H שעולה איזה 260 שח עם 5 שנות אחריות ... ובמשהו דומה של LINKSYS שעולה 650 שח... עכשיו ברור לי שלינקסי זה מותג אבל עד כדי כך? מישהו שמע על הנתבים הנל משהו? טבו או רע? (שניהים לא אלחוטיים!) וגם 3COM 3C857-ME שעולה איזה 450 שח על אחריות לכל החיים... יש גם CNET CNIG 904S שהוא רק נתב ו NAT FIRE…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום , אני ממש חדש בכל מה שקשור לרשת. אנחנו רוצים לחבר עכשיו מחשב נוסף בבית לאינטרנט והבנתי שצריך לעשות את זה בעזרת ראוטר וכרטיס רשת. עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי טוב בחנות IVORY.. שלא יהיה יותר מידי יקר ויעשה תעבודה. עכשיו יש לי איטרנט 12 מגה והמחשב הנוסף נמצא בסלון (מאחורי הקיר) האם שימוש בכרטיס רשת אלחוטי יכול לגרום לבעיות אם המחשב שלי רחוק מהמחשב השני? וראיתי גם שיש כל מיני כרטיסי רשת ( אם אנטנה , בלי אנטנה) מה עדיף? סליחה על כל השאלות המפגרות אבל אני ממש לא מבין ברשת תודה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי מוצב בממ"ד ולאחר קניה של מחשב נייד ברצוני לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי, אני רוצה לקנות את הראוטר הזה : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=2887 השאלה היא אם אני ישים אותו בממ"ד עם דלת פתוחה ומרחק של 5-10 מטר זה יקלוט? או שאצטרך להוציא את ראוטר בחוץ?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מעשה בנייד דל ווסטרו 3560 עם כרטיס רשת אלחוטית dell 1704. הבעיה היא בכך שהרשת האלחוטית שלי (נתב Linksys54gl) הייתה מזוהה לסירוגין (אם הייתי מצליח להתחבר אליה, הכל עבד תקין ולא היו ניתוקים). לאחר מאבק ממושך, אני חושב שזיהיתי את הבעיה - בהגדרות הכרטיס במנהל ההתקנים קיים פרטמטר antenna diversity שהיה על auto. כאשר אני מגדיר אותו על main הרשת שלי לא מזוהה, כאשר הוא על aux - הרשת מזוהה. מישהו מבין את התופעה ויודע לומר האם מדובר במצב תקין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
עשיתי את הפקודה netstat -n וזה מה שמופיע: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 82.166.109.23:2550 205.188.5.220:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2718 64.12.29.72:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2762 216.239.59.104:80 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1024 127.0.0.1:1032 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1032 127.0.0.1:1024 ESTABLISHED מישהו הביא לי אתר (שמראה באיזה פורטים משתמשים טרויאנים) וראיתי שהפורטים 1024 ו 1032 הם של טרויאנים יש לי ZA ניסיתי להעלות את רמת האבטחה להכי גבוה ועדיין זה מופיע... מישהו יודע איך אני חוסם את הפורטים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ראוטר WRT300N LINKSYS וכרטיס רשת USB אלחוטי - LINKSYS WUSB300N ומערכת הפעלה VISTA. עכשיו הבעיה היא שמידי פעם האינטרנט במחשב שלי מתנתק, ורק פעם בהמון זמן מתנתק גם במחשב שמחובר חוטית לראוטר. שאלתי היא האם הבעיה היא במודם,ראוטר,כרטיס רשת שלי,VISTA או מה? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
מישהו מכיר תוכנה כזו ? (לבדוק את האות שמגיע למודם)
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-