רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
http://www.hadashot-hagalil.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94/3104.html מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות מי מחובר על הראוטר האלחוטי אצלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
האם זה שווה? כמה אתם חוסכים (כסף)? ואך אתם שומרים על כתובת מייל קבועה? ואם חוזרים כל חצי שנה לספקית זאת או אחרת . . . . האם אין בעיות(הם תמיד מחברים חזרה במחיר מבצע?)
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חיבור קווי בלבד, באופן שאין צורך שמחשב אחד יהיה דלוק כל הזמן. האם חובה במודם רשת, או שאפשר מודם USB? תודה.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי תשתית 12MB של הוט עם מודם מוטורולה וראוטר של EDIMAX. כשהתחברתי להוט לא יכולתי להגדיר חייגן בראוטר אז הגדירו לי DYNAMIC IP בחיבור MPLS. כרגע אני רוצה לחבר את המחשב ישירות למודם למען בדיקה אבל לא כל כך הבנתי איך. מאחר וכביכול אין לי חייגן בראוטר, אז גם לא אמור להיות חייגן במודם נכון? אז מה לעשות, פשוט לחבר את המודם למחשב ישירות ולחכות שיתחבר? או שאני צריך כן להגדיר איזשהו חייגן?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חברים, סוגיה מעניינת בפי כשאני עובד עם הלפטופ בבית (X200) אני משתמש בו כCLIENT למחשב הראשי שלי וכל הפעולות מבוצעות על הראשי. הדבר מתבצע ע"י RDC ועובד ממש לאט. אני מחובר עם ראוטר של 3COM 100-75 בתקן G. לשני המחשבים יש WINDOWS7 X86. למישהו אולי יש רעיון איך לגרום לעבודה להיות יותר חלקה? אולי לעבוד עם תוכנה אחרת? או שיטת עבודה אחרת? המון תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה זה אומר? צריך לעשות משהו כדי לסגור פרצות אבטחה עם המודם הזה?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר TP-WR941ND. עד כה גלשתי ב12 מגה בלי בעיה. כעת שדרגתי ל-30 מגה, אך אני לרוב לא מקבל מהירות כזו. בבדיקות מול אתרי בדיקות מהירות אני אכן מקבל 20-30 מגה, אבל כשאני מוריד קבצים אני מקבל בסביבות 15. אותם קבצים, אם אני מתחבר ישירות למחשב בלי ראוטר, אני מקבל מהירויות גבוהות יותר האם ראוטר זה לא תומך ב-30 מגה? אם כן, איזה ראוטר כדאי לקנות (אלחוטי, שיהיה זול) תודה,
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם DSL 600E (Aztec) ובקרוב אני הולך להקים רשת ביתית חוטית. החשש הגדול שלי הוא שכפי ששמעתי אם מחשב אחד ישחק במשחק רשת כל שהוא הוא יקח 100% מהמשאבים והמחשב השני לא יוכל להיות אפילו באינטרנט בצורה סבירה. 1. האם שידרוג לחבילה של 5 מגה יפתור את הבעיה ? 2. לפי מה ששמעתי ישנה אפשרות בהגדרות המודם של Quality Of Service או משהו כזה, ושם אפשר להגביל \ לתת לתוכנית מסויימת עדיפות, האם אפשר לקבוע זאת למחשב שבו נמצא המודם ? (אם המחשב השני מחובר עם Switch). 3. האם במודם שלי ניתן לקבל את השירות הזה? תודה מראש, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי שאלה... היום יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ויכול מאוד להיות שאני הולך לשדרג אותו ל 2.5 אז אני אצטרך מודם חדש??. ואם כן מה לקחת כדי שאני יוכל להפוך אותו לראוטר??
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי מחשב אחד בבית עם מערכת הפעלה של windows 7 ultimate, היום הגיע אליי עוד מחשב עם מערכת הפעלה של windows xp. ושניהם מחוברים לראוטר אחד. והשאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשתף את הקבצים התיקיות בשתי המחשבים עם שתי מערכות הפעלה שונות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי מוצב בממ"ד ולאחר קניה של מחשב נייד ברצוני לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי, אני רוצה לקנות את הראוטר הזה : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=2887 השאלה היא אם אני ישים אותו בממ"ד עם דלת פתוחה ומרחק של 5-10 מטר זה יקלוט? או שאצטרך להוציא את ראוטר בחוץ?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עשיתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית דרך הוט. הספק שלי הוא רימון. הראוטר נמצא בין 2 המחשבים ולכל אחד מהם יש כרטיס רשת. איך אני עושה שיהיה לי אייפי משתנה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מעשה בנייד דל ווסטרו 3560 עם כרטיס רשת אלחוטית dell 1704. הבעיה היא בכך שהרשת האלחוטית שלי (נתב Linksys54gl) הייתה מזוהה לסירוגין (אם הייתי מצליח להתחבר אליה, הכל עבד תקין ולא היו ניתוקים). לאחר מאבק ממושך, אני חושב שזיהיתי את הבעיה - בהגדרות הכרטיס במנהל ההתקנים קיים פרטמטר antenna diversity שהיה על auto. כאשר אני מגדיר אותו על main הרשת שלי לא מזוהה, כאשר הוא על aux - הרשת מזוהה. מישהו מבין את התופעה ויודע לומר האם מדובר במצב תקין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר טוב ויציב שיעבוד על תשתית הוט 12 מגה, חשוב האינטרנט האלחוטי שיהיה טוב, לא חובה שיגיע רחוק רק שיהיה יציב, השימוש העיקרי של הנתב יהיה לאייפד בחדר באלחוטי וצריך חיבור קווי אחד כמובן למחשב הנייח... עד 200 שקל אם אפשר מה שבנתיים בדקתי זה D-Link DIR615, לא יודע אם ללכת עליו, אשמח להמלצות אחרות...תודה!
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה שאולי תוכלו לעזור לי בנושא אתמול הפסיק האינטרנט פניתי לתמיכה של אורנג' שישבו איתי כמה שעות והמסקנה היתה ששם המשתמש והסיסמה שלי תקינים ורק הראוטר דפוק חיברתי מחשב נייד לחיבור ישיר והתקשרתי לתמיכה של הוט לטענתם נתקע ה-IP במודם והם שיחררו אותו וגם הוכיחו לי שבהתחברות ישירה אני מקבל מסך של הוט. פניתי שוב לתמיכה של אורנג' ושוב כמה שעות על הקו. כרגיל שם המשתמש והסיסמה תקינים אבל מתישהו אמרה התומכת שאני לא מצליח להגיע לשרתי אורנג' דרך הוט מפאת שעת לילה מאוחרת ניתקתי אבל בבוקר צץ לי רעיון (עדיין לא היה אינטרנט). החלפתי בראוטר את הכתובת ממילים לספרות כלומר במקום cable.orange.XXXXX רשמתי את הכתובת במספרים נניח 212.202 הפלא ופלא התקלה מיד תוקנה וקיבלתי חיבור תקין. …
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים היה לי מכשיר של LINKD שעבד אחלה ופתח לי נקודת ווי פיי בממ"ד (חושב שקוראים לזה הוםפלאג). לצערי הוא התחיל לקרטע ונהרס לחלוטין. עכשיו שהלכתי לבזק סטור לנסות לקנות מכשיר חדש הבנתי שכבר לא מוכרים אותו שם כי משרד התקשורת הוציא אותו אל מחוץ לחוק (ע"פ מה שהמוכר אמר). קניתי מכשיר שמגדיל את הטווח של הווי פיי שלא עזר בכלל, ועוד מכשיר שפותח רשת למעטה, אבל רק בקווי - ואני צריך וויפיי. אז איך ליצור לעשות בימינו ווי פיי בממ"ד?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של ASUS - P5B DLX, אשר מכיל שני כרטיסי רשת. שמעתי שניתן לשתף חיבור לאינטרנט דרך הכרטיס השני, כאשר הראשון מחובר למודם. כלומר, כאשר המחשב מחובר דרך כרטיס 1 למודם, וקיימת תקשורת (באמצעות חייגן), ניתן לחבר לכרטיס רשת 2 מחשב אחר (לצורך העניין נייד), כך שהנייד אוטומטית מחובר לאינטרנט, ללא צורך בחייגן. אנא עזרו לי בהגדרת התצורה הנ"ל - איך להגדיר את כרטיסי הרשת כך שהחיבור הנ"ל יתרחש.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עברתי לדירה חדשה ושיעתקתי את האינטרנט ( הוט 100 מגה + ספק הוטנט). בעוד שבדירה הישנה הכל עבד פיקס, בדירה החדשה האינטרנט מגמגם. טורנטים מגיעים למהירות של 3 מגה הורדה בשניה, במשחקי רשת הפינג קופץ כל כמה שניות מ70-80 (באירופה) ל100-130 כאשר זה מלווה בתקיעה של המשחק לשבריר שניה. שהטכנאי התקין את התשתית בבית, ביקשתי שיעשה בדיקת תקינות - מהירות תשתית ועוצמת אות. בשניהם הכל היה מצויין אך כעת שאני בודק בconnections אני מגלה [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TH=bgcolor: #C90000]Channel[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Lock Status[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Modulation[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Channel ID[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Frequency[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Power[/TH] [T…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי מה המצב ?? אני צריך כמה שיותר מידע על הפרוטוקולים tcp/ip וכול מה שנראה לכם מתאים מבחינת חומר עיוני שאני אוכל ללמוד ממנו בקשר לתארד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149977.0 אני מיתכוון חומר טכני יותר מאשר תאורתי תודה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד(יחיד בבית) ראוטר אלחוטי זה הדבר היחיד שאני צריך לקנות בשביל שתיהיה רשת אלחוטית בבית? אם כן איזה ראוטר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי POOL של כתובות חיצוניות, במקום כתובת אחת. אני לא רואה אופציה שאפשר להגדיר דבר כזה ב DLINK, ומעדיף לא לבחור באופציה של מודם ועוד ראוטר. מישהו מכיר אולי דרך? כמו הלינק הנסתר של tr69cfg.html ..... המצב שאני מנסה להגיע אליו הוא שכל ה RANGE של הכתובות יגיע פנימה... ( למשל מ 212.114.134.196 ועד 212.114.134.199) עוד אופציה למרות שנראית לי פחות אפשרית, היא שימוש במכשיר כמודם, אם עדיין אפשרי להתשמש ב WIFI שלו איכשהו....( לא נראה לי אפשרי, אבל נו, שווה לשאול ) תודה לכל מי שיוכל להתייחס.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-