עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OrGAzmUs,

שלום. יש ברשותי שני מחשבים, האחד פועל על מערכת הפעלה ווינדוס XP, והשני על 2000 professional. למחשב שעליו מותקן XP מחובר מודם ה-ADSL, ולמחשב זה יש כרטיס רשת נוסף שמחובר בעזרת כבל מוצלב לכרטיס הרשת שמחשב השני, שעליו מותקנת מעק ההפעלה 2000. מה עליי לעשות בכדי לשתף את החיבור בין שני המחשבים? (אנא אם שאלה זו נשאלה בעבר, הפנו אותי אליה כי באמת חיפשתי אותה במשך שעה וחצי לפני כתיבת שאלה זו, ולא מצאתי אותה).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eli_kats,

אני מנסה להתחבר למחשב שלי דרך מחשב אחר בעזרת remote desktop של מיקרוסופט והוא רושם לי כאילו במחשב שלי לא מוגדרת האפשרות הזאת הגדרתי את האפשרות הזאת במאפיינים של "המחשב שלי" ופתחתי לו את הפורטים דרך החומת אש של מערכת ההפעלה ועדיין הוא לא מזהה איפה הבעיה? וגם פעם ראיתי מישהו נכנס לשליטה מרחוק בעזרת שם ולא אייפי איך אני גם עושה תאפשרות הזאתי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by avivlevy,

היתי רוצה להשוות עם מישהו שיש לו חבילה של 1.5M ולראות כמה הוא מקבל פה http://us.mcafee.com/root/speedometer/testing.asp קיבלתי 130K חשוב! שלא יהיה עוד דף חוץ מהדף שעושה את הבדיקה והטסט לא עובד עם FF רק עם IE מחכה לתוצאות

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by xpl0it,

האם האורך פוגע באיכות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by frank31,

שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום האקסית שלי רוצה לקנות ראוטר אבל יש וצורך שהראוטר יאפשר חיבור בהמצאות חייגן (אבא שלה מפחד מווירוסים ורוצה שאינטרנט היה מנותק בזמן שלא צריכים אותו) כדי לחמם לו את הלב אני מעוניין לקנות להם ראוטר עם חייגן .. מה מומלץ ? זה ADSL ל רשת ביתית של בזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oMer_Hasarut,

יש לי בעיה בקליטה של הרשת האלחוטית. חשבתי לפתור את הבעיה על ידי הארכת האנטנה, אך הרעיון הזה ממש טיפשי. בקיצור השבתתי את המחשב למטה בגלל שאין בו אינטרנט באשמתי. היום בטעות שמעתי על הדבר שנקרא אקסס פוינט שעוזר להגביר את האות או משהו וחשבתי לעצמי שזה חייב להיות הפיתרון המושלם בשבילי, מה שאני רוצה לדעת אם יש המלצות על משהו מסוים איך זה עובד, וכמה זה אמור לעלות. ראיתי את זה ב-480 שקל וזה קצת מוגזם לדעתי. אני רוצה שיפעל ואני צריך משהו די פשוט בתאכלס, אבל העיקר שיעבוד, אז אם יש למישהו תגובוות אני אשמח לשמוע.

8. Started by talmikos,

שלום לכולם. אני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות... יש לי שני מחשבים בבית. האחד עם מודם של הוט שמחובר אליו נתב (TP_LINK) והנתב מתחבר למחשב... בחדר הסמוך יש עוד מחשב שמתחבר אליו דרך יואסבי כרטיס רשת שקולט מהנתב...( הכרטיס הזה לא קולט יותר ממרחק ל 10 מטרים מהנתב... הסוגייה היא כזאת... איך אני עושה רשת אלחוטית בכל קומות הבית ( 4 קומות ) שהקומה התחתונה (מרתף) הוא קיר בטון...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Godmoney,

אנחנו גרים בבית פרטי עם מרתף, שתי קומות ועוד עליית גג. במרתף אנחנו מחוברים בחיבור קווי, המודם האלחוטי נמצא בקומה הראשונה (וזה אומר שיש קליטה טובה בקומה הראשונה ולא כ"כ טובה בשניה) ובקומה השלישית אין רשת. איך אפשר להרחיב את טווח הרשת לכל הבית?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, בתקופה האחרונה הראוטר שברשותי (Level1 - WBR-3406TX) התחיל להתנתק כל דקה-שתיים מהאינטרנט מה שלא מאפשר לי להתחבר לרשת כלל עד עכשיו הוא עבד בצורה מצוינת תקופה מאוד ארוכה וכעת חסר לי. ראשית רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לבדוק\לתקן בהגדרות כדי לתקן את המצב? ניסיתי לאפס אותו אך זה עדיין לא עובד במקרה שלא ניתן לעשות כלום אני אשמח לקבל המלצה על ראוטר יחסית אמין וכמה שיותר זול (ראיתי בזאפ שיש כאלו ב80 ש"ח של TP-Link האם כדאי?) אני משתמש ברשת אלחוטית עבור לפטופ וסמרטפונים (הבית לא גדול וללא ממ"ד) ומשתמש בחיבור חוטי עבור סטרימר דרישות המהירות שלי מהראוטר הן לא קיצוניות (לא ניראה לי שיש לי צורך במהירות של 1G) ניראה לי ש-100Mb יספיקו במחשבה על שלוש-ארבע שנים קדימה (כרגע אנ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני מחובר ב ADSL דרך כבל רשת למחשב. בעבר היה לי מהירות גלישה 15MB הכל עבד יפה ותקיןץ ולא היו בעיות אינטרנט. לפני 3 חודשים עברתי למהירות גלישה אינטרנט גבוהה 50MB כעבור כמה חודשים משהו מוזר. לפעמיים מופיעה לי חלון קטן וניעלם. בזמן הגלישה אינטרנט לא היו ניתוקים. האם זה לא בסדר או זה נורמלי? מה לעשות. להמשיך כרגיל או לא בסדר? בתודה מראש! [ATTACH=CONFIG]6280[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Shbd,

עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא? הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים. עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על כל אחד מהדברים וכמה זה עולה? עריכה: במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT) 1.5 Mb

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sasy Levy,

שלום רב יש לי 2 קומות . בקומה התחתונה ראוטר של הוט שמשדר וואיפי ולא קולטים אותו בקומה למעלה. חשבתי לקנ ות ראוטר שגם משמש כ ACCESS POINT ולחבר אותו למעלה לאחת מיציאות הLAN שבקיר ולהגדיר אותו. D-Link DAP-1360 Access Point האם זה אפשרי עם הראוטר הנל ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MAROM,

אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. יש לי מחשב אחד נייד שמחובר לאינטרנט בכבלים של הוט (חיבור 100 מגה כביכול, אין לי קו טלפון בדירה) ומחשב נייד נוסף. שני המחשבים יכולים לקלוט רשתות אלחוטיות. מה אני צריך לעשות כדי להקים רשת אלחוטית? והאם צריך לקנות משהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה.

17. האם נתקלתם בבעיה של חיבור מודם כבלים דרך כרטיס רשת על לוח Asus P4S533-VML (בלוח אם ישנו כרטיס רשת משולב onboard מדגם SiS900)? בעיות של ניתוקים תכופים מאוד ואי יכולת להתחבר אחרי החיבור הראשון בכל פעם וקבלת הודעה Error 769: the specific destination is not reachable

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם,אני רוצה לרכוש ראוטר חדש ואיכותי שיענה על הצרכים עבור ההורים. הדרישות (בתקווה שאפשר לענות על כולן הן):1 - קליטה טובה בכל הבית (בית פרטי עם ממ"ד). בעבר עם ה-WRT54GL הקליטה הייתה מספקת בכל הבית, עם הראוטר של בזק זה פשוט לא מתקרב לרמה המבוקשת.2 - מהירות כמה שיותר גבוהה, הייתי רוצה יכולת להעביר על גבי זה גם סטרימינג של וידאו ללפטופ מכונן מרוחק, ואני מעדיף שזה לא ידרוש חוט (ברור לי שלא נראה שם כותרי blu-ray בצורה הזו, אך אני מקווה שזה יספיק לכמה שיותר מהמיקרים).3 - חיבור לכונן USB3.0 חיצוני בכדי שאפשר יהיה להשתמש בו ככונן רשת ולגשת אליו מכל המחשבים.4 - יש בבית כמה נקודות רשת חוטיות (5 במספר), והייתי רוצה לחבר את כולן לראוטר. הבנתי שבמרבית הראוטרים יש רק 4 חיבורים - …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. זה די דחוף, כי אני חייב חייב לבדוק מערכת פורטל חדשה ולצערי השרת הרגיל שאני משתמש בו (טריפוד) נפל, וזה די דחוף כי יש לי דד-ליין לבניית אתר, ואפילו לא בחרתי באיזה מערכת אני אשתמש... (מתלבט בין ניוקוף למאסטרניוק), אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר. בתודה מראש, אביעד פארן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by סוזי לוי,

היי ברשותי 4 HOT Box ואני מעוניין לחבר לו ראוטר חיצוני איך אני עושה זאת ואיך מגדירים ובנוסף ל 4 HOT Box מחובר גם Moca תודה לעוזרים.

21. Started by TeaHwpce,

כשאני מתקין firewall ואז מפעיל תוכנה אשר מנסה להתחבר לאינטנרט/שרת מסוים/אתר הfirewall מתריע. אני די חדש בנושא, אבל מה קורה כשאני מאפשר לדבר כזה לקרות? איזה מידע נשלח או מתקבל? אני רוצה להרחיב את ידיעותי בנושא, בבקשה המליצו לי איך ללמוד על חומרה בכלל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, לאחרונה החלפתי ספק אינטרנט ומאז לא ניתן לגשת לממשק מצלמות האבטחה. חוץ מכתובת IP, לא השתנה דבר. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין, שאני מגיע לדף הכניסה שמבקש שם וסיסמא, אך בניסיון התחברות אני מקבל הודעה שהניסיון נכשל. כמו כן, אני מתחבר בפורט 90, אך אינני רואה ב-SBOX שום עדות לכך שהיה ניסיון להיכנס בפורט הנ"ל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by VegansXe,

מה דעתכם יותר טוב ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בבית מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת ביתית של בזק. אחד מהמחשבים מחובר 24/7 ומיועד להורדת קבצים וטורנטים באופן רצוף. האם יש דרך לתת למחשב הזה עדיפות נמוכה מבחינת משאבי הרשת כדי שלא יפריע לאחרים לגלוש בזמן ההורדה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים