רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,רכשתי היום את המשחק הנ"ל,אך איני יכול לשח בו עקב פינגים גבוהים.. הפינג הוא כ 800 וקופץ לכמה אלפים כל חצי דקה בערך. שיחקתי במשחק לפני חודש וחצי,עם משתמש של חבר לפני שעברתי פירמוט והיה לי פינג 100 ~.. אין לי מושג מה לעשות,דיברתי עם התמיכה התכנית של בזק בינ"ל והם אומרים שהם לא יכולים להתחייב לפינגים נמוכים ואין להם פתרון לבעייה שלי.חשבתי לעבור לחבילת הגיימרים,אך אמרו לי שיש לי חבילת באנדל עם בזק ועקב בחוזה עימם איני יכול לשנות כלום באינטרנט שלי. כתובת ה IP של השרת הוא : 213.244.187.203 אני כבר מיואש לגמרי תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בסוויץ חיבור שמעליו רשום Uplink. בראוטר חיבור שמעליו רשום Link. לאן המודם מתחבר? איך הכל מתחבר ?
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3 הנתב הינו SIMENS SL2 141 לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי) ושני לפטופים אלחוטי הבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטית כשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESS בסוף או שמצליח להתחבר או שלא וגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED בד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היום דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב אחד אני לא מצליח להיכנס להרבה אתרים ואילו במחשב השני אני יכול, מישהו יכול להסביר לי למה ומה לעשות כדי לתקן את זה? ד.א זה מה שזה כותב לי כשאני מנסה להיכנס לחלק מהאתרים: זה מה שזה כותב: החיבור הופסק החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים שדרגתי את המהירות ל 50 מגה וקיבלתי את המודם \ ראוטר 6740U שהוגדר כברידג'. לצידו יש לי את הראוטר WR941 של TPLINK. כל כמה שעות אני חווה התנהגות מוזרה בה האינטרנט מתנתק במחשב המרכזי, סימן קריאה צהוב על האייקון של הרשת ואני לא מצליח להגיע לממשק של הראוטר ע"י הכנסת האייפיי בדפדפן (נתקע על Sending request). בנוסף אני לא מצליח להתחבר לסטרימר שגם שמחובר לראוטר. כל ה LAN מנותק. הדבר המוזר הוא שעדיין יש לי WiFi ואני עדיין מצליח לגלוש בצורה רגילה דרך הנייד ודרך האייפון. אני מנסה להבין מה גורם לבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שפקודות נתקעות למשהו כמו 10-15 דקות שלאחר הזמן הזה ממשיכות כרגיל. אבל אחרי הפעם הראשונה שאיזשהי פקודה נתקעת, כל פעולה שאני מבצע אחרי זה גם כן נתקעת ככה והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להפעיל מחדש את הקליינט FTP (שזה תיקון זמני - וגם זה לא תמיד עוזר כי זה יכול לקרות מיד לאחר פתיחת הקליינט) די צמצמתי את המקור לבעיה וזה כנראה אחד מאלו: 1. המחשב שלי (שמשפיע על כל הרשת - כמה מחשבים באותה הרשת וזה קורה בכולם - נראה לי לא הכי הגיוני) 2. הראוטר (HOTBOX - זוועת עולם : ) 3. ספקית/תשתית (הוט + הוט נט) אין לי על המחשב פיירוול, וגם בראוטר הפיירוול כבוי (אלא אם יש בו משהו שאין לי שליטה עליו) הגדרתי DMZ למחשב שלי, וזה קורה גם כך, אז זה לא נראה בעיה של פורטים. ה…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נראה שיש לי איטיות לא ברורה בחלק מהאתרים הגדולים אבל לא באתרים "רגילים" ו"עצמאיים". בדיקות המהירות מראות שיש לי מאה מגה הורדה ושני מגה העלאה שזה נראה לי תקין. הבעיה שבאתרים מאוד מסויימים, בעיקר של התאגידים הגדולים, יש איטיות לא ברורה. למשל ביו טיוב יותר קשה לראות סרטים. לפעמים סרטים נתקעים על טעינה הרבה זמן. בפייסבוק... אני מנסה להסתכל בשירשור של תגובות וזה נתקע על טעינה למרות שבמקביל אני יכול לטעון את שאר השירשורים. בגוגל גם איטיות לא ברורה בכל מיני שירותים. זה לא משהו אחיד לכל האינטרנט, זה נראה איטיות מסויימת שיש בעיקר באתרים הגדולים. יכול להיות שנכנס לתקוף איזשהוא סינון תעבורה על ידי החברות הגדולות?(קשור לNN? או שאין קשר?) יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא מאמין שהיום הזה הגיע, אבל זה עתה נודע לי ש TORRENTBYTES חסמו את טווח הכתובות של ישראל כולה... אז בנימה זו אני רוצה להגיד כמה תודות: תודה רבה לכל החארות שמזייפים העלאה. תודה רבה לכל החארות האידיוטים שלא יודעים איך לזייף ומזייפים בצורה מוגזמת. ותודה כנה ואמיתי לשם שינוי, לאתר TB. האתר הכי טוב שאני מכיר.
-
- 88 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
-
אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורים שונים לאינטרנט בבית....(2 ספקים +קו לכל אחד, כאשר אחד מהם בחיבור ישיר והשני דרך ראוטר) אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית את 2 הרשתות (לא במקביל אלא שתהיה אופציה לבחור כל פעם רשת מסויימת...) האם קיים מתג שבעזרתו אני אוכל לקבוע איזה רשת מחוברת בכל רגע? לעניות דעתי, אם קיים דבר כזה הוא אמור להיות זול... השאלה אם קיים... כל מה שאני רוצה זה לא להתכופף כל פעם ולהחליף את החוט המחובר לכרטיס הרשת....
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי רשת לפי המדריך עם מחשב שרת ומחשב לקוח בעזרת המדריך באתר, למרות שהתקנתי את הרשת בין ווינדוס XP לווינדוס 2000 ראיתי את שני המחשבים אבל שאני מנסה להכנס דרך הXP השרת ל2000 הלקוח הוא מבקש שם משתמש וססמא. איך אני יכול להוריד את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
השאלה היא כזו - האם אני יכול לשתף אינטרנט איתו באופן חוטי 2 מחשבים ולחבר אליהם מחשב שלישי באופן אלחוטי??
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
במה כרטיס רשת טוב יכול לעזור לי?אינטרנט יותר מהיר?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן. האם יש אפשרות בhotbox לחסום מחשב מסוים מרשת ו/או רשת אלחוטית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ערב טוב , מספר שאלות לגבי תיבת ה-Gmail של אבא שלי: 1) כשאני שולח הודעות, הן נשמרות בדואר יוצא ובשולח רשום "אני". האם ניתן לשנות את זה לשם הפרטי שלי? 2) בשליחת הודעה מוצג שהיא נשלחה שעה לפני השעה האמיתית. כלומר אני הודעה שנשלחה ב-18:00 רשומה כ-17:00. לא מצאתי בהגדרות משהו שקשור לעניין. יש פיתרון? 3) בתיקיית "כל הדואר", מוצג לי שם השולח או שם המקבל (בהתאם). האם ניתן להציג את שניהם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של לינקסיס וברגע שאני מזין כתובת MAC חלק מהמחשבים לא מצליחים למצוא את הרשת וחלק כן מה אפשר לעשות ? לשדרג גירסה של הראוטר?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-