רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560543,00.html
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מומחים יקרים בבקשה תעזרו לי!! אני עובר דירה והחלטנו הפעם ללכת על בית ללא כבלים, לפחות מבחינת הרשת האלחוטית. המשמעות של הדבר היא: - כרטיס רשת ללפטופ (מה שיותר זול- PCMCIA או USB) וגם עבור4 מחשבים אישיים שמריצים WinXP (עדיף USB כי אין לי עצבים להתקין PCI). - אקסס פוינט, או איך שקוראים לזה, שיספק גישה אלחוטית לכל המחשבים (רצוי 8 פורטים) ותהיה אפשרות לחבר אותו ישירות למודם ADSL שכבר הגדרתי לשמש כנתב. רצוי שהציוד יהיה כזה שלא מתקלקל במהירות ולא יעלה הרבה כסף, מעבר לכך אין לי דרישות רק שיהיה קליטה בכל הבית (5 חדרים 3 מרפסות). אשמח להמלצות שלכם, תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי, על מנת לחבר 2 מחשבים (ethernet) לאינטרנט. על איזה אתם ממליצים? קצת פרטים על המחשב והקשר לאינטרנט שלי: win xp אינטרנט מהיר במהירות 2 מגה כרגע אני מחובר לאינטרנט במחשב 1 בלבד דרך מודם נתב מדגם: RTA1320a-ROTAL, המחובר דרך קופסא כלשהי של 012 (audio codes?) לכרטיס הרשת שבמחשב שלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום, הייתי רוצה לשדרג מהירות ההורדב והעלאה והייתי רוצה לדעת האם יש צרוך לשדרג את התשתית וגם הספק או שמספיק רק תשתית או ספק הייתי רוצה לקבל כצט יותר פרטים תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית וברצוני לשלוט מרחוק על כל מחשב בבית שמחובר לרשת.... זואת אומרת שבמחשב אחד אני יוכל לראות את כל שולחנות העבודה של המחשבים ברשת שיש לי בבית... יש תוכנה כזו או מדריך אז אשמח לקבל! גם הסבר קליל יעזור תודה!!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני נמצא כרגע בארה"ב ואני צריך להביא לבית ראוטר שיעביר את האות בצורה טובה יותר מראוטר g , כי האות עובר בבית שלי אך חלש. יש לי אפשרות לקנות כל ראוטר שהוא, וחשבתי על ראוטר של linksys wrt600n + 2 מתאמים usb600n . האם הראוטר הנ"ל איכותי ושווה קניה??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Linksys, דגם WRT54GL v1.1, ועוד ראוטר של Edimax, דגם 6114WG. הראוטר של Ediamx תומך ב-WDS אבל הראוטר של לינקסיס לא, ובגלל זה אני עושה לו עידכון של DD-WRT שאחרי העידכון הוא יתמוך ב-WDS. ובזמן שקראתי קצת באתר הגעתי לעמוד הזה: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/WDS שמדבר על שימוש ב-WDS על העידכון הנ"ל. ותחת Working Products לא מופיע הדגם של הראוטר שלי. אז אי אפשר לקיים בינהם WDS ? או שהבנתי לא נכון . . . .? ואם אי אפשר, אז יש איזה קומבינה שתאפשר את זה ? תודה . . .
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה היא לגבי הפיירוול המובנה של הראוטר האם הוא חוסם מזיקים ורוגלות יותר טוב מפיירוול מבוסס תוכנה? (מה הוא חוסם בעצם?) האם מספיק להפעיל אותו מבלי להגדיר כל מיני מאפיינים בתת קטגוריה של הפיירוול (כי בבררת מחדל הוא מנותק ) וזה כל מה שצריך? קיבלתי את הראוטר רק לפני שבוע אז אני לא ממש בעיניינים ראוטר SIEMRNS SL2-141
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר של חברת NETGEAR מסוג WNR834B ברצוני להתקין לו סיסמא כיוון שכל השכנים גולשים עליו אין לי את הספרים שלו כך שאין לי מושג מה עושים. בבקשה תסבירו לי בפירוט כמו לילדה קטנה כיוון שאין לי ידע במחשבים.. תודה..
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG. אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך: ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש. ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין! קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו. הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה. על מה אתם ממליצים? דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי …
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם ... הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג. אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה. הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך. ונראה לי שמצאתי את הבעיה. כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי. יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא). חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של אדימקס 6204 ולראוטר מחובר בחיבור אלחוטי נייד לפני תקופה שאני לא יכול לאמוד ככה שאני גם לא אוכל לעשות שחזור מערכת היה לי שיתוף מוצלח בין המחשבים הדפסתי ברשת שיתפתי קבצים פשוט הכל ואז שמתי לב שקרה משהוא ולא היה לי זמן לטפל בזה אז הזנחתי ועכשיו התפנה לי זמן. ישבתי באתר ועברתי על כל המדריכים ניסיתי פשוט הכל ישבתי ממש מס' שעות ולא הצלחתי ליצור שיתוף בין המחשבים! אשמח לכיוון ייעוץ ועזרה איך לשתף בין שני המחשבים? תודה נראש רן
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהמחשבים שלי בבית דרך הרשת האלחוטית הוא דורש ממני סיסמא (האפשרות הזאת פועלת). הבעיה היא שאני לא יודע מהי ואיפה אני יכול לשנות אותה? יש לי ויסטה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
במחשב AMD וחלונות XP עם לוח אם GA-M55plus-S3G - rev. 1.0 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אני לא מצליח להתקין כהלכה את הדרייבר של כרטיס הרשת והוא מופיע עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. הבעיה החלה כאשר דיסק שהיה במערכת כשל (כרטיס הרשת עבד איתו) וחובר דיסק חדש עם התקנה חדשה של XP. זה הכרטיס המובנה לפי המפרט: Integrated Gigabit Ethernet solution with NVIDIA TCP/IP Acceleration technology וניסיתי להתקין את הדרייבר הזה: NVIDIA C51 Chipset Driver (include chipset\lan\sata raid driver) O.S. : Windows 2000,Windows XP כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אבל ללא הצלחה. כשחלונות מנסה להתקין …
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בנוסף ישנה מדפסת רשת, אני מבין שיש צורך ב 5 נקודות רשת, איך זה עובד? כולם רצים לארון ראשי אליו מחובר הסרוור? כמה זה עולה? (בערך 15 מטר כבלים) האם אפשר לחבר גם את האינטרנט דרך זה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לחבר את הסוני בכבל מוצלב ישירות לכרטיס רשת אני עובד עם מערכת ויסטא והבעיה שלי היא בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כלומר על קו טלפון אחד,או לחילופין על על תשתית של כבלים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-