רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל. אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך יותר כדאי לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? דרך ראוטר אלחוטי? או לחבר שני קווים לאינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? בנוסף(למרות שכבר פתחתי דיון לפני כמה זמן)-אני חוזר לנושא של שני ISP על אותה תשתית של הוט- שני אנשים בדירה אחת-בעלי ISP שונה(אחד 012 והשני נטויז'ן) רוצים להתחבר בו זמנית לאינטרנט. נטויז'ן אומרים שזה בלתי אפשרי,מהוט אי אפשר לקבל תשובה נורמלית- האם יש דרך לעשות את זה(ואם כן-בבקשה-פירוט לאהבלים)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה: אני חייב כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר עם ראוטר אלחוטי בין שני מחשבים? צריך שבאחד המחשבים יהיה מחובר הראוטר ובשני הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם VISTA BUISNESS. יש לי מחשב נייח בסלון עם VISTA ULTIMATE. הגדרתי את שניהם על אותו WORKGROUP. אני רואה את המחשב הנייח בנייד ברשימת המחשבים. יכול לגשת לספריה ששמתי בו ב-SHARE. הגישה נעשית על ידי שם המחשב ולא על ידי IP. אפשרתי על המחשב הנייח את ה-REMOTE DESKTOP. כשאני מנסה להתחבר אליו ב-REMOTE אם אני רושם את שם המחשב הוא לא מצליח למצוא אותו. אבל עם ה-IP אין בעיה. שאלה נוספת: כשאני כן מתחבר עם ה-IP, ויש שם עוד USER אחד שרץ (שמתי משתמש אחד שיהיה משתמש שנראה על המסך עם תוכנת המדיה סנטר רצה ועוד משתמש כדי לעשות עבודות ברקע מרחוק במידה וצריך לתחזק את המחשב). התוכנה אומרת לי שהיא תאלץ לנתק אותו כדי לחבר אותי. חיפשתי לזה פתרונות ברשת ומצאתי רק אפשרות של לפרו…
-
- 21 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, המודם שלי עושה בעיות(Rotal RTA1320a) ואמרו לי להחליף אותו בבזק סטור, איזה מודם אתם ממליצים לי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איזה דפדפן הכי טוב מבין כולם שכדאי להוריד ולעבוד איתו? (לא בטא)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט אם לעבור לטריפל של HOT מהסיבה הבאה: חבר שלי טוען שיהיו לי הפרעות בקו אם אוריד ואשתף קבצים ואנצל את הרוחב פס של האינטרנט עד המקסימום. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שיש להם HOT ויוכלו לאמת או להפריך את הטענה הזו.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה. אני רוצה ליצור מצב שבו אני ישתף דיסק קשיח ברשת ואני יוכל לגשת אליו דרך מחשב מרוחק לדוגמא- אני יושב בבית קפה ממחשב נייד ויש לי גישה לדיסק בבית. הדרישות הם כאלה- לא שרתי FTP למניהם כי אני צריך שהוא יהיה כמו כונן פיזי במחשב(לעשות לו מיפוי ושהוא יופיע לי כמו כונן ברשת) שאלתי מישהו והוא אמר לי משהו על TCPIP משהו כזה. למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר קבוע שבזק בינלאומי חוסמים לי אותו. בטח רובכם מכירים אותו: --------- כשאני נכנס לאתר מופיע לי ההודעה הבהאה ע"H בזק בינלאומי: *************************************************************** אזהרת אבטחה! לקוח/ה יקר/ה, למען הגנה על פרטיותך ועל בטחון מחשבך, האתר אליו ניסית לגשת נחסם על ידי שירות SafeNet. סיבת החסימה: האתר או הקובץ שנחסם מכיל תוכנת ריגול *************************************************************** אז סבבה הבנתי שיש תוכנת ריגול באתר או קובץ כלשהוא מזיק אבל אני בכל זאת רוצה לכנס לאתר. ניסתי דרך IE ואותה הבעיה מופיע. האם למישהוא יש פיתרון איך בכל זאת לכנס לאתר? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם כבלים Motorola SB5101 (חיבור קבוע, ללא חייגן), ומחובר אליו D-Link DAP1160 AccessPoint. עד כה הצלחתי לגלוש מהנייד דרך ה AP קניתי מחשב חדש וכשניסיתי לחבר את שניהם ביחד נהיה מצב שרק אחד מחובר והשני לא. עד לחיבור ה-Desktop, הנייד הצליח להתחבר גם דרך ה-Wireless וגם דרך כבל הרשת. עכשיו, כשחיברתי את ה-Desktop יחד עם הנייד כשהנייד דרך WIFI ואילו Desktop דרך כבל הרשת, הוא לא הצליח להתחבר, והנייד היה מחובר דרך ה-Wireless ואחרי ריסט ה-Desktop התחבר, אבל הנייד לא מצליח להתחבר... חוסר-חיבור במובן של: Desktop - מראה Limited or no connectivity. Laptop - נראה מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום את האינטרנט למחשב אחד שנמצא מאחורי ראוטר אבל בעדיפות ע"י תוכנה עם סיסמא,כי אני צריך שזה יהיה פשוט ולא דרך הגדרות של ראוטר תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מערכת כזו .. אני רוצה המלצה על חברה" טובה " במחיר שיגיע עד 400 שיקל . ובעיקר אני מחפש ACCESS POINT טוב .
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תראו אני צריך לבנות אתר מכירות פומביות שהוא די מורכב ומיוחד ויש לו איזה רעיון מיוחד שחשבתי עליו 1)אני מחפש חברה תותחית שתבנה לי את האתר שתהיה אטרקטיבית גם מבחינת המחיר וגם מבחינת זמן הבניה והאיכות-ואין לי מושג איך לבחור חברה 2)זה משנה לאיזה חברה של דומיין אני פונה? 3)לגבי איכסון האתר ושמירה על ביטחונו איזה שרת הכי טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נתב אלחוטי-חוטי משולב שאליו יהיו מחוברים ארבעה מחשבים (חלקם בחיבור חוטי וחלקם בחיבור אל חוטי), שיוכל לעמוד בעומסים של שיתוף קבצים וכו'. בנוסף אשמח לעוצמת שידור וקליטה טובה. כל זאת בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק. יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר. כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסיבה, אך לפתע פתאום אני מוגבל בכניסה לאתרים מסויימים. לדוגמא: האתר של תיק דבקה, תפוז, מחלקת הפורומים של האתר הזה (שלכם. נכנסתי דרך מחשב אחר). בטח יש עוד אתרים שעדיין לא גיליתי שהם חסומים בפני. מה יכולה להיות הסיבה ואיך פותרים אותה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-