רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני עובר לדירה, בה יש ראוטר בנקודה רחוקה מהמחשב שלי. על מנת לחסוך את הצורך בנתב נוסף שישמש כ-AP, חשבתי לקנות אנטנה להגברה שתאפשר לי לקלוט את האות של הראוטר. לאנטנות האלו יש משום מה טווח תדרים מסוים, למשל: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-9dbi-hi-gain-omnidirectional-antenna-for-wifi-routers-2400-2500mhz-9007 http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 האם אני צריך לבדוק שהטווח תדרים הזה תואם לנתב wrt54gl linksys? או שהאנטנה אמורה להתאים בכל אופן?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי קיבלה במתנה ממישהו שכבר לא צריך אותו יותר וביקשה שאגדיר לה. אלא מה, יש שם וסיסמה בכניסה והבעלים הקודם לא זוכר מה הוא שם. אין בעיות, הורדתי את המדריך מהאתר של אדימקס, כתוב שם שלחיצה של יותר מארבע שניות על ה- reset תאפס את המכשיר ל- factory default. לחצתי עשר שניות, גורנישט - הוא עדיין לא מקבל את ברירת המחדש, admin - 1234. ניסיתי עוד כמה פעמים, ניסיתי להחזיק את ה- reset לחוץ בהדלקה, ניסיתי לכבות ולהדליק אח"כ, לא עזר. הנתב לא נראה כמו בתמונה שבמדריך - זה שלנו הוא אפור עם פלסטיק שחור עליו. מי מכיר, מי יודע?
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הי נכון להיום יש לי מודם Siemens C2-010 מחובר לראוטר Netgear WGR614 v9 (מעודכן) שניהם נחים בכיף על פלטת קירור של לפטופ. המודם מתחמם מאוד למרות פלטת הקירור והראוטר מתאפס מעצמו מדי כמה שבועות. הגיע הזמן להחליף,רק שאינני בטוח מה הקומבינציה הכדאית : לקחת מבזק מודם D-Link 2500U ולרכוש נתב כגון : TP-Link TLWR841N TP-Link TLWR941ND Tenda W306R או לקחת מודם נתב 2760U-E1\Netgear DGN2200 במבצע עובדי בזק. הדירה אינה גדולה משתף 3 מחשבים ברשת,אך יש ירידה חדה בקליטה. חשבתי לקחת את ה-Netgear,לתקן אותו ולהפוך אותו ל-AP ולזרוק אותו איפשהו בדירה. עזרתכם נדרשת. שאלה נוספת : האם 5MB תשתית וספקית זה "מספיק"? יש האטה משו כאשר אני מחבר ממיר כבלים-רשת והתמונה נתקעת. אשמח
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לראוטר האלחוטי הזה כניסת USB למדפסת המדפסת הינה בראדר 440CN הכוללת סורק צילום ופאקס בנוסף להדפסה וכוללת חיבורים הן ל LAN והן ל USB אם אחבר ל LAN בראוטר - האם תתפקד כמדפסת משוטפת לכל המחשבים - האם גם הפונקציות האחרות יעבדו בשיתוף (פאקס וכד) האם יש הגיון לחבר גם ל LAN וגם ל USB בראוטר - או לחבר ל USB במחשב המחובר חוטית לראוטר האם יש לטעון את תוכנות המדפסת לכל המחשבים ברשת תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לפתוח פורטים בראוטר איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מתאם שיחות 013 מחובר דרך מודם של בזק,החלפנו לראוטר מודם שקניתי באופן פרטי,אני מנסה להכנס למתאם כדיהגדיר לו שיקבל ip אוטומטי,כרגע מחובר ע"י הגדרת חייגן למודם,הצלחתי למצוא מדריך של 013 כמו כן בדקתי במחשב שמחובר למתאם שאכן זהו הdefult gateway ,שאני מגדיר את הכתובת בדפדפן של המתאם זה לא נכנס לממשק שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לצפות באתרים של צפייה ישירה. בכל לינק אליו אני נכנס,ניסיתי דרך אתרים בעברית ומשאר העולם .מופיע הודעה שהמדיה פלייר לא מעודכן ואני צריך להוריד תוכנה flv player .גם לאחר שאני מוריד תוכנה זה לא פותח את הסרט דרך התוכנה וגם לא דרך האנטרנט. מציין שבמדייה פלייר של חלונות xp שלי,כל הקידודים של כל הקבצים מסומנים לצפייה. הורדתי adobe flash 11 וניסיתי גם דרך כרום ותמיד מופיע אותה הודעה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי בבית שני מחשבים - שניהם עם חלונות XP. המחשב החזק עם שני כרטיסי רשת (אחד לאי.די.אס.אל והשני לרשת הביתית P2P), המחשב הפחות חזק עם כרטיס רשת אחד. הרצתי את הWIZARD של הרשת הביתית בשני המחשבים כאשר האחד מוגדר כמשתף אינטרנט והשני כמשתתף באיטרנט של המחשב האחר. השיתוף עצמו עובד, אבל רק לחלק קטן מהאתרים (www.walla.co.il, www.nana.co.il, www.microsoft.com), את רב האתרים מחו"ל וגם חלק מהארץ הוא לא מעלה! (האייסיקיו עובד, האמ.אי.אר.סי עובד, המורפיוס עובד...) מישהו מכיר את הבעיה הזאת, או יודע אולי מה אפשר לנסות???
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לעשות תחזוקה למחשב של תיקון וניקוי כל מיני "זבל" שכביכול אמור לשפר ביצועי המחשב כולל איחוי ,על הדרך בתוכנות האחזקה שהתשמשתי היו אופציות ל-Internet speed optimization ביצעתי את בהתחלה לא ממש שמתי לב לזה אך לאחר כמה זמן שמתי לב שהגלישה באינטרנט התחילה להיות ואיטית עם טעינות איטיות יותר ממה שאני הייתי רגיל ואחד האתרים שבהם אני מרגיש את הבעיה הפורום הזה של HWZONE ,אולי אני אוכל סרטים סתם על הפורום והוא באמת נהיה איטי יותר מאז השינוי שעשו פה? - אם אני לא אוכל סרטים ואכן הגלישה פה צריכה להיות מהירה איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? *ניסיתי לבדוק עכשיו ב BACKUP &RESTORE של המחשב אבל כבר אין לי את נקודת השיחזור האחרונה ששם ביצעתי אופטימיזציה נקודה אחרו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וכרגע רק אחד מהם מחובר למודם מוטורולה SB4200 בחיבור כבלים, השאלה היא האם ניתן בדרך כלשהי לעשות רשת עם המחשב השני שיוכל לגלוש באינטרנט ולשתף איתו קבצים? אני חשבתי אולי מחשב אחד לחבר למודם ביואסבי ואחד בכניסת רשת, האם זה אפשרי? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר BR-6204Wg. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ועובד מצוין רוחב פס קבוע על 1.5מגה ומחשב נוסף ,נייד עם כרטיס רשת 54מגה תקן G בערוץ 6 בדיקת מהירות הורדה קבועה על 180KB אם אני עושה לו בדיקת רוחב פס הוא נותן לי בערך 0.5 מגה +- (גם שאני מכבה את המחשב הנייח). לפעמים הוא מראה לי רוחב פס מלא 1.5 בדקתי בכמה אתרים כולם מראים לי רוחב פס נמוך. הגלישה איטית במחשב הנייד. הSKYPE מגמגם לי כל הזמן. קודם היה לי ראוטר 108מגה של TPLINK עם אותה בעיה. למישהו יש רעיון למה הרוחב פס נמוך במחשב הנייד?????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם השאלה שלי היא כזאת: כרגע יש לי מודם ALE 130 שסופק על ידי בזק אבל הבעיה היא שהוא לא נתמך בWIN 7 (שאליה אני רוצה לעבור בשבוע-שבועיים הבאים). אז אני נקעתי קצת כי אני לא מבין כלום בעניין הזה. איזה מודם אני צריך לקנות כדאי שיעבוד עם חיבור האינטרנט שלי (ADSL) + שיאפשר לי לעשות WIFI בבית. האם זה יתאים לי? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 וגם אני יוכל ליצור חייגן בWINDOWS ולהיתחבר עם השם משתמש שלי והסיסמא ללא בעיות? + האם אני צריך כרטיס רשת בשביל אחד כזה? אם יש לכם המלצות אחרות כלשהם בבקשה רק מKSP אם אפשר, לא מחפש לחסוך 50 שקל או משהו רק בגלל חנות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדוגמא שצרפתי: בהנחה שלמחשב ג' ולמחשב ד' יש כ.רשת 10/100/1000 האם הם יוכלו ליישם ביניהם (וביניהם בלבד) רשת במהירות 1000MBITS? - ברור לי שהתקשורת בינהם לבין המחשבים שמחוברים ישירות לראוטר תתבצע ב-100MBITS בלבד. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות כלשהי להקליט שולחן עבודה של שרת וירטואלי כאשר לא מחוברים אליו ממחשב ? אם מקליטים בזמן שהמחוברים לשרת באמצעות מחשב פיזי אז ניתן להקליט את המסך, אבל ברגע שמתנתקים מהחיבור למרות שהמערכת נשארת פועלת, ההקלטה מפסיקה כי אין מסך במערכת וירטואלית. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו להיות לי בעיות עם הנתב linksys wrt54gl, יש לי אותו כבר איזה שנתיים, מותקן עליו dd-wrt. לאחרונה שאני עושה בדיקת מהירות אם זה ב-speedtest.net או באתר של בזק וגם ניסיתי להוריד את הקבצים לבדיקת מהירות מהאתר של בזק והמהירות לא קרובה למה שאני אמור לקבל-מוריד על 600 קיי לשנייה בערך וזה כמובן גם בא לידי ביטוי בהורדות באופן כללי(יש לי 15 מגה, אני מקבל ב-speedtest.net בערך 8-7 מגה- כל פעם קצת משתנה). האמת שלא נגעתי בהגדרות שלו כבר הרבה זמן כך שזה קצת מוזר שפתאום התחילה הבעיה עם המהירות. היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב והבדיקת מהירות הייתה בדיוק 15, כנ"ל בחיבור ישיר של הראוטר עם כבל רשת מהראוטר למחשב(לא דרך הכרטיס רשת האלחוטי). היום ניסיתי גם לעשות ריסט ל…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליו מהמחשב הנייד. ניסיתי להתחבר ע"י הכרטיס רשת אלחוטית של המחשב, על ידי חיבור פיזי ליציאה של הראוטר, ועל ידי חיבור כרטיס רשת חיצוני (USB) והוא לא מצליח להתחבר. בדקתי על ידי IPCONFIG/ALL את כל שלשת המרכיבים הנ"ל כל אחד בנפרד, ואלה התוצאות שקיבלתי. אודה למי שמבין ברשתות אם יוכל לעזור לי. להלן תוצאות הבדיקה: הרשת האלחוטית של המחשב Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BOAZ Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed IP Routing Enabled.…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-