רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני צריך המלצה מידיית לנתב חוטי להקמת רשת ביתית חוטית בבית. תודה. תקציב: עד 300 ש"ח. הנה רשימה שהכנתי: D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 12 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DIR-100 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 24 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DSL-2540T Modem Router מחיר 285 ש"ח NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614 מחיר 184 ש"ח אחריות: 36 חודשים. Edimax Broadband Router WAN 4Port BR6104K מחיר 150 ש"ח אחריות: 12 חודשים. Edimax Full Rate ADSL2+ Modem Router - AR-7084A מחיר 311 ש"ח TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA מחיר 149 ש"ח אחריות: 60 חודשים. TrendWare TW100-BRF114 …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטה או ימליץ על דרך חלופה אני מנוי בבזק WOW
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראווטר קווי איכותי ואמין שתהיה לו אפשרות לפתיחת פורטים. תקציב כאמור 300 ש"ח אם יש משהו ששווה חריגה של 50-100ש"ח גם טוב. ושכחתי לציין עדיף שתהיה גם חומת אש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ממליצים פה בפורום על WRT54GL ולא גירסאות אחרות יותר מתקדמות שיצאו אחריו ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם החבילה ? נציד של אורנג אמר לי כרגע שזה לא באמת "גלוש ללא הגבלה" ושהם מורידים את המהירות עד כדי ניתוק במידה ויש חריגה. דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה דווקא בתוכנת BITCOMET הפורט שלי תמיד חסום (במקרה הטוב) או UNKNOWN (במקרה הרע), EMULE ותוכנות אחרות מקבלות HIGH ID ורק ITCOMET עושה בעיות. הבעיה אינה בפיירוול. אני משתמש במתאם של 012 לחלוקת קו ואינטרנט על אותו חיבור. יש למישהו מושג מה הבעיה. אגב, בניגוד לתלונות ששמעתי עד עכשיו על 012, רוב הטורנטים שניסיתי (ולאו דווקא חדשים או מלאי SEEDERS) רצו לי תוך דקה על 190KB (מקסימום רוחב פס) ונשארו כך עד הסוף. יש מספר טורנטים שלא מוכנים אפילו להתחבר (ובמחשבים אחרים על רשת אחרת הם כן עובדים), לדעתי בגלל שהפורט האזנה שלי חסום.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
טוב לאחר שזה היה צפוי הרוטל 1320 שלי נדפק (בדיוק שנה של חיים) , המליצו לי על ה AZTECH 600 איך הוא? יש לציין שהמודם מחובר לנתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מחובר ל012 במהירות הורדה 1500kb והעלאה 256kb שאני רואה סרטים למשל ב gamespot הסרטים עובדים לאט או אם אני מדבר בסקייפ אני שומע מקוטע אם אני מוריד אז המהירות היא 180 במה זה תלוי במהירות בהעלאה או במהירות הורדה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. עשיתי Hibernate, הלכתי ללימודים. חזרתי והפעלתי, והלפטופ לא מתחבר לשום רשת אלחוטית! זורק Errorים מוזרים לאללה, שהרשת שאני מנסה להתחבר אליה כבר לא בטווח ולנסות לעשות refresh ולהתחבר למשהו אחר. (DUH!) הנה הדברים שניסיתי: 1. ריסטארט. 2. לכבות ולהדליק את ה Wifi ידנית (fn+f2..) 3. להתקין מחדש את הדרייבר. 4. לשנות את השם של הרשת (לשנות את ה ssid ממסך הניהול דרך האייפון שמתחבר בלי בעיה) ולעשות ריפרש, לראות אם הוא רואה את השם החדש, והוא אכן רואה וזורק את אותה השגיאה. 5. להתחבר כאשר אינטל מנהל לי את ה wifi ולא Windows, פה הוא גם לא הצליח אבל במקום שגיאה מפגרת ולא הגיונית הוא פשוט אומר: "unable to connect" בלי סיבה. 6. להתחבר לרשת של השכנים, הוא לא מצליח לכלום. לרש…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לטווח ארוך במיוחד, משהו עם 200mW ומעלה שניתן ליבא מחו"ל כמו כן אם אפשר המלצה מאיפה אפשר לרכוש. בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתב SWEEX מוצע במחיר של 260 ש"ח. לפי הנרשם בעיתון מדובר בנתב עצמו, לפי המפורסם באתר של הנציג הישראלי מדובר בנתב + מתאם רשת USB. אבל: אם ברור שמדובר בנתב לא אמין, גם בחצי המחיר לא כדאי. בעבר היו הדעות עליו לא כל כך טובות, אלא שכעת מדובר בדגם אחר (LW050). מה קורה היום? יש נסיון ואיזה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה. הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי. אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו? המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי. נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח. זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי קו 8מגה דרך ADSL ו014 ומשום מה מהירות ההורדה שלי בשבוע האחרון מ rapidshare ירדה וזה מוריד לי 40-90 kB/sec כששבועת לפני היתי מגיעה גם ל500 המחשת מהירות מ014 וגם דרך SPEEDTEST מראה לי תקין האם מישהו עוד ניתקל בבעיה כזאות? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לאחורנה קניתי נתב אלחוטי של חברת LEVELONE מדגם WBR-5400 עכשיו חיברתי את כל מה שצריך לחבר עכשיו הבעייה היא במחשב שבו מחובר הראוטר למודם ישיירות אין אינטרנט אבל במחשב השני שרק "מקבל" את האינטרנט מהנתב יש אינטרנט הכיצד?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-