רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B של TRENDNET... הראוטר נמצא בחדר אחד, ומחשב שני נמצא בחדר אחר... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקלוט את התדר בנקודה מסויימת בחדר ובנקודה אחרת כן.. אם זה עוזר אף חדר הוא לא ממ"ד.. מצרף קובץ שאולי יבהיר את הדברים... http://img155.imageshack.us/img155/8185/15is.png תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. בשעה טובה שידרגתי את תשתית ה-NGN שלי ל-20/3, ויחד עם זה קיבלתי מודמראוטר אלחוטי Netgear VVG2000 (גירסא 2.7.27). עד עכשיו היה לי מודם בסיסי של D-Link על תשתית של 10/0.8 שעבד יפה מאוד בתור גשר עם ה-54GL, כאשר מרבית השימוש שלי הוא בחיבור חוטי, עם משתמש-שניים-שלושה נוספים שמתחברים מדי-פעם באלחוטי לצרכי גלישה יחסית בסיסיים, כאשר את כל זה, כולל הצפנת WPA2 סיפק ה-54GL (עם Tomato כמובן ובתדר של 250MHz) בצורה מושלמת ויציבה לחלוטין. עכשיו, לפי הנתונים שברשימה הזו ועל סמך התנסות אישית קצרה, אין ל-54GL שום בעיה בהתמודדות עם רוחב הפס החדש, ואין שום יתרון/חיסרון במתכונת השימוש שלי בין אם אני אשתמש ב-VVG2000 כמודם וראוטר ביחד או כמודם בלבד ביחד עם ה-54GL כנתב, למעט חיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת אלחוטית G ורציתי לדעת אם אפשר להישתמש בזה בארץ אני דיי בטוח שכן אבל הדבר היחיד שאני לא בטוח בה זה הגדרת האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי, על מנת לחבר 2 מחשבים (ethernet) לאינטרנט. על איזה אתם ממליצים? קצת פרטים על המחשב והקשר לאינטרנט שלי: win xp אינטרנט מהיר במהירות 2 מגה כרגע אני מחובר לאינטרנט במחשב 1 בלבד דרך מודם נתב מדגם: RTA1320a-ROTAL, המחובר דרך קופסא כלשהי של 012 (audio codes?) לכרטיס הרשת שבמחשב שלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חשבתי שכדאי לעניין אותכם "במבצע" הזה: 3,000 Megabytes Web Space FTP Import access Web Upload option 100 gigabytes monthly xfer PHP and MySql (upgrade fee) SSI and More בחינם למאה הנרשמים הראשונים מידי יום, כדאי ! http://www.filefarmer.com
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחשב הראשון (במפרט) יהיה מחובר ישירות לראוטר ולמודם (1.5MB אם זה משנה) והמחשב השני שנמצא בקומה מתחת יתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על הראוטר הזה http://tms.co.il/product/5463 אני לא צריך מהירות שיא במחשב שמחובר בקו האלחוטי , כי השימוש בו הוא רק לאינטרנט ומשחקי פלאש. מה דעתכם ? ואשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי PCI תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שיש אפליקציה לאייפון שבודקת איכויות ועוצמות קליטה של רשת אלחוטית מישהי מכיר אותההבמקרה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לבית חדש ולאחר הרבה שנים של תקשורת קווית, אנחנו מעונינים להוסיף תקשורת אלחוטית. בדירה החדשה, הראוטר יהיה בסלון ואמור לספק רשת לכל הבית כאשר אם יש אפשרות אז גם בתוך הממ"ד. רציתי לשאול, איזה ראטור אני יכול לקנות כדי שיעשה את העבודה? אני רוצה ראטור איכותי, מהיר ויספק רוחב פס כמה שיותר גדול. מבחינת מחיר, אני לא כל כך מוגבל, אבל אני לא ראיתי משהו שעולה יותר מ400-500 שקל (אולי לא חיפשתי במקומות הנכונים). אם לדעתכם ראוטר אחד לא מספיק וכדאי Access Point בנוסף אז אם אפשר המצלמה על אחד כזה זה יהיה מצוין! תודה... (שוב לגבי המחיר, אם יש ראוטרים באלפי שקלים שאני לא מכיר אז אני לא רוצה גם להכיר...)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הנתב הנ"ל לאחר עדכון firmware ל- dd-wrt האחרון (תומך L2TP). חיבור כבלים+נטוויז'ן. הבעיה: הנתב מסכים להתחבר לאינטרנט רק עבור כתובת השרת 212.143.205.253 אבל לא עם השם cable.netvision.net.il אולי זאת בעיית DNS? בכלל יש פתרון? אם מישהו יכול לעזור בהגדרות נוספות אני אודה לו מאוד. אורי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני זמן מה פירסמתי פה פוסט בקשר להחלפת ip בכבלים ,הצלחתי להחליף אבל לא במלואו. בעצם כל כתובת אייפי חדשה שאני משנה זה תמיד מתחיל ב 84.108.0.0 ( 0-מספר אקראי) אז רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשנות את הפתיחה של 84.108 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה שאלתי בפורום האם ניתן ליצור מסד נתונים של IP סטטי בנתבי לינקסיס DD-WRT, אך אנשי הפורום לא ידעו לעזור לי, הצלחתי למצוא את הדרך והחלטתי להכין מדריך לכל בעלי הLINKSYS. אז ככה: בממשק הראשי נכנס לSTATUS למעלה, ובתוך סטטוס, נלך לLAN או WIRELESS , תלוי איך מחובר המחשב הסטטי שאנחנו מחפשים. כאשר נכנס נראה את הMAC של המחשב, נעתיק אותו. נלך לADMINISTRATION, בתוך הקטגוריה הזו, SERVICES, אנחנו נעבוד רק עם המסגרת של DHCP SERVER. בUSER DOMAIN נבחר LAN &WLAN. LAN DOMAIN לא כ"כ רלוונטי אפשר לרשום שם את שם קבוצת העבודה. נלחץ על הכפתור ADD ומשם זה רק להעתיק נתונים, המק של המחשב הרצוי למק, שם של המחשב אח"כ ולבסוף את האיפי הסטטי שאנחנו רוצים להקצות. חשוב מאוד: לאחר שרשמנו …
-
- 12 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
קודם כל פשוט להתחבר ל IP קבוע דרך הספק בלי תוספת , לא צריך הגדרות ולא תמיכה ,המכשיר HOTBOX ברגע שמחובר לחשמל אתה פשוט גולש ולא היה לי ניתוק אחד !!! מה ששמעתם מאז שעברתי ל IP קבוע כבר שנה וחצי אין ניתוקים ואני גולש ב WIFI חופשי מצויין .חייגן זה חיבור וירטואלי שנעשה מהבית שלי להעברת מידע אליי ,בעוד ה IP קבוע הוא חיבור דרך הרשת הפנימית של הוט ,כך שהחיבור לספק נעשה אצלם ורק צריך לחבר את המודם לחשמל ולגלוש . מרגע שהוט שדרגה את הרשת ל 8 ערוצי הורדה כל אחד מהם יכול לקבל 50M וסה"כ המודם יכול להוריד 400M ולעלות 100M בתאוריה , כך ש 100M הורדה זה מהירות נמוכה מהפוטנציאל , כל ערוץ מוריד 12.75 ממוצע !!! מתוך 50M !!! בחודש האחרון שודרג גם ערוצי העלאה ל 4 ,סימן לבאות?. להוט אין מגבלת…
-
- 5 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ראוטר+כרטיס רשת לא יקרים מדיי עם חיבור יציב!! דגש על יציב שלא סובל מהתנתקויות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה ממליצים על הראוטר הזה בשביל רשת אלחוטית. האם הוא מכיר ביוזר ניים בעל סיומות כגון סולמית?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-