רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, 012 על הוט. עובד חלק, מעולה, מוריד על המקסימום, הכל טוב ויפה. אבל יש אתר אחד, רק אחד שלא עובד טוב. אבל זה אתר של משחק רשת שאני מכור אליו, וגולש אליו חצי מהזמן שלי באינטרנט. מה שקורה, זה שחצי מהדפים בו נטענים חלקית, כל פעם אחרת (לפעמים רבע, לפעמים חצי וכו'), ואז פשוט מפסיקים. ולמטה בדפדפן כתוב Done. אגב, זה תמיד אותם דפים - כלומר יש דפים מסויימים באתר שזה קורה להם כמעט כל הזמן, ואחרים שזה לא קורה להם בכלל. מה שמוזר, האתר הזה עובד חלק לכל אחד אחר. מכל מקום כמעט. המקום היחידי שזה קורה בו זה במחשב אחר, של חבר שלי, מאה ק"מ מפה - והוא גם מחובר דרך 012 אבל דרך ADSL. זה קורה בווינדוס 7, בויסטה, גם בנייח וגם בנייד. גם דרך הראוטר (D-link DIR300) וגם ישירות …
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מתעניין בפתיחת חברת שרתים, התחלתי ללמוד קצת על הנושא, אבל יש כל כך הרבה סויגם שונים של חיבורי אינטרנט... אם מישהו מבין ויוכל להגיד לי על איזה חיבור כדאי ללכת שיכול לספק לפחות עד 10MB\s מהירות UPLOAD במחיר סביר. (עם כמובן אפשרות לשידרוג במועד מאוחר יותר)
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן טפלתי בתקלה ששם מחשב בדומיין שלי לא הגיב לכתובת UNC אלא אם הייתי מוסיף לו את הסיומת דומיין המלאה.הקטע היותר הזוי הוא שהוא הגיב לפינג ואם הייתי מוסיף ping -a אז הייתי מקבל את הכתובת המלאה. לאחר שבדקתי אני וחבר שלי כל מיני דברים (התקנת כרטיס רשת מחדש. flush dns,ביטול שרתי wins ושימוש רק בDNS ועוד כל מיני דברים כאלה..) תהיתי אם אני יכול להכין קובץ שיהיה מעין routing table למחשב ואז למשל לעשות הפניה של computer11 = computer11.domain.domain? זה פתרון עקיף אבל אם אפשר זה יפתור תתקלה.. אז: 1) יש אפשרות לכתוב קובץ כזה? 2) מה הפורמט ומה הsyntax שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בנתבים ולכן זקוק לעזרתכם במציאת נתב שעונה על הדרישות הבאות: המחשב הראשי שלי יחובר ישירות לנתב בעוד שהלפטופ ו PS3 יחוברו בחיבור אלחוטי (כמובן תמיכה גם בחיבורים של מכשירים נוספים בעתיד). המחשב הראשי שלי ממוקם בממד כך שאני צריך שידור חודר שיריון כדי שתהיה קליטה טובה (לא משהו שיצלה לי את המוח כמובן ) הייתי שמח עם הנתב היה מגיע עם firewall, הגדרות פשוטות יחסית לקינפוג, אחריות על המכשיר (חובה). כמו כן בקשה מיוחדת אם דבר כזה קיים ואני חושב שהוא קיים: תמיכה ב QOS ב upload and download streams שלמיטב הבנתי יאפשר לי לחלק לכל אחד מהמחשבים המחוברים לנתב חלק יחסי מרוחב הפס שיש לי בצורה בלתי תלוייה כך שלכל מחשב יש רוחב פס משלו ואם יעשו upload ממחשב אחד זה לא יאט …
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלו, יש לי בעיה קצת מסובכת. אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שזה בעצם ראוטר דומה לראוטר משולב מודם שיש בארץ של כבלים, יש לו חיבור COAX מאחורה שמתחבר לקיר וראוטר רגיל כל דבר, אני גר בארה"ב אם זה משנה. כרגע בגלל שהרואטר של VERIZON חלש מחובר אליו LINKSYS WRT300N עם קושחה DD-WRT MEGA, ה DHCP מכובה בלינקסיס. כרגע רכשתי WNDR3700 כדי להגדיל את טווח הקליטה כי יש לי בעיית קליטה בקומה למטה, ה VERIZON וה LINKSYS מחוברים בכבל, אני רוצה לחבר את ה LINKSYS וה NETGEAR WNDR3700 ב WDS כאשר הבסיס יהיה WNDR3700 וה AP יהיה ה LINKSYS. השאלות: 1. האם נדרש ששינהם יהיו על DD-WRT או שאפשר לעשות זאת גם עם STOCK FIRMWARE על גבי ה WNDR3700? הבעיה שDD-WRT לא פועל היטב על WNDR3700 עדיין ויש בעיות קליטה. …
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב לפני כשנה התחלתי עם כל הקטע של ה-HD אז אמרתי לעצמי צריך הרבה מקום יש לי את המחשב הזה כרגע ומחוברים אליו 7 דיסקים קשיחים והוא מרעיש קצת ויש לי עוד דיסקים קשיחים שלא יכול לחבר מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מארז - Antec P180 השאלה שלי אם אפשרי לקנות מחשב, מארז שיכולים להכנס אליו 10 דסיקים קשיחים של 2טרה לוח אם כרטיס רשת לשים את המחשב בחדר אחר שיהיה בלי מסך איך שאני מדליק אני יוכל להתחבר אליו דרך המחשב שלי בחדר וככה לשלוט עליו מאצלי שתיהיה לי גישה אליו ושהעברת הנתונים תיהיה מהירה (יש לי כבל רשת מהחדר שלי לחדר השני איזה 15 מטר) יש דבר כזה? יש פתרון אחר ? אני מוריד סרטים בלי סוף וכל פעם שאנ…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
דוד שלי אמר לי לקנות אותו. אני לא מבין ממש ברשתות ובנתבים אבל כבר נמאס לי מהחוטים המייאשים האלו שמטיילים לי לכל אורך הבית ממחשב למחשב כרגע אחותי מחוברת אלי דרך ICS שזה פשוט מוציא אותי מדעתי כי כל הזמן המחשב צריך להיות פתוח אז דוד שלי המליץ לי לקנות נתב אלחוטי שפשוט יאפשר לי לגלוש בנוחיות ללא חוטים ובלגאנים של ICS . מה יש לכם לומר על הנתב WRT54GL ? הוא יכול לאפשר לי ולאחותי לגלוש כמו שצריך ? הנה תמונה של המצב המסובך כעת. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום amigos ניסיתי להשמש ב-Shareaza אולם קיבלתי מהירות עלובה ביצעתי - Shareaza Connection Test ניסיתי עם הפיירול המובנה של xp sp2 וגם בילעדיו , כשהוא מבוטל אולם התוצאה בשני המקרים זהה אני גולש ב- adsl 2mb דרך בזק בין-לאומי עם מודם b-focus router 312 לא ביצעתי שום שינוי במודם ואני לא עובד ברשת עד כמה שידוע לי המודם הזה תומך ב- router firewall אולם בברירת המחדל שלו הפונקציות הללו לא עובדות במידה וניתקלתם בבעיה דומה אנא עזרו לי בתודה מראש ולהלן התוצאות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי זמן רב שבו שלושת המחשבים שלים היו מחוברים ע"י רשת ישירה בכבל מוצלב,עברתי לרשת דרך ראוטר,התקנתי ראוטר zonet ,הוספתי מודם של אקטל speedtouch 510 ,אבל עכשיו צצו כמה בעיות : ראשית מדי פעם כאשר אני מכבה את המחשבים ,ומפעיל אותם לאחר מכן מחדש הם אינם מוצאים את הip של הראוטר,אני צריך לבצע ריסט לראוטר כדי הרשת תתחיל לעבוד ,נראה שהדבר פחת בזמן האחרון אולם זאת בעיה שאני מעוניין לדעת מה הסיבה לה. שנית:המודם מתנתק לעתים קרובות,[מודם מסוג זה שמחובר ע"י rg45 חדש לי לפני כן השתמשתי במודם usb הכי פשוט שיש והוא עבד מצויין אבל מה לעשות הוא איננו מתאים לעבודה עם רשת].-לכן כדי להחזיר את המודם לפעולה אני מבצע איתחול מודם דרך הראוטר ולרוב הוא חוזר לפעול[זה אחרי שבבזק ואצל הספ…
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ שקניתי כרטיס רשת אלחוטי ואני מזהה את הרשת של השכנים אבל האות שאני מקבל ממש חלש ולפעמים מתנתק, איך אני יכול לחזק את האות? יש לי כרטיס של EDIMAX תודה חברים.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן הייתי מנוי בחברת הכבלים מת"ב לאינטרנט המהיר בכבלים, הספק שלי היה 013 ברק והפינגים היו מצוינים ומשחקי הרשת עבדו חלק. לא מזמן נרשמנו למבצע yes@wow וכל תשתית הכבלים בביתי נותקה וחוברה תשתית yes ועכשיו אני מחובר ב ADSL. ספק - בזקבינלאומי, מהירות 0.75. בזמן האחרון אני סובל מפינגים גבוהים ומזורים. פירוט: ------ בשעות הבוקר בין 6 בבוקר ל 3 בצהריים יש פינגים נהדרים שנעים בין 20-40. בשעות הליה המאוחרות בין 12 בלילה ל 6 בבוקר יש גם כן פינגים נחמדים בין 20-40. אבל הבעיה המרכזית היא בשעות הערב, הפינגים שלי מגיעים ל 80-110 בשרתים ישראלים וזה משגע אותי. איני מפעיל שום תוכנה חיצונית כגון קאזאה וכו', וזה נורא מוזר. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי והתומך אמר לי להיכנס מחדש…
-
שךום חברה! אני מחפש מדריך לבנית שרת מישהוא מכיר כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת המורכבת משני מחשבים. אני משחק משחקי רשת וכל גלישה מהמחשב השני מפריעה ומעלה את הפינג בצורה דרסטית. רציתי לשאול אם יש תוכנה שיכולה להגביל את כמות ההעלאה וההורדה. זאת אומרת מהמחשב שלי שהוא המארח להגביל את המחשב השני לנגיד 5 KB הורדה והעלאה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
אוקיי אז יש לי האב. העברנו את המחשב הראשי (שלי) למעלה, ואת המשני (של אחותי) השארנו למטה, ליד ההאב וקופסת ה ADSL. אז חיברתי את המחשב הראשי לכניסה הראשונה של ה HUB ואת של אחותי לכניסה השנייה. חוץ מזה חיברתי כבל מיציאת ה OUT בהאב לקופסת ה ADSL. יש לי בשני המחשבים WINXP, בראשי הוא PRO באנגלית ובשני הוא HOME בעברית (לא נראה לי שזה מהווה בעיה). עכשיו לחצתי בהגדרות של ההתקשרות על SETUP A HOME OR A SMALL OFFICE NETWORK, ושם בחרתי שהמחשב הראשי מחובר דרך האב יחד עם עוד מחשבים וכך הוא מתחבר לאינטנרט (האפשרות הראשונה במסך השני כשאני בוחר ב OTHER). לאחרמ כן נדרשתי לבחור את החייגן שאיתו אני מתחבר לאינטרנט, ובחרתי בו (החייגן מקונפג כבר להתחבר ישירות לספק שלי, בלי הפורטל של WOW). לאחר מ…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מדבר על שתי מחשבים שה SERVER הוא windows xp pro ויש לו שתי כרטיסי רשת כי אחד מחובר ל ADSL והשני לכרטיס רשת בשביל הרשת הביתית וה CLIENT הוא win98 se עם כרטיס רשת וכמובן כבל מוצלב זה ברור רציתי לשאול אתכם מה הדרך הכי מהירה מבחינת הגדרות כדאי פשוט לעשות דרך האקס פי את ה home small network disk וזהו או שיהיה התנגשויות בגלל שזה שני מערכות הפעלה שונות ? תודה מראש חברה... וכמובן בסופו של עניין אחרי כל ההגדרות מה הדרך הכי טובה לשתף את האינטרנט בהם ? שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מהירות ההורדה מאוד גבוהה כמו שהיא צריכה להיות אבל גלישה באינטנרט באתרים ממש איטית בצורה לא אנושית גם בFIREFOX וגם ב EXPLORER
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נא להסביר בשפה פשוטה ומובנת. בתודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-