רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מתכנן לקנות X360 ELITE . שאלה ראשונה שלא ממש קשורה אבל אשמח אם תעזרו- זה נכון שהדגם של ה ELITE כולל תמיכה מובנית ב WIFI? עכשיו יש לו מודם USB ממש ישן של בזק, אז כמובן שהוא צריך להשתדרג. הצעתי לו לקחת מודם של בזק- ולחבר לו ראוטר חיצוני. הוא התקשר אליהם, והציעו לו מן "מודם-ראוטר" זה מן ראוטר שמחברים לקו, והוא אלחוטי. זה שווה משהו? ז"א איך הקליטה שלו? וכמה חיבורים רגילים(עם כבל) אמורים להיות לו? אם אני רוצה, אפשר להחליף אנטנה? ז"א זה חיבור סטנדרטי? אין לי כרגע פרטים על הדגם, אבל עם זיכוי על המודם הישן שלו, הם הציעו לו אחד כזה ב 10ש"ח למשך 24 חודשים. כדאי לו לקחת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני רוצה לשים סיסמה לנתב האלחוטי כדי לא לאפשר לאנשים להתחבר אליו. ניסיתי לבדוק בחוברת הוראות (לינק לחוברת הוראות בתחתית ההודעה) באתר של SMC, אבל לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין איפה בדף ההגדרות של הראוטר אני בוחר סיסמה לנתב? תודה!! חוברת ההוראות של הנתב (אנגלית): http://www.smc.com/files/AQ/WBR14G_MN.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החיבור לאינטרנט מיועד למעקב על מצלמת IP. המצלמה והנתב ב- 2 קצוות של אותה דירה. על הנתב להכיל גם פורטים 45RJ לחיבור קווי, לתת סיגנל חזק, ולא לגרום לניתוקים. האם קיים מוצר לא יקר שתומך בתכונות אלה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים ומערכת הפעלה XP PRO מותקנת עליהם . התקנתי רשת אלחוטית ,כולל כרטיסי רשת לכל מחשב וחיברתי נתב . הגדרתי בנתב אבטחה כך שאחרים לא יוכלו לגלוש דרכו . עכשיו , אני נכנס למערכת ההפעלה שלי ומנסה לחפש רשת אלחוטית זמינה אבל זה לא מוצא לי כלום . כיצד לפתור את הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בנייד (שרכשתי לפני שעה קלה) יש לי מערכת הפעלה- וויסטה הום פרימיום ובנייח (שנה על הכביש) -אקס פי גירסא בייתית, שנייהם חוקיים לחלוטין. איך מתחילים לאכול חיבורי רשת בין שני המחשבים וגלישה באינטרנט משניהם ? מה לרכוש והייכן, נתבים כרטיסי רשת. ומה זה תיקיות משותפות... מרוב עציצים לא רואים ת'מחשב. תודה תודה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לקבוע אי פי קבוע. השתמשתי במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וגם במדריך הזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm אבל זה לא מתחבר לי לאינטרנט אחרי שאני מאשר. חשבתי שלא שמתי כמו שצריך את השרתי DNS, אבל כדי להיות בטוח סימנתי שהוא יחפש איי פי באופן אוטומאטי, אבל שרתי ה DNS יהיו אלו שאני קבעתי, והוא התחבר. ה Default Gateway אצלי זה 10.0.0.138, וה Subnet Mask זה 255.0.0.0 אם זה משנה. אני מחובר דרך בזק בינלאומי ללא חייגן. אגב, כתובות ה DNS שאני משתמש בהם הן: 192.115.106.10 192.115.106.11 תודה
-
- 22 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 SW מדגם 3750 אחד מהם יצא מכלל שליטה ורציתי לאפס אותו וההגדרות שלו השתנו לחלוטין גם בNVRAM רציתי לדעת אך אני יכול להעביר את הקינפוג של ה SW התקין ללא תקין דרך הרשת או כל דרך אחרת אם אפשר פירוט (שתי ה SW מתפקדים באותו אופן רק IP ADDRESS שונה)
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בתל אביב ומחפש טכנאי רשתות שמתמחה בזה כדי לסדר לי כמה תקלות בחיבור לתוכנות ושרתים בחול. יש לי אינטרנט 2.5 של 012 ןתשתית של מודם. הכל בתשלום. אפשר להשאיר הודעה באימייל noynoy777@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם יש צורך בחומת אש של ראוטר או חומת האש של חלונות מספיקה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז ככה, לפי בזק סטור מגיע לי מודם-קאוטר נתב אלחוטי... וכמובן בתנאי שאני מחזיר את הישן.. עכשיו הציעו לי שני דגמים האחד של סימסנס Sl2 141 והשני הוא אסוס Am 604g עכשיו 1. איזה מהם מומלץ יותר? 2. והמודמים האלו הם נתבים.. ולא אמורה להיות לי בעיה לחבר את המודם הנבחר לנתב שקיים אצלי היום נכון? 3. האם אני ארגיש בהבדל מסויים מבחינת "הביצועים" בין האזטק 600E שיש לי היום לבין המודם הנ"ל 4. איך אני שם סיסמא לרשת והכל.. ומונע מאנשים "לגנוב" לי אינטרנט? בתודה, דור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב לגולשי פורום HWZone הנכבדים, ברשותי 2 כרטיסי רשת ו- 2 חיבורי אינטרנט: דרך בזק - דרך נתב, במהירות 2.5 מגה. דרך הוט - ישירות למודם, במהירות 1.5 מגה. השאלה:האם אפשרי לחבר כל חיבור אינטרנט לכרטיס רשת נפרד ולהשתמש בכל חיבור לגלישה בנפרד? למשל: eMule דרך הוט וגלישה רגילה דרך בזק - זה בדיוק מה שאני צריך. תודה רבה ולילה מקסים, אורן.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנת הראוטר הכל עבד למעלה אבל המחשב למטה מסרב להתחבר (מראה שהכבל רשת מנותק) הכבל ישר וניסיתי להחליף פורטים, לא עזר בנוסף כאשר אני מחבר את סוף הכבל להאב הוא מראה שהוא כן מחובר למישהו יש רעיון מה יכול לגרום למצב כזה? על המחשב יש וינדוס ויסטה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ברשת הביתית. נקרא להם AB CD ו EF. הגדרתי שיתופים בכולם, וכמעט הכל עובד בסדר. השיתופים על AB ו CD עובדים. הם יכולים לגשת אחד לשני בלי שום בעיות והכל בסדר. הבעיה מתחילה ב EF. מתוך EF ניתן לגשת לשיתופים של AB ו CD, אבל לא להפך. AB אומר לי שאין גישה בכלל למחשב כשאני מנסה להכנס לשיתוף. CD מבקש ססמא (אין ססמא). רק אם אני נכנס ליוזר ה Administrator הוא סוף סוף מוכן לקבל את זה שיש שם שיתוף. כמובן שאני לא רוצה לעשות את זה דרך ה Administrator אלא דרך היוזר הרגיל מבלי ססמאות ובלי כלום. מיותר לציין שהמחשב מגיב יפה לפינגים, והאינטרנט דרכו עובד. ניסיתי לחפש משהו של הרשאות, אבל לא מצאתי. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 18:20:40 עוד כמה פרטים שאולי יעניינו - המח…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב.... אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב.... ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי.... תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה..... עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה תודה רבה לכם!!! עריכה:יש לי Version 1.2.0..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לעוד מישוה יש בעיות עם האימל שלהם בזמן האחרון ? כשאני מתחבר האימל לא מזהה את הסיסמא שלי ומבקש להכניס סיסמא , למרות שאני מכניס את הסיסמא הנכונה זו שאני מתחבר איתה לחייגן. איך מגדירים נכון את האימל שלהם ? out.bezeqint ו mail.bezeqint נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה: במחשב עם חייגן (מחובר בכבל רשת למודם), מדי פעם האינטרנט פשוט מת, ואין אפשרות להחיות אותו עד שעושים ריסטרט. קודם כל, מתישהו שמים לב שאין אינטרנט - אתרים לא עולים, אימיול לא מתחבר וכאלה, למרות שהסמל של החייגן בשורת משימות דווקא בצבע טוב. עכשיו, כשמנסים ללחוץ עליו (או על האייקון של החייגן) אז הוא עולה לשבריר שניה ונסגר (מספיק בשביל לראות שמשהו זז, ועולה המסך סטאטוס, אבל לא מספיק בשביל לקרוא מה כתוב שם). כשניסיתי לגשת לחייגן דרך "network connections" אז הוא דווקא פתח את החלון של החיבור (הכנסת שם משתמש וסיסמה וכאלה), אבל כשלחצתי "connect" זה לא באמת עשה משהו לאינטרנט. בדקתי שבהגדרות של הכרטיס רשת האופציה של כיבוי חשמל לאחר חוסר פעילות מבוטלת, וגם ישבת…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-