רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח אם תוכלו לעזור. אני מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם ARRIS דגם TM602A (צבע כחול). קיבלתי ראוטר של חברת SPEEDSTREAM דגם 6520 ויש לי מס' שאלות: 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר למודדם של הוט (ז"א כבל LAN מהמודם, ומהמודם ישירות למחשב). הראוטר הינו מכשיר מחו"ל, אך לדעתי השימוש שאני צריך ממנו הוא רק לשדר את אותות WIFI ולא כמודם. 2. נכנסתי ל CMD, ואז IPCONFIG ואני מנסה להיכנס בעזרת ה IP הזה להגדרות אך לא מצליח להעלות את הדף של הפרטים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי של TP LINK דגם: TL-WN550G יש לי WIN XP 64BIT מתוקן במחשב ונאמר לי שאני צריך דרייבר מיוחד בגלל ה 64BIT הדרייבר הרגיל שמגיע לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אמור לחבר 2 מחשבים, עם אפשרות שיוכלו לנצל את אותו חיבור אינטרנט בו זמנית. מבחינת חומרה, יש ל2 המחשבים כניסות rj45 מהלוח, אז אני רק צריך כבל רשת מוצלב? מה אני צריך מבחינת תוכנה בשביל להתחבר בשניהם לאותו חשבון (כנראה adsl)? תודה רבה מראש, וכל טיפ יעזור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי רשת עם ראוטר בכבלים של 750 של ברק עכשיו כאשר אח שלי מוריד דברים גדולים מהאינטרנט נהיהם לי לאגים אז הורדתי את המגביל מהיהורת שפורסם בסטיקי של הפורום ואני לא יודע איך מגבילים בעזרתו את מהירות החיבור שאחי ישתמש בה והאם זה יעזור ? תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שני חדרים.. רגיל וממ"ד.. בחדר הרגיל אני מחבר את הנתב.. הנה הקופסא שלן: (כתוב גם דגם) ובממ"ד אני מחבר את המתאם USB לרשת אלחוטית.. קופסא..: עכשיו ממה שהבנתי.. אני מתקין את המודם נתב ומתחבר לאינטרנט.. ואחרי זה אני מחבר את המתאם USB למחשב שבממד.. והוא אמור לזהות את הראוטר.. ואז אני מתחיל להגדיר הכל.. נכון? ונ"ב: איך הנתב הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ADSL במהירות של 500KBS ,עברתי לכבלים, כי שם החבילה של 750KBS עולה בדיוק כמו מה שאני משלם עכשיו לADSL. האם עשיתי טעות שעברתי לכבלים? בנתיים זה רק אני ועוד מישהו בשכונה עם כבלים....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום יש לי ראוטר רוטל של בזק שקורס הרבה בזמן הורדות וגם הDHCP שלו עושה בעיות. יש לי 7 מחשבים שמחוברים קווית לרשת, אני מחפש ראוטר טוב עם תמיכה אלחוטית (עדיף שתומך ב802.11n ושל 3COM כי יש לי שם הנחות אבל לא חובה) שיצליח לעמוד בהורדת קבצים מתמדת במהירות של8MB, שיעבוד ב1GB או שלפחות הSWITCH יהיה כזה ושהיה מאובטח כמה שאפשר (שלא כל ילד עם סקריפטים יוכל להיכנס עליו ושהיה לו פירוול)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת. ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) . עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה: 1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל! 2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות. 3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה! 4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה. 5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP. אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח. אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר.. יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר) קודם היה ככה: ואני מנסה ככה: יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר להסתיר את הIP שלי כשאני מחובר לאינטרנט? חבר שלי אמר שצריכים לעשות משהו בהגדרות החייגן, הספק שלי זה בזק בנלאומי מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם ולשאול אותם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בזק או בזק בין לאומי שלצערי אני מנוי על 'שירותיהם' משרתים אותי לאחרונה ברוחב פס מקרטע קופצני ואיטי להחריד, דווקא בגלישה רגילה הכל בסדר, [אצלי רק] בהורדות מRAPIDSHARE אני מדבר, טוב, הולכים להתלונן לגוגל לראות מי עוד מתלונן, ויש פה ושם דיונים קצרצרים, הגעתי לכאן, והדיונים בנושא הזה ארוכים מפותחים ומפוצלים לשתי נושאים, 1] בעיה כללית של גלישה איטית להחריד לאחרונה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398371.0 2] הרגשה שבזק\בזב"ל החלו בחסימה\תעדוף של תעבורת שיתוף קבצים, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396454.0 הנדון שם הוא על חסימת קליינטי P2P, שזה תופעה מקובלת איכשהוא לעיתים בעולם, החידוש הגדול והמכוער המגיע מבית בזק\בזב"ל הוא על חסימת HTTP DDL כ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! עד לפני כמה ימים היה לי אינטרנט של בזק בינלאומי שעבד לא רע. אבל אז החלו ניתוקים - אי אפשר לגלוש יותר מכמה דקות ברצף בלי ההודעה "בדוק את כבל התקשורת או צלצל למוקד השירות". הם שלחו לי שני טכנאים (הראשון היה בכלל טכנאי של בזק), והסיכום מהיום הוא "הבעיה היא בין ארון התקשורת של בזק לדירה שלך - וזה לא באחריותינו". הם גם הציעו לי להזמין טכנאי פרטי (?) שיסדר לי את התקשורת בבית (???) מישהו נתקל בבעיה כזו? יודע בכלל במה מדובר? או איזה סוג של טכנאי פרטי צריך פה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה: יש לי 2 מחשבים וחיברתי רשת לפי כל המדריכים הרלוונטים פה וגם ב נטגורו וכרגע המצב הוא שיש אינטרנט במחשב הלקוח וגם בראשי כמובן אבל אני לא מצליח לשטף תקיות וקבצים המחשב הראשי בכלל לא רואה את הלקוח במיקומי הרשת המחשב לקוח רואה את הראשי במיקומי הרשת אבל לא נותן גישה עליו יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למישהו כאן יש כזה נתב? חשוב לי מאוד התאמה לאימיול, אני חושש לקנות כי שמעתי שיש בעיות עם נתבים ואימיול אז ברצוני לקבל חוות דעת. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-