רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה: מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N .. משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת.. יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA... מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בבית 2 מחשבים המחוברים על ידי נתב רגיל (של D-Link, עם 4 יציאות), שאינו אלחוטי. באופן הזה יש לי רשת ביתית, ולכל המחשבים יש אינטרנט. אני מעוניין לחבר לרשת הזו את המחשב הנייד שלי באופן שהוא יתחבר בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין להעיף את הנתב הישן, כי החיבור הקווי נוח ועובד מצויין עם שני המחשבים הקיימים. אני צריך עזרה איך אני עושה את זה, והאם זה בכלל אפשרי? האם אני יכול פשוט יכול לחבר את הנתב האלחוטי באחת היציאות של הנתב הקיים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לחבר 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ 15 מטר ביניהם ברשת אלחוטית , בעיקר לצורך גלישה משותפת. מה צריך לקנות ?? ומה סדר גודל המחיר למערכת כזו . תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש נתבים בלי firewall מובנה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר/לשתף שני מחשבים באמצעות רשת אלחוטית. לשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים שמחוברים לאותה הרשת הביתית. המחשב נייח מריץ windows 7 הנייד XP (המחשב מאוד ישן אבל עדיין שמיש). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח למדריך/קישור לאחד כזה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב אילוצי מקום תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP HOME מחובר ע"י מודם ישירות ללא נתב אני מקבל LOW ID למרות שהפורטים פתוחים -- רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת בכבל מוצלב. מחשב 1 שרת - אינטרנט בכבלים + חייגן WINXP+ SP2 מחשב 2 לקוח - WINXP +SP2 יש לציין, שהשיתוף אינטרנט עבד בלי שום בעיה במשך חודשים. ולפתע פתאום הוא חדל מלעבוד. כמה דברים: א. שיתוף הקבצים עובד, ככה שיש תגובה בין המחשבים גם ניסיתי לבצע פינג בין המחשבים השונים. ב. ניסיתי להגדיר את הרשת מהתחלה , אך ללא תועלת. ג. מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיסי הרשת , אך גם זה לא עזר. המפלט האחרון שחשבתי עליו הוא לפרמט , מה עליי לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברנו דירה לאחרונה (מדירה בבניין לבית פרטי בן 2 קומות), ונראה שהראוטר ששימש אותנו עד עכשיו לא עושה את העבודה. הראוטר הוא של אדימקס, BR-6204WG שהוא דגם ישן אבל טוב ועבד לי מעולה כמה שנים טובות. כרטיס הרשת האלחוטי הוא גם של אדימקס, ולא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק שלו אבל זה מה שאייבורי נותנים כברירת מחדל (ולכן יש להניח שהוא הכי פשוט שיש). הבעיה היא שהמחשב שיש לי בעיות קליטה איתו נמצא קומה מתחת לראוטר, ובתוך הממ"ד. לכן אני מקבל בסביבות 30% קליטה. וכעת לשאלה - יש למישהו רעיון איך אני משפר את הקליטה בהתחשב בנתונים שהבאתי? האם אני צריך להחליף ראוטר (ואם כן - לאיזה, האם יש משמעות לראוטרים האלו עם 3 האנטנות או שזה סתם בשביל היופי? האם זה חשוב אם התקן הוא G או N?) האם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה. כשאני שולח מייל מהתיבה שלי בנטוויזן לתיבה של חבר בהוטמייל, הדואר לא מגיע אליו ממנו אלי מגיע מנטויז'ן שלי להוטמייל שלי מגיע אבל מנטויז'ן שלי להוטמייל שלו לא מגיע לפני 10 שנים שהאינטרנט בארץ עוד היה בחיתולים, אמרו לי לשלוח מהתיבה השניה לראשונה ואז נוצרת היכרות דרך השרתים בין התיבות. אך במקרה הזה זה לא קורה. המייל לא מגיע אליו גם לדואר זבל שלו. שווה לפנות לנטוויז'ן או למישהו יש רעיון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המצב שלי הוא כזה: יש לי מודם רשת של בזק שמתחבר למחשב (כרטיס רשת) והגלישה נעשית באמצעות חייגן של בזק (שם משתמש וסיסמא) ברשותי גם ראוטר ווירלס של אסוס דגם WL530G שאני רוצה לחבר למודם ולגלוש עם הלפטופ שלי בווירלס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק לראוטר ואת הראוטר למחשב ומנסה לבצע חיוג אני לא מצליח,בחיבור ישיר זה כן מצליח. האם צריך להגדיר את הראוטר איפה שהוא לגבי זה שיש לי חייגן שבו אני מבצע התקשרות? איך מגדירים? איפה? החיוג לבזק נעשה עם פרוטוקולPPP0E ... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האינטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ראוטר אדימקס br6104k שמחובר לשני מחשבים למודם של הכבלים והספק הוא ברק קיצר הורדתי dc++ וראיתי שצריך לפתוח פורטים כמובן שחישפתי בפורום פתחית פורטים ומאצאתי אך יש בעיה ראיתי שצריך לבטל את הdchp ולתת לכול מחשב איפי אוטמתי משלו ולא שהרטואר יחלק על מנת שאני יכול לפתוח את הפורט התחלתי במלכה וביטלתי את ה dchp והתחלתי להסתבך האם מישהו מוכן להסביר לי שלב אחר שלב איך עושים זאת ? וגם תמונות יעזרו ודרך אגב ביקרתי במדריך לשיתוף אינטרנט שאמור להיות שם הסבר אך הוא נעלם תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם Windows XP Pro מוגדר לו קישור ADSL סטנדרטי שגם עובד, ואני מנסה להפוך אותו ל SHARED, אבל אני מקבל את השגיא הבאה: Cannot enable shared access. Error 2: The system cannot find the file specified. הקטע שפעם מזמן כבר הצלחתי לעשות את זה באותו מחשב. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה נתחיל מכך שאני לא מבין כלום ברשתות התקנתי היום רשת בבית עם XP בתור מחשב ראשי ,ועם 98SE משני בדיוק לפי מה שמוסבר במדריך של הפורום של פיסיטיפ, עם כבל מוצלב ,במודם פנימי ITEX האינטרנט עובד בשני המחשבים, אבל האי סי קיו לא יכול לשלוח קבצים או לקבל נאמר לי, ממי שניסה לשלוח לי קובץ, שכתוב לו שיש לי פיירוול, איך אני פותר את הבעיה ?? חיפשתי וראיתי שאין לי בכלל פיירוול..אם בדקתי נכון.. ויש עוד בעיה. אין לי מושג איך לתקשר בין שני המחשבים איך להעביר קבצים ביניהם ואיך לעשות הרדיסק משותף לשני המחשבים אני בשום אופן לא מצליח לראות את המחשב שמחובר אלי באף אחד משני המחשבים...מה לעשות תודה..טל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-