רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
התחברתי לאחרונה לאינטרנט בכבלים וקיבלתי מודם של מוטורולה 5120. יש לנו בבית 2 מחשבים כאשר אחד מהם מחובר למודם דרך -USB והמחשב השני מחובר למחשב הראשון דרך כ.רשת. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שני המחשבים למודם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני (עם החיבור לאינטרנט). למודם יש מאחורה שני חיבורים אחד USB והשני לכרטיס רשת. אם זה אפשרי אז תפרטו בבקשה איך לעשות את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני צריך אנטנת אינטרנט שתהייה טובה מאוד צריכה לקלוט ממרחק של 8מטר ושתעבור בין קומות (הקרן) אממ הגבלת מחיר 180-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום, איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון? אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה.... אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם כבלים. קיבלתי מחבר מודם ADSL+ראוטר (קוי וטלחוטי) של EDIMAX מודל AR6024WG. אני מעוניין להשתמש בו רק כראוטר. לחבר פורט אחד של ה-LAN למודם כבלים שלי, את המחשב השני בקו לפורט LAN שני, ועוד מחשב נייד בחיבור אלחוטי. זה יעבוד לדעתכם ? בתודה, איל
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, לאחר הגדרת כתובת IP סטטית למחשב שלי, ניסיתי לפתוח פורטים דרך ממשק הנתב. הזנתי את הפורט ואת שם החוק, וכאשר אני לוחץ Apply, התגובה שאני מקבל היא כזו: http://img70.imageshack.us/img70/501/92886975it7.png (ERROR:Error found on page) אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד. תודה מראש ! *יש לציין שניסיתי גם פורטים בעלי 4 ספרות - אותה הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
זה כמה זמן שאני מחפש NAS שעושה גם BITTORRENT, בנתיים מצאתי את זה: TS-109 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=92 TS-209 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=94 שני הדגמים הללו מאוד מומלצים אך עם זאת מעט יקרים. מישהו מכיר עוד ויש לו המלצות בנושא (נא לא להמליץ לקחת מחשב ולהתקין LINUX)?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי DLINK 655 , פתחתי את הפורט UDP וTCP , בבדיקה הוא מסמן V שהם תקינים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ומנסה להתחבר זה נותן. כשאני מתחבר דרך הנתב אני מקבל כל הזמן "CONNECTING" הפעלתי רק את הEMULE , עשיתי NETSTAT כל פורט חיצוני ופנימי שראיתי שם פתחתי. גם ניסיתי לעשות VIRTUAL SERVER לכל פורט חיצוני אל הפורט הפנימי שמופיע בNETSTAT. פשוט כלום , לא מגיע לשום מקום. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
למישהוא קרה פעם אולי תקלה עם המודם הזה בחיבור ואיבוד תקשורת עם הISP? המודם נראה כמחובר ועובד אבל תעבורת מידע לא קיימת התקשרתי ל166 והם אמרו לעשות RESET למודם אכן עשיתי והבעיה נפתרה מישהוא שמע על כזו תופעה?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי את התוכנה של TeamViewer , קלה לשימוש, הבעיה היא שקצב הרענון נמוך (תצוגה איטית) השליטה היא דרך האנטרנט . אני מחפש חלופות, מה שחשוב שהתצוגה תהיה כמה שיותר מהירה.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני צריך רווטר שיכסה בערך רדיוס של 15-20 מטר עם מהירות נמוכה מבחינתי (10 MBPS יספיקו בהחלט.) אבל חשוב לי שאני אוכל בצורה חוטית לחבר את הרווטר לרווטר חוטי אחר לשיתוף האנטרנט. הרעיון הוא להוציא רווטר לכל הבית מתוך חיבור שנימצא בחדר אטום שקצת בעייתי להתקין בו רווטר אלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי ל - BOX TV עם מערכת אנדרואיד. מכיוון שחיבור הווי פיי גרם לי לתקיעות בשידורי streaming משכתי כבל רשת באורך 20 מטר מהחדר לסלון כדי להתחבר דרך RJ45. הבעיה שכרגע אין לי סינכרון בין הקול לתמונה. האם מה שגורם לבעיה זה אורך הכבל? ואם כן מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אינטרנט של HOT 200 מגה אבל הוא ה-wifi לא מגיע לסלון. לאחרונה, עקב מעבר ל-YES נוספה לי נקודת גישה בסלון דרך מכשיר ה-VOD. אני צריך המלצה למגביר טווח שיוכל לנצל את המהירות הנ"ל שיש לי ודרכו אני יוכל גם להעביר כבל אל הטלוויזיה. אשמח להמלצות. *** בסוף העברתי כבל ממכשיר ה-VOD של יס לטלוויזיה וזה עובד מצויין המגביר שקניתי - TP-Link RE350 AC1200
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, בתור דבר ראשון אני צריך להגיד את הדבר הבא: -כרגע יש לי בבית 3 מחשבים, שמחוברים להאב, ראוטר, ומודם ADSL 0.5. רק הכבל רשת שיוצא מההאב לכל מחשב מחובר אליו, ואין צורך להתחבר מהמחשבים לאינטרנט, הראוטר מתחבר אוטומטי (מוכנסות בו ההגדרות) לאינטרנט. עכשיו לנושא, לי יש הרבה בעיות עם הרשת הנ"ל, אני לא יכול לנהל שיחות באינטרנט שכוללות מצלמה, לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו (יש כל מיני טריקים לזה, אבל כלום לא עוזר..), האינטרנט דיי איטי, יש לי פינג גבוהה מאוד יחסית במשחקי רשת, ויש הרבה התנתקויות.. חשבתי על שדרוג אינטרנט ל-1.5, אבל זה יפתור רק חלק מהבעיות. (אבא שלי עובד בבזק) ובאותו מחיר של שדרוג ל-1.5, אני יכול פשוט לעשות עוד מנוי ב-ADSL ולקנות מודם חדש. אני יודע שזה יפתו…
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לאחרונה האימיול אצלי נהיה איטי בצורה מעצבנת....יש דרכים להאיץ הורדות שם? (יש לי אינטרנט כבלים 750K)....
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי היום לראוטאר מודם של SWEEX דגם ANNEX A ואני לא מוצא בו את ההגדרות של הפאיר ואל הייתי מעדיפ לבטל אותו אפילו אם מישהו יודע איך כי כרגע הוא חוסם לי פנויות שלא אני יזמתי וזה שם אותי במצב גרועה ביותר בכל מה שקשור לשיתופ קבצים הנה המאניו הכללי שלו, אולי זה יעורר זיכרון חבוי אצל מישהו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש נתבים בלי firewall מובנה?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלה קצת לא קשורה, היום שידרגנו את המהירות של האינטרנט מ2.5-10 מגה ורציתי לשאול האם העובדה שאנחנו משתמשים בראוטר ולא בחייגן פוגעת במהירות\מגבילה אותה . שאלה נוספת היא האם זה שאני משתמש בראוטר די ישן (D-link) גם יכולה לפגום במהירות של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-