עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by magus972,

שלום לכולם התחברתי היום לראוטאר מודם של SWEEX דגם ANNEX A ואני לא מוצא בו את ההגדרות של הפאיר ואל הייתי מעדיפ לבטל אותו אפילו אם מישהו יודע איך כי כרגע הוא חוסם לי פנויות שלא אני יזמתי וזה שם אותי במצב גרועה ביותר בכל מה שקשור לשיתופ קבצים הנה המאניו הכללי שלו, אולי זה יעורר זיכרון חבוי אצל מישהו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by arkadur,

אני מחפש ראוטר חזק במיוחד, עבור 2 קומות, בתקן N אתם מכירים משהו טוב יותר מהWRT160N? עדיפות לסוויצ' עם 1GB. (לחסוך את המוצר הקיים..) תודה

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי אינטרנט של כבלים ויש לי חיבור קבוע לאינטרנט בלי להתחבר כול הזמן חמדש אז רציתי לדעת איך אני יכול לשנות איפי ?????כול הזמן נאר לי אותו איפי מה כבר לא עשיתי---ניתקתי את המודם הוצאתי ממנו את הכבל כביתי את המחשב והוצאתי כבל -->לא עזר בבקשה מישהו יכול לעשור לי לשנות איפי או להגדיר ככה שאני יצטרך להתחבר כול הזמן מחדש אחרי הפעלת המחשב מחדש?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by jetman,

האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. מהו ה-Upload שיתאים לצפיה מרחוק של מצלמה בודדת עם Delay מינימלי , ועל איזה תשתית / ספקית אפשר לסמוך בנושא הזה ?

6. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  7. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  8. שלום,יש לי סרט על חבר שלי שנפטר לפני שנה מסרטן,בן 15 במותו,הכינו עליו סרט,גודל הסרט הוא 286 מגה,מישהו מכיר שרת חינמי או משהו בסגנון שאני אוכל להעלות את הסרט?,בבקשה זה דחוף. עריכה: אני מקווה שאני לא עובר על החוקים,בתודה,אסף.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  9. שלום לכולכם. תהיתי אם ניתן להגדיר ראוטר אלחוטי להפסיק לשדר כשאין לו צורך לתקשר עם אף מחשב - לדוגמא, כאשר כל המחשבים בבית אינם זקוקים כרגע לחיבור לאינטרנט או כבויים. כך, הראוטר פשוט "מאזין" לתקשורת ומשדר רק במידת הצורך. אני פשוט הולך לרכוש ראוטר אלחוטי בקרוב שהולך לשבת בקרבתי (גם למיטה וגם לכסא העבודה מול המחשב, אין לי דרך להמנע מזה), ובעקבות כל הסיפור עם הקרינה לאחרונה, אני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים. תודה.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by kill_b7,

בימים אלו אני חשוב לעבור מנטוויזין אל בזק בינלאומי. רציתי לשאול אם הם מספקים חבילת חיבור של 3Mbps וכמה אתם משלמים עליה(בלי התשתית).

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by gforce,

אם משהו מכיר את הנושא אז שישלח הודעה או בפרטי או בכל מקום זה פשוט דחוף ביותר !!! תודה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

שלום, לי ולאחי יש ראוטר והמחשב שלי מתחבר לראוטר, והמחשב שלו אחראי ראוטר. רציתי לדעת איך מדפיסים מהמחשב שלי (המדפסת מחוברת למחשב שלו) דרך האנטרנט(להפוך את המדפסת למשותפת). תודה.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  13. שלום כולם יש לי רשת עם ראוטר בכבלים של 750 של ברק עכשיו כאשר אח שלי מוריד דברים גדולים מהאינטרנט נהיהם לי לאגים אז הורדתי את המגביל מהיהורת שפורסם בסטיקי של הפורום ואני לא יודע איך מגבילים בעזרתו את מהירות החיבור שאחי ישתמש בה והאם זה יעזור ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  14. היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  15. שמעו אני רב כל הזמן עם אחי על המודם אצל מי הוא יהיה במחשב כדי לגלוש האם רשת ביתית קווית לא אלחוטית כי לאחי יש חדר בממ"ד ולי זה רגיל האם אנחנו יכולים עם רשת ביתית +נתב וכל העניין לגלוש בו זמנית ? אם כן האם המהירות מתחלקת לשתיים ? וגם איזה דברים נוספים רשת ביתית יכולה לעזור לי תענו לי דחוף כי אני צריך להחליט היום?

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  16. שלום! עקב זה שכרטיס הרשת הנוכחי שלי עושה בעיות ומתחיל לעבוד עם תקיעות(נוסה עם כרטיסי רשת ממחשבים שונים ועובד פיקס) , החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 הראטר שיש ברשותי זה: edimax br-62116mg (ראוטר מימו עם 3 אנטנות) עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. הכרטיס יתמוך בנתב? כי הנתב זה רק g ו-b ואין לו n אז השאלה אם הכרטיס תומך גם בg ו-b חוץ מN? 2. הכרטיס יעבוד חלק על מערכת ההפעלה הבאה: windows 7 ultimate 64 bit שאלה אחרונה(: 3. האם באמת עדיף כרטיס pci על פני usb? עד היום עבדתי עם כרטיסי usb וחוץ מזה שהם בתחממו לא הייתה בעיה כלל... תודה באמת מראש לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by jl69,

שלום קניתי את הנתב LEVEL ONE WBR-3406TX אני מחובר דרך הכבלים עם מודם TERAYON.הבעיה שכל דף לוקח כמה דקות ואם בכלל כדי להפתח .התקשרתי ל012 והם אמרו לי שהם רואים אותי ברשת האם משהו מכיר טוב את הנתב ויכול לעזור לי בבקשה ? הערה : לפני שקניתי את הנתב הייתי מחובר דרך ה TERAYONעם חייגן ןחיבור USB תודה

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by alonz1,

אחרי שכתבתי את האשכול הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457815.0 לא ממש קיבלתי תשובה כמו שאתם רואים אז החלטתי להמר ולקנות ראוטר שימליצו לי בחנות קניתי את Edimax 802.11n BR-6424n אני לא ממש יודע איך להתקין אותו אז פשוט הימרתי. הוצאתי את הראוטר הקודם וחיברתי את החדש (חוט לחשמל , חוט למחשב וחוט למודם) נכנסתי לאינטרנט כדי להתעסק בהגדרות שלו (כמו שכתוב בחוברת הדרכה) אך אבוי ! אין אינטרנט מה לעשות ? :s05:

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  19. היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  20. שלום כולם יש לי ראוטר אדימקס br6104k שמחובר לשני מחשבים למודם של הכבלים והספק הוא ברק קיצר הורדתי dc++ וראיתי שצריך לפתוח פורטים כמובן שחישפתי בפורום פתחית פורטים ומאצאתי אך יש בעיה ראיתי שצריך לבטל את הdchp ולתת לכול מחשב איפי אוטמתי משלו ולא שהרטואר יחלק על מנת שאני יכול לפתוח את הפורט התחלתי במלכה וביטלתי את ה dchp והתחלתי להסתבך האם מישהו מוכן להסביר לי שלב אחר שלב איך עושים זאת ? וגם תמונות יעזרו ודרך אגב ביקרתי במדריך לשיתוף אינטרנט שאמור להיות שם הסבר אך הוא נעלם תודה.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  21. כותורת.. אתר שמאפשר להכניס כתובת של אתר שחסם את ישראל תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by udicol,

לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none

23. Started by Rennen,

שלום רב! יש לי בבית 2 מחשבים המחוברים על ידי נתב רגיל (של D-Link, עם 4 יציאות), שאינו אלחוטי. באופן הזה יש לי רשת ביתית, ולכל המחשבים יש אינטרנט. אני מעוניין לחבר לרשת הזו את המחשב הנייד שלי באופן שהוא יתחבר בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין להעיף את הנתב הישן, כי החיבור הקווי נוח ועובד מצויין עם שני המחשבים הקיימים. אני צריך עזרה איך אני עושה את זה, והאם זה בכלל אפשרי? האם אני יכול פשוט יכול לחבר את הנתב האלחוטי באחת היציאות של הנתב הקיים? תודה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by tg,

שלום, חשבתי לחבר 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ 15 מטר ביניהם ברשת אלחוטית , בעיקר לצורך גלישה משותפת. מה צריך לקנות ?? ומה סדר גודל המחיר למערכת כזו . תודה

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  25. היי יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. אני שוכר משרד במקום שיש בו אינטרנט אלחוטי לשימושי. ואולם, אני לא רוצה (מטעמי תאימות עם התוכנות שלי) לעבוד באופן אלחוטי, אלא באמצעות כבל רשת. אין אפשרות למתוח כבל רשת מהראוטר של המקום עד למחשב שלי, (רחוק מידי ומסובך), אז יוצא שמה שאני צריך נדמה לי זה מכשיר שישב אצלי ושיודע לקבל אות אלחוטי, ולהוציא לי אותו בכבל רשת. ברשותי ראוטר של TP LINK וגם Access point / repeater של EDIMAX. האם באמצעותם אפשר לעשות משהו? ניסיתי לשחק קצת עם האדימקס ללא הצלחה. מודה מאוד מראש. נ.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.