רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי ראוטר TPLINK WR941N שמחובר ל DLINK DSL2500U. כל כמה דקות האינטרנט לא זמין, כשהווינדוס מראה שהוא מחובר לרשת אבל no internet connection. אחרי ריסט לראוטר בלבד זה מסתדר. בזמן הנפילות האלה, לא ניתן להגיע לממשק של הראוטר(192.168.1.1), הוא פשוט לא מוצא אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם צריך טופס או משהו כזה אנא סילחו לי, זה דרך הטלפון אין לי מחשב בזמן הקרוב כי אני בצבא... לענייננו, אתמול היו לי הפסקות חשמל, זה קרה בזמו שהמחשב רק התחיל לעלות.. אחרי שנגמר ההפסקות חשמל המחשב עלה וניסה לעשות ריקובר. עכשיו אחרי שהוא עולה הכל טוב ויפה, אין לי אינטרנט הוא מראה שהוא מחובר אבל ללא אגישה. לקחתי תכרטיס רשת וניסיתי על מחשב אחר וזה עובד יופי. ניסיתי לחבר את הטלפון בתור מודם למחשב fail רציני.. התקנתי מחדש דרייבר של כרטיס רשת עדיין לא עושה את העבודה גם שיחזור מערכת לא עושה את העבודה.. קצת פרטים ׃וינדוס 7 64ביט, כרטיס רשת אלחוטי יואסבי
-
- 3 תגובות
- 7k צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, פה או בתוכנה, אם טעיתי בבקשה להעביר. המודם שלי מוגדר כנתב [PPOAA], ז"א החיבור קבוע ללא חייגן וצריך לפתוח פורטים לתוכנות הורדה. הגדרתי למודם גם שירות UPnP, שעובר מצויין עם הuTorrent - ברגע שאני פותח את התוכנה, מתווסף לרשימת הפורטים הפורט 13970, שמוגדר כפורט בתוכנה. הבעיה היא שהתוכנה לא מורידה אף קובץ והסימן של ההורדה הופך לצבע אדום - משמע יש בעיה. עם האימיול פתיחת הפורטים פועלת מצויין (HighID). ניסיתי להוסיף את אותו הפורט גם כUDP, ולא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, הצטרפתי לאקספון 018, ואני צריך המלצה למודם-ראוטר איכותי עם אופציה ל100 מגה(ויותר?). האם ההצעות שלהם של D-LINK ו KASDA שוות משהו? קראתי פה קצת על הTP-LINK W9980, האם שווה 400? אשמח להמלצות אחרות גם. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
חברים יקרים אני יודע שזה נושא שנדון הרבה.. אולם חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי הסבר שיוכל לסייע לי רכשתי ראוטר מדגם BR-6104 של אדימקס כם סוייצ של 4 כניסות יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת ביתיתהמחוברים ל HUB אני גולש דרך חברת הכבלים עם מודם של מוטורולה.. צריך סיוע של מי שיוכל.. על מנת להגדיר את הראוטר מאחר ואיני בקיא ברזי ההגדרות ... אשמח לסיוע מפורט תודה.. שישהיה לכם שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מודם הADSL שקיבלתי מבזק מראה סימני גסיסה. היות ובזק כבר לא משאילים מודמים אלא רק משכירים החלטתי לבדוק רכישת מודם VDSL ועל הדרך לשדרג את המהירות, ואולי בשלב יותר מאוחר לעבור לשוק הסיטונאי. כיוון שיש לי נתב מעולה (בן היתר 3 יציאות LAN 1GB בשימוש שדי נדירות בנתבים משולבים), אני מעדיף להמשיך עם הנתב הקיים ולהשתמש במודם בתצורת ברידג'. איזה מודם יתאים לשימוש בסיסי כזה? הבנתי שחלק מהמודמים האלו יכולים לשמש גם כמודמים ADSL אשמח גם להתייחסות לנקודה הזו. תודה לעוזרים עריכה: כרגע ההתלבטות היא בין kasada kw5212 ל tplink td-w9970 האם וקטורינג שווה את התוספת במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש משהו צנוע שיעשה ת'עבודה אם כמה שפחות בעיות. עכשיו איך הוא? והאם אני צריך לקנות איזה מתאם שיקלוט את הגלים או משהו? או שהראוטר מספיק... המודם שלי TCM 425 יש לי הוט+בזק 1.5. וכרטיס רשת רגיל של הלוח אם. האם הוא יתאים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=929 תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר שני מחשבים לאינטרנט, כל אחד דרך השקע בקיר שלו, כלומר בלי חיבור חוטי או אלחוטי בינהם ? (אני לא חושב שאפשר למען האמת..) או שהדרך היחידה זה לקנות ראוטר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לראוטר שלי מחוברים הפס3 והמחשב חוטית והאייפוד אלחוטית, יש ססמא לרשת האלחוטית WPA2 ואותה שכחתי אני זוכר רק חלק מההתחלה, אבל באייפוד הססמא שמורה. אז השאלה שלי היא האם אני יכול לשחזר את הססמא מבלי לעשות ריסט לכל הFW של הראוטר כי יש שם המון פורטים מופנים והמון הגדרות שעשיתי, אני גם לא יכול להכנס לדף הגדרות של הראוטר כי הססמא היא אותה הססמא של הרשת האלחוטית, אני יכול אולי להכנס דרך המחשב לראוטר ולרסט את כל הססמאות לדיפולט? תודה בכל מקרה עריכה: כן שכחתי לכתוב את הדגם של הראוטר זה BR6204WT של אדימקס וגם אני רשמתי את הססמא במחשב אבל פרמטתי את המחיצה שבה הססמא היתה רשומה אוף אז אין מנוס מלמחוק את כל ההגדרות?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חדש יש לי חיבור 2.5 שני מחשבים יתחברו לראוטר אני רוצה כמובן את התקן החדש והטוב יותר (N לא?) ואני מתלבט בין edimax br6426 (הראוטר שנטויז'ן מוכרת) או tp link tl-wr841 n/d אשמח לשמוע מכם פידבקים ממי שמכיר את הראוטרים
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ראוטר tplink מודם טריון tj715. הנורית דאטא פשוט לפעמים מהבהבת שלוש פעם ומפסיקה לאותו זמן, לפעמים מהבהבת לאט ולפעמים הרבה יותר מהר ממה שהיה פעם. זה משפיע נגיד שאתרים לפעמים בכלל לא נטענים ועד שסרטונים מתחילים ביוטיוב לוקח הרבה זמן אבל אז הם מתנגנים רצוף. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי. כמו לרבים מלקוחות האינטרנט החדשים, גם לי יש עכשיו את המודם ראוטר - B-Focus 270PR יש לי שני מחשבים בבית (שניהם Win XP Pro), את המודם ראוטר המדובר, switch של 5 פורים + Uplink אני רוצה לחבר את המחשבים לאינטרנט לא דרך שיתוף חיבור (מצב שבו המחשב שמחובר ישירות למודם חייב להיות דלוק כאשר שאר המחשבים רוצים לגלוש) אלא שכל מחשב יוכל להתחבר עצמאית לאינטרנט גם כשהוא היחיד שדולק וכמובן גם כאשר שני המחשבים דולקים...) קראתי את המדריך להפיכת המודם לראוטר אך לא הצלחתי להכנס להגדרות הראוטר... כנראה אני עושה משהו בסיסי לא נכון (אולי בהגדרות ה IP או ה- gateway ) כרגע ההגדרות שלי הן כך: שני המחשבים מחוברים ל switch המודם מחובר ל switch לפורט ה- uplink בחיבורי הרשת שלי מופיעים: …
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, אחי עבר לדירה בקומפלקס של מספר דירות ויש להם אינטרנט משותף של בזק. יש אינטרנט אלחוטי בכל המתחם ושקע של אינטרנט קווי בכל דירה. הבעיה היא שהמחשב שלו ממוקם בחדר ושם אין קליטה של הוויפיי והשקע של האינטרנט בסלון. ברור שהפתרון המועדף הוא להעביר כבל אבל זה קצת בעייתי בגלל שהדירה שכורה ולקדוח וכל זה. חשבנו פשוט לחבר לשקע ראוטר כדי שתהיה קליטה טובה בכל הדירה. אז דבר ראשון נשמח להמלצה לראוטר זול שפשוט צריך להגדיל טווח. דבר שני, איך מגדירים דבר כזה? כמו כן אנחנו לא אדמינים ברשת אז איזה נתונים או לא יודע מה צריך לבקש מהבעל בית? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב של בזק מדגם Netgear DGN 2200. אני מעוניין להגדיל את הטווח של ה- Wireless שלו ע"י שימוש ב- AP שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. הבנתי שהפתרון הזה (WDS) לא עובד טוב בנתב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508722.0 אפשר המלצה על נתב אחר שכן תומך בפונקציה הזו בצורה נורמאלית (בלי לרדת לתקן G או לבטל הצפנה)? התקציב הוא 300 ש"ח. תודה רבה. עריכה: נכון לעכשיו ירדתי מהרעיון כי הבנתי שזה ניתן לביצוע רק עם אבטחת WEP או ללא אבטחה בכלל. מה דעתכם על PLC של הוט? (זה כמו HomePlug של בזק).
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים ולילה טוב.... ישש לי מודם לנתב רשת אלחוטית מדגם TNN - SIEMENS SL2-141 עכשיו ניסיתי לשחק עם כמה חברים את המשחק מנג'ר (כםםאנשךך צשמשעקר 2008) אם מישו מכיר ורציתי לארח אצלי כייש לי גם חבילה וגם מחשב דיי טוב לעומת האחרים... הבעיה שלא הצלחנו להתחבר אלי יש לי איי פי מוזר 10.0.0.2 וגם כשהלכתי לאתר שבודקים מה האיי פי ונתתי להם לא הצליח להתחבר... בכל משחק אני לא יכול לפתוח ולארח משחקים...זה באסה... מישו מכיר פתרון לזה? תודה רבה לעוזרים ולילה טובבב
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-