רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בקשו ממני לבנות מחדש רשת מחשבים חוטית ללא חיבור לאינטרנט המאחסנת הרצאות ומאפשרת הורדתן ע"י תלמידים. הרשת מורכבת מ4 מחשבים - שרת ו3 קליינטים. פנו אלי לאחר מספר תקלות שהאחרונה שבהן היא שריפתו של הSWITCH הג'נרי שהשתמשו בו (TPLINK -NUMBER ONE IN CHINA! ). אני מחפש switch איכותי שיחזיק את הרשת הזו. בתור שיקול לעתיד אני רוצה להשאיר אופציה לשימוש בשרת מדפסות (כך שלא אהיה תלוי במחשב שאליו מחוברת המדפסת) וחיבור NAS אופציונלי. ראיתי מספר ראוטרים שמתהדרים ב2 חיבורי USB למטרת מדפסת וNAS, האם יש טעם להתבונן לכיוונם? יש להזכיר שוב שהדרישות הן מעטות - איכותי (ולא משהו ג'נרי), העברת MP3ים משרת (או NAS) והדפסה. המהירות לא כ"כ חשובה. אשמח מאוד להמלצות. עריכה: משהו בסגנון הז…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, לקראת סיום השיפוצים בביתי, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית. כרגע המחשב האישי שלי מחובר ישירות למודם/ראוטר משולב של בזק (ROTAL RTA 1025). התצורה הנוכחית לא תספיק לאחר השיפוץ מאחר ויהיה מדובר במעבר לעבודה בשני קומות. ישנם עוד 2 תחנות שמחוברות בחיבור אלחוטי בצורה קבועה. מדי פעם, נוספות עוד מספר תחנות (2 מכשירים סלולריים, מחשב נייד נוסף). אני מחפש מכשיר שעדיף שיהיה משולב מודם, באם לא, האם המכשיר הנוכחי מספיק? (רק על מנת לספק חיבור לאינטרנט) קראתי ביקורות נפלאות על הE4200 של לינקסיס, בייחוד עם שינוי קושחה. אני מבין שהוא אינו משמש כתור מודם, לכן אשמח אם תאירו את עייני, באשר האופציות הזמינות בארצנו. הרצון שלי- או מכשיר משולב אחד, או מכשיר אחד שאחראי רק על חיבור לאינטרנט+ …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע אני גולש עם מודם 56K והגיע הזמן להתקדם אני יודע שיש לי 2 אפשרויות: 1.אינטרנט בכבלים 2.ADSL אני כרגע מחובר לכבלים אבל עוד שבועיים אנחנו עוברים לYES למה אתם ממליצים לי להתחבר לאינטרנט בכבלים או ל ADSL ? יש עכשיו איזה מבצע התחברות שווה? איזה ספק לבחור?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר edimax BR-6504n ועוד מחשב שמחובר אליו באלחוטי (מודם terayon TJ 715x) מאז שחיברנו את הראוטר, האימיול לא עובד - לא מצליח להתחבר לאף שרת. אמרו לי שזה אולי איזה עניין עם הפורטים, או עם הפיירוול אם מביני עניין יכולים לכתוב כאן הסבר מפורט איך לפתוח או לסדר את זה (דיברתי עם ספק האינטרנט, שם אמרו שהם לא חוסמים שום דבר), זה ממש יעזור... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כבר משהו כמו חודשיים ה UTORRENT מסרב לעבוד כמו שצריך. אחרי שלא הצלחתי לפתוח פורטים די התעלמתי מזה והפסקתי להשתמש בו, אבל בשבוע האחרון הבנתי שאני פשוט חייב טורנטים. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר את המחשב ישירות למודם.. פעל נהדר, על מלוא רוחב הפס (180KB, מהירות מגה וחצי) חיברתי את הראוטר בחזרה והמצב חזר לקדמותו, המהירות לא עולה על 1KB. (הראוטר שלי זה Edimax BR-6216Mg, ספקית 012 ותשתית של הוט) הצבתי כתובת IP סטטית לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/networking/static-vista.htm ופתחתי את הפורט לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6304K/Utorrent.htm בגלל שלא מצאתי מדריך לראוטר שלי, וחיפשתי ראוטר עם ממשק כמה שיותר דומה לראוטר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איזה מודם,איזה אנטרנט,איזה חבילה מתאימה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לנתב בעל מנגנון QoS מובנה, שאוכל לחלק את מהירות האינטרנט בין שני המחשבים בביתי. מחנות בירושלים (KSP, IVORY P-SEE וכו'). כרגע יש לי TP-LINK TL-WR641G, והוא פועל מצויין רק שאני לא יכול לדבר בטלפון בחדר כי כנראה הוא פועל על אותו תדר כמו הטלפון האלחוטי שיש בבית, וזה גורם לרעשים נוראיים... הטלפון פועל בתדר 2.4GHZ, ולפי אתר החברה: http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WR641G&content=spe הראוטר עובד על 2.4-2.4835GHz. זאת אומרת שאני צריך ראוטר בעל תדר אחר, אני לא יודע אם גבוה יותר או נמוך יותר ואני לא יודע מה זה משנה, אני רק רוצה שלא יהיו רעשים כשאני מדבר בטלפון, ושזה לא יבא על חשבון ביצועים של הראוטר. התקציב הוא הנמוך ביותר שאפשר…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת, והראשון מחובר לאלקטל משודרג, שניהם מקבלים IP אוטומטי. כאשר חומת האש במחשב הראשון מנוטרלת - אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים. כאשר היא פעילה - אפשר לגלוש רק המחשב הראשון (שמחובר למודם). כיצד עלי לקנפג את ZONEALARM כדי שיעבוד היטב ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחברת לצ'אט נענע המתקדם..וכל שנייה זה רושם מתנתק מהשרת! אני רושמת הודעה אחת, ואז התנתק מהשרת! אני לא מבינה מה הבעיה?? אין לי פיירול.. יש לי מחשב חדש טוב...והאינטרנט עובד טוב במשחקי און ליין וכל השאר...למה זה ככה?? :'(
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בשני קומות שונות, מהי הדרך היעילה ביותר לעשות רשת ביניהם ? אני ממש מתחיל בעניין הזה אז אם אפשר בשפה קלה תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-