רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אחרי דיונים שנמשכו כמעט 4 שנים, אושרה בשבוע שעבר תביעה ייצוגית כנגד חברת נטוויז'ן, בטענה כי נמנעה מלנתק לקוחות מסוימים בתוך פרק הזמן שנקבע בחוק, ברישיונות ובחוזה ההתקשרות. השופט, פרופ' עופר גרוסקופף מבית המשפט המחוזי בלוד, קבע שהתובעים הוכיחו כי התקיימה בחברה מדיניות פסולה של אי-ניתוק לקוחות במקרים בהם לא נוצר קשר עם הלקוח או שנוצר עמו קשר אולם המשא ומתן לא מוצה. (תיק: תצ (מרכז) 30759-02-13) מצ"ב תקציר תקציר ההחלטה של השופט בקובץ PDF. תקדין - ייצוגית נגד נטוויז'ן_ לא ניתקה בזמן לקוחות שלא נוצר עימם קשר לאחר מתן הודעת ההתנתקות.pdf
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך כבלים ללא חייגן יש פה קובץ מצורף אם המצב הנוכחי והמצב העתידי האם זה אפשרי המצב העתידי הזה לעשות כמו שציירתי אם למישהו יש רעיונות יותר טובים (ללא קניה של חומרה חדשה - ראוטר וכאלה - חשוב נורא שיהיה ל2 המחשבים איפים חיצוניים משלהם) בתודה רבה, משה הנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה צצה במוחי ואשמח לתגובות - נניח רשת מחשבים גדולה (של כמה מאות מחשבים לפחות) אשר משתמשי קצה בה חסומים בפני שיתוף קבצים מכל סוג. בהרבה תוכנות של ביט טוררנט יש אפשרות לקודד את החבילות הנשלחות כך שהמסננים של הרשת לא יעלו עליהם וכן יהיה אפשר לשתף קבצים (אפשר גם לדרוש שכל האנשים שמשתפים איתך יהיו בעלי תשדורת מקודדת לכן נניח שכך הדבר). בהנחה שזה עובד יופי, מה הסיכויים שמנהלי הרשת יעלו על זה? כמה קל בהינתן כל מיני תוכנות מוניטורינג שיש כיום בשוק לזהות שמדובר בשיתוף קבצים? האפ אפשר יהיה להוכיח שמדובר בשיתוף או רק לקבל רמזים שזה הכן נעשה? אישית לדעתי זה לא אמור להיות קשה שכן חיבור למספר רב של IP-ים במקביל ושליחה וקבלה מהם די מרמזת שדובר בשיתוף קבצים גם אם מעשית אינך …
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כבר בערך 7 שנים בשתית של בזק באינטרנט המהיר. החלטתי להצתרף לטריפל של חברת הוט בגלל כדאיות במחיר. כיום נמצא ברשותי נתב ראוטר של חברת Linksys WRT54GL הוא עובד בטכנולוגיית התקשרות PPPOE, וכדי שאני לא יצתרך לשנות את הגדרות החיבור בראוטר אני מעוניין במודם תואם כזה גם של חברת הוט, חשוב שהמודם יהיה אמין ושיעבוד טוב עם הראוטר. ניכנסתי לאתר של הוט וראיתי מספר דגמים וחברות: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he איזה מודם כדאי לי לקחת שיתאים לצרכים שלי? , אם אפשר כמה אפשרויות שאם ובמידה יחסר במלאי אוכל לקחת משהו אחר. תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אצלי היא נשארה אותו דבר חבילה של 1.5MB/128KB ועדיין 16KB העלאה לא צריך לשדרג תשתית או משהו כזה, נכון? עוד משהו- לא כתוב שום דבר על השדרוג הזה באתר של 012
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות רשת ביתית לשני מחשבים בעזרת מודם (B-FOCUS ROUTER 270PR) וסוויצ' (VIEWCON 8 PORTS 10\100MBPS) הבעיה שאני בכלל לא מבין בזה ולא יודע איזה מדריכים לחפש. ואיך משנים את ההגדרות של המודם. ואני גם רוצה שיהיה ניתן לשתף קבצים בין המחשבים. אז איך עושים את זה???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התחברתי לאינטרנט ADSL ואני מחובר דרך החייגן הרגיל של WINDOWS XP. אני רק רוצה לדעת איך אני מסדר ככה שהוא יתחבר ב STARTUP, פשוט שכחתי איך עושים את זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות חיבור רשת ל-Smart tv שלי המבוסס על קוי החשמל בכדי שאוכל לעבוד בצורה טובה יותר על גבי הרשת הביתית. האם יש טעם לקנות מתאם של 500MB? האם בשימוש כלשהו ההבדל יורגש על פני מתאם של 200MB? האם יש לכם מתאמים מומלצים? אני חשבתי על לקנות את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13974 או לקנות אחד טוב יותר ישירות מ-Ebay.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב, וכ.רשת נוסף על הסרבר להתקשרות לאינטרנט. על שני המחשבים יש XP-SP2. העניין הוא, שכזכור לי הולכים לפי המדריך לעיל. והכל עובד. בלי בעיות. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד. יש הודעת שגיאה על חוסר בקובץ בלי לפרט איזה קובץ. וזה פשוט לא מאפשר את השיתוף. ולכן חשבתי אולי הבעיה היא באבטחה המוגברת שיש ב SP2. מישהו מכיר אם זו בעיה מוכרת?....שני המערכות לאחר פירמוט והתקנה נקיה של XP. עידו
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ניסיתי עם CONNECTIFY אבל היא לא רואה את המודם הסלולרי של סלקום שזאת הרשת שאני רוצה לשתף. ניסיתי עם VIRTUAL ROUTER שרואה את המודם אבל כל פעם שאני מפעיל את השיתוף אני מקבל שגיאה. יש לכם עוד רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי נתב של חברת TPLINK1043ND. ואני משתמש בקושחת ה DDWRT. עד לסוף השנה יצאו עידכונים בתדירות של ימים ושבועות, מאז השנה החדשה לא הצלחתי לאתר אף עידכון, האם קיימים עידכונים מתאימים לנתב שלי? ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/ תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב בקיצור, יש לי בעיה דיי דחופה ואני יודה לכם אם תעזרו לי בה: אז ככה, קניתי router אלחוטי וחיברתי למודם ולחשמל והא עובד בסדר, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב והתקנתי דרייברים והוא גם עובד עכשיו, הכרטיס זיהה את הrouter ויש ביניהם התקשרות אבל אני לא הצלחתי להגדיר את האינטרנט כדי שאני יוכל לגלוש.... אם מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך להגדיר את האינטרנט אני יודע לו מאוד כי זה דיי חשוב לי... תודה מראש לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים: אחד שלי, אחד של אשתי ואחד שאני רוצה להפוך אותו לשרת. אני רוצה שהמחשב המיועד להיות שרת יהיה מחובר לאינטרנט המהיר בחיבור ישיר ע"י חיבור רשת למודם רשת, ושני המחשבים האחרים שלי ושל אשתי יהיו מחוברים אליו גם בכרטיסי רשת ואפשר יהיה לגלוש בכל אחד מהם. כך שבשרת יהיו סה"כ 3 כרטיסי רשת. האם דבר כזה אפשרי? בנוסף בגלל שהשרת עצם היותו שרת אני מעוניין להתקין עליו windows 2003 server enterprise edition המחשב הוא פנטיום 3 550 עם 384 מ"ב זיכרון האם המחשב יכול לעמוד בעומס של מערכת הפעלה כזאת? האם יש פיתרון נוסף? - קניית ראוטר (נתב) או סוויטש או האב כרגע לא עומדת על הפרק. בנוסף במצב הקיים יש שני מחשבים כשאחד מחובר לרשת באופן ישיר והמחשב השני מחובר אליו כאורח, ויש ICS של…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אני צריך לעשות רשת אלוחטית בין המחשב שלי למחשב של אחי שיטטתי באתרי מכירות וראיתי את זה: D-link DI-614+ & DWL-520 ב650 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761&products_id=6465 עכשיו איך המוצר הזה האם הוא טוב יש לו בעיות התנתקיות וכדומה יאללה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אז ככה בחודש וחצי האחרונים שלחו אלי 5 פעמיים טכנאי ולא מצאו כלום טענו שבארון החיצוני עשו כמה דברים כל פעם שינויים וזה גם לא עזר העוצמות טובות מאוד הם טוענים שמקבל 54 בעוד שמשלם על 50 אז ככה כל יום בערך פעמיים שלוש קורה לכמה שניות ניתוק באינטרנט גם קווי וגם אלחוטי מה ניתן לעשות כבר לא יודע מה לעשות החליפו לי גם 3 פעמיים נתב 6740UH1 ואין כלום לא עוזר האם הפיתרון היחידי לעבור להוט?או לספק אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתחיל להשתמש בproxy ואני צריך עזרה. לפי מה שהבנתי אני בעצם מתחבר לשרת כלשהו והוא מתחבר ליעד שהייתי רוצה להגיע אליו, הדבר מאט את האינטרנט, נכון? איך בכלל מתחילים להשתמש בפרוקסי, אני אמור להוריד תוכנה? והאם יש אפשרות להגדיר התחברות לproxy רק בעת גלישה באתר מסוים, לדוגמה אם אני מעוניין להיכנס לאתר www.one.co.il בלבד דרך פרוקסי, הדבר אפשרי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה מעצבנת ואני מאוד מקווה שימשהו יכול למצוא פיתרון בשבילי! אז ככה: יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR6114Wg. לא מזמן עשיתי ADSL 5 מגה בספק בזק בינלאומי. עכשיו, כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם ADSL, אני יכול להוריד במהירויות של 630kb/s מהאתר מבחן של בזק בינלאומי (http://speed.bezeqint.net), והכל טוב ויפה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לראוטר, פתאום המהירות מוגבלת לפחות מ300kb/s! ניסיתי לחבר את כל המחשבים, לחבר מחשב אחד, עשיתי שדרוג לfirmware של הראוטר, ואפילו חיברתי את הראוטר הישן שהיה לי של אדימקס (BR6104K) וזה היה אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? שתי הראוטרים של אדימקס מגבילים את מהירות ההורדה שלי, ובדקתי את כל האופציות בקינפוג של הראוטר, שום דבר…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-