עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Domovoi,

אני עכשיו ב-012 NET HOT CABLE 1.5 אי רוצה לעבור ל בזק 014... רק לאיזו חבילה כדאי לי לעבור? תדה

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  2. היי, שאלה בכותרת והסבר קצר: מחשב אחד משמש כשרת , מחובר לאינטרנט ישירות + שאר המשאבים כמו מדפסת סורק וכו' אליו אני מעונין לחבר 3 אחרים בלי הרשאה לאינטרנט אבל עם שימוש מלא בשאר המשאבים כולל גישה מלאה לתיקייה משותפת בכונן c שבשרת איך כדאי לעשות את זה? ואם יש לינק למדריך טוב... תודה

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by omrit,

היי, אני מחפש נתב חזק ויציב שיעבוד טוב גם עם P2P. כרגע האופציות שחשבתי עליהן הם ה- Linksys WRT54G2, Linksys WRT54GL וה- Edimax 6504N. אני מתמצא ברשתות ויכול "לשחק" עם קושחות צד שלישי אם צריך. יש לי כבלים של תקשורת בתוך הקירות כך שלפחות 95% מהתעבורת רשת תהיה קווית וחיבור אלחוטי יהיה מזדמן בלבד. ראיתי בנצ'מרקים לראוטרים באתר הזה- http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/ אני אפרט את התוצאות הרלוונטיות לי (לא מעניינת אותי איכות תעבורה ב WIRELESS) במספר חיבורים בו-זמנית, ה G2 היה 8, ה GL- 64 וה 6504 היה- 190 בקצב העברת נתונים בו זמנית- ה G2 קיבל 45, ה GL קיבל 36, וה 6504 קיבל 86. האם אפשר לסמוך על בנצ'ים כאלו כמדד על ביצועים וביצועים ב P2P…

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by Yakim Peled,

בוקר טוב, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437.0 אני רוצה לקנות נתב כדי לאפשר גלישה לשני המחשבים וכדי לאפשר שיתוף קבצים ביניהם (האחרון רצוי אבל לא חובה). חשוב לי שהוא יהיה מאובטח כדי שרק שני המחשבים הללו יוכלו לגשת לרשת. 1. על איזה נתב אתם ממליצים? 2. האם אוכל להתקין אותו בעצמי? אין לי שום ידע בנושא אז אם ההתקנה היא לא פשוטה מאד כנראה שאזדקק לעזרתו של בעל מקצוע. או שאולי יש מישהו מאזור ראש העין/פתח תקווה..... 3. על המחשב הישן יש חלונות XP. על החדש אני מתכוון להתקין אובונטו. זה עלול ליצור בעיות? תודה מראש?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  6. אני לא זוכר אם עניתם לי על זה פעם אם אתם מכירים מדריך טוב להסבר על התקנה אשמח לקישור יש גם כבל בקיר ואני לא יודע אם הוא תקין או לא כי זה לא עבד בזמנו אבל אין בעיה לבדוק את המגדיל בלי כבל נכון? תודה...!

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  7. Started by dardar4,

בוקר טוב.יש ברשותי הוטבוקס (מודם+ראוטר באותה קופסא) של הוט.כרגע מחוברים אליו המחשב שלי (לצורך גיימינג) ומכשיר אנדרואיד שמריץ קודי בעזרת כבל רשתהאם יש דרך לשלוט מהמחשב על הכניסות של הכבל רשת בהוטבוקס ? כלומר שהמחשב יוכל לכבות\להפעיל את הכניסה שמחובר אליה הקודי מבלי שאני אצטרך לעשות זאת ידנית? תודה!

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by innoVision,

אם אתם יכולים ציינו את המהירות..

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. Started by Haflo,

o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  11. שאלתי היא כזו : האם ניתן לחבר ל Hub שני (או יותר) מחשבים ומודם כבלים כך שיהיה שיתוף אינטרנט? או שיש צורך בראוטרים (שעולים הרבה יותר)? אגב... אני מחובר ל 012 כך שאני לא משתמש בחייגן.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  12. שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by m_a_t,

אני מחפש דרך לשנות את כתובת האי פי שלי לא דרך התקשרות לספקית ובקשה. מישהו מכיר? (win98 se כבלים)

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. ספק: אינטרנט זהב בכבלים (תבל דיגיטל). מהירות: 1.5MB מודם: TERASYON TJ 715X רשת: אין, יש רק מחשב אחד מערכת הפעלה: XP PRO בפורום תמיכה טכנית, במהלך אחת מההודעות שלי שם, עלה הנושא והמליצו לי לעשות חייגו לבד במקום להורידש את החייגן של אינטרנט זהב. נתנו לי קישור למדריך הזה: http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html קראתי את המדריך, ויש שלושה דברים שלא הבנתי: ) הספק שלי הוא אינטרנט זהב. אז איפה שאני צריך לרשום את שם הספק אני צריך לרשום INTERNET ZHAHV?? 2) אני צריך לרשום את "שם המחשב המארח", כתובת הספק או משהו כזה. אז ברשימה שיש שם אם כתובת לאינטרנט עפ ספק אינטרנט זהב בכבלים, יש רק את זה שהוא L2TP (יש לי L2TP נדמה לי): lns.inter.net.il. לרשום אותו? אם לא אז מה לרשום? 3) השם …

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by Booobb,

שלום, קניתי היום את המודם-נתב 2Wire Home Portal 1100 כדי ליצור רשת בין שני מחשבים על בסיס קו הטלפון. עכשיו כאשר חיברתי את המודם למחשב הראשי הכל היה בסדר, המודם פעל והנורה של הכרטיס רשת דלוקה כמו שצריך. עכשיו, כאשר נסיתי להתחבר לאינטרנט באמצעות האשף שסופק ע"י המודם הוא לא הצליח בטענה שהוא לא מקבל שום אות שהוא מחובר לקו ADSL. ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. כל החיבורים הם בדיוק כפי שהם צריכים להיות ועכשיו כשאני עם המודם הקודם (Samsung AHT E-300) אין שום בעיה להתחבר ולגלוש. ככה שהבעיה היא לא אצל בזק או הספק.. והדבר היחיד שנראה לי שלא מוגדר נכון הוא הכרטיס רשת. בחוברת הדרכה לא מצוין שום דבר לגבי ההגדרות של הכרטיס רשת ככה שאין לי מושג מה לעשות.. הסרתי את האנטי וירוס והפייר…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by kikkler,

אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by itaysk,

לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by sgsg,

אני מחובר דרך תבל+012 בחבילה של ה 750K. התחברתי לפני חצי שנה, ממש כמה ימים אחרי שתבל קיבלו אישור והתחילו לשווק את האינטרנט המהיר. בתקופה שבה התחברתי כל הספקיות הציעו מבצעים של חצי שנה במחיר מוזל יחסית ולאחר מכן שינוי המחיר. הספקיות הציעו גם, כמו היום, מודם חינם בהתחייבות לחצי שנה (שזו התקופה של המחיר המוזל), חוץ מהמתחברים דרך תבל, שבכל הספקיות (לפי מה שאני זוכר) ההתחייבות הייתה לשנה. מכיוון שמאוד חיכיתי לאינטרנט המהיר הלכתי על המבצע של 012 שהיה המשתלם ביותר אז שהיה חצי השנה הראשונה ב 74 ש"ח לחודש ולאחר מכן 145 ש"ח. לאחרונה ראיתי כתבה (שמסיבה כלשהי אני לא מוצא אותה יותר) ב ynet על בזק בינלאומי, הם לא הורידו את המחירים אפילו שמחירי השוק ירדו בצורה משמעותית, אלא אם הלקוחות ה…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by Lioriiii,

ברשותי 2 מחשבים, מחשב אחד עם מעבד 1800 עם מערכת הפעלה 2000 ועם כרטיס רשת 3COM ועוד מחשב עם מערכת הפעלה 98 וכרטיס רשת של אינטל. ו-2 המחשבים נמצאים ב-2 חדרים שונים, ועשיתי להם שקעים (כמו בכל משרד עם רשת-תעלות) וחיברתי את כל 9 החוטים כולל הסיכוך לשקעים באותו הסדר בדיוק כדי שאוכל להעביר במהירות של 100MB. וכל הכבלים שברשותי כרגע הם CAT5E חדשים לחלוטין שקניתי! ומה שקורה שבחדר אחד מהשקע יוצא כבל למחשב (שהוא CAT5E) ובחדר השני מהשקע יוצא כבל (?CAT5E) שהוא מחבר בין השקע לסוויטש'. והמחשב השני מחובר ישירות לסוויטש' עם כבל?(CAT5E) (שימו לב שהשקעים חברים אך ורק מחשב אחד שנמצא בחדר השני). ומה שקורה הוא שאני לא מצליח להעביר נתונים כלל ברגע שהסוויטש מחובר, ולעומת זאת כשרק ה-HUB מחובר אני…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  20. שלום לכולם, קבלתי מחול ROUTER של DLINK (אלחוטי) ואני רוצה לחבר את המחשבים שלי אליו (2 עם חוטים - יושבים באותו חדר) ואחד אלחוטית (בחדר אחר) עכשיו אני עוד בבעיה הבסיסית - כי אני לא מצליח להתחבר בכלל לאינטרנט איתו. בינתיים מה שעשיתי זה ככה: אני עם WINDOWS XP. עבדתי לפי ההוראות, חיברתי את המודם לנתב (לכניסת WAN) ואת המחשב שלי לכניסה 1 (מבין ה4) נכנסתי לכתובת של הנתב והפעלתי את ה WINZARD (סיסמה וכו') בחרתי ב L2TP - ונתתי את ה USER וה PASSWORD שלי מנטוויזן כמו כן הכנסתי cables.netvision.net.il במקום המתאים. הנתב עשה RESET והוא טוען שהוא מחובר אבל אני עדיין לא יכול להכנס לאינטרנט! מה עשיתי לא נכון? צרפתי תמונה של ההגדרות שיש לי מה שנראה לי מוזר שה IP ADR הוא 0.0.0.0 ניסיתי לחפש …

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. בעיה מוזרה: יש לי 2 מחשבים וחיברתי רשת לפי כל המדריכים הרלוונטים פה וגם ב נטגורו וכרגע המצב הוא שיש אינטרנט במחשב הלקוח וגם בראשי כמובן אבל אני לא מצליח לשטף תקיות וקבצים המחשב הראשי בכלל לא רואה את הלקוח במיקומי הרשת המחשב לקוח רואה את הראשי במיקומי הרשת אבל לא נותן גישה עליו יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  22. אין לי דומיין ולא הגדרתי שום הגדרות דומיין , ועכשיו המחשב "נעול" מה עושים ? איך משחררים אותו?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. אני כרגע מחובר ב-ADSL של בזק דרך 014. הרשת אצלי מורכבת ממודם אלקטל SpeedTouch Home (השחור הישן, 5 נורות) וראוטר Edimax 6104Wg האלחוטי. בקרוב אני מתכוון להתחבר לכבלים, ואני מעוניין לדעת את התאימות של הראוטר עם הפרוטוקול חיבור של הכבלים. עד כמה שידוע לי הם משתמשים ב-PPTP גם כן, אבל אני רוצה לדעת בטוח.

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערך בכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלו ונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוני הדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני) כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכולים ראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגנים אחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח) והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית.. אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט? אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס.. תודה …

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by esaly,

אהלן אנשים! רציתי לשאול איזה שרת הכי מועדף לשימוש בeMule? עד החודשים האחרונים תמיד השתמשתי בRAZORBACK2....ואז באה הנפילה... עכשיו אני משתמש הDONKEYSERVER NO1+2 והם לא משהו... תודה מראש על התגובות...

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים