עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kikkler,

אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cheif,

ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ואני לא מצליח להשיג סוויץ' או איך שלא קוראים לזה בדיוק .. השאלות שלי הם: 1. כמה עולה סוויץ כזה (אני צריך לחבר רק שני מחשבים ברשת) יש לי מודם שמתפקד גם כראוטר ולכן אני צריך את ההכי פשוט שיש.. 2. אם תוכלו להביא לי קישור באינטרנט לססויץ' כזה אני אשמח.. (עדיף מבאג או מאופיס דיפו, אבל אם אין להם אז כל מקום אחר) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by cleric,

לאחרונה שידרגתי את החיבור שלי ל 5MB\512KB ושמתי לב שבכל האתרים לבדיקת מהירות , בכל הטורנטים (מטראקרים פרטיים) , הורדות ישירות, בקיצור בהכל, אני לא מגיע ל625KBS אלא לסביבות ה580KBS , זה אמור להיות ככה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Cyber Iguana,

לפני פחות מחודש עשיתי LAN עם המחשב הזה ועוד אחד והכל היה טוב, אתמול אני בא ורואה שפתאום המחשבים לא מזהים אחד את השני, אני לא יכול לשתף קבצים ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by achiya1,

לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?

11. אהלן. סורי אם התשובות כבר היו כתובות כאן, לא ידעתי בדיוק מה לחפש כדי למצוא את התשובה. בכל מקרה, אחי חזר מחול והביא איתו ראוטר אלחוטי כדי לחבר את המחשב הנייד שלו גם לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. ניסיתי לחבר את המחשב שלי לכניסה "1" בראוטר, וחיברתי את הראוטר (בכניסה של האינטרנט כמובן) למודם של בזק. אני רואה את עצמי ברשת.. זה בסדר. הבעיה אבל שאין לי גישה לאינטרנט. אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר כדי לגרום לו להתחבר לאינטרנט. שאני עושה את ההתקנה האוטומטית בדיסק שקבילתי איתו, התוכנה פשוט מנסה לבדוק אם המודם (של בזק) מחובר לאינטרנט... כנראה שזה היה עובד רק למודמים שהם מחוברים כל הזמן.. למודם שלי אני צריך חייגן כדי להתחבר. אז בשורה התחתונה.. מה לא בסדר? איך אני גורם לראוטר האלחו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Oranili,

מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by NuXeR,

אני רוצה להתחבר למחשב שלי מביה"ס או ממקומות אחרים , אז שמתי לי קובץ שמאפשר REMOTE ASSISTANCE ושמרתי אותו במקום שאני יוכל להוריד אותו... עכשיו , מביה"ס יש שם 98 , איך אני יכול להתחבר אלי ? נגיד אפילו בתור שרת FTP או משהו כזה , אני רוצה להתחבר ל-XP משום שהוא רץ אצלי הכי הרבה , הלינוקס וה-98 "נדירים". אין שם גם PCANYWHERE או משהו כזה , אתם מכירים תוכנה שתעשה לי מהמחשב FTP עם סיסמא שאני יוכל להיכנס , אבל שתהיה די קשה לפריצה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, יש ברשותי מחשב שולחני המחובר לרשת האינטרנט בחיבור חוטי. לאחרונה רכשתי מחשב נייד ואני מוענין שתהיה לו גישה לאינטרנט. כיון שאין לי כל הבנה בנושא זה אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מערכת זולה שתעשה את העבודה בפשטות ואמינות. הציעו לי מחברת הכבלים דיל - התחייבות לשנתיים בעלות נוספת של 20 ש"ח לחודש עבור ראוטר אלחוטי תקן N כלומר עלות של 240 ש"ח מעבר לזה אין לי כל מושג לגבי החברות ופרטים נוספים שצריך להתיחס אליהם. אם מישהו יכול לפרט מהן האפשרויות הטובות ביותר יתרונות מול חסרונות, יצרן מועדף וכד' אשמח. במידה וקיים התקן שיאפשר לי להעביר סרטים לטלויזיה באלחוטי זהו פקטור חשוב גם כן. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by guy 12,

שלום רב! אני נערך בימים אלו להקמת רשת ביתית חדשה אשר תתפקד טוב יותר מהקיימת (מודם/נתב של rotal). צירפתי תרשים של הרשת אותה אני מתכנן להקים. הרשת ממוקמת בבית גדול יחסית. האינטרנט מבוסס ADSL ברוחב 10 מגה. התניות: 1. הוצאת הנתב מהממ"ד (כיום ממוקם בממ"ד) ומיקומו במרכז הבית. 2. חיבור המחשב הנייח בממ"ד באופן קווי. 3. חיבור קונסולת משחק באופן קווי ע"מ למנוע ניתוקים כמה שאפשר. 4. זמינות wi-fi ברחבי הבית. 5. הגדלת הטווח ע"מ שבית נוסף במשק יוכל להתבסס על הרשת הנ"ל. שאלות: 1. האם המרכיבים: מודם, נתב והכרטיס רשת תואמים? 2. האם המבנה נכון וישים? 3. האם ישנם מרכיבים המתאימים יותר למבנה זה באותה רמת תקציב? 4. ע"פ הבנתי ישנו צורך בכבל CAT5E FTP לחיבורים הקווים, מהיכן ניתן לרכוש כבל מסוג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום יש לי בבית ראוטר שכולל רשת אלחוטית 1 ההתקנים האלחוטיים WIFI "רואים" אחד את השני ( בדקתי ע"י PING ) 2 המחשבים שמחוברים בחיבור קווי גם "רואים" אחד את השני. השאלה: לא מצליח לגשת דרך הרשת ממחשב בחיבור קוי DESKTOP אל מדפסת בחיבור אלחוטי או אל LAPTOP בחיבור אלחוטי. מישהו יודע כיצד זה ניתן לביצוע ? תודה על העזרה איציק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. www.nod32.com www.cheatcc.com יכול להית שהפירוול של SP2 פשוט עושה לי בעיות? כי גם לאחר שביטלתי אותו לא הצלחתי להכנס

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי אני משתמש באינטרנט של פארטנר במהירות 1000. יש לי ראוטר שנמצא בחדר מרוחק שמהחדר יוצאות לקיר תשתית של כבלי תקשורת לכל החדרים, נקודת רשת לחדר. אני ובת הזוג שלי משתמשים בשני מחשבים באותו חדר , הוייפיי גם חלש מאוד היות והחדר אנו שוהים בו מרוחק . חשבתי על מגדילי טווח וmesh למנהם אך זה פותר לי בעיה אחת. אני צריך גם חיבור תקשורת למחשב הנייח של אחד מאיתנו ששנינו נוכל להשתמש בו זמנית והפתרון לבעיה הזאת הוא לקנות מתג גיגהביט של סיסקו או משהו, קטן עם 4 פורטים לחדר שלי ולחבר לשם את המחשבים ואת הסוני לדוגמה , אך שוב זה פותר רק חצי בעיה. הפתרון השלישי שחשבתי עליו הוא לקנות ראטור נוסף במקום מתג ושישמש לי גם כמתג וגם כנקודת רשת לוייפי שמחוברים לראוטר המרוחק. האם זה משהו אפשרי? …

20. Started by Adielion,

ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by לוטם בזק בינלאומי,

[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

23. אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by vizido,

שלום חברים, אני קונה בקרוב מחשב נייד שיתווסף למחשב הקיים ועולה הבעיה הבאה. כיום אני עובד על מחשב אחד (פלאש ועיצוב גרפי) וכל הקבצים מרוכזים בו. המטרה שלי במחשב הנייד הוא שיאפשר לי לעבוד גם מחוץ לבית. השאלה איך אני מסנכרן כל הזמן בין שני המחשבים כך שאני חוזר הבייתה אני יוכל לעבוד על המחשב החזק. יש איזה תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים