רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
לא משהו גדול אלה משהו קטן רק בשביל להתחיל איתו מספר דברים. ואני אשמח לקבל מידע לגבי שרתים וסוגם כי אני לא המבין הגדול ביותר, אבל ברצוני ללמוד כמה שיותר. תודה. נ.ב. מצטער אם לא שמתי את הנושא במקום הנכון, מכיוון שלא ידעתי את המקום הנכון.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה: יש לי 2 מחשבים וחיברתי רשת לפי כל המדריכים הרלוונטים פה וגם ב נטגורו וכרגע המצב הוא שיש אינטרנט במחשב הלקוח וגם בראשי כמובן אבל אני לא מצליח לשטף תקיות וקבצים המחשב הראשי בכלל לא רואה את הלקוח במיקומי הרשת המחשב לקוח רואה את הראשי במיקומי הרשת אבל לא נותן גישה עליו יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף התקן, אך ה "בחר מיקום רשת מותאם" לא מופיע לי ב"הוסף מיקום ברשת" מופיע לי רק "בחר מיקום רשת מותאם אישית" למה זה? ואיך אני יכול לעשות שיהיה לי את בחר מיקום רשת מותאם ואז אני ימצא את ההתקן... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן להעביר מידע משני הרדיסקים בין שני מחשבים דרך כבל USB ולא RJ45 ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס DWA-131 עם מהירות של 300 MBPS והראוטר(wr641g) מכוון על 108 MBPS והגלישהקצת איטית אני על מחשב נייד וב-windows 7 יש לי 5 קווים של קליטה (מקס') וראיתי שהמהירות שלי היא 54 MBPS... איך זה יכול להיות? אני גולש עם קווי זהב 2.5...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי איך אני מחבר שני מחשבים על ידי כבל של מדפסת ולהעביר איתו קבצים האם צריך הגדרות מיוחדות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שאני די חזק בכל מה שקשור בעבודה על המחשב, תקשורת אלחוטים זהו נושא שממש אין לי בו נסיון. יש לי מחשב נייח ואני צריך לחבר אליו את הדבר הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/896329-REG/Eye_Fi_eye_fi_16pc_16GB_SDHC_Memory_Card.html בדרישות המערכת מופיע שהכרטיס תומך ב-802.11n וב-WPA-PSK. זה מה שאני חייב שיהיה גם ל-נתב/מתאם. אני לא יכול כרגע למצוא איפה זה כתוב, אבל קראתי שהכרטיס יודע לשדר ב-600 MBPS. אני רוצה פשוט ליצור חיבור אלחוטי בין הכרטיס למחשב שלי. אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, מדפסות או שום דרב אחר. אני יכול לעשות את זה עם מתאם USB ולא נתב? ראיתי מתאמים עם ובלי אנטנות. יש כאלה שהאנטנה שלהם מחוברת דרך כבל ואפשר להציב אותה במקום שייתן מקסימום קליטה. בדרישות המ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שתי נקודות רשת אחת ליד הסויטש ואחת ליד המחשב אז חשבתי לעשות את זה כבר מקצועי. אם כבר אז כבר.. אני יחצוב בקיר ישים תעלה וכל העניינים.. אבל איזה חוט הכי כדאי לי... אני רוצה חוט ממש טוב.. כזה שמעבירים מקצועי ולא נראה לי שיש בעיה תקציבית כי אני צריך איזה עשרה מטרים אולי קצת יותר.. אז מה אני צריך? מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר פניתי אל הספקית שלי (אינטרנט זהב) ואל נזק. הם עשו כל אחת בדיקות וטענו שהתקלות לא מאצלם. יש לי מודם USB ADSL ALE 070. ידוע לי כבר שהמודם הזה הוא ממש על הפנים, אבל אף פעם לא ראית שלמישהו יש תקלה עם המודם הזה כמו שלי יש. כל חמש דקות בערך, האייקון של המודם הופך להיות צהוב והאינטרנט מתנתק. אני יכול להתחבר שוב אחרי חצי דקה, אבל אחרי שאני מתחבר כל התהליך חוזר על עצמו אחרי חמש דקות. יש לי 4 יציאות USB: 2 מקדימה של המארז ו-2 מאחורה של הלוח אם. ניסיתי בכולם לחבר את המודם, אבל בכל זאת אני נתקל בתקלה שיש לי עם המודם, אז לא נראה לי שהבעיה היא בחיבורי ה-USB. בקיר, בשקע הטלפון, היה לי פילטר שבו אני שם את החיבור של הטלפון ואת החיבור של המודם. בבזק אמרו לי להוציא את הפילטר הזה ולחבר י…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם יהיה לי איטרנט 5 מגה,אני יוכל להוריד בתוכנה כמו אימיול ביחד בו זמנית ב 2 מחשבים? כאילו יש לנו 2 מחשבים אחד נייד אחת נייח. אז השאלה שלי האם אני יוכל להוריד בו זמנית איתו בתוכנה דומה לאימייול [sababaDC] נ.ב יש לי ראווטר [חייב להיות]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שחבר של אבא שלי מצא אצל הבת שלו מספר טלפון של מישהו ברמאללה, הוא שאל אותי אם יש דרך לברר מה אחותי עושה בICQ בלי שהיא תדע. אני החלטתי כמו גיק טיםוסי לא ללמד אותו לעבור על הHISTORY, אלא לכתוב sniffer שישב על הרשת ויפיק את זה בREAL-TIME. כבר יש לי את מה שמתחבר לרשת ומוציא את הפקטות (ואני עובד על משהו שיחבר sessionים, למרות שבICQ זה לא רלוונטי במיוחד). כל מה שאני צריך עכשיו זה תיעוד נורמלי של הפרוטוקול של ICQ (גרסאות 7-8, עד גרסה 5 קל למצוא). עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אז חשבתי לבקש את עזרתכם... ד"א, אם אתם מרגישים שזה יותר מתאים לפורום תכנות תרגישו חופשי להעביר את הת'רד. תודה רבה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ראוטר מסוג WRT54GL של לינקסיס עם DD-WRT. הראוטר עובד מצויין תחת המגבלות שלו (מהירות ההעברה האלחוטית בפועל היא באיזור ה 8Mbs). זה קצת איטי, הייתי מעוניין במשהו יותר מהיר. צרכים: 1. מהירות תעבורה אלחוטית גבוהה ככל האפשר (יש תמיכה בתקן n עבור רוב המכשירים, נראה לי). 2. תמיכה ב6 התקנים אלחוטיים. 3. תמיכה ב 4 התקנים חוטיים. 4. יציאת USB אחת (בינתיים, לפחות) 5. אם אפשר תמיכה ב dd-wrt. תקציב: עד 400 שקל, אפשר ורצוי לחסוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת ... הנתב של בנק asus am 604g מחובר למחשב שלי והמחשב השני מחובר ברשת.. עכשיו כשאני נכנס נגיד לאימיול אז הוא מוריד לי על המקסימום -על 300 בערך (אינטרנט 2.5) וכשהמחשב השני המחובר ברשת נכנס במקביל אז הוא מקבל את רוב המהירות של האינטרנט ואז האימיול אצלי יורד ל-20 ולו מתחיל פתאום להוריד על 280 למרות שאני התחלתי להוריד קודם וגם הנתב אצלי .. אז איך אני עושה שזה יהיה שווה בשני המחשבים או עם העדפה לי חחח ? תודה רבה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין בענייני הרשת האלחוטית אז יש לי מספר שאלות: - ניתן לייצר רשת ביתית ללא PC שמחובר ישירות עם כבל לראוטר ? כלומר, אם אין לי PC בבית, ויש רק ניידים שצריכים חיבור אלחוטי ביניהם ולאינטרנט, אפשר יהיה לייצר רשת ביתית ?(הרי לא יהיה אף מחשב שמחובר בכבל לראוטר ...) - בקשר למודם שהוא גם נתב של בזק (אגב, איזה הם נותנים היום ?), אם אני עוזב יום אחד את בזק - הוא יוכל לשמש אותי כנתב רגיל שמחובר למודם כבלים ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש, שלוש אנטנות - TL-WR941ND. עובד אחלה. קניתי על הדרך גם רפיטר, שלוש אנטנות - TL-WA901ND.הגדרתי והכל בסדר, אני חושב לפחות. הבעייה היא ב Roaming - היא פשוט לא מתרחשת. יש בבית שתי קומות. הראוטר בקומה העליונה והרפיטר נמצא בקומה התחתונה. כאשר אני מחובר לראוטר למעלה ויורד למטה, אני עדיין מקושר לראוטר למעלה. רק כאשר אני מנתק את ה Wifi ומפעילו מחדש, אני מתחבר אוטומטית לרפיטר למטה. כאשר אני עולה למעלה - צריך לנתק Wifi שוב ידנית כדי להתחבר לראוטר למעלה. קראתי פה שצריך שמומלץ שהם יהיו עם ערוצים שונים, אבל אין אפשרות ברפיטר לשנות ערוץ - הם מסונכרנים יחד. כל שינוי שאני עושה בראוטר - הרפיטר מסתנכרן בהתאם. יש פתרון לבעיית ה Roaming ? אני אובד עצות כבר. תודה, חברים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הקולט WN8200ND V1 של TP link ובהתחברות שליטה מרחוק למחשב בעבודה אנחנו חווים הרבה ניתוקים וזה בהתחברות לראוטר של מרחק 12 מטר. הנתוקים האלה לא קורים לי בנייד, וכן שאני מחבר את הנייד ב wifi ואז את המחשב לנייד בעזרת usb אין ניתוקים ולכן אני חושב שהבעיה בקולט שיש לי שכנראה לא נתמך ב windows 10 או שהוא לא כלכך טוב. אשמח למוצר טוב ולקישור לחנות מאיזור המרכז. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש בעל מקצוע להשחלת כבלי רשת לחדרי ילדים ( במקום כבלי טלוויזיה קיימים שאינם בשימוש) והתקנת שקע מתאים בקיר. העבודה באזור ת"א. אשמח לשמוע המלצה לבעלי מקצוע אמינים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-