רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה בעת ניסיון להעביר קובץ ממחשב אחד לאחר. מדובר במחשב נייח הביתי ובמחשב נייד. כאשר אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב הבייתי לנייד זה אפשרי, אח כאשר אני רוצה להעביר קבצים מהנייד לנייח זה בלתי אפשרי. בדקתי בהגדרות המחשב הנייד שאין שום אופציה שחוסמת את השיתוף, ואכן הייתה אופציה שדורשת שם משתמש וסיסמא וביטלתי אותה. למרות זאת עדיין יש בקשת שם משתמש וסיסמא כאשר אני רוצה לראות את הקבצים המשותפים בנייד דרך הנייח. אינני יודע מהיכן לקחת את הסיסמא/שם משתמש משום שלא צוין בפני לרשום אותם כאשר ביטלתי/הפעלתי את האפשרות "שיתוף המוגן באמצעות סיסמא" . האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזו? דרך אגב, בנייד מותקן WINDOWS VISTA ובנייח XP PRO .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות שקבלתי בדוא"ל, מצ"ב פוסט המכיל מידע מפורט לגבי האפשרויות לגיבוי מידע קריטי לענני אכסון. במהלך החודשים האחרונים, בדקתי את כל האתרים המוזכרים בפוסט ואני ממליץ עליהם בעקבות התנסות חיובית שיש לי עימם. http://www.netcheif.com/blog/?p=2731
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל שרת משחק שאני משחק בו, כעבור דקה אני אקבל TIMEOUT. זה קורה בכל משחק ולוא דווקא במשחק ספציפי. ניסיתי לאתחל את הראוטר \ מחשב וזה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות? לא התקשרתי לתמיכה של בזק כי הם אף פעם לא פותרים את הבעיה.. מבחינתם אם אני גולש אז הכל בסדר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ואני לא מצליח להשיג סוויץ' או איך שלא קוראים לזה בדיוק .. השאלות שלי הם: 1. כמה עולה סוויץ כזה (אני צריך לחבר רק שני מחשבים ברשת) יש לי מודם שמתפקד גם כראוטר ולכן אני צריך את ההכי פשוט שיש.. 2. אם תוכלו להביא לי קישור באינטרנט לססויץ' כזה אני אשמח.. (עדיף מבאג או מאופיס דיפו, אבל אם אין להם אז כל מקום אחר) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב היה לי נתב חוטי של sweex שהיה מחובר לשני מחשבים היה עושה המון ניתוקים אז החלפתי אותו ל netgear rp614 בפעם הראשונה זה עבד לי ונכנס לי לפאנל ניהול http://www.routerlogin.net/ אבל עכשיו שום דבר לא עובד!! גם הישן לא! הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה הוא לא מצליח לקבל כתובות מהמודם יותר דברים שניסיתי למחוק את הכרטיס רשת ממנהל התקנים ולהתקין מחדש ipconfig /renew לכבות תמחשב להדליק תמודם ואז את הנתב אני נואש כבר מלנסות עכשיו אני מחובר ישירות דרך המודם עם חייגן יש פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז לפני שכולם מתנפלים עלי ואומרים לי שיש את זה בסטיקי תקראו את הבעיה שלי... יש לי כבל ישר שסדר החוטים בו הוא כזה (משמאל לימין, בשתי הקצוות של הכבל): לבן עם פס כתום, כתום, לבן עם פס ירוק, ירוק, לבן עם פס כחול, כחול, לבן עם פס חום, חום. אז השאלה שלי היא מה צריך להיות הסדר של החוטים בשתי הקצוות של הכבל בכדי שהוא יהיה מוצלב (אני יודע איך מחברים לקונקטורים והכל....פשוט אני לא יודע את הסדר של החוטים) והבעיה שבגללה הסטיקי לא עזר לי היא בגלל שהאתר שאמור להסביר את זה (http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) יוצא מתוך הנחה שבכבל ישר יש סדר חוטים מסויים שלא קיים אצלי... לדוגמא: באתר אומרים שסדר החוטים הוא שלפני החוט הלבן עם הפס החום יש חוט כתום וזה לא ככה אצלי...…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי מביה"ס או ממקומות אחרים , אז שמתי לי קובץ שמאפשר REMOTE ASSISTANCE ושמרתי אותו במקום שאני יוכל להוריד אותו... עכשיו , מביה"ס יש שם 98 , איך אני יכול להתחבר אלי ? נגיד אפילו בתור שרת FTP או משהו כזה , אני רוצה להתחבר ל-XP משום שהוא רץ אצלי הכי הרבה , הלינוקס וה-98 "נדירים". אין שם גם PCANYWHERE או משהו כזה , אתם מכירים תוכנה שתעשה לי מהמחשב FTP עם סיסמא שאני יוכל להיכנס , אבל שתהיה די קשה לפריצה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסה לחבר את הראוטר למודם הכבלים בדיוק לפי ההסבר בחוברת. בסופו של התהליך - בבדיקה בסטטוס info, בשדה - attain ip protocol, מופיע - L2TP disconnected. ניסיתי מס' פעמים ללא הועיל, ובנוסף ניסיתי כשה - firewall והאנטיווירוס מנותקים. למישהו יש רעיון??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יצא פה לחבר ראוטר fortigate לאינטרנט? מדובר ספציפית על fortiwifi-40c הוא מחובר למודם/נתב שקיבלתי מבזק אני מצליח להתחבר לראוטר בוויפיי אבל אין לי גישה לאינטרנט. יש משהו מיוחד שאני צריך להגדיר? נתבים אחרים עובדים לי מצויין
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 6500 בגרסה הרגילה (לא WIFI). יש בה חיבור ETHERNET. האם אני יכול לחבר אותה לראוטר האלחוטי שלי (EDIMAX), ובאיזשהו אופן להיות מסוגל להדפיס ככה מהלפטופ דרך ה WIFI? אם כן, מהם בדיוק השלבים..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תשתית של הוט 30 מגה ללא חייגן + בזק בינלאומי הוטבוקס מוגדר על מודם בלבד ראוטר נמצא בחדר הסמוך למחשב הנייח, בנוסף קיים מחשב נייד שאיתו אני מסתובב בבית פעולות שביצעתי: 1) עדכון קושחה ל 120405 העדכנית ביותר 2) Hard Reset והגדרה מחדש 3) לראות את המהירות בחיבור עם כבל ישיר להוטבוקס (מתקבלת המהירות המקסימלית 30 מגה) סיבה שאני חושב שבגללה הניתוקים: 1) התקנת הראוטר התבצעה מהמחשב הנייד ולא הנייח הבעיה: כאשר אני לא מוריד קבצים מ newsbins הראוטר יציב (למרות שבהתחלה הוא התנתק גם בעבודה רגילה). כאשר אני מוריד קבצים בתוכנת newsbins לאחר כ 2-3 גיגה הראוטר מתנתק. לא ניתן להכנס אליו מהכתובת 192.168.1.1 רק ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה מחזיר את הקו עצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-