עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pening6,

שלום אני מעוניין לקנות נתב חדש לבית יש ברשותי כבר כמה שנים טובות את הנתב Siemens SL2-141 עברתי לבית חדש (4 קומות) לכן הקליטה יחסית חלשה וגם הסטרימיניג איטי אין תקציב מסויים יש לי מהירות של 10 מגה ביט ויש סיכוי לשדרוג ל -12 או 15 ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ykg,

מחפש בעל מקצוע להשחלת כבלי רשת לחדרי ילדים ( במקום כבלי טלוויזיה קיימים שאינם בשימוש) והתקנת שקע מתאים בקיר. העבודה באזור ת"א. אשמח לשמוע המלצה לבעלי מקצוע אמינים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה

4. Started by Bnaya255,

שלום לכולם, ברשותי 3 יחידות של המוצר הנ''ל, מחוברות בקונפיגורציית Access Point באופן הבא: >> מודם/ראוטר HotBOX >> סוויצ' TP Link desk >> 2 יחידות Deco P7 >> סוויצ' TP Link desk >> יחידת Deco P7 כלומר, ישנם שני סוויצ'ים המחוברים ישירות למודם/ראוטר, לאחד מהם מחוברים 2 יחידות של ה-P7 ולשני, יחידה אחת. היחידות נשמות כנקודת גישה ולא כראוטר, את תפקיד שרת ה-DHCP, מודם וראוטר ממלא ההוט-בוקס. ישנו שידור wifi של ההוט-בוקס(2.4Ghz & 5Ghz), וישנו אחד אחר של ה-P7 (5Ghz). הבעיה היא כזו: כאשר אני מתחבר לרשת של ה-P7, לאחר זמן מה, הטלפון מאבד חיבור, ומתקשה לחזור. כלומר, נתקע בשלב קבלת ה-IP (Obtaini…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

7. שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם זה ייתכן? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rellect,

אני בתשתית של בזק עם נטגיר 2000 איתו אני גם מפעיל רשת אלחוטית. הראוטר הקודם שלי היה EDIMAX 6524N. החלטתי להתקין את האדימקס כ-repeater כדי לשפר את הקליטה. ביטלתי את הסיסמת רשת של הנטגיר והתחלתי להגדיר את האדימקס כ-universal repeater. לאחר מכן התחברתי לשידור שלו וראיתי שיש אינטרנט. נוצרו כמה בעיות: 1. כשהגדרתי סיסמה לנטגיר (WEP) האינטרנט הפסיק לעבוד במכשירים שמחוברים לשידור של האדימקס 2. אין לי גישה לפאנל של האדימקס, אני כל הזמן מופנה לפאנל של הנטגיר 3. לפעמים אני מקבל ip conflict זו פעם ראשונה שאני מגדיר רפיטר אז יכול מאוד להיות שפספסתי איזשהו שלב הכרחי. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by fire15,

רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jambo7,

שלום אני מחובר ל012 דרך כבלים של הוט במהירית של 1.5 המודם שלי הוא טומסון . קניתי נתב של אדימקס ויצרתי רשת ביתית ל 3 מחשבים חוטית במרחק של 20 מטר מהנתב.[ כל אחד]. במחשב הקרוב למודם המהירות טובה אבל לשאר המחשבים שבמרחק 20 מטר, האינטרנט איטי . מה עלי לעשות ? ואם אני אעבור ל מהירות 2.5 גיגה המצב ישתפר? תודה תודה

14. כבר פניתי אל הספקית שלי (אינטרנט זהב) ואל נזק. הם עשו כל אחת בדיקות וטענו שהתקלות לא מאצלם. יש לי מודם USB ADSL ALE 070. ידוע לי כבר שהמודם הזה הוא ממש על הפנים, אבל אף פעם לא ראית שלמישהו יש תקלה עם המודם הזה כמו שלי יש. כל חמש דקות בערך, האייקון של המודם הופך להיות צהוב והאינטרנט מתנתק. אני יכול להתחבר שוב אחרי חצי דקה, אבל אחרי שאני מתחבר כל התהליך חוזר על עצמו אחרי חמש דקות. יש לי 4 יציאות USB: 2 מקדימה של המארז ו-2 מאחורה של הלוח אם. ניסיתי בכולם לחבר את המודם, אבל בכל זאת אני נתקל בתקלה שיש לי עם המודם, אז לא נראה לי שהבעיה היא בחיבורי ה-USB. בקיר, בשקע הטלפון, היה לי פילטר שבו אני שם את החיבור של הטלפון ואת החיבור של המודם. בבזק אמרו לי להוציא את הפילטר הזה ולחבר י…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Lioriii,

יש לי ADSL 1.5MB ואני רוצה להאיץ אותו ישנה אפשרות כזו??? כל מיני הגדרות למיניהם???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי את המדפסת הנ"ל. הגדרתי אותה שתיהיה "משותפת" זיהיתי אותה והתקנתי אותה. ועדין לא מצליח להדפיס באופן אלחוטי ממחשבים אחרים. מה עוד אצטרך להגדיר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by xb,

Orginaly poster by smiter: ping prob. hey, im using winxp for some time now i tried format it like 20 times, didnt help i did use the guides for better stablity, didnt help. i tried without them, didnt as well, just took me more ram usage. now, i tried switch isp from netvision to internet zahav, im using 750k adsl. i got 70-90 ping at all il servers, sometimes goes down to 65 but nothing special.. i did updated all my drivers, they are all up to date (gfx, sound card, i even tried lan card drivers too) i tried switch cfgs, use my own one and the default cs one, no effect. i got winxp sp1, i did all the neccesery updates from microsoft.com.. if you got any idea, wh…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר נתב TP-LINK 941 כרפיטר מול HOTBOX של הוט ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by RazKaziRo,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n200 שעליו מותקן WIN7 בשלושה ימים האחרונים קיימת בעיה מוזרה עם האינטרנט שמחובר בצורה אלחוטית לנייד משום מה יש לי צניחות באינטרנט מה הכוונה נניח ואני מוריד דרך החשבון ראפידשר שלי קובץ אני מקבל בשניות הראשונות מהירות הורדה מאקסימאלית ופתאום זה קופא לשניה וכל המהירות יורדת ל10-20 KB שזה איטי מאוד כנל לגביי כל סוגי הקבצים וההורדות הם פשוט קופאות לשניה וצונחות ואז שוב פעם עולות קורה לי אותו דבר גם בדפדפן אתרים יכולים לרוץ טוב פתאום הדפדפן ניהיה איטי אתרים לא רוצים לעלות ואחרי שניה זה עולה ואז עוד פעם הבעיה חוזרת חלילה ואותו דבר גם קורה ב YOUTUBE שאני מנסה לטעון סרטון זה רץ בהתחלה המד של הטעינה קופא לכמה שניות ורק אז ממשיך ואי אפשר לקבל ח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום. יש לי שני מחשבים ברשת הביתית, וגם שני נתבים מבזק. הגדרתי את שני הנתבים כ AP והכל עובד מצוין . הנתב הראשון מחובר בכבל רשת למחשב הראשון(שלי), והנתב הזה משדר לנתב אחר שנמצא בחדר אחר. הנתב השני שמשמש כגשר AP משדר למחשב השני, שנמצא מטר לידו. האם אני יכול להעביר כבל רשת מהנתב השני למחשב עצמו ולבטל שימוש בכרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני(זה שנמצא מטר ליד הנתב השני)? האם הדבר אפשרי, והנתב השני יתן למחשב כתובת תקינה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shelkovitz,

שלום, ברשותי ראוטר מסוג D-LINK dsl6740u. אתמול רכשתי vpn דרך חב' ibvpn. התקנתי על המחשב הנייח, נרשמתי לנטפליקס והכל עובד. יש לי בנוסף למחשב הנייח סטרימר של WD ומחשב נייח. האם מישהו יודעים איך מגדירים את הVPN שיעבוד בכל הרשת הביתית (גם בנייד וגם בראוטר)? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by dan9,

היי ברוצני תוכנה שתהיה הכי פשוטה שאפשר לשינוי IP כל מספר דקות אפילו כל דקה קיימת תוכנה כזו?? בבקשה עיזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by y_i_c,

בוקר טוב ;D ;D אני רוצה לקנות לחבר שלי את הראוטר הזה (במקום לקנות את המודם של אלקטל ולפרוץ אותו - מכיוון שאני מקבל גם HUB 4PORT) שאלתי אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או בראוטר דומה במחיר דומה של כ 500 ש"ח ומה ההתרשמות שלו מהראוטר. נ.ב. והאם הוא משמש גם כ DHCP SERVER. יאללה ביי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 2 שאלות יש לי, 1: יכול להיות שגם באמיול וגם בביטורנט אני מוריד לאט (לא עובד את ה40 בכלל) בגלל המודם נתב שלי למרות שהפורטים פתוחים? ז"א, יכול להיות שהוא מאט לי את המהירות הורדה? 2: איך אני יכול לחסום לתוכנה כמו בבילון גישה כללית לרשת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים