רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, היום החלפתי נתבים עקב שידרוג מהירות. הנתב שקיבלתי D-Link 6850U. נכנסתי להגדרות שלו דרך 10.0.0.138 אינני מוצא בשום מקום אפשרות להתנתק ולהתחבר מחדש לספק האינטרנט דרך הממשק כמו שהיה לי בנתב קודם. האם הדרך היחידה היא על ידי כיבוי הנתב? אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר את הממשק (מאד לא ידידותי ) של הנתב הזה.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אז לפני שכולם מתנפלים עלי ואומרים לי שיש את זה בסטיקי תקראו את הבעיה שלי... יש לי כבל ישר שסדר החוטים בו הוא כזה (משמאל לימין, בשתי הקצוות של הכבל): לבן עם פס כתום, כתום, לבן עם פס ירוק, ירוק, לבן עם פס כחול, כחול, לבן עם פס חום, חום. אז השאלה שלי היא מה צריך להיות הסדר של החוטים בשתי הקצוות של הכבל בכדי שהוא יהיה מוצלב (אני יודע איך מחברים לקונקטורים והכל....פשוט אני לא יודע את הסדר של החוטים) והבעיה שבגללה הסטיקי לא עזר לי היא בגלל שהאתר שאמור להסביר את זה (http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) יוצא מתוך הנחה שבכבל ישר יש סדר חוטים מסויים שלא קיים אצלי... לדוגמא: באתר אומרים שסדר החוטים הוא שלפני החוט הלבן עם הפס החום יש חוט כתום וזה לא ככה אצלי...…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, כתובת ה-IP שלי משתנה כל פעם שאני מעלה את VISTA מחדש (אני עובד על ULTIMATE EDITION) ה-ROUTER שלי מוגדר שיעבוד ב-DHCP. אני עובד גם במחשב נוסף שבו מותקן XP PRO ושם ה-IP לא משתנה אחרי כל RESET. ושני המחשבים מוגדרים לעבוד ב-DHCP גם. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר/לשתף שני מחשבים באמצעות רשת אלחוטית. לשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים שמחוברים לאותה הרשת הביתית. המחשב נייח מריץ windows 7 הנייד XP (המחשב מאוד ישן אבל עדיין שמיש). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח למדריך/קישור לאחד כזה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הי ,לאחר בדיקה וחקירה של חודש שלם אפשר להגיע למסקנה אחת. סוני מגבילה את מהירות העלאה(שזה מאוד חשוב למשחקים ולסטרימינג) . מי שמחובר נחושת עם חבילות 500/12. 100/10 יקבל בין 3 מגה ל 7 מגה העלאה כאשר בסיבים יקבל בין 4 מגה ל 10 מגה העלאה. זה נתון חשוב למשחקים.. הדבר הזה נבדק עם קבוצת חברים בווצאפ. כולנו עשינו בדיקות מהירות החודש ולכולנו בין 3 ל 10 העלאה חלקנו עם סיבים. בדיקות וויפי במחשב ובסמארטפונים נותנת 100 העלאה בסיבים ו 10 העלאה בנחושת.בכבל ישיר ובוויפי. אין בעיה בתשתיות או בספק. נעשו אגב עשרות בדיקות. קבוצה של 50 איש מכל רחבי הארץ. רק בקונסולות של פלייסטיישן הבדיקות מראות חוסר יציבות וקצב העלאה נמוך מאוד...גם בוויפי וגם בחיבור כבל רשת ישיר. המשחקי…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לי פניג גבוה מאוד ואין לי מושג איך להוריד אותו בדקתי ווירוסים ומרגלים והמחשב שלי נקי יש לי רשת של שני מחשבים ואין לי בעיות בגלישה רק במשחק אחד יש לי פינג גבוה גם אחרי שאני מנתק את המחשב השני האם יש דרך להוריד את הפינג? בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי רשת של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, ואחד מהם מחובר גם לאינטרנט. אבל זאת לא הבעייה.. האינטרנט עובד מצויין! הבעייה היא שכשאני מנסה לעבוד מהמחשב הראשי למחשב הישן יותר (לסדר תיקיות, למחוק קבצים...) זה עובד נורא לאט, לוקח הרבה זמן לגלגל את העמוד למטה, או לעבור בין תיקיות... מישהו יודע למה? ושאלה נוספת, יש איזשהי תוכנה טובה שנותנת לי שליטה מלאה על המחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היום באמת עלה לי הסעיף, האינטרנט זוחל כמו לא יודע מה, הורדות שלי עכשיו גם נדפקו ומוריד לי על לא יותר מכמה קילובייטים לשניה.... חבילת 2 מגה בבזק בינ"ל ובזק תשתית. וזה לא בעיה בהגדרות של הדפדפן.... יש לציין שיש לי רשת אלחוטית שהקמתי לפני שבוע אבל היום גם ההורדות נהיו איטיות ולא רק הדפדפן כמו מקודם. בבקשה תעזרו לי.....
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חדשה מדגם 46ES5500 של סמסונג עם תכונת SMART TV. הטלוויזיה לא מסופקת עם מתאם WIFI מובנה ולכן קניתי נקודת גישה של TP LINK מדגם WR701ND . הרעיון היה לחבר את נקודת הגישה עם כבל LAN לטלוויזיה ואת נקודת הגישה לרשת האלחוטית בבית ( ראוטר של TP LINK 941 ). הבעיה התחילה בזה שהגדרתי את נקודת הגישה על CLIENT והטלוויזיה לא הצליחה ליצור איתה אינטרקציה ( יש שתי בדיקות אינטרקציה שהטלוויזיה עושה: לראוטר ולאינטרנט). לאחר מכן ניסיתי להגדיר את הנקודה כ UNIVERSIAL REPEATER ואז הטלוויזיה לא הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר ולהתחבר לאינטרנט, אבל כן הצליחה לעבוד בשיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ( מוזר לאור העובדה שהחיווי היה שאין תקשורת עם הראוטר... …
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-