רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי מביה"ס או ממקומות אחרים , אז שמתי לי קובץ שמאפשר REMOTE ASSISTANCE ושמרתי אותו במקום שאני יוכל להוריד אותו... עכשיו , מביה"ס יש שם 98 , איך אני יכול להתחבר אלי ? נגיד אפילו בתור שרת FTP או משהו כזה , אני רוצה להתחבר ל-XP משום שהוא רץ אצלי הכי הרבה , הלינוקס וה-98 "נדירים". אין שם גם PCANYWHERE או משהו כזה , אתם מכירים תוכנה שתעשה לי מהמחשב FTP עם סיסמא שאני יוכל להיכנס , אבל שתהיה די קשה לפריצה ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי יצרתי "סטרימינג" בין הנייח שמחובר אלחוטית (יושב בחדר אחר) לטלויזיה שמחוברת ב-LAN בסלון. הסרט עובד חלק אך כאשר אני מריץ קדימה לוקח לו בין 7-11 שניות רק בכדי להעביר שניה אחת מהסרט. האם יש דרך לפתור זאת? נייח מחובר בכרטיס תקן G לראוטר 1043ND,לראוטר מחובר ב-LAN טלויזיה סמסונג 46C630 וממיר. האם הכרטיס רשת הוא הגורם הבעייתי? האם הנתב? ושאלה OT האם נתב Dual band יהיה טוב יותר לסטרימינג מאשר נתב "רגיל" ? Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=3…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים מה שאני רוצה לעשות שאני ואח שלי נוכל לשחק ביחד באותו משחק באינטרנט ( כמובן משחק חוקי והכל) ב2 מחשבים שונים השאלה מה אני צריך ? אני לא רוצה רשת אלחוטית כי מחשב אחד נמצא בממד וזה בטח יעשה בעיות חדרים שלנו בערך 30 סמ אחד מהשני אבל יש קיר שמפריד בין 2 החדרים לכן אזדקק לכבל רשת של 10-15 מטר - איזה כבל אני צריך מפוצל או ישר? חוץ מכבל רשת מה עוד אני צריך? ( אני גם רוצה שאח שלי יוכל להיכנס לרשת גם כאשר המחשב שלי יהיה מכובה אז הבנתי שאני צריך נתב, יש משהו מומלץ?)
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם זה ייתכן? ???
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר ממחשב אחר בVNC למחשב שלי שנמצא ברשת. גם אחרי הפנית פורטים מתאימים אני לא מצליח להתחבר. הראוטר הוא 3COM. מה בדיוק צריך לעשות? ידועה לכם סיסמת הdefault של התוכנה? כשנכנסים כתוב ******, לא הצלחתי לאתר מה הסיסמה.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש שני חדרים.. רגיל וממ"ד.. בחדר הרגיל אני מחבר את הנתב.. הנה הקופסא שלן: (כתוב גם דגם) ובממ"ד אני מחבר את המתאם USB לרשת אלחוטית.. קופסא..: עכשיו ממה שהבנתי.. אני מתקין את המודם נתב ומתחבר לאינטרנט.. ואחרי זה אני מחבר את המתאם USB למחשב שבממד.. והוא אמור לזהות את הראוטר.. ואז אני מתחיל להגדיר הכל.. נכון? ונ"ב: איך הנתב הזה?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חדשה מדגם 46ES5500 של סמסונג עם תכונת SMART TV. הטלוויזיה לא מסופקת עם מתאם WIFI מובנה ולכן קניתי נקודת גישה של TP LINK מדגם WR701ND . הרעיון היה לחבר את נקודת הגישה עם כבל LAN לטלוויזיה ואת נקודת הגישה לרשת האלחוטית בבית ( ראוטר של TP LINK 941 ). הבעיה התחילה בזה שהגדרתי את נקודת הגישה על CLIENT והטלוויזיה לא הצליחה ליצור איתה אינטרקציה ( יש שתי בדיקות אינטרקציה שהטלוויזיה עושה: לראוטר ולאינטרנט). לאחר מכן ניסיתי להגדיר את הנקודה כ UNIVERSIAL REPEATER ואז הטלוויזיה לא הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר ולהתחבר לאינטרנט, אבל כן הצליחה לעבוד בשיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ( מוזר לאור העובדה שהחיווי היה שאין תקשורת עם הראוטר... …
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברים, אני קונה בקרוב מחשב נייד שיתווסף למחשב הקיים ועולה הבעיה הבאה. כיום אני עובד על מחשב אחד (פלאש ועיצוב גרפי) וכל הקבצים מרוכזים בו. המטרה שלי במחשב הנייד הוא שיאפשר לי לעבוד גם מחוץ לבית. השאלה איך אני מסנכרן כל הזמן בין שני המחשבים כך שאני חוזר הבייתה אני יוכל לעבוד על המחשב החזק. יש איזה תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום . האם מחשב שחסום לגלישה מאייסיקיו ,יוכל להכנס דרך רשת VPN ביתית ?..(פרטית). מה אני בעצם יכול לעשות עם הVPN אחרי שמישהו התחבר אליי ?... אשמח להסבר כי לא ממש הבנתי את זה .
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת. ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) . עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה: 1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל! 2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות. 3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה! 4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה. 5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני …
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה. כשאני שולח מייל מהתיבה שלי בנטוויזן לתיבה של חבר בהוטמייל, הדואר לא מגיע אליו ממנו אלי מגיע מנטויז'ן שלי להוטמייל שלי מגיע אבל מנטויז'ן שלי להוטמייל שלו לא מגיע לפני 10 שנים שהאינטרנט בארץ עוד היה בחיתולים, אמרו לי לשלוח מהתיבה השניה לראשונה ואז נוצרת היכרות דרך השרתים בין התיבות. אך במקרה הזה זה לא קורה. המייל לא מגיע אליו גם לדואר זבל שלו. שווה לפנות לנטוויז'ן או למישהו יש רעיון אחר?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
הי, יש לי חיבור 5M בספק 013 ובתשתית בזק,ראוטר NETGEAR 614G שמחובר אליו נייח וממיר בצורה קווית. בזמן האחרון קיימת האטה בהורדה של קבצים גם דרך ה-download manager הבסיסי של הדפדפנים, נתב מאובטח עם ססמה לא מהעולם הזה. בדיקת מהירות באתר בזק מראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה,הורדה איטית גם בצורה אלחוטית.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר כזה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. יש לי בעיה שלא עוזבת אותי ! אין לי מושג מה לעשות וזה מחרפן אותי ואני ממש אודה לקבל עזרה.. אתרים כמו IMDB, MYSPCE, CORBIS לא נטענים לי.. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספולרר.. אני רושם את הכתובת.. הדף מלבין (כאילו מעלה אתר חדש) ומאז כלום לא משתנה.. נשאר לי דף לבן מול העיניים.. יש למשהו קצה של מושג מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי רשת ביתית.. אל חוטית - ויש לציין שתוכנות כמו המיול והמסנג'ר עובדות מצוין. מקווה לשמוע עצות .. תודה..
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-