רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות IP בבית שניגשתי אליהן באופן קבוע מהעולם החיצון. לפתע אני מצליח לגשת רק אל אחת מהן מבחוץ. יש לי דומיין ב-NO-IP ושתי המצלמות עושות מיפוי DDNS אל אותו דומיין. כל אחת יושבת על PORT שונה כמובן. אין לי בעייה לגשת אל שתיהן מתוך הרשת בבית עם כתובת IP פנימית. שתי הכתובות הפנימיות של המצלמות מוגדרות בנתב ל-PORT FORWARDING באופן זהה. כל ההבדל בחיבור של המצלמות שאחת קווית ואחת אלחוטית. האלחוטית היא זאת שאינה נגישה מבחוץ. עד לפני יומיים שתיהן היו נגישות. מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחובר דרך תבל+012 בחבילה של ה 750K. התחברתי לפני חצי שנה, ממש כמה ימים אחרי שתבל קיבלו אישור והתחילו לשווק את האינטרנט המהיר. בתקופה שבה התחברתי כל הספקיות הציעו מבצעים של חצי שנה במחיר מוזל יחסית ולאחר מכן שינוי המחיר. הספקיות הציעו גם, כמו היום, מודם חינם בהתחייבות לחצי שנה (שזו התקופה של המחיר המוזל), חוץ מהמתחברים דרך תבל, שבכל הספקיות (לפי מה שאני זוכר) ההתחייבות הייתה לשנה. מכיוון שמאוד חיכיתי לאינטרנט המהיר הלכתי על המבצע של 012 שהיה המשתלם ביותר אז שהיה חצי השנה הראשונה ב 74 ש"ח לחודש ולאחר מכן 145 ש"ח. לאחרונה ראיתי כתבה (שמסיבה כלשהי אני לא מוצא אותה יותר) ב ynet על בזק בינלאומי, הם לא הורידו את המחירים אפילו שמחירי השוק ירדו בצורה משמעותית, אלא אם הלקוחות ה…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שכחתי איך מחשבים את מהירות ההורדה.. אני זוכר משהו עם 1.8 ... מישהו יכול להזכיר לי?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום . האם מחשב שחסום לגלישה מאייסיקיו ,יוכל להכנס דרך רשת VPN ביתית ?..(פרטית). מה אני בעצם יכול לעשות עם הVPN אחרי שמישהו התחבר אליי ?... אשמח להסבר כי לא ממש הבנתי את זה .
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
.לא מבין גדול בתחום , אשמח לקבל המלצה לראוטר עד 200 שקל +- .מהירות האינטרנט כרגע היא 15 מגה .אני מתכוון לשדרג בתקופה קרובה עד 100 מגה. הכי חשוב לי זה הטווח קליטה , חייב שיגיע עד לפחות 12 מטר הקליטה שלו.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעבור מ-012 אחרי כמה שנים שאני אצלם ואני כבר ממש לא יכול לסבול את זה...פינגים ממש גבוהים, שירות גרוע, גלישה איטית,כל הזמן יש איתם בעיות... וזה נמאס כבר.. אז ככה.. אני משלם ל-012 לחודש 56 שקלים לחודש עם 2.5 מגה ו-256 upload. אז סוף סוף אני רוצה לעבור לבזק.. התקשרתי אליהם היום ואמרו לי כמה מבצעים ואני רוצה לדעת האם זה משתלם.. 1) מהירות 2.5 מגה שאני משלם לחודש 79 עם התחייבות לשנה (אני מקבל מתנה ראוטר אלחוטי למרות שאני לא צריך..) 2) מהירות 4 מגה שאני משלם 3 חודשים ראשונים 45 שקל ואחר כך 89 ל-9 חודשים (וגם אז אני ניראה לי מקבל את הראוטר..) אני חושב שכדי לי יותר את ה-4 מגה לא? ואם כן זה נחשב משתלם המחיר שהם דורשים לזה??? מישהו יודע כמה נטוויזן לוקחים לחודש על ה-7…
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, ואני רוצה לחבר גם אותו. איזה ציוד דרוש לי? וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP. אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח. אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר.. יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר) קודם היה ככה: ואני מנסה ככה: יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
הכל התחיל ביום חמישי בערב, באמצע משחק נתקע לי מהחשב עשיתי ריסט וגיליתי שכל המערכת קרסה. למחרת הצלחתי להתקין אותה(XP PRO מקורי), בדקתי את כל רכיבי החומרה על ידי כמה שיותר תוכנות שאכן הכל בסדר. אבל מהירות הגלישה מאתר לאתר ובתוך אותו אתר היא בלתי אפשרית לעבודה. אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר מחשב לרשת אלחוטית, והראוטר דורש ממני את ה- Mac Adress שלו. איך אני מוצא מהי ה"כתובת" הזו?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני עכשיו ב-012 NET HOT CABLE 1.5 אי רוצה לעבור ל בזק 014... רק לאיזו חבילה כדאי לי לעבור? תדה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
התחברתי ל netvision ולפני זה היתי מחובר ל aquanet עכשיו היתנתקתי מהם וקניתי מהם את המודם שהם נתנו לי זה עלה לי 400 שקל עכשיו רציתי לשאול אם המודם היה שווה את 400 שקל זה מודם pci של Dynamode a220 ואם אתם יכולים לימצוא לי אליו מידע עריכת המודר הסלחן: שמעון, תלמד לכתוב כותרות
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שאלתי היא כזו : האם ניתן לחבר ל Hub שני (או יותר) מחשבים ומודם כבלים כך שיהיה שיתוף אינטרנט? או שיש צורך בראוטרים (שעולים הרבה יותר)? אגב... אני מחובר ל 012 כך שאני לא משתמש בחייגן.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח אם תוכלו לעזור. אני מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם ARRIS דגם TM602A (צבע כחול). קיבלתי ראוטר של חברת SPEEDSTREAM דגם 6520 ויש לי מס' שאלות: 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר למודדם של הוט (ז"א כבל LAN מהמודם, ומהמודם ישירות למחשב). הראוטר הינו מכשיר מחו"ל, אך לדעתי השימוש שאני צריך ממנו הוא רק לשדר את אותות WIFI ולא כמודם. 2. נכנסתי ל CMD, ואז IPCONFIG ואני מנסה להיכנס בעזרת ה IP הזה להגדרות אך לא מצליח להעלות את הדף של הפרטים.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-