עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dark Tetris,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחוברת ל2 מחשבים איך אני יכול לדעת אם המחשבים מתקשרים בינהן ואיך אני יכול לתת הרשאות למחשב השני ואיך אני יכול ליצור תיקיות משותפות ואיך אני יכול לעשות remote desKtop על המחשב השני.... יש לי וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by Yoav,

שלום, בשעה טובה המחשב החדש הגיע, וכמובן שגם הצרות (באופן מוזר, לא היה מחשב אחד שקנינו שלא עשה צרות ב-24 שעות הראשונות :s05:) במחשב מותקן כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס, מדגם 7218g (כמו שהבנתם מהכותרת). שאר, המפרט, אם זה יכול לעזור: E8400 Gigabyte ep43-ds3 Sapphire hd4850 pqi 4gb ram ודיסק של סיגייט, 500 ג'יגה עם 32 מגה קאש. המחשב פורמט והותקן עליו WIN XP (אני מודע לבעית נצילות הראם, בשבוע -שבועיים הקרובים המחשב יועבר לויסטא). האינרנט עבר מעולה, ואפילו שהייתי בממ"ד הקליטה הייתה של 60-80%. המחשב עודכן ל-SP3, והרשת עבדה בסדר. בשלב מסוים, אחרי עידכון וריסטרט, המחשב פשוט הפסיק לזהות את כרטיס הרשת. ניסיונות להגדיר אותו ידנית, להתקין מחדש את הדרייברים, סיסטם ריסטור וניתוק פיזי של הכ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. ברשותי מחשב נייד דגם TOSHIBA SATELLITE A60-102 אין בו כרטיס רשת אלחוטי אך אני מעוניין לרכוש יש לי רשת בבית עם נתב אלחוטי ASUS 604G האם יש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי איכותי שיכול להתמודד עם מרחק וגובה הנייד בד"כ בקומה אחרת בבית. או אולי לקנות מתאם לרשת אלחוטי?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by levy18,

המחשב השני בבית לא מצליח להתחבר אליי ברשת..לפני כמה ימים זה עבד מצויין.. המחשב שלי מחובר ישירות לרוואטר והמחשב השני מתחבר דרך מקלט USB בשני המחשבים מותקן VISTA לא שונו שום הגדרות ברוואטר עצמו..ובמחשב השני אפילו פירמוט לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by ELiA,

יש לי כרטיס רשת מסוג Level one אל חוטי ומתחבר לו מאחורה מין אנטנה שחורה כזאת לקליטה.. אני בטעות הצלחתי לשבור אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם יש מאיפה להשיג אחת כזאת חדשה לפני שאני קונה כרטיס חדש.. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. Started by etay34,

שלום.. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לבעיה של LOW ID בתוכנה של אימיול... יש לי רשת בבית... אני משתמש בראוטר של חברת TP- LINK והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לפתור את הבעיה הזאת. אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zorobin,

מישהו יודע איך אפשר להתחבר למחשב באירופה ולגלוש עם IP אירופאי ?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by idoaa,

לפי מה או כיצד ספק האינטרנט, או ספק התשתית (בזק\הוט) יכולים לוודא שיש תקשורת ואני מחובר? והאם הם יכולים לראות את ה MAC address של הנתב או הכרטיס רשת שלי? ביי

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. Started by av460,

י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by oded6188,

יש לי בבית 2 מחשבים + ראוטר מחשב אחד נמצא ליד הראוטר, והמחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת. עכשיו יש לי מחשב שלישי שנמצא ליד המחשב השני... ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת (בלי שיהיה תלוי במחשב 2, ובלי להעביר בבית עוד כבל רשת) האם אפשר איכשהו לפצל את הכבל בעזרת ראוטר נוסף? ציור להמחשה:

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם אני רציתי לבקש ממכם המלצה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי ונראה לי שאני מעדיף שיהיה פנימי כי אמרו לי שזה יותר טוב יש לי נתב אלחוטי משולב HPNA3 דגם PAR-720G של POWERNET וכרטיס רשת אלחוטי חיצוני של RALINK ונראה לי שהוא עושה לי בעיות ואני מאוד רוצה להחליפו. המרחק בין המחשב שבוא הכרטיס מחובר הוא במרחק של לא יותר מ-10 מטרים (והנתב והמחשב שהכרטיס מחובר אליו באותה קומה) ורק לפעמים הדלת פה סגורה שאני לא חושב שזה אמור להפריע לכרטיס טוב ולא לכרטיס מעפן כמו שיש לי עכשיו כל הזמן עוצמת האות נעה בין חלשה לבינונית ואני מעוניין בכרטיס אלחוטי פנימי (כי הזכרתי שאמרו לי שזה יותר טוב) שהקליטה תהיה תמיד טובה ובמחיר לא מופרז.(שאני פותח את מנהל הרשתות שהתקנתי עם הכרטיס ויש לי שמה אות (SIGNAL)…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  14. שלום. בשבועיים האחרונים ומאז שהביטורנט Utorrent השתדרגה לגרסא החדשה, יש לי הגעה למהירויות מאוד נמוכות בטורנטים מאתרים סגורים בעלי 200 ליצ'רים ומעלה ומעל 50 סידרים. מהירות מקסימלית היא 40-50 ומספר הטורנטים הוא למשל 4. פעם זה היה מגיע לי ל500. בנוסף כבר זמן רב יש לי ניתוקים של האינטרנט לאחר 4 שעות עבודה בביטורנט וזה משפיע על כל הרשת הביתית (5 מחשבים). בד''כ רק המחשב שלי פתוח אז אין קשר למהירות הורדה . אני מחובר בכבל רשת לרשת אלחוטית שמשדרת לראוטר ומודם שנמצא בממ''ד. עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  15. לא שיניתי שום FRIMWARE מאז שקניתי את הנתב. תודה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by redead,

ישמש גם לקליטת אינטרנט במחשב הנייח וגם להעברת קבצים ברשת הביתית.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by idoaa,

עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by niva401,

האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?

20. שלום לכולם... בחמישי האחרון עשיתי התתקנה לראוטר החדש שלי, Powernet par-720G. וישנם מספר בעיות. א. פורטים פורטים, ועוד קצת פורטים. אפשרי FW במכשיר, ועשיתי פתיחת פורטים בVirtual Server לפורט 46669 שמרתי את הקונפיג לזיכרון. אך עדיין בפורט סגור. האם פספסתי משהו בדרך? או שאולי המכשיר תקול? ב. בעיות קליטת WiFi. המכשיר הקודם שלי (2wire) היה בתקן B, והייתה קליטה מאוד טובה בסלון (בדיוק קומה מתחת לראוטר) וקליטה בינונית בשאר הקומה התחתונה. בראוטר החדש, בתקן G, יש קליטה ממש חלשה בכל הבית, לעיתים הקליטה משתפת אך יורדת בחזרה לאחר דקה או שניים. העלתי את הTX power למקסימום שלו (255) זה עזר, אך ממש לא מספיק. מה עוד אני יכול לעשות כדי לשפר את הקליטה? *עכשיו שמתי לב שגם ממרחק של ארבע מטר, …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. איך זה יכול להיות?????? אין לי קירות ביטון או משהו קירות בלוקים רגילים והדלת פתוחה.. ואני עם המחשב הנייד בתוך החדר שלי ו100% גם ! WTF? קניתי כרטיס EDIMAX עם 3 אנטנות דרייבר אחרון וגם TPL LINK על USB שתיהם יש לי אותו קליטה... מה אתם אומרים יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by winil,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית באחד מותקנת מערכת הפעלה XP ובשני אני הולך להתקין ויסטה זה יעשה לי בעיות עם הרשת עם יהיו מערכות הפעלה שונות בשני המחשבים?

24. Started by rons,

שלום יש לי ראוטר מחברת D LINK מדגם DI 524,רציתי לשאול איך אני מעלה את עוצמת השידור של הראוטר ברחבי הבית ז"א שאני אוכל לקחת מחשבים יותר רחוק מהראוטר ושהקליטה של האינטרנט שלהם מהראוטר תהיה עדיין טובה...

25. ברשותי נתב LINKSYSWRT54G v5 אשר מחובר באמצעות כבל לכרטיס רשת לאחר מספר שעות של גלישה אני מתמתק ואנני מצליח אפילו לגשת לנתב 192.168.1.1 אלא לאחר RESTART עידכנתי דרווורים לכרטיס רשת וקושחה לנתב כרטיס רשת+REALTEK 8168 תודה

• 8 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.