עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אז ככה יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי פנימי שקניתי מrsm edimax 7722l רכשתי אותו לפני שבועיים אז אני עדיין יכול להחליף אותו הוא לא עושה את העבודה יש לי ראוטר linksys wrt300n החדר שלי מרוחק שני קירות וארוך מהראוטר אולי עשר מטר בקו ישר. והקליטה 40 אחוז אני מתוסכל האינטרנט עובד לאט. יש חוסר יציבות גדולה במהירויות. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שלו הרבה ולא ממש הצלחתי לשפר את המצב מחשבים ניידים אחרים ופלאפונים מתחברים בקלות עם קליטה מלאה מאותה נקודה של המחשב. הוא יושב על הרצפה. בבקשה תעזרו לי אם אתם רואים ב rsm כרטיס רשת אחר שיכול לפתור לי את הבעיה אז זה יהיה מעולה כי אני אוכל להחליף את שלי ואולי רק להוסיף כסף. אם \במקום אחר אז אני ארכוש אותו אין בעיה. אני מוריד הרבה, ומזרים סר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lucifer_Morningstar,

היי חבר'ה, אני מתלבט בעיקר בין 2 ראווטרים לטובת רשת אלחוטית בבית. הדירה היא דירת 4 חדרים סטנדרטית (קומה אחת) והחדרים עצמם דיי קרובים אחד לשני אבל חשוב לי שתהיה קליטה גם בשאר איזורי הבית. (יש לפטופ) העניין הוא שהראווטר עצמו ישב בממ"ד. מה שכן- לממ"ד יש דלת רגילה מעץ והדלת שלו ה"מקורית" לא בשימוש בקיצור, אני תוהה אם אני יכול להסתפק בEDIMAX 6204 או שאני אהיה חייב ללכת על LINKSYS WRT54GL בשביל לקבל קליטה טובה. ההבדל במחירים הוא משמעותי ואני רוצה לוודא אם יש באמת צורך להשקיע כ"כ הרבה ואם אני לא אקבל איכות טובה גם עם האדימקס. חשוב לציין שאני עובד עם הכבלים. אגב- הבנתי ממישהו שצריך לעדכן ללינקסיס הזה את הקושחה. זה חובה? כי בפעם האחרונה שניסיתי משהו כזה, הראווטר שבק חיים וממ…

3. היי! עד לפני כמה ימים היה לי אינטרנט של בזק בינלאומי שעבד לא רע. אבל אז החלו ניתוקים - אי אפשר לגלוש יותר מכמה דקות ברצף בלי ההודעה "בדוק את כבל התקשורת או צלצל למוקד השירות". הם שלחו לי שני טכנאים (הראשון היה בכלל טכנאי של בזק), והסיכום מהיום הוא "הבעיה היא בין ארון התקשורת של בזק לדירה שלך - וזה לא באחריותינו". הם גם הציעו לי להזמין טכנאי פרטי (?) שיסדר לי את התקשורת בבית (???) מישהו נתקל בבעיה כזו? יודע בכלל במה מדובר? או איזה סוג של טכנאי פרטי צריך פה בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomer03,

אז ככה דרך בן דוד שהוא עובד חברה,אני יכול לקבל 5 מגה מהירות גם ספק ותשתית(שיתוף עם בזק בינלאומי),ואף קו טלפון עם 600 דקות לכל היעדים כולל ניידים,כל זה ב100 שח. אני מאמאמין שההצעה טובה מזאת לא אקבל. השאלה שלי עד כמה אמינים הם אורנג מבחינת אתרי הורדות,אם יש חסימות על הפס וכל מיני כאלה.. אשמח לתשובה : )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by blue24,

התקנתי ראוטר שיאומי בבית והפכתי את הראוטר vtech של בזק ל-bridged. התהליך היה די פשוט אבל נותרתי עם בעיה רצינית - אחרי הפסקת חשמל או כיבוי, יש הגדרה ספציפית ב-vtech של lan group שמתאפסת, וזה גורם לאינטרנט להפסיק לעבוד. מישהו מכיר? מצרף צילום של ההגדרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NetSpider,

מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אתם זוכרים את הימים הטובים של ה-ADSL שהפינג לאתרים בארץ היה גג 6MS? אז זהו אני תמיד שאלתי את עצמי מה קרה? (לאחר ששדרגתי למהירויות הגבוהות מ-10 מגה) לאחרונה גיליתי משהו מעניין: בזק מפעילה על כמעט כל הקווים שלה אלגוריתם הנקרא interleaving (הסבר כאן) בקצרה האלגוריתם אמור למנוע איבוד מידע עקב רעשים בקו, אך "תופעת הלוואי" של האלגוריתם הינו שהוא מוסיף בין 8-ל 24 מילישניות לפינג (תלוי בעוצמה בה האלגוריתם מופעל) אזי במידה והקו שלכם חשוף לרעשים (בדרך כלל קווים הנמצאים מרחק רב מהארון של בזק) כנראה שבזק מפעילה את האלגוריתם בעוצמתו הגבוהה ביותר וכתוצאה אתם מגיעים לפינג מפלצתי של 40 מילישניות לאתר כמן ynet (במקום 6 מילישניות). אפילו כאשר יש לכם קו יציב, בזק מפעילה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בימים אלה אני עובר מ- UFI ל- NGN. ה- WRT54GL האהוב שלי כיום מחובר למודם של הוט ופשוט עושה DHCP על ה- WAN. ניסיתי לדלות אינפורמציה מהחבר'ה בתמיכה הטכנית של בזק לגבי אופן פעולתו של ה"ראוטר" שהם נותנים עבור חיבורי 20 מגה ולא קיבלתי תשובה ודאית. השאלה היא כזו - אני מעוניין שהמודם\ראוטר של בזק יעשה את עבודת ה- VDSL מצד החוץ וישרת DHCP מצד הפנים. את כל השאר (כדוגמת NAT ו- WIFI) אעשה בעזרת ה- WRT54GL שיחובר, כמו היום, עם ה- WAN שלו למודם ורק יבצע DHCP ריקווסט כלפיו. יש סיבה שזה לא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום התקנתי הום בלאג שקניתי מבזק , הכל עובד כמו שצריך רק שנורת הסנכרון דולקת באור אדום , איך אני יכול לשפר את זה ?? בכל מקרה המחשב השני עכשיו מקבל 4 מגה ב SPEED TEST והגלישה סבבה אבל בכל מקרה היתיי רוצה לשפר את זה לפחות לכתום (בינוני) . תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mosh123,

היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by esaly,

אהלן אנשים! רציתי לשאול איזה שרת הכי מועדף לשימוש בeMule? עד החודשים האחרונים תמיד השתמשתי בRAZORBACK2....ואז באה הנפילה... עכשיו אני משתמש הDONKEYSERVER NO1+2 והם לא משהו... תודה מראש על התגובות...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by maxbrener2008,

אהלן חבר'ה אז ככה יש לי תשתית וספק בזק במהירות 1.5M (לא מהיר אבל זה מה יש). יש לי ראוטר DLINK DIR 300 ונתב מעפן של בזק. בקיצור אני מנסה להוריד דברים ויש לי גם IDM וזה מוריד לי על מהירויות מגוחכות למשל 5 KB ומהירויות כאלה... מה אני עושה לא נכון? לא הגדרתי נכון את הרשת...מה הבעיה? אני רק מציין שהמחשב הוא שלוחני ומחובר חוטי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by msy,

ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sgross,

I'm trying to use remote desktop feature between my desktop and laptop at home. for some reason I can use my desktop as my host (laptop client) but can not use my laptop as host and desktop as client. Does any one have a suggestion

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש ברשותי מחשב שולחני המחובר לרשת האינטרנט בחיבור חוטי. לאחרונה רכשתי מחשב נייד ואני מוענין שתהיה לו גישה לאינטרנט. כיון שאין לי כל הבנה בנושא זה אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מערכת זולה שתעשה את העבודה בפשטות ואמינות. הציעו לי מחברת הכבלים דיל - התחייבות לשנתיים בעלות נוספת של 20 ש"ח לחודש עבור ראוטר אלחוטי תקן N כלומר עלות של 240 ש"ח מעבר לזה אין לי כל מושג לגבי החברות ופרטים נוספים שצריך להתיחס אליהם. אם מישהו יכול לפרט מהן האפשרויות הטובות ביותר יתרונות מול חסרונות, יצרן מועדף וכד' אשמח. במידה וקיים התקן שיאפשר לי להעביר סרטים לטלויזיה באלחוטי זהו פקטור חשוב גם כן. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Tommy,

מהירות ההורדה מאוד גבוהה כמו שהיא צריכה להיות אבל גלישה באינטנרט באתרים ממש איטית בצורה לא אנושית גם בFIREFOX וגם ב EXPLORER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא בטוח אם הת'רד הזה קשור לפורום תוכנה, לפורום Windows, או לפורום רשתות ואינטרנט, אז שמתי אותו בפורום רשתות ואינטרנט. אני מעוניין בתוכנה שניתן להריץ על מחשב עם Windows 2000, והיא מאפשרת להיכנס למחשב עם Windows XP ולהשתמש בקבצים שמוגדרים בו כקבצים משותפים. אני מעדיף תוכנה שלא צריך להתקין אותו במחשב, ולא צריך להתקין עבורה דרייברים מיוחדים. בעיקרון, ניתן להשתמש בקבצים ב-Windows XP באמצעות Samba של Linux, אבל לא דרך Windows 2000. ל-Windows XP אין בעיה לזהות Windows XP, אבל משום מה יש לו בעיה עם מערכות הפעלה אחרות כגון Windows 98SE ו-Windows 2000. מהי הדרך הכי פשוטה לסדר את זה? בעיקרון כדי לא להתקין על ה-Windows 2000 דרייברים של גירסאות שונות של Windows XP, אני מעדיף תוכנה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת להשתלט על מחשב מרוחק ולבצע עליו פעולות (כמובן באישור המשתמש המרוחק) בהנחה ששני המחשבים נמצאים במרחק גאוגרפי רחוק מאוד וכל אחד מתחבר לאינטרנט דרך ספק אינטרנט אחר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. עד היום היה לי נתב לינקסיס WRT54GL מאוד מרוצה ממנו אך בחודשים האחרונים הוא מפסיק פתאום לעבוד במהלך היום ולכן אני מנתק אותו מהחשמל והוא ממשיך לעבוד עד הפעם הבאה.(האם זוהי בעיה שמחוייבת החלפת נתב?)) (הוא נותן להתחבר לרשת והכל אך לא ניתן לגלוש עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש) אם אכן אני צריך לקנות חדש שבתי על 3 דגמים: LINKSYS E2000 החדש TP LINK 942 NL או TP LINK 1043 DLINK DIR 655 איזה ממולץ? חשוב ש: *יהיה בתקן N *שתהיה קליטה מעולה- טובה משום שהנתב מונח בחדר ללא קליטה בקומה תחתונה (בית פרטי) ואמור לשדר לכל הבית (עם הלינקסיסי הוא שידר טוב) *שלא יהיו ניתוקים *שיהיה ניתן לשתף קבצים ומדפסות ברשת *כרגע אני על תשתית ADSL אך לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן צריך שיהיה מתאים גם לת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by elekamit,

היי חברים יש לי אינטרנט ב012 -כבלים דרך הוט עד עכשיו הייתי מחובר דרך הראוטר שלי - link sys wrt160n עם חיבור ללא חייגן כמובן ש012/הוט הגבילו לי את המהירות בשרתים שמהם אני מוריד הכי הרבה ולכן עברתי לפרופיל גיימר, כך שהמהירות תישאר. הבעיה היא שהפרופיל גיימר לא ניתן להשתמש בחיבור ללא חייגן. כרגע המודם שלי מחובר ישירות למחשב ובמחשב עצמו יש חייגן (המחשב הוא מק) אבל מחר אני כבר אצטרך לחבר הכל דרך הראוטרמולפי מה שאני מבין יש בעיות עם חיבורי l2tp וראוטרים של לינקסיס. מה אתם אומרים?, יש משהו לעשות בנדון?, אם אני אתקין גרסת dd-wrt לראוטר זה יתקן את הבעיות? עדיף כבר לקנות ראוטר שתומך לגמרי בl2tp? מודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sausage,

אשמח לקבל פידבקים המדריך השלם ל-NAT

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rinus,

היי, כמה שאלות על רשתות ב CCNA... 1. מה זה רשת לוגית? 2. מה זה רשת פיזית? 3. מה ההבדל ביניהן? 4. בראוטר, מה זה רגל פנימית? מה זה רגל חיצונית? למה אני צריך את זה? מה ההבדל ביניהן? זהו, לעכשיו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים