עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by the_rider,

אם אני רוצה להוסיף עוד מחשב לרשת שייתחבר לראוטר (עכשיו יש 4 והכל תפוס), אז אני יכול לקחת Switch להעביר לו כבל מהראוטר ואז לSwitch לחבר עוד מחשבים? אם לא אז מה כן אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

התחברו לחשבון שלכם ב Gmail. גשו לקיצור הדרך הנקרא Settings בראש העמוד. גשו לכרטיסיה של POP3 וסמנו את העיגול המאפשר שימוש ב POP3 לאחר מכן לחצו כאן בכדי להגדיר את תוכנת הדואר שלכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by jambo7,

עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. היי לכולם לא מצליח להיכנס לראוטר אלחוטי Linksys 54g דרך http לפי IP: http//192.168.1.1 החלונית של הכניסה מופיעה עם האיש הקטן בשם המשתמש..אני מקליד admin ו...מקבל את החלונית שוב... (( אני רוצה לפתוח פורטים עבור האי- מיול.........HELP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני שדרגתי את המודם שלי מ-Home ל-Pro וחברתי אליו שני מחשבים עם סוויטש, אחד הוא: 10.0.0.1 10.0.0.2 (עשיתי לפי המדריך הידוע ב-Fresh) הספק שלי הוא בזק בינלאומי התקשרתי והם אמרו לי שום דבר שימושי אז נתקתי. אני אישית בודק כל היום פינגים ע"י הפקודה ping -t ואני שם לב שאני תמיד מקבל(WinXP) ארבע פעמים Request out of(משהו כזה) וזה תמיד אותו מספר פעמים, התופעה לא מתרחשת בזמן מוגדר(לרוב בערב). זו ההודעה שהמודם נותן לי בתפריט ה-PPP כאשר אני מקבל את ההתנתקות(המודם נשאר מסונכרן) פשוט הפינג הוא 9999. תודה. דרך-אגב, זה לא השרת שאני בודק אליו פינגים נופל אלא החיבור כולו.... עריכה- זה קורה בהפרשים של כמה דקות אחד מהשני.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ExploiT,

אוקי אתמול השארתי תמחשב שרת פתוח ותמחשב שלי פתוח שבו פתוח הביטרונט עכשיו כול הלילה זה עבד ובבוקר אני בא להמשיך לשחק במשחק אני רואה שהאינטרנט לא עובד ושהביטרונט הפסיק לעבוד אני שואל את אח שלי מה קרה הוא אומר שהוא התוערר בבוקר ראה תשרת פתוח אז הוא כיבה אותו ואחרי שעה הדליק אותו ומאז אין שיתוף אינטרנט למחשב שלי (היחיד ברשת) בשרת שאני עכשיו עליו כותב תהודעה יש אינטרנט כי הוא מחובר ישרות למודם אבל המחשב שמחובר עליו (שלי) לא מקבל שיתוף איטנרנט,קבצים,מדפסות ניסתי לעשות תיקון לכול הרשתות עם ניתוק והפעלה מחדש של כול המחשבים, ניתוק כבלים הוצאת הכרטיסי רשת וחיברוים מחדש עם התקנת דריברים מחדש להפעיל את אשף הגדרת הרשת מחשב בכול המחשבים לעשות שוב ת סטיקי של המדריך המלא לשיתוף אינטנרט…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Noamfram,

שלום מחפש wifi extender אשר ייתן לי חיבור קווי למחשב במהירות גבוהה המחשב שלי נמצא בחדר , כאשר אין לי חיבור אפשרי לרשת קווית מלבד המרה של הרשת האלחוטית לקווית. איזור התשתית בחדר רחוק מהמחשב ואני לא רוצה להעביר חוטים בחדר אני רוצה להתחבר בצורה מהירה ככל הניתן לרשת האלחוטית (יש לי dual band router) וסיבים של סלקום . אני מחפש מכשיר דומה למכשיר שנתנו לי (מה שהם מכנים סופר WIFI) שקולט את הרשת האלחוטית וממיר לקווית כדי להגיע לביצועים הגבוהים ביותר אני מחפש dual band ו רשת קווית של 1Gb האם יש פתרון כזה באיזור 200 שח? עוד אילוץ זה שאני לא רוצה משהו שיתחבר ישירות לשקע.. אין לי שקע נח באיזור הזה ואני רוצה למקם את המכשיר קרוב לכניסת החדר על השולחן כדי למקסם …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by isackd,

התקנתי חלונות XP במחשב ועכשיו אני רואה כתבות וידאו ברשת כאשר הצבעים מרוחים כמו תמונת אינפרא. אודה לסיוע.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני אסביר . . . ישל לי ראוטר אלחוטי של MSI יש אפשרות שרק הפורטים הפיזיים יעבדו בלי הפורטים האלחוטיים ? קצת מפחיד אותי שהרשת שלי ככה מפוזרת לה באוויר .

11. שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

13. Started by עוד מישהו,

היי, בעיה ששמתי לב אליה לאחרונה. (אולי היא תמיד הייתה קיימת) לאחרונה שמתי את Wireshark ויוצא לי המון כל פעם שאני גולש ואני מריץ את התכונה אז יש את השגיאה checksum offload עכשיו היו לי מלא בעיות עם הHOT והתשתית שלהם. והיו מקרים שדפים לא עלו לי בשלמותם. לאחרונה זה בסדר אבל עדיין יש את השגיאה הזאת. ולא הכי הבנתי מה המשמעות שלה. ובדקתי לגביה השגיאה אבל עדיין לא הבנתי איפה השגיאה או שזה משהו נורמלי? תודה מראש

14. Started by גליטו,

שלום לכולם... אני לא כול כך מבין בכול העיניין הזה של הפורטים ואני מנסה כבר הרבה זמן לפתוח את הפורטים של האימיול ,bittorrent utorrent ניסיתי להתקשר לבזק הספקית והם אמרו שאני צריך להגיד להם מספר של פורטים שיפתחו אותו .. אז נכנסתי לאימיול ל- העדפות-חיבור -ושם כתוב את הפורטים שלי tcp ו-utp ... אם אני אגיד להם לפתוח את הפורטים האלה אז האימיול יעבוד ? הנתב שלי הוא asus am 604 עכשיו השאלה שלי איזה מספרים משמשים את ה-bittorrent utorrent ? לאיפה אני צריך להכנס בתוכנה כדי למצוא את המספרים שהם הפורטים ? יש 3 סיבות שבגללם הפורטים יהיו סגורים נכון ? הפיירוול של הויינדוס הפיירוול של ה-norton והנתב.. הנתב כבר שאלתי עליו ...בנורטון לאיפה אני צריך להכנס כדי לאשר ולאפשר לתוכנות לעבוד ?…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pukipc,

שלום אאנשים, אנ מקווה שזה המקום הנכון.. אני ממש ממש מחפש את הגרסת ניסיון של מייקרוסופט ל180 יום לwindows server 2003. אני מחפש כבר יומיים ולא ממש מוצא. מישהו יכול לעזור לי בזה ולשלוח לי קישור מתאים? תוןדה מראש, העניין מאוד מאוד מאוד דחוף. לילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dolev,

התקנתי משחק טניס ולאחר ההתקנה שבאתי לפתוח את המשחק זה רושם לי הערה שהוא לא יכול לפתוח את המשחק כי יש בעיה ב- directx graphics מישהו יודע מה הכוונה מה קרה???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המטרה שלי היא להשתמש במודם-ראוטר כסוויטצ' בלבד בגדול. מדובר על asus am604g. אני מחובר בחיבור ללא חיגן במודם כך שחיבור שלו ישיר למחשב מאפשר חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ליציאת LAN ואת המחשב ליציאה אחרת (קווית) יש אינטרנט והכל בסדר (תפקוד סטנדרטי של סוויטצ'). הפואנטה שאני רוצה להתחבר אלחוטית כלומר איכשהו להגידר שהWIFI יתפקד גם באותה צורה של חיבור LAN מבחינת הראוטר. אשמח לעזרה ותודה מראש.

20. Started by erezalster,

שבת שלום יש לי ראוטר של Edimax דגם: BR-6204WG. בכל פעם שאני מוריד קבצים בVuze האינטרנט שלי זוחל למרות שאני למעלה קבצים במהירות של 6 KB ומוריד במהירות של 40KB. עקב כך הגבלתי את מספר הConnections בVUZE של 10 וגיליתי שהאינטרנט שלי חזר לטוס. לפי מה שהבנתי הראוטרים הבייתים האלה אינם יכולים להתמודד כראוי עם עומס כזה ומספר Connection גבוהה ולכן כל האינטרנט מואט לי בצורה משמעותית. היום גיליתי שיש לי בבית מחשב Pentuim 3 ישן מאוד שאני יכול לנצל אוטו על מנת להשתמש בו כראוטר. האם מישהו מכיר מערכת הפעלה או תוכנה שניתן להתקין על להפוך את המחשב לראוטר? כמו כן, אני חושב להתקין שם VMWare על מנת להשתמש בשרת גם כשרת גיבויים. תודה על העזרה, ארז

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מקבל את ההודעה הזאת בימים האחרונים, כאשר אני מנסה להעלות סירטונים ליוטיוב. אני משתמש ב-Pale Moon. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK

24. Started by RobiC,

אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. טוב אז ככה יש לי ראוטר של ZYXEL 300 ואני מנסה לחבר בן שלושת המחשבים המחוברים לרשת עכשיו יש לי בעיה משום מה החיבורים לאינטרנט עובדים פיקס יענו כול מחשב מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיות אך כאשר זה נוגע לחיבור בן המחשבים המשתמש מצליח להכנס למשתמש שלו בלבד וכאשר הוא מנסה לגשת למחשב השני הוא כותב שהגישה נדחתה כי אולי אין לי הרשאה לגעת במחשב עכשיו על אחד מהם שהוא הבעיה העיקרית מותקן אקס פי הום אדישן ועל השאר פרופישונל האם למישהו יש דעה למה זה לא עובד? כמו כן האם ניתן להתקין משהו על הראוטר עצמו משמע לפרוץ אותו להתקין אנטי וירוס בילת אין על הראוטר או פייר וול? בתודה מראש הינשוף

דיונים חדשים בפורומים