עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Bh,

שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by yoss,

בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  3. איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by f_b_i,

קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  5. שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה

6. Started by xytkhi,

אנשים טובים שלום, יש ברשותי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר לשיתוף אינטרנט וכו' קניתי לצערי כבל שהסתבר כלא כבל מוצלב בעקבות העובדה שכבר פתחתי אותו כמובן לא מקבלים אותו חזרה הלכתי לחנות אלקטרוניקה שחבר המליץ ואמר ששם עשו לו מהקבל הרגיל מוצלב ב-10 ש"ח אבל שם פשוט נתנו לי 2 מטר כבל מוצלב עם חיבור שמחבר בין שני הכבלים ואמרו שזה אמור לעבוד האם יש הגיון בדבר...? אני יכול לקבל פה גם הסבר קצר על הגדרות? כי שיתפתי את החיבור וזה כל הזמן עושה REPAIR לחיבור ולא מתחבר.

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי מחשב שולחני המחובר לרשת האינטרנט בחיבור חוטי. לאחרונה רכשתי מחשב נייד ואני מוענין שתהיה לו גישה לאינטרנט. כיון שאין לי כל הבנה בנושא זה אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מערכת זולה שתעשה את העבודה בפשטות ואמינות. הציעו לי מחברת הכבלים דיל - התחייבות לשנתיים בעלות נוספת של 20 ש"ח לחודש עבור ראוטר אלחוטי תקן N כלומר עלות של 240 ש"ח מעבר לזה אין לי כל מושג לגבי החברות ופרטים נוספים שצריך להתיחס אליהם. אם מישהו יכול לפרט מהן האפשרויות הטובות ביותר יתרונות מול חסרונות, יצרן מועדף וכד' אשמח. במידה וקיים התקן שיאפשר לי להעביר סרטים לטלויזיה באלחוטי זהו פקטור חשוב גם כן. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by GOLD_BOMB,

בחודש האחרון יש לי פניג גבוה מאוד ואין לי מושג איך להוריד אותו בדקתי ווירוסים ומרגלים והמחשב שלי נקי יש לי רשת של שני מחשבים ואין לי בעיות בגלישה רק במשחק אחד יש לי פינג גבוה גם אחרי שאני מנתק את המחשב השני האם יש דרך להוריד את הפינג? בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by panda2004,

אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  10. יש לי WINDOWS XP בשני המחשבים שלי ברשת, ועכשיו אני רוה לדעת איך אני יכול לכבות את המחשב השני ברשת שלי. שמעתי שיש איזה פקודה שצריך לרשום אבל אין לי מושג, אז אולי תוכלו לתת לי רעיון כי המחשב השני נמצא רחוק בבית ואני מעדיף לסגור אותו דרך המחשב שלי. בתודה אוהד ???

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by ModChiP,

יש לי כמה אפשרויות בטווח מחירים דומה. 1 2 3 4 הדף של כל המוצרים מאיביי אני הולך לחבר אליו 3 יציאות וכניסה אחת של 1 גיגה איזה מהם הכי מומלץ? האם אני אקבל 1 גיגה נקי? תודה!

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by ndv,

היום באמת עלה לי הסעיף, האינטרנט זוחל כמו לא יודע מה, הורדות שלי עכשיו גם נדפקו ומוריד לי על לא יותר מכמה קילובייטים לשניה.... חבילת 2 מגה בבזק בינ"ל ובזק תשתית. וזה לא בעיה בהגדרות של הדפדפן.... יש לציין שיש לי רשת אלחוטית שהקמתי לפני שבוע אבל היום גם ההורדות נהיו איטיות ולא רק הדפדפן כמו מקודם. בבקשה תעזרו לי.....

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  13. אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by Jesper,

הבעיה היא במחשב נייח ישן. הוא מחובר לראוטר באמצעות כבל, כשהראוטר נמצא במרחק גדול ממנו. בזמן האחרון האינטרנט במחשב הזה עובד מאוד לאט. בבדיקות הורדה המחשב מוריד בערך על 1kbs. לקחתי את המחשב הנייח הזה לחדר של הראוטר וחיברתי לראוטר ישירות, ובבדיקת הורדה המהירות הייתה תקינה. כמו כן לקחתי לפטופ לחדר שבו נמצא המחשב הזה וחיברתי לאותו כבל בדיוק (כמובן שביטלתי את החיבור האלחוטי באותו זמן), וגם כן בדיקת מהירות הייתה תקינה. אבל כשחיברתי שוב את המחשב הנייח בחדר שלו האינטרנט לא זז. מה יכול להסביר את זה? איזה בדיקות אני יכול לעשות כדי לנסות להבין איפה הבעיה? יש לציין שהחיווט מהראוטר למחשב די מסובך, הם ב-2 קומות שונות והכבל עובר דרך 2 נקודות פיצול, ויכול להיות שיש שם מגעים קצת רופפים, למ…

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  15. נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by dolev,

התקנתי משחק טניס ולאחר ההתקנה שבאתי לפתוח את המשחק זה רושם לי הערה שהוא לא יכול לפתוח את המשחק כי יש בעיה ב- directx graphics מישהו יודע מה הכוונה מה קרה???

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by udicol,

כשאני רוצה לחסום כתובות או אתרים אני נכנס ל- Security ו- Advanced ושם אני מגיע לכרטיסיה של Restricted Zone . ניתן להזין URL's וכתובות IP . ניסיתי למצא את הקובץ שמאכסן את כל השמות והאתרים וכמו כן ניסיתי למצא את הרשומות ב- Reg , אך ללא הצלחה . מישהוא מכיר דרך אפשרית ל- Import Export של הרשומות האילו ?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  18. שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום קראת את האשכול המושקע של מנהל הפורום, אך עדיין ש לי בעיה. יש לי 2 מחשבים המריצים חלונות XP, ומחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים של מת"ב דיגיטל 750K בעזרת חייגן. ביצעתי שיתוף אינטרנט + קבצים. שיתוף הקבצים עובד מצויין, שיתוף האינטרנט - לא. הבעיה היא שבהחלט ניתן לגלוש באינטרנט במחשב הראשון, אבל אי אפשר במחשב השני ! הבעיה קיימת גם כאשר אינני משתמש חומת אש (בשום מחשב !) כתובת המחשב הראשון : 192.168.0.1 כתובת המחשב השני : 192.168.0.2 רואים אחד את השני ב "רשת שלי" וניתן לגשת אחד לקבצים המשותפים של השני (אבל זה לא קשור לשיתוף אינטרנט ) יש פינג תקין בין 2 המחשבים. שער ברירת המחדל במחשב השני הוא 192.168.0.1 ה …

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by nirkatan2,

לי יש כרטיס רשת חיצוני שקולט חלש מאוד מראוטר של בעל הדירה שלי. האם הצבת המוצר: D-Link DWL-G710 54Mbps Access Point ביחידת דיור שלי תגביר את האות הנקלט מהרואטר שלו ותעביר אותו למחשב לי? החיבור היחיד שלו זה לחשמל? כל השאר אלחוטי? עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by Rennen,

שלום רב! יש לי בבית 2 מחשבים המחוברים על ידי נתב רגיל (של D-Link, עם 4 יציאות), שאינו אלחוטי. באופן הזה יש לי רשת ביתית, ולכל המחשבים יש אינטרנט. אני מעוניין לחבר לרשת הזו את המחשב הנייד שלי באופן שהוא יתחבר בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין להעיף את הנתב הישן, כי החיבור הקווי נוח ועובד מצויין עם שני המחשבים הקיימים. אני צריך עזרה איך אני עושה את זה, והאם זה בכלל אפשרי? האם אני יכול פשוט יכול לחבר את הנתב האלחוטי באחת היציאות של הנתב הקיים? תודה!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  21. אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ואני לא מצליח להשיג סוויץ' או איך שלא קוראים לזה בדיוק .. השאלות שלי הם: 1. כמה עולה סוויץ כזה (אני צריך לחבר רק שני מחשבים ברשת) יש לי מודם שמתפקד גם כראוטר ולכן אני צריך את ההכי פשוט שיש.. 2. אם תוכלו להביא לי קישור באינטרנט לססויץ' כזה אני אשמח.. (עדיף מבאג או מאופיס דיפו, אבל אם אין להם אז כל מקום אחר) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by Cheif,

תקופת החגים חלפה עברה ביעף ובזמן שאנחנו חגגנו, אכלנו ונפשנו יצרניות מוצרי התקשורת לא נחו על השמרים. בפוסט המצ"ב אני מסכם את כל ההכרזות החדשות מהשבועות האחרונים, הן בארץ והן בחו"ל. שנה טובה ובעיקר שקטה. http://www.netcheif.com/blog/?p=5971

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by izikd,

אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  24. טוב היה לי נתב חוטי של sweex שהיה מחובר לשני מחשבים היה עושה המון ניתוקים אז החלפתי אותו ל netgear rp614 בפעם הראשונה זה עבד לי ונכנס לי לפאנל ניהול http://www.routerlogin.net/ אבל עכשיו שום דבר לא עובד!! גם הישן לא! הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה הוא לא מצליח לקבל כתובות מהמודם יותר דברים שניסיתי למחוק את הכרטיס רשת ממנהל התקנים ולהתקין מחדש ipconfig /renew לכבות תמחשב להדליק תמודם ואז את הנתב אני נואש כבר מלנסות עכשיו אני מחובר ישירות דרך המודם עם חייגן יש פתרונות?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  25. שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 5 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.