רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי פנימי שקניתי מrsm edimax 7722l רכשתי אותו לפני שבועיים אז אני עדיין יכול להחליף אותו הוא לא עושה את העבודה יש לי ראוטר linksys wrt300n החדר שלי מרוחק שני קירות וארוך מהראוטר אולי עשר מטר בקו ישר. והקליטה 40 אחוז אני מתוסכל האינטרנט עובד לאט. יש חוסר יציבות גדולה במהירויות. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שלו הרבה ולא ממש הצלחתי לשפר את המצב מחשבים ניידים אחרים ופלאפונים מתחברים בקלות עם קליטה מלאה מאותה נקודה של המחשב. הוא יושב על הרצפה. בבקשה תעזרו לי אם אתם רואים ב rsm כרטיס רשת אחר שיכול לפתור לי את הבעיה אז זה יהיה מעולה כי אני אוכל להחליף את שלי ואולי רק להוסיף כסף. אם \במקום אחר אז אני ארכוש אותו אין בעיה. אני מוריד הרבה, ומזרים סר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצאת באינטרנט בין לאומי בעיקר בגלל המחיר אבל גם בגלל המהירות השרות לא משנה לי והמהירות אני אוהב אז כך הרבה אמרו לי שהם מצלצלים לבזק בין לאומי אומרים שהם מתנתקים והם מורידים את המחיר מה שאני מפחש שהם באמת ינתקו אותי אז 1 מה הסיכוי שבאת ינתקו אותי וגם מה דעתכם אל זהב ו012 נץב אני רוצה 1ץ5 מגה וadsl ובאיזור השרון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת נובל ואני רוצה לחבר אותו עם שרת 2000 השאלות שלי הן אלו: 1. האם יש בעיה לנובל לעבוד עם ntfs? 2. איך אני מחבר את שתי השרתים האלו דרך איזה פרוטוקול? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי ראוטר של LINKSYS מדגם : WRT54GL שמחובר למודם של של כבלים והספק שלי הוא 012 (יש לי IP קבוע). יש לי בבית 3 מחשבים , אחד מחובר ישירות לראוטר ועוד 2 עם כ.רשת אלחוטיים שמתחברים לראוטר. קניתי את הראוטר לפני חודשיים ועד לפני מס' ימים הכל עבד חלק ופתאום בכמה ימים האחרונים 2 המחשבים עם הגישה האלחוטית כל הזמן מתנתקים ואני מקבל הודעה שהחיבור לראוטר התנתק ואי אפשר למצוא את הראוטר כשעושים רענון לרשתות האלחוטיות. לפעמים זה פשוט מסתדר לבד לאחר מס דק' ולפעמים צריך לנתק ולחבר את הראוטר. התקשרתי ל 012 + HOT ולאחר בדיקות שהם עשו הם אמרו שהבעיה זה עם הראוטר. בנסוף המחשב שמחובר ישירות לראוטר גולש בלי בעיה ובלי ניתוקים גם כש2 המחשבים האחרים לא יכולים. משהו יודע ממה זה נגרם ומה צרי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה רק אני או שלעוד אנשים פה יש בעיות קשות של איטיות מהיום בבוקר.... יש מצב שזה בגלל כמות מיילים ששמורה שם... יש אצלי איזה 5000 מיילים משהו כמו 600MB כמה אצלכם??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessible הגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים : xp: Client for Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP NWLink IPX/SPX/NetBIOS 98: Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter [Network Adapter] TCP/IP -> Dial-Up Adapter TCP/IP -> [Network Adapter] IPX/SPX -> [Network Adapter] NetBEUI -> [Network Adapter] File and Printer Sharing for Microsoft Networks האינרנט עובד בשניהם ע"י analogX . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני כנראה קונה בעוד כחודש מחשב לסלון, ואני מחפש את הדרך הכי קלה להעביר אליו מידע. במחשב שאני כנראה אקנה יש תמיכה ב 802.11 ולכן יש לי כמה שאלות בעיניין הזה. 1. מהירות העברה המקסימלית היא 11 מגה או 11/8 מגה?! 2. האם המהירות תיהיה 11mbps במרחק של כ-20 מטר בשטח בנוי בין שתי המחשבים כמו שרשום ?! חשוב לציין: אני לא צריך אינטנט גם במחשב שאני אקנה, אני רוצה ר להעביר קבצים בין במחשבים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , עקב בעיות כנראה שעושה לי הנתב שלי Siemens SL2-141 קיבלתי מבזק מודם בהשאלה בחינם TNN-AZTECH 600E . הייתי רוצה לבצע כמה דברים והייתי שמח לקבל את עזרתכם : 1. המודם כיום הוא בעל חייגן והייתי רוצה להפוך אותו ללא חייגן שיהי מחובר קבוע 2. הייתי רוצה לנסות להשתמש בסימנס שלי כ-AP שייתן לי לפחות אפשרות של WI-FI בבית אולי ככה הוא לא יעשה בעיות. במצב כזה - מי משמש כשרת DHCP ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? שלום, אני גולש באמצעות מודם של הוט דרך חייגן של אורנג' כלומר להתחבר לאינטרנט אני צריך להפעיל את החייגן. מהירות הגלישה 2.5 מגהבייט. יש לי ipad וגם מחשב נייד והבנתי שאם אני רוצה לגלוש דרכם אני צריך ראוטר, האם כל ראוטר יתאים לתשתית שיש ברשותי? איך החייגן יופעל ? הראוטר יבצע זאת במקומי? כמו כן,המחשב שמחובר למודם נמצא בממ"ד, האם כל ראוטר יתאים לכך? אשמח לקבל המלצות. תודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לראות מי מחובר על הראוטר האלחוטי אצלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מצטער על השאלה האולי טיפשית אבל ממש אין לי מושג . הגדרתי לפי המדריך שלכם הצפנתי עם WPA ונתתי ססמא ארוכה, השאלה שלי כאשר אני ארצה להתחבר עם הפלאפון דרך הWIFI אני אצטרך להכניס את הססימא הזו כל פעם ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ואני לא מצליח להשיג סוויץ' או איך שלא קוראים לזה בדיוק .. השאלות שלי הם: 1. כמה עולה סוויץ כזה (אני צריך לחבר רק שני מחשבים ברשת) יש לי מודם שמתפקד גם כראוטר ולכן אני צריך את ההכי פשוט שיש.. 2. אם תוכלו להביא לי קישור באינטרנט לססויץ' כזה אני אשמח.. (עדיף מבאג או מאופיס דיפו, אבל אם אין להם אז כל מקום אחר) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-