רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי חיבור 5M בספק 013 ובתשתית בזק,ראוטר NETGEAR 614G שמחובר אליו נייח וממיר בצורה קווית. בזמן האחרון קיימת האטה בהורדה של קבצים גם דרך ה-download manager הבסיסי של הדפדפנים, נתב מאובטח עם ססמה לא מהעולם הזה. בדיקת מהירות באתר בזק מראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה,הורדה איטית גם בצורה אלחוטית.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
היי, יש לנו רשת ביתית. למחשב אליו מחובר הראוטר, מחוברת גם המדפסת (HP). המחשב שלי מחובר לאותה הרשת דרך הראוטר. לשני המחשבים windows XP. אני מצליח ליצור קשר בין המחשבים ולהעביר קבצים ואני אף רואה את המדפסת ומצליח להגדיר אותה אצלי במחשב, אבל כשאני שולח הדפסה מהמחשב שלי, לא קורה כלום. לעומת זאת, דרך הלפטופ של אבא שלי, שבו בכלל יש Vista, כן אפשר לשלוח הדפסות. מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים ! ;D
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה: מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N .. משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת.. יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA... מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL של SAMSUNG שכבר הפכתי אותו לROUTER לפי הוראות מהאתר של היצרן (מי שלא יודע איך לעשות אני אשמח להסביר) אני צריך לחבר מחשב עם WIN2K ו WINXP ברשת ששניהם יוכלו להשתמש בחיבור בו זמנית 1. אני לא יודע אם לקנות HUB או סוויטצ'. (מה עדיף ולמה ומה בכלל ההבדל). 2. מה אני צריך בדיוק להגדיר בווינדוסים. לפי הסתכלות בפורום זה נראה לי טריוויאלי להרבה מאוד אנשים פה אז בחייאאאאת תעזרו. תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ניתן להפוך את המודמים של הכבלים לראוטר בדומה לסמסונג של בזק?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, ואני רוצה לחבר גם אותו. איזה ציוד דרוש לי? וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות רשת חוטית בין שני מחשבים. עם העברת החוט דרך הקיר הסתדרתי לגמרי. אני יודע שצריך מהדק מיוחד כדי לאפשר חיבור של הכבל למחשב לכן אני אתן לחברה מקצועית להעביר את הכבלים. אבל עדיין יש לי ספקות ועניינים לא פתורים: אפשר לעשות רשת עם מודם USB ? איזה סוג של כבל צריך כדי מהמחשב לנתב? האם צריך כבל מסוכך או כבל מסוכך למחצה כדי לשמור על האיכות של הקישור אם הכבל עובר דרך קירות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
ב"ה. מחשב נייד (- די ישן) ששודרג לווינדוס 10, לא קולט אינטרנט, [בווי פי - הסימון עצמו מופיע, אך לא מוצגים רשתות, בכבל לראוטר - המחשב מציג את הרשת, אך מופיע תחתיה 'אין אינטרנט']
-
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
- 3 followers
-
-
פעלתי לפי המדריך אבל לא יוצא לי. נתתי לשני המחשבים את אותו השם. שמתי תקייה לשיתוף, חיפשתי אותה במחשב השני והיא לא נמצאת. האייפי של שני המחשבים אוטומטי. ניסיתי לשנות כמו שרשום במדריך אבל כשאני משנה אז אני לא יכול להתחבר בכלל לרשת. עריכה: הצלחתי לשנות את האייפי של המחשבים כך שיהיו קבועים. הוספתי את פרוטוקול הIPX/SPX NetBios וכשאני מנסה להתחבר לתיקייה במחשב השני אני נדרש להכניס שם וסיסמא. למה זה מופיע? לא הגדרתי שום סיסמא לתיקייה. :\
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הכל התחיל ביום חמישי בערב, באמצע משחק נתקע לי מהחשב עשיתי ריסט וגיליתי שכל המערכת קרסה. למחרת הצלחתי להתקין אותה(XP PRO מקורי), בדקתי את כל רכיבי החומרה על ידי כמה שיותר תוכנות שאכן הכל בסדר. אבל מהירות הגלישה מאתר לאתר ובתוך אותו אתר היא בלתי אפשרית לעבודה. אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם אפשר לקחת ראוטר רגיל ולחבר לו כ-30 מחשבים (עם מתג מתאים וללא התייחסות כרגע לרוחב הפס לאינטרנט), האם ראוטר רגיל יחזיק מספר כזה של מחשבים בלי להתקע/לגמגם? אם לא, האם יש המלצה לאחד שיעשה את העבודה? (ראוטר ל-ADSL)
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי מודם מוטורולה סירף בורד 5101 שהוא של חברת HOT וכמו שאתם יודעים הוא בעל שתי כניסות אחת USB והשנייה כניסת רשת . שאלתי היא האם אני יכול לשמש בו כSWITCH ? כלומר לחברו לשני מחשבים בו זמנית ולקבל אינטרנט בשניים ?! ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-