עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by a1516a,

פתחתי פורטים לפי המדריך הזה-http://ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA%20%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D%20%D7%91%D7%A0%D7%AA%D7%91%20%20TP-LINK.pdf עדיין יש לי מזהה נמוך באמיול והביטורנט לא זז. יש עוד דרך לפתוח פורטים? תודה

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by GIlan,

שלום לכולם שאני מדבר בטלפון הקליטה יורדת ל0 ויש הפרעות בשיחה בטלפון אפילו שאני יוצא החוצה ... טלפון של PANASONIC 2.4GHZ מה עושים?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by הורוויץ,

יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ

5. Started by sofix4,

עם 6 גידים? יש בהום-סנטר או אייס? ומה זה "ללחיצה בלבד"? נתקלתי בזה בחיפוש אחר הכבל באינטרנט... תודה

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by redead,

לא יודע אם זה קשור לפורום ואם מישהו יכול לעזור אבל בכל זאת אני ינסה.. לפני כמה שבועות עברתי לדירה חדשה והגיע טכנאי של בזק ועשה לי כאן שני שקעים חדשים, באחד מחובר הראוטר ביחד עם טלפון אלחוטי והשקע השני לא היה פעיל כי לא היה לי עוד טלפון.. אתמול קיבלתי את הטלפון האלחוטי השני וחיברתי אותו לשקע ומה שגיליתי היה זה שברגע שאני מרים את הטלפון החדש הוא מנתק לי את האינטרנט!! מישהו שמע פעם על כזה דבר?? אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם.. מחר כמובן אני ירים טלפון לבזק ויזמין טכנאי אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל ויודע את מקור הבעיה אז אני ישמח לדעת. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום מחפש בנרות כרטיס wifi, pci או pci-e חצי גובה עם bracket נמוך, (כמו זה אבל של wifi http://www.digitize.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=184) השימוש הוא למארז נמוך low profile לקולנוע ביתי. אני רואה הרבה כרטיסים נמוכים אבל אף אחד לא בא עם ה-bracket הנמוך, הנדרש למארז. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג כזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by gtabak_37,

תודה רבה למי שעזר לי להגדיר את זה בראוטר 3COM. אבל לחבר שלי יש ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204WG והוא רוצה גם כן להגדיר את הPS3 כשרת DMZ. אפשר הסבר מדויק איך להגדיר אותו כך? תודה רבה לעוזרים גל

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. יש לי נתב אלחוטי +ECI BFOCUS 352 כתובת הנתב הוא 10.0.0.138 מוגדר למחשב (מחובר עם כבל) כתובת סטטית על 10.0.0.2 וכן גם בנתב. בנוסף לזה, עבור האלחוטי הגדרתי טווח כתובות בנתב ע"י DHCP 10.0.0.50 - 10.0.0.100 במחשב שלי ישנו פירוול הרגיל של XP, וכמובן הפורטים פתוחים כמו שצריך גם בנתב וגם במחשב. שאני עובד עם אימיול למשל הכל עובד פיקס ויש לי חיבור מעולה עם מזהה גבוה כל הזמן גם שאני מכבה ומדליק את המחשב. פעם בשבוע אחותי מבקרת אצלי בבית ומגיעה עם לפטופ אלחוטי וכשהיא מתחברת, הופ אני במחשב שלי יש מזהה נמוך כשאני מדליק את האימיול. איך???? הרי יש לי כתובת סטטית ומוגדר גם פורטים כמו שצריך והכל עובד פיקס כל הזמן. ורק שמישהו מתחבר אלחוטי אני אקבל מזהה נמוך וביומן יש הערה שיש לי בעיה בהגדרו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי את הראוטר שמקבלים חינם מבזק, וכמו כל דבר חינם הוא לא משהו אין לי שום ידע בראוטרים וכאלה אז לכן אני שואל אותכם מה הרואטר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר כזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Vaz,

היי , יש תוכנה שאני לא רוצה בשום אופן שתהיה לה אפשרות להתחבר לאינטרנט. יש לי xp+sp3 בלי ראוטר. משתמש בחומות אש של הסרביס פאק. אחי הקטן מפעיל תוכנה בשם steam ומשחק איתה קאונטר סטרייק. אני רוצה לחסום את הגישה של התוכנה הזאת לרשת לגמריי שלא תוכל להתחבר. איך עושים את זה ? מספיק ללחוץ block כשפעם ראשונה מפעילים את התוכנה? הוא לחץ unblock ..אני רוצה לחסום אותה לגמריי. אולי יש תוכנה משהו שתנטרל אותה ? לא ראיתי דרך האפשרויות של הפיירוול לחסום משהו לגמריי...אני לא רוצה שיעבוד קאונטר סרטייק במחשב שלי ויתחבר לרשת יש עצות משהו ? אולי לחבל בקוד של התכונה שלו משהו ?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by roma4k,

ערב טוב, ברשותי אינטרנט ב ADSL 1.5M ולאחרונה אני חושב על שדרוג המהירות ל 2.5M. בעיקרון כאשר עובדים רק על מחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור, אבל כאשר מישהו מתחיל להשתמש באינטרנט גם במחשב השני מרגישים האטה כללית בגלישה וכמובן בהורדה. הייתי רוצה לשמוע מכם אם לשדרוג הנ"ל תהיה השפעה כלשהי על מהירות האינטרנט חוץ מאשר במהירות ההורדות? ז"א האם אוכל לגלוש משני מחשבים ברשת בו זמנית בצורה איכותית יותר מאשר עם ה 1.5M? תודה מראש לכולם ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by valer4ik,

שלום לכולם. אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. יש לי בבית ראוטר + מודם של SIEMENS ( קיבלתי אותו מבזק). בנוסף יש לי ראוטר של LINKSYS WRT 54GL. הראוטר של הבזק מחובר למחשב נייח דרך כבל רשת. ברצוני לגלוש באינטרנת דרך המחש הנייד בחדר הנמצאה רחוק מהראוטר של בזק ( כמעט ואין קליטה באותו החדר ) ברצוני לכוון את ה LINKSYS כך שבוא יקבל את האינטרנת מהראוטר של בזק ( לא דרך כבל רשת) ו מהנייד אני אתחבר ל LINKSYS. תעזרו לי בבקשה לעשות כך ששני הראוטרים יהיו בקשר אחד עם השני בדרך אלחוטית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 6.9k צפיות
  17. Started by לילך,

לא מצליחה לפתוח דפים באינטרנט, ניסיתי שני דפדפנים ובשניהם לא עובד כרגע אני בSAFE MODE ופה הבעיה לא קיימת... זה הודעות שגיאה מהרישומי מערכת תודה לעוזרים

18. הצלחתי לחבר את הסימנס ל 3com10075 כרפיטר ללא אבטחה והכל מתפקד בסדר. ברגע שאני מגדיר לשניהם wpa הם מפסיקים לתפקד. האם מישהו הצליח בכך עם שני הנתבים האלה או לפחות עם הסימנס ונתב אחר (אני חושד שהסימנס הוא הבעייתי)

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  19. יש דרך לדעת אחרי שאני שולח דואר ב Gmail אם פתחו תמייל ששלחתי? כמו במקושרים למשל שרואים בדואר יוצא אם המעטפה פתוחה(קראו את ההודעה שלי) או שהמעטפה סגורה(עדין לא קראו תההודעה שלי)

• 7 תגובות
    • 24k צפיות
  20. מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. בקרוב אני מחליף ספק תשתית וגם ככול הניראה ספק אינטרנט . באפשרותי לקבל את שני סוגי החיבורים ללא שום תשלום נוסף . האם באמת יש עדיפות לאחד מבינהיים ? , ואם כן ,באיזה נסיבות ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by zombie,

יש לי ניתוקים כל רגע!!!!אי אפשר לגלוש שעה בלי ניתוק... הווינווס אומר שיש בעיה עם הDomain Name Server איך לסדר את זה? אבל לא משנה כבר>< פתאום עובד והכל טוב ויפה.... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ac1240,

ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by ag43,

יש לי 2 נתבים כאלו ואני מעוניין להשתמש באחד מהם ע"מ להאריך את טווח הקליטה שלי. מהניסיונות המוגבלים שעשיתי לא הצלחתי לגשת לאינטרנט ממכשיר שמחובר לראוטר ה"מאריך". אשמח להסברים על יצירת BRIDGE.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.