עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח Mr T
    Started by אורח Mr T,

התקנתי את ה TP link vr600 אתמול, וגיליתי שדרך האינטרנט על חשמל הנוכחי שלי אני מקבל 20 Mbps וניתוקים, אני רוצה להחליף וראיתי 2 מוצריך שאני מתלבט בניהם: https://www.amazon.com/gp/product/B01EO5A4TI/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER https://www.amazon.com/gp/product/B01EE9APYS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER הבדל של 80 שח. 2 שאלות: 1. הייתם ממליצים אחד מהם? או מוצר אחר? 2. האים תהיה בעיה בגלל שהם אמריאקים בהנחה שהם 100-240V? תואמים יותר לרשת האמריקאית? בעיה שמתאם יוריד מהירות או לא יעבוד? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Overkiller,

אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הם יכולים לעלות עלי? ינאו באתר topsite.co.il אז אני מצביע.. מתנתק מהאינטרנט.. מוחק קוקיז.. ואז מתחבר שוב.. ומצביע שוב.. הם יכולים לעלות עלי?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  4. Started by נתנאל,

איך אני מצליב כבל רשת?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  5. אהלן, יש לי ראוטר פשוט של level one וכרטיס רשת גם פשוט של D-link... עכשיו יש בזמן האחרון בעיה שלפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין.. (כאשר יש, אז יש 3 פסים)(שאני אומר אין אז אני מתכוון שהמחשב לא מצליח לאתר את הרשת בכלל או שהוא מאתר אותה אבל מאוד חלש ולא מצליח להתחבר..) מה יכולה להיות הבעיה לכך? איך פותרים אותה? האם קניית ראוטר וכרטיס רשת חדש יפתרו את הבעיה? אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  7. Started by intel suck,

אוקיי אז ככה יש לי רשת אלחוטית בבית ,הנתב: edimax 6204wg ,ויש לי מחשב נייח בחדר ליד שעליו מותקן כרטיס אלחוטי תקן USB של TENDA ,אוקיי אז הכרטיס רשת הזה די זבל, המהירות שם איטית מאוד, הרבה פעמים הוא קורס יש הצעות איך לשפר את הקליטה, או שפשוט לקנות כרטיס רשת אחר? המהירות אינטרנט 10MB הספק בזק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://technation.themarker.com/hitech/1.1886530

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אי בטוח שהיו על זה המון אבל אני פשוט לא מוצא אותם...סורי... ו..כן..עשיתי חיפוש... שוב תודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SomeOneDudOrg,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by The Ball,

עברתי אתמול מ- 012 ל-013 הפינגים ניהיו פצצה חבל"ז אני ממש מרוצה אבל מבעיה אחת לא נפתרתי Packet Loss... היה לי את זה כשהייתי ב- 012 וגם עכשיו ב- 013 יש לכם אולי איזה תוכנה או משהו לשנות בווינדוס כדי להוריד קצת או לגמרי את ה- Packet Loss? ד"א אני לא יודע ממש אם זה משנה אבל אני משחק ב- UT... מפרט אפשר לראות בצד עזרה תתקבל בברכה תודה. עריכה: ערוצי זהב + ברק 013... 750K כפי שאמרתי מודם motorola sb4200 חייגן L2TP

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Cheif,

לפני כמה שבועות פרסמתי רשימה על נושא הכבל התת-ימי והמונופול של מד-נאוטילוס. הכוונה של בזק-בין-לאומי לפרוס כבל מתחרה מדאיגה את המונופול והוא "מחייה" קו עתיק. בהמשך תוכלו לראות צילום הכתבה מ-THE MARKER ו-LINK לרשימה המקורית. http://www.netcheif.com/blog/?p=894 [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by Server,

שלום, אני מבצע שינוי גדול בטופלוגיה של הרשת שלי . קיימים אצלי 3 סוויצים מנוהלים שאליהן מתחברים סוייצים רגילים לא מנוהלים, ראיתי שVLAN מגדירים לפי פורט בסוויצ איך ניתן להתנהל עם מספר תחנות המחוברות לסוויצ למנוהל ומשם לפורט 1 בסוויצ מנוהל ? האם כדי להתנהל בצורה נכונה אני חייב סוויצ מנוהל בכל פיצול על מנת שתהיה לי יכולת להגדיר את הפורטים שיוצאים ממנו אל התחנות בתור VLAN ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by g2a2l2,

יש לי בעיה... האינטרנט האלחוטי שלי מתנתק אחרי זמן מה, ואחרי שהוא מתנתק אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיעבוד שוב. האות שלי טוב ויציב, למה זה מיתנתק?? תודה לכל העוזרים (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בבלוג שלי פרסמתי סיכום מפורט של תחום הרשתות הביתיות, הנתבים, הסלולר והפס הרחב בשנת 2010. ניתן לקרוא אותו כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=934

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Zeev Rubanenko,

עפ"י המפרט הטכני של הלנובו שלי כרטיס ה-WiFi הוא Intel dual band AC-3165 כלומר, אם אני מבין נכון הוא אמור לתמוך גם ב- 2.4GHz וגם ב-5GHz. למרות זאת בהגדרות שלו בלוח הבקרה, התקן המקסימלי שניתן להגדיר הוא 802.11n וכמובן ש-5GHz לא עובד. האם זו בעיה של דרייבר? בדקתי בהגדרות ה-BIOS ואין שם שום דבר שקשור לכך. למישהו יש רעיון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי מחשב נייד של (DELL (PRECISION M65 יש לי בעייה בתהליך Wireless Zero Configuration אני רואה שהוא אמור לפעול אוטומטית והוא לא בנוסף יש לי בעייה, במאפייני חיבור של הרשת האלחוטית בטאב של Wireless Networks הסימון של "Use Windows to configure my wireless network settings" לא נשמר לי אני יודע ששני האופציות האלה קשורות אחד בשני. ואני כל פעם צריך להפעיל אותם ידנית על מנת שאני אוכל להפעיל את האשף של הרשתות האלחוטיות שמאפשר לי להתחבר לרשת שאני רוצה. מותקן על המחשב שלי SP2 מישהו יכול לעזור לי?

18. (הבעיה נפתרה אפשר למחוק). רשום - קישוריות מוגבלת או חסרה, בלה בלה בלה... מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by Jorgen,

שלום,ברשותי שני נתבים אלחוטיים (הראשון - בשימוש - של HOT והוא כולל מודם והשני - כרגע אל בשימוש - של Edimax)מבחינת צורכי שימוש, יש לי Laptop + Desktop.הבעיה היא שבמיקומו הנוכחי של הראוטר (בחדר צידי ששם מחובר ה-Desktop) אין קליטה בכל הבית.אני רוצה להעביר את הראוטר העיקרי לסלון (מרכז הבית) ולהשתמש בראוטר השני כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop.האם ניתן לעשות שאת? איך מגדירים את Edimax כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop (סוג של Access Point אבל עם חיבור קווי)?תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. אחד המחשבים ברשת החליט שהוא לא מוכן להגיב יותר כשמנסים לגשת אליו דרך השם שלו. כאשר ניגשים דרך הIP הוא עובד מצויין. ניסיתי: 1. להכריח NETBIOS OVER TCP 2. FLUSH DNS 3. מחיקת CREDENTIALS. 4. מחיקת ADDRESS RESERVATION בראוטר. כל אלו לא הועילו. המוזר הוא שכשאני משנה את שם המחשב הכל עובד כמו שצריך וכשאני מחזיר אותו לשם המקורי הבעיה חוזרת. מישהו נתקל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  22. Started by horacio,

יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  23. רשימת הנתבים המומלצים באתר NetCHEIF עודכנה. כמה דגשים: 1. חברת 3COM שלא הציגה אף נתב N לשוק הבייתי יצאה כליל מרשימת המומלצים. 2. כל נתבי ה-G יצאו מרשימת המומלצים ובכלל זה הנתב הוותיק של LINKSYS - ה-WRT54GL. 3. כרגע מופיעים ברשימה נתבים מומלצים בתקן N בלבד וכן מספר נתבים התומכים ב-150Mbps. הערות והארות יתקבלו בברכה. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Delver,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטרימר chromecast2 עבור הטלויזיה בסלון. לשם כך אני צריך אות וויפי טוב והמודם-ראוטר שיש לי kasda kw5212 לא מצליח לספק אות וויפי חזק לסלון. חשבתי להשתמש ב kasda כמודם בלבד ולשדרג את הראוטר למשהו טוב יותר (תקציב גמיש). ראיתי המלצות על: 1. archer vr600 v2 כמודם+ראוטר . 2. archer c7. 3. onhub ac1900. יש אפשרות לקנות בארה"ב באמצעות קרוב משפחה שטס לשם בקרוב (תוך עמידה בכללים). הייתי רוצה מוצר טוב שישרת אותי 3-5 שנים לפחות. מה האופציה הכי cost-effective? האם יש אופציה טובה אחרת שלא רשמתי? תודה נ.ב. google wifi זה יותר מדיי עבור דירות ר…

25. שלום, בחודש האחרון אני מקבל המון פאקט לוס במשחקים,הדבר מתבטא גם בשיחות סקייפ ומשחקים אחרים בקרטוע והתנתקויות. הייתי דיי בטוח שהבעיה הינה הראוטר שלי (841n tplink) אז קניתי היום אחד חדש (940N) אך הבעיה עדיין קיימת,דיברתי עם HOT והם רוצים שאני יהיה מחובר למודם לפחות ליום שלם כדי שהם יוכלו לעשות ניטור,וזה בעייתי כי רוב הזמן יש אנשים בבית חוץ ממני ואין לי אפשרות סתם ככה "להתשלט" על האינטרנט. הוט טוענים שהם "מנטרים" את המודם שלי ובודקים אם קיים פקט לוס,כמובן שהם לא חזרו אליי או עדכנו אותי איך אני יכול לנטר פאקט לוס ברמת החיבור שלי? ויותר חשוב מזה,איך אני עושה "טרמינציה" כדי להגיע למקור הבעיה?

• 37 תגובות
    • 14.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.