עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by danidino,

אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום לכולם, מתלבט בקניית ראוטר אלחוטי לבית פרטי עם 2 קומות הראוטר ימוקם בקומה השניה שבנויה בעיקר מעץ וגבס ככה שאין הפרעה מיוחדת מקירות ממ"ד ובטון עבה במיוחד אופציה א': TP-Link TL-WR941ND אופציה ב': D-Link DIR-615 אשמח להמלצות מבחינת אמינות או עדיפות אחרת כלשהיא האם כדאי לקחת את ה-TPLINK בגלל ה-3 אנטנות או שה-DLINK עם ה-2 אנטנות מספיק גם השתמשתי ב-TPLINK עם 2 אנטנות במשך כשנה בלי בעיות מיוחדות ישבתי בגינה וגלשתי בקצב סביר בהחלט וגם הורדתי קבצים לא גדולים ופשוט כרגע הרכבתי אותו אצל ההורים ונשארתי בלי ראוטר בתודה מראש על כל עיצה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by wooper,

שלום אני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטים אני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrent הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכה האם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית? פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kB ספק: 012 תשתית: הוט

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. אז אני אנסה לתת פה קצת עזרה בוינדוס 7 עם כמה כיוונים שאני מקווה שיעזרו לכמה אנשים שאו אם יש להם בעיות או שיעזור להם לשפר מה שכבר טוב. אפשרי לבצע באופן יחסי את ההגדרות בויסטה אבל ב XP אפשרי רק מספר מוצמצם מאוד של הגדרות. קודם כל לפני שנתחיל תיכנסו לשני אתרים תאשרו את כל האישורים שהם מבקשים ותפרסמו מה קיבלתם, אתם תקבלו לינק יחיד שתוכלו לפרסם. זה אתר שיבדוק את הראוטר שלכם והקישור שלכם אם הוא תקין או בעל יכולות תמיכה מסויימות שנדבר בהמשך, אם זה עובר אז סימן שהוא תומך באפשרויות המתקדמות של וינדוס 7 ואפשר להפעיל את חלקם. http://www.microsoft.com/windows/using/tools/igd/default.mspx (חייב שיהיה JAVA מותקן במחשב) באתר הזה אתם תבצעו בדיקה של ההגדרות המכוונות בוינדוס באופן מוחשי תו…

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by TheWave,

יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by izir,

שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בד"כ אני לא שואל שאלות על דברים כאלה, אלא אמור לפתור אותן סיפור מוזר המפרט שלי בצד כמובן , אתם יכולים לראות הכל. אני מחובר בחבילה רגילה כרגע, של מגה וחצי, בחיבור ללא חייגן כבלים 013. לאחרונה (~חודש) החלה בעיה של התנתקות המחשב מהאינטרנט איך התנתקות אם אני בלי חייגן ? זרימת המידע על כרטיס הרשת מפסיקה לזוז, אין גלישה וכל תוכנות התקשורת חדלות מלעבוד המודם (AMBIT) נשאר מסונכרן. כשזה קורה, ניסיתי לעשות disable/enale לכרטיס הרשת שהמודם מחובר אליו בנוסף ניסיתי לעשות release/renew וגם repair מהממשק שלו, שזה אמור להיות אותו דבר בכל המקרים קיבלתי את המצב המוכר של קישורויות מוגבלת או חסרה - low limited connectivitty כלומר 169.254 או 0.0.0.0 - הכרטיס לא הצליח למשוך IP תקין…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי קניתי היום את חבילת הרשת האלחוטית של בזק - ראוטר של אזטק וכרטיס רשת USB. המחשבים נמצאים במרחק של 2 קומות זה מזה ואני לא מצליח בתחנה לקלוט את השידור האלחוטי. כמה שאלות: 1. האם הטווח הזה עם ההפרעות בדררך הוא גדול מידי? 2. האם הראוטר שך ECI משדר חזק יותר? 3. האם כרטיס רשת PCI יקלוט יותר טוב? 4. ראיתי מכשיר של חברת 2WIRE דגם 1000HG שיש לו עוצת שידור מאוד חזקה ולכן כדי לעמוד בתקנים הישראליים צריך להחליש את העוצמה - האם מכשיר כזה יעזור לי? אם למישהו יש נסיון עם מרחק חיבור כזה אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by Titan777,

התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Epidem,

הבית שלי הוא דו קומתי, הרבה קירות וזה ממש מקשה על הקליטה של הWIFI יש לי הוט בשילוב עם נטויז'ן עם נטבוקס שמשמש כראוטר אלחוטי, אינטרנט 30 מגה. כל זה נמצא בבית בקומה הראשונה בממ"ד. מחשב נייח אחד מחובר בצורה קווית מחשב נייח שני מחובר דרך WIFI, ובגלל שהוא נמצא באותה קומה אז הקליטה מעולה מחשב נייד בחדר שלי בקומה השנייה, קליטה על הפנים, speedtest שאני עושה מביא לי גג 10 מגה מהירות. ויש חדרים שבכלל אין בהם קליטה, כאלה שאני חייב בהם WIFI! כי אני הולך לחבר מזרים מדיה נוסף ורוצה שגם הפלאפונים יקלטו אותו בכל הבית. פתרתי את הבעיה ע"י חיבור של ראוטר אלחוטי נוסף (Edimax BR-6428nC) במצב של Range extender בנקודה בה יש לו מספיק קליטה מהראוטר של נטויז'ן. הבעיה עם הראוטר של Edimax שבמצב הזה,…

• 3 תגובות
    • 10.8k צפיות
  13. Started by אוראל-ס,

טוב אז ככה אני גולש ב adsl על הקו של בזק ברוחב פס של 2.5 מגה והספקית שלי היא 012 רק שאיתה אני מחובר על 1.5 מגה בגלל המחיר הגדול שהיא דורשת בישביל 2.5 שלא יוצא לי משתלם.. אזמה שיוצא שאני מוריד על רוחב פס של 1.5 אבל מעלה על רוחב פס של 2.5 בכל מקרה אני מחוייב לשנה ועברתי בסך הכל 4 חודשים משהו כזה או 5 לא יותר מזה עכשיו אני יודע שלרוב לא אוהבים את הספקית הזו אבל לי בנתיים אין תלונות נגדה... הבנתי שבזקנט היא הספקית הכי מומלצת כרגע ואם אני זוכר נכון היה להם או שעדין יש להם את המבצע שמתחברים אליהם והם עוזרים לך לצאת מההתחייבות שלך לספקית הקודמת... מישהו יודע איך זה עובד כל הקטע שהם מוציאים לך את ההתחייבות..? וגם אם שווה לעבור בין החברות..?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. Started by itaysk,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי של D-Link מדגם DI-524 ויש לי בעייה שתכנות מסויימות לא עובדות. עברתי אחר המדריכים המצויינים שב portfarword.com אך עדיין אין שינוי. ווידאתי שבהגדרות הראוטר הפורטים הנ"ל פתוחים אך עדיין התכנות לא עובדות וגם כלי הבדיקה מראים שהפורטים חסומים. ניסיתי גם לכבות את הפיירוול שעל המחשב האישי שלי, לא עזר. יש למישהו הצעות? מה שעשיתי (לפי המדריך) זה לתת למחשב שלי IP סטאטי. להגדיר בממשק הניהול של הנתב "virtual server" עם הפנייה של הפורטים הרלוונטים לתכנות לאייפי של המחשב שלי.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by A-Y-T,

יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by KoM,

ברצוני לבדוק מעבר לרשת אופטית, לכ-8-10 מחשבים, אשמח לדעת קצת נתונים על מהירות העברת מידע, ציוד שצריך לרכוש, ועלויות כלליות (הערכות מחיר גסות). אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. - האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by star010101,

לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. אז ככה חברים מה מונע מימני לעשות רשת אלחוטית בבית לבד (בלי להיצטרף לאיזה מבצע מפגר של חברה X )? מה אני צריך ? מודם ? ראוטר ? . עכשיו מה עוד ? ,איך אני מחבר כל מחשב לרשת ? וכאופציה ,איך אני עושה אותה בטוחה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yehudaa,

לא מזמן התלוננתי שאינטרנט זהב מאוד איטיים ובאמת האינטרנט זחל והיו לי הרבה בעיות/איטיות בגלישה , וגם לא היה ניתן להיכנס לאתרים מסוימים מדי פעם . אבל למעשה הבעיה הייתה כך : יש לי חיבור ללא חייגן , ואני משתמש בראוטר כמו במפרט משום מה הגדרתי את הראוטר שיהיה מחובר בפרוטוקול l2tp (חייגן כבלים) - מכאן היו כל הבעיות ברגע שהגדרתי את הראוטר שיעבוד dhcp ללא חייגן , כל הבעיות נפתרו כלא היו . אז לא יהיה הוגן להכפיש את אינטרנט זהב ולמעשה אני מרוצה מאוד ואמשיך להיות מנוי אצלם ללא ספק . השם עדי שאין לי שום אינטרס בפרסומת סמויה או משהו כזה .

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. Started by wow,

פתחתי כמה פורטים אצלי במודם ורק עכשיו שמתי לב שרשמתי כתובת אחרת ולא של המחשב שלי(10.0.0.3 במקום 1 בסוף) יכול לקרות משהו?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. נניח שיש לנו רוחב פס של 10Mb אני רוצה לעביר 80MEG בבלוקים של 20Mb ויש שני מחשבים ובינהם יש לי 2 ראוטורים כאשר הם במצב S&H כאשר אני מחלק את בלוק הנתונים של 20 MEG התשובה במקרה כאן היא 12 שנייות עד שזה מגיע למחשב השניה ...שאלתי עם יש נוסחא שעושה את זה ואני לא צריך לעשות ידני ... כמו מפגר כמו : 20 MEG הראשונים עוברים לראוטר הראשון שזה הקצב של 10MEG ולכן לוקח לו 2 שניות ...ורחרכך עובר לראוטר השני .וכך עד הסוף

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. כי אם אין דרך למנוע מהם גישה למידע, אז זה קצת סותר את כל הרעיון של VPN...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת מהם החסרונות בשימוש בכבל של טלפון לצורך חיבור בין 2 שקעי רשת. (הרעיון הינו להשתמש ב-2 חוטי טלפון כך שיהיו מספיק גידים לחיבור) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לפתע ביום אחד שרתים כמו rapidshare, netload, megaupload, yastorage כאילו מוגבלים למהירות מסויימת. יש לי 5 מגה ועד לפני כשבועים הייתי מוריד במהירות 640 מגה וברגעים פחות טובים 550 ,400 וכו'. לפני כשבועים, הורדה משרת כלשהו מוריד לי 220 מגה באופן קבוע. לפעמים פחות אבל אף פעם לא יותר מ 220 מגה. כאילו שזה מתוכנת או משהו. מכל סוגי השרתים 220 מגה. הורדות שאינם משרתים מהסוג הנ"ל ו הורדות מ http ממשיכים להוריד 650 מגה כרגיל. גם תוכנות ההורדה השונות פועלות כרגיל. אני יודע שזה נשמע הזוי ומשונה אבל זה מה שקורה. לפני כשבועיים החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות (התחיל מאותו יום) אבל אני משתמש באותו כרטיס רשת למרות שניסיתי גם עם כרטיסים שונים וגם עם המובנה בלוח. לא זז מ 220 מגה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.