רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נתב אלחוטי איכותי בסביבות ה200-300 שקל (אם אפשר קרוב ל200 אלא אם ההבדל באמת רציני. וצריך שהוא יתמוך במהירות של לפחות 10 מגה (זה מה שעומדים לחבר בבית). ואם אפשר שהחנות תהיה באזור אריאל, פתח תקווה, ראש העין. תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלויזיה חכמה של PHILIPS, אך אין לי חיבור לאינטרנט מובנה בקיר בקרבת מקום. איך אני יכולה בכל זאת לחבר את הטלויזיה לאינטרנט ולאפשר אינטרנט מהיר ורציף? מה עדיף- חיבור אינטרנט אל חוטי או קווי? אבקש להתייחס גם בהקשרי קרינה. אגב, אם זה משנה, אני מחוברת לHOT. תודה מראש, בברכת לילה טוב ושקט
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי חברה. אני יתחיל בזה שעשיתי חיפוש מעמיק בפורום אך לא מצאתי תשובה מדויקת לבעיה שלי ולכן החלטתי לפתוח דיון חדש. אז ככה, הורדתי את התוכנה uTorrent והגדרתי את כל הגדרוחת החיבור שלי וכו'. בדקתי את הפורט שלי ורשום שהוא בסדר גמור, הבעיה להגדיר אותו בפיירוול של ה-win ובראוטר, אני כמעט בטוח שעשיתי הכל בסדר אבל עדיין התוכנה מורידה לי ממש לאט. אז אני אומר לכם מה עשיתי ואתם תגידו לי אם טעיתי או שיש משהו ששכחתי לעשות: 1. בפיירוול הגדרתי בלשונית Exeptions את הפורט, פעם אחת כ-TCP ופעם אחת כ-UDP. גם בלשונית Advanced הגדרתי את ה-BitTorrent client שיהיה אותו הפורט הנ"ל. 2. לגבי הראוטר, יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-6204Wg. הגדרתי שם ב-port forwarding את אותו הפורט לחצתי על האפשרות both הכ…
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שקורה לי שאני מנסה לראות וידאו ביוטוב ושאני מפעיל את הוידאו אני לוחץ על הפאוז לתת לו להוריד טיפה ואז לנגן שירוץ חלק וזה מוריד ממש טיפה ואז מפסיק. עשיתי ריענון, אני משתמש בגרסה הכי חדשה של פלאש 10. פוקס 3.0.7 יש כמה סרטונים שיורידו עד הסוף...
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי ולהפוך את הרשת, לרשת אלחוטית, כמובן שאני אקנה גם כרטיסי רשת אלחוטיים. אתם יכולים לעזור לי אולי בבחירת ראוטר מתאים,חשבתי ללכת על חברת D-link או edimax או Linksys ההתלבטות העיקרית היא בין 2 רמות שאני שם לב שההבדל הוא במהירות:מהיירות של 54Mbps לעומת 108 Mbps שביניהם יש הפרשי מחירים לא קטנים לפעמים. אני יודע שיש הבדלים גם באבטחה אבל האם תמיד נתב טוב יותר ויקר יותר מספק אבטחה טובה יותר או לאו דווקא?! הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בין 3 מחשבים. שניים תמיד יהיו מחוברים ומחשב נייד שיהייה מחובר לא להרבה זמן, ממש לשעות בודדות בערב. [קראתי את כתבה ב ynet] אם אני קונה של חברת D-link אני מתלבט בין ה- D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 וה- D-Link AirPlus D…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ? טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת. משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUND ואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ). המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה. אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטר מישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לוקח לכל עמוד איזה 5-10 דקות לטעון, וביום פחות משנייה. איך זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האינסטגרם לא מתחבר *רק* מהטלפון שלי כאילו הוא מתחבר לי מטלפונים אחרים ורק משלי לא, וזה לא תקף רק לגביי החשבון שלי זה אומר שגם אם אני אנסה להתחבר לחשבון אינסטגרם אחר בטלפון שלי זה ירשום שיש בעיה עם החשבון
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! יש לי בית מפלס אחד אבל גדול (170 מטר) והוא ארוך... יצא שהחדר שלי ושל אחי נמצאים בשתי הקצוות - מרחק של כ-15 מטר אווירי (כמובן שיש 3 חדרי שירותים מפרידים ודלת כניסה לבית. המחשב שלו נמצא בקצה החדר כך ששתי המחשבים נמצאים בשתי הנקודות המרוחקות ביותר בבית. שאלתי היא כזו: האם אוכל להסתפק בנתב "רגיל" בתקן G או שאני חייב להשקיע בתקןN היקר יותר אם למישהו יש ניסיון עם מרחק כזה שיאיר אותי תודה!
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של בזק מסוג rotal rta 1025w אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת. 1. מה עדיף - כרטיס פנימי / usb, או שאין עדיפות? 2. מה עדיף - עם/בלי אנטנה, או שאין עדיפות? 3. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 300 Mbps למרות שהמודם רק 10/100 Mbps? 4. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת שתומך ב 802.11n למרות שהמודם רק 802.11g? תודה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני אסביר . . . ישל לי ראוטר אלחוטי של MSI יש אפשרות שרק הפורטים הפיזיים יעבדו בלי הפורטים האלחוטיים ? קצת מפחיד אותי שהרשת שלי ככה מפוזרת לה באוויר .
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המחיר יוצא משתלם או לא? לא הצלחתי למצוא את הדגם שהם מביאים בzap אז אני לא יודע מה המחיר שלו אז מה אתם אומרים כדאי לא כדאי מחשב טוב לא טוב http://www.orange.net.il/isp/19352.html
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא כול כך מבין בכול העיניין הזה של הפורטים ואני מנסה כבר הרבה זמן לפתוח את הפורטים של האימיול ,bittorrent utorrent ניסיתי להתקשר לבזק הספקית והם אמרו שאני צריך להגיד להם מספר של פורטים שיפתחו אותו .. אז נכנסתי לאימיול ל- העדפות-חיבור -ושם כתוב את הפורטים שלי tcp ו-utp ... אם אני אגיד להם לפתוח את הפורטים האלה אז האימיול יעבוד ? הנתב שלי הוא asus am 604 עכשיו השאלה שלי איזה מספרים משמשים את ה-bittorrent utorrent ? לאיפה אני צריך להכנס בתוכנה כדי למצוא את המספרים שהם הפורטים ? יש 3 סיבות שבגללם הפורטים יהיו סגורים נכון ? הפיירוול של הויינדוס הפיירוול של ה-norton והנתב.. הנתב כבר שאלתי עליו ...בנורטון לאיפה אני צריך להכנס כדי לאשר ולאפשר לתוכנות לעבוד ?…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היום כשחזרתי מהלימודים הראוטר סירב בכול תוקף להתחבר ורק אחרי שיחה עם תמיכת הרשתות שלהם הצלחתי לתקן את זה (שיניתי מL2TP לDYNAMIC IP על DLINK 604), רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת יותר פרטים על המהלך הזה ועל ההשפעה שלו על המשתמשים. הם גם שלחו מייל לגבי זה רק שאני לא מוצא אותו :-X תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום ברשותי זוג מתאמי אינטרנט על גבי רשת החשמל מסוג netis pl7200 kit כרגע אני זקוק למתאם שלישי, הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי מתאם בודד כזה (נמכר בעבר ומופיע באתר היצרן) האם אני חייב לרכוש את אותו הסוג והיצרן בדיוק או שאפשרי להוסיף מיצרן אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
לאחרונה השגתי את הLinksys WRT54GL. אך אין לי מודם, אבל יש לי את הנתב\מודם של בזק D-Link 2650U. ורציתי לדעת, האם ניתן לחבר את הD-Link כמודם לLinksys? אם כן, האם ניתן לקבל הסבר כלשהו איך ניתן לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-