עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לנו בבנין אינטרנט משותף. החיבור יוצא מבית השכן שלי שיש לו נתב מסוג siemens sl2-141, ברשותי יש נתב ישן מסוג edimax br-6204wg. האות מגיע יציב אלי עד פחות או יותר דלת הכניסה, אז חשבתי להשתמש בנתב האדימקס שלי כמגבר. הבעיה שלמרות שראיתי פוסטים ישנים שאומרים שיש, אין אופציה מובנית של REPEATER שהצלחתי להגיע אליה, וגם אין אופציה של CLIENT MODE במידה וארצה לקבל מקלט משופר. למותר לציין שגרסת הקושחה מעודכנת. רציתי לשאול האם יש דרך אחרת לעשות זאת? יש בראוטר הגדרות של WDS, וכן BRIDGE, השאלה איך להשתמש בזה? אשמח להסבר מפורט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חבר רוצה לחבר מחשב נוסף לADSL, המחשב נמצא קומה מעל המחשב הנוכחי שכבר מחובר (אלקטל עם כרטיס רשת). כסף משחק תפקיד, אבל לא משמעותי. השאלה מה עושים? להעביר חוטים מסוככים ברשת חשמל? איך עושים את זה? רשת אלחוטית? לא יקר מידי בארצנו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by sausage,

אשמח לקבל פידבקים המדריך השלם ל-NAT

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rc_p,

יש לי כמה מחשבים מחוברים ברשת, ולפתע אני שם לב ששני מחשבים מקבלים את אותה כתובת IP מהראוטר. בדקתי ובדקתי, ולבסוף גיליתי ששניהם עם אותה כתובת MAC. איך אני מאפס / משנה את הכתובת, אם אפשר. שני הכרטיסים הם OB, אני יכול להוסיף כרטיס בכמה שקלים, אבל חבל עליהם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by twit,

אני מחובר לאקספון בחבילת 100 מגה. בבדיקת מהירות ללא כבל אני מקבל מהירות 30MB+- ועם כבל 60MB+- אבל בהורדת טורנטים אני לא עובר את המגה. אני לא עובד עם NAT ובדקתי את הפורט ביוטורנט הוא פתוח. דיברתי גם עם נציג תמיכה טכנית והוא אמר שאצלו הוא לא רואה שום בעיה והכל בסדר אצלי בחיבור מה יכול לפתור לי את הבעיה? תודה רבה לעוזרים

6. Started by ben yehuda,

אהלן אהלן, מקווה שאני במקום הנכון, אני צריך מאוד את עזרתכם. אני נמצא בבית עם 2 קומות, שהמודם ממוקם בקומה התחתונה. עד היום המודם היה מחובר לראוטר של חברת 3COM, ראוטר שיש לנו כבר בערך 10 שנים, ונתן מהירות של 5 מגה בקומה התחתונה ונמוך מזה משמעותית בקומה העליונה (אנחנו מחוברים ל30 מגה, כשבחיבור ישירות מהמודם מקבלים את המהירות המקסימלית). לאחר התייעצויות החלטנו להחליף ראוטר, וקנינו את הTPLINK WDR4300, שעליו קיבלנו המלצות. בקומה התחתונה המצב השתפר מאוד וכעת מגיעים לאיזור ה25-26 מגה בחיבור אלחוטי, אך בקומה העליונה המצב עדיין לא השתפר. יש משהו שניתן לעשות? שינוי הגדרות כלשהם? חשוב לציין שבקומה העליונה אין מחשבים נייחים אלא רק ניידים, ולכן כל פתרון של חיבור מכשיר נוסף לצערי לא רלו…

7. אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by HolyMaan,

שיתוף קבצים עבד הכל תקין לפני שהתקנתי באחת המערכות SP3 בשניהם יש לי pro באנגלית על המחשב הנייח יש לי SP2 על הנייד יש לי SP3 הם באותה קבוצת עבודה ויש לי גישה לא מלאה אבל יש גישה בין המחשבים והבעיה היא כזאת... מהמחשב הנייד לנייח אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב הנייח לנייד אני לא יכול אבל אני יכול להפעיל אותם או לשמוע אותם .. אני שומע את השירים דרך השיתוף.. אבל אני רוצה להעתיק אותם ולא יכול נתתי הרשאות והכל בסדר אני מקבל שגיאה כזאת כשאני מנסה להעתיק קובץ סתם על הדרך אני גם יכול לעשות RDP למחשב הנייח (זה לא קשור אבל סתם שתדעו ) ככה שמבחינת פינגים תקשורות וכל זה הכל בסדר זה עניין של הרשאות בטוח (ההודעת שגיאה הזאת ששמתי בתמונה מופיעה במחשב הנייד כשאני מנסה להעתיק קו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Illectronic,

היי, קניתי אתמול טאבלט של lenovo. חיברתי אותו לרשת האלחוטית בלי בעיה והגלישה תקינה וגם אפליקציות שצריכות אינטרנט עובדות תקין. כשנכנסתי ל-play store אני מקבל שגיאה connection timed out. הדבר היחיד שמצאתי בחיפוש בגוגל זה תיקון של שעה ותאריך מה שכבר מוגדר תקין. ניסיתי להוריד את ההצפנה, ניסיתי לשנות ערוץ, ניסיתי לשנות את השם של הרשת האלחוטית וניסיתי לתת כתובת אייפי קבועה לטאבלט והגדרת DMZ וכיבוי firewall בנתב. אם אני מתחבר מהטאבלט לדילינק של אחד השכנים הכל עובד בסדר. אני לא מצליח לחשוב על משהו נוסף שיכול לגרום לזה שרק דרך האפליקציה אני לא אצליח להתחבר לחנות (דרך הדפדפן בטאבלט אני נכנס אליה). יש למישהו רעיון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by pro,

אתם רוצים לדעת מה אנשים עושים אם האינטרנט המהיר תבחר גם אתה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by אפרת,

שלום לכלל גולשי הפורום, יש לי בעיה ברשת הבייתית הקטנה אצלי בבית. הרשת בנויה משני מחשבים שולחניים ומחשב לפטופ נוסף שמחובר ברשת WFI. האינטנט ומהירות הגלישה טובים, אין תלונות :] אך אני נתקלת בבעיה שלצערי לא הצלחתי לפתור. באחד מין המחשב מחוברת מדפסת. בכל פעם שברצוני להדפיס ממחשב מרוחק עליי להגיד אותה מחדש. שלא לדבר על שיתוף קבצים. לא ניתנת גישה לשוטט בקבצים ממחשב מרוחק. כך ששיתוף קבצים לא מתאפשר לי. לדעתי זו בעייה של הרשאות. אין ניתן לפתור זאת ? מה שעשיתי היה להגיד בתוך הבית רשת פנימית [עם חלוקת כתובת IP לכל מחשב] וכך לזהותו ברשת הקטנטנה בבית. אבל איך אפשר להתגבר על בעיית ההרשאות הזו. איך ניתן לבטלה? אודה אם מישהו שמבין ייחלץ לעזרתי .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן

13. Started by ofir2000,

חיברתי את הטלוויזיה שלי ל - BOX TV עם מערכת אנדרואיד. מכיוון שחיבור הווי פיי גרם לי לתקיעות בשידורי streaming משכתי כבל רשת באורך 20 מטר מהחדר לסלון כדי להתחבר דרך RJ45. הבעיה שכרגע אין לי סינכרון בין הקול לתמונה. האם מה שגורם לבעיה זה אורך הכבל? ואם כן מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. היי כמו שכתוב בכותרת רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם(המשני) החליט שלא בא לא יותר לעלות פתאום(הודעה שחסר HAL.DLL) אני מתכוון לעשות התקנה חדשה ל XP השאלה אם צריך לעשות את כל התהליך(האוטומטי, אני משתמש באשף)של הרשת או מספיק לעשות רק במחשב שבו ישנה התקנה חדשה של ה XP? השיתוף בניהם הוא על מדפסת ובסיס נתונים של תוכנה(בלי אינטרנט). תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by amir69,

קניתי את הראוטר אם הכרטיס רשת edimax 7128g עכשיו איך שאני הפעלתי שיניתי רק את הסיסמא של האדמין אבל אני רואה שבמחשב שבלי הראוטר אם אני מתחבר דרך החיגן יש אינטרנט וגם איפה שהראוטר אפשר דרך החיגן 1.איך מבטלים את החיגן במחשב בלי הראוטר?(אם אפשר בלי לבטל את זה שאם הראטר) 2.אחרי שהסתרתי את ה mac והוספתי את הכרטיס רשת רק הוא יכול לראות את הרשת ? 3.איך שמים סיסמא לרשת? 4.אם המחשב אם הכרטיס רשת מחובר אני אמור לראות במנורות שמחשב מספר 2 מחובר או שזה רק ברשת חוטית? 5.עוצמת האות היא נמוכה-נמוכה מאוד איך מגבירים אותה? עריכה שמתי לב שכל פעם שמתחברים במחשב למטה הוא מנתק אותי(יש מצב בגלל שהחיגן אותו שם?) יאללה חפרתי תודה לעוזרים אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כל המבין בתחום יברוך .התקנתי את המצלמה ברשת . היא עובדת - אבל ישנם כל מיני הגדרות שעדיין לא עובדות ( בעיקר שליחת התראות דרך המייל . תזמוני התראות במייל . הגדרות של HTPP וכד' )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הנה זה מה שהוא כותב לי כאשר אני מנסה להיכנס לאחד המחשבים ברשת ! : תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shimon956,

מזה ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Cheif,

בפעם השלישית בתולדותיה, מחליפה חברת Linksys בעלים ונמכרת במלואה לחברת Foxconn הטיוואנית. כל הפרטים בנושא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7115

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by artyom,

לפני איזה חודש התחילה לי בעיה מוזרה... תמיד היו לי פינגים של 90-110 לחול, הכל היה סבבה, לא שיחקתי בארץ... רק בחול... פתאום, בחול נהיו לי פינגים של 200-250! פעם ב... בלילה זה יורד ל100... התקשרתי עשרות פעמים לנטויז'ן... הם אמרו שהבעיה אצלי ולא אצלהם... האמנתי... ואז חשבתי ככה, אני יעשה FORMAT ואז הכל יסתדר.... ויתרתי על כל הBOOKMARKS שהיו לי... ביטלתי הורדות באמיול... מאות של קבצים אבודים :'( :'( :'( קיצר הפינגים עדיין אותו דבר... אולי אתם יודעים מה לעשות?! אני כבר לא יכול לעשות כלום :'( :'( אולי זה איזה וירוס או משהו.. תודה בהקדם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Avi Shalmayev,

אהלן, אשמח לקבל המלצות כדי לפתור בעיה שיש לי בדירה בגישה לרשת. הדירה מאוד ארוכה (בנויה לאורך) ולכן נתב אחד סטנדרטי שנמצא בקצה אחד של הדירה (איפה שנמצאת הנקודה), לא מספיק כדי לספק רשת Wifi איכותית בכל הדירה. וגם אם אבקש להעביר את הנקודה לאזור המרכזי ביותר בדירה, הטווח של ה-Wifi לא יהיה מספיק גדול. נכון לעכשיו יש לי רפיטר ישן שעושה מלא בעיות ומאט את האינטנרט מאוד, בנוסף אני לא מתלהב מהעובדה שבגלל הרפיטר אם עוברים בין חלקים שונים בדירה אין roaming בין הרשתות. מה יכול להיות פתרון חלופי טוב? האם לקנות כמה יחידות בשביל mesh בדירה? כמה הפתרון הזה יעיל? והאם יש תמיכה מצד ספקיות האינטרנט במקרה שאני מתקין אותו? לחילופין, האם ה-b-spot של בזק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by קלוקיי,

שלום. אני רוצה לחבר את הראוטר למחשב, אבל כשאני מחבר אותו איני יכול להתחבר לחייגן ולאינטרנט. האם עליי לעשות עוד משהו ?. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו

25. [table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.