רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה להשתמש בחייגן בשביל לגלוש ללא הראוטר ב 012 אני זוכר שהיה אפשר להוריד אותו ב http://welcome.hot.net.il אבל אני לא מקבל תגובה מהאתר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
*** אני לא בטוח באיזה תת פורום לשאול את השאלה, אם הוא מתאמים לתת פורום אחר נא להעביר *** יש ברשותי מודם PCI 56K, האם באמצעותו אני יכול להקליט שיחות טלפון כקובץ במחשב בזמן שאני מדבר בטלפון עצמו ? אם כן איזה תוכנה מאפשרת הקלטה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*אני מקווה שזה הפורום הנכון... מטרה: שלב 1. אתר שבו אני אוכל להעלות מידע (ברובו - וורד ומצגות) ולקטלג אותו בצורה נוחה לפי נושאים ותתי נושאים. (כמובן - גישה נוחה למידע לאנשים מורשים) שלב 2. נתינת אפשרות לאנשים אחרים להעלות מידע שיצורף למאגר לאחר סינון שלי. תקציב: יש, תלוי בצרכים. דרך: פה אני צריך עזרה - על מה אתם ממליצים? - האם צריך לקנות שרת ולשלם למישהו שיבנה אתר? - כמה זה עולה? - האם זה נוח לשימוש? - האם יש דרך אחרת? - האם יש חברות שעוסקות בתחום וממולצות לפי יחס עלות-מחיר? *זה לא צריך להראות מדהים - רוב העניין זה ניהול וגישה נוחה למידע... כל מה שאתם חושבים שיעזור לי - אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני ראוטרים זולים התקלקלו לי בשנתיים האחרונות והחלטתי לקנות ראוטר איכותי. הכי חשוב שיהיה אמין, ואלחוטי עם טווח גדול. עיקר השימוש הוא לגלישה של שני מחשבים (ואייפון), מדפסת אלחוטית HP C7283. תקציב: +/-700 ש"ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש אחסון לאתר שאמור לכלול כמה מאות תמונות של סיום אימוני כושר קרבי. אני צריך שרת מהיר, לא מוגבל בגישה(בגבול הנורמלי) שיאחסן את כל התמונות והקבצים הנלווים ותהיה גישה חופשית אליו(פשוט מאוד אתר). מחיר כמה שיותר נמוך, ומה שחשוב שיהיה אמין. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במזל טוב יש 2 מחשבים בבית כיום אני מחובר עם ראוטר של ECI למחשב אחד והשני לא מחובר כלל. היות ויש באזור שלי בעיות תקשורת אלחוטית בין מחשבים וגם בקירות יש בטון וברזל שגורם לירידה משמעותית בין שני המחשבים. הבאתי מכשיר ובדקתי זאת. אי לכך יש שתי אפשרויות קוויות 1. כבל CATEGORY 5 2. קו טלפון או חשמל היות ואין לי תשתית של כבלים וכל דבר חיצוני ( כבלים בקירות) לא באות בחשבון. היות ונאמר לי שיש בעיות בקווי חשמל ( בגגל איכות כבלים לא ידועה אצלי בבית) החלטתי להתבסס על קו הטלפון. בבזק יש שני פתרונות קוי או קווי ואלחוטי. ועכשיו מגיעה הבעיה אם אני אתקין קווי ובעתיד ארצה להביא מכשירים אלחוטיים שמתקשרים עם המחשב. האם זה יהיה אפשר לחבר מכשיר אלחוטי לאחד המחשבים דרך USB ובכך להתחבר לאותו מח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובר דירה לדירה אחרת שהיא יחידת דיור שצמודה לבית של בעל הבית. שני הבתים מחוברים לקו של הוט כאשר לבית של המשכיר יש אינטרנט של הוט (כלול גם טלוויזיה וטלפון) וליחידת דיור יש פיצול להוט טלוויזיה. השאלה שלי אם בבית שלי (היחידת דיור) ניתן לחבר עוד מודם אינטרנט של הוט (וגם טלפון)? יש לציין שאני כבר מנוי להוט לאינטרנט (1.5M) וטלפון ובנוסף אני מחוייב גם לספק אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל פורום רשתות ואינטרנט, אני מעוניין לבנות רשת בין שני מחשבים, מכיוון שאין לי אפשרות לעביר חוטים ביררתי ומצאתי כרטיס רשת וראוטר של Edimax בתקן B שעולים כ690 לשני כרטיסי רשת ולראוטר. האם שווה? יש לי את המודם בי-פוקוס 270 PR. יש לי כרטיס רשת אחד, שהמודם מתחבר אליו, ואני צריך להוסיףמאת כרטיס הרשת האלחוטי בשביל הראוטר, האם לא תהיה בעייה עם שני כרטיסי רשת שאחד מהם הוא חוטי ואחד אל חוטי? רציתי מדריך, עם העדפה בעברית או מישהו שיעזור לי איך להתקין ולהגדיר את הרשת. כמה שאלות: 1. האם הראוטר וכרטיסי הרשת של אדימקס, האם אמינים ואיך החרה הזאת? 2. האם אפשר להגביל מהירת הנשלחת למחשב הלקוח? תודה מראש, בן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר. כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK. אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות.. אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה? כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום חינמי לאיחסון קבצים ברשת. יש לי חשבון ב briefcase ב- Yahoo אך אני מחפש מקום אמין נוסף לשם איחסון,גם לשם גיבוי נוסף וגם לשם קבלת עוד נפח לאיחסון. אשמח לקבל המלצות. בתודה יוסי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול למה החיבור שלי (Wireless) הוא על 65Mbit ולא על 100Mbit שנתמך בראוטר (D-LINK 2760U, התומך כמובן בתקן N). אציין שהכרטיס רשת תומך עד 150Mbit והקליטה מלאה. (מערכת Windows XP). האם זה נעוץ בעובדה שהראוטר מאובטח ב WPA2 ? קראתי איפשהו שאבטחת WEP/WPA וכו' גורמת לזה, אבל זה נשמע לי די תמוהה... אשמח לתשובה או פתרון אם יש... תודה! \\ עכשיו שמתי לב שבהגדרות הראוטר תחת Wireless -- Advanced הוא מוגדר כ AUTO ב802.11n Rate האם להגדיר אותו על 104Mbps או 117Mbps או 130Mbps ? (אלה האופציות האחרונות שניתן לבחור בקטגוריה הזאת)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת WOWNET בגלל מספר דברים שמגבילים אותי מרשת אלחוטית/קווית (אחד המחשבים נמצא בממ"ד וחשוב שהוא יהיה מחובר לאינטרנט, כיוון שזה המחשב שאני עובד בו..). הציוד שלי הוא מודם-רוטר של 2WIRE ועוד 3 דברים כאלה שמתחברים לחיבור של הטלפון ולUSB של המחשבים האחרים ומחברים אותם לרשת. לאחרונה התחלתי לחפש אחרי דרייברים עבור המתאמים עבור המחשבים האחרים (המחשב שמחובר למודם מחובר בכבל רשת ככה שאין בעיה) בשביל ויסטה, כיוון שהתחלנו לחשוב על שידרוג ולא מצאתי. שלחתי לחברה אימייל: ולהפתעתי הרבה הם ענו לי: אז.. אם אני רוצה לעבור לויסטה במחשבים שמחוברים עם ה"PC PORT" (המתאם הזה) אני מבין שאכלתי אותה, נכון? (יש טעם לנסות לשלוח אימייל ל-MS או שהם בין כה וכה לא יענו לי?)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בIE 8. הורדתי פרוקסי שאני מנסה להריץ על עצמי, Paros Proxy. למרות זאת, אני לא מצליח להתחבר אליו. הפורט מתאים (ניסיתי גם לשנות את הברירת מחדל, 8080, ולא עזר) ניסיתי localhost ו 127.0.0.1 .. לא עזר הורדתי את הצ'ק בוקס של "אתר הגדרות באופן אוטומטי" ואפילו את זה של "עקוף פרוקסי בהתחברות פנימית" (למרות שזה לא צריך להפריע מן הסתם לאתרים חיצוניים). עוד יותר מוזר, ניסיתי סתם להגדיר לו להתחבר לIP שלא קיימים, או לחינמיים מהרשת- והוא לא התחבר אליהם. הקטע הוא, שההגיון אומר שהייתי צריך לקבל שגיאה.. אבל לא- הוא פשוט התעלם מזה שאמרתי לו להתחברל לפרוקסי כלשהו. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-