רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מדובר בחבילת 2.5/256 בתשלום של 119 שקל לחודש כולל התשתית. האם שווה או שאפשר למתוח אותם יותר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עד היום הייתי בתשתית של בזק, מהירות 10 מגה ונטוויזן. עקב אי רצון הספקיות להוריד לי את המחירים אשר אני משלם למשהו משתלם עברתי גם ספק וגם תשתית. עד כה הייתי מחובר בחיבור מסוג PPPOE. קראתי בפורום על תשתית הוט ועל כך שבחיבור ללא חייגן יש תעדוף נמוך, או משהו בסגנון אשר יגרום למהירויות גלישה נמוכות יותר (בחו"ל בעיקר). רציתי לדעת אם ניתן לבקש מהספקית חיבור ע"י חייגן במהירות בחדשה אליה נכנסתי של 20 מגה, ואם לא הבנתי שיש דבר הנקרא חיבור VPN האם מישהו יכול להסביר לי על כך, ומה זאת אומרת חיבור L2TP ו-PPTP. שאלה נוספת היא שהבנתי שאי אפשר להנות מחבילת גיימר (תעדוף הספקית) בחיבור ללא חייגן עקב כך שהוט בנתבים את החיבור. האם יש דרך בחיבור ללא חייגן לקבל את התעדוף של הגיימר? תודה מני…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי בונים אתר האם שנינו יכולים באותו זמן לעלות קבצים משני מחשבים אחרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני בהוט ואני צריך מגדיל טווח ,האם מישהו יכול להמליץ על מגדיל טווח טוב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות. מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב. קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב). אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים. לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך. אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" מצ"ב ההודעה לעיתונות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קושחת קוד פתוח חוזרת אל עולם הנתבים במסגרת שיתוף פעולה מחודש בין החברה שעברה לאחרונה מידיה של סיסקו ל-Belkin לבין המפתחים של DD-WRT המפורסמת בין הראשונות להציג את מוצריהן בתערוכת CES 2016 שננעלה לה לא מזמן ניתן למנות את חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, שהציגה שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. בנוסף למוצרי החומרה הכריזה Linksys על הידוק שיתוף הפעולה שלה עם DD-WRT שבמסגרתו תפותח במשותף קושחה (Firmware) המבוססת על קוד פתוח לכל סדרת נתבי ה-WRT החדשה. בראש רשימת הנתבים החדשים עומד ה-EA9500, המקוטלג כנתב AC5400 תלת ערוצי (Tri-Band) התומך ב-MU-MIMO. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בתופעה מוזרה שחוזרת על עצמה, גם אחרי פירמוט והתקנה מחודשת של VISTA. יש ברשותי VISTA ULTIMATE עם כל העדכונים, רשת חוטית בין שני מחשבים (השני XP) ומפרט המחשב שלי מפורט כאן באתר. לאחר זמן מה של גלישה ללא תקלות (אקספלורר, ICQ, EMULE, דואר POP3), לפתע האקספלורר לא קולט שום אתר וכשלוחצים על כניסה לאתר, מקבלים מהר מאוד הודעת שגיאה דומה ל 404 אבל לא (מצורפת תמונה). כלומר, זה לא מגיע לדף אחרי זמן מה ולאחר חיפוש קצר, אלא במהירות. הוא לא מחפש כלום. ברגעי התקלה, EMULE ו ICQ לא מושפעים ממנה (מהירות ההורדה נשארת אותו דבר, ואני יכול לשלוח ולקבל הודעות ב ICQ), אבל לתקלה מצטרף הדואר. אין אפשרות לשלוח ולקבל דואר דרך OE וגם לא דרך תוכנה כמו POPTRAY שאמורה לבדוק דואר. מאוד מו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה: מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב פתרון למחר .. מחשב נייד של DELL, מחובר לרשת הכל בסדר.. הבחור ניתק את כבל הרשת והלך לעמדה אחרת ופתאום לא העובד. בדקתי ב- CMD --> IPCONFIG לראות אם בכלל קיים כתובת IP וזה הראה לי DISCONNECTED הסתכלתי על ה PORT במחשב הנייד לראות אם יש לינק- נורות.. ולא היה שום היבהובים של אורות. לא היה לי זמן להתעמק בזה ולכן אני פונה אליכם כאן שתתנו לי רעיונות לפתרון בעיה.. שמעתי משהו שאולי ב לוח בקרה- POWER OPTIONS יש שם משהו שקשור לזה .. אם כן ספרו לי על זה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בתחום הרשת הביתית, יש לי בעיה עם חיבור תקשורת בין שני מחשבים נייחים. אחד חדש ואחד ישן אשר מחוברים לראוטר עם מודם של LINKSYS . מחשב חדש בן חצי שנה windows 10 home ... 64 bit חיבור קוי להראוטר יש אינטרנט רואה מחשב ישן לא יכול להיכנס למחשב ישן לכונן שנתתי שיתוף מחשב ישן בן 7 windows 7 ultimate 32 bit אל חוטי עם כרטיס רשת LINKSYS יש אינטרנט רואה מחשב חדש יכול להיכנס לכונן מחשב חדש ולעשות מה שאני רוצה יש להם מתדפסת משותפת והיא עובדת משני המחשבים בחלק מהפעולות שעשיתי ביטלתי הגנות של windows ושל Eset .בשני המחשבים לא פתר ניסיתי עוד דברים שלא הציין פה שמצאתי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר כמה פעמים אשכול פה, ולא הצלחתי להגיע לפתרון אני פשוט לא מצליח להתחבר למשחקים דרך המחשב ודרך הפלייסטיישן ניסיתי את האופציה של VIRTUAL SERVERS)PORT FORWARDING( הכנסת הפורטים הרצויים upnp מאופשר אבל כל מה שניסיתי פשוט לא עובד!!! אנא עזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי פה XP PRO SP2 והמחשב השני 2000 PRO SP4 עם כל העידכונים. אני השרת וגם מספק למחשב השני אינטרנט (שפועל בסדר גמור) אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב השני ולהעתיק דברים ולמחוק (או אפילו רק לראות את המחשב שם) וגם ההפך, משם אני לא מצליח להתחבר לפה. במחשב השני אני רואה בMY NETWORK PLACES - COMPUTER NEAR ME את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה "Network path was not found" מה עושים ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש, שלוש אנטנות - TL-WR941ND. עובד אחלה. קניתי על הדרך גם רפיטר, שלוש אנטנות - TL-WA901ND.הגדרתי והכל בסדר, אני חושב לפחות. הבעייה היא ב Roaming - היא פשוט לא מתרחשת. יש בבית שתי קומות. הראוטר בקומה העליונה והרפיטר נמצא בקומה התחתונה. כאשר אני מחובר לראוטר למעלה ויורד למטה, אני עדיין מקושר לראוטר למעלה. רק כאשר אני מנתק את ה Wifi ומפעילו מחדש, אני מתחבר אוטומטית לרפיטר למטה. כאשר אני עולה למעלה - צריך לנתק Wifi שוב ידנית כדי להתחבר לראוטר למעלה. קראתי פה שצריך שמומלץ שהם יהיו עם ערוצים שונים, אבל אין אפשרות ברפיטר לשנות ערוץ - הם מסונכרנים יחד. כל שינוי שאני עושה בראוטר - הרפיטר מסתנכרן בהתאם. יש פתרון לבעיית ה Roaming ? אני אובד עצות כבר. תודה, חברים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים אלה אני עובר מ- UFI ל- NGN. ה- WRT54GL האהוב שלי כיום מחובר למודם של הוט ופשוט עושה DHCP על ה- WAN. ניסיתי לדלות אינפורמציה מהחבר'ה בתמיכה הטכנית של בזק לגבי אופן פעולתו של ה"ראוטר" שהם נותנים עבור חיבורי 20 מגה ולא קיבלתי תשובה ודאית. השאלה היא כזו - אני מעוניין שהמודם\ראוטר של בזק יעשה את עבודת ה- VDSL מצד החוץ וישרת DHCP מצד הפנים. את כל השאר (כדוגמת NAT ו- WIFI) אעשה בעזרת ה- WRT54GL שיחובר, כמו היום, עם ה- WAN שלו למודם ורק יבצע DHCP ריקווסט כלפיו. יש סיבה שזה לא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-