עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה היום נכנסתי לאייסיקיו ברוב טיפשותי האייסיקיו התעדכן והפך את עצמו למנוע החיפוש שלי כברירת המחדל עכשיו הדבר הזה השתלט לי על כל הדפדפנים ועל האינטרנט!! שאני פותח Tab חדש זה מופיע לי, שאני עושה חיפוש בשורת הכתובת האייסיקיו נדחף איך אני מעיף את האייסיקיו הזה מחקתי אותו מהמחשב מחקתי את הפיירפוקס והתקנתי מחדש אבל כלום לא עוזר הוא נדבק כמו מגפה האייסיקיו הזה איך אני מחזיר למה שהיה לי מקודם? תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לקוחות שנשרמו באחרונה לבזק בינ"ל בתור ספק אינטרנט גילו כי החברה חייבה אותם מיום הזמנת השירות למרות שהחיבור נעשה זמן מה מאוחר יותר. משום מה בבזק בינ"ל חושבים שצריך לחייב מיום ההזמנה. בכל מקרה הם אומרים שזו טעות ושהם יחזירו את ההפרש. אז אני מציע לכם לבדוק את העניין.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cheif,

בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by קרול,

יש לי רשת ביתית, ללא Router, בין המחשב הביתי לנייד, באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. יש לי שיתוף קבצים פשוט+אינטרנט ביניהם, ללא encription. בדיקת ה Ports לא עובדת, מדוע? אין Firewall בנייד. במחשב הביתי יש eMule ועובד.

6. Started by kalda01,

הציעו לחמותי באנדל של תשתית+ספק+טלפון ביתי בב"ל. היום יש לה תשתית וטלפון של בזק וספק נטויז'ין. איזה ראוטר מקבלים במקרה כזה מבב"ל ? האם הוא באיכות משביעת רצון מבחינת יציבות החיבור (כדי להריץ סלקום TV) ? איך הם מזינים במקרה כזה את קו הטלפון אל כל השקעים בבית? הראוטר לא יושב בארון המיתוג בכניסה לדירה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. קניתי את הנתב Edimax BR-6204Wg הזה: הנתב של אדימקס מאז שחיברתי אותו, אני סובל מתגובה איטית ביותר של הדפדפן (ואפילו במחשב שמחובר אליו באופן קווי). במחשבים האחרים, שמחוברים באופן אל חוטי, זה יותר גרוע - גם שיש קליטה מקסימלית , לפעמים יש אינטרנט ולפעמים לא. בקיצור אני מאוכזב. התעסקתי עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר. בכל אופן, אני צריך את המצלתכם, על פי נסיון אישי, לנתב אחר. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הכי חשוב שיעבוד הכי מהיר שיש ויתן קליטה ותמיכה טובה לשאר המחשבים המחוברים ברשת. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gyver,

אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by simla101,

שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by prince amir,

עד היום היה לי אינטרנט מהיר לפי תשלום מראש. ברצוני לדעת האם אני יכול למצוא גלישה כמו בזקנט לפי דקות גלישה. אם כן אשמח לקבל קישור לאתר או לחברה לשם כך תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yotam.m,

אהלן חברים, נכנס לבית חדש בקרוב, מתלבט לגבי מערכת Mesh עדיין לא נעול לגבי 2-3 יחידות (120 מטר). מדובר על שימושים כבדים בכל הנוגע להורדה ותעבורה של קבצים בתוך הרשת -2 נייחים, נייד , Smart TV's. * אין עניין או הגבלת תקציב אם המערכת משמעותית איכותית יותר - מעדיף 3 יחידות על מנת למנוע חצאי כיסוי בעתיד. * מעדיף שיהיה למערכת יכולת LTE עצמאית או לפחות אפשרות לחבר מודם. * אפשר אמאזון במידה והמחיר זול בהרבה עם שילוח לארץ. * הדבר הכי חשוב - בכל חדר יש כבל רשת CAT6 לכן המערכת חייבת לתמוך ב backhaul. יש למישהו ניסיון עם מספר מערכות, מה המערכת המומלצת ביותר היום?

14. יש לי מתאם usb לרשת אלחוטית. הכל עבד כרגיל עד שהחלטתי לפרמט את המחשב מסיבות אחרות ובעקבות כך הייתי צריך להתקין את המתאם מחדש. כשאני מתקין את התוכנה ואז מנסה להפעיל אותה רשום לי: "אין אפשרות לאתר רכיב. הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר PrismApi.DLL התקנה מחדש עשויה לפתור הבעיה" ניסיתי להתקין מחדש לא עזר. עכשיו השאלה שלי מה עושים? הבעיה היא רק בדיסק מאיפה אני משיג התוכנה? אני לא אקנה את המתאם בשביל לקבל דיסק חדש =]

15. שלום לכולם , האם כדאי להפעיל Qos בInternet Connection Configuration שנמצא בהגדרות הנתב (10.0.0.138) מה היתרונות ומה החסרונות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by KoM,

גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קושחת קוד פתוח חוזרת אל עולם הנתבים במסגרת שיתוף פעולה מחודש בין החברה שעברה לאחרונה מידיה של סיסקו ל-Belkin לבין המפתחים של DD-WRT המפורסמת בין הראשונות להציג את מוצריהן בתערוכת CES 2016 שננעלה לה לא מזמן ניתן למנות את חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, שהציגה שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. בנוסף למוצרי החומרה הכריזה Linksys על הידוק שיתוף הפעולה שלה עם DD-WRT שבמסגרתו תפותח במשותף קושחה (Firmware) המבוססת על קוד פתוח לכל סדרת נתבי ה-WRT החדשה. בראש רשימת הנתבים החדשים עומד ה-EA9500, המקוטלג כנתב AC5400 תלת ערוצי (Tri-Band) התומך ב-MU-MIMO. …

18. Started by ivgitsab,

האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה

19. שלום! יש לי בית מפלס אחד אבל גדול (170 מטר) והוא ארוך... יצא שהחדר שלי ושל אחי נמצאים בשתי הקצוות - מרחק של כ-15 מטר אווירי (כמובן שיש 3 חדרי שירותים מפרידים ודלת כניסה לבית. המחשב שלו נמצא בקצה החדר כך ששתי המחשבים נמצאים בשתי הנקודות המרוחקות ביותר בבית. שאלתי היא כזו: האם אוכל להסתפק בנתב "רגיל" בתקן G או שאני חייב להשקיע בתקןN היקר יותר אם למישהו יש ניסיון עם מרחק כזה שיאיר אותי תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. 1.יש לי 2-3 מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד בבית. לכולם יש כרטיס רשת בתקן G.אני רוצה לקנות את הedimax br-6424n. הבנתי שבשונה מהדגם המתקדם יותר,לו יש רק שני אנטנות. האם זה ישפיע עלי או שעדיף ללכת על הדגם המשופר? (br-6524n.) האם עדיף לי לקנות את הLinksys WRT120N? החברה יותר טובה, אך יש לו שנה אחת פחות אחריות מהאדימקס. 2. אני מתלבט אם להשקיע ולקנות גם ראוטר שיש לו חיבור USB (על מנת לשתף מדפסת ולחבר כונן קשיח.) מצאתי את הTP LINK TL-WR1043ND שהוא רק יכול לחבר כונן קשיח, אבל הוא גם בא עם 3 אנטנות ובמחיר טוב. מה דעתכם? יש ראוטר N שבא עם חיבור USB גם למדפסת והוא במחיר טוב? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, אני מחובר להוט-נט התשתית VDSL, כבר יומיים שמתי לב כי כתובת IP אינה משתנה גם לאחר ריסטארט למודם ולראוטר. האם עוד מישהו שם לב לתופעה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה להוסיף התקן, אך ה "בחר מיקום רשת מותאם" לא מופיע לי ב"הוסף מיקום ברשת" מופיע לי רק "בחר מיקום רשת מותאם אישית" למה זה? ואיך אני יכול לעשות שיהיה לי את בחר מיקום רשת מותאם ואז אני ימצא את ההתקן... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. יש לי רשת ביתית + אינטרנט מהיר בתצורה הבאה: 2 מחשבים מחוברים בסוויטש למודם אלקטל משודרג (שמשמש כראוטר), כאשר הפיירוול שלו מכוון כך שהוא לא מסנן אף פורט (DEFSERVER) המחשבים מריצים ווינדוס XP, עם פיירוול אישי על כל מחשב. שאלתי היא, האם, כאשר אני עושה SHARING לכוננים ברשת הביתית שלי, כדי להעביר מידע בין המחשבים, אני בעצם חושף את כל המידע שלי באינטרנט לציבור הרחב? שאלה נוספת - מדוע החיבור בין המחשבים ברשת לא עיקבי? פעם אני מצליח לראות את המחשב השני ופעם לא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shashax,

תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קיום יש לי ראוטר TL-WR941ND החסרון העיקרי שלי כרגע זה חוסר טווח של הראוטר בקומה השנייה אצלי בבית (טיפה גדול), ובעיית התחברות מאוד מוזרה של מחשב נייד (גולש ממש לאט רק איתו). החלטתי שאני רוצה להעלות את הטווח ולתקן את הבעיה. ניסיתי כבר כל דבר על מנת לתקן את הבעיה עם המחשב כולל איפוס הראוטר וה FW שלו ופרמוט המחשב הנייד ולא עזר, יש רעיונות? יש המלצות לראוטר אלחוטי טוב עד 450 שקל, חשוב לי אמינות ותפקוד "יציב".

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.