רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לחבר בין 2 מחשבים, ולפי הבנתי הפתרונות הכי טובים הם האב\ראוטר.(אני מעדיף לא להשתמש ב3 כרטיסי רשת). אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין ראוטר והאב, מה הכי מתאים לחיבור 2 מחשבים ואם אפשר, דגמים מומלצים בטווח של עד 300 שקל. בתודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי משחק טניס ולאחר ההתקנה שבאתי לפתוח את המשחק זה רושם לי הערה שהוא לא יכול לפתוח את המשחק כי יש בעיה ב- directx graphics מישהו יודע מה הכוונה מה קרה???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בין המחשב שלי לשל אחותי שיתוף קבצים בעזרת האשף של ה XP . השאלה נראית טיפשית אני יודע אבל אני אם אני רוצה לבטל את השיתוף קבצים איך אני עושה את זה"??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו הייתי בעבר אצל HOTNET וההורדות שם פשוט היו טסות מנסה להוריד משהו בTL ישר קופץ למהירות המקסימלית עכשיו עברתי לבזק בינלאומי לפני חודש בערך והמהירות איטית רצח!!!לפעמים זה בכלל לא טוען את הטורנט עצמו אני באמת משתגע לא יודע מה לעשות...עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. אני בדיוק מנסה להתקין אצלי בחדר נקודת אינטרנט חדשה. איך לחבר את החוטים לנקודה הישנה? בנקודה החדשה החוט הכתום מחובר לבורג 4 והכחול לבורג 3 ואילו החוט החום והחוט הירוק לא מחוברים בכלל. בנקודה הישנה כחול וכתום מחוברים לבורג 4 וחום ולבן מחוברים לבורג 3. אם צריך אוסיף תמונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. חדש בפורום עם מעט רקע במחשבים וצריך יעוץ. בבית פרטי שנבנה בימים אלה שלוש קומות (מרתף, קומת אירוח וקומת חדרים). בכל קומה הותקן ארון תקשורת שאליו מגיעים כל שקעי המחשב בקומה (ויש לא מעט שקעים - 10 בקומת האירוח ו-15 בקומת החדרים). הארון בקומת המרתף הוא למעשה הארון הראשי שבו יחובר המודם, וקיים חיבור בינו לבין הארונות המשניים בקומות העליונות. הקישור בין הקומות הוא באמצעות כבל אחד מהמרתף לקומת האירוח וכבל נוסף בין המרתף לקומת החדרים. כל הבית מחווט באמצעות כבל CAT7. כל הקיסטונים הם מסוג CAT6A. למען הסדר בארונות המשניים (הקומתיים) הותקנו כל הקיסטונים בתוך קופסת חיבורים D18. הקופסה הותקנה בתוך ארון התקשורת הקומתי (מעץ) וכך נשמר הסדר בכבילה בתוך הארון. אגב חוץ מציוד תקשורת הות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קושחת קוד פתוח חוזרת אל עולם הנתבים במסגרת שיתוף פעולה מחודש בין החברה שעברה לאחרונה מידיה של סיסקו ל-Belkin לבין המפתחים של DD-WRT המפורסמת בין הראשונות להציג את מוצריהן בתערוכת CES 2016 שננעלה לה לא מזמן ניתן למנות את חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, שהציגה שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. בנוסף למוצרי החומרה הכריזה Linksys על הידוק שיתוף הפעולה שלה עם DD-WRT שבמסגרתו תפותח במשותף קושחה (Firmware) המבוססת על קוד פתוח לכל סדרת נתבי ה-WRT החדשה. בראש רשימת הנתבים החדשים עומד ה-EA9500, המקוטלג כנתב AC5400 תלת ערוצי (Tri-Band) התומך ב-MU-MIMO. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי מזמן על אנשים שחוו בעיות רבות לאחר עדכון הקושחה של המודם הנ"ל. מישהו מסוגל לאשר או לבטל מתוך ניסיונו האישי? http://rotalcom.com/Products/productsin.htm
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בחבילת 2.5/256 בתשלום של 119 שקל לחודש כולל התשתית. האם שווה או שאפשר למתוח אותם יותר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חזרתי עכשיו מנסיעה מעניינת במרכז (וקצת בדרום) ירושלים. לפני התוצאות 3 דברים- א. אם הפרסום לא חוקי אז - מנהלים - הורידו את הת'ראד. ב. אני שמח להביא את המושג והפעילות War Driving - בה סורקים לרשתות אלחוטיות לפורום. זה הוא דבר מעניין ומסקרן, הפרסום כאן לא מיועד לשמש למטרות רעות. ג. אני מקווה שנושא הרשתות, ובפרט תת-נושא הרשתות האל-חוטיות יתפתח בפורום. והנה התוצאות 1.נסרקו 43 רשתות אלחוטיות 2. 31/43 אינן מוגנות - ניתן להתחבר אליהן ולגלוש באינטרנט, שלא לדבר על פלישה לרשתות המשתמשים. 3. 12/43 מוגנות בהצפנה כזו או אחרת (3.1 - לא התקבלו נתונים מדויקים על סוג ההצפנה) 4. 3/43 משדרות Default SSID (ובמקרה זה שלושתן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחובר להוט-נט התשתית VDSL, כבר יומיים שמתי לב כי כתובת IP אינה משתנה גם לאחר ריסטארט למודם ולראוטר. האם עוד מישהו שם לב לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הרכיבים הבאים 5 - מחשבים, מהם 4 עם כרטיסי רשת GigabitE מודם אלקטל משודרג לראוטר סוויץ' 10/100/1000 של אדימקס יש לי כבר מספר שנים רשת חוטית בין המחשבים ולא היתה בעיה בגישה בין אחד לשני ובהעברת קבצים וכו' לאחרונה לאור שדרוג של שני מחשבים אין גישה בין המחשבים, כאשר מנסים לגשת ממחשב חדש יותר עם כרטיס רשת איכותי יותר מסוג GigabitE לא ניתן להגיע החוצה לרשת המחשבים תחת "מיקומי הרשת שלי" עשיתי פינג בין המחשבים ולא מצאתי קשר בין סוג המחשב לאם הוא מקבל פינג מאחר, יש לי מחשב אחד בבית שיכול איכשהו (אין לי מושג איך) להתחבר לכולם ולקחת מהם קבצים וכו' מאידך השאר לא יכולים "לצאת החוצה" המחשבים מסודרים 10.0.0.X וכו' אשמח לטיפים, די מיואש תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני מודמים ADSL שניהם חיצונים ואני צריך לבחור באחד משניהם הראשון הוא המודם השחור של Alcatel מסוג SpeedTouch והשני Eci B-FOCuS 312 מה אתם אומרים מה לבחור?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר. המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030. חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION". שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים . אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו. קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P . איך אני מסדר את זה ? ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ADSL בדירה שהיא 3 קומות מרטף כניסה וקומה למעלה המודם \ נתב הוא: http://www.dlink.co.il/il/products/2/1171.html של בזק. מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עליו בדיוק מוצר כזה שישמש כ AP + רכזת לפי האיור המצורף הנתב 1 לפי הציור יהיה DHCP כתובת האיפי שלו תיהיה 192.168.0.1 DHCP Start IP: 192.168.0.3 DHCP End IP: 192.168.0.200 כולל סיסמת לאינטרנט האלחוטי הנתב 2 יהיה ללא DHCP כתובת ה IP שלו תיהיה 192.168.0.2 ללא סיסמה לאלחוטי השאלה היא האם זה אפשרי לעשות דבר כזה? אם כן מה עוד עלי לעשות? אין להגדיר BSSID ו MAC? האם הטלפון של נטיוז'ין יכול לעשות הפרעות? ומה אני עוד צריך לדעת כדי לעשות מהלך מסוג זה.. תודה לעונים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את רכיבי הרשת השונים שנמצאים בביתי, החל מהראוטר ועד אחרון כרטיסי הרשת שנמצאים במחשבים השולחניים. אני לקוח של בזק, וכרגע יש לי מהירות גלישה של 10M. אני רוצה לשדרג את הראוטר שברשותי שכרגע נמצא בתקן G (הישן). כמה דגשים שחשובים לי בראוטר הם, שיהיה במהירות של 300Mbps , (צפיית סרטים על גבי הרשת הביתית) שטווח הקליטה של הראוטר יהיה כמה שיותר גבוה, (הבית שלי יחסית גדול). אני רוצה להשקיע בראוטר עצמו כ300 שקל, ובעוד שני כרטיסי רשת למחשבים נייחים שנמצאים ברשותי. התחלתי לחפש ראוטר באתרים שונים ברשת, והגעתי לDEAL EXTREAME , מישהו רכש מהם ראטור אי פעם ? מה חשוב לבדוק בראטור שאני קונה אותו ? איך אני יכול לדעת שהוא יתמוך בחיבור לאיטנרנט של בזק (פרוטוקול Pppoe…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למאיץ טווח, מחיר סביר, עדיף מחול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-