רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים להודעה הזאת אבל אני אכתוב את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר.. מישהו מכיר אתר טוב כמו torrentleech שאפשר להרשם עליו ויש לו שם סדרות בקובץ אחד או שזה מוריד אותם טוב ? כ להורדת סרטים ושירים יש לי אימיול טוב שמוריד לי סבבה אבל רק סדרות לוקח חודש כי זה 22 פרקים נגיד אז עד שכולם מסיימים זה מעצבן.. לכן או שזה יהיה בקובץ אחד גדול כמו ב-torretleech אוו בכמה קבצים אבל שבאמת יוריד אותם.. תודה רבה מראש..אהה וכמובן שההרשמה תיהיה בחינם..
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב תחת XP. יש לי נתב Siemens שקיבלתי מבזק. כרטיס הרשת רואה את כל הרשתות של השכנים שלי, אבל הוא לא רואה את הנתב הנמצא 20 ס"מ ממנו! מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצליח לשחק משחקי רשת כמו generals ונתקל בפינגים דרך קונטר סטרייק זה כבר מייאש generals אני מפעיל דרך hamachi אבל אני לא מצליח לראות שחקנים שנמצאים איתי באותו חדר הם רואים אותי אני לא רואה אותם וכשאני פותח חדר הם רואים אותו אבל לא מצליחים להכנס בגלל connection time out אין לי מושג מה הבעיה אין לי מושג מה צריך לעשות אני חייב עזרה תודה מראש רז
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי SW 2950 ו SW3750 אני מחבר בניהם עם כבל מוצלב כדי להגדיל את מספק הפורטים שלי אך הבעיה היא שאני לא מקבל 100MBPS אלה הרבה פחות יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הבנתי שיש כאלה שעושים בעיות, אני צריך משהו בסביבות ה200 ש"ח שלא יעשה בעיות עם האינטרנט. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
גנבו לי את הלפטפופ והתוכנת יוטורנט מותקנת בו. אם אותו אדם יכנס יכנס לאינטרנט ואני יידע תכתובת אייפי שלו אני יכול לתת אותה למישו שייאתר לי אותה?
-
- 7 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מסוימת במחשב ששקשורה לכתובת או ה-HTTP , עד לפני חודש יכולתי להתחבר לאייסיקיו ללא בעיות ואז יום אחד שפתחתי תמחשב הוא כל פעם רושם לי שגיאה מסוימת שיש בעיה במשהו של ה-HTTP , לפני יומיים גם ה-Steam התחיל לעשות בעיות והוא רושם לי שיש לי בעיה בInternet connection ושאני לא יכול להתחבר אני חושב שזה אותו גורם. איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב הייתי יותר מידי זמן עם אינטרנט זהב ונמאס לי מהמהירויות שלהם, או שזה רק אני או שהם חוסמים אתרים כגון ראפידשאר כי המהירות שלי שם לא עוברת את ה 2קילובייט. האם כדי לעבור ואם כן לאן? איזה חברה מומלצת היום בתחום האינטרנט? האם בכלל אפשרי שספקית חוסמת אתרים מסויימים כי נגיד מאתרים אחרים מוריד לי סבבה על 300-330 ככה. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ביטורנט באחד המחשבים והוא פשוט מנטרל לי את האינטרנט. מהר מאוד מגיע למצב שיש בראוטר מאות סשנים פתוחים ושום דבר לא זז. אחרי שסוגרים את הביטורנט ועושים ריסט לראוטר הכל מסתדר. איך אפשר להגביל את מספר הסשנים שהדבר הזה פותח? ניסיתי להוריד את מספר הקונקשנים ל50 (מ200) אבל זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם כרטיס רשת ומודם של הוט. הבאתי עוד מחשב p4 נייח עם כרטיס רשת גם. איך אני עושה רשת ביתית ? צריך גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי ? או שבראוטר יש כבר ? אני כרגע במחשב שלי מתחבר בחייגן l2tp. אני רוצה לקנות את הראוטר BR6204WGוEdimax וזהו זה מספיק ? או שגם כרטיס רשת אלחוטי EW7128GוEdimax ? ואיך אני עושה את זה ? שם את הכרטיס רשת אלחוטית במחשב שהבאתי ? את המודם שלי טומסון של הוט מחבר לראוטר ? וזהו זה כל הסיפור ? יש לזה טווחים ? אני שם מחשב אחד בקומה למעלה בבית. איך הראוטר מתחבר למודם שלי ? כבל רשת שאני מקבל איתו משהו ? וצריך ראוטר תומך ב l2tp ? אני כרגע מתחבר עם חייגן l2tp אפשר הסבר ? כי אין לי מושג תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ב 100 שקל לראוטר 3com דגם 3crwer100-75 תגידו מה עדיף usb או pcie?
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי והבנתי שה-BR-6504n של אדימקס נותן את יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר והשאלה שלי היא כזאת: יש לי חיבור לכבלים (HOT) ואני רואה במפרט שאין תמיכה של הראוטר ב-L2TP. האם יש דרך אחרת לחבר את הראוטר למודם ושעדיין יחייג בעצמו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים הרוטל שבזק הביאו לי לפני פחות משנה התחיל לעשות בעיות כאשר הוא מוגדר כראוטר והתומכים של 166 אמרו שהאפשרות היחידה זה להחליף אותו. כרגע אני עובד בבית עם קונפיגירציה של הרוטל 1320 שמוגדר בראוטר ומחובר לסוויצ' ומשם ל 3 מחשבים. חשבתי להחליף את המודם ומבקום להישאר עם חיבור סוויצ' לבקש מהם את הראוטר שהם מביאים. הבנתי שיש כמה דגמים בבזק השאלה מה הכי מומלץ לקחת מהם או שאם בכלל עדיף לקבל מודם חדש במסגרת האחריות ולקנות ראוטר. כרגע אין לי שימוש ברשת אלחוטית אבל עוד כמה חודשים יש תכנון להביא לבית מחשב נייד או שתים ואני צריך את האופציה פתוחה אז מה ההמלצה שלכם ראוטר בזק או מודם + ראוטר אחד?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמה דברים: א. יש למישהו מדריך מסודר לפתיחת פורטים בנתב Linksys WRT54GL? נכנסתי ללוח בקרה, ראיתי שיש לו רק 10 אפשרויות פתיחת פורטים (וחבל..) והצלחתי לפתוח פורטים לאימיול. אבל יכול להיות שפיספסתי משהו, אז מדריך יכול לסגור את החשש לפערים האלו. ב. לאימיול אני יודע שצריך לפתוח פורטים (כדי להפוך ממזהה נמוך למזהה גבוה). האם למוזילה פיירפוקס גם צריך לפתוח פורטים? בהתחלה חשבתי שכן, בגלל שבמחשב הזה ולאחר שקניתי את הנתב (לפני זה הייתי על מחשב מהיר יותר ובלי נתב - רק מודם) ככל שאני פותח מס' לשוניות גדול יותר כך הוא מתחיל לטעון לי את הלשוניות באיטיות רבה יותר עד "לא ניתן להציג דף זה". בהתחלה חשבתי שזה תלוי בפורטים, אבל אני רואה שהפורטים משתנים, אז הבנתי שלא צריך לפתוח פורטים לפיירפו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-