עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by din707b,

שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by tamir6066,

הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Justo,

אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by FC Chelsea,

הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ohadbx,

שלום אני סובל כבר יותר משבוע מניתוקים של כמה שניות-דקות בחיבור 1.5 מגה של הוט. הניתוקים מופיעים באקראי (לפעמים לא מופיעים כמה שעות ולפעמים חוזרים כל 2 דקות) ונפתרים מעצמם. ככה זה נראה במאפיינים של חיבור הרשת ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל לכמה דקות- לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. (בכל מקרה החיבור מתחדש מעצמו אחרי כמה שניות). לפעמים יש תוכנות הורדה שפועלות ברקע כשזה קורה, לפעמים לא. יש עיצות?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by gimdy,

קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם ברישות 2 מחשבים. אני בור בכל מה שקשור לרשתות אז קבלו בהבנה. עד היום היה לי מחשב אחד, ממקום בחדר מחשב עם נקודת טלפון של ADSL, מחובר לנתב שקיבלתי מבזק (Simens SL2-141). קניתי לאחרונה מחשב חדש ואותו אני רוצה למקם בחדר אחר (ממ"ד) ולחבר גם אותו לרשת. בממ"ד יש נקודת טלפון (אותו קו של המחשב הראשי).איך אני מחבר בין שניהם? אני מעדיף להמנע מאלחוטיות בגלל הממ"ד, ביחוד שהדלת רוב הזמן סגורה. בין 2 המחשבים יש בערך 5 מטר. תודה לעוזרים. בברכה, שי.

9. Started by חנוך111,

התקנתי כרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב תחת XP. יש לי נתב Siemens שקיבלתי מבזק. כרטיס הרשת רואה את כל הרשתות של השכנים שלי, אבל הוא לא רואה את הנתב הנמצא 20 ס"מ ממנו! מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ברשותי כעת חיבור לאינטרנט דרך ADSL. ברצוני להוסיף קו ואינטרנט של הוט (בנוסף ל-ADSL). האם מישהו יודע אם אני אוכל להתחבר לאינטרנט משני החיבורים דרך הספק שלי, או שאני אצטרך לבחור או חיבור רק דרך ADSL או רק דרך הכבלים (במצב זה צריך בעצם, לפתוח 2 חשבונות אצל הספק) תודה

11. התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\

12. Started by llnakash,

ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Lior10,

אני לא יכנס לפרטים יותר מדי, אבל המצב כרגע הוא שיש לי User בספק אינטרנט במהירות 2.5Mb, והתשתית שלי ADSL במהירות 5Mb. האם אני אוכל לקבל מהירות (UL/DL) זהה אם היה לי משתמש של 5Mb? (נ.ב. יש לי חבר בכבלים שיש לו משתמש במהירות נמוכה מאוד ותשתית במהירות 7Mb והוא מקבל 7Mb,האם גם בADSL אותו המקרה?) תודה, וסליחה על השאלה ההזויה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי בעיה מסוימת במחשב ששקשורה לכתובת או ה-HTTP , עד לפני חודש יכולתי להתחבר לאייסיקיו ללא בעיות ואז יום אחד שפתחתי תמחשב הוא כל פעם רושם לי שגיאה מסוימת שיש בעיה במשהו של ה-HTTP , לפני יומיים גם ה-Steam התחיל לעשות בעיות והוא רושם לי שיש לי בעיה בInternet connection ושאני לא יכול להתחבר אני חושב שזה אותו גורם. איך אני יכול לסדר את זה?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. האתר שלי מאוחסן בשרת של חברה - http://www.serv-il.co.il/ אחסון של לינוקס, 300 מגה, ו35 גיגה תעבורה חודשית. בהתחלה הכל היה מצויין עבד מהר, חלק, קיבלתי גם 35 גיגה תעבודה (זה חשוב לי ולפעמים לא מספיק). ואז התחילו בעיות של אי זמינות למשך ימים שלמים. לפעמים יומיים רצוף. פעם אחת המנהל אומר לי- חיזבאללה תקפו, אח"כ האקרים הפילו את השרת ל3 ימים, אח"כ תיבות POP3 לא עובדות, שוב לבנון תקפו, אח"כ המערכת הפעלה קרסה-הוא הלך להדליק אותה מהחווה, ושוב ושוב, כל זה בהפרשים של שבוע בערך... בהתחלה התעצבנתי- ביקשתי פיצוי, הוא הוסיף לי עוד תעבורה וחודש ללא תשלום. כשראיתי שזה חוזר כל פעם- אמרתי לו שאם הוא לא מחזיר לי את כל הכסף ששילמתי אני מגיש תביעה. הוא הסכים.... אז ירדתי מזה כי חודש שלם זה עב…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by TALIGAL5,

שלום רב בראשותי ראוטר LEVEL CONE 3406 בסך הכל אני מרוצה מהראוטר הוא אינו מתנתק.מתחמם.מתקלקל וכיוצא בזה לאחרונה קיימת לי בעיה שכאשר אני מחבר תוכנות שיתוף כגון UTORENT או אמיול התוכנות אינם מורידות כלל למרות ש.. א-פורטים פתוחים ב-כתובת סטטית מעודכנת במחשבים המרוחקים כנ"ל בראוטר למרות הכל המהירות היא קילוביטים נמוכים. כאשר אני עוקף את הראוטר ומתחבר דרך חייגן ישירות למודם הכל טס...,רצוי לציין שגם מחשב קרוב לראוטר שמתחבר פיזית ליציאות האחוריות למחשב כאשר הוא מחובר דרך הראוטר הוא מוריד לאט.ישירות הכל תקין ביצעתי ריסט מלא לראוטר והגדרתי אותו מחדש (ע"י קובץ BIN שניתן לגבות מראש),עדכנתי קושחה אך כלום לא פתר את הבעיה יש למשהו רעיון חוץ מאשר להחליף ראוטר גל

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by shayh,

שלום, אבא שלי הקים רשת ע"י 012 באמצעות נתב של אידימקס (משולב חוטי ואלחוטי), המחשב הנייח (WIX XP HOME) שאליו מחוברת המדפסת מחובר לנתב בכבל רשת, והמחשב הנייד (WIN VISTA HOME BASIC) מחובר לנתב גם בכבל רשת וגם בחיבור אלחוטי. כרגע, מה שעובד זה האינטרנט בשני המחשבים, אני מעוניין לשתף את המדפסת בין שני המחשבים (לשלוח קבצים להדפסה גם מהנייד) ושתהיה יכולת להעביר קבצים בין המחשבים. אשמח לקבל הדרכה /הכוונה בנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by Php-Styler,

שלום , אני לא ידעתי אם זה מתאים לפה אז אני מצטער אם לא . רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי IP משתנה או קבוע , ואם זה קשור לראוטר או לא ? משהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן , ולהסביר לי את כל הדברים האלה ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מניח מהשם שאני צריך אקסס פוינט אבל אני רוצה להתייעץ לפני ולקבל המלצות.. הבעיה שלי היא כזאת, יש לי שני מחשבים בבית, נייד ונייח. יש לי מודם וראוטר [לינקסיס WRTGL54] שמחוברים לנייח והנייד שנמצא בעיקר בחדר אחר בבית נמצא במרחק שלא מאפשר קליטה [לעיתים מאפשר ממש חלשה] אז חשבתי לקנות ולהציב אקסס פוינט בנקודה כלשהי בבית לאקסס פוינט צריך רק חשמל נכון? ללא חיבור לשקע תקשורת? עד כמה הוא יגדיל לי את הקליטה? אם במצב הנוכחי יש לי בין קליטה מינימלית לחוסר קליטה? ואם כן אז איזה אתם ממליצים לי שיעבוד בתאימות כמה שיותר מלאה עם הראוטר?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by or_y,

שלום. יש לי ראוטר Netgear WPN824. יש לי את הראוטר הזה כבר די הרבה זמן (יותר משנתיים). לראוטר מחוברים באופן קבוע בWIFI ארבעה מחשבים כאשר רק המחשב שלי עובד עם תוכנות שיתוף או דברים דומים. הראוטר היה מתנתק מדי פעם, אבל עכשיו זה כבר מצב חמור. לראוטר יש את הקושחה העדכנית ביותר. היום החזרתי אותו להגדרות ברירת מחדל והגדרתי מחדש. אני אתאר את המצב כרגע: אין בעיה לגלוש, אני יכול לגלוש בלי ניתוקים. כאשר אני מפעיל תוכנת ביטורנט כלשהי (ניסיתי כמה), לאחר כחצי דקה החיבור של הרשת האלחוטית נאבד. לפעמים החיבור חוזר אחרי כדקה, לפעמים החיבור של הרשת האלחוטית חוזר, אבל החיבור לאינטרנט לא חוזר וצריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר חזרה. קליינט הביטורנט מוגדר כרגע ל10 חיבורים! הניתוקים קורים גם כאש…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by moranfrd,

מאז שעברתי מבזק להוט החיבור של הביטורנט איטי להחריד, לא עובר את העשר קילו ביט - החיבור הוא על 1.5 מגה. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך - התקנתי כמה תוכנות ביטורנט, שיניתי הגדרות ביו-טורנט לפי מדריכים ברשת, עשיתי port-forwarding בראוטר האלחוטי. שום דבר לא עובד. המחשב הוא מסוג AMD שיש לי בצד את רשימת החומרה. הראוטר הוא של level one והמודם הוא של הוט. ספק האינטרנט הוא אינטרנט זהב - כל הפורטים פתוחים למחשב. דיברתי עם שתי החברות ולטענתם הם לא חוסמים שיתוף קבצים, אני יודע שאינטרנט זהב לא כי בבית הישן שלי היה לי אינטרנט זהב עם בזק וההורדתי היו בסביבות ה 300 קילו. למישהו יש מושג? כבר ממש התייאשתי? אולי זה הוט שדופקים את זה? עשיתי חיפוש קצת בפורומים ודווקא יש תגובות טובות על הוט. ושכחתי …

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  23. שלום ,(הערה: אני מדבר בלוח בקרה שנכנסים לחיבורי רשת ויש שמה הצג מחשבים מחוברים לרשת ביתית , שמה יש כל מחשב והשם שלו ) יש לי מחשב XP וויסטה עכשיו שעשיתי שיתוף ביתי עם חוט , המחשב עם XP לא מצליח להיכנס לויסטה ,ולעומת זאת VISTA כן מצליח להיכנס למחשב XP בשיתוף קבצים . עכשיו בויסטה נכנסתי לרשת ושמה עשיתי פעיל שיתוף קבצים ותקייה ציבורית . עכשיו רשום שמה דרוש סיסמא ובאמת לאחר שעשיתי את זה אני מנסה להיכנס ממערכת XP ל-VISTA וזה דרש סיסמא השאלה היא שאין לי בכלל סיסמא במשתמש של VISTA ניסיתי להתחבר וזה לא נכון , איך אני יודע את הסיסמא של הכניסה לרשת VISTA ואיך אני קובע אותה אם אינה ישנה ? תודה רבה.

24. Started by dror_gh,

שלום. יש לי את הראוטר Dl-604 של D-LINK הוא שירת אותי כ3 שנים ואולי יותר (לא זוכר במדויק) והייתי מאוד מרוצה ממנו. אבל בזמן האחרון הוא מפשל יותר מידי ואני חושב שהגיע הזמן להיפרד ממנו. הדרישות שלי מהראוטר החדש : *שיהיו בו כ 8 כניסות רשת קוויות (אני אשתמש ב6 תמידית אבל תמיד טוב שיש עוד) *קליטה חזקה (אחי ביחידת דיור מתחתיי יאלץ להתחבר עם ה PS3 בצורה אלחוטית. אפשרי?) *שממשק הראוטר יהיה נוח וידידותי כמו של ה D LINK * כמובן שהמחיר לא יעלה על 300 . ואם הוא כן מעל 300 אז כמה לערך זה יעלה? מה הדגמים שאתם ממליצים לי? תודה רבה !

25. שלום לכולם תצורת הרשת שאותה אני רוצה להקים: מחשב אחד ראשי מחובר במודם USB לאינטרנט מחשב שני בחדר אחר. אני מעוניין שדרך השני יהיה אפשר להתחבר גם כן לאינטרנט (כן אני יודע שהראשי צריך להיות גם הוא פועל באותו זמן) וכמובן לשתף קבצים בינהם. ניסיתי לפעול על פי המדריך הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html נתתי למחשבים את ה IP שכתוב שם והם באותה קבוצת עבודה והכל אבל במחשב השני כתוב לי שהכבל רשת שלי מנותק. מה הבעיה? תודה

דיונים חדשים בפורומים