עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TALIGAL5,

שלום רב בראשותי ראוטר LEVEL CONE 3406 בסך הכל אני מרוצה מהראוטר הוא אינו מתנתק.מתחמם.מתקלקל וכיוצא בזה לאחרונה קיימת לי בעיה שכאשר אני מחבר תוכנות שיתוף כגון UTORENT או אמיול התוכנות אינם מורידות כלל למרות ש.. א-פורטים פתוחים ב-כתובת סטטית מעודכנת במחשבים המרוחקים כנ"ל בראוטר למרות הכל המהירות היא קילוביטים נמוכים. כאשר אני עוקף את הראוטר ומתחבר דרך חייגן ישירות למודם הכל טס...,רצוי לציין שגם מחשב קרוב לראוטר שמתחבר פיזית ליציאות האחוריות למחשב כאשר הוא מחובר דרך הראוטר הוא מוריד לאט.ישירות הכל תקין ביצעתי ריסט מלא לראוטר והגדרתי אותו מחדש (ע"י קובץ BIN שניתן לגבות מראש),עדכנתי קושחה אך כלום לא פתר את הבעיה יש למשהו רעיון חוץ מאשר להחליף ראוטר גל

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by gimdy,

קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by or_y,

שלום. יש לי ראוטר Netgear WPN824. יש לי את הראוטר הזה כבר די הרבה זמן (יותר משנתיים). לראוטר מחוברים באופן קבוע בWIFI ארבעה מחשבים כאשר רק המחשב שלי עובד עם תוכנות שיתוף או דברים דומים. הראוטר היה מתנתק מדי פעם, אבל עכשיו זה כבר מצב חמור. לראוטר יש את הקושחה העדכנית ביותר. היום החזרתי אותו להגדרות ברירת מחדל והגדרתי מחדש. אני אתאר את המצב כרגע: אין בעיה לגלוש, אני יכול לגלוש בלי ניתוקים. כאשר אני מפעיל תוכנת ביטורנט כלשהי (ניסיתי כמה), לאחר כחצי דקה החיבור של הרשת האלחוטית נאבד. לפעמים החיבור חוזר אחרי כדקה, לפעמים החיבור של הרשת האלחוטית חוזר, אבל החיבור לאינטרנט לא חוזר וצריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר חזרה. קליינט הביטורנט מוגדר כרגע ל10 חיבורים! הניתוקים קורים גם כאש…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by גליטו,

שלום לכולם.. יש לי רק שאלה אחת: איך אני מוריד בתוכנות bittorrent,utorrent ? יש להם אתר ? או שאתה מחפש דרך התוכנה ? ואני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוריד ומאיפה ואיך מעלים ואיך הכול עובד.. תודה רבה מראש ומקווה שלא עברתי על שום חוק של הפורום..

5. אז ככה, בהמשך לעלילות ה-ipv6 שלי - אני מרגיש שלמרות שפתחתי את הפורטים הנכונים שהתוכנות יעבדו, משהו מעט לי את המהירות. אם פעם הייתי מגיע ל 200K, היום אני לא עובר 100K. בכל מקרה - האם יש איזה שהיא תוכנה או שיטה לסרוק את כל החיבור אינטרנט שלי, ולבדוק איזה תוכנה, מנסה לעבוד דרך איזה פורט, ולראות אם הוא פתוח או סגור? חג שמח, מיש. עריכה: אחרי שקראתי את ההודעה שלי, הבנתי כמה מפגר ולא מובן זה נשמע. אני אנסה שוב - אני מחפש תוכנה/שיטה שתחפש איזה פניות/connection לאיזה פורט מקבלים Denied ומאיזה תוכנה הפניה הזאת מגיעה. בכך שבתקווה שאחרי שאראה את זה, אבין איזה פורט נוסף צריך לפתוח ובכך (בתקווה) המהירות שלי תעלה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, יש לי רשת ביתית (ראוטר של d-link). אני מנסה לעשות remote shutdown ואני מקבל תשובה : ACCESS IS DENIED <5> מה עלי לעשות כדי לאפשר פעולה זו ? (במחשבים יש vista 64bit) . תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני מניח מהשם שאני צריך אקסס פוינט אבל אני רוצה להתייעץ לפני ולקבל המלצות.. הבעיה שלי היא כזאת, יש לי שני מחשבים בבית, נייד ונייח. יש לי מודם וראוטר [לינקסיס WRTGL54] שמחוברים לנייח והנייד שנמצא בעיקר בחדר אחר בבית נמצא במרחק שלא מאפשר קליטה [לעיתים מאפשר ממש חלשה] אז חשבתי לקנות ולהציב אקסס פוינט בנקודה כלשהי בבית לאקסס פוינט צריך רק חשמל נכון? ללא חיבור לשקע תקשורת? עד כמה הוא יגדיל לי את הקליטה? אם במצב הנוכחי יש לי בין קליטה מינימלית לחוסר קליטה? ואם כן אז איזה אתם ממליצים לי שיעבוד בתאימות כמה שיותר מלאה עם הראוטר?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. שלום לכולם תצורת הרשת שאותה אני רוצה להקים: מחשב אחד ראשי מחובר במודם USB לאינטרנט מחשב שני בחדר אחר. אני מעוניין שדרך השני יהיה אפשר להתחבר גם כן לאינטרנט (כן אני יודע שהראשי צריך להיות גם הוא פועל באותו זמן) וכמובן לשתף קבצים בינהם. ניסיתי לפעול על פי המדריך הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html נתתי למחשבים את ה IP שכתוב שם והם באותה קבוצת עבודה והכל אבל במחשב השני כתוב לי שהכבל רשת שלי מנותק. מה הבעיה? תודה

9. Started by THE FOX,

האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה.. יש לי ברשת האלחוטית בבית 4 מחשבים... 3 XP ואחד ויסטה. הכל עבד מצוין עד שפירמטתי את המחשב של הויסטה... כל האפשרויות התאפסו ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הקודם. הרשת עובדת (האינטרנט עובד) אבל המחשבים של הXP לא קולטים את הויסטה. כלומר הם לא יכולים לשתף איתו קבצים. יש תיקיות משותפות בין כל מחשבי הXP אבל אין ביניהם לויסטה. כל האפשרויות של שיתוף הקבצים בויסטה עובדות (הן נמצאות על on).. הבעיה העיקרית עכשיו היא שהמדפסת מחוברת למחשב ויסטה והמחשבים האחרים לא קולטים אותו אז אי אפשר להדפיס גם.. יש למישו מושג מה לעשות?? תודה mz155

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by intel suck,

אוקיי יש לי ראוטר 6204 של EDIMAX בשביל להתקין אני אותו אני צריך להיכנס לכתובת 192.168.2.1 שמוגדרת כברירת מחדל אתמול הצלחתי להיכנס לא סיימתי תהתקנה כמו שצריך היום אני לא יכול להיכנס בכלל לכתובת הIP מה לעשות?? :s05:

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים להודעה הזאת אבל אני אכתוב את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר.. מישהו מכיר אתר טוב כמו torrentleech שאפשר להרשם עליו ויש לו שם סדרות בקובץ אחד או שזה מוריד אותם טוב ? כ להורדת סרטים ושירים יש לי אימיול טוב שמוריד לי סבבה אבל רק סדרות לוקח חודש כי זה 22 פרקים נגיד אז עד שכולם מסיימים זה מעצבן.. לכן או שזה יהיה בקובץ אחד גדול כמו ב-torretleech אוו בכמה קבצים אבל שבאמת יוריד אותם.. תודה רבה מראש..אהה וכמובן שההרשמה תיהיה בחינם..

13. Started by bagetrek,

שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by bardalas,

היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by XMB,

אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by חנוך111,

התקנתי כרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב תחת XP. יש לי נתב Siemens שקיבלתי מבזק. כרטיס הרשת רואה את כל הרשתות של השכנים שלי, אבל הוא לא רואה את הנתב הנמצא 20 ס"מ ממנו! מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by RazKaziRo,

לא מצליח לשחק משחקי רשת כמו generals ונתקל בפינגים דרך קונטר סטרייק זה כבר מייאש generals אני מפעיל דרך hamachi אבל אני לא מצליח לראות שחקנים שנמצאים איתי באותו חדר הם רואים אותי אני לא רואה אותם וכשאני פותח חדר הם רואים אותו אבל לא מצליחים להכנס בגלל connection time out אין לי מושג מה הבעיה אין לי מושג מה צריך לעשות אני חייב עזרה תודה מראש רז

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Roy.T,

הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי SW 2950 ו SW3750 אני מחבר בניהם עם כבל מוצלב כדי להגדיל את מספק הפורטים שלי אך הבעיה היא שאני לא מקבל 100MBPS אלה הרבה פחות יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gtabak_37,

כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK

22. קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה

23. Started by אלונה,

שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by gardtango,

חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by gardtango,

הבנתי שיש כאלה שעושים בעיות, אני צריך משהו בסביבות ה200 ש"ח שלא יעשה בעיות עם האינטרנט. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.