רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט בכבליפ במחשב אחד לא ב-SERVER אלא במחשב לקוח ואני רוצה לשתף אותו עם עוד כמה מחשבים איך אני עושה זאת???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הציעו לחמותי באנדל של תשתית+ספק+טלפון ביתי בב"ל. היום יש לה תשתית וטלפון של בזק וספק נטויז'ין. איזה ראוטר מקבלים במקרה כזה מבב"ל ? האם הוא באיכות משביעת רצון מבחינת יציבות החיבור (כדי להריץ סלקום TV) ? איך הם מזינים במקרה כזה את קו הטלפון אל כל השקעים בבית? הראוטר לא יושב בארון המיתוג בכניסה לדירה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום חינמי לאיחסון קבצים ברשת. יש לי חשבון ב briefcase ב- Yahoo אך אני מחפש מקום אמין נוסף לשם איחסון,גם לשם גיבוי נוסף וגם לשם קבלת עוד נפח לאיחסון. אשמח לקבל המלצות. בתודה יוסי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. התחברתי היום לאינטרנט בבזק וקיבלתי ראוטר מהם (DGN220). רציתי לחבר את הראוטר הישן שלי (EDIMAX BR-6424n) בחדר למטה כדי לקבל כיסוי מלא לכל הבית (יש לנו בית של כמה קומות, והראוטר ה"חדש" נמצא בקומה העליונה ביותר). ניסיתי להשתמש במדריך, אולם נתקלתי בבעיה: אני מחבר את הנתב השני באמצעות כבל שמגיע עד אליו, אולם לפי המדרכים שראיתי, אני צריך להיכנס להגדרות הנתב שמשמש כAP ולשנות שם מס' הגדרות. הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס להגדרות של הEDIMAX. כשאני מכניס את הכתובת שלו - אני מקבל את הנתב ה"חדש", וכל הגדרה שאני משנה שם - משתנה גם בנתב ה"חדש". הקטע ה"נחמד" הוא, שנכון לעכשיו זה לא באמת מפריע, כי כשאני מחבר אותם כמו שצריך (ז"א ה-AP לא בחיבור של ה-WAN), אז הכל פועל כמו שצריך, השאל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את רכיבי הרשת השונים שנמצאים בביתי, החל מהראוטר ועד אחרון כרטיסי הרשת שנמצאים במחשבים השולחניים. אני לקוח של בזק, וכרגע יש לי מהירות גלישה של 10M. אני רוצה לשדרג את הראוטר שברשותי שכרגע נמצא בתקן G (הישן). כמה דגשים שחשובים לי בראוטר הם, שיהיה במהירות של 300Mbps , (צפיית סרטים על גבי הרשת הביתית) שטווח הקליטה של הראוטר יהיה כמה שיותר גבוה, (הבית שלי יחסית גדול). אני רוצה להשקיע בראוטר עצמו כ300 שקל, ובעוד שני כרטיסי רשת למחשבים נייחים שנמצאים ברשותי. התחלתי לחפש ראוטר באתרים שונים ברשת, והגעתי לDEAL EXTREAME , מישהו רכש מהם ראטור אי פעם ? מה חשוב לבדוק בראטור שאני קונה אותו ? איך אני יכול לדעת שהוא יתמוך בחיבור לאיטנרנט של בזק (פרוטוקול Pppoe…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לעתים, כאשר אני כותב בפורומים, אני מעוניין להציג בפורום "דף" שנמצא אצלי במחשב, אבל האתר אינו מאפשר להעלות אליו את הדף אותו אני מעוניין להעלות. האפשרות שנותרה היא לכתוב קישור אל הדף, אלא שאין לי אתר שלי אליו אוכל לקשר. האם קיים במרחבי האינטרנט שטח אחסון להעלאת דפים בחינם כדי שאוכל לכתוב בפורום קישור אל דף שאעלה לשם ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב תראו אני מאוד יישמח עם ייעזרו לי השאלה שלי היא כזאת יש לי adsl של wow ואני רוצה לפרמט את המחשב.. עכשיו יש לי את כל הדיסקים שצריך אבל אני מפחד לטעות או לעשות משהו לא נכון אז מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בשביל להתקין את האינטרנט מחדש?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מתאם usb לרשת אלחוטית. הכל עבד כרגיל עד שהחלטתי לפרמט את המחשב מסיבות אחרות ובעקבות כך הייתי צריך להתקין את המתאם מחדש. כשאני מתקין את התוכנה ואז מנסה להפעיל אותה רשום לי: "אין אפשרות לאתר רכיב. הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר PrismApi.DLL התקנה מחדש עשויה לפתור הבעיה" ניסיתי להתקין מחדש לא עזר. עכשיו השאלה שלי מה עושים? הבעיה היא רק בדיסק מאיפה אני משיג התוכנה? אני לא אקנה את המתאם בשביל לקבל דיסק חדש =]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי! אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי. מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת. תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp. הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי. ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי: 1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router. הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ. 2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר. ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במזל טוב יש 2 מחשבים בבית כיום אני מחובר עם ראוטר של ECI למחשב אחד והשני לא מחובר כלל. היות ויש באזור שלי בעיות תקשורת אלחוטית בין מחשבים וגם בקירות יש בטון וברזל שגורם לירידה משמעותית בין שני המחשבים. הבאתי מכשיר ובדקתי זאת. אי לכך יש שתי אפשרויות קוויות 1. כבל CATEGORY 5 2. קו טלפון או חשמל היות ואין לי תשתית של כבלים וכל דבר חיצוני ( כבלים בקירות) לא באות בחשבון. היות ונאמר לי שיש בעיות בקווי חשמל ( בגגל איכות כבלים לא ידועה אצלי בבית) החלטתי להתבסס על קו הטלפון. בבזק יש שני פתרונות קוי או קווי ואלחוטי. ועכשיו מגיעה הבעיה אם אני אתקין קווי ובעתיד ארצה להביא מכשירים אלחוטיים שמתקשרים עם המחשב. האם זה יהיה אפשר לחבר מכשיר אלחוטי לאחד המחשבים דרך USB ובכך להתחבר לאותו מח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב פתרון למחר .. מחשב נייד של DELL, מחובר לרשת הכל בסדר.. הבחור ניתק את כבל הרשת והלך לעמדה אחרת ופתאום לא העובד. בדקתי ב- CMD --> IPCONFIG לראות אם בכלל קיים כתובת IP וזה הראה לי DISCONNECTED הסתכלתי על ה PORT במחשב הנייד לראות אם יש לינק- נורות.. ולא היה שום היבהובים של אורות. לא היה לי זמן להתעמק בזה ולכן אני פונה אליכם כאן שתתנו לי רעיונות לפתרון בעיה.. שמעתי משהו שאולי ב לוח בקרה- POWER OPTIONS יש שם משהו שקשור לזה .. אם כן ספרו לי על זה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 2 נתבים. האחד שכרגע בשימוש הוא Edimax BR-6204Wg השני שקיבלתי הוא TP-Link TL-WR641G ידוע לי ששניהם זולים\זבלים, פחות או יותר אותו המחיר. יש טעם לבזבז זמן על חיבור והגדרת ה-TP-Link במקומו של ה-Edimax ? יש איזה הבדל שאמור למשוך את תשומת ליבי ? "אמינות" \ פיצ'רים וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי שלום אני רוצה להקים שרת Ventrilo קטן לי ולכמ חברים הורדתי את השרת הגדרתי אותו ע"פ מדריכים שמצאתי ברשת הבעייה היא שאני מאחורי ראוטר והוא פועל רק בתוך הרשת הפנימית יש למישהוא פיתרון ויכל להסביר לי איך לפתור את הבעייה???? ***עריכה **** הראוטר הוא של EDIMAX חוטי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-