עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה להפוך ראוטר ישן של EDIMAX דגם 6114WG לWIRELESS ברידג'. ממה שגיגלתי כולם מצביעים על פתרון DD-WRT שדורש FIRMWARE מיוחד על הראוטר. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-turn-an-old-router-into-a-wireless-bridge/ אני לא מוצא את השם של הראוטר ברשימת הניתמכים http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices מה עושים? זה הפתרון היחיד - האם להתקין למרות שלא ניתמך ? זה כזה סיפור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אם זה יותר שייך לפורום תוכנה, אז אני אשמח שיועבר. בכל אופן יש לי מחשב נייד, שמתחבר בבית דרך DHCP (כלומר IP אוטומטי מהכבלים, ללא חייגן) ובעבודה ובלימודים לרשתות שונות בין היתר כאלה שמצריכות להזין IP סטאטי של רשת פנימית. אני מחפש תוכנה שמאפשרת בלחיצת כפתור לעבור מ TEMPLATE אחד לשני (IP סטטי 1, IP סטטי 2, IP אוטומטי, וכו' - לפי המצבים שאני מאפשר לה) מישהו יודע אם יש חיה כזאת ? כי זה די מעצבן (במיוחד עם העכבר נגיעה של הלפטופ) כל פעם להכנס למאפייני ה LAN או ה WIFI ולשנות IP בהתאם, על בסיס יומי...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. רכשתי נתב. התקנתי אותו אתמול (לא היה קל, אני לא ממש מבין בזה, אבל הסתדרתי) מאז, קורה דבר מעניין: ה WiFi עובד בסדר. אבל כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי ישירות (באמצעות כבל Ethernet) לנתב, אני מדי פעם מקבל הודעת שגיאה. בעצם, לא מדי פעם, אלא 95 אחוז מהפעמים. כאשר אני שוב שולף את הכבל מהלפטופ (מה שגורם לו להתחבר אוטומאטית בחזרה ל WiFi), האינטרנט עובד! רציתי לשאול אם הגדרתי משהו לא נכון. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפני מספר חודשים, אחת משתי כניסות ה LAN של המחשב שלי הפסיקה לתפקד (כשאני אומר הפסיקה לתפקד, אני מתכוון שאפילו הנורות לא נדלקות). חיברתי את כבל הרשת לכניסת ה LAN השנייה, והכל עובד בסדר עד עכשיו. היום התקנתי מחשב נוסף בחדר שלי, ופתאום כניסת ה LAN שלו הפסיקה לתפקד. אין לו עוד כניסת LAN, כך שזה ממש מבאס. המשותף לשני המקרים, הוא ששניהם קרו עם אותו הראוטר - OfficeConnectWireless של 3Com. האם אתם חושבים שיש סיכוי שהראוטר שלי הוא שורף כניסות LAN סדרתי ?, הייתם מחליפים אותו בעקבות מה שסיפרתי לכם ?, פשוט מעולם לא נתקלתי בכניסת LAN שהפסיקה לתפקד, כך שאני לא מרגיש בנוח לחשוב שזה סתם צירוף מקרים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, הפכתי את המודם הנ"ל לראוטר כדי שאני אוכל לחבר אליו שני מחשבים. הכל הלך טוב ויפה (כולל שדרוג ה-Firmware לגרסה האחרונה 20040123), וזה עובד נהדר, עד שאני משאיר את המחשב מחובר לאינטרנט והולך. אחרי כמה שעות, אני מגלה שהנורה האדומה (Alert) של המודם דולקת, וכמובן שהחיבור לאינטרנט מת. רק כיבוי והפעלה מחדש של המודם עוזרים. התוכנות שרצות לי ברקע הן Emule, בדרך כלל Outlook וזהו פחות או יותר (לפחות אלה שניגשות לאינטרנט באופן קבוע). בימים האחרונים אני אפילו לא מוריד יותר מקובץ אחד באימיול, כך שאי אפשר לומר שאני ממש מעמיס עליו... מה עושים? קראתי את כל הדיונים ב-Fresh שקיימים על המודם הזה, כולל זה עם ה-400 תגובות שיש אליו קישור בסטיקי. לא מוצג שם פתרון אמיתי לבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן חברה, לאחרונה יצא עדכון גרסא לנתב נ"ל, שמתי לב שאחרי שדרוג הגרסא, בערך כל שבוע הנתב נופל, כמובן שלא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד וכמובן שלא ניתן להתחבר לנתב ישירות ע"מ לשנות לו קונפיגורציה. האפשרות היחידה היא לעשות לו RESTART עד לפעם הבאה שהוא נופל. מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? אני אנסה בקרוב לשנמך גרסא (מקווה שזה אפשרי). זה הלינק לעמוד הנתב עם הגרסאות והגרסא ההחדשה היא הגרסא העליונה ביותר מתאריך 11.1.2012. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם התעניינתם בנושא "עימות ברשת"- כן מדובר על מריבות וסיכסוכים דרך הרשת. גם אנחנו כקהילה צעירה ותוססת נוהגים (שבטבע) להסתכסך ולריב, כאשר אנחנו נמצאים מאחורי מסך המחשב וחוטי טלפון/כבלים מקשרים ביננו. (כל הציטוטים לקוחים מאתר Internet Israel Association ) "האם הבחנתם אי-פעם איך עימות יכול להתנפח מעבר לכל פרופורציות כשהוא מקוון? מה שמתחיל כפער קטן בדעות, או אי-הבנה, יכול להתפתח מהר מאוד לכדי עניין רציני. עימות, בכל ערוץ תקשורת עלול להיות דבר לא קל, אבל מה יש בה, בתקשורת המקוונת, שנראה כי כל עימות בה משתלהב ונעשה קשה כל-כך ליישוב?" "בתקשורות מקוונות, אין לנו אותות חזותיים או קוליים שיעזרו לנו לפענח את הכוונה, המשמעות והטון של הדובר. כל מה שיש לנו זה מילים על צג המחשב, ואיך …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MACHO1234,

בעוד כשלושה שבועות מסתיים לי המנוי וההתחיבות עם בזק ובזק בינלאומי במבירות 2.5 מגה בייט . בתחילה המהירות הייתה איטית עד שהצטרפתי למסלול גיימר שם המהירות הייתה מקסימלית. עכשיו אני רוצה לעבור למהירות 10 מגה. כעת אני שוקל לעזוב אותם ולהתחבר לספקית אחרת או להשאר אצלם האם זה כדאי ואקבל שם מהירות מקסימילית או שאשאר באותו סטטוס עם בזק בין לאומי או שאפילו אעבור גם להוט.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by talcohn1,

יש לי בעייה בחיבור לרשת עם ה PS3 כשני מנסה לעדכן את הגירסא של הPS3 או את R2 אני מקבל שגיאה 80710723- שהתקשורת לא יכולה להתקיים אני מחובר עם לינקסיס WRT54G הגדרתי IP סטטי והשתמשתי ב DMZ ואני עדיין מקבל את השגיאה הזאת מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור לי? זאת שגיאה שקיבלתי פתאום, המכשיר תמיד עבד ברשת כבר כמה חודשים, שיחקתי במולטי והורדתי דברים והכל עבד מעולה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MalGano,

אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למי שלא יודע במה מדובר: ביקורת קטנה על כרטיס כזה שימו לב לתאריך שבו פורסמה הביקורת... הקטע הוא שהאינטרנט הסלולרי היחיד בארץ כרגע מושתת על דברים מוזרים כמו NetStick, ואני מסרב בתוקף לתקוע דונגל USB מכוער ושביר בקלות כל פעם שאני צריך אינטרנט מחוץ לבית. חיפשתי אצל כל חברות הסלולר בארץ ולא ממש מצאתי שום דבר שלא מחייב דונגל USB נכון לעכשיו אז השאלה היא, אם יש פה מישהו עם טיפה יותר מידע "פנימי" מחברות הסלולר... כמה שנים עוד יקח לשוק הישראלי להתחיל לשווק כרטיסי אינטרנט סלולרי נורמאליים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להכניס מחשב לרשת אני לא מצליח להכניס את המחשב לדומיין שהוא היה בוא לפני שאני רושם את שם הדומיין אני מקבל את ההודעה הבאה מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור ?? תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. אני מחפש דרך להתחבר ל 20 מגה בבזק מבלי לקחת את המודם ראוטרים שלהם. חוץ מכל הבעיות שקראתי בפורומים אני ממש לא רוצה להתחייב לשנתיים . המבצע הזה הוא פשוט עבודה בעיניים .. האם יש דרך לקנות או להשיג מודם VDSL בארץ? מחול קצת מפחיד לקנות..הם גם די יקרים. מה קןרה אם אני מתנתק מבזק? אני משלם את כל שאר התשלומים? כל העסק הזה פשוט מסריח..שקלתי כבר לעבור להוט אבל עם דמי ההתקנה והחבילה שהיא לא זולה גם..לא יודע אם משתלם לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lishay,

שלום, רציתי לדעת למי שמבין, האם המוקדנים שיושבים ב HOT, התשתית שלי של האינטרנט, מה הם יכולים לראות על האינטרנט שלי? אני שואל את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר ואני מקווה שיש פה מישהו שמבין ויכול לענות לי על זה. האם הם יכולים לראות איפה אני גולש ברגע זה, איפה גלשתי (באיזה אתרים), סיסמאות? זה מאוד חשוב לי. אשמח לתשובה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idoaa,

שלום רב למשהו יש או יכול להפנות אותי למדריך מסודר להתקנת מצלמת רשת + DVR

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Guyn,

אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא: Pentium 3.2Ghz 512mb ddr GeForce 6600GT 128mb במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium. אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604. כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב. מה אתם ממליצים לבדוק?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ניר.,

חוו ותגידו מה דעתכם על הנתב ASUS AM604G ?

20. במחיר של 95 שקל? משתלם? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם ברישות 2 מחשבים. אני בור בכל מה שקשור לרשתות אז קבלו בהבנה. עד היום היה לי מחשב אחד, ממקום בחדר מחשב עם נקודת טלפון של ADSL, מחובר לנתב שקיבלתי מבזק (Simens SL2-141). קניתי לאחרונה מחשב חדש ואותו אני רוצה למקם בחדר אחר (ממ"ד) ולחבר גם אותו לרשת. בממ"ד יש נקודת טלפון (אותו קו של המחשב הראשי).איך אני מחבר בין שניהם? אני מעדיף להמנע מאלחוטיות בגלל הממ"ד, ביחוד שהדלת רוב הזמן סגורה. בין 2 המחשבים יש בערך 5 מטר. תודה לעוזרים. בברכה, שי.

22. Started by פנדה,

שלום אני צריך עזרה בתחום הרשת הביתית, יש לי בעיה עם חיבור תקשורת בין שני מחשבים נייחים. אחד חדש ואחד ישן אשר מחוברים לראוטר עם מודם של LINKSYS . מחשב חדש בן חצי שנה windows 10 home ... 64 bit חיבור קוי להראוטר יש אינטרנט רואה מחשב ישן לא יכול להיכנס למחשב ישן לכונן שנתתי שיתוף מחשב ישן בן 7 windows 7 ultimate 32 bit אל חוטי עם כרטיס רשת LINKSYS יש אינטרנט רואה מחשב חדש יכול להיכנס לכונן מחשב חדש ולעשות מה שאני רוצה יש להם מתדפסת משותפת והיא עובדת משני המחשבים בחלק מהפעולות שעשיתי ביטלתי הגנות של windows ושל Eset .בשני המחשבים לא פתר ניסיתי עוד דברים שלא הציין פה שמצאתי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tal,

יש לי שני מחשבים עם win98se+ win XP pro יש לי מודם ITEX , וכמו כן יש לי אופציה להחליף אותו עם חבר שלי שיש לו אלקטל, ואז להפוך אותו לנתב לפי מספר מדריכים שמצאתי באיזו דרך כדאי לי לחבר בין שני המחשבים האם להפוך את האלקטל ל-פרו ???? מה ההבדלים למעשה בין השימוש בנתב (אלקטל פרו) לבין השימוש ברשת בין 2 המחשבים בלי ניתוב אלא על ידי מחשב מאסטר וסלייב. בבקשה תסבירו לי כמו לילד קטן שלא מבין כלום :-[ כי אין לי מושג בכלל בכלל ברשתות, ואני לא מבין כלום. האם לאחר שיתוף אינטרנט באלקטל-פרו, נוכל לשחק פיפה 2003 אחד נגד השני או שאנחנו צריכים רשת :-[ איזה מין חיבור זה עם האלקטל-פרו ? האם אני צריך למעשה 3 כ.רשת ? האם אני עדיין יצטרך מאסטר וסלייב בשימוש של האלקטל-פרו ?? או שאני…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום! ברשותי נתב של D-LINK מדגם DI-604 וKIS 7.0. לאחרונה שמתי לב שכל תוכנות שיתוף הקבצים שיש לי (מספר תוכנות המבוססות על BITORRENT, EMULE וכו') אינן עובדות. עבדתי לפי המדריך המצורף אך עדיין התוכנות לא מתחברות לרשת. http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DI-604/Utorrent.htm יש למישהו עצה ודרך לעזור? תודה!

25. שלום יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט ישירות דרך מודם ומחשב משני שמחובר אל ההראשי באמצעות קבל. יש רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט מהמשני. (יש פינג בין שני המחשבים אבל אין פינג מהמחשב השני לגוגל למשל) מסומן חיבור אינטרנט משותף ואין בעיה של פיירוול או משהו כזה. ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים