עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי מספר שאלות בנוגע לראוטר והאפשרויות שבו. רוב השאלות עוסקות בהקשר של פתיחת פורטים ואבטחה. ראשית, מזה UPNP , מתי משתמשים בו אם בכלל? שאלה נוספת היא, כשאני מנסה לעשות פתיחת פורטים, יש לי אפשרות לבחור מבין רשימה נגללת LAN IP , כמו 10.0.0.1 10.0.0.2 מה זאת אפשרות הבחירה הזאת, במה צריך לבחור? שאלה אחרונה וחביבה היא מה הוא הDMZ , איך מפעילים אותו? תודה רבה לכולם. עריכה: אוקיי תודה, יש לי עוד שאלה. אם אני מגדיר אי פי סטטי עבור מחשב אחר שמחובר לרשת, ואז כשאני נכנס לראוטר ועושה port forwarding , ובוחר בתוך רשימת הLAN IP את האייפי הסטטי שהגדרתי, אז הפורטים ייפתחו רק עבור אותו המחשב? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by doraam,

תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  3. שלום חברים וחברות יש לי ראוטר של NetGear, אני משתמש ב - WIFI כי הראוטר רחוק. אני מחובר מהנייד לאנטרנט, חיברתי את הנייד למחשב הנייח באמצעות כבל lan, הגדרתי בנייד שיתוף, הנייח מזהה את החיבור אבל לא מזהה את הרשת. איך אני מגדיר בנייח את החיבור? תודה רבה חג שמח ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by simla101,

שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  5. מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  6. היי חברים. אני בדיוק מנסה להתקין אצלי בחדר נקודת אינטרנט חדשה. איך לחבר את החוטים לנקודה הישנה? בנקודה החדשה החוט הכתום מחובר לבורג 4 והכחול לבורג 3 ואילו החוט החום והחוט הירוק לא מחוברים בכלל. בנקודה הישנה כחול וכתום מחוברים לבורג 4 וחום ולבן מחוברים לבורג 3. אם צריך אוסיף תמונות. תודה.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  7. יש לנו בית 4 מחשבים, כשהמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר וכל השאר אלחוטיים הראוטר שלנו- edimax BR 6204Wg והבעיה- אני יכול לראות אותי ואת מחשב A מחשבים A+B יכולים לראות אותי ומחשב C לא יכול לראות אותי, להדפיס שזה נורא חשוב לו וגם להעביר אליי קבצים ברשת שהוא חייב לעשות אצלי גיבוי.. איך אני פותר את זה?? (012 אמרו לאבא שלי שהם כבר לא נותנים עזרה בבעיות ברשת) נ.ב. לי יש VISTA ולאחרים XP אבל כבר יותר מחצי שנה הכל היה בסדר עד לפני שבועיים[br]פורסם בתאריך: 15.07.2007 בשעה 13:56:20 אני יודע שזה דאבל פוסט, ואני מצטער על כך..פשוט אבא שלי יושב לי על הראש ואומר לי שאני לא עושה שום דבר מועיל בבית ושאני חייב לעזור לו בזה אז אפשר בבקשה תשובה לשאלה? אפילו תגידו רק אם אפשר או אי אפשרל…

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by yanivit,

??? שלום, אני גולש באמצעות מודם של הוט דרך חייגן של אורנג' כלומר להתחבר לאינטרנט אני צריך להפעיל את החייגן. מהירות הגלישה 2.5 מגהבייט. יש לי ipad וגם מחשב נייד והבנתי שאם אני רוצה לגלוש דרכם אני צריך ראוטר, האם כל ראוטר יתאים לתשתית שיש ברשותי? איך החייגן יופעל ? הראוטר יבצע זאת במקומי? כמו כן,המחשב שמחובר למודם נמצא בממ"ד, האם כל ראוטר יתאים לכך? אשמח לקבל המלצות. תודה, יניב

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  9. Started by ozwrx,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  10. משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" מצ"ב ההודעה לעיתונות.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  11. לא מזמן בניתי רשת (2 מחשבים) בין המחשב שלי (P4 )לבין המחשב הישן שלי (MMX גוסס), ב MMX עם ה WIN98 SC התקנתי את התוכנה של הרשת של ה XP (תקליטון עם התוכנה), אני משתף את המחיצה במחשב החדש שלי, את האינטרנט שלי (מודם זול) ואת המדפסות שלי. אם אני יתחבר לאינטרנט המהיר בכבלים / ADSL יש סיבה שאני לא יצליח לשתף את האינרנט עם המחשב הישן שלי?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  12. טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. אני כרגע משתמש ב ADSL 0.5MB ואני בספק IsraSRV פעם הם היו תותחים אבל עכשיו הם לא ממש טובים אין להם מהירות בחו"ל בתוך הארץ הכל עובד מהר והשליחה מהירה והכל. אבל ההורדה משרתים בחו"ל ממש איטית. רציתי לדעת אם מישהו רוצה להמליץ לי על ספק אינטרנט ל0.5MB עד 119 ש"ח. אני כרגע משלם 119 ש"ח ל IsraSRV. אבל אם ספקים טובים יותר בפחות כסף אני אשמח. תודה על העזרה .

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  14. אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  15. מדובר בחבילת 2.5/256 בתשלום של 119 שקל לחודש כולל התשתית. האם שווה או שאפשר למתוח אותם יותר?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  16. לקוחות שנשרמו באחרונה לבזק בינ"ל בתור ספק אינטרנט גילו כי החברה חייבה אותם מיום הזמנת השירות למרות שהחיבור נעשה זמן מה מאוחר יותר. משום מה בבזק בינ"ל חושבים שצריך לחייב מיום ההזמנה. בכל מקרה הם אומרים שזו טעות ושהם יחזירו את ההפרש. אז אני מציע לכם לבדוק את העניין.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  17. שלום לכולם ומועדים לשמחה.. המחשב שלי החליט שהוא מתחבר לאינטרנט בעצמו, מתי שנוח לו. אין בעיה להתחבר דרך החייגן - אין שום בעיה והוא גם מהיר וטוב - אבל לאחר שהתנתקתי, לאחר 5 דקות או 50 דקות - הוא מתחבר. יש לי: windows xp pro sp2 Zone Alarm Pro 5 AVG antivirus ad aware se spybot א.מהיר adsl 750 kbps מהנתונים הנ"ל אפשר להבין שזה לא וירוס כלשהו כי המחשב מוגן בצורה מושלמת מכל הכיוונים...ולא תוכנת ריגול.. : אז מה זה!? מודה לכולם, גלעד.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  18. אני רוצה להוסיף התקן, אך ה "בחר מיקום רשת מותאם" לא מופיע לי ב"הוסף מיקום ברשת" מופיע לי רק "בחר מיקום רשת מותאם אישית" למה זה? ואיך אני יכול לעשות שיהיה לי את בחר מיקום רשת מותאם ואז אני ימצא את ההתקן... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  19. היי, אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי. הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט. המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed). אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה... אודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by Xebu25,

שלום כולם.. יש ברשותי את הנתב הנ"ל (בלי אנטנות מתנתקות) ואני עומד להתחבר כנראה לאינטרנט של בזק ובזק בינלאומי (יש איזה דיל מהמוסד לימודים שלי) אני מתלבט בין מהירויות של 15מגה ו40מגה (ההפרש ביניהם דיי זניח) העניין הוא שאני לא בטוח האם הראוטר הזה יתמוך לי ב40 מגה - אני יודע בוודאות ש15 יתמוך - ולמשל יודע שב100 הוא לא תומך.. שאלתי היא - עד איזו מהירות הנתב יתמוך? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי תשובה הולמת - לא פה ולא באתרים בחו"ל ואף לא באתרי החברה.. כמו כן אני רוצה לציין שאני מעדיף שלא לקחת את הראוטר-מודם של בזק (למוד לקחים) ומעדיף לרכוש מהם את המודם בלבד מאשר חיוב זיכוי.. אשמח לעזרה - תודה.

21. Started by a_halachmi,

כשאני שולח אימייל אני מקבל הודעה כזאת תמיד זה היה בסדר רק היום זה התחיל. והוא מקבל הודעות בסדר. אני מחובר לנטויז'ן שרת דואר נכנס:mail.netvision.net.il שרת דואר יוצא:mailgw.netvision.net.il נ.ב: החלק המסומן בירוק זה הכתובת איי פי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by hagai-,

הקמתי רשת בבית בין שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, שני המחשבים הם על Win98se. נסיתי ליצור גם שיתוף אינטרנט בינהם בדרך הבאה: התקנתי במחשב הראשי את ICS, ואת הקובץ שההתקנה יצרה בדיסקט הרצתי במחשב השני (זה ללא חיבור לאינטרנט), אך עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by isackd,

התקנתי חלונות XP במחשב ועכשיו אני רואה כתבות וידאו ברשת כאשר הצבעים מרוחים כמו תמונת אינפרא. אודה לסיוע.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  24. בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  25. יש לנו בבנין אינטרנט משותף. החיבור יוצא מבית השכן שלי שיש לו נתב מסוג siemens sl2-141, ברשותי יש נתב ישן מסוג edimax br-6204wg. האות מגיע יציב אלי עד פחות או יותר דלת הכניסה, אז חשבתי להשתמש בנתב האדימקס שלי כמגבר. הבעיה שלמרות שראיתי פוסטים ישנים שאומרים שיש, אין אופציה מובנית של REPEATER שהצלחתי להגיע אליה, וגם אין אופציה של CLIENT MODE במידה וארצה לקבל מקלט משופר. למותר לציין שגרסת הקושחה מעודכנת. רציתי לשאול האם יש דרך אחרת לעשות זאת? יש בראוטר הגדרות של WDS, וכן BRIDGE, השאלה איך להשתמש בזה? אשמח להסבר מפורט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.