רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
קבלו מה האיר את עיניי.. קבלו כאן
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב ADSL 0.5MB ואני בספק IsraSRV פעם הם היו תותחים אבל עכשיו הם לא ממש טובים אין להם מהירות בחו"ל בתוך הארץ הכל עובד מהר והשליחה מהירה והכל. אבל ההורדה משרתים בחו"ל ממש איטית. רציתי לדעת אם מישהו רוצה להמליץ לי על ספק אינטרנט ל0.5MB עד 119 ש"ח. אני כרגע משלם 119 ש"ח ל IsraSRV. אבל אם ספקים טובים יותר בפחות כסף אני אשמח. תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כל המבין בתחום יברוך .התקנתי את המצלמה ברשת . היא עובדת - אבל ישנם כל מיני הגדרות שעדיין לא עובדות ( בעיקר שליחת התראות דרך המייל . תזמוני התראות במייל . הגדרות של HTPP וכד' )
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה שייך לכאן ולא לפורום קונסולות. עברתי לפני כמה ימים מבזק לכבלים וגם שידרגתי מ5 מגה ל7 מגה ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת בסוני. כשהייתי בבזק זה עבד חלק וזה קרה בדיוק שעברתי וגם כשאני מחבר את הראוטר של בזק(אני עדין מחובר גם להם) זה חוזר להיות בסדר. עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה כי הנתוני מהירות הורדה\העלאה תקינים והגלישה באינטרנט עצמו תקינה וגם פתחתי dmz בראוטר בשביל הסוני. אני מחובר בכבלים עם מודם "אריס" שמחובר לנתב "tplink" כאשר בבזק היה לי מודם נתב "dlink" וגם עשו לי חיבור קבוע כשעברתי לכבלים. הספקית שלי 012 אבל לא נראה לי שהיא הבעיה כי את הספקית לא החלפתי וגם שידרגתי שם ל-7 מגה. בתמיכה של הכבלים לא ממש יודעים איך לעזור לי. יש למישהו עצה מה לעש…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
Hello, First of all, I'd like to apologize: This PC hasn't got Hebrew configured, so I'll have to post my question in English. What do you think are the differencies between internet connection quality in Israel compared to (other) developed countries in Europe and North America, other than, of course, response time (ping/latency) and offered down/uploading rates? Does a customer abroad have to pay both the ISP and the physical infrastructure company in order to receive the service? Do companies there limit customers' downloading capacity as well? Do they block certain ports, mostly used by file-sharing software? I might have forgotten, or do not know of, several addition…
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי , רציתי בבקשה עזרה לגבי הצעות לפתרון לדבר הבא: בבית יש לי 2 מחשבים שמחוברים ביניהם בתקשורת חוטית (הראוטר חוטי) - מסיבות שונות לא ניתן להחליף את התקשורת לאלחוטית (ראוטר אלחוטי). אני מעוניין ליצור "נקודה חמה" של WIFI על מנת שאוכל להתחבר אליה מהפלאפון שלי. מה הפתרונות ?? סליחה על הבורות בנושא. כל הקטע של ה WIFI והתקשורת האלחוטית לא ברורה לי. תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי !
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
??? שלום, אני גולש באמצעות מודם של הוט דרך חייגן של אורנג' כלומר להתחבר לאינטרנט אני צריך להפעיל את החייגן. מהירות הגלישה 2.5 מגהבייט. יש לי ipad וגם מחשב נייד והבנתי שאם אני רוצה לגלוש דרכם אני צריך ראוטר, האם כל ראוטר יתאים לתשתית שיש ברשותי? איך החייגן יופעל ? הראוטר יבצע זאת במקומי? כמו כן,המחשב שמחובר למודם נמצא בממ"ד, האם כל ראוטר יתאים לכך? אשמח לקבל המלצות. תודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין בענייני הרשת האלחוטית אז יש לי מספר שאלות: - ניתן לייצר רשת ביתית ללא PC שמחובר ישירות עם כבל לראוטר ? כלומר, אם אין לי PC בבית, ויש רק ניידים שצריכים חיבור אלחוטי ביניהם ולאינטרנט, אפשר יהיה לייצר רשת ביתית ?(הרי לא יהיה אף מחשב שמחובר בכבל לראוטר ...) - בקשר למודם שהוא גם נתב של בזק (אגב, איזה הם נותנים היום ?), אם אני עוזב יום אחד את בזק - הוא יוכל לשמש אותי כנתב רגיל שמחובר למודם כבלים ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אאנשים, אנ מקווה שזה המקום הנכון.. אני ממש ממש מחפש את הגרסת ניסיון של מייקרוסופט ל180 יום לwindows server 2003. אני מחפש כבר יומיים ולא ממש מוצא. מישהו יכול לעזור לי בזה ולשלוח לי קישור מתאים? תוןדה מראש, העניין מאוד מאוד מאוד דחוף. לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצות כדי לפתור בעיה שיש לי בדירה בגישה לרשת. הדירה מאוד ארוכה (בנויה לאורך) ולכן נתב אחד סטנדרטי שנמצא בקצה אחד של הדירה (איפה שנמצאת הנקודה), לא מספיק כדי לספק רשת Wifi איכותית בכל הדירה. וגם אם אבקש להעביר את הנקודה לאזור המרכזי ביותר בדירה, הטווח של ה-Wifi לא יהיה מספיק גדול. נכון לעכשיו יש לי רפיטר ישן שעושה מלא בעיות ומאט את האינטנרט מאוד, בנוסף אני לא מתלהב מהעובדה שבגלל הרפיטר אם עוברים בין חלקים שונים בדירה אין roaming בין הרשתות. מה יכול להיות פתרון חלופי טוב? האם לקנות כמה יחידות בשביל mesh בדירה? כמה הפתרון הזה יעיל? והאם יש תמיכה מצד ספקיות האינטרנט במקרה שאני מתקין אותו? לחילופין, האם ה-b-spot של בזק…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש, שלוש אנטנות - TL-WR941ND. עובד אחלה. קניתי על הדרך גם רפיטר, שלוש אנטנות - TL-WA901ND.הגדרתי והכל בסדר, אני חושב לפחות. הבעייה היא ב Roaming - היא פשוט לא מתרחשת. יש בבית שתי קומות. הראוטר בקומה העליונה והרפיטר נמצא בקומה התחתונה. כאשר אני מחובר לראוטר למעלה ויורד למטה, אני עדיין מקושר לראוטר למעלה. רק כאשר אני מנתק את ה Wifi ומפעילו מחדש, אני מתחבר אוטומטית לרפיטר למטה. כאשר אני עולה למעלה - צריך לנתק Wifi שוב ידנית כדי להתחבר לראוטר למעלה. קראתי פה שצריך שמומלץ שהם יהיו עם ערוצים שונים, אבל אין אפשרות ברפיטר לשנות ערוץ - הם מסונכרנים יחד. כל שינוי שאני עושה בראוטר - הרפיטר מסתנכרן בהתאם. יש פתרון לבעיית ה Roaming ? אני אובד עצות כבר. תודה, חברים.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב אחרי כמה חודשים שהייתי מאוד מרוצה בבזק בין לאומי והפינג שלי לרוב אירופה היה 70-100 התחילו הבעיות... לפני כחודשיים בערך 23 שעות ביממה יש 3 פינג 300+ לרוב אירופה ורק בחלקים קטנים בהולנד יש לי פינג 150... החלטתי שאני רוצה לעבור לספקית אחרת כי אני פשוט חייב פינג כמה שיותר נמוך (משחקים), אז הייתי רוצה לדעת איזה פינג אתם מקבלים לשרתים הבאים ואיזה ספקית יש לכם , כמובן המלצות מגיימרים יהיו עוד יותר טוב 82.192.80.141 89.186.66.62 *משהו מוזר, במשחקים עצמם יש לי פינג 300+ אבל כשעשיתי פינג רגיל לאותם שרתים דרך חלונות היה לי פינג רגיל של 70~ אני לא יודע למה זה אולי זה אפילו בעיה אצלי? או משהו עם ההגדרות? בכל אופן מצאתי שני שרתים שהיה לי בהם 200 ואמור להיות 100~ אם עוד מ…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עם יהיה לי איטרנט 5 מגה,אני יוכל להוריד בתוכנה כמו אימיול ביחד בו זמנית ב 2 מחשבים? כאילו יש לנו 2 מחשבים אחד נייד אחת נייח. אז השאלה שלי האם אני יוכל להוריד בו זמנית איתו בתוכנה דומה לאימייול [sababaDC] נ.ב יש לי ראווטר [חייב להיות]
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס רשת On Board לבין כרטיס לשרתים של 700 ש"ח למשל..? לדוגמא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11026 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13763 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13762
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי שני מחשביים ורק אחד מהם מחובר לאינטרנט ובשני אני רואה סרטים בסלון .אני מוריד סרטים ולא רוצה לצרוב אותם אלא לעביר למחשב השני ולראות על מסך גדול .אז השאלה שלי היא האם קיים דבר כזה? להעביר קבצים דרך ראוטר אל חוטי ? ממחשב אחד לשני?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שיתוף קבצים עבד הכל תקין לפני שהתקנתי באחת המערכות SP3 בשניהם יש לי pro באנגלית על המחשב הנייח יש לי SP2 על הנייד יש לי SP3 הם באותה קבוצת עבודה ויש לי גישה לא מלאה אבל יש גישה בין המחשבים והבעיה היא כזאת... מהמחשב הנייד לנייח אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב הנייח לנייד אני לא יכול אבל אני יכול להפעיל אותם או לשמוע אותם .. אני שומע את השירים דרך השיתוף.. אבל אני רוצה להעתיק אותם ולא יכול נתתי הרשאות והכל בסדר אני מקבל שגיאה כזאת כשאני מנסה להעתיק קובץ סתם על הדרך אני גם יכול לעשות RDP למחשב הנייח (זה לא קשור אבל סתם שתדעו ) ככה שמבחינת פינגים תקשורות וכל זה הכל בסדר זה עניין של הרשאות בטוח (ההודעת שגיאה הזאת ששמתי בתמונה מופיעה במחשב הנייד כשאני מנסה להעתיק קו…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-