רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני חי בסיוט מתמשך ושמו Edimax BR6424N, נתב שמנתק בלי הרף. פיקוק היבואן לא עונה לטלפונים או פקסים. המותג הזה מחוק מבחינתי. בסה"כ הדרישות שלי די סטנדרטיות - דירה של קומה אחת ללא קירות בטון, רשת LAN עם כבלים CAT6, מחשב מדיה בסלון, מחשב שמשמש כשרת קבצים (אשמח להחליף בדיסק מחובר ישירות לראוטר), מחשבים ניידים וסמארטפונים מחוברים wifi. אני מחובר לכבלים ב 100 מגה. אני קורא בפורומים ולכל נתב יש המלצה חמה ומיד אחריה אזהרה לא להתקרב... כנ"ל בזאפ. ברשותי 550 שקל לקניית נתב: 500 לנתב ו-50 למי שייתן המלצה טובה :-). אשמח להצעותיכם! תודה. יוחאי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם(המשני) החליט שלא בא לא יותר לעלות פתאום(הודעה שחסר HAL.DLL) אני מתכוון לעשות התקנה חדשה ל XP השאלה אם צריך לעשות את כל התהליך(האוטומטי, אני משתמש באשף)של הרשת או מספיק לעשות רק במחשב שבו ישנה התקנה חדשה של ה XP? השיתוף בניהם הוא על מדפסת ובסיס נתונים של תוכנה(בלי אינטרנט). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.יש לי אינטרנט במהירות 10MB 2.מרחק 5 מטר ללא קירות 3.המודם הוא AZTECH 600E (מבזק) 4.חשוב לי שיהיה אפשר לפתוח פורטים שישמש גם להורדות 5.חשוב לי שיהיה רשת מאובטחת השכנים לא צריכים להנות 6. לוח אם ASUS P5QL-LE בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי מביה"ס או ממקומות אחרים , אז שמתי לי קובץ שמאפשר REMOTE ASSISTANCE ושמרתי אותו במקום שאני יוכל להוריד אותו... עכשיו , מביה"ס יש שם 98 , איך אני יכול להתחבר אלי ? נגיד אפילו בתור שרת FTP או משהו כזה , אני רוצה להתחבר ל-XP משום שהוא רץ אצלי הכי הרבה , הלינוקס וה-98 "נדירים". אין שם גם PCANYWHERE או משהו כזה , אתם מכירים תוכנה שתעשה לי מהמחשב FTP עם סיסמא שאני יוכל להיכנס , אבל שתהיה די קשה לפריצה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך פתחתי נושא שכל 15-20דק' מתנתק לי האינטרנט.. עכשיו הבעיה חזרה אבל כל 5 דק' זה מתנתק לי זה כבר בילתי נסבל.. זה קורה לעוד מישהו? ומה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לרשת ביתית שאליה מחוברים שלושה מחשבים - שלי ישירות דרך כבל ושני האחרים מחוברים אלחוטית. אני מחפש דרך להגביל את מהירות ההורדה האפשרית למחשבים שמחוברים אלחוטית (עדיף בלי שהם יידעו על כך) הראוטר הוא של Linksys. תודה למי שייעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות עברתי דירה ומאז יש לי איטיות ברשת האלחוטית, עד למצב שאי אפשר לגלוש כמעט. המהירות יורדת ל 1Mbps לפעמים קופצת חזרה ושוב יורדת אבל רוב הזמן היא על 1Mbps. המרחק בין הראוטר למחשב הוא כ 10 מטרים, במרחק קרוב כמטר לא הייתה את הבעיה. ויש הרבה רשתות WIFI באזור (לפחות 20) ניסיתי התקנה מחדש של דרייברים, הפעלה של מחדש של הראוטר ושינוי ערוץ בראוטר ובעיה עדיין קיימת.. זה הכרטיס רשת שיש לי: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אשמח לעזרה, עובד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, לפי מה שהבנתם מהכותרת אני לא יכול לפתוח פורטים לתוכנות במחשב שלי (כמו שיתוף קבצים למיניהם וכך אני גם נתקל בקצב הורדה איטי).... חשבתי לקנפג את הראוטר מחדש, ולהתקין את כל הרשת מחדש.... איך אני עושה את זה? מצאתי מדריך להקמת רשת ביתית, אבל הבעייה היא שאני לא יודע איך אני "מוחק" את הרשת הקודמת.... מה לעשות? אם יש לכם רעיון אחר, אני פתוח להצעות.... (אם יש דרך רק ל"אתחל" את הסיסמה זה יהיה מצויין, בלי להגדיר את כל הרשת מחדש) תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ויוצא האינטרנט מתנתק יש לי WOW ADSL 256K עם מודם USB ALE130 גם אחרי שהוא מתנתק אי אפשר להתחבר בחזרה חייבים לעשות ריסטרט! ממש מעצבן התמיכה טכנית אמרו שכנראה המשחק משנה הגדרות ב TCP\IP ובגלל זה זה קורה יש לכם פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי התקנת הראוטר הכל עבד למעלה אבל המחשב למטה מסרב להתחבר (מראה שהכבל רשת מנותק) הכבל ישר וניסיתי להחליף פורטים, לא עזר בנוסף כאשר אני מחבר את סוף הכבל להאב הוא מראה שהוא כן מחובר למישהו יש רעיון מה יכול לגרום למצב כזה? על המחשב יש וינדוס ויסטה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . ברשותי מודם של HOT - ההוט בוקס החדש שמתפקד גם כראוטר . ההוט בוקס מוגדר כDHCP בלבד . הראוטר השני TPLINK 1043ND מחייג לספק בב"ל . התקנתי על המכשיר קושחת צד ג' DD-WRT -הגדרתי L2TP בידיוק כמו בקושחה המקורית . המכשיר מסרב להתחבר .כל פעם כתובת הWAN משתנה ל 192.168.200.1 - הכתובת של הHOT. ולא משתנה לכתובת של הספק .צרבתי בחזרה את הקושחה המקורית והכל בסדר. מאוד מוזר ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי רשת של ORANGE בבית, משתמש ב SMARTBOX של JUNGO. אני מנסה להגדיר רשת, ולא משנה מה אני עושה המחשב של אחי והלפטופ רואים אותי אבל אני לא רואה לא אותם ולא את המדפסת במחשב של אחי. ניסיתי הכל הכל הכל כולל NETWORK MAGIC, איזה עוד אופציות יש לי ? אם מישהו רוצה לעזור לי במסנג'ר זה יהיה נפלא. תודה רבה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה, כמעט בתיאום מושלם - נודע לי משני ספקי האינטרנט שאני עובד איתם (כלקוח פרטי) - הוטנט וטריפל-סי - שחבילות עם IP חיצוני, שאינו קבוע - מבוטלות (או יבוטלו בקרוב), ולמעשה האפשרויות היחידות הן או להיות עם IP פנימי (DOUBLE NAT) או עם IP קבוע (בתשלום נוסף, לא גבוה). משום שזה קרה בשני הספקים - נראה שמדובר במגמה. עם זאת, משום שאני מעוניין בIP חיצוני, אך אין לי באמת צורך בIP קבוע (יש שירות DNS דינמי), חשבתי לשאול - האם מישהו יודע על ספקים שעדיין נותנים אפשרות כזו (IP חיצוני אך לא קבוע)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה בעיות שחוזרות על עצמם ורק עכשיו אני מוצא זמן לשאול... תחילה אגיד שאני משתמש בראוטר של tp link wr642g והמחשב שלי מחובר חוטית אל הראוטר (לא דרך הWI-FI) נתחיל בבעיות... הדפדפן שאני משתמש בו הוא פיירפוקס וכאשר אני גולש "ביום יום" האינטרנט עובד מעולה. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל את הUTorrent. איך שאני מפעיל אותו אני כבר לא יכול לגלוש. (יש אינטרנט כי הרי התוכנה מורידה ) וגם שאני מכבה אותו לוקח זמן מסויים לאינטרנט לחזור. העניין העוד יותר מוזר שמדי פעם אין את הבעיה ואני כן מצליח לגלוש גם כשהUTorrent פועל. אך רוב הפעמים אני לא יכול לגלוש. בעיה שנייה שיש לי ואני לא מצליח לפתור חוץ מהפיירפוקס שעובד מעולה (חח שוב שהUTorrent לא פועל) אני משום לא מצליח לגלוש באקספל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני כנראה קונה בעוד כחודש מחשב לסלון, ואני מחפש את הדרך הכי קלה להעביר אליו מידע. במחשב שאני כנראה אקנה יש תמיכה ב 802.11 ולכן יש לי כמה שאלות בעיניין הזה. 1. מהירות העברה המקסימלית היא 11 מגה או 11/8 מגה?! 2. האם המהירות תיהיה 11mbps במרחק של כ-20 מטר בשטח בנוי בין שתי המחשבים כמו שרשום ?! חשוב לציין: אני לא צריך אינטנט גם במחשב שאני אקנה, אני רוצה ר להעביר קבצים בין במחשבים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ושולח אותו לשרת שעליה שמורה מ"ה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-