עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Domovoi,

אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by NadavAfuta,

אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?

3. Started by bigmaind,

שלום.. יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים. מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה. במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט. במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link. התקנתי אותו. וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו. אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט. אני כבר לא יודע מה לעשות. אודה לך על תשובה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  4. אני וחבר שלי מתווכחים בלי הפסקה איזה תשתית אינטרנט יותר טובה ויותר מתקדמת טכנולוגית, בזק או הוט. אני רוצה לסיים את הוויכוח כאן ועכשיו- אם אפשר גם סיבות למה תשתית כזאת יותר טובה מהאחרת. תודה לעוזרים גל

5. Started by Domovoi,

היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kkirill8,

שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by DeadByDawn,

למישהו יש ניסיון עם המודם הזה? (ניסיון בהגדרות שלו...) אני מנסה להגדיר לו , DDNS שזה Dynamic DNS אני מכניס שם סיסמא שיש לי מ dyndns.org שם משתמש ,וכל מה שצריך , והlog של המודם מראה לי את הדבר הבא: יש לי הרגשה , שאולי בזק "התעסקו" קצת עם ה Firmware , אני מקווה שאני טועה...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by udi,

שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ראיתי ב TRADEZONE את הכרטיס של אביט.מכיוון שUSB אני לא ממש אוהב מניסיון עבר ו 3 ה PCI אצלי מלאים אני חייב לפנות לאפשרות האחרונה.אבל יש עוד חברות חוץ מאביט? או שאני אשאר אם אופציה אחת בלבד? עוד לא חקרתי בגוגל ועוד לא בדקתי בחנויות אבל תמיד טוב לבוא ולהתייעץ. תודה מראש.

10. Started by lipact,

שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS

11. שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  12. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם האם מישהו יודע את שם שרת הדואר (POP Server) של WALLA וכן את מספר הפורט ? אני מנסה דרך GMAIL להכנס לדואר שלי ב WALLA כדי לשלוף משם דואר אך ללא הצלחה כי אחד או שני הנתונים הללו הם טעות אני ניסיתי את הערכים: POP Server: mail.walla.com Port: 110 וללא הצלחה בתודה מראש SKI FARM

• 4 תגובות
    • 21.6k צפיות
  14. שלום אני מחובר אל חוטי ממחשב נייד thosiba a200 10w לראוטר סימנס sl2 141 וכול דקה ..אפילו פחות הרשת מתנתקת ושוב מתחברת אני מחובר ל012 וההתחברות מוצפנת נ.ב אני מוחבר גם לטלפון של 012 כך שלראוטר מחובר גם מסננן שיחות כזה של 012 ועילו מחובר מודם rta1320a לראוטר מחובר גם מחשב נייח באמצעות כבל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Legendary_Undertaker,

שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.

17. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by denver34,

היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  19. שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Domovoi,

היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש בבעלותי גם ראוטר וגם נתב - 1. Edimax BR6204wg 2. ECI B-Focus router +312 פתחתי פורט (TCP+UDP) ב - Edimax. והגדרתי אותם בתוכנה. >> עדיין לא עבד - מופיע לי "No incoming connection, it could inticate a problem with your network cofiguration". ניסיתי לבדוק מה הבעיה דרך התוכנה, עשיתי Test וקיבלתי תוצאה שהפורטים לא פתוחים (או כנראה חסומים). ניסיתי את המדריך של התוכנה (www.portforward.com). וזה כולל את ה - Static IP (DNS Servers) שלא הופיעו לי כשניסיתי לראות מהם דרך "cmd>ipconfig/all" פשוט הופיעו לי זהים לIP. התקשרתי לספק כדי לברר מהם: Pereffered : 192.115.106.35 Anlernate: 62.219.186.7 וגם כשהוספתי אותם - ה Utorrent סירב להתחבר כמו שצריך. עדיין מופיעה בעיית ה No I…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rafib65,

שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. שלום לכם עקב ביצוע שינויים בבית, אנו נאלצים להעביר את אחד המחשבים לחדר שאין בו תשתית תקשורת. מתוכנן לרכוש כרטיס רשת אלחוטי מסוג PCI (עדיין לא ביררתי איזה) המחשב משמש בין השאר גם להורדות קבצים (אימיול) ומדי פעם גם משחקי רשת רציתי לשאול עד כמה פעילויות אלה יואטו, אם בכלל, או שצוואר הבקבוק נמצא בכלל במקום אחר ולא ברשת הביתית האלחוטית נ.ב. פעם ניסיתי להעביר קבצים ממחשב למחשב באלחוטי, וזה היה מזעזע ביחס לאותה פעולה כשהמחשבים מחוברים עם כבל לנתב תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום. רכשתי את הראוטר Edimax 6204WG ואני צריך עזרה איתו. 1) על כל שינוי שאני עושה , אחרי ה APPLY הוא סופר 30 שניות ואז עושה ריסטרט כדי להחל את השינויים. במהלך הריסטרט הוא פשוט מתנתק ורושם לי שהוא לא מוצא את הדף. מאותו רגע אני לא יכול להיכנס לדף של הראוטר עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר מחדש. וזה ככה בכל ריסטרט של הראוטר. 2)אני לא מצליח להפנות פורטים - ניסיתי להפנות פורט לכתובת שלי (192.168.2.100) , ניסיתי את הדבר גם ב virtual server(פורט יחיד) וגם ב port forwarding והוא פשוט לא מצליח להפנות אותם כמו שצריך. וכן, סימנתי ENABLE על שניהם. 3) ב DHCP LIST אני רואה את הכתובות המחוברות אבל אני רוצה לתת להם שם כדי שיהיה לי סדר. אפשרי? תודה רבה לכם ואני מאמין שבקרוב יהיו לי עוד …

• 43 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.