עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Legendary_Undertaker,

שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.

3. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by denver34,

היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  5. שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Domovoi,

היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש בבעלותי גם ראוטר וגם נתב - 1. Edimax BR6204wg 2. ECI B-Focus router +312 פתחתי פורט (TCP+UDP) ב - Edimax. והגדרתי אותם בתוכנה. >> עדיין לא עבד - מופיע לי "No incoming connection, it could inticate a problem with your network cofiguration". ניסיתי לבדוק מה הבעיה דרך התוכנה, עשיתי Test וקיבלתי תוצאה שהפורטים לא פתוחים (או כנראה חסומים). ניסיתי את המדריך של התוכנה (www.portforward.com). וזה כולל את ה - Static IP (DNS Servers) שלא הופיעו לי כשניסיתי לראות מהם דרך "cmd>ipconfig/all" פשוט הופיעו לי זהים לIP. התקשרתי לספק כדי לברר מהם: Pereffered : 192.115.106.35 Anlernate: 62.219.186.7 וגם כשהוספתי אותם - ה Utorrent סירב להתחבר כמו שצריך. עדיין מופיעה בעיית ה No I…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rafib65,

שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. שלום לכם עקב ביצוע שינויים בבית, אנו נאלצים להעביר את אחד המחשבים לחדר שאין בו תשתית תקשורת. מתוכנן לרכוש כרטיס רשת אלחוטי מסוג PCI (עדיין לא ביררתי איזה) המחשב משמש בין השאר גם להורדות קבצים (אימיול) ומדי פעם גם משחקי רשת רציתי לשאול עד כמה פעילויות אלה יואטו, אם בכלל, או שצוואר הבקבוק נמצא בכלל במקום אחר ולא ברשת הביתית האלחוטית נ.ב. פעם ניסיתי להעביר קבצים ממחשב למחשב באלחוטי, וזה היה מזעזע ביחס לאותה פעולה כשהמחשבים מחוברים עם כבל לנתב תודה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום. רכשתי את הראוטר Edimax 6204WG ואני צריך עזרה איתו. 1) על כל שינוי שאני עושה , אחרי ה APPLY הוא סופר 30 שניות ואז עושה ריסטרט כדי להחל את השינויים. במהלך הריסטרט הוא פשוט מתנתק ורושם לי שהוא לא מוצא את הדף. מאותו רגע אני לא יכול להיכנס לדף של הראוטר עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר מחדש. וזה ככה בכל ריסטרט של הראוטר. 2)אני לא מצליח להפנות פורטים - ניסיתי להפנות פורט לכתובת שלי (192.168.2.100) , ניסיתי את הדבר גם ב virtual server(פורט יחיד) וגם ב port forwarding והוא פשוט לא מצליח להפנות אותם כמו שצריך. וכן, סימנתי ENABLE על שניהם. 3) ב DHCP LIST אני רואה את הכתובות המחוברות אבל אני רוצה לתת להם שם כדי שיהיה לי סדר. אפשרי? תודה רבה לכם ואני מאמין שבקרוב יהיו לי עוד …

• 43 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. Started by Inter,

בדגול יש לי בבית שני מחשבים פעילים 24/7 שאחד מהם מחובר דרך אלחוט והשני מחובר קוי לנתב של 3COM בנוסף אליהם יש שלושה מחשבים שיהיו פעילים בצורה מאוד חלקית דרך חיבור קוי שלא ידרשו יותר מידי, הבעיה שאני נתקל בא בימים האחרונים היא בעיות מאוד רציניות מנתב אשר מתאפס ומנתק כל כמה דקות (משהו כמו חמש) לאחר ניסיונות לסדר את המצב לא הצלחתי ולמצוא עדכון תוכנה גם לא ממש עבד לי. השאלה שלי היא כזאת... עדיך לי לקנות את אותו נתב ולהמשיך את המסורת או נתב אחר ? אם כן על איזה נתב אתם ממליצים ? חשוב לי מאוד שיהיה עם פייראול. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?

14. אני שוקל להשתדרג למהירות 5MB. כרגע גולש ב 2.5MB. האם אני ארגיש הבדל מהותי? גולש בעיקר באתרים, הורדות בעיקר בביטורנט, מעט מאוד הורדות ישירות, ואימיילים לפעמים קבצים גדולים ( גרפיקה וCAD). יש לי דיל מהספק של 64.90ש"ח לחודש ( בהתחלה רצו שם 99ש"ח....מעניין איך פתאום ירדו במחיר) ותשתית בזק רוצים 73ש"ח לחודש. איך המחירים האלה? שפויים? כדאי? יש למישהו טיפ אם אפשר להוזיל גם את בזק? מכירים מחירים יותר טובים ל 5MB? תודה על כל עזרה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מחשב נייח שנמצא בקומה הראשונה שמחובר בראוטר של בזק מהירות 2 מגה ועכשיו המחשב השני נמצא בקומה הראשונה בתוך ממד והקליטה שם נמוכה ביותר ככה שאי אפשר להשתמש באינטרנט מה אני אוכל לעשות בשביל שתהיה קליטה גבוהה בין שני המחשבים והאם מומלץ להגדיל תחבילת גלישה?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by pushel,

היי, יש לי 2 קומות בבית. הראוטר המודם והמחשב הראשון נמצאים בקומה העליונה (המחשב מחובר בכבל לראוטר) והמחשב שנמצא בקומה התחתונה לא קולט את הרשת של הראוטר מלמעלה. מה אני יכול לעשות כדי שתהיה קליטה גם למטה (אולי להוציא מהראוטר אנטנה עם כבל של 10 מטר למטה נגיד...) תודה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  19. טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…

20. שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?

21. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי מחשבים המחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי מחשב אחד מחובר ישירות בעזרת כבל רשת לנתב ואילו השני ע"י כרטיס רשת אלחוטי.. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני. חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP ומוגדרת בינהם רשת ביתית לשיתוף קבצים. תודה לעוזרים!!

22. חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות

23. שלום. הראוטר שלי מראה סימני גסיסה, עם ניתוקים שחוזרים- אני כרגע מחובר ישירות למודם כדי לוודא שהבעייה היא הראוטר. ניסיתי לעשות הכל כולל חזרה להגדרות ברירת מחדל וDownGrade לקושחה. הראוטר שיש לי כרגע, Netgear WPN824, תיפקד עד לחודשים האחרונים בצורה טובה. הדרישות שלי מהראוטר: 1. טווח גדול. שלוש קומות וחצר (הראוטר הנוכחי עומד בזה בצורה יפה והוא ממוקם במרתף). 2. יכולת לעבוד תחת עומס של תוכנות שיתוף בכלל וביטורנט בפרט. אני מוריד המון בביטורנט ואני חייב שהראוטר יעמוד בזה כמו שצריך. הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בDraft N, כמו גם הראוטר שיש לי כרגע. לגבי תקציב, אני גמיש. אני לא רוצה להוציא 1500 שקל על ראוטר, אבל אני מוכן לעלות מעבר ל600 שקל בשביל ראוטר טוב. תודה

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..

25. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי מחשבי שמחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני...(גם הרשאות וכ"ו)... חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP. תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.