עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MasterDK,

לילה טוב, הצטרפתי ל 20 מגה בבזק כתשתית וקיבלתי DLINK 6740U. אני יכול לגשת לממשק ניהול שלו על ידי הקשת הIP הפנימי שלו (10.0.0.138) אבל גם אם אני מקיש את הIP החיצוני שלי. זה מאוד מדאיג אותי ולכן אני רוצה לסגור את הפינה הזאתי. האם הנתב מזהה שאני ניגש מIP חיצוני שזהה לIP של הנתב (כאילו ניגש ממנו אליו) ולכן הוא מאפשר לי לגשת, או שמה כל אחד שיודע את ה IP שלי יכול להקליד אותו בדפדפן ולשחק לי בנתב? ועוד שאלה קטנטונת: האם מבחינת החוזה עם בזק מותר לי לשחק בנתב? לצורך הדוגמא אני צריך לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים. פשוט אני לא בטוח איך זה עובד האם הנתב הוא בבעלותי או לא (הוא ניתן לי במודל חיוב-זיכוי למשך 24 חודשים הבאים). תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by approx,

מלפני כמה ימים יש לי בעיות באינטרנט הכל התחיל אחרי שסמייל התקינו לי טלפון על התשתית של הוט ומאז האינטרנט איטי ולפעמים בלי שום התראה אני מקבל את השגיעה הזאת בפיירפוקס לפני שהיתקינו לי את קו הטלפון לא היו בעיות כאלה מעולם Failed to Connect Firefox can't establish a connection to the server at YouTube - Broadcast Yourself.. Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection. * Could the site be temporarily unavailable? Try again later. * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection. * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing. כיאילו שהאינטרנט ל…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by eyarit,

יש לי בעסק מס' מחשבים מחוברים דרך מרכזיה HUB 3com ומקבלים תקשורת אינטרנט מראוטר ADSL של סיסקו 800 מגובים בפיירוול חומרה של צ'ק פויינט. בכל אחד מהמחשבים יש מס' כונני רשת וכולם עובדים win2000 pro לאחר מס' דקות של חוסר שימוש בכוננים הם מקבלים בכל אחד מהמחשבים איקסים אדומים כאילו הם מנותקים ובאמת כאשר אני מנסה לשלוח קבצים הוא נותן הודעת שגיאה כאילו הכוננים לא מחוברים. לחיצת דאבל קליק על כונן עם איקס אדום הופך אןתו מיידית לכונן רגיל ללא שום בעיות החלפתי מרכזייה ולא עזר. למישהו עוד רעיונות? אגב, שמתי לב שגם הפיירוול וגם המרכזיות מגיעים לחום גבוה (לא רתיחה אבל חם מאוד) אולי זה משפיע? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. לכל לקוחות 012 החווים איטיות בשיתוף קבצים - כדי לוודא שהחסימה באה מהחברה עשו זאת - הורידו תוכנה חינמית בשם hotspot shield - המעניקה לכם אייפי של ארה"ב באמצעות חיבור לVPN. התחברו וראו את ההבדל! http://www.hotspotshield.com/ לפני שהתחברתי לתוכנה הייתי מחובר למעט מאוד peers במהירות עלובה של 11KB ואחרי לחיצה על connect המהירות עלתה ל300 מיידית- בחיבור להרבה מאוד peers, עשיתי את הניסוי כמה פעמים. בדקו אותי ונסו גם אתם, מחכה לתגובות נוסופות!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by avivm,

שלום, מה המשמעות של מהירות המודם (נגיד 56kbps) במחשבים ניידים? זאת המהירות המרבית שאפשר לגלוש בה? זאת המהירות האלחוטית המרבית? לא ברור לי... תודה!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by GoldenAxe4000,

סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני עדיין לא הצלחתי לעלות בדיוק על הבעיה אבל אני חייב עזרה דחופה. פירמטטי את המחשב ומיד ניסיתי להתחבר לאינטרנט, הוא לא מצליחה והנה כמה מהסימנים מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי... הראוטר לא מדליק אור בשקע שאליו מחובר המחשב (הכבל תקין ניסיתי אותו על מחשב אחר כדי לוודא) LOCAL AREA CONNECRION לא מופיע בNETWROK CONNECTIONS כשהפעלתי AIDA (תוכנה לזיהוי חומרה) הוא לא אמר לי כלום בכרטיס רשת.\ התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של המחשב, הורדתי עידכונים במחשב אחר, מצאתי את סוג הכרטיס שאמור לבוא עם לוח האם הזה והורדתי לו דרייבר, כשניסיתי להתקין את הדרייבר שלו הוא טען שאין חומרה מתאימה... אני כבר לא יודע מה לעשות וזה אחרי שסרקתי המון פורומים באינטרנט עם השאלה הזאת אף אחד מהפטרונות שם (או …

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. שלום אנחנו הולכים לשדרג את מהירות האינטרנט וכמה פעמים נציגים אומרים לנו שהאיזור שלנו תומך עד 40 מגה וכמה פעמים אחרות אמרו לנו שזה תומך עד 100 מגה. איך אפשר לדעת בוודאות עד כמה מגה האיזור שלי תומך?

10. Started by Avi952,

שלום, אני מחובר ב-012 על תשתית HOT ומשלשום הפסיק לעבוד האינטרנט לאחר יומיים ללא טלפון ואינטרנט היום הגיע טכנאי והחליף את המודם עכשיו העניין הוא שהאינטרנט וה-WI-FI חזרו לעבוד (אני כותב מהנייד) אבל הנייח לא. אני נעזר ב-WR941ND ניסיתי לבצע ping לאתרים כמו walla ו-ynet ואני מקבל מהם תגובה אבל כשאני נכנס אליהם מהדפדפן הם לא נפתחים. למישהו יש איזושהי השערה/פתרון? בתודה מראש

• 45 תגובות
    • 15.7k צפיות
  11. Started by Zadu,

אני הולך כנראה לקנות את ה: [h=1]TP-Link TD-W9980[/h]מה שחשוב לי בעיקר שהרשת האלחוטית תגיע לכל הבית שלי עם קליטה מעולה. האם אני יקבל את זה? וגם חוץ מזה האם משתלם וכדאי לקנות אותו?

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by nehmia,

טוב לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אבל חשבתי פינג זה במשחקים ופה משחקים אז יצא שפה זה מתאים לא משנה...אז מה זה פינג בדיוק אני יודע שטוב שהוא נמוך אבל מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 10.1k צפיות
  13. Started by amirco81,

קודם כל מה זה בדיוק SBOX ושאלה נוספת היא למה ציינו בפני כי ישנה אפשרות בה אצטרך לרכוש רכיב כזה על מנת לתקשר בין שני מחשבים שיעבדו על אותה תוכנה המותקנת באחד מהמחשבים. ובכלל אם אפשר קצת מידע בנושא האופציות הקיימות בשוק לתקשר בין מחשב נייח בו מותקנת תוכנה מסויימת ומחשב נייד, לשימוש בעצם בכל מקום לאו דוקא באותו חדר. תודה אמיר.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by oferur,

שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שבת שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר שנמצא אצלי בחדר (אני מחובר חוטית ישירות לראוטר). כעל מחשב כמובן מקבל כתובת IP פנימית בטווח :10.0.0.1-3 הבעיה שהכתובת האינטרנט החיצונית היא זהה בכולם. האם ניתן בכלל לבצע השתלטות בין מחשבים ברשת הפנימית עם תוכנות כמו TEAMVIEW או PCANYWHERE וכו' ? התוכנות מבקשות IP של המחשב המארח אבל הכתובות החיצוניות זהות.. תודה מראש..

• 26 תגובות
    • 7.9k צפיות
  16. יש לי לוח אם Maximus VI Impact של Asus, יש לו מודול mPCIeשעליו נמצא המתאם האלחוטי עם אנטנה חיצונית: [ATTACH=CONFIG]9447[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9448[/ATTACH] בין המחשב שלי והראוטר (VVG2000 של בזק) מפרידים כחמש ומטרים ו-2 קירות קשים (אבל לא בטון) ותמיד הייתה לי קליטה של עד 75% במקרה הכי טוב. אתמול סידרתי קצת את המחשב וכהפעלתי אותו הקליטה התרסקה לגמרי. האנטנה לפעמים עדיין רואה את הרשת אבל מאוד חלש, פס אחד בסקאלת חיווי, ואחרי נסיון התחברות מאבדת את זה לגמרי עד שאני מאתחל את המחשב. לקחתי את המחשב אל הראוטר ושם אני מקבל קליטה מלאה, 1:1 עם חיבור חוטי, למרות שיש ניתוקים מדי פעם- אבל כך זה תמיד היה. לאנטנה קרע באחד החוטים שחושף את המוליך אבל זה לא גם לא משהו חדש... אני מניח ש…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by RayZ,

השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה

18. אם קיים דיאגרמת ביצועים שמראה את ההבדלים, זה יהיה הכי טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ובכן חבר'ה,בשעה טובה ומוצלחת רכשתי ביוקר רב (70 דולר) ראוטר אלחוטי והתחלתי בהקמת הרשת הביתית שלי. מן הראוי לציין שהמוצר הוא ראוטר אלחוטי 4 פורטים+יציאה לאינטרנט מהיר,כשהראוטר תומך ב4 מחשבים בצורה אלחוטית או של לאן. הדגם הוא מסדרת בי והנה הקישור למוצר http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=35&prid=544. המחשב שלי עובד תחת מערכת הפעלה וינדואוס אקס פי,כשבינתיים מחשב שני בעל מערכת הפעלה וינדואוס 98 גם רץ עליה (הרשת). הרשת הורכבה כך: הראוטר חובר למודם הadsl על המחשב שלי,וחובר בחיבור לאן למחשב שלי. כשלמחשב השני (הוינדואוס 98) הוא חובר במכשיר וויירלס יו אס בי ( http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=36&prid=435). הכל בהרכבת הרש…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. Started by nizansm,

שלום, יש לי תקלת רשת בבית ואני צריך עזרה. אני ואחי היינו מחוברים אחד לשני בכבל רשת,ואני מחובר למודם.כך היה גם לי וגם לאחי אינטרנט ומידע משותף(למרות שבחלק מהפעמים זה היה עושה בעיות). אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמודם לא התאים,לכן באו מבזק והחליפו לי את המודם למודם חדש עם יציאות רשת בלבד,ללא יציאות של USB. בכדי שגם לאחי יהיה אינטרנט,חיברנו את המחשב שלי,ואת המחשב של אחי לסוויץ' , שאליו מחובר גם המודם.כך חשבנו שתהיה תקשורת ואינטרנט לשנינו. אבל עכשיו יש בעיה...אצלי האינטרנט עובד,ואצל אחי לא. ניסינו להחליף לכבלים מוצלבים,אבל גם זה לא עזר. אני חושב שיש בעיה עם ההגדרות במחשבים ובגלל זה בעבר התקשורת הייתה לקויה ועכשיו אין תקשורת בכלל.. אז ככה שעכשיו יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  21. אהלן, אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL דרך ראוטר של בלקין (F5D8230-4) לאחרונה הדפדפן זורק לי הודעות של The connection was reset בכל עמוד שאני פותח התופעה: כשאני טוען דף (לא משנה אם מהארץ/חול) הוא מתחיל לטעון אותו, ואז כאילו "מתעייף" והתעבורת אינטרנט מפסיקה. הדפדפן ממשיך לחשוב אבל רואים שאין תעבורה ובסוף זורק אותי לעמוד של The connection was reset. כשאני מחובר ללא ראוטר אין את הבעיה (ולכן אני שולל בעית רשת של הספק/תשתית) משהו מכיר את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by bati6,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by urielka,

יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי קצת בלאגן בראש ואני צריך עזרה מחברה שמבינים. יש לי בבית 3 מחשבים: - מחשב נייד ביתי(לשימוש ההורים ואחותי). - המחשב הנייד שלי(אני חייל, חוזר בסופ"שים). - מחשב מדיה בסלון. מה שהיה זה ככה: - ראוטר אלחוטי(אשר הוא מחובר ישירות למודם של הוט שעובד ללא חייגן), אשר אליו היו מתחברים כל המחשבים אלחוטית והמחשב בסלון חוטית. עברנו דירה וכרגע הקליטה בחדרים הייתה בערך על 50% שזה לא רע, אבל רציתי יותר. קניתי AP כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. שברתי את הראש ערב שלם כדי להגדיר אותו כדי שיפעל בצורה מאובטחת עם הראוטר. כעת הכל טוב ויפה, אבל יש כמה בעיות. הגדרתי את הIP של הראוטר שיהיה סטטי: 10.ססס.ססס.192(העיגולים זה לצנזור). ואת הAP הגדרתי ל:1.ססס.ססס.192. כעת אין לי אי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים