רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני עדיין לא הצלחתי לעלות בדיוק על הבעיה אבל אני חייב עזרה דחופה. פירמטטי את המחשב ומיד ניסיתי להתחבר לאינטרנט, הוא לא מצליחה והנה כמה מהסימנים מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי... הראוטר לא מדליק אור בשקע שאליו מחובר המחשב (הכבל תקין ניסיתי אותו על מחשב אחר כדי לוודא) LOCAL AREA CONNECRION לא מופיע בNETWROK CONNECTIONS כשהפעלתי AIDA (תוכנה לזיהוי חומרה) הוא לא אמר לי כלום בכרטיס רשת.\ התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של המחשב, הורדתי עידכונים במחשב אחר, מצאתי את סוג הכרטיס שאמור לבוא עם לוח האם הזה והורדתי לו דרייבר, כשניסיתי להתקין את הדרייבר שלו הוא טען שאין חומרה מתאימה... אני כבר לא יודע מה לעשות וזה אחרי שסרקתי המון פורומים באינטרנט עם השאלה הזאת אף אחד מהפטרונות שם (או …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום אנחנו הולכים לשדרג את מהירות האינטרנט וכמה פעמים נציגים אומרים לנו שהאיזור שלנו תומך עד 40 מגה וכמה פעמים אחרות אמרו לנו שזה תומך עד 100 מגה. איך אפשר לדעת בוודאות עד כמה מגה האיזור שלי תומך?
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחובר ב-012 על תשתית HOT ומשלשום הפסיק לעבוד האינטרנט לאחר יומיים ללא טלפון ואינטרנט היום הגיע טכנאי והחליף את המודם עכשיו העניין הוא שהאינטרנט וה-WI-FI חזרו לעבוד (אני כותב מהנייד) אבל הנייח לא. אני נעזר ב-WR941ND ניסיתי לבצע ping לאתרים כמו walla ו-ynet ואני מקבל מהם תגובה אבל כשאני נכנס אליהם מהדפדפן הם לא נפתחים. למישהו יש איזושהי השערה/פתרון? בתודה מראש
-
- 45 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות את ה: [h=1]TP-Link TD-W9980[/h]מה שחשוב לי בעיקר שהרשת האלחוטית תגיע לכל הבית שלי עם קליטה מעולה. האם אני יקבל את זה? וגם חוץ מזה האם משתלם וכדאי לקנות אותו?
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
טוב לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אבל חשבתי פינג זה במשחקים ופה משחקים אז יצא שפה זה מתאים לא משנה...אז מה זה פינג בדיוק אני יודע שטוב שהוא נמוך אבל מה זה עושה?
-
- 6 תגובות
- 10k צפיות
-
-
קודם כל מה זה בדיוק SBOX ושאלה נוספת היא למה ציינו בפני כי ישנה אפשרות בה אצטרך לרכוש רכיב כזה על מנת לתקשר בין שני מחשבים שיעבדו על אותה תוכנה המותקנת באחד מהמחשבים. ובכלל אם אפשר קצת מידע בנושא האופציות הקיימות בשוק לתקשר בין מחשב נייח בו מותקנת תוכנה מסויימת ומחשב נייד, לשימוש בעצם בכל מקום לאו דוקא באותו חדר. תודה אמיר.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום הנני מחובר למשרד במחשב נייד דרך VPN . האאוטלוק עובד אבל כאשר אני רוצה להתחבר לכונן בשרת או לתוכנת פיננסית של המשרד אני לא יכול , מופיעה הודעה שיש תקלת חיבור בין התחנה לשרת . האם ישנם הגדרות שצרכים להגדיר ב VPN ? תודה עופר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר שנמצא אצלי בחדר (אני מחובר חוטית ישירות לראוטר). כעל מחשב כמובן מקבל כתובת IP פנימית בטווח :10.0.0.1-3 הבעיה שהכתובת האינטרנט החיצונית היא זהה בכולם. האם ניתן בכלל לבצע השתלטות בין מחשבים ברשת הפנימית עם תוכנות כמו TEAMVIEW או PCANYWHERE וכו' ? התוכנות מבקשות IP של המחשב המארח אבל הכתובות החיצוניות זהות.. תודה מראש..
-
- 26 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Maximus VI Impact של Asus, יש לו מודול mPCIeשעליו נמצא המתאם האלחוטי עם אנטנה חיצונית: [ATTACH=CONFIG]9447[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9448[/ATTACH] בין המחשב שלי והראוטר (VVG2000 של בזק) מפרידים כחמש ומטרים ו-2 קירות קשים (אבל לא בטון) ותמיד הייתה לי קליטה של עד 75% במקרה הכי טוב. אתמול סידרתי קצת את המחשב וכהפעלתי אותו הקליטה התרסקה לגמרי. האנטנה לפעמים עדיין רואה את הרשת אבל מאוד חלש, פס אחד בסקאלת חיווי, ואחרי נסיון התחברות מאבדת את זה לגמרי עד שאני מאתחל את המחשב. לקחתי את המחשב אל הראוטר ושם אני מקבל קליטה מלאה, 1:1 עם חיבור חוטי, למרות שיש ניתוקים מדי פעם- אבל כך זה תמיד היה. לאנטנה קרע באחד החוטים שחושף את המוליך אבל זה לא גם לא משהו חדש... אני מניח ש…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה הבאה נשאלת בשביל חבר, ניסיתי לעזור לו אך סוג של נתקענו במבוי סתום. אשמח לתשובה. הוא קנה לפטופ חדש, פרמט אותו אבל לאחר ההתקנה לא מופיע האות של WIFI למטה (איפה שהשעון) ובהגדרות הרשת הוא מתריע שאין זיהוי של רשת- הוא טוען שיש רשת אלחוטית באזור וניתן להתחבר אליה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם קיים דיאגרמת ביצועים שמראה את ההבדלים, זה יהיה הכי טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן חבר'ה,בשעה טובה ומוצלחת רכשתי ביוקר רב (70 דולר) ראוטר אלחוטי והתחלתי בהקמת הרשת הביתית שלי. מן הראוי לציין שהמוצר הוא ראוטר אלחוטי 4 פורטים+יציאה לאינטרנט מהיר,כשהראוטר תומך ב4 מחשבים בצורה אלחוטית או של לאן. הדגם הוא מסדרת בי והנה הקישור למוצר http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=35&prid=544. המחשב שלי עובד תחת מערכת הפעלה וינדואוס אקס פי,כשבינתיים מחשב שני בעל מערכת הפעלה וינדואוס 98 גם רץ עליה (הרשת). הרשת הורכבה כך: הראוטר חובר למודם הadsl על המחשב שלי,וחובר בחיבור לאן למחשב שלי. כשלמחשב השני (הוינדואוס 98) הוא חובר במכשיר וויירלס יו אס בי ( http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=36&prid=435). הכל בהרכבת הרש…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלת רשת בבית ואני צריך עזרה. אני ואחי היינו מחוברים אחד לשני בכבל רשת,ואני מחובר למודם.כך היה גם לי וגם לאחי אינטרנט ומידע משותף(למרות שבחלק מהפעמים זה היה עושה בעיות). אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמודם לא התאים,לכן באו מבזק והחליפו לי את המודם למודם חדש עם יציאות רשת בלבד,ללא יציאות של USB. בכדי שגם לאחי יהיה אינטרנט,חיברנו את המחשב שלי,ואת המחשב של אחי לסוויץ' , שאליו מחובר גם המודם.כך חשבנו שתהיה תקשורת ואינטרנט לשנינו. אבל עכשיו יש בעיה...אצלי האינטרנט עובד,ואצל אחי לא. ניסינו להחליף לכבלים מוצלבים,אבל גם זה לא עזר. אני חושב שיש בעיה עם ההגדרות במחשבים ובגלל זה בעבר התקשורת הייתה לקויה ועכשיו אין תקשורת בכלל.. אז ככה שעכשיו יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת …
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL דרך ראוטר של בלקין (F5D8230-4) לאחרונה הדפדפן זורק לי הודעות של The connection was reset בכל עמוד שאני פותח התופעה: כשאני טוען דף (לא משנה אם מהארץ/חול) הוא מתחיל לטעון אותו, ואז כאילו "מתעייף" והתעבורת אינטרנט מפסיקה. הדפדפן ממשיך לחשוב אבל רואים שאין תעבורה ובסוף זורק אותי לעמוד של The connection was reset. כשאני מחובר ללא ראוטר אין את הבעיה (ולכן אני שולל בעית רשת של הספק/תשתית) משהו מכיר את הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קצת בלאגן בראש ואני צריך עזרה מחברה שמבינים. יש לי בבית 3 מחשבים: - מחשב נייד ביתי(לשימוש ההורים ואחותי). - המחשב הנייד שלי(אני חייל, חוזר בסופ"שים). - מחשב מדיה בסלון. מה שהיה זה ככה: - ראוטר אלחוטי(אשר הוא מחובר ישירות למודם של הוט שעובד ללא חייגן), אשר אליו היו מתחברים כל המחשבים אלחוטית והמחשב בסלון חוטית. עברנו דירה וכרגע הקליטה בחדרים הייתה בערך על 50% שזה לא רע, אבל רציתי יותר. קניתי AP כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. שברתי את הראש ערב שלם כדי להגדיר אותו כדי שיפעל בצורה מאובטחת עם הראוטר. כעת הכל טוב ויפה, אבל יש כמה בעיות. הגדרתי את הIP של הראוטר שיהיה סטטי: 10.ססס.ססס.192(העיגולים זה לצנזור). ואת הAP הגדרתי ל:1.ססס.ססס.192. כעת אין לי אי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם ADSL משולב ראוטר, ורציתי לשאול אם יש הגבלה/המלצה לאורך הכבל שיוצר מהקיר עד שהוא מגיע למודם? המודם כרגע מחובר בכבל באורך מטר אחד, והייתי רוצה לקנות כבל יותר ארוך כדי לחבר את המחשב בחיבור קווי ולא אלחוטי.
-
- 20 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
ניסיתי איזה מדריך בפורום אחר, שבו אמרו להכנס דרך IE ל-http://192.168.2.1... הבעיה שהאתר הזה לא נפתח לי והוא כותב שגיאה... האם אני עושה נכון ואם כן מה הבעיה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני על תשתית בזק עם 15 מגה הנה נתוני הקו: Noise Margin 7.7 dB 12.9 dB Line Attenuation 10.5 dB 6.8 dB כפי שאתם רואים למרות שהattenuation שלי ממש נמוך בגלל הNGN שזה מצויין! אז זה די חשוד שהnoise margin ממש נמוך! מה שגם אני לא מקבל את ה818kb שלי שזה 102.25KB אלא משהו בסביבות 796kb שזה בסביבות 98KB שזה רוחב פס תשתית בארץ שאני לא מקבל! התומך במוקד אמר שזה סביר וזה בסדר גמור למרות שאמרתי לו שאני אמור לקבל את האפלוד המלא שאני משלם עליו ושהnoise margin לא אמור להיות כל כך נמוך לדעתכם זה קריטי ואני צריך לעמוד על זה שיסדרו את הnoise margin? קראתי כל מיני פוסטים עם מקרה דומה שהם עוד שנייה הגיעו ל5 noise margin (התנתקויות) ואמרו להם מהר לפנות לתשתית כדי לסדר את זה ושצריך לה…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני עובר לדירה חדשה ומנסה לבחור תשתית וספק אינטרנט. אני מתכנן להשתמש באינטרנט גם להורדות דרך טורנט. חשבתי על מהירות 10M כרגע המבצע הכי משתלם מבחינתי הוא דרך בזק והשאלה שלי היא לגבי הספק. ממה שהבנתי רק במהירות 10M ומעלה מחוברים לרשת ה - NGN ורק בזק בין לאומי אומרים שהם עובדים עם זה. מצד שני הבנתי שבזק בין לאומי מגבילים טורנט. השאלה היא אם שווה בגלל NGN הזה לקחת את בזק לאומי? בכלל מרגישים את הבדל? תודה רבה רועי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד) וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות אני חשבתי על שתי אופציות 1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר) הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה 2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-