עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי לבית של כ-120 מטר עם משהו כמו 4 קירות (אחד עם מראה) לחדר המרוחק. 1. האם יש מקום לקנות ראוטר N? לא ראיתי יותר מדיי דגמים בשוק... 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (מבחינת איכות ו-cost-effectivness)? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -JobNick-,

שלום, היום קיבלתי בבזקטסטור את המודם אלקטל ספיידטאצ' 510. עד השבוע האחרון,ובמשך 3 שנים אחרונות היה לי אינטרנט בכבלים עם מודם 3COM שתפקד כשרת DHCP וכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הייתי מחובר לאינטרנט בלי חייגנים ושטויות למינהם. ממה שקראתי על ה510, הוא יכול לתפקד גם כנתב ושרת DHCP הקטע הזה של החייגן די מעיק. אני כבר כמה שעות מחפש בפורום דרך לעשות חיבור קבוע עם ה510 שלי וללא הצלחה, רוב הטופיקים מדברים על שידרוגים וכו'. מישהו יכול לעזור לי בנושא ? (ניסיתי לשחק קצת עם ממשק הווב של המודם להכניס לו את שם המשתמש והסיסמא שיהיה חיבור קבוע אבל לא יצא...)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by merlin_77,

שלום, בדירה החדשה אני מרשת בcat6 ומחפש ראוטר חדש לפי הדרישות הבאות: אלחוטי 802.11n, 300mbs קווי: giga ethernet כניסת USB בשביל שישמש בתור NAS בשביל להזרים ממנו לHTPC ולהוריד אליו תכנים מהאינטרנט תמיכה חיבור WAN של 30mbs בשביל שימוש בטורננטים (כלומר הרבה חיבורים במקביל) מעל חייגן l2tp בעיקרון קניתי פעם ראוטר של אדימקס ונכוותי כי חיבור של 12 מגה עם טורנטים וl2tp היה מפיל את החיבור כל הזמן (בלי l2tp היה מחזיק). אז אני לא רוצה אדימקס ומאוד חשוב שיהיה שם צ'יפ חזק שתקלות כמו שכבר קרו לי לא יקרו גם בעתיד אם אני ארצה לשדרג את מהירות החיבור. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by WhiteLen,

היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BeBest,

הי, רציתי לדעת אם אני היחיד שחווה בעיות בהוטנט בגישה לשרתי FTP שממוקמים בחו"ל (אירופה - דגש על גרמניה וארה"ב). כל פעולה ב-FTP לוקחת שעות, כניסה לתיקייה, העלאת קבצים במהירות שיא של 5KB/s... באותם שרתים בפרוטוקולים אחרים הכל עובד כמו שצריך...אז נותר רק לתהות אם יש להוטנט בעייה עם פרוטוקול FTP או שאולי הבעיה היא אצלי? *בשרתי FTP בישראל אין שום בעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי תשתית בזק וספק בזק בינלאומי בחבילת 2.5. כשאני מעלה ומוריד בנפרד המהירות בסדר (מוריד בסביבות ה 300 ומעלה על 30) כשאני מעלה קובץ כלשהוא ההורדה צונחת ל 100K/S עד 50K/S. ב Utorrent אני אף פעם לא עובד את ה 100K/S גם כשה Upload מוגדר על ממש נמוך בשיחה מאוד ארוכה גם עם בזק וגם עם בזק בינלאומי נאמר לי שככה זה אמור להיות. כל אחד זרק את האחריות על מישהו אחר בזק אומרים לי שהם לא מגבילים, והאחראית על המהירות של שרתים מחו"ל היא בכלל בזק בינלאומי לאחר בדיקות של שעה, גם באתר של בזק בינלאומי עצמו העלתי קובץ והורדתי באותו זמן ההורדה היתה בסביבות ה 100K/S לבסוף חזר אלי בכיר ונתן לי תשובה "הווינדוס מגביל אותך. ידוע שבווינדוס XP יש הגבלה ואפשר לפתור את זה ע"י הפאטצ' של האימיול SP2…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כי לפעמים הוא מוריד דברים כשאני באמצע משחק רשת (MOHAA, CS ETC) ואני רוצה להגביל לו שלא יהיו לי לגים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי הורדתי את התוכנה WIRELESSMON בכדי לבדוק את עוצמת הWIFI אני יושב כמטר מהראוטר,התוכנה מראה 50% קליטה כשאני הולך איתו למטבח הקליטה צונחת ל20% האם יש בעיה בראוטר שהוא נותן 50% תפוקה? בתודה מראש נ.ב. האם אפשרי להחליף כרטיס רשת אלחוטי בנייד לכרטיס תקן N?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Domovoi,

היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bafty,

יש לי d link6740u והוא עושה לי בעיות בחיבור WIFI וXBOX והקליטה שלו גרועה אני רוצה ראוטר חדש וטוב עם שידור מאוד גבוה ואיכותי ולא אכפת לי להשקיע כסף עד 500

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

שלום ישלי מחשב נייח שמחובר ע"י כבל לראוטר ומחשב נייד שמחובר אלחוטיתי הנייח XP הנייד 7,לפעמים אני לא רואה את המחשבים שברשת מה יכולה להיות הסיבה ? עריכה- מודם d-link הלבן של בזק.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.xbitlabs.com/articles/networking/display/asus-rt-n56u_4.html#sect1 אני יודע אך ורק לבדוק מהירות WAN-LAN LAN-WAN אך ורק במצב STATIC IP שזה מה שבעצם הנתב יכול מקסימום להעביר מבחינת ROUTING, אך ברצוני לבדוק מהירות של PPPOE/L2TP/PPTP לאיזה מהירויות אני יכול להגיע כמו שאותו בחור עשה בREVIEW שלו. ממה שאני רואה שהוא השתמש בלינוקס, אז התקנתי על VMWARE לינוקס- UBUNTU 11.04 32BIT, הוספתי עוד כרטיס רשת למחשב שלי. חיפשתי מדריכים כיצד להגדיר שרת PPPOE , אך לא הצלחתי. יש כאן מישהו שיודע איך לעשות זאת בלינוקס? או בWIN2008R2 SERVER? אני רוצה לעשות את זה על מנת לבדוק מהירות באותם חייגנים על מספר נתבים שברשותי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, הייתי בראיון שבו הציגו לי את הציור הבא: וביקשו ממני לתאר את כל התהליך כיצד המחשב הראשון מתקשר עם המחשב השני. (בהנחה ששניהם ברשתות שונות לחלוטין) כל מה שאני יודע, זה שהמחשב הראשון יודע את כתובת ה-IP של המחשב השני אך לא יודע את הכתובת הפיזית וכיצד להגיע אליה. הוא שולח בקשת ARP. איכשהו זה מגיע לראוטר, אשר יודע בעזרת כל מיני שיטות לאיזה ראוטר עליו להגיע. מפה כבר אין לי מושג אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by smoke_man,

מעוניין במודם ראוטר בתקציב הנ״ל אני ברשת ngn במהירות 10 מגה מה מומלץ? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sdfzxc,

שלום, אני משתמש בIE 8. הורדתי פרוקסי שאני מנסה להריץ על עצמי, Paros Proxy. למרות זאת, אני לא מצליח להתחבר אליו. הפורט מתאים (ניסיתי גם לשנות את הברירת מחדל, 8080, ולא עזר) ניסיתי localhost ו 127.0.0.1 .. לא עזר הורדתי את הצ'ק בוקס של "אתר הגדרות באופן אוטומטי" ואפילו את זה של "עקוף פרוקסי בהתחברות פנימית" (למרות שזה לא צריך להפריע מן הסתם לאתרים חיצוניים). עוד יותר מוזר, ניסיתי סתם להגדיר לו להתחבר לIP שלא קיימים, או לחינמיים מהרשת- והוא לא התחבר אליהם. הקטע הוא, שההגיון אומר שהייתי צריך לקבל שגיאה.. אבל לא- הוא פשוט התעלם מזה שאמרתי לו להתחברל לפרוקסי כלשהו. אשמח להכוונה, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בקצרה אני מחפש (לא בשבילי) מישהו\י שעוסק בתחום, בתקלה של נפילות רשת באזורים מסוימים בבית, בגין הפרעה לתדרים\חוסר בציוד מתאים (מאמין שמדובר באחד מהשניים, התשתית דיי יציבה ולא נופלת שמחוברים לקווי) פניתי לחברה שדרשה באזור האלף שקלים, רק על הגעת טכנאי שיבוא ורק יאפיין את התקלה. תודה

18. Started by The-Devil,

אוקיי אז ככה קניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX. אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגילים אבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו. דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...) את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד) בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחור AP Station-ad hoc Station-Infrastructure AP-Brige Point to point AP-Brige Point to multi point AP-Brige WDS ואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמש או איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלי דגם של הראטור הוא Edimac Br-6104WB כול עזרה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dimka,

מחפש ראוטר איכותי שתומך בתקן N בתקציב עד 600 ש"ח. התעניינתי ביכולות חדשות שיש לראוטרים ואם אפשר לשלבם אז מעולה, לדוגמה: 1. יכולת לחייג לבד ל- ADSL. (בעצם חוסך מודם). 2. כניסת USB לחיבור קשיח נייד או מדפסת. (הופך לסוג של שרת קבצים). 3. שימוש במודמים של Orange ושאר הסלולריות (אני חושב שהם משתמשים במודמים USB). * העדפה ל-LinkSys, NetGear.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alex alex,

.לא מבין גדול בתחום , אשמח לקבל המלצה לראוטר עד 200 שקל +- .מהירות האינטרנט כרגע היא 15 מגה .אני מתכוון לשדרג בתקופה קרובה עד 100 מגה. הכי חשוב לי זה הטווח קליטה , חייב שיגיע עד לפחות 12 מטר הקליטה שלו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי חדיש , הייתי רוצה לדעת אילו תכונות שכיחות ופחות שכיחות אני צריך לחפש . יש מצב שאני קונה את הראוטר בחול אז אתם יכולים להתייחס לכל סוגי הדגמים (BGN) האם יש ראוטר שמתאים רק לכבלים או רק ל ADSL , איך בכלל נקראות השיטות חיוג השונות בראוטר. השימוש הוא ביתי נטו ! לא להעברות ולא נעליים אני רק רוצה בעקרון ראוטר לשימוש ביתי-אינטרנטי טוב אבל שיהיה עם טיפה חידוש ומבט לעתיד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pro,

אתם רוצים לדעת מה אנשים עושים אם האינטרנט המהיר תבחר גם אתה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי 5 מגה בייט שלשום התקנתי את הפיירוול זון אלרם פרו החדש אתמול לא היו בעיות והיום התחליו הבעיות אני חשדתי שזה הפיירוול לכן הסרתי אותו. אחרי שהסרתי אותו עדיין הבעיות נמשכו, בדקתי רוגלות וירוסים - נאדה.... האתרים עולים כמו צבים, התמונות לא מוצגות כמו שצריך, יש אתרים שלא נפתחים בכלל ורק אחרי 2-3 רענונים הם עולים.. ממה זה נובע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רצוי דרך CMD. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LioraN,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. כדאי לא כדאי ? חסרונות לעומת יתרונות. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים