רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע אני זקוק לעזרתכם. קראתי באתר לגבי איזה ראוטרים עדיפים והמלצתי לשכן שלי לפי המידע באתר. הבעיה היא שהוא לא הקשיב לי וקנה בסוף ראוטר בשם WBR-6001_UM הלכתי להתקין אצלו את הראוטר לפי ההוראות של המניואל התשתית : ADSL הראוטר זיהה לבד בהתקנה את התשתית ופעל לפי התקן הנדרש (משו PPPOE אם כתבתי נכון) לפי הוראות המדריך של המניואל: 1) הגדרתי את הכרטיס רשת שיקבל IP מהראוטר במעפיינים של החיבור רשת 2) הפעלתי את ה DHCP בראוטר 3) כמו בהוראות חיברתי את הקבלים במדוייק מהממיר לראוטר ומהראוטר למחשב כמו שהופיע בציור של המדריך (המניואל) 4) בהתקנת השם משתמש והססמה הלכתי לחייגן. את השם משתמש מהחייגן העתקתי לשם משתמש בקינפוג של הראוטר לגבי שם משתמש של האינטרנט, ובססמה שמתי את הססמה שהשכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות. מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב. קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב). אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים. לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך. אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר אמר לי שניתן להקים DNS משלי. לא הבנתי למה הכוונה, אפשר הסבר. ויותר מעניין אותי הפרטים הבאים: 1. האם צריך חומרה מיוחדת? 2. האם צריך להירשם אצל יאנה (IANA) כדי שתהיה גישה אליו? 3. האם ניתן להקים DNS שאינו קשור לרשת האינטרנט? הכיצד? חג עצמאות שמח
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
BR6216MGוEdimax אני חושב שזה יפתור את הבעיות להקמת רשת אלחוטית מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי נתב חדש. Belkin Play N600 Dual Band Wireless N Router (Older Generation) קישור: http://www.amazon.com/Belkin-Wireless-Router-Older-Generation/dp/B0047T7AIU בעצם..... במקום שאטריד עם המון שאלות, אולי קישור יעזור לי להבין את כל המונחים. למשל - Subnet Mask DHCP Server Local Domain Name Connection Type (Dynamic, Static, PPPoE, PPTP, Telstra...) Channel SSID בנוסף, יש לי 2 Bands לפני מה שאני מבין, ולכל אחד הגדרות משל עצמו (?!). Band אחד (שאני מניח מתורגם ל"תדר" הוא 2.4 גיגה הרץ, והשני הוא 5 גיגה הרץ.... וממש לא ברור לי על מי מאלה אני אמור לגלוש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*אני מקווה שזה הפורום הנכון... מטרה: שלב 1. אתר שבו אני אוכל להעלות מידע (ברובו - וורד ומצגות) ולקטלג אותו בצורה נוחה לפי נושאים ותתי נושאים. (כמובן - גישה נוחה למידע לאנשים מורשים) שלב 2. נתינת אפשרות לאנשים אחרים להעלות מידע שיצורף למאגר לאחר סינון שלי. תקציב: יש, תלוי בצרכים. דרך: פה אני צריך עזרה - על מה אתם ממליצים? - האם צריך לקנות שרת ולשלם למישהו שיבנה אתר? - כמה זה עולה? - האם זה נוח לשימוש? - האם יש דרך אחרת? - האם יש חברות שעוסקות בתחום וממולצות לפי יחס עלות-מחיר? *זה לא צריך להראות מדהים - רוב העניין זה ניהול וגישה נוחה למידע... כל מה שאתם חושבים שיעזור לי - אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את הגירסה החדשה (4) של המודם, ונראה שהוא הגיע אלי כבר בגירסת PRO כי ראיתי שיש לו יכולות Routing. הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את החייגן PPPoE הפנימי שלו (לנטויז'ן) והכי קרוב שאני מצליח להגיע זה למצב שבו ה Link מראה connected אבל ה state מראה down. את כל הקונפיגורציה ביצעתי דרך ה CLI כי מכל המדריכים שמצאתי שום דבר לא התאים לממשק שלו, וגם לא כ"כ מצאתי מדריכים שמתייחסים לCLI ככה שבטוח פספסתי משהו כאן... אז מה שעשיתי זה דבר כזה: מחקתי את הכל ב Bridge, PPTP, ו Phonebook. יצרתי ערך חדש ב phonebook שמצביע על 8.48 - ppp - ונתתי שם. יצרתי חיבור חדש תחת ppp, שייכתי אותו למה שהגדרתי ב phonebook, והגדרתי אותו ל pppoe. username: [username]@INetvision הגדרתי DNS…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זוג שאלות בקשר לנתב הזה. קבלתי אותו במתנה והחלטתי בפעם ראשונה לתת לנתב צ'אנס. יש לי רק זוג שאלות: 1: איך לשנות סיסמא? הוא עובד אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלו... יש חיבור USB (אין לי את הכבל) האם צריך לחבר למחשב ואז לשנות באמצעות תוכנה או שיש דרך אחרת? 2: יש לי תשתית HOT וחיבור של 30 מגה. האם הנתב הזה יעמוד "בעמוס" או שיש לי ממה לדאוג? אין לי אפילו חצי ניסיון עם נתבים, אני ישמח לעזרה ממכם, תודה חברים ובוקר נהדר! - - - תגובה אוחדה: - - - בקשר ל1 הצלחתי, הבנתי שההגדרות הם דרך הIP. בקשר ל2 אני ישמח עדיין לעזרה, וכמובן שכל דבר נוסף מעבר יעזור לי. תודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא. אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג' תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי, לא צריך אחד עם הרבה "חורים" כי אני צריך לחבר אליו רק 2 מחשבים עם חוט ועוד אחד אלחוטי. אין לי מגבלת תקציב אני פשוט מחפש את הטוב ביותר .. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בראוטר אלחוטי שתומך בתקן 802.11g עם 4 יציאות LAN רגילות (1Gb/s) ויציאות USB 2.0 לצורך שיתוף מדפסת, סורק וכדומה ברשת דרך הראוטר. מישהו מכיר ראוטר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת. שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב) הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'. קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט. גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה? יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי ת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר. המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030. חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION". שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בחודשים האחרונים יש לי בעיה מוזרה במחשב. כל פעם שאני מוריד ב-uTorrent, אחרי כמה דקות כשאני פותח את האקספלורר או תוך כדי גלישה אני מקבל "דף לא נמצא" לכל האתרים, למרות שההורדות ממשיכות בביטורנט. ברגע שאני סוגר את התוכנה, אחרי 20 שניות שוב אפשר לגלוש כרגיל. יש לי אינטרנט של 1.5M יורד ו-0.5M עולה. את ה-upload הגבלתי ל-45kb וגם כאשר אני מוריד רק על 40 הבעיה מופיעה (כלומר יש עדין מספיק רוחב פס לגלישה). יש לי ראוטר של LevelOne ובדרך כלל 2-3 מחשבים דלוקים בו זמנית, כאשר במחשבים האחרים רק גולשים באינטרנט (בלי הורדות). כמובן שכאשר אני מקבל "דף לא נמצא" זה גם קורה במחשבים האחרים, כלומר כולם לא יכולים לגלוש. במחשב שלי מותקן ויסטה. ספק האינטרנט שלי זה ברק (בלי חייגן) והתשתי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ADSL בדירה שהיא 3 קומות מרטף כניסה וקומה למעלה המודם \ נתב הוא: http://www.dlink.co.il/il/products/2/1171.html של בזק. מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עליו בדיוק מוצר כזה שישמש כ AP + רכזת לפי האיור המצורף הנתב 1 לפי הציור יהיה DHCP כתובת האיפי שלו תיהיה 192.168.0.1 DHCP Start IP: 192.168.0.3 DHCP End IP: 192.168.0.200 כולל סיסמת לאינטרנט האלחוטי הנתב 2 יהיה ללא DHCP כתובת ה IP שלו תיהיה 192.168.0.2 ללא סיסמה לאלחוטי השאלה היא האם זה אפשרי לעשות דבר כזה? אם כן מה עוד עלי לעשות? אין להגדיר BSSID ו MAC? האם הטלפון של נטיוז'ין יכול לעשות הפרעות? ומה אני עוד צריך לדעת כדי לעשות מהלך מסוג זה.. תודה לעונים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לחבר בין 2 מחשבים, ולפי הבנתי הפתרונות הכי טובים הם האב\ראוטר.(אני מעדיף לא להשתמש ב3 כרטיסי רשת). אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין ראוטר והאב, מה הכי מתאים לחיבור 2 מחשבים ואם אפשר, דגמים מומלצים בטווח של עד 300 שקל. בתודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 5 מגה ואני מחובר בבזק בינ"ל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-