עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by simonFARBER,

שלום , רציתי לידע אותכם על בעיה שקוראת לי בבית אני גולש יש לי רשת שני מחשבים גולשים אבל יש לי גם לפטופ בבית ועוד חברים שיש להם גם הם תחברים לרשת שלי וזה מפריע לי בגלישה זה עוצר את האינטרנט איך אפשר לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים לא היתחברו אליו כול מי שרוצה? גם שעמתי שזאת עברה על החוק צריך עזרה לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים אחרים לא התיחברו אליו תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by taotal,

שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by קרול,

יש לי רשת ביתית, ללא Router, בין המחשב הביתי לנייד, באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. יש לי שיתוף קבצים פשוט+אינטרנט ביניהם, ללא encription. בדיקת ה Ports לא עובדת, מדוע? אין Firewall בנייד. במחשב הביתי יש eMule ועובד.

4. שלום, אני מחובר עם בזק , ADSL במהירות 2.5 מגה. המודם שיש לי כרגע , אלקטל 510 , עם גירסת התוכנה העדכנית ביותר 4.3.2.6 , והוא כרגע עובד כנתב למחשב אחד. צריך עזרה בחיבור המודם לראווטר של לינקסיס , וצעדים , מה עליי לעשות , יש לי כמה שאלות, 1) האם צריך לעדכן את הלינקסיס החדש? ואם כן מאיזה אתר ואיזה גרסה? 2) האם צריך להחזיר את המודם שיש לי למצב הרגיל? ( מגושר ) ? 3) איך בדיוק אני מגדיר הנתב והמודם ביחד ? אם מישהו שיש לו את השילוב כמו שלי , ויתנדב ויסביר קצת זה יהיה סופר נחמד. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by supercars,

ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by habis,

אנא המשך לקרוא תחילה אם אתה מאמין שהשאלה הזו כבר הועלתה. אני צריך להדפיס את כל המספרים של ארמסטרונג שנעים בין 1 ל-10000. הבעיה שלי היא שכשהתוכנית שלי פועלת ומגיעה ל-150, היא לא עושה כלום. (1^3) + ((5^3)-1) + (0^3) במקום (1^3) + (5^3) + (0^3). כתוצאה מכך, הוא לא מדפיס 153 (מספר ארמסטרונג), כי הסכום הוא 152. לפי הדוח הזה, אני לא בטוח אם מספרים אחרים עושים את אותו הדבר. אבל בדקתי עד 200 ואין שום בעיה עם מספרים אחרים מלבד אלו באזור 150-160. האם זה באג מהדר? האם יש צורך להתקין מחדש את המהדר שלי? כרגע אני משתמש בחסימות קוד. #include <iostream> #include <math.h> using namespace std; in…

7. Started by Sargon,

סתם מסקרן אותי איך כדאי לרשת דירה חדשה מקבלן? כלומר, איזה כבלים להעביר, כמה נקודות לבקש, איך זה עובד בעצם? מקום לנתב מרכזי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם. עד היום היה לי נתב לינקסיס WRT54GL מאוד מרוצה ממנו אך בחודשים האחרונים הוא מפסיק פתאום לעבוד במהלך היום ולכן אני מנתק אותו מהחשמל והוא ממשיך לעבוד עד הפעם הבאה.(האם זוהי בעיה שמחוייבת החלפת נתב?)) (הוא נותן להתחבר לרשת והכל אך לא ניתן לגלוש עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש) אם אכן אני צריך לקנות חדש שבתי על 3 דגמים: LINKSYS E2000 החדש TP LINK 942 NL או TP LINK 1043 DLINK DIR 655 איזה ממולץ? חשוב ש: *יהיה בתקן N *שתהיה קליטה מעולה- טובה משום שהנתב מונח בחדר ללא קליטה בקומה תחתונה (בית פרטי) ואמור לשדר לכל הבית (עם הלינקסיסי הוא שידר טוב) *שלא יהיו ניתוקים *שיהיה ניתן לשתף קבצים ומדפסות ברשת *כרגע אני על תשתית ADSL אך לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן צריך שיהיה מתאים גם לת…

9. Started by nitayc1,

שלום. אני רוצה לקנות ראוטר טוב + כ.רשת אלחוטי ולא כ"כ יקר שיכול לשדר בעוצמה חזקה שגם מחשב הסגור בתוך ממ"ד יקלוט בלי בעיות. רציתי לשמוע מה דעתכם על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~3comusb~23~0.htm אשמח להצעות נוספות 8) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. ממה שהבנתי אם יש לי ADSL או כבלים ( אגב יש לי YES אפשר עדיין כבלים? ) אני משלם על מודם,לטכנאי כשהוא בא,בזק בניפרד 99 ש''ח כל חודש,ולספק נכון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gyver,

אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by predict,

שלום, יש לי ראוטר dlink של בזק...הקליטה לא משהו בכלל ויש בערך 7 מכשירים מחוברים בו זמנית, כנראה כבד לו.. אשמח לראוטר איכותי עד 500-600 שח...מקווה שזה מספיק? הבית הוא קומה אחת של 140 מ"ר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Froze,

אהלן בימים האחרונים יש לי בעיות מטורפת עם האינטרנט, הוא פשוט לא עובד. התקשרתי לבזק בינלאומי, שם אמרו שיש לי בעיה בתשתית והפנו אותי לבזק שם אמרו שיש לי בעיה ספציפית במחשב ואין להם מה לעשות. האינטרנט פשוט לא עובד, זה משגע אותי. ניסיתי את כל הטיפים, איפוס המודם, "תיקון" ועוד שטויות ושם דבר לא באמת עוזר, עכשיו למשל אני מחובר אבל זה יכול להשתנות בכל רגע. מה אפשר לעשות? בבזק אמרו למחוק ולהגדיר הכל מחדש, זה יכול לעזור? יכול להיות שאם אני מפעיל את הטורנט זה גורם לבעיה? לא בדקתי את זה אבל בפעמיים האחרונות שהפעלתי אותו האינטרנט נפל בסמיכות. תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by X_Dror,

לפני כמה שעות אתרים בחו"ל התחילו לא לעבוד טוב. לדוגמה שאני מנסה להיכנס לאתר כמו nforce.nl הוא כותב looking for nforce.nl ואז לבסוף הוא כותב שהוא לא מצא אתר כזה, וזה קורה עם רוב האתרים שאני מנסה עוד בחו"ל. כמו TorrentLeech Gamespot וכו... אני מחובר בברק ב- ADSL 2.0Mb וגר בירושלים. לעוד מישהו יש את הבעיות האלה עכשיו? אהה ואתרים ישראלים עובדים מצוין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, קיבלתי את הגירסה החדשה (4) של המודם, ונראה שהוא הגיע אלי כבר בגירסת PRO כי ראיתי שיש לו יכולות Routing. הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את החייגן PPPoE הפנימי שלו (לנטויז'ן) והכי קרוב שאני מצליח להגיע זה למצב שבו ה Link מראה connected אבל ה state מראה down. את כל הקונפיגורציה ביצעתי דרך ה CLI כי מכל המדריכים שמצאתי שום דבר לא התאים לממשק שלו, וגם לא כ"כ מצאתי מדריכים שמתייחסים לCLI ככה שבטוח פספסתי משהו כאן... אז מה שעשיתי זה דבר כזה: מחקתי את הכל ב Bridge, PPTP, ו Phonebook. יצרתי ערך חדש ב phonebook שמצביע על 8.48 - ppp - ונתתי שם. יצרתי חיבור חדש תחת ppp, שייכתי אותו למה שהגדרתי ב phonebook, והגדרתי אותו ל pppoe. username: [username]@INetvision הגדרתי DNS…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by winner100,

שלום לכולם, יש לי זוג שאלות בקשר לנתב הזה. קבלתי אותו במתנה והחלטתי בפעם ראשונה לתת לנתב צ'אנס. יש לי רק זוג שאלות: 1: איך לשנות סיסמא? הוא עובד אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלו... יש חיבור USB (אין לי את הכבל) האם צריך לחבר למחשב ואז לשנות באמצעות תוכנה או שיש דרך אחרת? 2: יש לי תשתית HOT וחיבור של 30 מגה. האם הנתב הזה יעמוד "בעמוס" או שיש לי ממה לדאוג? אין לי אפילו חצי ניסיון עם נתבים, אני ישמח לעזרה ממכם, תודה חברים ובוקר נהדר! - - - תגובה אוחדה: - - - בקשר ל1 הצלחתי, הבנתי שההגדרות הם דרך הIP. בקשר ל2 אני ישמח עדיין לעזרה, וכמובן שכל דבר נוסף מעבר יעזור לי. תודה לכם!

17. טוב אז ככה.. יש לנו שני מחשבים בבית ועל המחשב שלי נמצא המודם שזה מודם של כבלים במהירות 750K.. בקיצור ברגע שאח שלי על המחשב המחשב שלי נהיה ממש ממש איטי וזה בלתי נסבל כבר.. כשהוא פותח את האימיול שלו או את הקאזה או כל תוכנה דומה כזאת אני לא יכול לעבוד על המחשב ובטח שלא לשחק CS וזה משגע אותי !.. חבר שלי אמר לי שבהגדרות כשאני פותח רשת אז המחשב שאליו מחובר המודם מקבל פס פחות רחב מאשר המחשב השני(של אח שלי..) ולכן הוא עובד יותר באיטיות אז הנחתי שככה זה גם אצלי ובגלל זה המחשב שלי איטי.. אמרו לי גם שיש תוכנה שיכולה לשנות את זה אז אם מישו מכיר פה את התוכנה או כל תוכנה אחרת או משו שיכול לעזור לי אז תגידו לי כי אני לא יכול להמשיך ככה.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תרשמו אני אתן הכול.. ת…

18. Started by drbrain,

שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שבוע טוב, יש לי בבית רשת אלחוטית לאחרונה שדרגתי את האינטרנט לNGN במהירות 20 מגה ורכשתי מבזק ראוטר חדש בתקן N, חשבתי שזה ישפר את טווח הקליטה בבית. בניגוד לציפויות טווח הקליטה אפילו התקצר אני עם מחשב נייח בחדר צמוד לחדר עם הראוטר והקליטה היא בינונית.. חשבתי להחליף את הראוטר במודם רגיל.. אך איני יודע איזה ראוטר לקנות. על פי ההמלצות שראיתי תוך כדי חיפוש בפורום ראוטר של "לינקסיס" מסדרה 3000/4000 הוא המומלץ ביותר. המחיר שלו מעל התקציב שלי וחשבתי אולי מישהו יכול להמליץ לי ראוטר איכותי עם טווח קליטה טוב במחיר נמוך יותר. בתודה והמשך שבוע טוב, עובד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אהלן, לאחרונה הציוד הישיש שלי של סיסקו התחיל לקרטע ולכן אני מחפש חלופה אחרת. אני מחפש ראוטר שישמש אותי כ-ap \ repeater שיהיה קודם כל יציב אחרי זה טווח ואחרי זה ביצועיסט אני יותר ויותר נרתע מהציוד של tplink\dlink\edimax היות מניסיון עברו, האם הדברים השתנו ב-3~5 שנים האחרונות?

21. Started by meidale,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי, לא צריך אחד עם הרבה "חורים" כי אני צריך לחבר אליו רק 2 מחשבים עם חוט ועוד אחד אלחוטי. אין לי מגבלת תקציב אני פשוט מחפש את הטוב ביותר .. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים . אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו. קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P . איך אני מסדר את זה ? ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

פשוטו כמשמעו! לוקח ממש ממש ממש המון זמן להכנס לאתרים,לגלוש וכו'... תכנות מסרים עולות אבל בזמן ארוך בהרבה מן הרגיל. הסיבה היחידה בעולם שאני יכול לחשוב עליה(גם לא מי יודע מה מסתדר)היא שהתקנתי אתמול ת'וויז'ואל סטודיו שהתקין לי משום מה JAVA 4.0...(תמיד הוא עושה את זה על הפרו). לפרטי חיבור: אינטרנט כבלים,דרך זהב מודם terayon 715 tj שעבר מוד(לא מוד מתח.....)המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת של אחי על usb (אותו מודם...),הפרטים על המחשב בחתימה לא מעודכנים בכלל!!!(צריך לסדר משהו בפרונט פייג'...). תמיד הכל עבד כמו קסם,אולי זה בספקית?...(עוד לא שאלתי את אחי איך עובד לו.....) צריך עזרה ממש דחוף זה בלתי נסבל ואני לא מוכן לפרמט שוב!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין ללמוד את התחום. ורציתי לדעת איפה יש חומר ברשת שיאפשר לי ללמוד?? ( עד שארשם ללימודים). כמו כן, מי שכבר עוסק בתחום מוזמן לרשום על מכללות|מוסדות שניתן ללמוד בהם את התחום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אחרי התקנת הראוטר הכל עבד למעלה אבל המחשב למטה מסרב להתחבר (מראה שהכבל רשת מנותק) הכבל ישר וניסיתי להחליף פורטים, לא עזר בנוסף כאשר אני מחבר את סוף הכבל להאב הוא מראה שהוא כן מחובר למישהו יש רעיון מה יכול לגרום למצב כזה? על המחשב יש וינדוס ויסטה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים