עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי כמו שכתוב בכותרת רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם(המשני) החליט שלא בא לא יותר לעלות פתאום(הודעה שחסר HAL.DLL) אני מתכוון לעשות התקנה חדשה ל XP השאלה אם צריך לעשות את כל התהליך(האוטומטי, אני משתמש באשף)של הרשת או מספיק לעשות רק במחשב שבו ישנה התקנה חדשה של ה XP? השיתוף בניהם הוא על מדפסת ובסיס נתונים של תוכנה(בלי אינטרנט). תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by User_Name,

מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.

3. שלום יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט ישירות דרך מודם ומחשב משני שמחובר אל ההראשי באמצעות קבל. יש רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט מהמשני. (יש פינג בין שני המחשבים אבל אין פינג מהמחשב השני לגוגל למשל) מסומן חיבור אינטרנט משותף ואין בעיה של פיירוול או משהו כזה. ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחשב שלי פה XP PRO SP2 והמחשב השני 2000 PRO SP4 עם כל העידכונים. אני השרת וגם מספק למחשב השני אינטרנט (שפועל בסדר גמור) אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב השני ולהעתיק דברים ולמחוק (או אפילו רק לראות את המחשב שם) וגם ההפך, משם אני לא מצליח להתחבר לפה. במחשב השני אני רואה בMY NETWORK PLACES - COMPUTER NEAR ME את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה "Network path was not found" מה עושים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. התקציב נגיד עד 500 ש"ח לשניהם, מוכן להתנסות ציוד שאינו מדבקה מאייבי\אמזון\עליבאבא מניסיון אישי של אנשים כאן וקושחות צד שלישי. הדרישה שהיא הפקטור הבעייתי - מרחק של בערך 100 מטר בנוי.

6. שלום חברים, אני משתמש ב Windows XP ומאז שעברתי לרשת אינטרנט אלחוטית בבית, איבדתי את האייקון שמציג את פעילות תקשורת האינטרנט. האייקון נראה בצורה של שני מחשבים מהבהבים לסירוגין כאשר יש זרימת תקשורת נכנסת ויוצאת. האם מישהו יודע כיצד ניתן להחזיר את האייקון הזה גם כאשר האינטרנט פעיל ללא צורך בחייגן? הדבר חשוב לי מכיוון שאני מעוניין לראות בזמן אמת את מצב תקשורת האינטרנט. אני מחובר דרך חיבור ADSL אם זה משנה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by pssheba,

אפשר לרכוש ב isoc.org.il או אצל חברת איכסון אתרים. ב isoc יותר זול אבל חברת האיכסון אומרת לי שמוטב לשלם להם 30 אחוז יותר עבור קניית ה domain ולחסוך זמן, מאמצים והתכתבויות רבות הכרוכות בהתאמת ה domain name ל host. זה נכון ? אשמח לשמוע דעתם של מבינים ומנוסים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Overkiller,

אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מכיוון שאני מתעניין בנושא, וצברתי ידע וניסיון הן בתקשורת והן בטכנאות מחשבים, חשבתי לפנות לנתיב יותר מקצועי ולעשות קורס. ראיתי קורסים אצל סיוון\ ג'ון ברייס. נאמר כי לאחר הקורס אני מקבל "תעודת טכנאי בינלאומית". הסתכלתי בסילבוס וראיתי שאני יודע חלק גדול מהחומר. שלחתי מייל ונאמר לי שאנשים בגיל שלי (17-18) השתלבו בקורס בהצלחה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין. אני יוצא מנק' מבט שהקורס יתרום לי בשלוה דברים עיקריים 1. עניין. 2. תפקיד מתאים בשירות הצבאי 3. התעודה פותחת אפשרויות לעבוד בחנויות שונות, חברות שונות, אפשרות לקורסים עתידיים יותר מקצועיים ואפילו להיות טכנאי עצמאי ולעשות כמה עבודות באופן פרטי (כמובן שאני יכול לעשות את זה כבר עכשיו, ועשיתי כמה עבודות ותיקונים תמורת תשל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by roeybaron,

-

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. התחלתי לדבר עם נציגי חברות אינטרנט, וראיתי שכולם שמים תוספת תשלום על הראוטר של בערך 20 שקל לחודש. ראיתי שאחת החברות אמרה שאם יש לך ראוטר אז תשלם 5 שקל למתאם שקר כלשהו. אז תוהה למי שיש ניסיון, האם שווה בכלל לקנות ראוטר כזה אן אולי עדיף ללכת עם ההצעות של החברות? אם כן איזה ראוטר? תודה.

13. ממה שהבנתי אם יש לי ADSL או כבלים ( אגב יש לי YES אפשר עדיין כבלים? ) אני משלם על מודם,לטכנאי כשהוא בא,בזק בניפרד 99 ש''ח כל חודש,ולספק נכון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. השמועות סביב כוונתה של חברת סיסקו למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה (LINKSYS) הולכות ומתגברות. מעניין מי יהיה הקונה. מי רוצה להמר מי יקח את LINKSYS לידיו ויחזיר את תהילת העבר שלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, קניתי נתב חדש מדגם WRT54GL של לינקסיס, ובינתיים לא הצלחתי להפעיל אותו ללא בעיות. בהתחלה ניסיתי להתחבר לאינטרנט עם הקושחה המקורית שלו, והייתה הודעה שאי אפשר להתחבר לשרת ה-L2TP. אח"כ החלפתי את הקושחה ל-DD-WRT כדי לנסות להתחבר דרכה למרות שהיא עושה בעיות עם הכבלים (אני בכבלים+בזק בינלאומי במהירות 1.5/128). בגלל שזה לא הלך התקנתי את Tomato שלפי מה שראיתי מומלצת לכבלים. הצלחתי להגדיר ולהתחבר איתה, אבל עכשיו כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט או את האימיול, האינטרנט מיד נהיה איטי ואחרי כמה דקות גם מתנתק וצריך לעשות לנתב Reboot. אם אני סוגר את הביטורנט לפני שהנתב קורס המהירות של האינטרנט ישר חוזרת. השאלות שלי: - למה הוא קורס ואיך אפשר למנוע את זה? - איך צריך להגדיר את הקושחה המק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by שרגא,

הי יש לי 2 אחים קרציות שכל היום מורידים מהאיימיש ותוכנות שיתוף אחרות דברים חוקים בלבד הבעיה היא ששלושת המחשבים שלנו מחוברים ברוטר ואני בקושי מצליח להוריד ולגלוש. אני חייב להגביל את המהירות שלהם!!!!!!!!!!1 משהו הוגן כמו 90% לי ו10% להם. חייב את עזרתכם במציאת תוכנה שתעזור לי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cheif,

בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?

20. שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

21. Started by winner100,

שלום לכולם, יש לי זוג שאלות בקשר לנתב הזה. קבלתי אותו במתנה והחלטתי בפעם ראשונה לתת לנתב צ'אנס. יש לי רק זוג שאלות: 1: איך לשנות סיסמא? הוא עובד אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלו... יש חיבור USB (אין לי את הכבל) האם צריך לחבר למחשב ואז לשנות באמצעות תוכנה או שיש דרך אחרת? 2: יש לי תשתית HOT וחיבור של 30 מגה. האם הנתב הזה יעמוד "בעמוס" או שיש לי ממה לדאוג? אין לי אפילו חצי ניסיון עם נתבים, אני ישמח לעזרה ממכם, תודה חברים ובוקר נהדר! - - - תגובה אוחדה: - - - בקשר ל1 הצלחתי, הבנתי שההגדרות הם דרך הIP. בקשר ל2 אני ישמח עדיין לעזרה, וכמובן שכל דבר נוסף מעבר יעזור לי. תודה לכם!

22. טוב ככה נתחיל במה שיש לי: נתב לא "מזוהה" לא יודע מאיפה הביאו אותו , חברת okeynet xg-2000 802.11g יש לי כרטיס רשת של edimax ew-7128g יש לי אינטרנט בכבלים, ספק נטוויזין ויש לי גם 012. הנתב לא תומך בl2tp אבל בpptp מודם terayon יש קשר בין הכרטיס לנתב אבל אני רוצה יצאה לאינטרנט ואני מנסה כבר ממש המון זמן אבל בלי הצלחה :kopfpatsch: הינה התמונה מה"קינפוג" של הנתב. והגדרות אייפי והכל ויש גם תמונה של הכרטיס רשת שמראה שיש חיבור תגידו לי איך למלאה ומה לעשות בבקשהההההההה תודה רבה למי שינסה לעזור :yelclap: אני שובר את הראש המוןן זמן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Yosi Salti,

היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by eranisra,

שלום, פתחתי כבר כמה פעמים אשכול פה, ולא הצלחתי להגיע לפתרון אני פשוט לא מצליח להתחבר למשחקים דרך המחשב ודרך הפלייסטיישן ניסיתי את האופציה של VIRTUAL SERVERS)PORT FORWARDING( הכנסת הפורטים הרצויים upnp מאופשר אבל כל מה שניסיתי פשוט לא עובד!!! אנא עזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Goat17,

שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.