עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני שבוע ומשהו עברתי לבזק 40 מגה , לפי מה שידוע לי 40 מגה = הורדה 5 מגה והעלאה של 350 קילובייט +- הספקית הוטנט בפועל הייתי בטוח שיהיה לי פינג ברצפה אחרי שאעבור מהוט לבזק אבל ב LOL למשל הפינג נכון להיום עומד על 168 !!! שזה המון! ובד"כ הפינג עומד על 90 למרות שהייתי בטוח שאני ארד בכיף מה 60 מה גם שאני מנסה לעשות ספידטסט לשרתים מחו"ל ובקושי מקבל מהירות של 10 מגה... השאלה מי אשם - האם זאת התשתית של בזק או שהאשמה צריכה ליפול על הוטנט? אם למשל הייתי בבזק בינלאומי המצב היה שונה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by פיני1805,

שלום אני נתקל בדבר מוזר..תמיד שאני פותח את האתר אני שומע ברקע סרטונים ברקע שפועלים למרות שלא הפעלתי כלום. אני מדגיש רק שומע לא רואה. ותמיד זה אותו סרטון שאני שומע ברקע. מישהו מכיר את התופעה?

3. Started by Demon-Slayer,

חיברתי את הרשת והגדרתי אתה באמצעות האשף של הXP, המחשב השני יכול לגלוש ואפילו יש לו גישה למדפסת, אך משום מה אין לי גישה לקבצים שנמצאים אצלו עשיתי כונן משותף, תתיקיות משותפות, מה לא, וזה לא מצליח, למה? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לחבר אנטנה חיצונית להגברת עוצמת האות לכל הכוונים (OMNI-DIRECTIONAL), לחבר לאקסס פוינט. מעדיף לפחות 15DBI, האם יש המלצה על אחת ספציפית טובה וזולה יחסית? (סדר גודל של 500 ש"ח)? לרוב האנטנות החיצוניות יש חיבור N TYPE ולאנטנה של האקסס יש Reverse SMA איזה כבל לקנות? אורך הכבל לא ככ משנה, את שניהם (האקסס והאנטנה)אני מעלה על עמוד גבוה. שאלה נוספת: האקסס עובד בשיטת g עד 54 מסלש ואני רוצה להתחבר במאה מסלש. האם אקבל 54 מקסימום? ואם צריך להחליף, איזה אקסס לקנות בשיטת N כך שאוכל לעשות בקרה כמו אינטרנט קפה של כל מי שמתחבר? -אני רוצה לחבר כמה משתמשים ולהגביל את מהירות החיבור שלהם כך שלא יתפסו את כל רוחב הפס. האקסס מחובר ישירות למודם. שאצטרך להחליף להוט בוקס של הוט. סליחה על הב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idoaa,

עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמעט כל קונפיגורציה שאני מנסה ב80% מהמיקרים אני לא מצליח ליצור חיבור מוצלח בין שני מכשירי IOS שיש לי. אני בכוונה שם את זה פה כי לא נראה לי שזה ישירות בעיית קוד. אני משתמש בSOCKETS בC++ ובעוד שבמכשירי אנדרויד אין לי בעיה להתחבר בין אם למכשיר במדינה אחרת במסלול של מכשיר, ראוטר(WIFI), אינטרנט, ראטור(WIFI) מכשיר... ובין עם ברשת לוקלית ובין עם HOTSPOT... בIOS הרבה פעמים לא נוצר החיבור הראשוני, בין אם בהתחברות עם STREAM מה שקרוי "TCP" ובין עם קבלה של פאקט מUDP. במכשירי IOS זה פשוט עובד אחת ל... ולא ברור למה זה עובד או לא עובד. אוליי אפשר להתחבר בVPN כי אין ממש HOTSPOT אלא אם כן זה מכשיר סלולרי. זה די מעצבן שאם יש לך טאבלט בלי סלולרי אתה לא יכול לעשות HOTSPOT(תומכי האנדרו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Hoking,

שלום.אני צריך עזרה בכניסה למודם הכבלים שברשותי מסוג Ambit. אני רוצה להפטר מהחייגן הבעייתי, ומעוניין להפוך את המודם לנתב (במידה וזה אפשרי) ואם כן אז איך?! הכוונה שאני רוצה להתחבר בעזרת המודם לאינטרנט דרך שני מחשבים. בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הנה זה מה שהוא כותב לי כאשר אני מנסה להיכנס לאחד המחשבים ברשת ! : תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by multicore,

אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sheelonchik,

האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה יש לי שתי מחשבים בחדר שלי ושל אחי הם מחוברים בעזרת ראוטר פשוט עם כבל שעובר דרך החור של הקיר של כמה סנטימטרים אם מודדים לפי המשקוף העובי יוצא 11 סנטים ממש מאחורי הקיר נמצא המחשב של אחי מחפש ראוטר איכותי לא עושה בעיות פשוט נמאס מהכבלים זה בלתי נסבל מחכה כבר שהכל יהיה אלחוטי!!! תודה לעוזרים נ.ב לא להביא סתם דגם תפרטו מה טוב בדגם הנ''ל והכי חשוב עד 500 שח' בלי ממד ומפרסים

13. טוב אז ככה שמתי קובץ registy שאמרו לי שהוא עושה אינטרנט טוב ומאז ששמתי אותו נהיה לי חרא אינטרנט אז הקובץ הוא זה: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "SackOpts"=dword:00000001 "TcpWindowSize"=dword:0003ebc0 "Tcp1323Opts"=dword:00000001 "DefaultTTL"=dword:00000040 "EnablePMTUBHDetect"=dword:00000000 "EnablePMTUDiscovery"=dword:00000001 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0003ebc0 אז מה שנראה לי שצריך לעשות זה שתגידו לי על איזה הגדרות להשים כל אחד מן הפרמטרם האלו וכך אני יסדר את זה או שפשוט תכינו לי קובץ REG שיסדר לי את זה או שפשוט יש לכם רעיון לעשות משהו אחר תודה רבה לעוזרים דרך אגב יש לי windows xp pro

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Stasik,

יש לי כבל רשת עם 4 חוטים וכתוב עליו category 5 patch cable האם אני יכול להשתמש בו כדי לחבר שני מחשבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. כבר כמה ימים שהפינג אצלי בשמיים והמהירות יורדת.. אני ב012 על 5MB אין ראוטר משחקי רשת אני לא יכול לשחק ככה והורדות ממש איטיות (פעם היה הרבה יותר מהר). אפילו גלישה רגילה באינטרנט מרגישה מאוד כבדה.. אז בדקתי בספידטסט: http://www.speedtest.net/result/2380083322.png דיברתי עם 012 לפני כמה ימים והם ניסו לעשות משהו דרכם.. לא כ"כ הבנתי מה שהבחור אמר לי.. היה טוב לאיזה שעה\שעתיים ואז זה חזר.. האם זה בעיה אצלי\אצלם? מה עשוי לגרום לזה ואיך לתקן? עדיף כבר לעבור למישהו אחר? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jackofalltrades,

אני מחובר לADSL דרך 012 קווי זהב ולאחרונה היו לי המון בעיות, ביניהן חוסר סנכרון של המודם, חוסר הצלחה בחיבור של תוכנות (בעיקר בפורט 80) והכי חמורה - אני מחובר אבל אני לא יכול לגלוש, אפילו פינג לשום אתר חיצוני לא מוחזר אבל כן יש לי איפיי של 012...אני בטוח ב99.9% שהבעיה היא לא במחשב(ים) שלי, אני מחזיר אנטי וירוס מעודכן, חומת אש (תוכנתית וגם חומרתית) ומנקה כל תכנת פרסום למיניהן, אפילו קראו לי פראנואיד. אז התקשרתי למוקד תמיכה של בזק, באותו ערב הבעיות היו של סנכרון והמוקדן אמר שהבדיקה שהוא ביצע מעידה על כך שהקו מסתנכרן בקושי (רמת מתח לא תואמות כנראה - משתלם להשקיע קצת בלימודי הנדסאות.) למחרת בא טכנאי שכמובן לא איתר את הבעיה והתנהג כמו רוב הטכנאים מהתוכנית 'יצאת צדיק' אז ווית…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נניח ואני רוצה לבנות רשת בעלת 20 מחשבים, אולם ברשותי רק 2 האבים עם 8 יציאות לכל אחד. כיצד ניתן לחבר בין שני ההאבים כך שכל 20 המחשבים יהיו באותה הרשת? ( כלומר לכל המחשבים יהיה אותו NETWORK ID). הרי בדרך כלל אם אני רוצה ליצור תקשורת בין שני מחשבים המחוברים להאבים שונים, אני חייב להגדיר GATEWAY כלשהו. אולם כדי שהמחשב יפנה ל GATEWAY, היעד חייב להיות ברשת שונה לא? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי היום באופיס דיפו מתג 8 פורטים 10/100/1000 של חב' TENDA ב100 ש"ח כנראה יש להם טעות עם המתג הרגיל של ה10/100 שעולה 400 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by singera,

אז יש לי סטרימר C200 והרבה תכנים ותמיד הייתי מחליף את הHDD במגירה של המחשב עבודה שלי. הגעתי למצב של 6 דיסקים ובקרוב אני הוסיף עוד, אז החלטתי בעלות של מארז להתקין FREENAS אצלי. שימו לב שהדיסקים ממוקמים במגירות שליפות TRAYLESS נתוני המחשב: מעבד: P4-3000MHZ זיכרון: 2GB TWINMOS 667 לוח: P5GC-MX 1333 ספק: 400W HEC ART מארז: TT M9 כונן FREENAS: זיכרון PQI 256MB USB כרטיס רשת: INTEL GIGA כנראה אולי אני יתן גם את הכרטיס OB כדי שתהיה חלוקה ללקוחות שלא יהיה עומס על הGIGA. כוננים קשיחים: 1.5TB כולם, 4 של סיגייט 2 של סמסונג. בקרים: כרגע אני עובד עם הבקר של הלוח ובקר נוסף של VIA אשמח לקבל ביקורות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. והנורית הירוקה על הכרטיס כבויה. האם הכרטיס תקול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הנתונים הם לחבילה של 2.5MB, הם נראים טוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gil28,

חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yuvalma,

ניסיתי לשנות את הסיסמא של השל הראוטר דרך הwifi ועכשיו הוא לא מתחבר לי הוא מגיע ל"מייבא כתובת רשת" איך מסדרים את זה??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, התקנתי רשת אלחוטית של EDIMAX - כל הכרטיסי רשת האלחוטיים של EDIMAX וגם הראוטר. הכל מוגדר ועובד, כאשר זה עובד זה עובד כמו שצריך, אבל כל כמה זמן יש ניתוקים וצריך לעשות Reset לראוטר. הדבר פשוט בלתי נסבל, יש למשהו פתרון או מושג למה זה קורה ? מה יכול לגרום להפרעות בראוטר ולעובדה שהמחשבים מתנתקים ממנו כל הזמן ? טוב כל רעיון, התחלה של רעיון או סתם הגיג, יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים