עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by f_b_i,

קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום אני רוצה לשתף 2 מחשבים ברשת קווי, יש לי ראוטר WRT54G גירסא 2 (האם הוא תומך חיבור VPN?) חיברתי את 2 המחשבים, האחד עובד עם אינטרנט השני לא כל כך מעניין אותי אינטרנט כרגע, שניהם רואים אחד את השני אבל אני לא יכול להיכנס, עשיתי SHRING ל-HD שרציתי על שני המחשבים,ביטלתי סיסמא, ועדיין לא נותן לי להיכנס 2 המחשבים רצים עם ויסטה פרו 32 ביט יש למישהו מדריך או יכול להסביר לי איך אני משתף DATA בין שני מחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. סקירת המוצרים החדשים של D-LINK חותמת את הסיקור של תערוכת CES. במקום להדגיש את ההיבט הטכני של המוצרים, בחרה D-LINK‏ ב-6 מילות מפתח המבטאות את השימושיות שלהם. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על מילות המפתח הללו ועל המוצרים החדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1181

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כבר כמה ימים שהפינג אצלי בשמיים והמהירות יורדת.. אני ב012 על 5MB אין ראוטר משחקי רשת אני לא יכול לשחק ככה והורדות ממש איטיות (פעם היה הרבה יותר מהר). אפילו גלישה רגילה באינטרנט מרגישה מאוד כבדה.. אז בדקתי בספידטסט: http://www.speedtest.net/result/2380083322.png דיברתי עם 012 לפני כמה ימים והם ניסו לעשות משהו דרכם.. לא כ"כ הבנתי מה שהבחור אמר לי.. היה טוב לאיזה שעה\שעתיים ואז זה חזר.. האם זה בעיה אצלי\אצלם? מה עשוי לגרום לזה ואיך לתקן? עדיף כבר לעבור למישהו אחר? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kalda01,

יש לי 2 מצלמות IP בבית שניגשתי אליהן באופן קבוע מהעולם החיצון. לפתע אני מצליח לגשת רק אל אחת מהן מבחוץ. יש לי דומיין ב-NO-IP ושתי המצלמות עושות מיפוי DDNS אל אותו דומיין. כל אחת יושבת על PORT שונה כמובן. אין לי בעייה לגשת אל שתיהן מתוך הרשת בבית עם כתובת IP פנימית. שתי הכתובות הפנימיות של המצלמות מוגדרות בנתב ל-PORT FORWARDING באופן זהה. כל ההבדל בחיבור של המצלמות שאחת קווית ואחת אלחוטית. האלחוטית היא זאת שאינה נגישה מבחוץ. עד לפני יומיים שתיהן היו נגישות. מה יכולה להיות הבעייה??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by supercars,

ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by menymu,

היי, אני עם הנתב - Buffalo Wzr-Hp-G300Nh ועם כרטיס רשת אלחוטי תקן N ציפ - Ralink 3072 עובד כרגע על תקן N עם 40HZ (ערוץ 1 ו-5) כתוב לי 243-300 מגה בחיבור אבל בתכלס, בשעות הלילה שכמה מהראוטרים באזור נכבים (יש איזה 40) אני מקבל 60-70 מגה בבדיקת מהירות וברגיל בצהריים 40-55 לרוב 45 ככה הראוטר רחוק כ-10 מטר אווירי להעביר כבל משמע לעבור על כל הבית... השאלה שלי היא אם אני אקנה ראוטר בתקן 5GHZ הבעיה תעלם ואוכל אולי לקבל 100 מגה? אני חייב פיתרון...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by someone,

יש לי רשת של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, ואחד מהם מחובר גם לאינטרנט. אבל זאת לא הבעייה.. האינטרנט עובד מצויין! הבעייה היא שכשאני מנסה לעבוד מהמחשב הראשי למחשב הישן יותר (לסדר תיקיות, למחוק קבצים...) זה עובד נורא לאט, לוקח הרבה זמן לגלגל את העמוד למטה, או לעבור בין תיקיות... מישהו יודע למה? ושאלה נוספת, יש איזשהי תוכנה טובה שנותנת לי שליטה מלאה על המחשב השני?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KF,

אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mortar,

מקווה שזה הפורום המתאים... ISDN מגיע ל128KB זה גם אינטרנט מהיר אחרי הכל... לא ? אז ככה, יש לי שני כרטיסי ISDN שיושבים על המדף וצוברים אבק, יש לי כבר ממזמן ADSL ואני לא יודע מה לעשות איתם, מישהו צריך את זה? אפשר למכור את זה ? אפילו ב20 שקל, משהו כזה ? בזק אולי ? או ש... :-[ לפח ? רק לציין אלה שני כרטיסי ISDN של AVM, קוראים להם FRITZ ! (גרמנים לך תבין...) והם מבוססים צ'יפים של SIEMENS לא שנראה לי שזה אומר הרבה או למישהו אכפת. הצעות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mikko,

מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dolev,

התקנתי משחק טניס ולאחר ההתקנה שבאתי לפתוח את המשחק זה רושם לי הערה שהוא לא יכול לפתוח את המשחק כי יש בעיה ב- directx graphics מישהו יודע מה הכוונה מה קרה???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tgen,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי טוב וחזק שלא יפיל לי את האינטרנט ברגע שאני משתמש בתוכנות טורנטים למיניהם (כמו הראוטר החוטי של אדימקס שיש לי כרגע!) איך הראוטר WRT54GL של לינקסיס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alex alex,

.לא מבין גדול בתחום , אשמח לקבל המלצה לראוטר עד 200 שקל +- .מהירות האינטרנט כרגע היא 15 מגה .אני מתכוון לשדרג בתקופה קרובה עד 100 מגה. הכי חשוב לי זה הטווח קליטה , חייב שיגיע עד לפחות 12 מטר הקליטה שלו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TicTacToe,

שלום אני מעוניין לקנות ראוטר חדש, יש לי בבית 2 מחשבים שולחניים ולפטופ. הראוטר הנוכחי ישן וצולע. אינני מבין כ"כ בראטוטרים, איזה רוטר אתם ממליצים לי? לא להבי לי מפלצות יקרות אלה מכשיר שיספק את הצורך בצורה טובה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pro,

אתם רוצים לדעת מה אנשים עושים אם האינטרנט המהיר תבחר גם אתה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני שבוע ומשהו עברתי לבזק 40 מגה , לפי מה שידוע לי 40 מגה = הורדה 5 מגה והעלאה של 350 קילובייט +- הספקית הוטנט בפועל הייתי בטוח שיהיה לי פינג ברצפה אחרי שאעבור מהוט לבזק אבל ב LOL למשל הפינג נכון להיום עומד על 168 !!! שזה המון! ובד"כ הפינג עומד על 90 למרות שהייתי בטוח שאני ארד בכיף מה 60 מה גם שאני מנסה לעשות ספידטסט לשרתים מחו"ל ובקושי מקבל מהירות של 10 מגה... השאלה מי אשם - האם זאת התשתית של בזק או שהאשמה צריכה ליפול על הוטנט? אם למשל הייתי בבזק בינלאומי המצב היה שונה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, הוריי שדרגו את חבילת הגלישה מ12 מגה ל30. התשתית של הוט והספק 012. לפני השדרוג, בדקנו באתר שלהם מהן הדרישות לאינטרנט מעל 12 מגה וראינו שאנחנו עומדים בדרישות שמוצגות בדף הזה - http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/requirements/ לפי האתר שלהם, הדרישות לאינטרנט במהירות 12 מגה ומעלה הן: מעבד Intel i3(או מקביל) ומעלה -המעבד שלי הוא i5 4670K. זכרון מחשב 2GB -יש לי 8. מערכת הפעלה Windows XP/לינוקס ומעלה -לי יש Windows 8.1. כרטיס רשת פנימי או נפרד מלוח האם במהירות 10/100Mb -יש לי פנימי במהירות 10/100/1000Mb. כבל רשת CAT5 -יש לנו כבל רשת CAT5 אנחנו לא מתחברים עם חייגן, יש לנו חיבור קבוע. המודם הוא TERAYON TJ715. קודם כל דיברנו עם הוט והסדרנו את עניין התשתית, וא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dids22,

אה אני רוצה לבדוק מה מהירות ההורדה ווהעלאה שלי אני בעקרון יודע מה המהירות אאבל אני רוצה איזה אתר שאפר לבדוק בו(להעלאות אליו קבצים ולהוריד)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בחדר מרוחק בדירה לא קולטים טוב את הרשת האלחוטית מהנתב שבמשרד (Dlink DI524). בחדר הרחוק מחשב נייד ASUS F5, שכרטיס הרשת האלחוטי שלו במצב מאוד בעייתי. איך אפשר לנצל את קיומו של שקע TV בכל חדר כדי לחבר את החדר הרחוק למשרד? אני מעוניין לחסוך מחיר כרטיס רשת בנייד + החלפת ראוטר אלחוטי ו/או הוספת מכשיר access point באמצע הדרך. כמו כן מעדיף שיהיה חיבור קווי בחדר הרחוק כדי שהילדה תשב שם ותעשה שיעורים. היא צריכה חיבור אינטרנט, וחיבור להדפסה רצוי אך לא חובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מן דבר שכזה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפני מספר חודשים, אחת משתי כניסות ה LAN של המחשב שלי הפסיקה לתפקד (כשאני אומר הפסיקה לתפקד, אני מתכוון שאפילו הנורות לא נדלקות). חיברתי את כבל הרשת לכניסת ה LAN השנייה, והכל עובד בסדר עד עכשיו. היום התקנתי מחשב נוסף בחדר שלי, ופתאום כניסת ה LAN שלו הפסיקה לתפקד. אין לו עוד כניסת LAN, כך שזה ממש מבאס. המשותף לשני המקרים, הוא ששניהם קרו עם אותו הראוטר - OfficeConnectWireless של 3Com. האם אתם חושבים שיש סיכוי שהראוטר שלי הוא שורף כניסות LAN סדרתי ?, הייתם מחליפים אותו בעקבות מה שסיפרתי לכם ?, פשוט מעולם לא נתקלתי בכניסת LAN שהפסיקה לתפקד, כך שאני לא מרגיש בנוח לחשוב שזה סתם צירוף מקרים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הי התחלתי להשתמש ב ZA ומשום מה אני מקבל LOW Id ב EMULE מאז, כי הוא לא מצליח למצוא את ה IP שלי. איך מאפשרים לתוכנה לשלוח את ה IP שלי? תודה גלעד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים