רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי חדיש , הייתי רוצה לדעת אילו תכונות שכיחות ופחות שכיחות אני צריך לחפש . יש מצב שאני קונה את הראוטר בחול אז אתם יכולים להתייחס לכל סוגי הדגמים (BGN) האם יש ראוטר שמתאים רק לכבלים או רק ל ADSL , איך בכלל נקראות השיטות חיוג השונות בראוטר. השימוש הוא ביתי נטו ! לא להעברות ולא נעליים אני רק רוצה בעקרון ראוטר לשימוש ביתי-אינטרנטי טוב אבל שיהיה עם טיפה חידוש ומבט לעתיד .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובד איך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדים הבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני ראוטרים זולים התקלקלו לי בשנתיים האחרונות והחלטתי לקנות ראוטר איכותי. הכי חשוב שיהיה אמין, ואלחוטי עם טווח גדול. עיקר השימוש הוא לגלישה של שני מחשבים (ואייפון), מדפסת אלחוטית HP C7283. תקציב: +/-700 ש"ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לכם בחירה של כמה אפשרויות, תבחרו ב Bittorrent ותפרסמו תוצאות. הבדיקה עורכת כבערך 400 שניות, אל תעשו שום דבר בזמן הזה שתהיה בדיקה תקינה. http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי ADSL וגם מחשב חדש. היום קיבלתי את שני כרטיסי הרשת שלי וגם כבל רשת והתקנתי אותם בשמחה ובששון. שיתפתי את החיבור לאינטרנט ובשני המחשבים פעל האינטרנט. אבל ברגע שהפעלתי את הרשת, צנחה מהירות ההורדה שלי ממקום מסוים מ 55+- ל 5+-!! ושניות ספורות לאחר שכיביתי את הרשת, המהירות חזרה ל55+-, וכל זה מבלי שכאשר הרשת דלקה, גלשתי באינטרנט במחשב השני. האם יש פיתרון לבעיה הזאת? אולי להגביל את ה bandwidth של אחד המחשבים? אני נואש, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ? טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת. משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUND ואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ). המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה. אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטר מישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכל מכשיר אלקטרוני פולט קרינה אך רציתי לדעת מהי הקרינה של ראוטר(שלי עם שתי אנטנות והוא מתוכנן לשדר אפילו דרך חדרי ממ"ד) והאם היא נחשבת למסוכנת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט ישירות דרך מודם ומחשב משני שמחובר אל ההראשי באמצעות קבל. יש רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט מהמשני. (יש פינג בין שני המחשבים אבל אין פינג מהמחשב השני לגוגל למשל) מסומן חיבור אינטרנט משותף ואין בעיה של פיירוול או משהו כזה. ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK, במחשב האינטרנט עובד כרגיל אבל במכשירים סלולריים זה מתחבר לרשת אבל האינטרנט לא עובד, מה הבעיה? ניסיתי להכנס לאתר הניהולי של הראוטר וזה לא עובד, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האקפלורר שלי לא מגיב לקישורים בתוך אתרים. למשל בתוך וואלה כשאני לוחץ על קישורים זה לא עושה כלום . זה קורה בהרבה אתרים. יש לי פיירוול אבל גם כשאני מכבה אותו זה ממשיך לא להגיב. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי בסיבים אופטיים של פרטנר עם הראוטר החדש שלהם שמחובר לי בסלון. בחיבור קווי מגיע ל800 MB הורדה, בהחלט מכובד ביותר יש לי קליטה טובה בחדר אך המהירות צונחת ל80-20MB, לא מעודד. יש ציוד מומלץ לשים במסדרון בין לבין על מנת לשפר את המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת חדש מהחנות של בזק מדגם של d-link dwa-140,לאחר שהתקנתי אותו לפי ההוראות הוא התחבר אוטומטית ל-Deafult שהוא כנראה הראוטר שלי בלי לבקש שום סיסמא שאמורה להיות ואולי שמורה מהכרטיס הישן,הבעיה היא שברשימה של החיבורים הוא לא מראה כלום גם לא את הראוטר שאליו הוא מתחבר אוטומטית ולכן אין לי שום אפשרות לראות שום ראוטר ברשימה,הבעיה ככל הנראה לא בכרטיס הרשת כי הוא חדש מהקופסה וגם החלפתי אותו שוב אחרי שהתמיכה טכנית של בזק אמרה לי שהוא נדפק,אולי הבעיה בוינדוס XP? בעבר הכרטיס רשת הישן שלי זיהה חיבורים דרך תוכנה ולא דרך הוינדוס,אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי פיתרון למצב או המלצה לכרטיס רשת אחר שמזהה את החיבורים דרך תוכנה ושהוא גם מומלץ וקולט יותר טוב ושאלה האחרונה מה ההבדל בי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה בחיבור לרשת עם ה PS3 כשני מנסה לעדכן את הגירסא של הPS3 או את R2 אני מקבל שגיאה 80710723- שהתקשורת לא יכולה להתקיים אני מחובר עם לינקסיס WRT54G הגדרתי IP סטטי והשתמשתי ב DMZ ואני עדיין מקבל את השגיאה הזאת מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור לי? זאת שגיאה שקיבלתי פתאום, המכשיר תמיד עבד ברשת כבר כמה חודשים, שיחקתי במולטי והורדתי דברים והכל עבד מעולה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעניין בנושא, וצברתי ידע וניסיון הן בתקשורת והן בטכנאות מחשבים, חשבתי לפנות לנתיב יותר מקצועי ולעשות קורס. ראיתי קורסים אצל סיוון\ ג'ון ברייס. נאמר כי לאחר הקורס אני מקבל "תעודת טכנאי בינלאומית". הסתכלתי בסילבוס וראיתי שאני יודע חלק גדול מהחומר. שלחתי מייל ונאמר לי שאנשים בגיל שלי (17-18) השתלבו בקורס בהצלחה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין. אני יוצא מנק' מבט שהקורס יתרום לי בשלוה דברים עיקריים 1. עניין. 2. תפקיד מתאים בשירות הצבאי 3. התעודה פותחת אפשרויות לעבוד בחנויות שונות, חברות שונות, אפשרות לקורסים עתידיים יותר מקצועיים ואפילו להיות טכנאי עצמאי ולעשות כמה עבודות באופן פרטי (כמובן שאני יכול לעשות את זה כבר עכשיו, ועשיתי כמה עבודות ותיקונים תמורת תשל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי להגידר הגדרות לאבטחת הרשת כי אני לא רוצה שיכנסו לי אליה. חיפשי בדביק ולא מצאתי משהוא. שם הרואטר: ROTAL RTA 1025W תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-