רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז חברה עשיתי את הדבר שכל כך רציתי לעשות ! רשת ביתית. אז ככה : קניתי מחשב חדש - Amd XP 1800 עם כל החרטטוטה מסביב , ואת המחשב הישן שלי שהוא : Amd k6-2 500Mhz עם 196 מגה זיכרון וכמובן דיסק של 18Gbyte הפכתי לשרת ! איזה שרת ? כן כן שרת לינוקס / windows2000 server (חוקי עם רשיון ....) יש לי Router של חברת Edimax שמשמ גם כ- סוויטץ ....Switch Hub 10/100Mbyte .... וכמובן מחשב של אבא שלי .... כולם מחוברים יחד עם הSwitch . בעזרת תוכנת Vnc שמתאימה ועובדת כשירות של Windows2000 , אני יכול להתחבר מכל עמדה בבית ... ואני יכול לשלוט על השרת כמו שליטה של Pcanywhere .מפיתי כוננים , קינפגתי שירותי FTP מאובטחים , וכעת אני צריך לעשות Script שיוכל לשלוח לי את הIp של המחשב , מכיוון שהוא משת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב ADSL 0.5MB ואני בספק IsraSRV פעם הם היו תותחים אבל עכשיו הם לא ממש טובים אין להם מהירות בחו"ל בתוך הארץ הכל עובד מהר והשליחה מהירה והכל. אבל ההורדה משרתים בחו"ל ממש איטית. רציתי לדעת אם מישהו רוצה להמליץ לי על ספק אינטרנט ל0.5MB עד 119 ש"ח. אני כרגע משלם 119 ש"ח ל IsraSRV. אבל אם ספקים טובים יותר בפחות כסף אני אשמח. תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. כדאי לא כדאי ? חסרונות לעומת יתרונות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיית תיפקוד של DDNS בנתב כנ"ל (או נתבים אחרים של די-לינק מאותה סידרה)? תיאור התופעה הוא כזה: הגדרת DDNS בנתב תקינה. בעת כבוי/הדלקה הוא גם יוצר קשר עם שירות DDNS ומעדכן את שם ה- HOST אצלם. אולם לאחר זמן מה הוא לא מצליח להתקשר יותר ונשאר בסטטוס disconnecte, וכמובן שהעידכונים נפסקים. התופעה מתרחשת בצורה זהה מול כל שירותי ה- DDNS הקיימים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לבנות רשת פנימית מהירה להברת קבצים (ללא אינטרנט). הרעיון הינו 4 מחשבים אשר מחוברים בניהם בהמצאות נתב בסגנון הזה (http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9203887) כאשר כל עורך יוכל להכנס ולהמשיך ת'פרויקט העריכה שלו של כל מחשב ללא קשר למקום עליו הוא שמור. הרעיון בעתיד הינו בניה של מחשב הדיסקים אשר יחזיק העברת נתונים גדולה. השאלות הנשאלת כאן והחשובה מאוד הן (יחול להיות שחלקם לא מתאים לפורום הזה בדיוק): 1. האם משהוא יצא לו לעבוד על רשת 1GB האם יש לו תלונות המלצות? 2. איך קצב העברת הנתונים בין שני מחשבים??? 3. האם אני עובד על מחשב מספר 1. ובאותו זמן עורך אחר עובד על מחשב מספר 2. אך את הפרויקט הוא שמר על מחשב מספר 1. האם העובדה שהמחשב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הקמתי רשת בבית בין שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, שני המחשבים הם על Win98se. נסיתי ליצור גם שיתוף אינטרנט בינהם בדרך הבאה: התקנתי במחשב הראשי את ICS, ואת הקובץ שההתקנה יצרה בדיסקט הרצתי במחשב השני (זה ללא חיבור לאינטרנט), אך עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שתיי ראוטרים בבית .. שתיהם של EDIMAX .. האחד הוא BR-6504n והשני מדגם..BR-6216Mg. השאלה שלי האם יש אפשרות לחבר בין הראוטרים בצורה אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הציעו לחמותי באנדל של תשתית+ספק+טלפון ביתי בב"ל. היום יש לה תשתית וטלפון של בזק וספק נטויז'ין. איזה ראוטר מקבלים במקרה כזה מבב"ל ? האם הוא באיכות משביעת רצון מבחינת יציבות החיבור (כדי להריץ סלקום TV) ? איך הם מזינים במקרה כזה את קו הטלפון אל כל השקעים בבית? הראוטר לא יושב בארון המיתוג בכניסה לדירה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, מדובר על חיבור רשת ביתית אלחוטית של 2 מחשבים נייחים ונייד אחד בתשתית adsl ו-012 בבית גדול בעל שתי קומות. מעוניין בתמיכה עתידית בתשתית בכבלים, וישנה עדיפות בתמיכה למדפסת. ראיתי תגובה ב-zap שעל פיה יש בעיות ב-Edimax עם login עבור 012 (user@012), האם זה נכון? לא ברורים לי ההבדלים המשמעותיים ביניהם. אשמח לתגובות בנושא. תודה, אייל.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדוד שלי יש בבית שלוש קומות כאשר בכל קומה יש כמה נקודות רשת, ז"א הראוטר שנצא בקומה בתחתונה יכול להתחבר בעזרת קבל מכל נקודת רשת לכל מחשב בבית. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר לנקודות רשת האלה משהו שיתן את אותו אפקט כמו שהראוטר נותן, מן מכשיר דמוי ראטור שיכול להתחבר לנקודות הרשת האלה ויכול לספק אינטרנט לכמה מחשבים באותה קומה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכבלים של ברק דרך חיגגן LT2P דרך תוכנת חייגן של ברק. ברשותי ראוטר 3COM 3CRWER100-75 . ואינני מצליך להתחבר דרך הראוטר, עברתי דרך ה WIZARD את כל השלבים ועדין הוא לא מחובר? האם יש לכם רעיונות מה ואיפה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להשתמש בחייגן בשביל לגלוש ללא הראוטר ב 012 אני זוכר שהיה אפשר להוריד אותו ב http://welcome.hot.net.il אבל אני לא מקבל תגובה מהאתר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דרך להתחבר ל 20 מגה בבזק מבלי לקחת את המודם ראוטרים שלהם. חוץ מכל הבעיות שקראתי בפורומים אני ממש לא רוצה להתחייב לשנתיים . המבצע הזה הוא פשוט עבודה בעיניים .. האם יש דרך לקנות או להשיג מודם VDSL בארץ? מחול קצת מפחיד לקנות..הם גם די יקרים. מה קןרה אם אני מתנתק מבזק? אני משלם את כל שאר התשלומים? כל העסק הזה פשוט מסריח..שקלתי כבר לעבור להוט אבל עם דמי ההתקנה והחבילה שהיא לא זולה גם..לא יודע אם משתלם לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(אני מקווה שהכותרת מתאימה לחוקים,כי אין לי מושג איך לעשות אותה מפורטת יותר) יש לי ראוטר Edimax BR-6504n, ואני רוצה להשתמש בQOS, אבל אני לא בטוח מה צריך להכניס שם. יש local ip adress וremote ip adress - מה אמור להכנס שם? יש local port range וremote port range - מה ההבדל ביניהם, והאם יש דרך להשתמש בQOS על כל המחשב ולא רק לפורטים מסויימים? ואם אני מקצה רוחב פס מסויים למחשב אחד, זה אוטומטית יגביל את המחשבים האחרים להשתמש רק ברוחב הפס שנשאר, או שבעצם השימוש בQOS מגביל רק את כתובת הIP שאני מכניס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כי לפעמים הוא מוריד דברים כשאני באמצע משחק רשת (MOHAA, CS ETC) ואני רוצה להגביל לו שלא יהיו לי לגים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סקירת המוצרים החדשים של D-LINK חותמת את הסיקור של תערוכת CES. במקום להדגיש את ההיבט הטכני של המוצרים, בחרה D-LINK ב-6 מילות מפתח המבטאות את השימושיות שלהם. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על מילות המפתח הללו ועל המוצרים החדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1181
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת. שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב) הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'. קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט. גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה? יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי ת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-