רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי מודם ראוטר של אלקטל עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לשחק במשחק גנרלס ברשת וזה קורה לי רק עכשיו שהחלפתי תמודם USB שלי זה מעצבן חופשיי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לחזור שוב לשחק ברשת בכיף!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הכבלים ולבז בינלאומי טכנאים של הוט היו אצלי היום וחברו את הטלפון שגם הוא שלהם ומאז שהם עשו את זה עושה רושם שהאינטרנט עושה לי בעיות פינגים יותר גבוהים וקפיצות שלהם לעישתים קרובות אני מצרף תמונה עם פרטי החיבור של מההגדרות של הנתב אני מניח שזה מראה שיש באמת בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה בחיבור לרשת עם ה PS3 כשני מנסה לעדכן את הגירסא של הPS3 או את R2 אני מקבל שגיאה 80710723- שהתקשורת לא יכולה להתקיים אני מחובר עם לינקסיס WRT54G הגדרתי IP סטטי והשתמשתי ב DMZ ואני עדיין מקבל את השגיאה הזאת מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור לי? זאת שגיאה שקיבלתי פתאום, המכשיר תמיד עבד ברשת כבר כמה חודשים, שיחקתי במולטי והורדתי דברים והכל עבד מעולה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעניין בנושא, וצברתי ידע וניסיון הן בתקשורת והן בטכנאות מחשבים, חשבתי לפנות לנתיב יותר מקצועי ולעשות קורס. ראיתי קורסים אצל סיוון\ ג'ון ברייס. נאמר כי לאחר הקורס אני מקבל "תעודת טכנאי בינלאומית". הסתכלתי בסילבוס וראיתי שאני יודע חלק גדול מהחומר. שלחתי מייל ונאמר לי שאנשים בגיל שלי (17-18) השתלבו בקורס בהצלחה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין. אני יוצא מנק' מבט שהקורס יתרום לי בשלוה דברים עיקריים 1. עניין. 2. תפקיד מתאים בשירות הצבאי 3. התעודה פותחת אפשרויות לעבוד בחנויות שונות, חברות שונות, אפשרות לקורסים עתידיים יותר מקצועיים ואפילו להיות טכנאי עצמאי ולעשות כמה עבודות באופן פרטי (כמובן שאני יכול לעשות את זה כבר עכשיו, ועשיתי כמה עבודות ותיקונים תמורת תשל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות ראוטר טוב + כ.רשת אלחוטי ולא כ"כ יקר שיכול לשדר בעוצמה חזקה שגם מחשב הסגור בתוך ממ"ד יקלוט בלי בעיות. רציתי לשמוע מה דעתכם על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~3comusb~23~0.htm אשמח להצעות נוספות 8) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה שעות אתרים בחו"ל התחילו לא לעבוד טוב. לדוגמה שאני מנסה להיכנס לאתר כמו nforce.nl הוא כותב looking for nforce.nl ואז לבסוף הוא כותב שהוא לא מצא אתר כזה, וזה קורה עם רוב האתרים שאני מנסה עוד בחו"ל. כמו TorrentLeech Gamespot וכו... אני מחובר בברק ב- ADSL 2.0Mb וגר בירושלים. לעוד מישהו יש את הבעיות האלה עכשיו? אהה ואתרים ישראלים עובדים מצוין.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello, First of all, I'd like to apologize: This PC hasn't got Hebrew configured, so I'll have to post my question in English. What do you think are the differencies between internet connection quality in Israel compared to (other) developed countries in Europe and North America, other than, of course, response time (ping/latency) and offered down/uploading rates? Does a customer abroad have to pay both the ISP and the physical infrastructure company in order to receive the service? Do companies there limit customers' downloading capacity as well? Do they block certain ports, mostly used by file-sharing software? I might have forgotten, or do not know of, several addition…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים SWITCH בין שני מחשבים כדי שיהיה לשני המחשבים אינטרנטטט אבל השאלהה שלי היא שאין לי לי ראוטר יש לי מודם רגיל עכשיו כשאני מתחבר הוא מחייג אז אני רוצה לשים SWITCH בין המחשב שלי ושל אחיי אני יכולל ??.. מודם רשתתת
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK, במחשב האינטרנט עובד כרגיל אבל במכשירים סלולריים זה מתחבר לרשת אבל האינטרנט לא עובד, מה הבעיה? ניסיתי להכנס לאתר הניהולי של הראוטר וזה לא עובד, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי בבית רשת אלחוטית לאחרונה שדרגתי את האינטרנט לNGN במהירות 20 מגה ורכשתי מבזק ראוטר חדש בתקן N, חשבתי שזה ישפר את טווח הקליטה בבית. בניגוד לציפויות טווח הקליטה אפילו התקצר אני עם מחשב נייח בחדר צמוד לחדר עם הראוטר והקליטה היא בינונית.. חשבתי להחליף את הראוטר במודם רגיל.. אך איני יודע איזה ראוטר לקנות. על פי ההמלצות שראיתי תוך כדי חיפוש בפורום ראוטר של "לינקסיס" מסדרה 3000/4000 הוא המומלץ ביותר. המחיר שלו מעל התקציב שלי וחשבתי אולי מישהו יכול להמליץ לי ראוטר איכותי עם טווח קליטה טוב במחיר נמוך יותר. בתודה והמשך שבוע טוב, עובד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי ACCESS POINT דגם 1155 בשביל לחבר אותו לטלוויזיה בסלון בכדי שתהיה לו גישה לאינטרנט. אני רוצה לחבר אותו בצורה לאחוטית לרשת אלחוטית קיימת. הרשת הקיימת מבוססת על ראוטר SIEMENS SL2-141 של בזק וטווח התדרים שלה 10.0.0.1-10.0.0.34. ההגדרה הראשונית של הAP מתבצעת בכתובת 192.168.0.50, שם אני מחליף את המכשיר לתצורה של ראוטר ואז בWIFI אני מנסה להגדיר לו CLIENT ולחבר אותו לרשת האלחוטית הקיימת.אך אני לא מצליך לסרוק רשתות.הוא פשוט נתקע ולא קורה כלום.ניסיתי להזין את הSSID בצורה ידנית כולל הMAC של הראוטר של בזק, אבל לא קורה כלום. ניסיתי להחליף את טווח הכתובות שיתאים לרשת הקיימת, בתחומי ה10.0.0, אבל לא משנה מה, אני לא מצליח לחבר בין הAP לראוטר בצורה אלחוטית. למישהו יש מושג איך אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ללמוד את התחום. ורציתי לדעת איפה יש חומר ברשת שיאפשר לי ללמוד?? ( עד שארשם ללימודים). כמו כן, מי שכבר עוסק בתחום מוזמן לרשום על מכללות|מוסדות שניתן ללמוד בהם את התחום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במודם ראוטר בתקציב הנ״ל אני ברשת ngn במהירות 10 מגה מה מומלץ? תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-