רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להכניס מחשב לרשת אני לא מצליח להכניס את המחשב לדומיין שהוא היה בוא לפני שאני רושם את שם הדומיין אני מקבל את ההודעה הבאה מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור ?? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
משום מה עכשיו שאני מנסה לראות סרטונים שמופעלים ע"י ג'אבה לדוגמא ביוטיוב אז זה אומר לי את זה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. יש לי את הגרסה החדשה אז כנראה זה נכבה בטעות.. איך אני משנה חזרה ב Internet Explorer 7? תודה.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מתאם usb לרשת אלחוטית. הכל עבד כרגיל עד שהחלטתי לפרמט את המחשב מסיבות אחרות ובעקבות כך הייתי צריך להתקין את המתאם מחדש. כשאני מתקין את התוכנה ואז מנסה להפעיל אותה רשום לי: "אין אפשרות לאתר רכיב. הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר PrismApi.DLL התקנה מחדש עשויה לפתור הבעיה" ניסיתי להתקין מחדש לא עזר. עכשיו השאלה שלי מה עושים? הבעיה היא רק בדיסק מאיפה אני משיג התוכנה? אני לא אקנה את המתאם בשביל לקבל דיסק חדש =]
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני מחובר דרך מתב/הוט והספק הוא אינטרנט זהב, עכשיו בהוט החבילה 1.5/512 די זולה אבל הזהב ממש יקרה, אז אם אני מעלה רק בהוט תיהיה איזו בעיה עם זהב?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למי שמבין, האם המוקדנים שיושבים ב HOT, התשתית שלי של האינטרנט, מה הם יכולים לראות על האינטרנט שלי? אני שואל את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר ואני מקווה שיש פה מישהו שמבין ויכול לענות לי על זה. האם הם יכולים לראות איפה אני גולש ברגע זה, איפה גלשתי (באיזה אתרים), סיסמאות? זה מאוד חשוב לי. אשמח לתשובה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של EDIMAX, אני פתחתי פורטים, אבל יש לי בעייה, מכיוון שבבית יש 3 מחשבים, ושלושתם עובדים אלחוטית, ולכן ה-IP המקומיים משתנים כל הזמן בין המחשבים. רציתי לעשות IP קבוע, אבל זה בלתי אפשרי, כי יש לי מחשב נייד.. האם יש אפשרות להגדיר בראוטר שהפורט יהיה פתוח לכל ה-IP ולא ל-IP ספציפי? אגב, ניסיתי פשוט להגדיר את אותם הפורטים ל-IP אחר, אבל זה לא אפשרי.. תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי היום הראוטר, BR-6204WG , רוצה לחברו למודם כבלים תומסון. מחובר דרך סמייל, אמרו לי את הכתובת GATWAY הנכונה, דברתי גם עם התמיכה שלהם, הכתובת זהה לזו שמופיעה אצל ההוראות יבואן. לא הצלחתי עד כה להתחבר. כל הזמן כתוב לי לוגין FAILED. ניסיתי כל מיני כתובות שנתנו לי ללא הצלחה. יש לכם אולי רעיון? אולי צריך לפתוח פורטים במחשב/בראוטר? ****("חומת אש" :-) WIN עובדת אבל בחיים לא עשתה לי בעיות, אפילו ביטלתי לכמה שעות במכוון אבל לא עזר).
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר dlink של בזק...הקליטה לא משהו בכלל ויש בערך 7 מכשירים מחוברים בו זמנית, כנראה כבד לו.. אשמח לראוטר איכותי עד 500-600 שח...מקווה שזה מספיק? הבית הוא קומה אחת של 140 מ"ר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בעניין, אז אולי השאלה טיפשית : בדעתי לשדרג למהירות 40MB (עכשיו על 15) ולשם כך אני מעוניין לקנות את המודם-נתב הנ"ל. האם העובדה שהוא בעל מהירות תעבורה של 100 בחיבורי הLAN משמעותית בכלל כאשר מדובר בחבילה של 40 מגה ? אני אפילו אמור לקבל את מלוא 100 מגה אם הייתי לוקח חבילה של 100, לא ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אוקיי נניח שהצלחתי לחבר ברשת את 2 המחשבים. המודם ADSL מחובר במחשב הראשון ב-USB ב-XP. איך אני גולש מה-98 ???
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לשני חברים שלי יש רשת בבית עם רואטר והם לא יכולים לבנות סרבר זה בגלל שעדיין יש לשני המחשבים אותו IP? או שזה בכלל לא קשור לראוטר?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מעוניין בראוטר אלחוטי שתומך בתקן 802.11g עם 4 יציאות LAN רגילות (1Gb/s) ויציאות USB 2.0 לצורך שיתוף מדפסת, סורק וכדומה ברשת דרך הראוטר. מישהו מכיר ראוטר כזה?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-