רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
זה מה שקורה עכשיו, הבית קומה אחת אבל ארוך, יש לי 2 ראוטרים, ראוטר אחד Archer C7 שיושב אצלי בחדר, ועוד ראוטר WDR4300 שיושב בגג. ה4300 משורשר ל- C7 עם כבל, וה- 4300 מוגדר כ"מגדיל טווח" עם אותו SSID כמו הראשי. שווה להחליף את ה-4300 בראוטר של אסוס, https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200/ הוא MIMO 4x4 לעומת 3 אנטנות ב- Tplink, כמובן מבחינת מהירות האסוס מהיר יותר. *יש לציין שהיום קצת שיחקתי עם הערוצים של ה- WIFI, והגדרתי כל ראוטר על ערוץ אחר (עם הכי פחות רעש), לפני זה היה מוגדר כ- "Auto". תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מנסה להתחבר מהמחשב הנייד שלי למחשב הנייח דרך ה RDP של חלונות 7. קראתי כמה מדריכים באינטרנט, והצלחתי לבצע את הפעולה, הבעיה שאני יוצא מתחום הבית שלי (מהרשת) אני לא יכול להתחבר. אך אני יכול להגדיר שאני יוכל להתחבר מכל מקום למחשב הבייתי שלי. עמית
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי רשת שאני משתף בה את האינטרנט שלי לחדר אחר, וכל פעם יש בעיה שהרשת פתאום מתנתקת ואז אני צריך לפרמט מחדש , כי כל דבר שניסיתי לא עובד. זה לא שנגעתי או שיניתי משהו בהגדרות זה סתם ככה קורה(הסימן של שני המחשבים עם x עליו) ד.א אני לא חושב שתבינו למה אני מתכוון כי אני בעצמי לא יודע איך להסביר לכם את זה טוב...אז אם משהו לא מובן תגידו... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המצב הוא כזה: כרגע בבית יש 3 מחשבים שמחוברים בחיבור רשת קווי. באלחוטי יש אייפון + 2 מחשבים ניידים (ועוד אורחים שבאים מידי פעם עם מכשירים ניידים). החדר שלי הוא ממ"ד, כל הכבלי רשת מגיעים לממ"ד וכאן יושב הראוטר האלחוטי והמודם לצידו. התוצאה צפויה, מחוץ לממ"ד כמעט ואין קליטה, שלא לדבר על קליטה בגינה שזה בכלל אבוד מראש. בסלון יש נקודת רשת, אז חשבתי להעביר את המודם והראוטר לשם, ולחבר בחדר מפצל רשת (מפצל ל8 יציאות של gigabyte gn-sw008). אז בעצם אני יחבר את המודם והראוטר בסלון ימקם אותם במקום נוח, אני יחבר את הראוטר למפצל שבחדר באמצעות השקע שמגיע לחדר. מה אתם אומרים? (אם לא ברור אני יעשה שרטוט). האם תהיה פגיעה במהירות האינטרנט? ועוד שאלה, הראוטר הוא LinkSys WRT54GL, כשא…
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
שלום מישהו עבר עם הראוטר של שיומי? המחיר שלו רק 150 ש"ח. המשלוח חינם יש לו ציון של 4.9 בגיר בסט http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? בנוסף(למרות שכבר פתחתי דיון לפני כמה זמן)-אני חוזר לנושא של שני ISP על אותה תשתית של הוט- שני אנשים בדירה אחת-בעלי ISP שונה(אחד 012 והשני נטויז'ן) רוצים להתחבר בו זמנית לאינטרנט. נטויז'ן אומרים שזה בלתי אפשרי,מהוט אי אפשר לקבל תשובה נורמלית- האם יש דרך לעשות את זה(ואם כן-בבקשה-פירוט לאהבלים)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע שליטה מרחוק על המחשב שלי בעזרת ה remote שעל המחשב יש לי ראוטר tp link מחובר בצורה אלחוטית מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים את השליטה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
בעוד כשלושה שבועות מסתיים לי המנוי וההתחיבות עם בזק ובזק בינלאומי במבירות 2.5 מגה בייט . בתחילה המהירות הייתה איטית עד שהצטרפתי למסלול גיימר שם המהירות הייתה מקסימלית. עכשיו אני רוצה לעבור למהירות 10 מגה. כעת אני שוקל לעזוב אותם ולהתחבר לספקית אחרת או להשאר אצלם האם זה כדאי ואקבל שם מהירות מקסימילית או שאשאר באותו סטטוס עם בזק בין לאומי או שאפילו אעבור גם להוט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםיש לי רשת ביתית אלחוטית עם נתב ומתאמים למחשבים בתקן G ומהירות 54 האם החלפת הנתב בלבד לתקן N ומהירות 300 -תשפר את איכות הקליטה במחשבים בחדרים הפנימיים?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות ראוטר חדש... אני לא כל כך מבין בזה, אשמח אם מישהו יכול לעזור! =] תקציבכם: עד 500 שקל. חריגה: לא מפריע לי לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה... מה השימושים שלכם בציוד? אז ככה, יש לי אינטרנט 100MB בבית. אני צריך נתב טוב וחזק שיוכל לנתב ולהחזיק כעשרה אנשים בו זמנית בלי שהיה עליו הומס רב שיגרום לנפילות. הראוטר שסופק ע"י החברה, או יותר נכון הגרוטאה(HOT-BOX), פשוט קקה של דבר. לכן, אני רוצה לנתב אותו מראוטר אחר שכן יוכל לעשות זאת. חשוב לי גם שאוכל לקבוע העדפות בראוטר לפי כתובות MAC למי להקצות יותר מהרוחב פס משאר האנשים המחוברים, כי אני צריך שלמחשבים מסוימים תהיה גישה נמוכה ושלא יגנבו לי את כל הקו. אני לא הולך לשחק אם פורטים או משהו... מה ש…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר איכשהו את הראוטר ASUS RT-AC1200 למודם/ראוטר של בזק (NETGEAR 2610) על מנת לשפר קליטת WIFI בבית, במקומות שבקושי קולטים בהם כיום WIFI? תודה מראש לכל מי שיטרח,
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני טס הלילה ל-CES 2011 כך שהנוכחות שלי בפורום לשאלות תמיכה תהיה מצומצמת בתקופה הקרובה. דיווחים מ-CES יהיה אפשר למצוא בבלוג. הפרטים כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486709.0
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני טס לסין בקרוב ואני אצטרך להסתדר עם שירות VPN דרך הטלפון תחילה ואולי דרך הלפטופ. יש שירות VPN חינמי שלא יגנוב לי את כל המידע? השתמשתי בTunnelbear שהיה סבבה אבל בא רק עם ג'יגה תעבורה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל? אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי? רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה. חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק? אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם). מפרט מחשב בצד .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין רשת ICS ויש לי שאלה לגבי המדריך שיש בפורום: יש לי חיבור לכבלים עם מודם מוטורולה בכרטיס רשת. יוצא מכך שב"חיבור הרשת" יש 2 אייקונים של כרטיסי רשת (השני הולך כמובן למחשב הקליינט) וגם אייקון של החייגן. את מי אני מקנפג כמארח את כרטיס הרשת שהולך למודם או את החייגן ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10 מה אתם אומרים עליו? בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון .. יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<? זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ השאלה היא האם זה אפשרי? תודה
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מהבוקר אני לא יכול להתחבר ומקבל הודעת שגיאה 868 ו-hot.bezeqint.net לא מגיב בתמיכה נתנו לי IP של destination אחר וגם זה לא עובד. כמובן לאחר שכל האפשרויות אזלו לנציג תמיכה הטכנית הוא דיבר עם המנהל שלו והם הוציאו מהשרוול פיתרון "אנחנו נחבר אותך בלי חייגן". כמובן את הסיפור הזה שמעתי גם לפני חמש שנים מנציגי בזק בינלאומי שL2TP אינו עובד גם עם 12 מגה אבל עובדה גם עם 12 גם 30 וגם 100 גלשתי יופי עם חיבור L2TP.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דפי אינטרנט רבים לא עולים כאשר המודם מחובר לראוטר ואילו כאשר המודם מחובר למחשב הכל עובד כרגיל. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-