עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dimka,

מחפש ראוטר איכותי שתומך בתקן N בתקציב עד 600 ש"ח. התעניינתי ביכולות חדשות שיש לראוטרים ואם אפשר לשלבם אז מעולה, לדוגמה: 1. יכולת לחייג לבד ל- ADSL. (בעצם חוסך מודם). 2. כניסת USB לחיבור קשיח נייד או מדפסת. (הופך לסוג של שרת קבצים). 3. שימוש במודמים של Orange ושאר הסלולריות (אני חושב שהם משתמשים במודמים USB). * העדפה ל-LinkSys, NetGear.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי. בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי : 1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת. 2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה? 3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך? 4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מה ההבדל בין כרטיס רשת On Board לבין כרטיס לשרתים של 700 ש"ח למשל..? לדוגמא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11026 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13763 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13762

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. למי שלא יודע במה מדובר: ביקורת קטנה על כרטיס כזה שימו לב לתאריך שבו פורסמה הביקורת... הקטע הוא שהאינטרנט הסלולרי היחיד בארץ כרגע מושתת על דברים מוזרים כמו NetStick, ואני מסרב בתוקף לתקוע דונגל USB מכוער ושביר בקלות כל פעם שאני צריך אינטרנט מחוץ לבית. חיפשתי אצל כל חברות הסלולר בארץ ולא ממש מצאתי שום דבר שלא מחייב דונגל USB נכון לעכשיו אז השאלה היא, אם יש פה מישהו עם טיפה יותר מידע "פנימי" מחברות הסלולר... כמה שנים עוד יקח לשוק הישראלי להתחיל לשווק כרטיסי אינטרנט סלולרי נורמאליים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pro,

יש לי חבילת ADSL 0.5 מ012. ככה נגיד עכשיו אני מוריד דברים אחרי שעה שעה וחצי והוא פתאום מפסיק להוריד הוא לא מתנתק מהאינטרנט אבל זה כאילו שהוא לא מחובר זה מעצבן כי אני צריך לעשות RESET כל הזמן אולי אתם יודעים מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי לבית של כ-120 מטר עם משהו כמו 4 קירות (אחד עם מראה) לחדר המרוחק. 1. האם יש מקום לקנות ראוטר N? לא ראיתי יותר מדיי דגמים בשוק... 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (מבחינת איכות ו-cost-effectivness)? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי ב WEB INTERFACE יש את הקטגוריה של ההגבלנ אבל שמנטרלת באופן כללי לכל המשתמשים איך אני מסוגל להגביל מהירות רק למשתמש אחד אם אני יודע את ה MAC וה IP ADRESS שלו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cm-tiger,

רק לשם הידעיה השתמשתי במדריך הוא עזר לי בקצת אז כך, יש לי בבית שני מחשבים שניהם מחוברים בכבל מוצלב ישירות בעבר הייתי משתמש בXP ולא היו לי בעיות - החלטתי לעבור לוויסטה, וכבר כאוב לי הראש מהבעיות הרשת עובדת(אני משתף קבצים בין המחשבים) ותודות למדריך גם האינטרנט מזוהה במחשב האורח -אבל לא עובד! השתמשתי במדריך כאשר כרטיס הרשת במחשב שלי(המארח) מצויין עליו "רשת לא מזוהה" נראה לי שזו הבעיה. מי יכול לעזור לניוב כמוני?|:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1.יש לי אינטרנט במהירות 10MB 2.מרחק 5 מטר ללא קירות 3.המודם הוא AZTECH 600E (מבזק) 4.חשוב לי שיהיה אפשר לפתוח פורטים שישמש גם להורדות 5.חשוב לי שיהיה רשת מאובטחת השכנים לא צריכים להנות 6. לוח אם ASUS P5QL-LE בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לחבר שלי 2 מחשבים שמחוברים ל רואטר הזה.. DI640 עכשיו המחשב השני משתמש רק ב אינטרנט icq וכו' ובמחשב שהוא משתמש בוא הוא משחק "משחקי רשת" עכשיו במישהו גולש במחשב השני זה עושה לו ping גבוה.. עכשיו הוא רוצה להגביל את המחשב השני ... איך הוא עושה את זה? צריך תוכנה? צריך להגדיר משהו ב רואטר? משהו במחשב? תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 23:44:06 מה אף אחד לא יודע אם אפשר לעשות דבר כזה או איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:13:34ראיתי את זה ב מידע שימושי/קישורים חשובים/מדריכים עודכן 16.04.06 זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shlomom,

היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל…

13. התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by TalmoR,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הראוטר הנ"ל, ורציתי לדעת מספר דברים: 1. הוא נתמך בארץ כמו שצריך ובלי בעיות? האם אצליח לנצל את כל המהירות שהוא מציע? 2. כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה (מסתבר שהראוטר הנוכחי שלי לא מאפשר את השדרוג ל 15.. איזה כיף ), בעתיד היחסית קרוב אני מתכוון לשדרג למהירות של 50 או 100.. אני יודע שבמהירויות הללו אצטרך מודם VDSL, השאלה היא האם בזק נותנים מודם VDSL בנפרד מראוטר? או שאקבל ראוטר עם מודם?? 3. בהנחה שהתשובה לשאלה 2 היא ראוטר עם מודם, איך יתבצע, אם בכלל, חיבור שלו לראוטר של אסוס והאם יהיו לי השפעות כלשהן (לחיוב ו/או שלילה) 4. מכיוון שלא מצאתי מקורות השוואה אמינים ואין לי מספיק ידע בתחום, בין ה asus rt-ac66u וה netgear r6300, מה עדי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by borg,

אני מעוניין בראוטר אלחוטי שתומך בתקן 802.11g עם 4 יציאות LAN רגילות (1Gb/s) ויציאות USB 2.0 לצורך שיתוף מדפסת, סורק וכדומה ברשת דרך הראוטר. מישהו מכיר ראוטר כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?

17. טוב אז ככה שמתי קובץ registy שאמרו לי שהוא עושה אינטרנט טוב ומאז ששמתי אותו נהיה לי חרא אינטרנט אז הקובץ הוא זה: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "SackOpts"=dword:00000001 "TcpWindowSize"=dword:0003ebc0 "Tcp1323Opts"=dword:00000001 "DefaultTTL"=dword:00000040 "EnablePMTUBHDetect"=dword:00000000 "EnablePMTUDiscovery"=dword:00000001 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0003ebc0 אז מה שנראה לי שצריך לעשות זה שתגידו לי על איזה הגדרות להשים כל אחד מן הפרמטרם האלו וכך אני יסדר את זה או שפשוט תכינו לי קובץ REG שיסדר לי את זה או שפשוט יש לכם רעיון לעשות משהו אחר תודה רבה לעוזרים דרך אגב יש לי windows xp pro

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dvy,

שלום אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס שתומך בתקנים b/g אני יכול לגלוש איתו על רשתות בתקן n ? ובמה זה משנה אם זה תקן n או b/g. אגב אני מדבר על כרטיס 54mbps של אלפא עם ציפסט rtl8187l, אם זה עוזר תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן חברה, לאחרונה יצא עדכון גרסא לנתב נ"ל, שמתי לב שאחרי שדרוג הגרסא, בערך כל שבוע הנתב נופל, כמובן שלא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד וכמובן שלא ניתן להתחבר לנתב ישירות ע"מ לשנות לו קונפיגורציה. האפשרות היחידה היא לעשות לו RESTART עד לפעם הבאה שהוא נופל. מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? אני אנסה בקרוב לשנמך גרסא (מקווה שזה אפשרי). זה הלינק לעמוד הנתב עם הגרסאות והגרסא ההחדשה היא הגרסא העליונה ביותר מתאריך 11.1.2012. תודה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by iNimrod,

פתחתי פורט מסוים דרך האתר של Edimax פתחתי את הפורט שיהיה פתוח גם ל TCP וגם לUDP אך כשאני בתוכנה PFPortChecker [תוכנה לבדיקת פורטים] זה תמיד מראה לי שהפורט פתוח רק בUDP ובTCP הוא סגור ניסיתי לבדוק אם הפורט פתוח דרך אתרים וזה גם אמר לי שלא חיפשתי תשובות אבל לא מצאתי שום דבר על הבעיה הזו ניסיתי אפילו לפרק את הפתיחה של הפורט ל2 שורות 1.שהפורט יהיה פתוח רק לUDP 2.שהפורט יהיה פתוח רק לTCP אך גם זה לא עזר ניסיתי עוד אפשרויות לפתיחה של הפורטים דרך Virtual Server Special Application אך גם זה היה ללא הצלחה עשיתי גם ריסט לראוטר אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת תודה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Yoav,

שלום, יש לי בבית רשת WOWNET בגלל מספר דברים שמגבילים אותי מרשת אלחוטית/קווית (אחד המחשבים נמצא בממ"ד וחשוב שהוא יהיה מחובר לאינטרנט, כיוון שזה המחשב שאני עובד בו..). הציוד שלי הוא מודם-רוטר של 2WIRE ועוד 3 דברים כאלה שמתחברים לחיבור של הטלפון ולUSB של המחשבים האחרים ומחברים אותם לרשת. לאחרונה התחלתי לחפש אחרי דרייברים עבור המתאמים עבור המחשבים האחרים (המחשב שמחובר למודם מחובר בכבל רשת ככה שאין בעיה) בשביל ויסטה, כיוון שהתחלנו לחשוב על שידרוג ולא מצאתי. שלחתי לחברה אימייל: ולהפתעתי הרבה הם ענו לי: אז.. אם אני רוצה לעבור לויסטה במחשבים שמחוברים עם ה"PC PORT" (המתאם הזה) אני מבין שאכלתי אותה, נכון? (יש טעם לנסות לשלוח אימייל ל-MS או שהם בין כה וכה לא יענו לי?)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by e_asael,

:smoke: אהלן חברה! אם אני רוצה להקים רשת ביתית בבית - עם 3 מחשבים...מהי הרכיבים הדרושים לכך? בייי!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Burned,

יש רשת ביתית קווית של 4 מחשבים. ביצעתי בדיקה גם עם התוכנה LAN SPEED TEST. בהעברת קבצים בין המחשב שלי למחשב אחר עם WINDOWS 7 מפורמט אני מקבל מהירות של 50MB (מגה בייט) לשניה, אבל למחשב אחר (גם ווינדוס 7 מפורמט) אני מקבל קצב של 3+- MB לשניה. אותו קצב ני מקבל גם עם ה XTREAMER PRODIGY. ניסיתי לחבר את המחשב השני לנקודת רשת שבה המחשב שקיבלתי איתו מהירות גבוהה, המהירות נשארה איטית. כשאני מחבר את המחשב עם המהירות האיטית חיבור ישיר למחשב שלי אני מקבל מהירות העברה של 10MB לשניה. מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 1 = 50MBPS מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 2 = 3MBPS מחשב שלי>רשת קווית>XTREAMER =ת 3MBPS מחשב שלי>ישיר>מחשב 2 = 10MBPS כל המחשבים בבית הם WIN 7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RomaDev,

שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:

דיונים חדשים בפורומים