רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה קודם אפרט שהאינטרנט הוא 15מגה של בזק ו012, מחובר עם מודם של בזק וראוטר 841N של Tplink ומקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless 3000 אם אני לא טועה.. הבעיה היא שבדרכ מחובר לראוטר גם הנייח, גם פלאפון וגם טאבלט... והכל עובד סבבה אבל אם מתחבר עוד מחשב (נייד או נייח) העכבר והמקלדת האלחוטיים מתחילים לקרטע (העכבר בקושי זז על המסך) ומופיעה על הטלפון הודעה your wireless connection became unstable אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן.. אשמח אם יש למישהו רעיונות המחשב עצמו יחסית חדש.. i5 3470 ספק seasonic.. כך שאני לא מאמין שהבעיה ברכיבים.. יכול להיות שהראוטר לא עושה את עבודתו כהלכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית, בקרוב אנו מגדילים את הרוחב פס , ועם זאת ההטענאים של בזק המליצו להחליף את הראוטר ראיתי שהמליצו פה על זה EDIMAX 6204WG המחשבים מחוברים דרך מתאם רשת אלחוטי, האם הנתב יתפקד עם מתאם רשת? אשמח גם אם תמליצו לי גם על מתאם רשת עד 150 שח בערך. והאם זה נכון שמתאם רשת אלחוטי לא איכותי יכול להגביל את מהירות האינטרנט/הורדה/העלאה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בcheckpoint vpn ומעוניין לבצע לוגין לדומיין (המצריך התחברות בVPN קודם). איך עושים את זה או לפחות איך מגדירים שהמחשב יהיה חלק מהדומיין לאחר ההתחברות בVPN?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. מן הסתם אני מבקש לקבל תשובה לשאלה בכותרת אבל יש פה עוד איזה קטע. אני מחובר לרשת דרך 013 נטוויז'ן כבר משהו כמו 10 שנים (ברק, לא נטוויז'ן). לא יכול להגיד שיש הרבה תלונות, אבל כל פעם שהם מעדכנים לי את החבילה – זה אותו סיפור. כרגע אני גולש על 4.5 מגה. ביום ראשון או שני בחורה נחמדה מתקשרת אליי ואומרת שהם רוצים לשדרג לי ל-10 מגה בתוספת של 10 שקלים לחודש. היא קצת לוחצת, נותנת לי להרגיש שכבר החליטו בשבילי והם רק זקוקים לאישור שלי. המחיר סבבה ולא צריך בכלל לחשוב, נכון? אם זאת אני מתמהמה מפני שאני יודע מה הולך להיות. תוך כדי אני שואל מה תהיה מהירות העלאה – היא לא יודעת מה זה... היא אומרת לי שהמהירות תהיה 10 מגה.. אני מסביר שזה לא יכול להיות, שזה תמיד פחות. היא אומרת שהיא לא מ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חיברתי בין שני מחשבים בעזרת כבל RJ-45 מוצלב, הגדרתי שתי כתובות IP סטטי (192.168.0.1 ו 192.168.0.2) עם musk 255.255.255.0 למרות זאת האייקון של חיבור רשת נשאר עם x אדום עליו בשני המחשבים וכמובן שלא היו ping. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים באימיול , לא הצלחתי דרך הפיירוול בווינדואס, זה קשור אולי למודם ? יש לי מודם של פלאפון U1
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
איך אני מגדיר לGMAIL שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי המון דואר זבל?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור שלי דיי ארוך אני באינטרנט של בזק 7 שנים בערך לפני כשנתיים הבאתי ראוטר שלהם שנתיים סבלתי מהראוטר שלהם ( שהוחלף 4פעמים )שכל הזמן מושך אייפי מחדש כל חצי יום יום ואז מנתק את כל הביטורנט אייסקיו מסנג'ר וכוד' טוב אמרתי שנשבר לי מהראוטר שלהם החזרתי להם וכנראה אקבל זיכוי עליו לקחתי מהם מודם רשת רגיל של ROTAL וקניתי באופן פרטי ראוטר של TRENDnet - TEW432BRP והניתוקים עדיין נמשכים פניתי לספק שלי בזק בנלאומי נמצא שהכל בסדר היה פה גם טכנאי של בזק עם מכשיר הוא בדק את הקו והיה רשום לו במכשיר errors =0 זאת אומרת שהקו תקין ביטלתי גם את האפשרות בכרטיס רשת של החיסכון של החשמל האם הראוטר שלקחתי סובל מניתוקים ובעיות ( הדגם הספיצפי הזה) שגם הוא הוחלף ליתר ביטחון אי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אני חייב להודות שבאמת היתרשמתי מהקהילה הגדולה והמשכילה שיש פה עכשיו אני צריך את עזרתכם אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית ואינרנט בכבלים המחשב שלי ( שאליו מחובר המודם ) ועוד מחשב שאליו מחובר כבל רשת אל המחשב שלי ( לכרטיס רשת נוסף ) לא הגדרתי רשת ביתית כי זה עושה לי בעיות באינטרנט אז פשוט ניכנסתי למאפיינים של ההתקשרות לאינטרנט והגדרתי אותו כשיתופי ופשוט מאוד במחשב השני יש אינטרנט השאלה שלי היא כזאת .. איך אני יכול מהמחשב שלי ( הראשי ) יכול להישטלת על המחשב המשני ממש כמו classnet ( שיש בבתי ספר רובכם ודאי מכירים ) תודה, טל שמש
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברשותי מודם ADSL של אלקטל ונתב אלחוטי מסוג Trendnet TEW-231BRP הגדרתי את הראוטר להתחבר אוטמטית לאינטרנט ולמעשה הראוטר כל הזמן מחובר לאינטרנט החיבור עובד טוב אבל לפעמיים האינטרנט נופל לי ומתנתק ואז הראוטר לא מצליח להתחבר שוב עד שאני מכבה את מודם ה ADSL למשך כ 5 דקות ומדליק שוב ב Log של הראוטר מופיע הדבר הבא 1970/01/01 00:29:27 : pptp: closed called from tunnel_ip=0,tunnel_server_ip0 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Call close done 1970/01/01 00:29:27 : (pptp: Call closed (NTFY) (call id 0 1970/01/01 00:29:27 : pptp:GRE: user shutdown 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Closing PPTP connection למישהו יש מושג למה???
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי ראוטר לא יקר מדי שיתאים לרשת ביתית של 4 מחשבים? המליצו לי על Linksys G, הבנתי שהוא עם 4 יציאות וגם אלחוטי. כרגע הרשת שלי(רשת קווית) מורכבת ממחשב שרת שמחובר עם 2 כרטיסי רשת (1 לHUB ואחד ל-מודם alcatel ST home) כשעל המחשב השרת מוגדר בעצם חייגן PPPoE ששיתפנו אותו וכך כל שאר המחשבים שמחוברים לHUB גם בעצם מחוברים. הבעיה היא שכל שאר המחשבים תלויים במחשב השרת כדי להיות מחוברים לאינטרנט(ז"א שאם מכבים את המחשב השרת, שאר המחשבים ברשת לא יצליחו להתחבר), וזה לא נוח בכלל. זה גם יוצר כל מיני מגבלות... למשל אם אני במשחק רשת ורוצה להקים dedicated server (באחד המחשבים שהוא לא המחשב השרת) אף אחד לא יכול להצטרף לשרת שאני מקימה, גם לא בתוך הרשת הפנימית. על המחשב השרת אי…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אם אפשר לינק, כמובן אם זה מותר אז מצויין :] תודה רבה, לכל מי שעוזר :}}}
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי היום להוט ולהוט נט. כשאני מחבר מחשב נייד ישירות לראוטר אני מקבל מהירות הורדה מקסמלית (100 מגה ביט) בבדיקת המהירות. כשאני מנסה עם כל מכשיר נייד (סמארטפונים, מחשבים ניידים, טאבלטים) או אפילו מחשב נייח שמחובר דרך רשת החשמל עם מתאמים של D-LINK מהירות ההורדה נעה בין 20 ל-30 מגה ביט. ברור לי שיש כרטיסים איטיים יותר וחלקם רחוקים יותר. מה שהכי מפריע לי זה המחשב הנייח עם המתאם על רשת החשמל. התאכזבתי מהמהירות. ואני לא יכול לבוא בטענות להוט כי הבעיה היא פנימית אצלי. יש לכם רעיונות? פתרונות? זה נראה כמו מגבלה של החומרה. קניתי היום במיוחד ראוטר D-LINK 651. אמנם לא הוצאתי עליו הרבה כי היה לי זיכוי וגם לא היו אלטרנטיבות יותר טובות. אבל האם הבעיה היא באמת בראוטר? אני מניח ש…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי ראוטר ומודם ADSL, ואני רוצה להגדיר סיסמא להתחברות. איך אני עושה את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מאתמול יש לי נורת הPON אדומה, יש לי אינטרנט וגם WiFi, יצרתי קשר עם סלקום הבוקר ונאמר לי, "יש לך אינטרנט, לא הייתה צריך להתקשר"..: ניתקתי את הנתב (נתב WiFi 6), מהחשמל גם אתמול וגם היום, אותו דבר, מתחיל ירוק והופך לאדום. האם זה תקין? האם זה מעיד על בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש דבר כזה יש לי תוכנה שעושה שיתוף ברשת לטלוויזיה מלווין זאת אומרת שבמחשב שיש שם את הכרטיס לוויני אני משדר ובמחשב אחר אני רואה את השידור שמשודר במחשב הראשי... עכשיו הבעיה שלי שהכל מגיע מקוטע והשידור איטי מאוד. אצל חבר שלי יש את זה והשידור עובד חלק.. לי יש ראוטר אלחוטי של comehome בתקןg ואצל חבר שלי ראוטר אלחוטי cnet יכול להיות שפורטים סגורים ולכן זה איטי או שצריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? או שהבעיה היא בראוטר? תענו לי בבקשה, רק המבינים כדי שלא תטעו אותי...
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחובר דרך הוט ו 013 חיבור 200 מגה . למשל אתר www.orange.co.il לא עובד אם אני מפעיל חייגן ומתחבר ל 014 הכל עובד תקין. בנוסף מורגשת איטיות בעוד אתרים, לעיתים יש מעין ניתוקים קטנים שפוגעים בעליית האתרים, ערכתי בדיקת תשתית והכל תקין. ראיתי עוד דיווחים בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=177435520
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיוכל לעזור רציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את הUI הפנימי של ראוטר (לא עקרוני איזה) כך שיציג דפים שאני הכנתי. לדוגמא שבמקום הדף שאומר שהסיסמא שגויה או דף האודות של הראוטר יכנס לדוגמא קטע קריאה או תומנה שהכנסתי מראש. תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל מהירות 15 מגה במקום 100. כשהתקשרתי להוט הם אמרו שהם לא מתחייבים למהירות של 100 מגה באופן קבוע. מה אני יכול לעשות ולמי אני יכול לפנות עם הבעיה, הוט מסרבים לקחת אחריות מבחינתם המהירות היא תקינה וגם במקסימום אני לא מקבל יותר מ-50 מגה. לאיזו נציגות של החוק אפשר לפנות עם הבעיה? צירפתי קובץ עם המהירות שאני מקבל.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-