רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר משולב של HP ואת המדפסת אני משתף בקלות בין כל המחשבים בבית שמחוברים עם ראוטר, אבל את הסורק אני לא מצליח לחבר, אשמח לשמוע אם יש אפשרות כזו. שמעתי על איזה תוכנה שעושה את העבודה טוב, אבל אני מעדיף בלי תוכנה ואם אין אפשרות עדיף תוכנה חינמית. תודה לעוזרים וערב טוב אבי
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
נא ליקרוא את ההודעה השלישית אני עומד ליקנות מחשב נייד בימים הקרובים וככל הניראה מדפסת אלחוטית. אז החלתי להקים רשת אלחוטית בבית , יש לי בית עם 2 קומות והנתב הייה ממוקם ליד המחשב הנייח והמדפסת בקומה הראשונה. אני צריך המלצה לראוטר שיוכל לספק קליטה גם לקומה השנייה, בישביל המחשב הנייד. ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ועל שני המחשבים מותקנת ויסטה, עם זה משנה משהו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלם לכם, זקוק לעזרה. יצרתי רשת לאחרונה בבית חברי כשמחשב אחד מחובר לראוטר-מודם באופן חוטי עליו מותקנת XP ומחשב שני נייד המחובר לראוטר באופן אל חוטי עם מערכת VISTA X64. עכשיו אני מצליח לזהות את המחשב XP ע"י הVISTA - כלומר השיתוף הצליח. מה שאני מנסה עכשיו זה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב XP הנייח עם הVISTA 64X הנייד. עכשיו מצאתי את המחשב XP דרך הVISTA ואת המדפסת וכשעשיתי connect הוא אמר כי לסרבר אין דרייברים מתאימים למדפסת. כנראה דרייברים של VISTA חסרים. לכן קודם כל הלכתי למחשב שמחובר למדפסת מבוסס XP נכנסתי לprinters and faxes> preoperties>sharing>drivers>add additional drivers ושם ניסיתי לראות מה קורה. עכשיו יש שם אפשרויות לקרוא דרייבר חדש לכל מיני מערכות הפעלה…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
דבר ראשון: אם אני מחבר כ.רשת חיצוני - USB לגירסה 1 ולא 2 האם זה יאט לי את קצת העברת הנתונים בין 2 מחשבים ברשת? כרגע אחוזי האות הם 70% (הכי טוב שהצלחתי להגיע) לפעמים זה 50, קצת העברה הוא 54Mbps יותר מזה לא הצלחתי לההשיג. כיוונתי את כיוון גלי הראוטר לפי המדריכים שכאן (רשת עם נייר כסף). כרגע לוקח לי הרבה זמן להעביר קבצים בין המחשבים, לדוגמא: קובץ של 350 מגה לוקח להעביר ב 12 דק' שלפי דעתי זה הרבה זמן... איך אני משפר את מהירות העברתה נתונים (קבצים)?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחברה בעלת 4 קומות, אני רוצה שיהייה ראוטר אלחוטי בכל קומה שיתן כיסוי מלא לכל הקומה ללא שימוש ב access points. הדרישה שלי מהראוטר הוא כיסוי נרחב ככל האפשר שבכל הקומה יהייה סיגנל חזק. מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת ביתית ועד לפני תקופה יכולתי לגשת למחשב בקבוצת העבודה אבל כעת שאני מנסה בעצם לראות את המחשב בקבוצת העבודה כדי להעביר קבצים ממנו אני נתקל בשגיאה הזו: אין אפשרות גישה אל HOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת. אני רק אוסיף ואומר שהמחשב הראשי הוא שלי והמחשב השני בעצם כן מצליח לגלוש באינטרנט בלי שום בעיה. מה הבעיה בעצם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי ברשותי מס' מחשבים. לצורך פעילות מסויימת אני נדרש להשתמש באותה כתובת MAC לכל המחשבים, כאשר כולם מחוברים לאותה הרשת (LAN) מעריך מאוד כל תגובה ותודה מראש
-
- 26 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פרוסי לא ממש עוזר כי אני לא מצליח איתו לעשות הרשמות לפורומים, או ספקי אימייל. מה הדרך הכי טובה לגלוש אנונימי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מדגם asus am604g. אמשח אם מישהו יגיד לי איפה אני יכול בממשק של הנתב להגדיר IP סטטי. איפה זה נמצא בדיוק שם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל הורדת קבצים נרשמת כתובת ה IP אצל הספק וגם הכותרת של תכולת ההורדה השאלה היא למשך כמה זמן הם שומרים את זה ? רק מי שיודע בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של אדימקס [bR-6204Wg]. הממשק שלו הוא בדיוק כמו הממשק של הישן שלי רק שיש פה כמה אפשרויות חדשות כולל WIRELESS. כשניסיתי לפתוח פורטים אחרי שהפעלתי את הפונקציה של הport Forwarding והכנסתי את הפורטים עשיתי בדיקה והפורט לא נפתח. ניסיתי מספר פעמים ועדיין לא עוזר. אפשר עזרה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראוטר מסוג tp link -wr541g הגדרתי את הפורטים של התוכנה soulseek גם ב virtual servers וגם ב port treggiring גם udp וגם tcp בכל אחד ו enabled הורדתי את החומת אש של האקס פי , וסימנתי באבטחה של הראוטר firewall enabled ...זה בסדר שביטלי את החומת אש אקס פי ? קיבלתי איקס אדום כזה של אזהרה אבל ביטלתי אותו. מה עושים עם הראוטר ? כל מה שאני מנסה וכתוב לי שהפורט של התוכנה סגור יש למישהו את הראוטר הזה ? עם עדכנתי לקושחה הכי חדשה אין כלום
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש אפשרות להשתמש בכבל רשת מצולב כדי לחבר 2 מחשבים בצורה קווית השאלה שלי אם יש דרך אחרת בצורה חוטית לחבר בין 2 מחשבים כגון כבל USB מיוחד או כבל אחר? (יש לי רק חיבור רשת אחד והוא מקושר לראטור ולא הייתי רוצה להוציא אותו כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בצורה חוטית כדי להשיג מהירות העתקה בהרבה יותר גובהה מאלחוטי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מחפש ראוטר חזק שיתמוך בתקן N תמיכה ב QOS ב VPN ובכל דבר אפשרי במסגרת התקציב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה נתב אדימקס N עולה 302 ש"ח ואילו נתב LINKSYS G עולה 335 ש"ח? האם אוכל להתחבר לראוטר לינקסיס N אם יש לי מחשב נייד עם משדר/מקלט G?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של D-Link שהתקנתי אתמול, דגם DIR-300 והאינטרנט האלחוטי עובד לי אבל התוכנה Network Magic שהתקנתי עם הראוטר מראה את זה: תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אפשרי לאתר מיקום של כתובת אייפי בישראל? לא מיקום מדויק אלה רק עיר.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-